7.08.2009

Evren mesajlarımı götünden mi anlıyorsun napıyorsun

Bir tane daha sevgilin olursa kısmetin artar durumuyla daha karşı karşıyayız. Evren denen zottirik kozmik gücün beni götünden anlatığını düşünüyorum. Ya da verdiğim mesajlar geç ulaşıyor. O kadar zaman anam erkek yok, nerde bu erkekler, uff kimseyi bulamıyorum, aşk yok, ayy erkekler götüme benziyo falan diye dolandım bir tane kapımı çalan çıkmadı. Ne zaman birini kapaklayıp üzerine çullansam hop sağım solum her yanım erkekten geçilmiyor.
Hayır kafam karışıyor sonra ay bu elimdeki iyimiydi, ay eskisi daha mı iyidi, ay bu salak sanki acaba diğeriyle olmadığım için pişman olur muyum. falan filan derken eldekinin değerini bilemiyorsun haliyle. O kadar ilginin üstüne şımarıp hahay elimi sallasam ellisi olum diyerek şımarıklıklarını yapıyorsun. Sonuç: herif seni terkediyor, bacaana sıçtığımın evreni de o yolladığı bebeleri aynı gün içinde geri çekiyor. Kabak gibi ortada kalıyorsun. İşte tam şu anda o dönemdeyim. Allahtan geçmişten yaşadığım ilişkilerden tecrübelerim var da, yoo PuCCam gelme bu oyunaa gelme diyerek tav olmuyorum şeytani pis oyunlara. Sakinleş bu evrenin senle makara geçmesinden başka birşey değil, gerçek değil bunlar hepsi halisinasyon diye telkinler verip elimdekinden olmamak adına sıkı sıkı tutuyorum onu. Yalnız bu sefer çok abarttı. Aklımın ucundan geçmeyen tiplerin yavşamasını görünce buna zaten kesin karar verdim. Pekmezin arkadaşını işten çıkardılar. Lakin yaz geldi mi program tayfasındaki çoğu arkadaşım işsiz kaldığı için bu duruma alıştım ben. Ama çocuk pek alışmamış bir anda mal oldu. Çocukla ilk başta birbirimizden uyuz oluyorduk, sonra Ankaraya gittik geldik el ense şaplak göte olduk. Ben esra ceyhanla küstüm, sarmayla çıktım,işten ayrıldım falan derken böyle yine selam kelam muhabbetine dönmüştük. Şimdi çocuk işten çıkınca sanırım depresyona girdi, Zırt pırt "PuCCa şöyle bir fikrim var yapalım mı, bir film projesi var aklımda ama ığdıra gitmeliyiz, deli reklam ürünleri hazırlıyorum, yeni ajans açalım beraber" falan türü heycan verici şeylerle bana geliyordu. Bende şeyimdir bu mevzularda ara gazı veren tipler varya onlardır. Hiç gerçekçi bakmam olaya. "Ya abi sen varya mükemmelsin valla bak kesin yaparsın dostum, off harika olcak herşey, bide böyle böyle yaptık mı, siktiret parayı para mı varmış eskiden senin inancın yüreğin yeter" tarzı şeylerle anlattığı abuk subuk şeyleri yapacağına inandırırım. sonra topuk tabi.
Bunla da böyle oldu.. Yalnız bunda biraz fazla abartmışız hergün buluşup bunun orjinal(?) fikirleri üzerinden tartışıp hayal kurmaya başladık. Hergün istisnasız buluşuyoruz ama. Çocuk evden alıyor beni o güneşte çıpıl çıpıl terleyerek dolanıyoruz salak salak.
Baktım yalnız bunun hal hareketler değişti, bide bunla buluşuyorum diye erikle papaz oluyorum ama kıyamıyorum da bebeye neticede arkadaşım diyorum. Adam direk senin yanında çok rahatım ben muhabbeti çekmeye başladı. Msn konuşmalarımız eskiden şuyken.
