6.12.2009

Yanlis zaman yanlış insan.. tutunmak imkansız bıktım yamalı sevdalardan :(((((

Allahım benden nefret mi ediyorsun, çok mu seviyorsun bilmiyorum ama böyle bir kıl olma durumun var sanki. Ne zaman su gibi, ilik gibi, taş, böle göğüs kaslarında krem şanti yalayacağın, sırtında koala gibi yaşayacağın, bebek gibi yüzü olan tiplerle karşılaşsam. Altımda çamaşır suyu izli eşofmanım, saçım yağlı, sıfatım 10 dk önce bülent ersoyun tecavüzüne uğramış gibi oluyor.
Hayatım çok sıradan, monoton ve bokum gibi gidiyor. Yemin ederim splinter usta gibi oldum, gün ışığı görmüyorum arada sırada. Şöyle kendim gibi mutasyona uğramış, zavallı 4 kaybeden bulsam, ninja kaplumbağalarım diye eğitip dünyanın amına komayı düşünüyorum.. Kaç gündür ben bu modda evin içinde dolanıyorum.. Şimdi aha daha az önce, bakkaldan ekmek almaya gitcem. Altımda o lanet eşofman var. Çıkartim bi dedim. Sonra ayy PuCCa siktiret gideceğin iki adım yer, bakkal seni beğense ne olur beğenmese ne, artık aş bunları kızım falan diyen iç sesime kulak verip indim aşşağıya. Gittim bakkala aldım ekmeğimi, çıktım dönüş yoluna.. Üstüme de mont almadım, swetimle çıkmıştım. Tabi doğal olaraktan sokak köpeği gibi üşüdüm.. Hop çocukluktan gelen alışkanlık, koydum o ekmeği koltuk altıma, koşturmaya başladım apartmana. Girişe girince bir höhlemeye başladım. Ama anlatamam o sesi, ayı doğum yapıyor sanki höörrkkk ööhhkkk ahhhakkk diye böle garip bir şey.. Ben öyle ilginç seslerle soluklanırken, asansör kapısının orda bir şey gördüm. Lakin insan olamayacak kadar güzel bir çift göz, bana şaşkınlık ve korkuyla karışık bakıyordu.
Her yer bir toz pembe oldu, sadece o çocuk ve ben vardık.. O bir yunan tanrısı olmalıydı, çıplak vucuduna geçirdiği slipiyle karşımda duruyordu. Yok yok bu fazla seksi oldu, porno film gibi.. o bir kahraman olmalıydı, beni bütün kötülüklerden koruması için devletin yolladığı, sonra işte birbirimize aşık olup, yiyişip mutlu olacağımız biri olması gerekti. Asansöre doğru giderken, o 4 basamaklı merdiveni uçarcasına gitmiştim, açıp kollarını beni saracak gibi karşımdaydı.. Asansörün kapısını açtı beni kucaklayıp asansöre koymuştu.. Sonra asansör aynasında kendimi görünce, o toz pembe bulutlar gitti ve gerçekle yüzyüze kaldım.
Bıyıklarım terlemiş, moda diye kalın kaş bırakcam dedim ama koltuk altı kılı gibi duran kaşlarım olmuş, saçlarımı sıksam 3 kilo patates kızartırız, gözeneklerim idne götü gibi açılmış, eşofmanım lekeli, ve en önemlisi çorap üzerine giydiğim muya terliklerim.. Çoraplarım da ördekli üstelik..
Sonra çocuğa baktım, asansörün en dibine geçmiş suratıma bile bakmıyor. hatta sanırım biraz korkmuş çünkü hala soluklanıyordum..
..
Gerçeği görünce böle bir tiksindim kendimden allahım inmem lazım, ya çocuğa desem aslında ben böle biri değilim yanlış zaman, şu zaman.. kozmik dengeyi sikim. 20 dakka beklersen hemen kendime çeki düzen verebilirim. Bıyıklarım terlemiş ama bant ağdam var cak cak alırım 3 dk almaz valla bak. Perçemlerimi öne attığımda kaşlarımı da görmezsin, üstümdekiler içinse hemen soyunabilirim bi önemi kalmaz o zaman dimi..
Ama olmaz şimdi sapık olduğumu düşünür.. Umarım bi daha ki karşılaşmamız da bu kişinin ben olduğunu hatırlamaz demekten başka çarem olmadığı için, kendi katıma gelince indim.. Arkama bile bakmadan koltuk altımdaki ekmekle, hülya koçyiğit koşması yaparak eve geldim.. Yumurta kırıp yiyordum, bi yandan da karşılaşmamızın hayallerini kuruyordum..
Bi gün işte ben böle şıkır şıkır giyinmişim. Şıkır şıkır da bişeyim yok ki anacım, kına gecesi kıyafetlerim dışında allı pullu bi bokum da yok.. Off neyse siktiret şıkır şıkırı mini etek giymişim, mini etek mi benim bacaklarım çarpık gerizekalı PuCCa, hayallerin bile imkansız yani..
Hımm o zaman topuklu ve mini etek giymişim, bu olabilir çünkü topuk kapatıyor o futbolcu bacaklarımı..
Böyle o gene asansörün önünde bekliyor, ben giriyorum içeri ateşli bir biçimde.. saçlarımı attıra attıra.. Asansörün kapısını açıyor gülümseyip giriyorum.
- sizin kadar güzel, seksi, zeki, harika, mükemmel, fevkalade, sanatçı ruhlu, kırılgan, naif, ilik gibi, lokum gibi bir kızı bu apartman da görmek ilginççç
- ha ha beni şımartıyorsunuz, o sizin seksi, yakışıklı, süt gibiliğiniz bence
- Hep sizin gibi biriyle asansörde karşılaşmak istemişimdir. Şimdi burdasınız karşımda heycandan küçük dilimi yutabilirim
böle gereksiz yağlama ballama olan cümleler ediyoruz birbirimize.. yalnız hayalimden tiksindim ama olsun.. Sonra tam çıkacakken ben, hop tutuyor kolumdan..
- Gitme
- Gitmem lazım yakışıklı
diyorum sonra hop beni içeri çekiyor.. Aynaya doğru yaslayıp, eliyle yüzümü kavrıyor dudaklarını dudaklarıma doğru uzatıyor sonrası şifreli yayına geçiyoruz..
İşimiz bitince ise iki tane patlatıyorum suratına, ağlamaya başlıyorum asansörün ortasında. "aslında ben böle bir kız diildim, ilk kez oldu bu yani ben böle yapmam aslında" diyerek, ilişkimizin diğer aşamalarını garantiliyorum..
sonra ikimiz evlenip mutlu oluyoruz. babalarına benzeyen çocuklar doğuruyorum ben.. Torunlarımıza tanışma hikayemizi anlatıp seneler boyunca pamuk gibi yaşayıp, ölüyoruz..

