10.02.2009

Ortak nokta

Geçen gün yemekhanedeydik, bi baktım karşıdan o bu aralar sardığım çocuk geliyor.. bu çocuğun adı "sarma" olsun.. sarmaya benziyo gözleri çünkü.. kopkoyu yeşil.. bide onu ne zaman görsem "sarma gibi çocuk, lop lop ekmeksiz yerim ben bunu" diyordum.... İşte neyse bizde esra ceyhanla yemeklerimizi bitirmek üzereyiz.. çocuk bizim masaya oturdu.. ama önümde yemek kalmamış.. azcık marullu bişi var.. bari onu yiyeyim dedim.. mıymıyy yemeye başladım.. Ama hiç konuşmuyoruz, çıkan tek ses esra ceyhanın sesi. "off hadi PuCCa hadii hadii diye" çocuk tam bişi dicek bu susturuyor.. "şu kızı konuşturma yaa, yesin şu iki lokmasını.. hadi bee içim bunaldı burda" diye sözcüklerini boğazına diziyor çocuğun..
bir iki üç derken dayanamadım.. "yaa sen gitsene göbeğimiz bir mi kesildi sanki halla halaaa" diyince, bozuldu gitti.. biz masada başbaşa kaldık.. gene hiç konuşmuyoruz ama.. gömülmüş yemeğe hayvan dönüp suratıma bakmıyor bile.. ayy bende konuşcak bişey bulamıyorum.. klişe klişe diye nicesine sarıldım diyerek başladım, yemekhaneyi kötülemeye.. en lüks lokantada yedirse firma size, anaları daha güzel yapıyo gibi.. ıyy çok kötü, şöyle ağır, böyle pis diye devamlı muhabbet döner... Bari burdan bi iş çıkar dedim..
- ayy buranın yemekleri çok kötü ya.. (kötü mötü değil hayvanlar gibi yiyorum)
- hımm evet.. çok ağır geliyor.. kızartma olduğunda yiyemiyorum.
- ayy aynen ya.. (keşke kızartma çıksa da yesem)
ordan daldık muhabbete nerelere kadar gittik.. sonra yukarı çıkıyoduk.. Genelde yemekten sonra dışarı çıkıyolar sigaraya içmeye insanlar.. ben direk yukarı çıkıyorum.. Buda benle geldi, beraber kalktık diye..
- Sen sigara içmiyosun dimi PuCCa..
- hayır içmiyorum.. sende içmiyosun sanırım
- 4 ay oldu ben bırakalı
- ne güzel ikimizde sigara içmiyoruz, yağlı yemiyoruz, aynı işyerinde çalışıyoruz ne çok ortak noktamız varmış ehi ehi..(ehh artık burda öküz değilse bir adım atması gerektiğini anlamıştır)
yukarı çıktık 5-10 dakika geçtiki geldi yanıma sana birşey yollucam bana versene msnini dedi.. Biz msne giremiyoruz şimdi. meboodan giriyoruz o yüzden.. bende hiç riske atmayayım diye girmiyodum, biri felan görür sonra sıçarlar bacaama diye düşünüyordum.. bu diyince hemen verdim msnimi.. bok gibi bir karikatür yolladı. sonra işte başladık biz konuşmaya.. İlk gün ben dışarıya çıktım işte çok konuşamadık ama eve gelince sabah 4 de uyuduk ikimizde... işe gelince o kadar çok konuştuk ki hiç iş yapmadım ben.. sadece onla konuştum.. bugünde aynı şekilde.. Çocuğun tuvaletini beklememe de gerek kalmadı.. Artık gayet güzel günde 5-6 kere kahve içmeye aşağıya iniyoruz.. üstelik ikimizde kahveyi şekersiz içiyoruz..
çok tatlı bir çocuk gibi.. yani ne bilim, belki diyorum kız bana kesik ben bunu çatır çatır götürürüm diye düşünüyo da olabilir.. Böyle liseli kızlar gibi masum hayallere dalmak istemiyorum.. empati yaparak düşünüyorum, ben olsam öyle düşünürdüm.. o yüzden cinsellikle ilgili hiçbir espri, muhabet açmıyorum.. belaltı fıkralarımı anlatmıyorum.. gerçi biraz bana uygun değil gibi ama olsun.. huzurlu sanki biraz..
- Ben içki içemiyorum, en son 3 sene önce içtim.. sevmiyorum yani..
- ayy bende hiç sevmem içkiyi (yaa ne demezsin.. hayvanlar gibi içiyorum ya.. bi ara hergün içiyodum.. çok dağıtmıştım kendimi..)
- Gece alemleri bana göre değil.. gürültülü müzik, kalabalık, dumanaltı her taraf
- insanları anlamıyorum, her gece dışarda olanlar varyaa.. kaldıramıyorum zaten artık ben.. ancak birinin önemli bir günü olacakta öyle.. (akşamdan kalma hep geliyorum işe.. iki kişi gezip tozmaktan nefret ediyorum.. hep insanlar olsun, hep kalabalık olsun)
- gezmeyi çok sevmem ben.. sen seviyorsun sanırım ama
- yoo sevmem.. ev olsun tv olsun bide yanımda sevdiğim adam olsun allahtan başka birşey istemem.. (aslında bunda yalan söylemedim.. adama aşık olayım gıkım çıkmaz.. ama ne zaman soğusam.. dışarıya çıkalım diye tutturup günlerini zehir ederim)
- Bazı kızlar var nefret ediyorum onlardan.. dinleri imanları para olmuş.. araba olmadan dışarıya çıkmazlar.. erkekleri sadece yolunacak kaz gibi görüyor karaktersizler. İnsan başkasının parasını yemeye bu kadar hevesli olur mu.. kız olmanın avantajı diyorlar birde buna..
- Çok kötü yaa, ay iğreniyorum o tiplerden.. arabaya veren kızlar varyaa.. karakter ne arar o kızlarda allasen.. arkadaşlık bile etmem ben o tarz kızlarla.. boş kızlar onlar..(ayy bu konuda bişi demiyeyim)
- Benim için ailem çok önemlidir.. Bazı değerleri hala yitirmedik bundan gurur duyuyorum.. Ailesine sahip çıkmayan insan hayatta hep tökezler
- Benim de ailem herşeyden önce gelir.. Hele annem, ölürüm ben onun için.. Ben böyle burdayım ama günde 80 kere en az ararlar.. sürekli konuşuruz.. babamla msnden devamlı kameradan konuşuruz.. (babam msnimde engelli, sürekli sen yat ben borçlarını kapıyorum nasılsa diye iğneli laf soktuğu için engelledim.. )
.....
Yani ne bilim düzgün adama benziyor.. Bende istediğim zaman düzgün kız olabiliyorum.. Yeter ki biri tutsun omuzlarımdan.. Hem artık huzur istiyorum.. İstediğim gibi biri değil, parası yok, ailesiyle yaşıyor, fazla tabuları var, at gözlüklü ama hissediyorum onunla mutlu olabilirim.. Valla huzur istiyorum artık.. İnanılmaz yorgunum çünkü..

