17.03.2009

uu beybi güzel bi hareketlenme oldu bende


Sarmayla mesailerimiz değişti artık çıkış saatimiz hiç uymuyor birbirine.. O yüzden çok görüşemiyoruz.. ablasının durmundan dolayı anlayışlı kız ayaklarına yatıyorum buna. "tatlım bu akşam sen ablanlara git, yalnız bırakma" tarzı şeylerle ilerisi için nasıl uyumlu biri olabileceğim sinyallerini veriyorum.. Bak bak çocuğa söylediğim lafa bak, "Kadınlar erkeklerin hayatına girince onu sahiplenmeye başlıyor, bundan nefret ediyorum. Sen bir bireysin ve senin kendine ait hayatın var, aramızda olan durum senin bu hayatını bana bağlamanı gerektirmez. ki zaten çok saçma, özellikle erkeğin kadına bağımlı hale gelmesi. kendim için öyle düşünemem ama belli sorumluluk almak zorundayım, beni ilgilendiren herşeyin ucu sana dokunmaması için" daha bunun gibi neler söylüyorum böyle.. seni bunaltmayacağım korkma yaklaş bana herşey güzel olacak bebeyim mesajlarını veren hareketlerle adım adım ilerliyorum... Ama iyice kavrasın ipi boynuna ne abla kalır ortada ne bu gereksiz abartıları..
Geçen gün halı saha maçına gittik bu oynuyordu.. Bende bunun o beni tanıştırdığı arkadaşıyla izliyordum.. Gerçi çok ilginç erkeklerin bu gel maçımı izle olayları.. Yani şahsen ben, bir grup kız arkadaşımın minicik şort giyip koşturmalarını, domalarak top beklemelerini, yerlerde sürünmelerini, sevinç gösterilerinde birbirlerinin üzerlerine çıkmalarını sevgilimin izlemesini istemem.. Neyse işte üzerindekini çıkartıp tişörtünü giyiyordu, üstü çıplak kaldı o sırada arkası bana dönüktü ama o nasıl güzel bir sırt.. O nasıl bir vucut allah belanı vermesin dedim.. ben o bedene koala gibi sarılır ömrü billah ayrılmam dedim..
Gerçi artık olsun çocuk paso yüzüyor.. Benim gözler nasıl açıldı ama yüzyıllardır erkek görmemişim gibi bakmaya başladım çocuğa.. Bunlar maç yapıyor, yanımdaki kızda paso sarma bak şöyle bak böyle diye onu iyiliyor..
- Sarmanın çok güzel bir yüreği vardır. çok çok iyi niyetli bir çocuk
- öyledir kesin yaa.. nasıl güzel fiziği var maşallah ama.. Bacaklar falan..
- sürekli spor yapıyor zaten, çok hassastır sarma, kimseyi kıramaz üzemez
- ben onun yerinde olsam dövme yaptırırdım. kolları çok güzel çünkü...
Böyle salak salak konuşuyorum kızla.. Ne olduysa bana böyle hiç yapmazdım oysa.. eskiden duygusal düşünürdüm, dokunmadan sevsin beni tarzında.. şimdi erkek gibi düşünmeye başladım şunu bi götürcem off çatır çatır töbee allam sen affet beni.. Sanırım diyet yüzünden böle oldu..
...
şimdi iş böyle olunca kanalın tüm krokisini çıkardım, nerelerde nasıl sıkıştırılır, nasıl fingirdeşilir, kim nerde neyi görmez gibisinden hepsini işaretledim.. Zaten bu aralar pek göze batıyoruz her yarım saatte bir aşağıya iniyoruz, sürekli telefonda konuşuyoruz.. onu uyarmışlar, kız yüzünden artık boşladın diyerek.. benim için pek sorun yok çünkü bu hafta nerdeyse bomboşum yapacak işim yok çünkü ama onun için biraz sorun oldu..
