26.02.2010

yeni eve çıktım hepinizi beklerim o yee house parti zamanı

Artık merkezi bir yerde eve çıkabildim. Tek başıma eve çıkabilmek götüme patlayacağı için internetten kendime bir de ev arkadaşı bakayım dedim.. ev arkadaşı arayan tipleri uzun uzun inceleyerek kararımı verdim. Eğer ev arkadaşı bakıyorsanız dikkat etmeniz gerekenler:
1- hep erkekler arkadaş arıyor kendine
2- ille bayan gelsin diyor yine erkek çıkıyor
3- yeni boşanan adam hemen oraya link veriyor..
Bunlar ilk gözlemlerim oldu. 3 ilandan biri "bayan, rahat, özgürlüğüne düşkün, güzel fizikli, yemek yapmayı beceren bir bayan ev arkadaşı sarıyorum NOT: kira vermese de olur." Örnek verelim hemen..
Onları hoop tek tek eledim. geriye kaldı, bayan yanına bayan ev arkadaşları. ya bir şeyi anlamıyorum ilanların çoğunda direk "EVE ERKEK GELMESİ KESİNLİKLE YASAK" yazıyor. lan salak eve erkek getirmek için çıkıyorum zaten. Senle dizdize oturup aşk-ı memnuyu izlemek değil amacım. hem madem erkek atamıcam, o boktan eve neden o kadar para vereyim.. kalkar giderim yurtta misafirhanelerde kalırım. Düzenli seks benim de hakkım!!!! Bu hakkımı elimden alamazsın falan diye cellallenecektim de vazgeçtim hiç cevap yazmamak daha uygun olur diye düşündüm.. hoop erkek atamazsıncıları da sildim.
Geriye kaldı dürüst mürüst temiz olsuncular. Ayy bi tanesine mesaj attım, işte önce faceden birbirimizi ekleyelim falan diye hani ilk görüş manasında. Karı daha beni ekler eklemez, "hayatlarımızın birbirine uygun olmadığını düşünüyorum" yazdı.
Korktum bi an telaş yaptım, lezbiyen arama sitesine falan mı üye oldum da şey oldu diye. yoo gayet ev ilanı içindi.
Sonra biriyle daha aynı şekilde oldu, ekledik facebooktan birbirimizi. Yazdığını harfi harfine yazıyorum "eve sevgilim geliyor sen varken güvende olamam" sanki dexter'ım, ikinizi de kescem.
hayır profilime de bakıyorum kaşar gibi mi gözüküyorum diye. yooo gayet malak suratımın olduğu fotolar. hayır götümde kalktı "taş gibi kızım, korkun benden ezik kızlar ahaha" falan gibisinden. tabii bu götümün kalkıklığı, yabancı öğrencilerle eve çıkma fikrine kadar sürdü..
Göz ucuyla baktığım buraya okumaya gelip, ev arayan her kızın bacak boyu, ben kadar olunca, töbeler olsun bırak evi, bu kızı sokakta yanıma koymam diye düşündüm.
En sonunda acil yazanlardan bir tanesine mesaj attım. sonra o bana, ben ona derken aramızda garip bir elektrik oldu.
Mesajlarımız kurlaşmalara falan döndü. "Seni merak ediyorum" lar havada uçuştu. Telefon edip evi ne zaman tutacağımı sordum, o telefon konuşması tam yarım saat sürdü.
Böyle yatağa uzanmışım, bir elimi saçıma doluyorum, yatağın içinde dönüp duruyorum, arada garip garip "ahahah ahahah ayy çok ilginç" gibi kelimeler çıkartıyorum.
Sonra şöyle aynadaki suretimle gözgöze gelince, "napıyom lan ben" oldum.
Lezbiyen değilim, bişi değilim ama elin kızıyla fingir fingir konuşuyorum. durup durup mesajlaşıyoruz, "naaptın bugün , nasılsın, haftasonunu iple çekiyorum, senin odanı hazırladım kitapların çoksa sana kitaplık alayım mı" diye gün içinde bana mesajlar gönderiyor.
Ayy dedim, tamam niyeti kötü olmayabilir ama daha tanımadan birbirimizi 3 senedir çıkıyoruz da haftasonu düğünümüz var gibi davranmak ne diye? Hayır yarın öbürsügün gelip yatağıma girmeye çalışır, ayıp olmasın diye seviş işin yoksa..