54 yorum:

Loana dedi ki...

kötüymüş be cidden.

Ege dedi ki...

Aynısı bana da olmuştur, ama asansördeki bir kızdı, haliyle... lisedeydim ve aynen senin mantığınla "3 uzun adım atsan kapısından gireceğin bakkala şu terlikleri geçirip gidivereyim" diye atıldım asansöre... asansöre binmem, içerideki insan ırkının bir tasarım harikası olduğunun ispatı kızı görmem, terliklerimi çorabın üstüne (ve pantalon altına) giydiğimi farketmem, kapıya uzanmam, kendimi dışarı atamadan asansörün hareket etmesi... ne bebek yüzlüyüm, ne de krem şantili fantazilerin esas oğlanı... ama 5 paralık çekiciliğim vardıysa da benle kalsaydı da ben de bakkala gidip-dönerken kafamı yerden kaldırabilseydim... karşı cinse de olabildiğini bilmek rahatlattı aslında =D

Leah dedi ki...

Hahahah :D
Alemsin Pucca ya. Merak etme bi daha karşılaşırsınız, sen günde 3 öğün in bakkala kimbilir başka potansiyeller de vardır sizin apartmanda onlara denk gelirsin senin yakışıklının üstüne kuma bile alırsın :D

selen dedi ki...

allam yazı bitene kadar kahkahalar attım pucca.
beni güldürdün ya allahta seni güldürsün bacım:))

FASLI dedi ki...

