13.03.2009

İşime yaramayan kilisenin papazını mikeyim

Dikkat biraz ayıpçıl bi mim
Şimdi fenasi mim yapmış kendi şeyine uygun :ppP blog yazarlarından kimle şeyedersiniz diye.. Ama beyfendi beni metresi konumuna sokup mimi verip vermemekte kararsız kalmış sonunda da yedeklere koymuş.. Sebebini ise şey olarak açıkladı, senle işte bir sürü kişi sevişmek istiyordur, sağlı sollu heryandan sana gelir diye düşündüm dedi.. Peki bana gele gele kimden geldi.. manukyandan geldi.. şu koca alemde beni tek arzulayan bir kadın çıktı iyi mi?? İşin gereği bende şimdi işte yapsam yapsam kimle yapardım diye düşüneceğim.. gerçi artık başım bağlı ama neticede oyun bu.. masuscuktan yani.. ergenlik dönemimizde şişe çevirmece oynardık böyle, doğruluk mu cesaret mi diye soru sorarlardı ya, kendimi o anda gibi hissediyorum.. ne desem sıçtım gibisinden.. Ama niye bu kadar kastıysam kendimi.. zaten blog yazan erkeklerle ilgili düşüncelerimi yazmıştım biyerde.. ııhh yok yani dünya ahret kardeşim olsunlar... bide karşılıklı iki kelam etmediğin adamla sevişme hayalleri nasıl kurulur diycem ama kendimle çelişeceğim.. gayette güzel kuruluyor.. bknz: Murat Boz... ama murat boz gelip teknoloji blogu yazan bir çocuk olsaydı, şiir yazsaydı, eski sevgilisine ağıtlar gönderseydi yada bugün karşıya geçerken önce sağa sonra sola baktım yazsaydı onla da kurmazdım.. o benim için sadece sliple masa üzerinde dans ettirebileceğim, donunun içine dolarları tıkıştıracağım bir insan evladı, mümkünse başka birşey yapmasın.. kliplerini sesi kısık izliyorum ordan varın artık bir sonuca...
ama birşeyi itiraf etmek istiyorum.. ya biriniz facebookta hayran sayfası açmışsınız bana.. çok teşekkür ederim açan arkadaşın yanaklarından öpüyorum.. orda bi çocuk hayran olmuş işte... çocuğu görünce direk "allamm sana geliyorumm" dedim.. allah sahibine bağışlasın maşallahı var yani.. yakışıklı bebeler blog okur mu, onlar dünyaya başka görevler yapsınlar diye gönderilmemişmiydi nan.. böyle bi mal oldum.. eğer o çocuğun blogu varsa ben o blogu anasayfam yaparım... dostum eğer blogcuysan seni bu mime alet etmek isterim.. blogunun konusu nedir, sen necisindir, kimsin bilmem etmem.. hakkında bildiğim tek şey kol kasların olsa da, senin yerini buraya ayırdım...
yani böyle deseler "PuCCa bir blog yazarıylan sevişmen lazım, yoksa dünya yok olacak. Tek şansımız bu.. insan neslinin devamı senin kukundan geçiyor" diye, o çocuğu seçerdim..
şimdi mimi dağıtmaya geldi.. öyle yok buna cevap veremem edemem ay terbiyesiz, ülke nereye gidiyo ayakları çekmeyin başta söyleyeyim.. bir su damlası olsan nereye düşmek istersine cevap veren adam buna da cevap verir..
voodoo, sami hazinses, eva, azuth, fakeangel,
....
yaa bu arada sarma her pazar sabahı koşuyor şimdi.. akşam eve gittiğinde yemekten sonra da koşuyor.. yüzmeye de gidiyor.. yani benim nefret ettiğim ne varsa yapıyor.. pazar sabahı sahilde koşalım dedi.. bunun arkadaşları varya sevgililer gününde tanıştırdığı sonra da onlarla takılırız dedi.. Ben bilinçsiz olarak tamam dedim ama.. Ben bırak koşmayı yürüyemiyorum bile.. Seçimlerde kaldırımları yürüyen yol yapacağını söyleyen adaya oyumu vereceğim.. En fazla koşacağım ne bilim yani otobüs felan kaçıyodur oda 10 metre bi yeri.. onda bile nefes nefese kalırım iç organlarım yerlerini değiştirir.. az önce üstümü değiştirirken bi baktım da ayna karşısında kendime koşarkan, allaaam nasıl bir görüntü.. memelerim sallam sallam.. bide eşofman giycem ya, popoma bakayım dedim.. bakmaz olsaydım.. o nasıl çirkin bir görüntü.. ezilmiş kaysı gibi duruyor dötüm.. pazara kadar düzeltemeyeceğime göre pazar günü sabah bir bahane bulayım bari napayım..

