5.03.2009

Yok bişi


Kesinlikle ilgilenmicem, aramıcam dediğim halde yok içimdeki gerizekalı koala çocuğa yapıştı.. nasıl böyle biri oldum bilmiyorum.. genelde ilişkinin sonunda bu hatayı yapardım oysa.. Sonra terkediliyordum zaten.. Düşün işte ya arayıp "aaa biliyo musun yusuf hayaloğlu ölmüşş" bile dedim.. Aramak için ne bahaneler buldum neler yaptım..
geçen gün sabahtan geldi, "moralim biraz bozuk öğlen dışarda yiyelim" dedi.. Çıktık bi yerde yemek yiyoduk.. Tek kelime etmedi.. Yapmadığım maymunluk şirinlik kalmadı, dana boku gibi çömük çömük yedi yemeğini.. Geri dönüş yolunda anlattı derdini.. Ablası boşanıyomuş, babası boşanmalarına karşıymış.. bunların sülalelerinde boşanma kesinlikle olmazmış bilmemneymiş.. bana anlattığı şeyler çok uzak geldi, sülalemizde boşanmayan bir akrabam yok sanırım.. Doğal olarak bana inanılmaz sıradan geldi.. Bide zaten derdi derdimi geren bir yapım olmadığı için.. songül karlı gibi davrandım. tütütü vah vah vah amaann amaaann diye yapmacıktan dinledim.. bide seni çok iyi anlıyorum diye gözlerimi monçiçi moduna soktum..
- Çok söyledik biz ona PuCCa, yapma dedik.. O adamı gördüğüm anda anlamıştım ne mal olduğunu... Varya şeytan diyor git kır ağzını burnunu.. bir söz veriyo insan arkasında durmalı.. evlilik bu çocuk oyuncağı değil.
- Aa çok çok haklısın ama sakın, öfkeni o kadar iyi anlıyorum ki.. ( lan amma yemişim ha, geyirecektim az kalsın çocuğun suratına.. ağzını burnunu kırcakmış de siktirgit salak)
Tamam derdini falan anlattı.. Zırt pırt gittim sordum sürekli, en annecil halimle iyilik meleği gibi davrandım.. ama noldu bidaha çocuğu görene aşkolsun.. Hayır bilinçli yapmıyor bunu anladım yani, derdi tasasını dünyanın sorunu haline getirip dış dünyaya kendini kapatan adamlardan bu.. Bende tam adamıyım yani, kimsenin derdi sikimde değil, alacağımı alırım gerisi umrumda değil.. banane lan senin ablanın evlilik hayatındaki çalkantılarından.. onlar boşanacak diye ben seni elde edemeyecek miyim yani..
Bi sinir oldum ben.. Dedim PuCCa sen yanlış yoldasın.. hemen her kızın farkında bile olmadan yaptığı bir taktiği uygulamaya karar verdim.. "yok birşey" taktiği.... Bunda böyle adamın derdi tasası vardır, sizinle ilgilenmez sonra ilgi istersiniz görmez, duymaz artık son aşama olarak bunu kullanırsınız..
Aslında kullanım yerine göre buna vur kaçın kaç aşaması da diyebiliriz.. Burda olay üstüne deli gibi gittikten sonra, bir anda herşeyinizi çekmektir.. bir anda ama.. surat felan asılır, bi tripler, bi afralar bi tafralar, er kişi dellendirecek salak saçma hareketler.. adamın "ulan noluyo manyak mısın" diyeceği tarzda saçmalıklar.. Burda eğer adam gelip, " bişey mi oldu" diye sorarsa, taktik işe yaramıştır.. sormazsa, demek ki fazla ilgilenmemişsiniz yada adamın sikinde değilsiniz.. ama her durumda cevap "yok birşey"dir...
.......
Dün hiç konuşmadım onunla.. bakim napcak diye.. şansıma da nasıl neşeli neşeli geldi.. Sabah direk masama oturdum, hiç o tarafa bakmadım.. Öğlen yemeğe iniyordu, merdivenlerin oradan "PuCCa hadi inelim" dedi.. "sen in ben yemicem" dedim.. ama nasıl tripliyim niyeyse, üstüme fazla baskı uyguladım.. Sanki babamı bıçaklamış gibi davrandım çocuğa.. Ardından hiç msnimi açmadım.. Bu bi habere gitti geldi bende o sırada perfore bekliyordum, buda kendininki için geldi yanıma..
- daha arşivden görüntü bulmam gerek, şunları sen okutursan, sana benden bir sufle.
- kusura bakma işim başımdan aşkın okutamam..
- peki okutma, o zaman seninkilerin arkasına koyayım.. arşive gideyim..
- buraya koyarım ben naparsan yap..
- eğer yaparsan çıkışta pizza ısmarlarım sana..
- çıkışta işim var zaten gelemem..