Bende evin merdivenlerinde bir bayanla karşılaştım ona kapıyı tuttum o önüme geçti ben asansöre binmedim o asansöre yöneldi. başım öne eğik giderken basacağım ilk merdiveni görmek için kafamı kaldırdım. Bir de ne göreyim abla beyaz tül gibi pantolon altınada tanga giymişti. Ne çok isterdim o ablanın " aslında ben pasaklının biriyim genelde böyle giyinmem demesini" ama olmadı bir daha da görmedim :)

Evren - Sahne dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

sonunda ölmeseydik yav..

Onur Aydın dedi ki...

hahahahah :)))) süper!

Unknown dedi ki...

çaktırmadan evrenen attın atacağını da hadi bakalım onu da okuruz artık ne zamanaysa...

ferdagokturkince dedi ki...

yalak bi mesaj olarak algılama ama bence çok güzel gözlerin var. ışıl ışıl, sevgi dolu görünüyor... haksızlık etme kendine. güzelsin sen. :)

digitallunicorn dedi ki...

:)))))) delüüüüü :P

digitallunicorn dedi ki...

bu arada bu kadar ara verme ama ya canım sıkılınca kimin yazılarını okuyup gülcem ben hıııı insan okuyucularınıda düşünür biraz değil mi :P

bi dost dedi ki...

yağlı saç falan, ne kadar da iğrençsin :( kız dediğin her daim temiz ve bakımlı olmalıdır.

:Pp

Adsız dedi ki...

muya içi çorap. daha güzeli var: spor çorabı (ayaklarımı anca o ısıtıyo) üstü parmak arası terlik. tam splinter! tam.

o değil bize şifre çektiğin yeri torunlarına anlatırsan bozuşuruz :)

benim de hayallerim var bu ara tıpkısından böyle :/ ama hayal sadece...

SeRiOuuS dedi ki...

harbi çok boktan iş. olmadık yerde olunmaması gerken şekilde çıkar böyleleri.

Adsız dedi ki...

belki doğal olan kızlardan hoşlanıyordur :P bence umudunu yitirme seni doğal ortamında ürkek bi ceylan gibi yakalamış diye saysak? olmazmı.olur bence be.ceylan dedim de bak,arkasına da konusu vahşi aslanlar falan koyduk mu sırtın yere gelmez :D

Adsız dedi ki...

aynı şey birkaç kere benim de başıma geldi ve bundan bir ders çıkardım sevgili pucca: bakkala bile gidecek olsan her zaman düzgün giyineceksin! iki adımlık yol diye erinmeyeceksin! o iki adımlık yolda nice kısmetler kapanabiliyor. bilgelik, görmüş geçirmişlik böyle bir şey. true story!

Adsız dedi ki...

Bitek sana gülüyorum şu bloglardan :D

semih dedi ki...

kalemin çok kuvvetli.
hikayeler ve romanlar yazabilirsin.
ve yazmalısın.

Adsız dedi ki...

pucca kısmetin nerden çıkacağı belli olmaz, derdi bizim arkadaşlar hep :P

voodoo dedi ki...

ah bu murphy kanunları ana-avrat sövdürür kendisine herhalde murphy kadar öldüğünde arkasından hiç hayırlı bir duada bulunan yok

Asi genç dedi ki...

olum o terliklerin altına corap giymeseydin durumu kurtarırdın fekat olmamış ben bile yapmıyorum lan onu *seni aşşağıladım*

Kuzey dedi ki...

Akıcılığın mükemmeli senin yüreğinin sözcüklerinde gizli..

Hala 1-0 öndesin pucca unutma..

PARPALİ/Zuga

RainboW dedi ki...

Zaten insan nezaman bakımsız modda olsa ozamanlara denk geliyo böyle şeyler.D

Adsız dedi ki...

pucca sen yaratana şükürler olsun,beni güldürebilen tek kişisin...yazılarını eksik etme

Naz dedi ki...

tekrar görüceksin onu.
eminim.

bukedideli dedi ki...

Marilyn'nin resmi süper sanki geçen bahar çekilmiş.