*senaryo kursuna gidiyorum ya, ordakilerin yüzde 85i blog yazıyormuş.. inanılmaz malzeme var ama buraya yazamıyorum maalesef.. var mı elinde böyle denediğin birşeyler dediğim herkes aynı tarz şeyleri yazmış.. doğunun zor şartlarında okumaya çalışan çocuklar ve ıssız adam tarzı bayık bayık aşk hikayeleri.. ve hepsi kurs biter bitmez çağan ırmak gibi para kazanacağını zannediyorlar..
Birde orda da anladım ki yazma yeteneği olan erkekler cidden çirkin oluyor.. allah bi yerden verince diğer taraftan alıyo mu napıyo..

55 yorum:

ESTHER dedi ki...

ulan hani sen bana böyle vücudum olsa dünyayı donumda sallardım demiştin. beni kimse istemedi
:(((... allah razı olsun besimi sevişmek istiyomuş benle namusum kurtuldu :D hayatta tek istediğim adam fenasi de danua köpeği tercih etti. bu ne biçin dünyayı donunda sallamak.. biliyodum zaten sırf benim gönlüm olsun die iltifat etmiştin. yazık!! :( hayallerimin içine de etmiş oldun...

Adsız dedi ki...

inanılmaz güzel yazıyosun anlatıyorsun , kızma ama sen üzgünken bile yazdığın yazılar benim içimii kararatıcı acındırıcı değilde sana karşı sempati duyurucu : )
en çok sevdiğim yönünde bir kere biriyle yatmış olmana rağmen onunla bununla yatmaman..

Adsız dedi ki...

Korse al korse cok sıkıo ama işe yarıo.:D:D:D::D

S dedi ki...

ruhokuzunun mimledigi yetmedigi gibi, sen de mimle peki :p zaten manitam da askerde. bu mim yuzunden dondugunde kan cikcak valla :)))

oturup yazcam ama elim varmior ahah

pudra dedi ki...

bütün kıçlar bir şekilde öyle görünüyor illa sıkmak lazım
sıkıştırmak dicem sonrası +18 olacak

MANUKYAN dedi ki...

sen öpte başına ko beni... bi ben senle sevişmek istemişim.. nanköör beğenmiyonmu beni :Q

ugur parildak dedi ki...

benim anam bacim, kuzenim okuyor abi blogu.. ben senin gibi umarsiz bir serseri olmadigimdan mimini kabul edemeyecegim ama buradan dile getireyim.. ben istediim blogger ile sevisme hakkina sahip olsam, direk pucca ile, karamel ile bi de hakket esther ile sevismek isterdim.. gerçi esther seksin ortasında beni tav ederdi.. bıcaklardım oracikta ama olsun..

bir mimi daha yorumlarla savusturdum.. yasasin!

karamel mimlendi bu arada dimi şimdi

PuCCa dedi ki...

azuth efendi adam gibi git mimini yaz.. yorumla geçiştiremezsiniz..

esther bacım fenasi için orda burda düğme felan diyolar yani bilemem tabi..

Adsız dedi ki...

yauu grubun adını linkini falan bişiyi ver de biz de hayranlığımızı gösterelim pucca can:))

S dedi ki...

valla yazdim :p zor oldu ama olsun

The Mistress of Santa.. dedi ki...

o diil de kilise papazından ne istedin akşam akşam (((((:

bi dost dedi ki...

evet evet Allah bi yerde verip bi yerden alıyo kesinlikle.. ses konusu da böyle, sesi güzel olanın sıfatı çirkin oluyoo..

ya tamam da ben her normal sazan gibi baktım hayran sayfana, inceledim, ama hem kaslı hem yakışıklı birini bulamadım :D bi tane vardı yüzü fena değil, ama zayıftı ki onun kolları.. aman her neyse, bananeyse ayrıca :P

voodoo girl dedi ki...

nasıl ama murat boz resimleri pucca, görür görmez aklıma sen geldin yani :)

kıyak dedi ki...