yok anacım ben bunu almayayım dedim ve 250 tl ye full eşyalı profiloya 2 dk mesafelik olan yeri elimin tersiyle ittim!
..
Ardından bir tanesine daha mesaj attım ama umudum artık tükeniyordu.. Artık nasıl olsa olmayacak gözüyle bakıyordum ki hop güm pat kendimi eve taşınırken buldum..
Ev arkadaşım bıyıklı, göbekli, 130 boylarında kapkara 35 yaşlarında bir kadın. sadece valizimi alıp evine yerleştim. Kadın biraz garip ama neticede bir odam var ne olcak...
Gerçi bir çok şeyi de yalan çıktı, taksime 5 dk dedi yürüyerek nerdeeeee 5 dk. internet var dedi ama yokmuş. sorunca da "ee benim vınnım var" dedi. lan seninkini napim ben. depozito yok dedi senet imzalattırdı falan filan..
Artık o kadar zor durumdaydım ki ay dedim ne olursa olsun yeter bu çektiğim!
Ayy ama demez olsaydım, güya sadece valizlerimi götürcem 5 valiz kıyafet çıkardım. ve ben hergün aynı şeyleri giyiyorum, o kadar kıyafetim nasıl var inan bilmiyorum. Utanmasam zıbınlıklarımı saklayacakmışım, kıyamamışım bişeyimi atmaya..
5 ini birden götüremeyeceğim için aldım en büyüğünü, benle aynı boylardaki valizi, bindim otobüse.
Belediye otobüsüne valizle binmek sanırım yaşarken cehennemi tatmak gibi..
Kimse mi yardım etmez, o kocaman, içinde 5 insan cesedi varmış gibi olan valizle dolandım durdum bi de öyle bir yerden getiriyorum ki, izmir'den Bodrum'a belediye otobüsleriyle gittiğinizi düşünün na aynı öyle işte. neyse eşyaları bıraktım eve işe gittim..
...
Ardından akşam bir kaç işim vardı (ya aslında bunu yazmak istiyorum deli gibi ama sonra yazmalıyım, şimdi olmaz.. o akşam baya taşşaklı bir köşe yazarının evinde yemekteydim. Sevgilisi falan da vardı hatta birisi daha vardı süprüz.. baya güzel şeyler oldu ama sonra bu ayrı bir post konusu ve daha zamanı var şimdi yazarsam büyüsü bozulcak ondan..)
heh işte gece saat 12 gibi ordan çıkıp eve geldiğimde bir baktım kapı duvar.. allahım kadın kapıyı açmıyor, o gün de bana anahtarları yaptırcam akşam sana veririm demişti.
Dedim sıçtın PuCCa dolandırıldın. kadın seneti yaptı, kirayı peşin aldı, elalemin evini de kendi evi gibi gösterdi sonra pırrr. Aha da bu saatte nereye gitcem, cebimde var 7 tl para. Erik şehir dışında. tam 1 kontorum var. Sıçtım sıçtım sıçtım diye kaldım.
Bir de dolandırılmanın verdiği telaşla, mantıklı düşünemez hale geldim.. Erik'i aradım 15 dakika "ben sana demiştimm, sen hangi akla hizmet kendi kendine iş yapıyorsun? ben sana dedim, beni neden dinlemiyorsun, hemen en yakın karakola git sana para yollucam, off PuCCa sen de çocuk aklı yok" diye malak malak kalayladı beni.
Demişmiş bana, bana diyeceğine kalk gel sen yap o zaman pezevenk! Zaten dünya başıma yıkılmış bi de bu deli etti beni.. ben buna telefonda küfür ederken, apartmandakiler sessiz olmam için camlara çıkıp bişeyler söylemeye başladılar.
onlar bana kimi aradığımı falan soruyolar, ben ağlayarak kapıda kaldığımı anlatıyorum.
kendi kendime sinir harbi geçiriyordum kapının önünde ki bir baktım tuttuğum evin ışıkları yandı. Kadın alttan otomata basıp, beni içeri aldı.
Sadece uyuyakalmış hatun. ben de sesimi çıkartmadan gittim yattım.
Bu sayede de apartmanıma kendimi tanıtmış oldum. hepsi daha ilk günden ne boktan bir komşuları olacağını gördü.