dedim oda gitti.. Bi gün öncesinde, ben bunun haberden geldiğini görünce hemen koşturup yanına.. "ben okutim mi yerine sen biraz dinlen" diyordum...
Aradan bir saat felan geçti, bu masasından benim masamı aradı, "bugün kahve içmedik hadi gel" dedi.. "ben inmicem çok işim var" dedim, kapadım.. Ama bu ilgisi normal değildi yani.. Bunun benim ona soğuk davranmamla alakası olmadığını düşündüm.. Bi anda işe yaramaz yani.. Hatta bu olay erkeği sinir etmekten başka halta yaramaz ama halla halla diye de şaşırdım olayıma.. bu indi yavrum 10 dakika sonra çıktı yukarı, bana kahve getirmiş.. sonra masaya iki elini birden koydu eğdi iyice kafasını.. ki normalde benim masamda çok durmazdı..
- Neyin var senin?
- yok bişeyim! (hiç suratına bakmıyorum bakarsam hopp alt dudağını götürürüm)
- var gibi gözüküyo ama, hayırdır bir sorun mu var, evde yada burda
- hayırr yaa yok bişeyim!!! (allamm ne güzel kokuyo, az sonra ölebilirim)
- varsa bak söyle hemen elimden gelen neyse yapayım
- yok dedim yaa hallaa hallaa.. (biraz daha yaklaştırırsan kafanı, işten kovulcaz beybi nolur git)
...
Yarım saat geçti geçmedi bana sufle geldi.. bi döndüm arkamı buna bakmak için.. sarma bana tatlı getirtirmiş.. abi nasıl sevindim..Anlatamam sana o sevincimi, boynuna atlayıp sana aşığım ulan köpeğin olurum senin.. demek istedim.. yapmadım ama.. Tatlıdan yemicektim gerçi işin kuralı yenmemesiydi ama dayanamadım, açtım abi napim yedim.. teşekkür etmedim ama.. sanki o onun göreviymiş gibi davrandım.. burda baya bi hayvanlık yaptım..
Çıkışta da ona birşey söylemeden çıktım gittim.. Ki normalde mutlaka arayıp birbirimizi bugün ne yiyelim felan diyoduk.. Ve Ankaradan geldiğimden beri ablama uğramam lazım diye beni hep ekiyodu puşt! telefonumu da kapadım.. açtım baktım mesaj atmış.. "giderken sana baktım ama göremedim" yazmış.. hiç bişey yazmadım..
Sonra msni açtım onu engelledim ama dayanamadım açtım ve konuştuk.. neyin vardı bugün felan dedi.. yok bişey dedim.. sonra unuttum zaten tripli olduğumu gene normal muhabbet ettik 4 saat falan götümü kaldırmadım yerimden.. Ablası gelmiş evede işte çok mutluymuş bilmem neymiş.. Ondan böyle neşeli falanmış demek ki.. benim triplerim dışında ablası yüzünden de böyle ilgilenmiş benimle.. Ondan önceki gün nasıldı bi görseydin ama bildiğin öküz.. Allahtan herkese öyle olduğunu gördüm de biraz gevşedim.. kesin olacak bu iş dedim kesin yanii.. Bana diyo ki "bu kadar kısa sürede hayatımın çok önemli kısmını senle kapladım" ooo tamam keklik geliyor diye düşünüyodum bende...
Ama sabah gene nolduysa yok çocuk buzdolabı.. Şu saate kadar bir tek kelime konuşmadı.. sabah gittim ona kahve götürdüm, gevrek peynir almıştım onu götürdüm.. ama yok bebe gene buz gibi..
Ben anlamadım abi bu işi.. bu hep böyle mi olcak yani.. Ben yavşadığımda kaçacak, uzak durduğumda gelecek mi.. Dans eder gibi, o bir attığında ben geriye mi gideceğim... yada her derdi olduğunda böyle buzadam mı olacak? bu ne lan.. Valla baktım olmayacak ablasıyla konuşcam, boşanma dicem yalvarcam.. Nasıl travma haline getirmiş anlamadım ki.. ablası bu kadar üzülmüyodur herif gitti diye.. Yada acaba ben mi çok polyannayım adam sikine takmıyo da ben mi abartıyorum..
Bide bişi dicem, burçlara felan pek şeyetmem ben..benim için insanlar ikiye ayrılır, eğlenceliler ve sıkıcılar diye düşünürüm.. ama şimdi bu oğlan benden 3 sene önce 3 gün sonra doğmuş.. ikizler burcu yani.. bende ikizlerim hatta yükselenine kadar ikizlerim.. ondan mı böyleyiz acaba diye manyak manyak düşünmeye başladım.. Aaaa siğil hayatta tanıdığım en dengesiz herifti, bu ondan beter be.. en azından o çocuk hafta hafta değişiyodu.. bu normal bir çocuktu ama sessiz sakim mülayim biriydi.. Bi ablası boşanacak diye mundar olcak yavrum ya..

