22.08.2009

Yatakta boğa, sokakta beyfendi, mutfakta aç adam

Ya şimdi hayatımda hiç parkta, bahçede yok ne bilim bilardo cafelerinin üst katlarında üstten yiyişme olaylarında olmadım.. Hatta lisede ben hiç bilardo oynamadım.. Park buluşmasına da gerek duymadım çünkü apartmandaki bebeyle fingirdeşiyordum.. Ünide de malum ev olayları oldu.. Fantezi falan değil de bu olay benim içimde uhde kaldı. Hacı yaş aldı başını gidiyor, torunlarıma anlatmak istiyorum bende "ahh ahh şuralar o zamanlar ormanlıktı annaneniz az fındık kırmadı" diyerekten.. Ama yok anacım o lafı kuramıcam, hayat istemiyor. Erik öyle bağ bahçe sevişmesinden geçtim herkesin ortasında fazla cıvık cıvık yılışmalardan bile hoşlanmıyor...
Şimdi erikle başlangıç dönemlerimizde yani o daha heycanlı kafası seks seks seks diye gümbür gümbür atarken öyle bir kaç elleşmemiz oldu apartman şeysinde.. Lakin bu aralar efendiye bir ağırlık bir beylik çöktü. Geçen gün sinemada en arka koltuktayız bize en yakın insan bizden 5 koltuk önde oturuyor.. Zaten pavlovun köpeği gibi karanlık ortam, sessizlik, tenhalık gibi şeylerde aklıma direk ayıpçıl şeyler geliyor. Hadi dedim ya bismillah yumul bebeye. Anacım ilk hamlemle beni bir itti. Sanki turist ömerin starwars çakması filmindeki tuz emen canavarım.. 5 dakika falan geçti, bir daha denedim yine ya bismillah dedim gömülüyordum ki, "PuCCaaaaa!!!" diye bir şeyetti.. Dedim "affet bakireliğini bozarım mozarım yanlışlıkla sende haklısın"
Bir kaç dakika daha geçti dedim yok sevişcez burda istediğimi almak zorundayım yoksa olmaz bu iş!!! Bir hamle daha yaptım önce biraz gevşedi boynundan moynundan hop mop gidiyordum ki..
- Yaa ben sevmiyorum böyle.. biri görse ne diyecez.. Rahat dur!! Bi bozuldum döndüm oturdum, istediğimi alamayınca acayip sinirli oluyorum.. Birde dünyadaki en zararlı şeyin abazan bir kadın olduğunu da üstüne eklersek. Orda dönüp onun kafasını koparmak istedim. O haşmetli çükünü koparıp "bunu mu görmelerinden korkuyosun haaa bunu muuu" diye millete sallamak istedim. hatta "bundan sonra sana ayıpçıl şeyler yok, biciklerimi ellemek bile yok" diyecektim ama korktum tamam falan der kalırım sonra..
Çıkışta biz bir kavga ettik oofff offf. Tamam şimdi mantıklı bir şekilde düşününce çok salakça sinemada benle öpüşmedi diye manyak manyak davrandım ama o zaman çok akıllıca geliyordu bana. Ondan sonra ki gün de büyükadaya gittik.. Vapurda falan düşünüyorum ormanlık alan ohh ohh bu kez başarırım diye. Önce bahsini açayım da bebe tırsmasın ormanda benden diye alttan alttan gaz veriyorum "çok sevişesim geldi lan" gibi erotiklikten bin mil uzakta cümlelerle her şakanın altında yatan pis gerçeği ona çaktırmaya çalışıyorum. Ama erik şakasından bile kıllanıyor. "yaa bak dünyada sevişmekten güzel şeyler var, biraz rahat dur ne bileyim yani" gibi cümleler kuruyor. "yaa salak şaka yapıyorum ehiehi" diye gevrek gevrek gülerek gözlerimi kısıp uzaklara bakıyorum.. içimden ise "azz sonra seni öle bii şeyedecem kiii dünyadaki güzel şeyin ne oldunu anlıcaksın ürkek güvercinim" diye düşünüyorum.. Erik başına geleceklerden habersiz bir biçimde doğayla ilgili malak malak şeylere seviniyor..