58 yorum:

Adsız dedi ki...

Hayılı uğurlu olsun.Zıbınlarını benim çocuğa verelim :)

Adsız dedi ki...

tony montana derki delisin kızm sen senin ev arkadaşın olmak aslanla aynı inde olmak gibi bişey olsa gerek :))

bi dost dedi ki...

ahaha kızla fingirdeşme olayına bayıldım, deli :))

bi de şey, o 5 valiz kıyafetin olup da hep aynı şeyleri giyme olayı nası bişeyse, lanet midir nedir ben de anlamıyom. kışın bakıyorum dolaba mesela, aa diyom bissürü yazlığım varmış, yazın çeşit çeşit giyincem. ama yaz geliyo, ı ıh.. çok saçma lan.

C3Moi dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Puzzle. dedi ki...

salyalı bir blog...

gamze dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsun Pucca! Insallah hic bir sorun yasamazsın.Ben 2sene cok buyuk sıkıntı yasadım eve cıktıgım kız bozuntusuyla.
Mutlu bir ev hayatı gecirmen dilegiyle

Adsız dedi ki...

kiz niye sildin diger yaziyi:)

PuCCa dedi ki...

hangi yazıyı be

Adsız dedi ki...

pucca çok sevindim yaa :D bakarsın kanka olursunuz "130 boylarındaki bıyıklı göbekli 35 yaşındaki kapkara hatunla" :D o evdeki maceralarını ve o büyüsü bozulmasın diye beklettiğin yazıyı merakla bekliyorum :A

Leah dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsun dedikten sonra yuh Pucca bu nası bi cesaret diyorum. Nerden biliyosun kaldığın kadının manyak, psikopat olmadığını :/ Benim ev de Cevahire 5dk. Gel bende kal daha iyi, kira falan da almam senden. :D

ferdagokturkince dedi ki...

verdiğin linkteki ilan çok komikmiş. sevdiğime taparım, bende asla yanlış olmaz filan yazmış mal herif. :)
kız kardeşim de internetten seninki gibi bi kadın buldu, kadın anne gibi bi şey çıktı, yemeğini, ütüsünü filan yapıyor. yani keyfi çok yerinde onun. umarım senin uykucu teyze de iyi biri çıkar. olmadı kız kardeşimin numarasını yazarım sana onunla çıkarsın eve. aynı kafadansınız gül gibi geçinirsiniz. bol bol şans diliyorum sana; umarım iyi olur her şey.

yaprakela dedi ki...

sen yınede dıkkat et pucca delı melı olmasın kadın?

ne ben olabildim ne de başkası dedi ki...

pucca senedi sakın boş olarak imzaladım deme yeawrım nolurr eğer öyle yaptıysan o kadını öldür gene de al senedini cesedi de valize koy sığar ne de olsa. lan şaka maka sakın boş senet imzaladım deme yaaaaa

(avukat kafam işledi hemen korktum acil cevap ver piliiiis:P:))))

rahat yazar dedi ki...

Bu ev arkadaşı olayı bana her zaman ilginç gelmiştir. Şu parantez içindeki (büyüsü bozulacak diye anlatamadığın kısmı) aşırı merak ettim. Diğer postu bekliyorum:)

Akasya dedi ki...

ne heyecanlı bi hayatın var lan senin =)

Adsız dedi ki...

sana bikaç kere ev arkadaşı vs bul gibi bişeyler yazdığımı hatırlıyorum.şimdiyse bir an önce kötü mötü ucuz bi ev bul ama ev arkadaşı derdin olmasın dicem.4 duvar 1 tavan boktan bir gecekondu bile en iyi ev arkadaşından iyidir haberin ola.hele ki hiç tanımadığın bir ev arkadaşından bin kat iyidir.umarım sen şanlı olan olursun her ne kadar bu umudumdan umutsuz olsam da...