56 yorum:

S dedi ki...

pucca kendini kandirma bence. tekrar birseyleri yalanlar uzerine kurma.

foodbynil dedi ki...

Pucca;ben seni desperata housewife daki hatunlara benzetiyorum başarı için her yol mübağ hadi bakim sen bu maçı da alırsam şayet elinde birayla çocuğa yakalanmazsan :)

Kediye Kafa Atan Psikopat Fare dedi ki...

Umarım istedigin gibi bişeyler olur aranızda.Bu yazıya başka türlü yorum yapmamak gerek.

rahat-sız hatun dedi ki...

Süpersin pucca çocukla ortak bişeyin yok ama biz birbirimiz için yaratılmışız edası veriyosun çocuğa gerçi püf noktadır bu onun sevdiklerini seviyomuş gibi yapmak hep işe yarar:) kolay gelsin puccacım umarım sonuçlar istediğin gibi olur:)

PuCCa dedi ki...

yalan değil ama onlar.. o 4 sene çıktığım adamla bir gün dışarıya çıkmadık.. Bide yoruldum öyle yıpranndım sanki.. hergün 2 saatlik uykuyla işe gidiyorum, kaplumbağa gibi valizimle yaşıyorum, cidden yoruldum yaa..

bide paramda yok zaten gezemiyorum artık.. hemde ben bi seveyim adamı, oo geyşanın kralı olurum...

Noni dedi ki...