- PuCCa bak martı ne güzel fotosunu çekelim
- ayy cidden çok güzelmiş (martıyı sikim lomburduk bir kuş işte uçuyo mal mal)
- Kınlıada da güzelmiş denize de giriliyor burda
- ayy evet güzelmiş (bak bak şerefsize bak bikinili bacılara bakmak için nasıl kıvranıyor)
- Aslında otel pansiyon falan baksak bi gün de buraya geliriz
- Aa evet ben bakarım (hobereeeeeyyy otelde yiyişcezzz)
İndik işte sonunda adaya, bu arada nasıl kazık bir yer lan öyle iki ayvalık tostuna 20 tl verdik. Bisiklet kiraladık ikili olanlardan. Eskiden göktanın klibinde görmüştüm ondan, o zamandan beri içimde kalmıştı. Şimdi ben bisiklet süremiyorum. Hatta buna rağmen motor ehliyeti almaya çalışmıştım ama duran motordan düşmüştüm. Denge sorunum var benim duramıyorum sanki o göt oğlu göt iki tekerlekli metal beni fırlatıyor, ki bence öyle.. Ama o ikili de çok rahat durdum.. Hayatımda ilk kez hatta o kadar uzun süre bisiklette kaldım.. Yukarıya çıkıyoruz ben pis pis sağa sola bakarak nerede kıstırsam nerede mıncırsam şu çocuğu diye mekan tarama yapıyorum. Sonra hadi duralım hadi duralım diyerek bir yere götürdüm.. Ayy beni delii etti orda.. karı gibi nazlanıyor, "ayy yok saçmalama insanlar var, ben sevmiyorum böyle, PuCCa orama dokunma görecek biri, şeyime bakmayı keser misin, PuCCa yaklaşma tamam dur, mıncıklama tamam bi dur bi sakinleş, sevmiyorum diyorum biri görür bak yapmaaa!!!"
Bende hapisten yeni çıkmış hanzolar gibi nasıl saldırıyorum, utanmasam yırtcam üstünü başını "benim olacaksın ulaannn!!" diyerek.. Ama bebe istikrarlı çıktı değil sevişmek öpüşmedi bile.. Çıktık sonra kiliseye orda zaten bir mefta oldum. Hayır yani o kadar yürüdükten sonra bide bisikletle böyle devasa bir kilise bekliyordum, ama 1+1 ev boyunda minnacık şeyle karşılaşınca burnumdan soludum. İçerde bir de dilek kutusu vardı, oraya dilek yazıp atıyosun ya bakayım dedim kim ne yazmış.. "Dünyada açlık ve fakirlik bitsin lütffeeeennn nolurr bitsin" yazan arkadaşımızı kutluyor atılacağı güzellik yarışmasında iyi şanslar diyorum.. Ben de yazacaktım "nolurr erik benle ormanda falan yiyişsin" diye ama ulan kilisedeyim töbe billah çarpılırım falan.. normal insani dileklerde bulundum..
Ardından bir iki daha mıncırmaya çalıştım ama anacım yok bebe nuh dedi peygamber demedi vermedi bana.. Bi de inerken lastik patladı.. Benim olan taraf patladı söylememe gerek yok sanırım hala götüm kazan gibi.. öyle evlere baka baka indik.. Sonra da ben unuttum gittim yiyişmeyi..
Yatakta Boğa, sokakta beyfendi, mutfakta aç bir sevgilim var.. O bu değil de ben bu çocuğu gerçekten seviyorum.. Gerçi ne zaman erikle ilgili güzel birşeyler yazsam o gün acayip kavga ediyoruz. Yine de yazcam hem deneme olur kavga edecek miyiz etmeyecek miyiz diyerekten. yanında deli gibi gülüyorum, mutlu oluyorum, herşeyi onunla yapmak istiyorum, her anımda yanımda olsun ne bileyim bana huzur veriyor. Güleryüzlü, sevecen, komik, biraz şapşal ama tatlı, yakışıklı.. Hani böyle bi insanı düşünmekten bile mutlu olursun ya, onunla işte öyleyim..
 