KaRDaNKeLeBeK

Adsız dedi ki...

aaa pucca adsıza cevap vermiş... Çok kırıldım çok gücendim. Biz o kadar yazıoz hiiiiç cvp atma sen. Leah eve meve cagırma bunu ya sen bana ben sana cevap veriorum biz takılalım tatlım senle:D Puccadan hayır yok. Bir adsız kadar olamadık yaa. Ama yinede ank ya gelirsen kalacak yerini dert etme ben tek kalıorum:D Hem senide görmüş olurum bu vesileyle. Du telefonumu yazıyorum:p shjhdsgdhsd

nazarboncugu dedi ki...

yeni ev hayatında başarılar :)sıradaki yazı gelsin hemen!

KaraEfendi dedi ki...

Hayırlı ve uğurlu olsun ilk baş...Ama okuyunca kah güldüm kah ise acı gerçek (yada ne bok ise...) üzüldüm. Garip yahu, ev arkadaşımı bakıyorsun yada başka bişi mi diye sorar insan bunları okuyunca =) ...

gezergen dedi ki...

face'de ki halini kendin anlayamazsın. Profilini kulağıma fısılda ben sana profilinin nasıl gözüktüğünü söylerim. Bu kıyağı da babama yapmam, kıymetini bil :D

Adsız dedi ki...

kız pucca bıyıklı kadına gidecegne gideydn ya ilandaki adamacga. yanlış olmazmış onda işte. hem tip de süper yazık etmişin kendne :D

hayırlı olsun (:

Hand Solo dedi ki...

eve çıkma köşe yazarı
sanırım ayşe arman'ın yazar olmak için ertuğrul özkök'e açılması gibi sen de bir patrona yapacaksın kendini
yoksa başka türlü kimse seni yemeğe çağırmaz

S.S.A.Y.

Adsız dedi ki...

umarım ev arkadaşın okumuyordur burayı :)

Okuyucu dedi ki...

PucCa Sana...

ebvata dedi ki...

Hadi hayırlısı. Ev arkadaşınla sorunsuz paylaşımların olsun.
2 haftadır eşimle beter bir taşınma koşuşturmasını yaşadık,sinirler ve bedenler feci yıpranıyor bu koşuşturmada.
Aynı dertten muzdarip olanlara kolaylıklar dilerim. Sevgiler..

Travis dedi ki...

hazırdan eve atılmış bir bıyıklı var.. şimdi onun cinsiyetinin erkeğe dönüştürülmesi kaldı.. hadi kolay gele:)

RaMa dedi ki...

ay allahım o koca valizler otobüse binmek hakikaten tam bir işkence. evden buraya her gelişimde yaşıyorum o sorunu ama saolsn hep bir taşıyanım çıkıyor (:

yabancı dedi ki...

Haydı hayırlısı olsun adresi ver ki gelelim birde evde ne eksik söyle o eksik olan eşyayı alam gelem
erikte dişarda olduguna göre ben hediye olarak bir .... almak isti yorum o olmadıgında yalnızlıgını kapatırsın

Unknown dedi ki...

" heyyo eyyo :D ew bulduqun için sewindim pucca can :D ama yinede kim olduğunu bilmiyorsun sonucta temkinli davranmakta fayda var..-_-..yda tam tersi snirli bi anında kadını öldürmezsn deqil mi? :D

Unknown dedi ki...

" heyyo eyyo :D ew bulduqun için sewindim pucca can :D ama yinede kim olduğunu bilmiyorsun sonucta temkinli davranmakta fayda var..-_-..yda tam tersi snirli bi anında kadını öldürmezsn deqil mi? :D

*STYLEBOOM* dedi ki...

okumaya doyamadigim blog, creative blogger odulu vermem gerekti, gozumu actigim anda baktigim br blogu nasil atlardim:))

http://style-boom.blogspot.com/2010/03/kreatif-blogger-oldum-anne.html

Kronik Distimi dedi ki...