- Naber PuCCacan
- İyidir ya senden
- benden de iyilik nolsun. Bu foto kalsın bak insana benziyosun burda :D
- hadi lan ordan armut!
Bir anda şöyle olmaya başladı:
- Hayırsız ben selam vermesem vermeyeceksin
- lan daha 15 dakka önce birlikteydik
- olsun ne bileyim insan eve geldin mi diye sorar
- ee onlinesın gelmişsin
- avatar resmini kaldırsan çok güzel gülmüşsün burda görmesinler bunu.
baktım inceden yavşamalar, yalan yanlış iltifatlar, göt kaldıran mevzular konuşmalar.. Dedim bu olay güzel bir yana varmayacak. Çocuk depresyonda ağır yükleme yaptık kuğunun, ördeği anası sanması gibi buda başka şey sancak beni.
Hop bir anda çektim kendimi. Allah belamı versin çekmez olaydım. O bebe nasıl yapıştı anlatamam. telefonumda ismini görmekten tiksindim o derece yapıştı.
Sonra bide gerçi çekmemi yanlış anladı, benim de ondan hoşlandığımı ama ortam müsait değil diye -iyi bir kız olduğum için- herkesi düşünerek aramızda olan aşk türevi şeyden kendimi soğuttuğumu sandı.
Bende açıkça söyledim. Hacı bak bunlar kız yalanları yok öyle sevdiğimden vazgeçtim bunlar hep ayaktır, senden hoşlansaydım zaten kralını tanımazdım. Ama yok yani. Ben anlattıkça o anlamıyor. O karizma herif gitti imkansız aşkımız vayy vayy diyen ahmet özhan tipli ağlak bakışlı bişey geldi. Hayır dedikçe daha da inada bindirdi. Sonrada bastı ana avrat küfürü bana. Dünde bir tek dileğim var mutlu eder yeter tarzı mesajlar atmış.
...
O mesajdan sonra bir baktım esra ceyhan beni arıyor. Aylardır konuşmuyoruz ama kızla.. Ben nasıl yusuf yusuf attım anlatamam.. Korku filmi gibi geldi.. Dedim sıçtım gelip öldürecek beni.. O değil başım cidden çok pis belaya girecek, bi kere pekmezin hem arkadaşı hem ortağı. Pekmezi siktiret esra ceyhan varya benim etlerimi cimcire cimcire yolar. Kemiklerimi alır götüme sokar. Karıdan feci ürküyorum. O telefon çalıyor ama kalbim ağzımda.
Karının adını görmeyene kadar aklımda yoktu.. Pekmezin arkadaşı benim için sadece erikle ilişkimde sorun olur diye düşünüyordum. Ama soğuk soğuk terler akıtmaya başladım. Yediğim bir bok yok ama yutkuna yutkuna açtım telefonu..
- PuCCaaaaamm ayy cicim seni nasıl özledim çok hayırsızsın varyaa hiç aramadın ben aramasam aramıcaktın da..
diye gelince de sesi. Dedim noluyor, biz bu kızla en son birbirimize girmiştik. Kesin var bişi ya duydu birinden ağzıma sıçacak korkutmamak için beni böyle davranıyor. Yarın buluşalım falan dedi. İşim var falan diyorum ama inat ediyor. Beni kesip atacak bir tarafa bu kadar inatla buluşalım buluşalım. Bildiğin yusuf yusufum. Heran bişi yapabilir bana gibi geliyor. Bugün yine aradı, mesaj attı. Bu cidden hayra alamet değil. Hiç güzel şeyler düşünmüyorum valla.. Gece ben uyurken pencereden girip kıtır kıtır kesecek gibi bir his var içimde.. 2 3 hafta benden haber alamazsanız bilin ki bu salak şıllık beni öldürmüştür.

