15.08.2009

İnsanlar beni şaşırtıyor bazen

Şimdi bizim yukarda 3 tane öğrenci çocuk kalıyor. Ne zaman tabu, sessiz sinema, okey, batak ve öğrenci takımının oynayacağı oyundan oynamak istesem bunlara gidiyorum. Acayip iyi çocuklar geçen gece beni hastaneye bile götürdüler.. Bide üst katlardan birinde komşu kızı var. Ne zaman balkon çiğdem çıtlayıp, "aaa mukaddes teyzeye bak sen, hiç bekler misin kaç yaşında kadın, çırpıyor kilimleri üstümüze üstümüze" muhabbeti edesim geldiğinde de ona gidiyorum. Bu kızın 1 senelik bir ilişkisi var, ama çocuğu hayatında hiç görmemiş. İnternetten sevgililer, büyüsü bozulmasın diye buluşmuyorlar. Ama karı salak(!) biraz, çocuk izin vermiyor diye dışarıya bile çıkmıyor. Geçen balkonda oturuyoruz yıldız tilbe fon müziğimiz, bu işte anlatıyor, bende çiğdemleri ağzımda biriktiriyorum 55 tane olunca hepsini aynı anda yemek için.. "geçen gün bana 5 dakika sonra cevap yazdı, artık eskisi gibi değil. Eskiden hergün konuşurduk şimdi işinin olduğunu söylüyor ama hep online" Böyle bi tip işte. Bu kız beni biraz baydığı için malumunuz öğrenci bebelerle daha iyi anlaşıyorum.. Şimdi hal böyle olunca bu kızla da onları samimi yaptım. Çat kapı bebelerin evine gidiyoruz. Bi de saat 12'yi geçkin eve dönüyorsam evde beni karşılayacak kimse yoksa, bunlara bir alo diyorum beni gelip alıyorlar duraktan. (1 ay önce falan tecavüz olayı oldu burda) Çocuklardan birinin sevgilisi var onlarla yaşıyor gibi bişiydi, yaz diye memleketine gitmiş kız, beni hiç sevmiyor biraz fazla şımarık ve sıcakkanlı bulduğu için. Ben olsam ben de sevmem kendimi.. Bunların odası benim odanın üstünde hemen. Ve duvarlar o kadar ince ki ne zaman sevişseler haberim oluyor. Kıza anal yaptığı günleri işaretliyorum o derece ses geliyor.. Birde seviştikten sonra iki saat gülüşmeleri var o beni illet ediyor. Ulan uyusanıza hayvanlar o kadar yiyiştiniz enerji kaybettiniz.. Ama yok kakaka kikiki kokoko. Sanki cem yılmazla yattı sürtük. Neyse işte dün gece dönüyordum duraktan aradım bunları gelip aldılar beni, çocuklar dedi, xxx bizde diye gel film izleyelim.. Beni ta gelip ordan aldılar ay iyi hadi dedim. Gittim 15-20 dakika durdum. Hatun yine almış eline çiğdem filmin her karesinde "ayy aynı benle muratın aşkı gibi ayyy" falan diyor. Bir elinde de telefon şak şakşak paso mesaj.. İndim sonra aşağıya.. Aradan 2-3 saat geçti.. Yukarda başladı bir sevişme sesi.. Sesi falan kıstım müziğin, pür dikkat kesildim bildiğin inleme.. Evde 3 kişilerdi, erkek erkeğe sevişmediklerine göre, sevgilisi olan bebe bizim apartman gülüne çakıyor.. İyice kulak kesildim, valla çakıyor billa çakıyor!!
Ben bir sinirlendim ama nasıl kalkıp gidip evlerine basacaktım. Karıyı evire çevire dövüp, bebenin pipisini tırnaklarımla kopartcaktım. Sen nasıl yaparsın bunu orospuuu çocuuuu diye.. Sonra ulan bi kendime geldim. Çocuk sevgilim değil bişey değil banane diye, aman dedim döndüm.. Ama yok içimdeki siniri atamıyorum. Dedim şimdi erikte bana bunu yaparsa, mesela sevgilisi o kızla aldatacağını hiç düşünmüyordur, aksine benden şüpheleniyor.. Ya beni de kumpasa getirip erik kapıcının karısıyla falan mokokoya girişirse..