Adsız dedi ki...

pucca burda çirkinim falan diye sıkıp duruyosun ama gerçek halini bir görseler of of diyorum başka birşey demiyorum mavi gözler,hokka gibi burun ve dolgun dudaklar yeter artık bizi de komplekse soktun :):)

pasifloraetkisi dedi ki...

bi de bile bile lades olma durumları var.orda olacağını bile bile pasaklı bi şekilde gitmek gibi... :) o yüzden sıkma canını sen tekrar gördüğünde aklını başından alırsın;)

T.B dedi ki...

Pucca kafana takma, bir sonraki raund da sende ona mini eteğin ve topuklularını giyip öldürücü darbelerini vurursun. Bence maç devam ediyo.

Azad Mammadov dedi ki...

hahaha :D:Dben bakkala bile fondotensz gtmem lan :D işimi garantlerm herzmn :p supersn öldm gulmkten yne yazına...:)

mefisto dedi ki...

ya ben en çok seviştikten sonra tokat mevzuuna takıldım. garantili midir ki? ben de deneyeyim :)

mine dedi ki...

eksik olma sen.antidepresan gibi geliyor yazıların

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Arıza marıza:) Seviyoruz Pucca'yı:)

Zıvanasız dedi ki...

İnsan bi tarafına I'm Pucca! falan yazar. Nerden bileydim, tühh!..

rahat yazar dedi ki...

PuCCa kızma ama bu yazın çok doğaçlama geldi. Tasvirlerin gene müthiş gene gülümsetiyorsun ama ben senin gerçek özel hayatını eskisi gibi rahat anlatmanı istiyorum, hayallerini okumayı değil. Haklısın tabi hayatında şu ara ilginç bir gelişme olmayabilir bilemeyiz.

PuCCa dedi ki...

tee başa yazmışım splinter usta gibi oldum diye.. manitamın evine gitmediğim günler sadece uyuyorum bir harekete dair bi halt yok hayatımda. olsa yazmam mı anaaa

delininbiri dedi ki...

bimde eski sevgilisiyle karşılaşan adam geldi aklıma pucca..bu yazını okuyunca..çok güldüm..lanet bir durum gerçekten :D

Adsız dedi ki...

ayh pucca supersın yha blogu keske daha sık guncellesen hergun gırıyorum pucca yenı bısı yazmısmı dıye cok guzel seyler yazıyosun ..

ZIBBIDI dedi ki...

Diyaloglar süperdi yine..:D

Berrin dedi ki...

ayı doğum yapıyor gibi ses çıkarmana çok güldüm :)
daha feci bir görünümün olamazdı yaglı saclar acılmıs goenekler, kalın kaşlar ve bıyık :))
erkektede kadında da bıyık hoş durmuyor :))
kaşlara gelince moda da olsa kalın olmamalı..rektefiyeye girme zamanın gelmiş :)

buna benzer bir yazıyı okumuştum bir kaç yıl önce, bimde eski sevgiliyle karsılasmak dıye :))
onu anımsattı bana..ne zaman berbat durumda olsak karsılasmak ıstemedıgımız kısıler cıkar kasımıza, bu hep böyledir:))

sevgıler..

Adsız dedi ki...

babalarına benzeyen çocuklar :P

Adsız dedi ki...

aplaa boğa gibi fentzezilerin varmış...bu arada ölecek gibi yaşayıp pamuk gibi öl emi...rice edecem deli gibi sev ama manyak gibi evlenme sen bize gereksin.

Berrin dedi ki...

google'dan buldum yazıyı :)
seninki kadar iyi sayılmaz ama okumayan kalmamış nerdeyse yazıyı :)))