Murat çok boz(uldu) kilise papazı ile tatile çıktı bebişim.
bende hatun bulmak için bir sürü kursa gittim.
sonunda pes ettim.
kursta tavladığın hatun, barda çıkardığınla tutmuyor.
aynı hatun barda olsun muhabbet daha güzell oluyor.

khaos dedi ki...

Ben soyleyeceklerimi post yazarak belirttim..

Bu tezgaha gelmediğin için de tebrikler PuCCa..

joy dedi ki...

bakmazsam ölürüm hemen söleyin yahu

rahat yazar dedi ki...

yazma yeteneğim var ama çirkin değilim galiba:)) pucca senaryo kursu tam senlik.Duyduğun ilginç hayat öykülerini de okumak isterim senden;)
*murat boz garip bence.Bugün çıkan(sabah okudum gazetede) haberlerine dayanarak söylüyorum.

Adsız dedi ki...

noldu nese nereye bakıyosun?nıye ölüyosun :))

iklim kılıç dedi ki...

pucca yazıyla tamamen alakasız ama maillerine cevap vermiyosun o nedenle burdan sölemek istedim. pucca düşünce sayfanda yazdıgın seyleri sarkı sözü olarak kullanmak istiyoruz bu needenle iznini almak istirouz lütfen en azından bana dönüş yapsan cok seviniriz : )

Adsız dedi ki...

Ay bu mim yüzünden en yakın arkadaşımın hakkımdaki tuhaf fantezilerini öğrenmiş bulunuyorum, çok acıklı :Pp

Adsız dedi ki...

resimlerdeki sizmisiniz puça?

Adsız dedi ki...

ay hala resimdekini sen sanıyolar hasta oluyorum bu tiplere yaww...pucca bebişim süpersin

siminya dedi ki...

Pucca kız sana sorayım sen tanıyorsun fenasi nasıl biri? yakışıklı mı? ne kadar çirkin? burnu karakteristik mi? salaş berduş giyiniyordur umarım? dövmesi varmı? ukala mı? bana cevap yaz emi marlinimiz monroemiz :)

PuCCa dedi ki...

valla siminyam pembe saçlım.. frank zappaya benziyor.. yani barış mançoya.. özel şeyler için ise mailime gel detaylıca anltırım sana merak ettiğin hrbişeyini fenasinin ahaha :ppP

Adsız dedi ki...

Frank Zappa'yı Barış Manço'ya benzettin ya!!!

Sen pipi ile salatalığı da ayırdedemezsin Pucca o zaman.

Siminya bu tarz şeylere ikinci kadın karıştığında boka sarar işler. Birbirinin iyiliğini pek istemez kadın kısmı. Ben söyleyeyim...

Beter Böcek dedi ki...

Pucca ya şu Murat Bozda ne buluyorsunuz bir anlayabilsem :)
Bizim fakültede aynısı mevcut çok lazımsa sana onu alalım :)
Bu arada madem artık seninde bir hayran sayfan var bizde hemen hayranın olalım o zaman :))

miracsaral dedi ki...

Koca evrende, bir tane, bir tane istiyorum, fazla değil, bir tane dişi bile beni beğenmez mi ya...:((((((((((((

Kimi boğazlamak lazım ki bu durumumla ilgili, anne babamı sanırım. Uyduruk genetik yapımı onlardan almışım.

Yazma yeteneği olan adamlar da evet, çirkin oluyorlar. Neden-sonuç ilişkisi canım, neden-sonuç.

Bu dünyanın çok ibiş olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca Msnde çok enayi dümbeleği bir proğramdır, sorunu buradan cevaplayayım.

Hadi iyi geceler sana.

Adsız dedi ki...

nasıl 5 posta gibi böyle bir adamın sitesine giriyorsunuz. Sapıklık bu. Gündelik hayatta ilişki kuramayan birinin abazanlıklaını yazdığı ve bu sayede kız düşürmeye çalıştığı bir site. Çok gerizekalı kızlarsınız. hadi pucca kaşarından beklenırde, Siminya sana hiç yakıştıramadım özellikle adam senle yatmak istiyorum demiş sende teşekkür etmişsin. Sokakta amelenin biri dürtüp yatalım derse ama polise verirsin. Hepiniz sapıksınız

Adsız dedi ki...

''nasıl 5 posta gibi böyle bir adamın sitesine giriyorsunuz''

Site lafını kullanmayı sevmiyorum esasında. Sitesi, sitem var, sitenin adresi ne, çok güzel bir site... I-ıh kulağı tırmalıyor.