Anam dedim kalbim sıkışacak bari erikle kavga edeyim, anacım oda bir uyuz ıyyy illet ediyo beni. Kavga bilmez tartışma bilmez.. "Tamam tatlım, sonra konuşuruz uykum var" Ne zaman kavga etsek uykusu geliyo paşanın.. Geçen denedim gündüz tartışalım diye, yine dedi uykum var.. başka bildiği laf yok. Adam beni aldatmış olsa mesela yanındaki kim lan desem, "tatlım sinirlisin şimdi benim de uykum var sonra konuşuruz" Hep aynı.. Baktım sinirimi alamıcam dedim neyse yat uyu "kapıcı, karısını bunla yakalasın öyle aldatma falan yaparsa, kessin ikisini de" diye duamı ettim yattım....
....
Sabah oldu hala sinirliyim onlara, sanki beni boynuzladılar. Lan diyorum acaba bebeden ben mi hoşlanıyordum böyle kıl oldum.. Hani olur ya falan, şöyle zorladım biraz kendimi dedim cıks hoşlanmıyorum da.. Sevgilisini de sevmiyodum zaten, bırak onlar yiyişsin belki sevgili olur falan diye düşünüyorum. Yok ama sinirim geçmiyor.
Sabah geldi bizim hatun, hiçbişi yok gibi gece o kadar postayı ona atmamışlar sanki. Bir ar namus ne bilim bi utanma bir haysiyet yok karıda.
- Geçen pazarda köy biberine acı yazmışlar bir kızdım, köy biberi acı olmaz sen kimi kandırıyorsun dedim. Pazarcılara sinir oluyorum salak sanıyorlar bizi
- iyi
- Bak onlardan getirdim size kızartırsın sabahları güzel oluyor
- iyi
aynen böyle konuşmalarım. Bide kendimle övünürdüm, nerde sevişmiş bir çift görsem göz bebeğinden anlarım diye. Bunları nasıl anlamadım ben abi ya.. Bildiğin sex arkadaşı olmuşlar hayır çünkü gece alkol falan da yoktu ortamda, kafaları ayık ohhh babam ver elini venedik yapmışlar bir yatakta. Pislikler!!
Bir yandan da kendime kızıyorum ama sanane diye, sonradan buldum neden uyuz oldumu. Bu karının ikiyüzlülüğüne uyuz oldum ben. Bi kaç muhabbet olmuştu bi kere hatırlıyorum, "Eriği en çok pms dönemimde seviyorum azdığımdan heral" gibi bi cümle kullanmıştım. Anam demediğini bırakmamıştı bana. "Sevişmeyi hayvanlar da yapıyor önemli olan duygu, herşey yatmak değil" falan gibi laflar sıralamıştı.. Bir defa da "çok param olsun erkek öğrenci yurdu açcam basacam kameraları banyolarına ohh paşalar gibi evimden izlicem cıfır cıfır delikanlıları" demiştim. bu gene o bilgiç tavrıyla "Erkek vucudundan midem bulanıyor benim o derece iğrenç geliyor." demişti. Sormamıştım ama hiç her lafın arasına bakire olduğunu belli eden cümleler kullanıyordu
- İlk geceden çok korkuyorum hastaneye bile kaldırılan varmış.
- Korktuğun şeyi sonra öpüyossun ki ahaha.. kim kaldırılmış lan hastaneye Fille mi evlenmişler..
- regl sancım çok var evlenmeyi sadece bu sancılardan kurtulmak için istiyorum
- Yalan kızım o, düzenli giriş çıkışta bile ağrıyor
- Evlenince yapmayacağım tek şey oraldır iğrenç
- bal dökersin bebeyim nutella da sürersin o zaman lezzetli olur..
Hep böyle yani muhabbetleri. Ben de salak gibi karıya akıl veriyorum hatun oysa vay anam vay düdüğünü çalan çalana orospu!
Beni niye kandırıyorsa sanki sevişmedi diye madalya takacam. Bugün de gitcem evlerine çocukların iyice gözlem altına alacam onları.. Sevgilisi de gelsin bi, ben onu bi fitlim de görsün gününü.. bi kere azuth yazmıştı zaten "en büyük ahlaksızlık, ahlaklı olmaktır" diye.. Hay ağzını öpim ne güzel demiş.. Benim en azından dilime vuruyor onun şeyine vurmuş aptal karı.. zaten kendimle ilgili olan şeye nazar mı değdirdim naaptım, durgun deniz gibi oldu orası başka mevzu :PP