Artık aşağıya inip kahve içme olayını da azaltmamız gerecek yani.. Azaltalım zaten dötümün gamzeleri pek bir oyuldu.. bu hafta ablasının mahkemesi falanla uğraşacak, öpüşmek için yeri ayarlamam lazım yani.. düşün artık daha öpüşmemiştik bile.. Ama öpüşmemiz lazım çünkü ilişkiyi ona göre yön verdirmem gerek.. ya hayvan gibi yumulan biriyse, ya hertarafı tükürük yapıyorsa, ya ağzını 10 metre açıp kafamı içine alırsa.. Siğili mesela dışardan bakınca çok seksi buluyordum, lakin o kıllı bedenini görünce bütün iştahım kaçtı.. adama dokunmaktan bile midem kalkar hale gelmişti.. ten uyumu çok önemli valla bak.. en azından öpmeyle bir iki mıncırmayla da olsa anlamak gerek dedim.. siğil gibi çıkarsa baştan koyveririm olur biter..
Studyodan depoya giden ara bir yol var.. orası genelde boş oluyor.. kanala ilk geldiğimde çocuğun biri beni gezdiriyordu burası böyle bak, şurası şu diye o yolu görünce dedim noluyor burda beni kesseler kimse duymaz.. Tırsmıştım ordan, ilk haftalar yalnız gidememiştim.. Aslında bizim depo diye kullandığımız oda da var ama orada hayatta olmaz, yani orda elele bile yakalansak sıçtık demektir.. Boşuna risk almaya değmez..
Aşağıda oturuyoduk, dedim depodan bişey almam lazım sende gel.. o yoldan yürüyoruz ama nasıl öpecem bu çocuğu.. bende böyle şımarıklık yapmaya başladım, işte omuz atıyorum, saçlarını bozuyorum falan böyle oda yapıyor.. bi nevi yürürken boğuşma gibi bişey.. Ama hiç gel bak sıkıştırmışım seni köşeye bi öpeyim olayı yok.. Anca ilkokul çocukları gibi öyle salak saçma hareketler... baktım olmayacak daha yakınsal temaslarla uğraşmaya başladım.. ve hedefime ulaşacak pozisyonu aldım.. saçlarını bozmaya çalışırken, buda ellerimi tutuyordu yapmamam için.. orda gözgöze geldik bir, ellerimi bırakınca ben boynuna götürürdüm ellerimi oda belimi tuttu.. toplasan sadece 3 sn bişey mucckk diye öptü.. ben niyeyse bi tedirgin oldum sağa sola bakmak için kafamı çekince bu doğruldu..
....
Ama nasıl kalbim atıyor.. Yüzüm kıpkırmızı oldu, alev alev yanıyor resmen.. gittik depoya gereksiz bişey aldım elime geri dönüyoduk, ama hiç konuşmuyoruz.. Ben bi utandım böyle liseli kızlar gibi.. tam girişin olduğu yere gelince bu tuttu bileğimden duvara doğru yanaştırdı beni.. sonra dil dudak damak ne varsa hakgetire.. benim karnımda filler poga yapmaya başladı... O sırada aklımdan geçenler "allam kimseyi sokma şu sırada şurdan, yakalanmayalım, gözümü bi açim bakim, o naapmış, anaa kapamış gözünü, ayyy kurbaaya benziyo böle yakından, ahah çok komik lan, açmışken sağa sola bakim bari, ohh iyi kimse yok, elimi göğüslerine koysam ne olur ki, ay koymim ne orospu demesin şimdi masum masum öpüyor, omuzları da ne güzel yalnız, ayy evlendiğimizde böyle torunlarımıza bu hikayemizi anlatırız, ehiehi dedenizi aldım götürdüm yaladım yuttum diye, yaa eli belimde de yalnız orası simitlerimin olduğu yer vıcık vıcık yağın toplandığı dölge, çekse ya elini ordan, şimdi kıpırdanırsam gene çeker kafasını, off eve gittiğimde mekik sayısını artırayım, ohaa ısırık atıyor piç kurusu, anam artık yeter yoksa burda çocukların temellini atacağız" dedim çektim kafamı.. sonra yanaklarımı elleriyle tuttu, burnumu öptü. "seni seviyorum" dedi.. ama hiç beklemiyodum.. sanırım olayın gazıyla söyledi.. beyne kan gitmeyince bir saçmaladı diye düşündüm..
- valla de..
- ahha valla..
- annem babam ölsün ki de..
diyerek bütün gerizekalılığımı çocuğa gösterdim.. yani o laflardan sonra sanmam ki seviyorum lafını bi daha kullansın..