Böyle blog platformu içinde yapılmış şeylere yalnızca blog desek?

Diğerlerine, hani mesela bu şirketlerin şeyine de Websayt desek?

Site deyince subay sitesi, polis sitesi, hakimler sitesi geliyor akla...

PuCCa dedi ki...

celal yavrum üzülme bi dakine fenasiye deriz senide miker aman mimler diyecektim..

siteye nasıl girdiğimize gelince linklerden giriyorum ben genelde.. beğenmeğince ise çarpıya basıp kapatıyorum..

aynı sana olduğu gibi, giriyolar bakıyolar malsın çarpına basıp kapatıyolar.. bi fark yok telaş yapma o yüzden..

haa bide bu kadar sapığın olduğu alanda durma allah muhafaza birinin eli beli kayar hiç yoluna gidersin..

khaos dedi ki...

:)
Ahahaha..

Celal, hakket yani, bunların hepsi sapık.

Ne fantasi var bunlarda bir duysan dudaaan uçuklar..

Ama eminimki gizli gizli de olsa okuyorsundur ve sende görüyorsundur..

Hele bu fenasinin pipisini kesmek lazım.. Bize hiç kız bırakmıyo demi.... Sende haklısın..

:)

Adsız dedi ki...

pucca kızım ya sen neden o güsel sıfatını saklıosun hayranlarından yoksa bir hayalemi hayranız biz açıklama yapmak zorundasın kuşum.bence blogda resmin olmalı artık hatta we hatta pucca bizi diskoya götür die grup bile açabiliriz.hadi datlum saklanma artık çık güselim çık ortaya çık :))) (fake angel)

maybe-master dedi ki...

Boyle "yazilarindan" birini arzulamak cok tehlikeli. Ben, birak yazilari sohbetine inandim da yatagina girdim; hayatimda boyle kotu sevisme gormedim. Midem, anneannemle sevismisim kadar bulandi.
Fenasi de "sert" mim koymus vallahi!

ESTHER dedi ki...

hiçkimse sen daha geçen gün ukturk'ün sitesinde, "bu ne biçim mim "diye çemkirmiyomuydubn? şimdi kimse beni sevmiyo die aaaalıyosun... hayatın çelişki be :D

siminya dedi ki...

Celal kim ya? Babam, abim, kardeşlerim, emmmin oğulları, kuzenlerim, teyzemin kızları, yengelerim, apartuman kapıcısı bittide şimdi Celal'mi beni kınıyor?

Celal'ler, Ahmet'ler Mehmet'ler lütfen bi susun celallendirmeyin beni!! aa ben sizin gibiler yüzünden böyle oldum tarifte teşfik vardır, beni çıldırmaya teşfik ediyorsunuz!

Şu kasıntı tepkilerden sonra; bu mim hakkaten utanılası birşey olsa bile ben inada bindirip ameleye bile teşekür edecek hale geldim, asık suratlı köftehorlar sizi, bi gidin ya!

miracsaral dedi ki...

Esther: Üstat, harbiden haklısın ya. Ne bileyim ama en başta biraz kötü geldi bana, ayıpladım, sonra da özendim :)

Bunun yanında "miker" ne abi ya. Yapılan eylemin adını bile yazmaya çekiniyorsan, onun hakkında bir yazı nasıl yazıyorsun ben anlamadım valla.

Adsız dedi ki...

İşte o Celal sokakta Kant satıyor, bilir misiniz az çok erdem üstüne Ne söylemiş Kant? Ben biliyor muyum da sizi aşşağılarcasına Kant a yöneltmeye çalışıyorum, Kaşar demekten hiç utanmıyor musunuz sizin türünüzün dişisine, dişinize kestirdiğinizde neler de yaparsınız ah bir kısmınız. Öfkeli miyim size?

Değilim boşuna üşümeyelim,

Neo Lardo Nora Kinci

Noni dedi ki...

Pucca & Esther üzülmeyin ben sizi alıyorum kızlar :)

larry dedi ki...

Eskiden çok olurdu telefon sapıkları, küfrettirmek için uğraşırlardı ve siz küfrederken elleriyle aletlerini sıvazlarlardı. Latince adını unuttum ama yazıları okuyarak tatmin olabiliyor bunlar. Yani siz Celal'e giydirirken o ( dur sayayım ) 5 defa attırdı sağına koyduğu gastenin üstüne. Hadi Celal bir de bunun için attırıver olsun 6...