60 yorum:

Beter Böcek dedi ki...

Pucca; sarmayla bir dengeyi oturtamadınız ya. Bir gün ikinizde aynı ruh halinde olunda olsun bitsin bu iş.

Adsız dedi ki...

manyaksın sen ya :)))

bi dost dedi ki...

"Valla baktım olmayacak ablasıyla konuşcam, boşanma dicem yalvarcam.. " ahaha yap bunu yap yappp :)) hem çocuğu alırsın hem sevaba girersin :P:P:P ya ama o değil de bu tip adamlara uyuz olurum ben.. lan benim bi derdim olsa direk sevgilimi arardım, ay şööle oldu biliyon muu falan diye.. yok odun kesilmeler yok kendini kapatmalar filan pfff... çekilmez ama hayırlısı olsun. sen sabırlı kızsın çekersin belki (:PPP)

Ateş Böceği dedi ki...

of of of iki cambaz bir ipte oynamaz gibime geliyor be pucca :) sen ikizler o ikizler allah kolaylık versin yani

gerbera_ferezya@hotmail.com dedi ki...

ya bu adam ömür törpüsü pucca.

cebimdekimatara dedi ki...

ee senin ona oynadığın oyunu o sana oynuyor olmamaz mı bugün?

Adsız dedi ki...

pucca bu sarma efendinin ailesel yada bilemedin başka bir sorunu olunca bozdolabı modundamı olacak hep? Eğer evetse valla işin zor bence, yorar bu seni..

Ablasının derdiyle ilgileneceğine kendiyle bi ilgilensin o...

victoria dedi ki...

böyle sorunlularla yaşamak bazen işkence gibi...