Canım benim herkes pek tabii ki huzur ister hayatında...
Ama kendini neden farklı biri gösteriyorsun? Neden bazı yönlerini gizleme gereği duyuyorsun? Seni seven böyle sevsin bence olduğun gibi... Sende gözlemlediğim (tabii okuduğum kadarıyla) birlikte olduğun kişinin kalıbına girmeye çalışıyorsun sanki... yani yanılıyor da olabilirim. ama sorf huzurlu bir ilişki için kendi özelliklerini farklı yansıtırsan karşı tarafa bir süre sonra yine mutsuz olabilirsin gibime geliyor...

Adsız dedi ki...

pucca ve nihayet :) umarım dilediğin gibi olur ve seni yormaz..

Onur dedi ki...

hadi hayırlısı darısı olmayanların başına bide falan filan :D

Beyaz yalanlar kategorisine alınabilir bunlar hem bence. İlişki ilerlerse bir adım o atar bir adım sen atarsın ortada makul biryerde buluşularak gayet mutlu olunabilir.

Volkan dedi ki...

kesin o çocuk da bazı noktalarda yalan söylüyordur. sen her dediğini doğru algılamıyorsan zaten sorun yok da, elbet yalanlar günyüzüne çıkar, o zaman bişiler biter... bence dürüst olsan, burada yazdığın gibi onunla da konuşsan, onun daha çok hoşuna gider. daha önce ona kaç kadın bu kadar dürüst olmuştur ki? (15 tane filanmış:PPP)
eylenilecek olsun evlenilecek olsun, ilişkilerde dürüstlükten yanayım, seni olduğun gibi kabul etmeyecek insandan hayır geelmemiştir hiçbi zaman.

Adsız dedi ki...

sen evlenmek istemiyo musun
diyelim evlendin her gece barda gonlum hovarda havasinda olamazsin heralde..
İstediğim gibi biri değil, parası yok, ailesiyle yaşıyor, fazla tabuları var, at gözlüklü
diyosun ama güvenilir mi mesele o

Adsız dedi ki...

olmaz o iş, iki gün sonra bayar...at gözlükleri sana gelmez, daralırsın, espri yaparsın anlamaz, ciddi olursun tribe girer,,yorar...Ama çerez tabağı alacağım diyorsan ortaya, şerefe derim sevgiler:)

Sycorox dedi ki...

süper dialog ya koptum okurken:)
ama senin huzura ihtiyacın var,sallamıyosa eğer fena değil bu çocuk:)

ZIBBIDI dedi ki...

Bence yine görmek istediğin gibi görüyorsun.

Bundan diğerlerinden sıkıldığından daha çabuk sıkılacaksın..

Kesinlikle seninle zıt ama iyi biri bence..

Sıkılmazsan olur.Ama bence sıkılırsın..

http dedi ki...

o yemekhanenin yemekleri hakikaten kötü ya :)

rahat yazar dedi ki...

geleceği yok bu ilişkinin.pucca parasız olması aranızda sorun çıkarabilir ileride..sevgi biryere kadar..

bi dost dedi ki...

hadi o gezmeyle tozmayla alakalı olanlar neyse de, ailenle ilgili neden yalan söyledin ki? hele de annen hakkında.. evlenecceksen eğer (ki bana bununla evlenirsin gibi gelmedi) öğrendiğinde salak gibi hissetmicek mi adam kendini?
ulen bi kere de dürüst ol a.satıyım yaa :P

BlahBlah dedi ki...

inşallah PuCCaaaaaa!

Unknown dedi ki...

ailesine çok düşkün, tabuları var hele at gözlükleri .........
tehlike sinyalleri bunlar yorgunluk geçici geçer de sonrasında travma yapar bünyede huzursa yine geçici...

oksan dedi ki...

"arabaya veren kız" sen ben aras s.,bir cumartesi gecesi geyiği olarak auhauhaha.Ayrıca ermana aşığım onu söyleyemedim aras varken.Ondan sonra da;olaylı feadz gecemizin fotoğrafları elimde duruyor,emeseninin şifresini biliyorum,kur buradan bağlantıyı ve beni paşalar gibi yaşat.mehehehe.

Adsız dedi ki...

14 subat sendromu seni de mi vurdu yavrum?! pek icli olmus valla

PuCCa dedi ki...

ahahaha sen hala unutmadın mı şifremi tühh bee :PpP
anladık abi orda onu.. erman gelseydi kahramanmaraşa bile giderdin sen, yok uykum var, yok erken uyancam, yok emekçiyim, halkın sesiyim ayağına yatmazdın.. eve gidip battaniyenin altına girip ermanla pembe pembe hayaller kurmaya gittin zati :PpP

Nakhar dedi ki...