PS: 1000 küsür izleyicisiniz. hepiniz bir miktar para yollasanız da bana şuraya gömülsem haa olmaz mı? Hadi be yapın bana bu iyiliği, para toplandığı an ölürüm valla bak, zaten çok eften püften olmaya başladı hayat dön dolaş aynı şey. seviş, yemek ye, çalış, para kazan bi daha seviş.. Valla o parayı alıp erikle tatile çıkmıcam. Bi daha bulamam böyle bir fırsatı babama desem beni evin bahçesine gömer, umrunda bile olmaz valla..

51 yorum:

Adsız dedi ki...

:) her zamanki içtenliğinle yazmışsın. ama hanzoo benzetmen harika.kız olsam senin en yakın kız rakadaşın olmak isterdim: P

Davudi dedi ki...

Çok güldüm ya. Allahım bana pucca gibi bir sevgili ver başka ne diyebilirim ki. Gerçi şu anki halim erikten farksız ama olsun belki yukarda sözü geçen sevgili beni değiştirir...

Adsız dedi ki...

I love PuCCaaaaa!!!! Çoseviyorum seni çoooggg =)

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

hahaha:))) ay koptum! ama sahiden yani:)) Pucca iğrenç bir tabirler yazıcam ama elimde değil ancak öyle ifade edebilirim 'karı götümeye çalışan abazalar' gibi yazmışsın:) çocuk normal gezme derdindeyken aklın fikrin hep yiyişmekteymiş! bi de 'bana vermedi' yazmışsın yahu! koptum:)) PucCito sende hormonal bişeyler olmasın anacım ha? yani libido iyi de, bu kadarı hayırdır? ovulasyon döneminde falan mısın? adet bitiminden 14-15gün sonrasıysa bu halini tıbben normalize edebiliriz;) hayır şimdi bu yazını okuyunca millet yine sallıcak boş beleş, 'bööle terbiyesizsin, şööle bilmem nesin!' içerikli:)) haha, ay hala gülüyorum:)) ama en çok da 'martıyı sikim lomburduk bir kuş işte uçuyo mal mal' bölümüne koptum:) 'lomburduk' nedir ya:)) hahaha:))

gulnihal kalfa dedi ki...

Aman erkeklerin topu böle ilişki ciddiye(!) bindimi anaaamm bir namuslular, biz şeyiz yanlarında sanki. Sorun erikte değil belki de bizdedir Pucca :) Birde bizde de olur bu, ben ne zaman düşünsem "aa ne güzel biz bayadır kavga etmiyoruz" diye o günün gecesi nınınınınnn. Gecen yine aklıma geldi tam savdım derken yok yere kavga... Çok ilginç bir durum yani

Onur Değerli dedi ki...

çok şanslıyım ki benim bahçe ile ilgili anılarım bolca bulunuyor. köyde büyüyünce takıldığın yerler de farklı oluyor tabi ki :)

Missipipi dedi ki...

ahaha malmısın kızım sevişiosun bide hergün seviş seviş aynı şey die şikayet ediosun. ya ben napim hağğğğ?

bi dost dedi ki...

abazan pucca

Cevdet Aykan Demir dedi ki...

ya ne diyim senin gibi sevgili varmi su alemde. oyle bir sevgili varsa ki vardir mutlaka ne olur allahim cabuk goster bana.)

cok acik sozlu ve anlatimi guzel bir yazi. bundan sonra takibinde olacagim. hersey gonlunce olsun ,

Sycorox dedi ki...

ehuheh 1kadın1erkeğin sinema bölümü vardı,kız senin gibi burda yapalım diyo,adamda delimisin diyo elinde kahve var,sonra yalnlışlıkla şeyine dökülüyodu kahve:),kız ayy inşallah bişey olmamıştır diye hayıflanıyo o geldi aklıma:)

Sam dedi ki...

çoook seviyor çoook :D ahahaha allahım ya şu yorumlara bak :D

Cem dedi ki...

Birde dünyadaki en zararlı şeyin abazan bir kadın olduğunu da üstüne eklersek.

zararlı değil de... korkunç ya :D

"bundan sonra sana ayıpçıl şeyler yok, biciklerimi ellemek bile yok" diyecektim ama korktum tamam falan der kalırım sonra.."

deneseydin bence yine de XD şakaa filan derdin tamam deseydi de xD

ayrıca hapisten yeni çıkmış hanzo nasıl bi benzetme ya XD

eterle bayılt ormanda tecavüz et :D
orman anısının kralını yapmış olursun xD


o mezar için benden sana 1 TL çıkar o_O

S dedi ki...