Adsız dedi ki...

hehe harbi dengesizmiş:))pucca sende ne şanssızmışsın ya.ama bişi dicem çok uçlarda yaşıyon; ya iyice yılışık oluyon ya da tamamen buz.bi ayar ver be yavrum

sümüklü

Adsız dedi ki...

bu arada koyduğun şarkı tam sana göre pucca:)))


sümüklü

Adsız dedi ki...

kimileri böyledir.. anlam vermeye çalışmak yerine onu böyle kabul etmelisin gerçekten istiyorsan tabii...
ben onun seninle ilgilendiği kanaatindeyim.. bişeyleri bekliyor belliki..
evdeki huzursuzlukla darmaduman olanlardan arkadaş....

Ful yaprakları dedi ki...

ikizler burcu hayal gücünün sınırlarını zorlayan bir dengesizlik abidesidir!
şekil a : sevgilim.
derlerdi de inanmazdım.
2 dakika önce pamuk, 2 dakika sonra sert,tahammülsüz,sonra ertesi gün yine pamuk...

Adsız dedi ki...

biliyorum biliyorum biliyorum
sarmayla çok mutlu olacaksınnn :))

semantik

Buro dedi ki...

ikizler olduğundandır. Yükseleni de başak falandır kesin. Rezzan kiraz öyle diyor.

Adsız dedi ki...

benimde bole bir sevgilim olmustu basak burcuydu gerci,inanilir gibi degildi bir gun cok guzel saetlerce goz goze dersinki adam askindan oluyor iki gun ses soluk cikmaz telefon kapali kendimi yerden yere vurmuslugum dahi vardir.Birde arar hic birsey olmamis gibi konusurdu dusun 3 gun aramamis 4.gun askim diye.Delirmistim hastalik gibi ustume yapismisti hep problemleri vardi onunda ailesi eski sevgilileri hic bitmedi ama ben yeter dedim 1,5 sene sonunda ne ask kaldi nede heyecan.Bence hic bu derdi cekmene gerek yok birak gecen zamanina yazik.simdi dusunuyorumda kimbilir kimleri gormezden geldim neleri kacirdim sadece erkek den bahsetmiyorum hayatimda bile 1,5 sene kimbilir neleri iskaladim.
sevgiyle kal
Esra

jewel dedi ki...

ahaha ablasını aayacak mısın cidden? yaparsın valla.. =P
bu arada nasıl mülayim nasıl mazbut tahayyül ettim çocuğu anlatamam. sanki melek, hiç sinirlenmez mi bu? çatılmaz mı kaşları, nolur insan gibi davranışları da var de PuCCa, arada bir de olsa..eheh

kırmızılı dedi ki...

:D
demek ikizlersin bnde bu kız nedn böle diyodm :D
yavrum ben sana diim ikizlere ikizlerden yar olmaz :D
kaç yane direk
geçmiş deneyimlerime dayanarak söylüyorm,iki dengesiz bi hamamda olmaz gari hamam neyim kalmaz ortada :p

Robin Goodfellow dedi ki...

oha ikizler dedi mi iş bitmiştir bu çocuk ikizlerin etkisinde pucca
ama taktik süper bence durmak yok yola devam :P

Adsız dedi ki...

yafrum be ilk yorum benden heee :))))daha okumadım yazıyı okuyınca yazıcam eheheheh

Adsız dedi ki...

pukka ne diyeyim iş yok bu herifte sen salla gitsin bunu, dengesizin teki, bi de mızmız, karı gibi ilgi alaka beklio surat yapıyo falan yok sen gelemezsin böyle şeylere ilişki olsa bile dayanamaz şutlarsın. yol yakınken gel vazgeç şu işten gülüm. sana adam mı yok be bulursun sarmadan güzelini, pekmezden tatlısını ne biliim yakışıklı bişeyler falan. bol şans anam.