56 yorum:

MANUKYAN dedi ki...

çocuksun kızım sen ahahaha valla bak annem ölsün ki çocuksun :D

Adsız dedi ki...

pucca bacım açıkca sölemeliyimki sen küçük bir kaltaksın datlum abazalık tavan yapmış maşallah:))ama sakın ilerde bunu torunlarına anlatma!!!!!!bide çok detay wermişsin ya dül dudak felan sanki azıcık midem bulandı gibi

Unknown dedi ki...

kendime geldim.. kendimden geçiyorum.. pucca ne büyük insanmışsın sen yahu :) o nasıl bir anlatımdır bu ne güçtür.. bu ne özgüvendir en öncesi.. valla sanatçısın ne diyim daha.. saygılar

E. dedi ki...

yuppii :D bence sarma adam gibi adam. bozma pucca böyle devam ;)

Adsız dedi ki...

süpperrr, emeline ulaştın, tebrikler...sana saadetler diliyorum....:))

Adsız dedi ki...

oha süper diyorum inşallah çok mutlu olursun :)

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

süper bir yazı olmuş heheheh :)

Adsız dedi ki...

pucca supersin sen yaa off okurken heyecanlandım yani :D yaa insallah bole devam eder hic bozulmayın bu iş iyiye gitcek bence ;) sende kilo vermeye dikkat et bence güveniyorum sana. Ayy cok mutlu oldum gercekten :D

Aslı

S dedi ki...

soyleyemediklerimi, yazamadiklarimi yaziyorsun en cok. ve en cok da bu yuzden okuyorum seni. o kadar guzel hissettiriosun ki biseyleri. gercekten de iste bu diyorum. ne de guzel anlatmis. ne kadar da icten ve dogal.

mutlu olun e mi sarmayla :) siz habere neyim gittiginizde, ben bakarim cocuklariniza. valla bak :p

babegazelle dedi ki...

ooo beybi çok heyecanlı işyeri falan yakalanma korkusu nihahahah

http dedi ki...

hikayede retro modası... sevdim bak :)

Sagır Kedi dedi ki...

Kızzz vallah billah bak aşk romanları artık zevk vermez oldu senin yazıların sayesinde:))Çok sevindim yafs ama sonuna dogru seni dövesim geldi.Üff yaa saçmalamayı bir kessen diyorum..

joy dedi ki...

kocaaaa yazıda diyet bölümüne takıldım:)
işte ben böle deli bi insanım.
ama yakınlaşmanıza sevindim,bide yazık cocuga ablası bosanıo,üzülüo falan.
sen de azıcık destek ol,içinden geliodur bence yaa :)

miracsaral dedi ki...

Bence kaltak falan değilsin üstat. Kaltaklar hoş değildir ama sen gayet hoşsun, ilginç bir havan var; oksijen miktarı az ama yine de solumak insanı iyi hissettiriyor.

Güzel sırtlı erkeklere ben de bakarım, tatilde çok baktım.

Adsız dedi ki...

hiçkimse;
ben zati o anlamda kaltak demedim
ki bu kıza herşey yakışıo abi anlamadım gitti:)))we cidden hoş hatunsun şekerim:p

Missipipi dedi ki...

oh bee sonunda
kilo verme işine ağırlık ver işler hızlanabilir böböyüm :D

bi dost dedi ki...

iyi muradına ermişin:)

Brajeshwari dedi ki...

Gelişmeleri daha sık yaz. Hayatımıza renk kat:)

Herkes seni seviyorum demez böyle.. Ben Sarma ile çok mutlu olacağına eminim.. İç sesim öyle diyor nedense...

SeRiOuuS dedi ki...

süperdi hahah :)

S dedi ki...

fake angel. baska nick mi bulamadin allasen ?

POSTACI dedi ki...

Ahahahah ruh hastası ahahah =)

larry dedi ki...

Bugün Salı, 3 gün var haftasonuna, Sarmaya bırakırsan bir halt olacağı yok. Görünen o da "emekli amca", iş sana düşecek yine. Pazartesi, yine böyle detaylı anlat olan biteni, bak Toz'un arkadaşı satmış Fenasi'yi , olmadı senin yazıyı yayınlar.

Adsız dedi ki...

gözümüz aydın hedeften şaşmadan tamgaz devm =))) bu arada çatladım gülmekten :D

Adsız dedi ki...

ay bende seni görünce şaşırdım baktım nickimi kullanan bir şahıs onçün değişiom nickimi:)))

Adsız dedi ki...

hadi hayırlı işler güzelim;)bir de sonunda valla billa diyerekten az biraz s.cmışsın ama olsun o kadar.

Volkan dedi ki...

ilk öpüşmede erkeklerin yaptığı bir hatadır bu "seni seviyorum". bir armağan gibi düşünmek gerek :)

Ama iyi bi gelişme. Evlenirsin. 2 de çocuk. bir de yol gözükyo :PPP

norwayden@hotmail.com dedi ki...

burda okurken benım bıle kalbımı hoplattın.senı opusurken koseden dıkızlemıs kadar oldum vallahı.hadı yenı enıste hayırlı olsun.allah tamamına erdırsın sekerım.