hemen hesap yaptim. 250 bin dolar lazim sana, 1086 kisiyiz. adam basi 230,202 dolar ediyor. valla ben yollarim :)

yani, olmeni istedigimden falan diil.. 1 hafta yazmayinca sen meraklaniyorum lan yine bisey mi geldi pucca'nin basina diye ama, madem cok istiyorsun, ve evet, hayat da cok boktan. ve bir de solemesi ayip, maasimi dolar olarak aliyorum :p

meyil adresimi biliyorsun. 1 hesap numerosu yeter beybi :)))

Adsız dedi ki...

lan bize de hiç böyle kız denk gelmez aq hepsi vermeyen cinsinden.. :P

Duru Günaçan dedi ki...

Körün istediği 1 göz Allah vermiş 2 göz PuCCa'cığım. "Yatakta boğa, sokakta beyefendi, mutfakta aç bir sevgili" hımmm ideale çok yakın. "mutfakta tok" olsa yemek yapma sorunuda ortadan kalkardı tam olurdu:)

DORİS dedi ki...

sanırsın sen erkek o taze gelin:))))

minik dedi ki...

pucca cidden bi kadının abazan olabileceğine inanamıyorum ya ne bilim bende kadınım ama hiç aklıma gelmez ki ben evliyim:))
bu arada o mezar hayal bebeim hayal çok phalı kızım naptın sen gideceğin yer aynı olduktan sona değmez o kadar paraya karanlık yılanlarla dolu bi çukur:(((

Adsız dedi ki...

Esra Ceyhan Hanfendiyle buluştun mu Puccacım ben onun merakı içindeyim...Dilek

Adsız dedi ki...

orda burda yiişmene gerek yok bırak olmasın orda burda anın erik seni yatakta dadmin edenzee sorun yok :D

samira dedi ki...

erik türünün tek örneği olmalı..sexten kaçan erkek de varmıs:)

T.I dedi ki...

Erik'e katılıyorum. Ben de kız arkadaşımla public işine fazla girmem. Kadınların bunun sebebini anlamasının zor olduğunu düşünüyorum. Çünkü onlar hiçbir zaman bu konuda "zanlı" olmuyorlar. Seks istemek erkeksi bir arzu olarak konumlanmış. Tıpkı yukarıdaki bir yorumda erkek arkadaşınızın taze geline benzetilmesi gibi. Bence ultra yanlış bir bakış açısı. Hatta daha bir akıllı, işi kontrol altına almış erkek tavrı bu, oynaşmayı reddederek kazanılmış bir ağır abilik değil de daha bir aklıselim duruş. Yani orta dingonun biri size laf etse, lütfen yanlış anlamayınız: misal "ulan pezevenk başka yer yok mu" dese ya da "ulan ....puuuuu" dese. Bu direkt olarak erkeğin başına belayı almasıdır. Cevap verse bi türlü vermese bi türlüdür. Çünkü "kadınlık" bu sorumluluğu çoktan "erkekliğin" üzerine bırakmıştır. Bir sinir bozucu lafla bütün o güzel günün piç oluşunu bir kenara koyalım. Çocuk laf etse, kavga etse, dayak yese\dayak atsa sorun. Çünkü baştan "ya değmez" bir durum var. İlkel oluverir (biliyorum kadınlar ilkel erkeği özde sever sözde sevmezler) Yok bir şey demese, kadın bunu hiç yediremiyor. "Lan pıstı" moduna giriyor. Kadınlar çok önemsiyolar bunu. Yani bu durumda akıllı hamleleri yapabilen erkek yabana atılmayacak erkektir, ve adam bir şekil yapmış bunu. Helal bence. Ben fena halde uzak dururum kız arkadaşımla public yakınlaşmalardan. Ortam önemli. Antalyada turistik tatil köyünde, iyi bir barda, ya da bir avrupa memleketinde sen bi yumul hele, bak bakalım öyle yapıyor mu?

muk dedi ki...

star trek cakması o :)

cok tuhaf gunluk dedi ki...

puccaaaa sana seviyorum, en cok seni okuyunca mutlu oluyorum..
http://coktuhafgunluk.blogspot.com/2009/08/pireti.html

Adsız dedi ki...

evlenin siz:)

Adsız dedi ki...

adamınla aynı burçtanız.
azgın değilde, bizi uğraştıranların peşinden koşarız.)

ysmn=> dedi ki...