PS: bu ay yazamadım acayip derecede yoğundum. başka şeyler yazmak zorundaydım elim bile gitmedi buraya.. ama geçti bitti, bitmesine de anlayamadığım bi olay var ulan ben buraya hergün yazcam diye anlaşma mı imzaladım da gelip bana kalayı küfürü basıyosunuz. Para verseler şu işi şu kadar düzenli yapmazdım.. "ee yazacaksan yaz pis sürtük her gün gelip sana mı bakcaz" diye yazmanız ilginç yani.. ben hepinizi arayıp evinize gelip, "beni neden okumadın yelloz senin ağzına sıçarım" desem mantıklı olur mu? yapmayın olum her bokta küfrediyorsunuz anladım da bunda bari küfür yemeyeyim..
PS2: keraneci sarhoşum bu gece aşığım aşık çal bu gece tak etti canıma yalnız hergece mikiyoruz yine bu gece. Keraneci durma söyle bu gece parmaklamanın adı çile mi sence, ne çilesi babam sanki işkence mikiyoruz yine bu gece.. Küçükken söylerdim bunu aklıma geldi paylaşayım dedim..

29 yorum:

sami hazinses dedi ki...

doğru söyle lan ben de öylemiyim, ben de yavşıyor muyum sana? neyse bunu cumartesi dışarı çıktığımızda başbaşa konuşalım hehehe.

larry dedi ki...

Erkeklerin yavşaması olmasa ne konuşacak konu kalır ne de hayatın tadı. Aynı şekilde yavşanılacak kız olması da iyidir, güzel olandır, hayata renk katandır.
.
Burda verdiğin emeğin karşılığında geri dönüş ne zaman olacak diye merak eder dururum. Senin derdin beni geriyor bir nevi....

Adsız dedi ki...

bende şarkıları falan yamulturdum hemde ne küfürlerle melodide hızlı olursa oh deymeyin keyfime ne keder kalırdı ne gam sinir minir giderdi küçükken yapardım gerçi hala yapıyorum sıkıntıya iyi geliyor....
periskop

bi dost dedi ki...

ileri görüşlü okuyucuların zamanında demişti sana, o herif aşık olacak diye. sen daha dinleme kimseyi, git burnuyun dikine. (o değil de ben de korktum..)

PuCCa dedi ki...

erik olmayaydı ah bu post nasıl olurdu ahhh ahh :Pp

Unknown dedi ki...

her seferinde benzer şeyler yaşıyorum... ben bi adım atmasam yalnızlığı bitirmek için, kemiklerim fosilleşene dek birileri gelip bulmaz anasını satiym... taa ki "hadi yeter artık" diyorum, onlar da eş zamanlı hareket ediyor... çok pis küfür ederim :d

Adsız dedi ki...

ya ne aşkı eleman boş işi gücü yok ondan sana sardırıyor.İş bulsun üç gün sürmez postayı koyar sana ondan sonra ver elini melankoli yok erik yok pekmez şunuda eklemliyim sende az değilsin elemana vermişsin coşkuyu örmüşsün ağlarını ondan sonra yok sen beni yanlış anladın... ama sanırım sen bu ağ örme işini gayri ihtiyari yapıyosun bilinçaltın tarafından hesaplı kitaplı olarak....
periskop

PuCCa dedi ki...

aşk deel tabi olum. bi anda boşlukta olunca, bebeylede o dönem çok içli dışlı olunca öyle bir mal oldu. iş bulsun kendine gelir zaten. demek ki neymiş istediğimiz erkeği tavlamak için en zayıf anında yakalıcakmışız. harbi hep öyle oldu ama en zor anlarında tarantula gibi sardığım adamlar hemen kapılıveriyordu. bok gibi sıfatıma rağmen.

Adsız dedi ki...

bence sen gitme buluşmaya falan senin kukuya badem sokup atar kuyuya bu esra ceyhan sööliim =))

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
September Observer November dedi ki...

Üstteki yoruma bak ya :D Yazık lan çocuğa, etme eyleme böyle

Adsız dedi ki...

erikmiydi lan o adsiz

lulu dedi ki...

02:55 erik sanırsam :)

Adsız dedi ki...

Bu kayıt, bir blog yöneticisi tarafından kaldırılmış

------------------------------

:D erik olduğu kesinleşmiş niye sildin ki Pucca kızdın mı eriğe yoksa .. ? Neyse onun yazdığına bir cevabım olacak umarım silmezsin ve okuyabilir..