Adsız dedi ki...

mekik çek. ne öle bıngıl bıngıl.

Adsız dedi ki...

puahaueueheuyehuehuehe missssssssssssssssssssss:)

ESTHER dedi ki...

oh allam çok şükür sanaaaa :D bu çocuk evlenmeden elini bile tutmicak bizim kızın diyodum nihayet havai fişekler fitillendi :D

Adsız dedi ki...

allah cezanı vermesin pucca en boktan hikaye bile senin elinden çıksa okunur biliyomusun ha ne dicem millet soğan suyuyla zayıflıyomuş bi dene istersen

BlahBlah dedi ki...

der der. sen masum oldukça daha sana neler neler der.

siyah çöl dedi ki...

ay çok sevindimmmm.satırları okurken alkışladım bile:)))

hatun kişi dedi ki...

of bende boyle 0 km bı sewgılım olsun benı duwardan duwara carpıp opsun ıstıyorum allah ne werdıyse yanı olsun ıstıyorum :(

Unknown dedi ki...

hayırlı olsun puccacan işten felan olma sakın, bulmakta zorlanıyosun zati... aman ha... :)

Adsız dedi ki...

PUCCA HEY BEBEGIM YENI OPUSMEN HAYIRLI OLSUN..ULAN NASI OZLEDIM VARYA BOLE HEYECANLI ISLERI..10 SENE CIKTIGIM ADAMLA EVLENDIIM ICIN YANI BOLE HEYECANLI SEYLER KALMADI BIZDE ANAM..BAK BEN SNAA NE DICEM BU OPUSMENIN BI SONRAKI BASAMAGI SEY OLUR..GENE BOLE DUVARA YASLAYIP OPER SORA USTUNE ABANIR MALINI SENIN KUKUYA DAYAR OYLESI COK ZEVKLIDIR SENDE O DA BOSALABILIRSINIZ HATTA YANI MASTURBASYON YAPIYOSAN BIDAHAKI HAMLEYE KADAR YAPMA SIK KENDINI BIDAHAKI OPUSMEDE BOSALIRSAN ACAYIP GUZEL BI DENEYIM OLUR SURTME OLURSA TABI OLMAZSA SEN SURT KENDINI LAN 3 GUNLUK DUNYA YANI..BUNLARI OKUYUP FISKIRTAN COK ERKEK VARDIR HATTA KADINLAR BILE VARDIR YAZILARINI VE DIGER YORUMLARI OKUYUP ORGAZM OLAN..BU ARALAR BEN DE COK AZGINIM BACIM O YUZDEN DAHA DUN 2 POSTA KAYMAMA RAGMEN YANI 20 SENE TARRRAK YEMEMIS GIBIYIM..PUCCA KIZ HELE DUSUNSENE ILSIKINIZIN ILERYEEN BOLUMLERINDE BOLE UC BES DUVARA DAYAMALI OPUSMELERDEN SORA SENI YINE DUVARA DAYAYAYIP OPUSURKEN ASSALARA KAYDIGINI MEME UCLARINI VE KUKUNU DILLEDIGINI OF OF DUVARA DAYAMALI DILLEMELER ASIRI ZEVK VERIRI AYAKTA OLDUGUN VE BELIN GERGIN OLDUGU ICIN..SIMDI KESIN BANA SAPIK IGRENC DEFOL BIDA YAZMA BURAYA DIYENLER OLCAKTIR AMA BU ASLINDA HERKESIN YAPMAK ISTEDIGI VE ASLINDA ICINDE OLAN SEYLER O YUZDEN NE DERSENIZ DEYIN UMRUMDA DEGIL SUAN BU ANLATTIGIMI YAPMAK ICIN CAN ATAN EN AZ 50 MILYON INSAN VARDIR BU ULKEDE..HADI PUCC BEBEGIM BU HEYECANLARIN TADINI CIKAR ZIRA EVLENMEK ISTIYOSUN VE EVLENINCE BU HEYECANLAR OLMUYO ABICIM NE YAPARSAN BEKARKEN YANINA KAR..KADINLIGIMIZIN TADINI CIKARTALIM..OPUYOM SENI PUCCA BU ARADA CANDIES CANDIESTEN HALA HAYIR HABER YOK BILEN GOREN EDEN VARSA YAZIN PLEASE.....

Blood.Roses. dedi ki...

:D:D hayırlı olsun :D seni seviyorum dedikten sonraki tepkin çok iyi yaa :D:D annem babam ölsünki de xDD

mermaid dedi ki...

yemin et!