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tiyatral dedi ki...

valla benim ormanlı bir yiyişme maceram var ki ne biliim Allah vermeye...Şimdi benim sevgili izmirli ben de o zamanlar karadenizdeyim görev icabı.bir ay olmuş görüşmeyeli.bir ay sonra sürpriz yapıp çıkageldi o gace takılıoruz oraya buraya.benim eve gidemiyoruz mazallah komşular görse topa koyar üflerler beni.derken şehrin seyirlik tepesine çıkıp şehrin ışıklarını izliyoruz arabada.bi baktık anam kıyıda ağaçlar arasında bi yer.hemen arabayı oraya çektik farları söndürdük,başladık yiyişmeye.birden cama birileri tıklamaya başladı anam bi baktım ışıkları yanıp sönen bi polis otosu bide iki poliscik 'ooo çekmişsiniz soteye..hahha...filan..' ay başımdan kaynar sular döküldü la bi duyulsa bu beni afaroz eder halkım.napacağımızı şaşırdık.bizimki anlatıyo işte nişanlımla görüşemiyoruz uzun zamandır falan diye ama düştüğümüz duruma bak sen.neyse polis amcalar dedilerki'hadi biz neysede burda yaşlı bi amca var valla yakalarsa sopayla kovalıyor'hadi kalkın gidin.rezil olduğumuza mı yanalım o yaşlı amcanın bizi görüpte sopalamadığına mı sevinelim bilemedim valla...
muck..

vera dedi ki...

Pucca'cım bence banka hesap bilgilerini bi yaz sen . Ben yeminle yatırırım . "Mına kodumun Ayşe Arman !ı siktir olup gitsin yerine pucca gelsin " diye bi kampanyada başlatalım . Senin 10'da 1 in kadar bile keyifli yazmıyor hatun . dünyanın parasını götürüyor. Hatta bence biz bunu teklif edelim hürriyet'e ya da farklı gazetelere ( ciddiyim - sanal imza toplayıp site linki ile birlikde yollanamaz mı ? )
sağda solda yiyişmek için ericce bol şekerli ürünler yedirip öyle yoklama ceksen diyorum . hani belki tutar.

Aysun dedi ki...

Evlenin evlenin valla da çoğalt kendinden birkaç tane..

Erik'i de pek bi sevesim geldi, aman maaşallah tütütü.

AyDi şeker dedi ki...

tanımadıgı insanın ne düşündüğünü bu kadar takan ve heyecan peşinde koşmayan insandan hayır gelmez. demedi deme.

bi süre sora yatakta boğalığı falan da kalmaz. tutku onemlidir kanımca bi ilişkide. ilişkiye heyecan katar yegane şeydir. diğer herşey bi süre sonra monotonlaşır, sıkılırsın ama değişik yerlerde değişik maceralara atılmak seks hayatınla beraber ilişkinide canlı tutar =)

EVRAKA dedi ki...

kılıse konusunda yanlız oldugumu dusunuyordum gordum kı yanlız degılım artık:)

Adsız dedi ki...

http://puccaysamgunahimne.blogspot.com/ u da öksüz bırakma ama özledik ((:

xpeeR dedi ki...

@Adsız dedi ki...

lan bize de hiç böyle kız denk gelmez aq hepsi vermeyen cinsinden.. :P
23 Ağustos 2009 Pazar 02:20

dostum vermeyen kız yoktur, önemli olan istemesini bilmek ve sabretmektir.

@samira dedi ki...

erik türünün tek örneği olmalı..sexten kaçan erkek de varmıs:)

aklı başında her erkek öyle davranır.Sexten kaçmıyor, herşeyin yeri ve zamanı..

@T.İ.

sana tamamen katılıyorum.

Adsız dedi ki...

@T.İ haklısın sanırım benim sevgiliminde fix lafı "ya yapma, elini cek, napıyosun canım, ya bi gören olursa, arkada insan var canım"bende kızıyodum "ne is ya mıcıklayamıcaz mı sevgiliyi" diye ama okuyunca düsündüm isin bide o boyutu var.. bi soyunma kabininda yakalanmıslıgımız var cok utanarak yanaklar kırmızı kırmızı cıkmıstım, sonrasında arkasında duramıcaan isi yapmamak lazım:)

gerard dedi ki...

pucca bak benim hala sende gözüm var boşver erik'i bneimle takıl:D

Unknown dedi ki...