Ben bu kokuyu biliyorum, aşk geliyor kokusu geldigine gore 3 vakte kadar insallah :)

I hope cocugun hisleride asktan yanadir. Ickisi sigarasi gecesi yok bu zamanda zor bulunur cinsten :)

Adsız dedi ki...

AYYY OUCCA YA,YOKK-IIIHH-CIIKK..
HIC SANA GORE DEIL BU SARMA.BOSUNA UGRASMA.

siminya dedi ki...

Yo ben bunuda sevdim tüm diğerlerinide beğenmiştim anlamıyorum hangi erkek iyidir hangisi kötüdür anam, yeşil gözlüymüş daha ne olsun efendiymişte allah bilir annesinin dizine yatmaya bayılıyordur :) aşık ol işte böyle pucca huzurda gelir, hepside yeterki kalbin dolu olsun

Ful yaprakları dedi ki...

içki yok sigara yok, arabayla cıstak cıstak gezmek yok, bel altı muhabbet yok!
bence hayat sana göz kırpıyor Pucca, devam!

tinimini hanım dedi ki...

Hadi bakalım hayırlısı :)

Adsız dedi ki...

Bence çocukta kendiyle ilgili yalan söylüyor. Elele alemlere akarsınız yakında :)

Adsız dedi ki...

kızım SARMA şuna :P

yakacan he çocuğun başını da :D

kendini değiştirip bi ilişkiye başlayacaksın ve ne kadar sürecek, hep birlikte göreceğiz.

otobus111

Adsız dedi ki...

pucca tam bir aile babası.kaçırma derim:):) ama sen ne zamana kadar öle durabilirsin;içki içmeden filan. eğer öle olabileceksen çık bence yoksa iş yerinden olma başkalarıylan.

leacris

zerdüşt dedi ki...

şimdi seni, yaşadıın yerde blog muabbetinden tanıyanlar olduunu söylemiştin bi yazında.. (yani ben öyle hatırlıorm) eğer bu eleman da onlardan biriyse bi ayak çıkmasın sonunda..

evet paranoyaydı tmm :)
sarmayla olur mu dersen.. bana düşmez evet.

ESTHER dedi ki...

Yaşasın yeni yazı gelmiş :) Pucca aslında ben olaya "çocuğa yalan söylüyosun yalan üzerine aşk olmaz" gözüyle bakmıyorum... sen yazdığın gibi kafana esince dağıtan fln bi tipsin ama ortama göre de şekilleniyosun bu çocuğa anlattıkların da pek yalan sayılmaz bu yüzden...

bu çocuk öyle kızı atayım fln tarzı biri değil... belli.. ya bu arada inanamıyorum sen erkeklerle "bel altı muhabbeti mi yapyıodun" deli misin nan? şımartmamak lazım bunları ciddi olucan namuslu görünücen uahuaha... öyle fenasinin bloguna bıraktığın çişli kakalı şeylerden hele hiiiç söz etme kızım türkiye yani ne sanıyosun sen ortamı deli :D

neyse iyi bu çocuk iyi... ilk kez bulduğun birini beğendim... esra ceyhan'ın ayağını nasıl kaydırıcan biraz da onu düşün.. karı sürekli pürüz çıkarıyo

Püstüklü Mama dedi ki...

"...üstelik ikimizde kahveyi şekersiz içiyoruz.. "

ah ben de " amannın ikimiz de mor lahana seviyoruz" diye daha çok aşık olmuştum :)

düzgün adam bu hayatın kurtulsun Pucca :)

Selam bu arada :)

ne ben olabildim ne de başkası dedi ki...

aşık olunca ben de geyşa oluyorum pucca yaaaa:)))

Adsız dedi ki...

pucca biliyorum sen çok mutlu olucaksın, çünkü elleri porselen bebeklerin ellerine benzeyen prensesleri periler hep mutlu eder... 3 tanede minik pucca yavruların olacak ama onların elleri annelerininki gibi olmayabilir.

sen mutlu olduktan sonra sıra bana gelecek sanırım. onun için 4 gözle bekliyorum :)

seni çok seviyorum pucca,
... bu kadar hem de :)

semantik

crépuscule dedi ki...

yalan ustune kurulan hersey yikilir

sekizinci-cüce dedi ki...

pucca bence sen sarma'yla cok mutlu olursun, hem cok iyi gelcek sana inaniyorum! ama tabii ona ayak uydurman senin icin zor olcak gibime geliyor!