Bim'e doğru yola çıktım.Zaten iki adım ötesi bim.Annemin terliklerini giyip çıkayım dedim,kim iki
saat şimdi kim bağcık bağlayacak.Ama olgun bir erkek insanda eğreti duran şeylerin başında anne
terliği geliyormuş canlar,ben bunu anladım.Bim her zamanki gibi sakindi.Klima çalışıyor ama
soğutmuyordu.Nasıl bir klima lan bu diyerek incelemeye başladım.Ama görevli beni balici sandı,çünkü
ayaklarımda da acayip terlikler altımda çamaşır suyu sıçrayıp da rengi atmış bir pijamayla pek de
güzel bir gaspçı havası veriyordum."Abi bu klima üflemiyor galiba"dedim.Ama cevap vermedi,işine
döndü.Tam arkamı dönüp gidecekken tanıdık bir ses duydum.Pek bir tanıdık.Sanki bir zamanlar kulağıma
"aşkım","seni seviyorum"diyen bir ses.Yavaşça arkamı döndüm.Evet,eski sevgilimdi bu.Bir zamanlar
sevdiğim kadındı.Bir zamanlar elele tutuşarak gezdiğimiz kadın.Şimdi nişanlısıyla bim'e gelmiş
alışveriş yapıyordu.Bir zamanlar aşık olduğum kadındı bu.Evet bir zamanlar uğruna canımı
verebileceğim kadındı bu.Ben paniklikten elimdekileri yere düşürünce bunlar birden irkildi ve hemen
arkamı döndüm beni görmesinler diye hızlıca arkaya eğildim ama lanet olası bim'de raf diye bir şey
yok ki.Tansaş olsa arkadaki adam seni göremez ama raf yerine kolilerde ürün sergileyen bim sayesinde
saklanamadım.Peki size sorarım.Siz arkanızı döndüğünüzde,devekuşu gibi saklandığını sanan ama
ayağında ufak numara anne terlikleriyle çömelmiş ve çatalı gözüken bir adam görseniz ne
yaparsınız?İşte onlar da öyle yaptılar bastılar kahkahayı.Yavaş ve gurur yakılmışça ayağa kalktım
gözlerine baktım.Bana baktı,mahzun bir bakış görmek isterdim ama alay ediyordu resmen.Ayaklarıma
bakıyordu.Anne terliği giymiş,parmakları ucundan çıkmış bir ayak.Buydum işte.Sen bu adamla bir
zamanlar çıkmıştın.Şimdiki sevgilin çok iyi giyinmiş ama bir bak bakayım ona.Bim'de bu şıklık?Sence
de biraz samimiyetsiz değil mi?Ben en azından yakışıyorum buraya.İçimden geldiği gibiyim.Böyle
düşündüm ama sonra hass.. dedim.Adam kapmış kızı,ben de lavuk gibi pijamayla terlikle geziyorum.Kim
ne yapsın lan beni."Nasılsın görüşmeyeli?"Dedim."İyiyim" dedi."Ne güzel" dedim."Hıhı" dedi.Gittikçe
gerginleşiyordu ortam.Yeni sevgilisi kıllandı mı acaba diye baktım ama "nasıl olsa bu lavuktan bir
zarar gelmez" düşüncesi hasıl olduğundan umurunda değildim herifin.Adam en ucuz kangal sucuğu
seçmekle meşguldü."Niye böyle olduk biz?"Der gibi baktım."Ne diyorsun?" der gibi baktı bana."Niye
böyle olduk diyorum?"Der gibi tekrar baktım."Ne diyorsun anlamıyorum"der gibi tekrar baktı
bana."Neyse der gibi baktım.Eve giderken 2208SERJO2208 geldi yavaşça yanıma.Tek
dostum,yoldaşım,üzgün olduğumu anlayabilen tek insan,halamın oğlu."memo bir şey diyeceğim.Pijamanın
kıçında delik var,kıçın gözüküyor,baya bir büyük"

O günden beri evdeyim.Bim'e de kapıcıyı yolluyorum..........

SonKralice dedi ki...

selam canim,
gecenlerde tesadüfen sitene girmistim.
okudum biraz,
gercekten güzel bir blogun var.
begendim.
devamini ve basarilarini dilerim.
bügün yine bi girem bakam dedim.
yazdigini okudum, yorum yapmak istedim.
bi türlü yorum yazmak icin yeri bulamadim :D
haha. anca zor görebildim.
himmms.
evet, kötü bir durum.
insanlar bazen aniden öyle birsey olmaz diyerek evden cikiyor 2dk lik yol nasil olsa görende felan olmaz diyoruz :D
sonra hic beklemedigimiz anda,
hoslandigimiz bir kisi veya cok yakisikli veya güzel biriyle karsilasiyoruz :)
ben ögrenciyim. lise sona gidiyorum.
bazen sabahlari makyasiz saclarim yapilmadan felan okula gidiyorum :D
almanyada yasadigim icin üniforma sart degil,
herkeze serbest herkez istedigini giyebilir.
okula giderken salak gibi kalin coraplarla, saclarim taranmamis, manjyasiz, bol bi pantol giyiniyorum. yolda veya tranwayda hoslandigim veya zeki felan buldugum bi kisiyle karsilastigimda, ertesi gün güzel giyip süsleniyorum. hep süslenip makyaj felan yaptigimdada kimseyi görmem :D
neyse canim. iyi aksamlar kendine iyi bak aeo