Allah gecinden versinde şu para toplama işini ben de bas bas bağırdım benim meydanda nikon D90 almak için fakat nafile suça girermiş para toplama işi...
O zaman hatunların günde topladıkları para ne iş???

kara kitap dedi ki...

gazetede haberi gördüm aklıma sen geldin pucca.bakayım neler yazmış dedim.yazdıklarına bayıldım.cinselliği yazmak niye terbiyesizlik olsun ki.takipçinim. :) bu arada ben sana o mezar yerini alman için para yollarım. :)))))) nereye yollucam?

kara kitap dedi ki...

gazetede haberi gördüm aklıma sen geldin pucca.bakayım neler yazmış dedim.yazdıklarına bayıldım.cinselliği yazmak niye terbiyesizlik olsun ki.takipçinim. :) bu arada ben sana o mezar yerini alman için para yollarım. :)))))) nereye yollucam?

Adsız dedi ki...

Bu ilişkide bir rol değişikliği var.!

nihal dedi ki...

süpersin ya :D böle erkek böle erkeği anlatan yazı görmedim kızlını kaybetmekten korkmuştur yazııkk :D:D

Rüya dedi ki...

Pucca yaz artık özledim ya :) Senin için dua ediyorum umarım iyisindir ..

Adsız dedi ki...

puccaaaa senin bu istediğin mezar satılmış 4.6 milyon dolara.
ışık

ezgi dedi ki...

adsız şövalye'yi ne çabuk unuttunuz. resmen unutkanlığın dibine vurmuşsunuz. üzgünüsün ama ifaden süper. böyle devam böyle.

Optikmouse dedi ki...

@Pucca: Çok süper bir üslubun var. Okuması çok zevkli. Bayılıyorum. Hiçbir şey olmasa, o "Bir tek dileğim var yumurta gibi olayım yeter" başlıklı gönderin yeter ya. O bilim adamlarına saydırışın!

@T.İ: Çok akıllı bi adamsın bence. Blog'un da inanılmaz güzel. Umarım devam eder blogun. Pucca'dan beri gördüğüm en iyi blog diyebilirim. Erkeklerin yazdığı bloglar genelde sporla sınırlı. İlişkiler üzerine pek yazılan yok. Şahane olmuş şahane. Takipçinim.

Adsız dedi ki...

Dünyada Sevişmekten daha güzel ne olabilir ki? iki ayrı uzak rahimlerden dünyaya düşen iki beden yanyana geliyor!! ikibeden birbirlerinin vücut ısısını hissetmekte... bundan daha önemli ne olabilir ki... koskoca vücudun hızlı hızlı kalp atışlarına kulak vermesinden daha güzel ne olabilir ki? teessüfler Puccanın yanındaki dallamaya .)

bu arada Pucca! 'puccaysam günahım ne' bölümünü de unutma... senin oradaki ruhaliyetin daha güzel bana göre.

...

Adsız dedi ki...

Burda anlamadığınız erik sevişmiyor değil Demişki yatakta boğa. adam sadece public takılmıyor bence en iyisini yapıyor Puccacan. Sevmiyordur ulu orta bakın ben sevgilimle sevişiyorum olaylarını ne var

rahat yazar dedi ki...

büyükadaya gittiniz sanırım:) güzel geçmiş. PuCCa çok azgın hareketler, erik kız sen de erkek gibi davranıyorsun:)

wincih dedi ki...

Öyle bir yazmışsın ki lise zamanım aklıma geldi....... :) Klavyene sağlık....

My Drizzle!! dedi ki...

akrep burcumusun?=)))

adlı dedi ki...

star wars değil star trek çakması yalnız o

TheJollyJoker dedi ki...

ulan ben öle tenhada falan benimkine saldırsam bırak benden kaçmayı heykelimi diktirir be.
bi kere gönlü olsun değişik bişiler yapalım da sıkılmasın adam diye taksimde kapanmış bi hanın girişinde yapmıştık da 1 hafta evhamdan deliye dönmüştüm, ay kamera olmasın aman dükkanda yatan varsa bi haftadır benim dötü düşünüp düşünüp takılmasın die. eriğe söle değerini bilsin