September Observer November dedi ki...

Çocuk yalan söylüyor diyenler bence yanılıyor.(Öğle vakti kadın programlarındaki teyzelerin çıkışı gibi oldu) Çünkü erkekler kendilerini olduklarından daha çapkın, haşarı, piç gösterme eğilimindedirler. Bu çocuk bunları söylüyorsa yalancı değil en fazla sıkıcıdır.

Önce sen onun dikkatini çekmiş olsaydın, o senden hoşlanıp tuvalet kapısı bekleseydi ve sen kendini hoppa, fırlama biri olarak gösterseydin böyle mazbut biri olduğunu belki saklardı.

Senin önce ondan hoşlandığını bildiği için "ben buyum, bana uyarsan.." tavırlarında. Ha bu "yersen revani..." tutumu da bilinçli olan bir şey değil, sen 1-0 geride başladığın için olayların doğal gidişatı bu.

Ha bu iş olur mu? Olmaz bence. Belki 28-29 yaşına geldiğinde karşına çıksaydı bu çocuk, yediğim naneyi yedim, artık kapaklayacak adam bulmak lazım diye düşünmek zorunda kalırdın ve evliliğe doğru bir adım atabilirdin ama sen daha 24-25 yaşındasın ve en önemli faktör daha doymamışsın... Olmaz bu iş bence. (Bu son paragraf biraz fazla düz olmuş olabilir, canını sıkan yerler de olmuş olabilir ama olmayacağını düşündüğüm için yazdım. Olduysa yayınlamayabilirsin. Sürc-i lisan ettikse affola.)

MANUKYAN dedi ki...

pucca kızım silkelen ve kendine gel erkeksizlik kafana vurmuş senin valla yakıştıramadım iki gün sonra ruh ikizim filan demeye de başlarsan bu herif için tuu sana...

Adsız dedi ki...

bu adam evlenilcek erkek, senin istediin gibi baba olmaya uygun biri.. aileye düşkün olması kötü bişi diil bence ama bu düşkünlüğünün sınırlarıyla ilgili.. ama bence de keşke özellikle annen konusunda yalan söylemeseydin, direkt anlat dökül demiyorum ama ses çıkarmayabilirdin.. neyse artık olan olduğuna göre iş ciddiye binerse anlatırsın dürüstçe..zaten kızacaını sanmam böyle bi durumda,sonuçta hemen herşeyini dökmek zorunda değilsin bi insana.. parası da olur elbet yani umarım.. 09.09.09 dileğin gerçekleşicek gibi görünüyo pucca, umarım en iyisi neyse o olur senin için..

PuCCa dedi ki...

kusura bakmayında annemle olan ilişkimi neden anlatmak zorunda kalayım ki.. bu askerlik anısı mı yani.. telefonla konuşuyorum ediyorum fazlasını neden bilsin.. bunu anlamıyorum insanlarda, hayatıma her giren adama böhüü benim ailem böyleydi diye anlatmak kadar salakça bir durum yok..
hayatımda bir defa o boku yedim.. ki yaşadıklarımın binde birini söylemiştim.. sadece annemin kimle evlendiğini söylemiştim.. hemen ailen neki sen nesin durumu oldu...
..
herife ilk günden borcumu harcımım anlatıp zaten annemgillerde böyle diye ağlıcam mı.. ne ilk gün anlatırım ne son gün.. aklı olan varsa da böyle mevzularda anlatmaz.. acizlikten başka birşey değil çünkü.. ben böyle ezik biriyim demek bu..
zaten bütün acizliğimi ezikliğimi buraya yazarak kendimi tatmin ediyorum.. yüzyüze geldiğim adamların beni hayatları boyunca yazık lan kıza demeleri kadar küçük düşürücü bir durum olamaz...
ayy sinirlendimm :PpP

crépuscule dedi ki...

sahsina konusmuyorum , ama bi insana yapilan en buyuk kotuluk yillar sonra ortaya cikan ve ilk andan cok daha fazla koyan "kendini farkli gosterimler"dir bence

PuCCa dedi ki...

tamam ama ben kendimi farklı göstermiyorum ki.. aşık olduğumda zaten ben mala bağlıyorum.. bütün hayatım erkek oluyor.. denedim abi 4 sene boyunca bir defa gece dışarıya çıkmamışımdır.. etek giymemişimdir..
başı boş olunca azıyorum ben..
haa aşık olmazsam zaten.. banane adamın ne düşüneceğinden...