52 yorum:

cebimdekimatara dedi ki...

bu ipneler senide o kız gibi görüyo olmasın?

ferdagokturkince dedi ki...

ne yere bakan yürek yakanmış komşu kızı. :)))
bizim üniversitede de klozete oturdum belki hamile kalmışımdır diye gebelik testi yapan angutlar vardı, göbek dekoltemizden ötürü kötü gözle bakarlardı bize. biz masumduk. tüm boku bunlar yerdi, bilirdik. şaşırmadım. :))

pudra dedi ki...

ben de çekirdekleri ağzımda biriktiriyorum toptan yemesi çok daha süper.

pudra dedi ki...

büyük konuşmamak ya da tenkit etmemek gerekiyor ben bunu biliyorum.sevgililerimi aldatmadım ama ay bunu yapmam şu iğrenç bence şşöyle böyle diyen her arkadaşım kendini çatır çatır sevişirken buldu.ve ne kadar uç nokta sınırı varsa hepsini aşmışken buldu.şimdi de ay ben ne orospu oldum pudra yaaa deyip duruyorlar en azından ben demeyeyim ya da onlardan önce düşünmeyeyim diye. bu arada kız da 1 senedir demek ki böyle sabrediyormuş.aksi takdirde dayanamazdı zaten ahahah

pudra dedi ki...

bu arada bizim burdaki usta da dün kalp kalbe karşı mıdır nedir onu dinlerken sevgilim bana bu hediye etmişti diyebildi.evli bir amca.ağzım açık kaldı namazında niyazında amca bir de

//SECHHILL\\ dedi ki...

vay şırfıntıya bak sen, böleleri çok var yaw kendilerini cok namuslu gösterp millete laf sölerler hayret bişe

Yıldızlar dedi ki...

hiç anLamam bu tipLeri. ilk geceden çok korkuyoruuuum diye bas bas bağırırlar yerli yersiz. ama bi yandan da girenin çıkanın haddi hesabı yoktur!
ilk gece adamın anlayıp bunu itin götüne sokmasından mı korkar ki acebaa bu güruh. olabilir haa korkunun asıl nedeni bu olabilir.

derya dedi ki...

yaw ben kaçırdım biraz pucca şimdi nerde izmirde de mi izmirde nerde kalıyordu??

samira dedi ki...

sevgili pucca..her yazın ayrı bir tat..ve dilinin akıcılığına hayranım..bayadır takip ediyorum blogunu ama yorum yazmak bugüne kısmetmiş..
ortada bi aldatma kokusu alınca dayanamadım..benimki de kuyruk acısı işte..zamanında pis aldatıldım :)
nereleriyle aldatıyorlarsa ondan mahrum kalsınlar...

rahat yazar dedi ki...

Kimse göründüğü gibi değil bence de. O kadar sevişme efekti duyduğuna göre sizin apartman çok ses geçiriyor demekki :)

Loana dedi ki...

Asıl öyle her şeyden elini ayağını kesmiş, benim o taraklarda bezim yok diyen karılardan korkulur zaten. Herkesi sulu götürür susuz getirir bu tipler. Seksten konuşmayınca da namuslu olduklarını düşünüp, ben iyi bi kızım falan diyolardır heralde. Hayır güzelim sen yalnızca ikiyüzlü bi kızsın.

Senin komşu ama hakkaten fenaymış. Düşman başına, bizim erkeklerimizden uzak dursunlar ulan :b

asu dedi ki...

bende çok iyi bilirim o tipleri pucca orospunun hasıdır ama ondan namuslusu yok gibi yaşar ve davranır.foyasını çıkarcan ortaya öyle yap açık açık söle duydum inlemelerini allah için çok miden bulanıyodu de :))))bulanmasa nolurdu acaba ehehehe

Wanted dedi ki...

ben olsam karının yüzüne vururdum :D "gece sesler geliyordur hayırdır çok mu acıdı"yoksa analmıydı" diye :D

o anki yüz halini görüncede acayip haz alırdım :D

bence sende böyle yap. "kesin"kes" "rahatlarsın :D

Adsız dedi ki...