Adsız dedi ki...

yafrum pucca be bende ikizlerim o yüzden çok ortak noktamız war
bu arada siktiret bu çocuğu ya ne o öyle karı gibi trip yapıo sana boşanıyosa boşansın alla alla ya bundan tabi nolabilirki bırak bebeim bırak
asu

babegazelle dedi ki...

off ikizlere ikizler allah kolaylık versin önce dedim nie yapıo bu çocuk böle e ikizler erkeği normaldir bence bi gün öle bigün böle ama bencede keklik kafese düşmüş hadi hayırlı ossun bu arada monçiçi ne pucca?

PuCCa dedi ki...

ya eskiden br çizgi film vardı.. monçiçiler diye.. hatta lastik oyununu bile yapmıştık. "monçiçiler monçiçiler çiller çiller tansu çiller" diye :ppP

http://pics.storythai.com/user/monchichi/images/Monchichi022005.jpeg

Adsız dedi ki...

çizgi filmi bırak bende oyuncağı bile vardı çoçukluğumda :))))

Noni dedi ki...

Offf ya bunlar cok ucuz numaralar yok bir sen ustune dusuyorsun o kaciyor o sana ilgili olunca sende bir afra tafra...ne biliyim bunlar bana cok komik geliyor.. hep boyle rol yaparak nereye kadar giderki bu is???

Adsız dedi ki...

içim şişti puccaa yaaaa :DDD

Nina Noctis dedi ki...

Neden taktik veya oyun oynama yoluna geçiyorsun ki??
Ne çok yapış ne de çok uzak ol.. Ne kendi karnını ne de onunkini ağrıt..

Adsız dedi ki...

fotograftakı kız pucca bence ya da ben oyle hayal edıyorum:)))

Adsız dedi ki...

çok sahtesin...
biri sana senin gibi davrandığında da kalakalıyorsun..

babegazelle dedi ki...

hmm bak ben bunu kaçırmışım alla alla ama resim çok yardımcı oldu gözü monçiçi gibi açmak ne ziyadesiyle öğrendim süpermiş bayıldım da hahahah

Jely dedi ki...

olcak olcak sen cocugu kafalıcanda sen yıpranma sonundaaaa kafalıcam derken

Adsız dedi ki...

aptallık

akraba ilişkilerin boktan olursa, ilişkin de boktan olur.

inş bu çocuk senin tuzağına düşmez de kendine layık biri ile evlenir.

otobus111

rahat yazar dedi ki...

iki ikizler imkansız! pucca hem dengeli aynı zamanda seni de dengeleyen birini bulman lazım..kova burcu ya da terazi burcu erkeği sana göre..
*burçlara çok takmasam da dengeli bir ikizlere dünyada rastlanmadığını biliyorum.

larry dedi ki...

Eh be güzelim , bu helecanlı günler elbet bitecek, kavgalar-tripler ardı ardına gelecek, seni en yakın arkadaşınla aldatacak falan filan. Akabinde ailesi seni beğenmeyecek ve istemeyecek. Herşey bombok olacak. İyisi mi bul bir bahane, yol yakınken bitir sen bu işi .Dost kalalım falan de. Herşeyi ben mi öğreticem yap bişiler işte.

Adsız dedi ki...

İkizler erkekleri adama kafayı yedirtir! Neredeyse tüm ailemdeki erkekler ikizler ve hepsi deli :) Ha bir de hepsi çok çapkın, saman altından su yürütürler demedi deme :P

Adsız dedi ki...

amacım seni üzmek ya da saçma sapan eleşitrmek değil; ama bu yazdıklaırnın çoğunun ciddi olmadığını varsaymak istiyorum misal; bana ne ya onun derdinden gibi... ben iyilik meleği ol demiyorum-hoş demeye de hakkım yok ama- sonra gün geldiğinde bence neden yalnızım diye sorma kendine; sonuçta ben ondan istediğimi almaya bakarım filan diyorsun.

çok bilmiş, yardımsever biri değilim, kimseyi de yargılamam seni de seviyorum ama yazdığın bazı şeyler sahiden ters geldi.

ZIBBIDI dedi ki...