sinderellaaa dedi ki...

yani sen aşık olmadan sadece hoşlandığın için mi bu çocukla konuşuyorsun!eh o zaman bu durumunu 14 şubat sevgililer gününü yalnız geçirmek istemediğin için çocuğa kur yapıp bir iki çıkmadan sonra ayrılacaksın diye yorumlayabiliris:))))zaten ciddi olsaydın ki evlenmek istemediğine adım gibi eminim (sen zengin olmayan biriyle evlenemezsin,evlenme zaten)asla yalan söylemezdin.en azından hiçbişey söylemezdin o soruları geçiştirirdin,çünki hayatın boyunca bu sorunlarla yüzleşmek zorunda kalıp,bu yalanlarlada ancak iki köşe dönebileceğini bilebilecek kadar akıllı olduğunu düşünüyorum,yani yazdıklarından bende çok zeki bir kız olduğun imajı oluştu bu nedenle sen işini iyi bilirsin!:))))

larry dedi ki...

Parasızlıktan gidebildiğin tek sosyal yer "işyeri" olunca doğaldır orda gördüğün er kişiye sarman.14 Şubat'ta "sarma"dan sana , fırsat bu fırsat diye, sürpriz bir hediye/teklif v.s. gelirse o da sana sarmış demektir.Yok gelmezse yelkenleri ve radarları aç sen yine.

Adsız dedi ki...

bence sana ayak yapıyor seni çok iyi tanıyor ama kafa yapıyor şimdilik.Onunda senden farkı yok belki yaşam tarzı olarak yani tam anlaşacak tipsiniz belkide ama oynamayı seviyor salaklık ve mahcupluk ayaklarına yatıp seni götürmekten başka birşey düşünmüyor bence free tavırların onu çıldırtıyor olmalı yinede sen bilirsin en doğrusunu adamla yaşayan sensin sonuçta

Adsız dedi ki...

Pucca umarım bu herif senin için iyi olur diyeceğim ama... Pek sanmıyorum senin seveceğin adam ciddi düşüneceğin adam. Yeri gelir seninle eğlenmeye çıkar, yeri gelir evde oturur film izler, luna parka gider, akla gelemeyecek çılgınlıkları göze alır, yeri gelir durulur, vs vs... Sen yapamazsın böyle tek düze birisiyle Ne yalan söyleyim ben de yapamam. Benimle herşeyi yapacak biriyle olsun isterim tek düze yaşamdan sıkılırım. Otururken birden hadi çıkalım gidelim gecenin bi vakti aklımıza gelmeyecek bi yerlere basalım gidelim derim. Tabi bunun için para lazım! Adamın parası da yok sanırım. :S Ne biliyim önceden olaya amannn aşk olsun para da neymiş çalışır birlikte kazanırız derdim de. Ulan şimdi küfrediyorum kendime çok da fifi amk ne didinicemki eşşek gibi çalışıp kazansın dünyayı ayaklarıma sersin bulsun buluştursun beni eğlendirsin ancak bu şartlarda köpeği olurum onun. Eskidendi vefakarr kadın ayakları sallaa sen de böylesin adım gibi eminim o yüzden mutlu olamazsın. Para çok ama çok önemli para yoksa mutlulukta siktirolup gidiyo. Zamanında yapmıcam şey yoktu sevdğim için yine öyle ama eski ben değilim artık valla mantığım daha da ön plana çıktı. Benim de bir blog açıp pöyküresim geldi bak şimdi:S Çok doluyum çokkk. Neyse şey konusuna gelince bencede ilk etapta annesi anlatmak aileni filan doğru değil ama yorum yapmak da doğru değil ilerde gerçekten ciddi düşüneceğin adam gibi biri çıkarsa o zaman anlatman gerekir çünkü sende ondan bekliyosun hayatını anlatmasını. Bu gayet doğal yoksa temelleri sağlam olmazsa sonuda gelmiyor maalesef. Boşver bu sevgililer günü de yalnız geçsin daha önünde bir sürü sevgililer günü var Puccaaa öperim mjxxx:D
ETNA

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Pucca öncelikle madem böyle birşey söyledin o fotoları acilen kaldır :)) İkincisi bence çocuk evlenilebilir bir tip olabilir,yalanla başlama derim ilişkiye.Dürüst olmadığını farkederse kapıyı görebilirsin :)

Öptüm!