bu arada msnin varsa eklersen sevinirim.
sohbet ederiz.

sonkralicem44@hotmail.com

Conta dedi ki...

Al beni. İlk ninjan ben olayım. yaklaşık 4 yıldır sevgilisiz, çıkan kısmetler gözü dönmüş hayvan ve evli adamlar, şu anda yüzlerce kilo, aylardır iş arayan, üstelik de gözler mavi filan değil, kahverengi kaybeden. Al beniiiiii.

tozbezi dedi ki...

çok güldüm gece vakti eksik olma sen :))herkesin var böyle anları ben böyle bir duruma saçlarımda ve kaşlarımda boyayla düştüm kapı çaldı açtım karşımda edvırt calın duruyor ( tabi o zaman edvırtla tanışmışlığımız yok)yanlış basmış zavallı doğru bassada o dakkadan sonra yanlış olmuştur zaten :))

Adsız dedi ki...

selam canım,

bizim güney korede herkes bakkala gitmiş gibi giyiniyor zaten o yüzden seni buralara davet ediyorum istediğin kadar bakkala gidip yumurta kırıp yiyebilir ağzını koluna silip çöpü kapının önüne koyabilirsin hülya koçyiğit koşusuyla.

gel helalim olm.

msn e eklersen sevirinim.

sonkralim@hatmeyil.com

Syhn dedi ki...

belki de aa ne hoş kız ne kdr doğal böyleleri artık zor bulunuyor demiş, günlerce seni düşünmüş olabilir..

hehe şaka yaptım olamazz :))

Pucca son kraliçeyi ekledin mi euheuhe çok merak ettim :))))

Adsız dedi ki...

"İşimiz bitince ise iki tane patlatıyorum suratına, ağlamaya başlıyorum asansörün ortasında. "aslında ben böle bir kız diildim, ilk kez oldu bu yani ben böle yapmam aslında" diyerek, ilişkimizin diğer aşamalarını garantiliyorum.."

sana ölürüm be pucca :D

yuma dedi ki...

uzun zamandır yazılarını takip ediyorm ve gerçekten iyi bir kalem gücüne sahipsin ama geçenlerde bir yazın vardı yorum yapan kişiye verip veriştirmiştin kadın olduğu halde nasıl bu kadar duyarsız olduğunu anlamadığını uzun uzun anlatmıştın şimdi sen bu yazında nasıl bir duyarsızlık yaptığının farkındamısın bilmem, farkındaysan daha büyük problem tabi kişiliğin açısından yazının sonunda orospuluğunu aklama meziyetini kullanmışsın sen bu konuda nasıl bu kadar kaba zihniyetli olup insanlarıda buna teşfik edersin kaç kişinin budurumdan ne kadar müzdarip olduğunu ve başına neler geildiğini hiç suçları olmadığı halde nasıl bir muamele gördüklerini bunları nasıl düşünmezsin hep senin gibi kızların bu dürüstsüzlüğü yüzünden dürüstlüğünde bir değeri kalmıyor çünkü sen ve senin gibi beğinsiz insanlar düz mantık düşünüyorlar düşünmeyenleride etkiliyorlar ve kurunun yanında yaşta yanıyor bu çok kötü bir durum hatanı anlamanı dilerim.

gamze dedi ki...

ayyyy cidden tum gun senin yazılarını okudum diyebilirim. sen cok yasa pucca emi.

emre dedi ki...

ya bunların hepsini senmi yazıyorsun pucca?

KalordaFrida dedi ki...

çok yaşa PuCCa!:))