Adsız dedi ki...

helal pucca ya..eğer anlattıkların doğruysa çk ii bi hareketlenme olmuş..kim bilir belki gelecekteki çocuklarının babası odur ..

Adsız dedi ki...

baylıyorum tuttugunu koparan ınsanlara,,azimli ve hırslısın benım gibi ;) Yapıcam dedın yaptın ;Pp

Adsız dedi ki...

ten uyumu bu kadar önemli de peki herifle işi ilerlettikten sonrası ne olacak o da senin yastığa salyanın aktığını öğrenince pek bi mutlu olur sanırım ;)

Adsız dedi ki...

her şey hoş güzel de bu adam bakire kız takıntılı bir adam olabiler.

sinderellaaa dedi ki...

:)))))aman diyim sakın kimseye görünmeyin dikkatli olun,ateş sizin depoyu sarmış yakında senin bulunduğun kata gelebilir dikkatli ol,sonra Allah korusun Ateşini söndürecek bir sarma bile yiyemezsin!:)))Allah devamına erdirsin,kanımca bundan sonraki hikayeler erotik ağırlıklı olacak:))))

Adsız dedi ki...

kilo olayına ağırlık ver hakkaten ya ne öle :D
kendine çeki düzen vermen lazım artık madem yakınlaşıyosunuz..seninde bakımlı olman lazım
ayrıca yakınlaştığınız zamanlarda çok fazla konuşmamaya dikkat et bazen saçmalıyosun hehehhhh:D:D

Adsız dedi ki...

Ben:Pucca abi, olmamış, nerden anladım biliyo musun, okumadım çünkü kabak dadı verdi.

Pucca abi:Allahını seversen, neler de biliyosun.Anam sen mal mısın nesin başıma

Ben:Pucca abi Sokratesi niye öldürdüler biliyo musun

Pucca abi:Evet benim gibi biriymiş.

Ben: Peki şimdi soruyorum erdem öğretilebilir mi öğretilemez mi?

Pucca abi:Git sokrata sok.

Ben:Pucca abi sana Göküm gibi suratın var desem kızar mısın?

Pucca abi: Sen kız mısın?

Ben:Pucca abi, ben sana abi misin diye sormadım hiç.

Pucca abi: Sen okuduğun bişeyden mi etkilendin Ben?

Ben:Hahahahha.Sonunda kişilerini karıştırdıın. Long live evil*

Pucca abi: Hush şşş, Ben.

Ben:Kusura bakma herkes anonim mesajları kapatmış, Russya nın halk müziği ile de başka kimlikle yazılmıyor . Uykum açıldı çok sağol.


Russian Folk Songs

Adsız dedi ki...

ohhhhh be, hele sukur be yavrum:D darisi basima diorum bebeeiiim! hadi kilo isinde de gelismeleri beklioruz, wuhuuuu:D

not: ay bu arada yorumlarini okurken bisey dikkatimi cekti inanilmaz koptum gulmekten:D

rahat yazar dedi ki...

pucca pdfderginin benimle yaptığı röportajda senin de blogu söyledim:) -reklama ihtiyacı en az olan bloggersın o ayrı:)

Adsız dedi ki...

pucca bunun arkası da gelir :)

Adsız dedi ki...

pucca hnm,merak etmişsiniz çirkin kızlar nasıl zengin insanlarla evlenir diye.
içgüzellikleri,temizlikleri,namusları,dürüstlüklerinden dolayı evlenirler.
çünkü önemli olan sadece dış güzellik değil,iç güzelliktir.
blogunuzu tesadüfen buldum,çok ilginç geldi...başarılar
selin AKYÜZ

Adsız dedi ki...

mumi gelsin bende onu öpicem :)

Unknown dedi ki...

:)

Nil dedi ki...

ausahu seviyorum seni güldüm baya :))

butterfly dedi ki...

ahahahh =) cok guldum...hani yerlere kadr yattım,mıdeme sancılar gırdı derler ya aynn öyle...=))

Adsız dedi ki...

sarma nası bi isim ya gerçek adı sarma mı adamın?

CherryBomb dedi ki...

Önümüzdeki ay bi geçsin, Anam babam ölsün ki, Senin özgüvenin olcak bende de. Ama bende karın şeysi var ya. Kası bi göreyim dalıp gidiyorum. Sırf bu yüzden erkek arkadaşımla kavga ettik. Neymiş efendim, onun karnına dalıp gitmiyomuşum. Yüzüne baktığıma dua et gerizekalı.

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.