Herkes aynı ayaklar da. Sen misal bu yazıyı yazarak ben azıcık orospuyum, hatta o azıcığın çoğu da dilimde, bakın görün neler neler var diyorsun bir yandan da.

Hepimiz çok gerçeğiz anasını satiim, hep doğru şeyler söylüyor, doğru yaşıyoruz.

Zeynep Feza dedi ki...

pms neydi ki pucca ? merak ettimdim de (:

bide cok komik olmus, keske inseydin de iyi bi korkutsaydin onlari :D
simdi inkar ederler, sende isbat edemezsin .. bulasma bari..

Adsız dedi ki...

"sevgilisi olan bebe bizim apartman gülüne çakıyor.. İyice kulak kesildim, valla çakıyor billa çakıyor!!"
asdfghjklşi :D çok güldüm :D

José dedi ki...

bu apartman gülü tek başına mı yaşıyor da rahatçana komşusuyla sevişiyor?

bi dost dedi ki...

annem sen görüşme o kızla fazla. seni de bozmasın.

Unknown dedi ki...

dallas dizi çekimi yapılmışmı orlarda ya (=

delininbiri dedi ki...

böyle şeyler dilinde olanlardan korkmayacaksın derler zaten hep..o apartman gülü gibi hatunlar da çok benim çevremde..kıl oluyorum kendilerine..

Emircan Karşıyakalı dedi ki...

ahahahah okurken yarıldım gülmekten yaaaa...Pucca bu arada senden korkmuyorum artık çok samimisin vesselam.

Adsız dedi ki...

Benim de var öle bi arkadaş..ne zaman mevzu seks olsa..ay ayıp susun..öledir böledir..her haltı da yiyen..her adamın altına da giren o ki ben bakireyim lan :)

Adsız dedi ki...

Belki adam film izliyodur? :P
Anası babası yok mu bu kızın aynı apartmanda değil mi? Eğer duyduğun sesin onun olduğuna eminsen ne diyelim 1senedir web cam'da aldığı teorik bilgileri pratiğe dökmek istemişdir, bayan çok namuslu apartman gülü :P :D

Adsız dedi ki...

porno film izleme olasılığı daha fazla.hayır kendimden biliyorum.

Travis dedi ki...

yaşamdan bu tarz kesitler işittikçe muasır medeniyet seviyesine biraz daha yaklaştıgımızı hissediyorum.. her arkadaş grubunda seks partilerinin olacagı, bi gece yiyişip ertesi gün tekrar arkadaş kalınacağı, "bekaret mi? kullanmıyorum" sözlerinin duyulacağı, bildiğin inglizler gibi orgazm temalı bi hayatımızın olacağı günler yakındır.. sabredin.. gerçi ben sabırsızlanıyorum =)

fatosh dedi ki...

ya adam belki porno izliyodur bagrıs cagrıs, yada gecenin bi yarısı baska hatun gelmistir?!

fatosh dedi ki...

ya adam belki porno izliyodur bagrıs cagrıs, yada gecenin bi yarısı baska hatun gelmistir?!

gerard dedi ki...

"kim kaldırılmış lan hastaneye Fille mi evlenmişler.."

pucca gecenin bu vakti beniğ güldürdün ya, allah da seni güldürsün:D

selen dedi ki...

oncelıkle hayırlı olsun eve cıkmısın.
ama ya hangı semttesın tecavuz fln. cıddı cıddı merak ettım.
dıkkat et kendıne bı de .

Korhan Korman dedi ki...

emeğe saygı + rep puan

Ne biliyim lan hep görürde yazmak isterdim konudan bağımsız.

roland deschain of gilead dedi ki...

sen yanlış anlamışsın o çocuk porno takılıyodur kesin onun sesini felan duymuşsundur.

Wanted dedi ki...

ya porno filan izliyo demişsiniz :D
haşa Pucca salak mı kızın sesini tanımayacak kadar :D

vesselam..

Unknown dedi ki...

çok sevdim o sözü...
"en büyük ahlaksızlık, ahlaklı olmaktır"

Chevic dedi ki...

azuth'un yazısını okumadan sevmeyin o sözü o kadar bence , yanlış anlaşılabilir yoksa ehueh

Adsız dedi ki...

ana kıskanmışsın gene

Adsız dedi ki...

azuth onu bir kere yazmadı ki lan azuth bir şeyi her yere 10 kere yazıyor

Adsız dedi ki...

güldürüyorsun beni:)

Adsız dedi ki...