Haa Haa İki ikizlerin ilişkisi mükemmel olacak waryaa film olur uzun metrajlı entirikalarla dolu..:D

BlahBlah dedi ki...

allah kadınlar ikizler erkeğinden korusun!

kocam ikizler. bir öyle, bir böyle. işte aynı sarma gibi. bir iyi, bir kötü. bir neşeli, bir mutlu.

hiç kafayı yorma, takma. herşey iyi gitse bile bunlar aniden bir bokluk bulur, morallerini sıfırlarlar.

sen "hee, hııı, tüh, vah" demeye devam et. ama çok fazla triplere girme bak PuCCa azcık abla sözü dinle.

azıcık doğal ol ya. yine söylüyorum hemen de yatak odası aşamasına gelme. bak, ikizler erkeği çok zekidir. iki hamle sonranı bile bilirler. şapa oturursun.

dinleeee!

Adsız dedi ki...

HİÇKİMSE BANA BENİM GİBİ DAVRANAMAZ SAHTEKAR ARKADAŞIM, KULAKLARINI AÇ İYİ DİNLE ÖNCE Bİ DÜŞÜN BAKALIM YAPABİLECEK MİSİN, SİNİRÖTESİ YAŞIYORUZ SINIR DEĞİL,ÇAMUR VARSA YÜRÜDÜĞÜN YERDE ÖNCE KENDİ YÜZÜNÜ YIKAMALISIN, Kİ İÇİN DIŞIN BİR OLSUN:)

SÜPER NENE

Adsız dedi ki...

kafayı yesem yeridir heralde :p
puccaaa, orda mısın :) Bi blog bu kadar mı bağımlılık yapar, her yazısını mı insan böyle merakla okur... Sıkılmadan, erinmeden...

Hayata bakış açımız, değerlerimiz birbirine biraz uzak olmasına rağmen mi okunnur bu blog :p

Şaka bi yana, pucca'yı tanıyalı 4-5 ay olmuştur. Belki daha fazla ama bu ilk yorumum olacak sanırım. Daha önceki röportaj teklifim dışında :) Neyse senden cevap gelmemiş olsa da biraz yorum bırakıyım istedim...

Bu aralar herkes aşık modunda heralde ama o modu en çok senden dinlemek güzel oluyo... Millet çok cicili bicili anlatıyo sanki be :p Senin olaylarda acısı tatlısı; sarması kahveesi... hepsi içinde oluyo sanki :)

Neyse unutmadan, yazılardaki resimler yazının önüne geçiyo sanki... Muhteşem görsel öge seçimi yapıyosun yaaa....

dAfnE* dedi ki...

ablasıyla konuşmak iyi fikir bnce :)

insane dedi ki...

Yahu bunların ikizler burcu falan fişmekanla alakası yok, "ilişki öncesi valsi" diye adlandırabileceğimiz standart erkek kadın halleri bunlar... Yazar sorunu yazının sonlarına doğru çözer gibi olmuş ama neyse...

Adsız dedi ki...

ya nedir bu nette bide pucca deliliğimi başladı.benim hiç haberim olmamış...

Adsız dedi ki...

benimkinin de abisi nişanlanıyo ben unutuldum ne oluyo ya böle

Adsız dedi ki...

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ama sen artık halka mal oldun kaç gündür yazmıyosun gelişmeleri :(:(:(:(:(:(:(:(:(

semantik :(((((((((

Adsız dedi ki...

pucca bence bu kadar dengesiz olmayın ya :S sen git cocukla bu sorunu konuş bence tabi eğer ciddi bisiler olsun istiyorsan =)

Aslı

Adsız dedi ki...

ufff pucca ya bırakın bu oyunları direk soyle adama sana hastayım de ne kaybedersin. Bana bi kadın bunu söylese kulu kolesi olurum bee.

OneLastTime dedi ki...