Arzu Pınar dedi ki...

goddes in sayfasındaki papazlara bi bak istersen...

Unknown dedi ki...

ya ses tonu güzel olan erkeklerin çirkinliğine ne demeli?

Adsız dedi ki...

başlık hayat felsefen gibi bence, hoşuma gitti.

Adsız dedi ki...

@Funda, ses tonuna ve konuşmalrına aldanıpta buluştuğum bırını hatırlattın...adam çirkinin onde gıdenıydı :(

sesı guzzel olan cırkın adamlara seslenıyorum reca ederım kımseye bulaşmayın kımsenın hayallerını yıkmayın yada bulusma oncesınde muhakkak resmını o kısıye gonderın kı kızcaz sonra şoka gırmesın :D

khaos dedi ki...

+Arzu
Linkini saklamasaydın da senide görseydik:)) Ne menem bişeymişin..

Öyle boş havalar felan..

Görende "altın"dan bişeyin var sanacak:)

Ha diceksin ki üstüne mi alındın?
Aslında şahsen almıyorum bunu ama şoyle senin gibi kaşar kaşar konuşan insanlarıda hiç bir erkek çekmez hani..

Sen iyisimi, Recep İvedik bulsan bile asla kaçırma..

Tecrübeye güven, bu tavsiyemi de unutma, harcanma..

Emi kuzum..

khaos dedi ki...

Düzeltmedir..
Arzu kim ya.. Aslı olacaktı.. bi üstteki yorum sahibine yazdım kimse alınmasın:)

Adsız dedi ki...

dıgıtal kelebek hayırdır senin de sesin güzel tipin götümemi benziyo aman ole ıse lutfen cevap yazma bana...

khaos dedi ki...

Götünden daha iyiysem yazabilirim sanırım dimi?

E hadi görelim diyoruz seni.. Bekliyorum ne çıkacak diye..

:)

Adsız dedi ki...

kelebek buyuk ıhtımal yorumumu ustune alındın demekkı bırı ıle bulusmusluğun var senin ama inan sandığın kişi değilim gocunma tanımam seni bahsettiğim çirkin adam başka :D

khaos dedi ki...

Vay.. eblek eblek konuşan biri için fena espri yapmıyorsun:))

Adsız dedi ki...

üff ne salaksın kelebek ya... atın şeyindeki kelebek misin yoksam? ahahahahaha

khaos dedi ki...

Aman aslı ya, madem 3 yaş esprileriyle burada gülücükler atan birisin..
Bende neden seni muhattap aldım ki,
bak kızdım kendime..
bana pes etmek düşer..

En iyisi sen büyüyünce konuşalım..

Adsız dedi ki...

KIZ PUCCA BEN DENGESIZ DESTINY..BLOGU KAPADIM YA BLOG ADI GIRMIYORUM..BISI DICEM YUAA..CANDIES CANDIES NEDEN BLOGUNU KALDIRMISLAR..PETUNYA VE EXOTICA NEDEN BOLE BISI YAPTI KI..CANDIESLER LUTFEN SES VERIN..BLOGUNUZU SIZ MI KALDIRDINIZ YOKSA KALDIRILDI MI ..COK MERAKTAYIM..BILEN DUYAN BURDAN YAZSIN..OPERIM HEPINIZI..BENDEN ELEKTRIK ALAMAYANA TRAFO GIRSIN BEBEGIM...

burak demirtaş dedi ki...

nan bundan sonra bana iyi yazıon ya da sesin iyi diyeni kızılcık sopasıyla kovalıcam... hakaret sayılıyo artık resmen... :)) (puhaha,herkes de kapında kuyruktu bunları diycek- iyi ya o zaman sorun yok-nan iyice sapıttın iyice,yazamıosan ne site açıon,açıosan nie yazamadığını düşünüon-ya hep bu pucca yüzünden abi- evet ya okumayalım bi daha-okumayalım evet- yarın gelip okursan...-ne okucam yaa... )

(bkz. hadi ordan seksiii :P)
(bkz. eskimiş ama unutulamamış cem yılmaz esprileri)

hermiyas dedi ki...

gayet yakışıklıyım iyi de yazıyorum; başkaları demesede olur ben biliyorum :=)))

kubio dedi ki...

ortam nefis mina koyim şuraya bak :D aha.