Erik bey sen Puccayla birlikte olduğun için kesnlikle aptal değilsinn kusura bakma bunu neye sahip olduğunun bilincinde olmadan düşünmeden yazdığın bir post olarak kabul ediyorum eğer gerçekten bilincli olarak onu sevdiğin için "aptal mıyım" diye sorguluyorsan bu düşüncenden ötürü sana "aptal olabilirsin" diyorm. Çünkü herkesin içinden geçirdiklerini bu denli rahat kağıda dökebilecek kadar farkındalıkları ve cesareti olan bir sevgilisi olamaz. Seninde iç dünyanda beyninden neler geçiyor kimbilir??!.. hepimiz yaşıyoruz benzer şeyleri sadece " bazı " larımız farkına varabilir, anlatabilme yeteneğine sahip olabilir.. Puccanin neden bu kdr cok izleyeni var onun iç & dış dünyası ayrı değil bu yüzden seviliyor hatalarıyla herseyiyle cunku bunu pek çoğundan daha fazla hakediyor burda o herkesin "içindeki ses"in blog sayfalarına yansımış hali :) ve bırak yazmaya devam etsin gerçek dürüstlük "net"lik işte budur :) Taşımasını bilirsen şeffaf bir yürek sunulmuş sana :) Değerini bilmelisin senden öncekiler bu şansa sahip değillerdi.. Bu kalemin sahibini hiç görmediği hakkinda birşey bilmediği halde binlerce kişi seviyor sence bunca kişi bizler aptal mıyız ? yoksa sen mi yanlış düsünüyorsun ? bunları iyice bir düşün bence hoşçakl.

Büşra Bayram dedi ki...

ehueheueu :D pucca gülmekten ölüyorum şu son açıklamalarına, cidden öle mail atan insanlar war mı ya:D ay yerim ben onları,küfretcek başka bişey bulamamışlar da sana mı dönmüşler?

Ya zaten kısmetin bi açıldı mı ardı arkası gelmez.. Böle 3ü bi arada falan gelirler, kesilirler birden. sen kafaya almaya bak düzgün bi tane :) bana sölemek ne kadar düşerse (=

Adsız dedi ki...

kuzum bence sen eriktn de sıkıldın zaten spor a başlamışsın yakışıklı cocuklar da varmış
gözüne kestirmişsindir de zaten
erigi de postalarsın
sıktı bence erik senii

bi de boyle sevgilim varken ay birsürü yakışıklı erkekler cıkyo karsıma yazıyosun , erikte okuyo rahatsız olmuyo mu ? olmuyorsa seni sadece kullanıyo

ferdagokturkince dedi ki...

süper tespit. geldiği zaman hepsi biden geliyo bu erkeklerin. gittiği zaman toptan çıkıp gidiyolar. öyle mal gibi kalıyosun ortada. iyisi mi bi tanesine iiice biş yapışıp bi süre ortalığın durulmasını beklemek.. en iisi bu. erik iyidir iyi. :)

Adsız dedi ki...

''küskünlüğün altında çok önemli bir sebep yatmasa bile insanın sevdiğinden beklenmedik bir hareket gelmesi kişiyi çok yaralar ve üzer.Bu üzgünlük zaman içersinde çeşitli hallere bürünür.İlk önce kızgınlığa daha sonra hırçınlığa daha sonra da nefrete dönüşebilir.Yıllar da bu duyguların üstüne eklenince küskünlük artık nasırlaşır.Hayatımızda çok önemli yer kaplamayan insanları affetmemiz daha kolay olurken;çok değer verdiğimiz insanları affetmek oldukça zordur.Hepimizin hayatında buna benzer örnekler mutlaka ki vardır.O insanları rüyamızda gördüğümüz zaman bile affedemeyiz.Bu yakın bir arkadaş olabilir,eski bir sevgili olabilir ya da ailemizden bir kişi bile olabilir.Zaten size zararı en yakınınızdakiler verebilir.Size uzak bir insan size ne derece zarar verebilir ki? Eğer biraz hayat tecrubeniz var ise size uzak insanlardan her türlü zarar verici hareketi beklersiniz ve ona göre guardınızı alırsınız.Ama yakınınızdakilerden size yönelik kötü bir olgu beklemediğiniz için ,size kötülük yaptıklarında öylece afallar,şaşkınlaşır ve şapşallarsınız'' P.Y. den alıntı...