Ama ben seks yapmam, aman seks deme çok ayıp, ay erkeği şeyi deyip duran kızların ağzının ortasına vurasım var arkadaş. Nesi ayıp bunun? Yapıyorsan da sana, yapmıyorsan da sana. Bari elalem için kendine kılıf biçme. Sen mesela ben sevgilimle şunu şunu yaptım de, o kız senin yüzüne bakmaz yarın :) Bu işler böyle. Ondan sonra herkes öyle. Neyse. Olayı daha sosyolojik boyuta taşımak istemiyorum. Canları cehenneme de. Allah herkese azıcık kişilik versin be.

Kimi eskortunu anlatır, karısına bir şey söyleyemez; kimi seks yapmayı namussuzluk sayıp yapar ama bir böyle rahibe ayaklarına yatar; kimi kocasına yaptığı orali anlatır ballandıra ballandıra. Sen biliyorsun işte hep bu blog kişilerini. Çeşit çeşit tipler var.

Şu komşu kızını naklen bize de anlatırsın daha daha inşallah. :)
Bakalım ne zaman itiraf edecek. :)

phucka dedi ki...

tam olarak nerdee yaşandı bu tecavüz olayı?

the fool dedi ki...

pucca, sen bu blogda yazdıklarını toparlayıp ya da ( bir yerde yayımlanmış olmasın diyorsan ) sadece günlük tutup bunları bastırsan, bridget jones'u üçe falan katlayacaksın. zaten hayatının genel gidişatı da onunkini andırıyor, erkeklerle ve kilolarla problemler, televizyoncu olmak vs. seninki bir arkadaşımın deyimiyle '' bridget'ın evil versiyonu '' gibi. yani hem daha komik hem de daha öğretici hohohoh. taklit ediyorsun falan demiyorum kesinlikle, ama kitap işine girsen hakikaten para kıracaksın, yani yüzde yüz eminim bundan bak.

Adsız dedi ki...

bu olayı nasılda akıcı yazmıssın agzından bal damlıyor ama gercekten kıskanclık mı var ahlaksızlık mı çözemedim ama çok maceraısın heeeeeeeee

Nif (•̪●) dedi ki...

:D zuahahaha eğlenceliydi. Elinle gerdeğe sokmuşsun sende neyse gıcık olduğun hatundan çıkmış acısı :D Ayrıca beklemediğim dağlara kar yağdı değimi tam burada kullanılıyor :D

istanbul beni yorar dedi ki...

komşu kızı porn arşivimi açma zamanı. bu post beni gaza getirdi lan muhaha:)

Adsız dedi ki...

Sanki pucca devretti burayı. Yazılar basitleşti, konular bayağılaştı, saçmalama moduna girdi sanki, tarz benziyor ama bende şüpheler oluştu. belkide ben yanılıyorum.

Adsız dedi ki...

Çakan çakana :)

Adsız dedi ki...

Merak ediyorum bu dr eslem `de mi sensin pucca :)

Adsız dedi ki...

Eslem taş gibi hatun vesselam :) sensen asılıcam :P Erik abim kusura bakmasında.Birazda Ayva dersin artıkın :)))

Tipicus Aslanus dedi ki...

wayy be mahalle baskısı altındaki komşu kızı örnegi :>

Adsız dedi ki...

yazmayı düşünüyomusun ? dizi olsa yayınlanmasa telefonlar kilitlenirdi neden blog şikayet edilmio yazı yazılmayınca !? :P:P

José dedi ki...

pucca benevliyim2.blogspot.com vardı ya, bak şimdi yeni blog açmış hatun ama aynı kullanıcı adıyla. bu sefer evli değil :))

http://zuhrenintahiri.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Sen bu çocukların anası gibi olmuşun pucca:) Fazla bağrına basmışsın,ondan böyle oluyo demedi deme bak.
Kapıcının karısı ne yahu! aldatılmak için alternatif mi bulamadın, hem o adam sittim sene aldatacak bi tipe benzemiyo:):)

nihal dedi ki...

oyyy pucca naptın ewlatlıkmı edindin weletleri ya o kızın erospuluğu yaw salla erik sana yapmaz öle bişi merak etme eriğin sexte pek gözü yok :D