2gün önceki halimi gördüm yazıda :D bak şimdi pucca:

- Neyin var senin?
- yok bişeyim! (hiç suratına bakmıyorum bakarsam hopp alt dudağını götürürüm)-----altmetninizi okuyamıyoruz,takmadıgınızı düşünüyoruz
- var gibi gözüküyo ama, hayırdır bir sorun mu var, evde yada burda
- hayırr yaa yok bişeyim!!! (allamm ne güzel kokuyo, az sonra ölebilirim)----düşüncemiz ,kesin birşey var ama söylemek istemiyor,parantez içini bir bakışınızla belli etseniz tüm gün siziniz farkında degilsiniz :D
- varsa bak söyle hemen elimden gelen neyse yapayım
- yok dedim yaa hallaa hallaa.. (biraz daha yaklaştırırsan kafanı, işten kovulcaz beybi nolur git)---daha fazla ne kadar ısrar edicez,hem içinizden geçenlere bak hem yaptıklarınıza ne istediginizi bilmiyorsunuz...


4saat msnde sohbet ettiniz filan sırf ablası mutlu diye kimse kendisi için sıradan olan biriyle msnde 4saat konuşmaz, tribi yapan sizsiniz biz daha napalım? Deli etmeyin beni be:D Hepiniz mi aynı düşünürsünüz hayret bişey, sabah yüzünüz beş karış yanımızdan geçerseniz bizle konuşmak istemedginizi düşnürüz sonra yok bugün niye selam vermedi, git bi bak kendine tribi biz mi yapıyoruz:D yoruyonuz adamı ya, ama yinede seviyoruz sizi:D:D

miracsaral dedi ki...

İkizler düdüktür. Başaklar en iyisidir erkeklerde. Yalnız, bu sefer ki yazını edebi olarakta gayet beğendim, ciddiyim, beklemezdim senden. "Harala gürele" Pucca tarzını biraz geliştirmişsin. Tebrik ederim üstat :)

Adsız dedi ki...

işten kovulcaz beybi haha süper ya zor tuttum kendimi gülmemek için

Adsız dedi ki...

nereye kayboldun yine

sinderellaaa dedi ki...

Bukadar ince ince herşeyi ayrıntılı düşünen bir adam fikrimce çok düşünceli bir koca olur!Ama yinede sen bilirsin tabi,benden söylemesi:)

Adsız dedi ki...

hiçkimse'ye
düdük sensin bebeim ikizler gibi burçmu war beaaa
napcan bayık başakları pucca yapamaz başakla
vzgeçme datlum ikizlerden

Sagır Kedi dedi ki...

Pucca'm neredesin merak ettikk???Gene bir tarafını vurup bauuww bauwww yapmadın dimiii:)))Hadi yaz bakalım nasılsın mısılsın beni hatırlamazsan burnun kapının deligine kısılsın..Baksana merak ettim şu Esra Ceyhan senin kaza geçirmene ne tepki verdi yazsana bi hadi kırma beni..

Adsız dedi ki...

5 gün oldu insaf..sarmaylasın kesin..hanım kız oldun artık:)
adsız blogcu

Adsız dedi ki...

off puccccaaa nerdesin yaaa

bi dost dedi ki...

uff hadi ama sıkıldık artık! :sertyapansmileyy:

:PPPPP

Talisman dedi ki...

Hehehehe "Yok Bişey" benim de çok kullandığım, faydasını (vallahi bilinçsizce) gördüğüm bir kalıp olup, bana yapıldığında da çok etkisinde kalmakla berabeer.. :)) Neyse cümle uzadı gitti..

midori dedi ki...

ben bildim bileli:) sen hep çoğulsun!! böyle başlıklar atma allasen,canımı sıkıyorsun.

Adsız dedi ki...

Aradan 2 sene geçmiş ama eklemeden edemeyeceğim.

İkizler burcunu en iyi anlayan burç yine İkizler'dir. Onları kendilerinden başka hiç bir burç anlayamaz.

Aklında bulunsun ciciş.