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

konuyla alakası yok, norma jean hayranı oldugun için

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1204773/Marilyn-Monroe-miscarried-falling-pregnant-child-claims-actor-Tony-Curtis.html

Busra Akdogan dedi ki...

Pucca, senden mesleki bir bilgi istedim. Müsait olduğun zaman mail kutuna bakabilirsen sevinirim.

T.I dedi ki...

Tabii ki ahkam kesmek istemem, ancak şöyle bir durum olduğunu da düşünüyorum. Nasıl anlatsam?

Hani mesela kadınlar hamile kaldıklarında yüzlerine bir güzellik gelir ya, doğanın işi işte. Erkeği o koca göbeğine, büyümüş g.tüne rağmen hala onu beğensin diye. Cidden de yüzleri bir şekil şemal alır hamile kadınların. Bu da biraz onun gibi bir şey.

Halihazırda bir ilişkisi olan kadının da yüzüne, g.tüne, başına, full benliğine bir güven gelir. Kadın da bu güvenle çevresine karşı biraz daha "flörtöz" bir tavır sergileyebilir. Erkeklerin tamamı da flörtöz tavrı severler. Bu durumun cinsellikle sonuçlanması ya da sonuçlanmaması önemli değildir. Severler. Bu eğlenceli bir şeydir, ego tatmin edicidir.

Aksi durumda ise, yani kadının ongoing bir ilişkisi yok ise güveni azalır, suratı düşer. Daha önce kirpiklerini ok ok eyleyip çevredeki erkeklere fırlatırken, bacaklarındaki kılları ok ok eylemeye başlar. Tüm bu güvensizlik, tavır değişimi, bakım değişimi hepsi kümülatif olarak bu sonucu doğrur. Gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var?

erkan bal dedi ki...

kızlar sanki farklı. grup mesaj gönderirken bir de msn de çoklu copy paste yaparken hepisine birden gidecek ortak cümleler bulmaktan beynimiz öpülüyor... sonra bi bakıyosun tın tın herkes offline dead. bu pazar çıkçak kız yok derken hepsi birden bosh mu olur lan...

KokoSh dedi ki...

İnsanlar hasta ya, koptum gülmekten :) İçinden gelince yaz Puccacım, beklesin anormaller :)))

aynebilim dedi ki...

ahh be güzelim maden seni evren götünden anlıyo sen ona götünden mesajlar gönderki tam tersini yapsın..bak sana yoncadan da bi şarkı sözü yazayım tam olsun..."tersini iyi söylersen belki de olur düzü ..........yaşasın kötülük" bak o çözmüş olayı..sadece dinlemekle olmuyo uygulamak ta lazım yoncayı..

Leah dedi ki...

Yavşak adamları hiç sevmem ya her anından haberdar olmak isterler. ulan osurduğumu da mı haber vercem embesil herif. Boşver pucca takıl sen adamla, canın sıkılmaz en azından şimdilik. Çok sıkıyorsa da salla gitsin :)

Adsız dedi ki...

puccacım artık başkasına mı devrettin olayı bunlar senin kelimelerin değil????

Fitah Tencur dedi ki...

25 yorum çok derken, bir anda 26 oldu lan çok hızlı ilerliyor burası..

zarpandit dedi ki...

evren msjımı götünden mi anlıyorsuna koptum hala gülüyorum harika ya:D

Adsız dedi ki...

puccam sen izmirdeydin die hatılrlıyorm ben en son. esra ceyhan da mı izmire geldi nasıl hemen yrn buluşalım diebilio anlayamadım ben. bi aydınlatıver sana zahmet.