Adsız dedi ki...

pucca senden bir ricam var, yorumları tam sayfa olarak ayarlar mısın mümkünse. böyle büyütürken sorun oluyor. rahat okuyamıyorum.

teşekkür ederim.

bence o iş olur da geleceği var mı kaç gün kaç ay sence? ne kendin üzül ne başkası üzülsün derim. gönlün ne derse öyle yap.

Adsız dedi ki...

sarma'ya sarıl pucca. neden olmasın ki pozitif düşününce her şey olur.

pucca bir adsız şövalye var ne alaka çözemedim. bloğunu da yeni keşfeden biri olunca. adam bayağ döktürmüş. ilginç.

Adsız dedi ki...

hayırlısı pucca cım bana olur gibi geliyor çünkü kendini değiştirebilen bir kızsın gercekten
seni seviyorum :)

aslı

Adsız dedi ki...

Ben de puccayı sevenleri seviyorum sadece karşılıksız olsun istiyorum ki aşk üçgeni olsun.haha:)sevgi pıtırcıkları

Nora Angelova

Rumuz dedi ki...

çok garip birisin..bi olayda baska oluyosun birinde daha başka..bu aşk olayı sende tutarmı, çok soru işareti var ama umarım bu sefer aradığını bulursun..

Adsız dedi ki...

biraz sıkıcı bir tipe benziyor ma abelki hayatının bu dönemimde böyle biri iyi gelir sana.

Rüzgar Karabulut dedi ki...

üzüldüm sıpaya
ağına düşürdüğün bi sinek gibi oynarsın sen onunla
nasılda
eğleniyorsundur içinden
yok ben içmem, töbe çıkmam derken dışarıya,
zavallıcık çırpındıkça kapılacak sana
tarantulasın PuCCa

S dedi ki...

yavru sana suralarda bir yerlerde odul verdim. haber eyleyeyim dedim

http://missipisi.blogspot.com/2009/02/end-di-oskar-gooos-tuu.html

Adsız dedi ki...

pucca,sitende yenıyım..ok komıksın eglencelısın ama kasarın onde gıdenısın aynı zamanda..sırf bu yazı ıcın soylemıyoum.genel olarak..ıyı yanlarında bellı bıraz ama bıtmeye yuz tutmus ınsalık kırıntıları resmen ..bu bencıllıgın bı kotulugun ananenden mıras sanırım..hanı ınsanın en korktugu en sevmedıgı basına gelme potansıyelı en yuksek olan seylerdır ya,senın hıkayende oyle sankı..senın gıbı var etrafımda cok ..yabanı otları temızler gıbı temızlıyoum sizi..vakıt kaybısın..beyın sadece seytanlıga calısıyor resmen..ok pollyanna olmaya gerek yok,herkes ozunde kendı menfattını gozetır ama senınkı cok pıs bısı ya..hanı dedın ya benımle bıttıkten sonra bana pıslıkmısım gıbı davranmasınlar msnden sılmesınler fln dıye..o zor ıste bıraz..ask gecer..tutkuda..o asamayı atlattıklarında sadece olmadıgın ıcın sukredıyolardır tanrıya..bunu anlamak cok zor dııl..pekmez hıkayesını tam bılmıyoum..ama dırty dance de fln kızı aglatmısın ya adamın ıckılıyken soyletmıssın ya..cıdden elinde cehennem catalın eksık bı..o atlattı..kız yanında kahve oturuken kızkandırdı senı..eden buldu sonunda..goruyosun ıste..zavallı sarmadan uzak dur..kendıne kendın gıbı bırını bul..sıkılınca bırakacagın sonra sevıyo o da benı dıye bı tarafını kaldırabılıcegın bırını degıl..emın ol..senden ayrılınca karsına cıkan kadına daha cok baglanıyo daha sakın temız bısı buldu dıye..bıde sıgılle aldatmıssın peh!tutkulu bı hıkayeden olarak kalacaksın..ve tıksınılmek ıcın bı cok nedenle beraber..degıs dıyemıcem ..kımse degısmez..kendın gıbı bırı cıkar ınsallah karsına..30 na yakaısyosun..bı yastan sonrada kasarlık cazıbedeb sonra basıtlıge donusuyo..oyle ıste..allah benı senın gıbı kadınların serrınden korusun..