Malın biri bloguma pucca günlüğü yazanda sensin,hayal gücün çok kuvvetli,yazılar aynı diye malak malak yorum bırakmış.blogunu aradım buldum bir benzerlik göremedim ama yazılara bittim :D

Adsız dedi ki...

ev almakomşu eskiden koperativ vardı iyidi ama berlin duvarı yıkılıp koperatif işi depremde bi sürü ev yıkıldı neden mütahit böle karı kzılara yidirdi paraları hem arkadaşlan ev yurt gibi nie ben sevmem mesela. yani bi de böle herkesi bilogdan yannış çağrıca ev sahibi kızcak ihtimal erkek mi safiryok felam ama ben blokuna bakcam efsiz bir kadına göre iyi yane yazdın şeyler tutulur bence yaz

yunusgungor@live.com dedi ki...

tatlım sen tam benliksin.

aramızda biraz yaş farkı var ama yaşlanınca bunu dert etmeyeceğine eminim.

geçen sene sağlam bir liseden mezun oldum ama ders çalışmadığım için ünal elime verdi.

bu sene düzenli çalışıyorum.sınavlar iyi.en geç 35 yaşında 4-5 milyon dolarlık evde oturan, 30 metrelik bir yatı olan, aston martin dbs kullanan , jaguar saat takan ve senede 5 milyon kazanan bir şerefsiz olacağım.sende eşim olacaksın.

yunusgungor@live.com dedi ki...

tatlım sen tam benliksin.

aramızda biraz yaş farkı var ama yaşlanınca bunu dert etmeyeceğine eminim.

geçen sene sağlam bir liseden mezun oldum ama ders çalışmadığım için ünal elime verdi.

bu sene düzenli çalışıyorum.sınavlar iyi.en geç 35 yaşında 4-5 milyon dolarlık evde oturan, 30 metrelik bir yatı olan, aston martin dbs kullanan , jaguar saat takan ve senede 5 milyon kazanan bir şerefsiz olacağım.sende eşim olacaksın.

Adsız dedi ki...

delimanyak kardeşim sen mümkünse yazma,en azından şimdilik,okurken gözüm döndü be o ne öyle şaka desem bloğuna baktım orda da aynı tuhaflık ay fenalık geldi yazma kardeşim mecburmusun ya da bildiğin bir dilde yaz tövbe estağfurullah... zümrüt

Zıvanasız dedi ki...

Noldu, kısa boylu ev arkadaşın aslında bir dev miymiş? yedi mi seni naptı? nerde bu pucca...

Adsız dedi ki...

ya hadi yeni birşeyler yaz artık,öldük sayfana hergün bakıp durmaktan...
ew arkadaşının gazabına falan mı uğradın naptın?,korkutma bizi...

Adsız dedi ki...

Yeni bi şeyler yazmıyosun. Hani ev arkadaşın öldürdü dicem yok twitter da fln yazıyosun. Öyle olsa daha az üzülürdüm. Hadi şimdi o ay'ı solda sıfır bırakan selülitli çatlaklı poponu kaldır bilgisayarın başına geç ve yaz bi şeyler.

aysun dedi ki...

... ama hadi artık nerdesin..

MARCHY dedi ki...

süper yazmışın yaa.. gerçi bunlar yaşadıkların ama olsun gece gece bu kadar gülecegim yoktu walla :)
hayirli olsun!
umarim simdi daha mutlu huzurlu olursun...

Adsız dedi ki...

twitter da olmasa haberini alamayacağız,oraya yazıyorsun buraya da yaz,naptın erkek arkadaşını eve atabildin mi?

PuCCa dedi ki...

arkadaşlar affedin beni. yeni eve geçtiğim için net bağlatamadım daha. işyerinden de gündüz yazamıyorum.

No More Virgilius dedi ki...

Seni allah affetsin pucca :P

Adsız dedi ki...

sevimli çılgın puccaaaaaaaaaaaaaaaa
nereledesin hiç sesin çıkmıyor birden yokoldun yasıyormusun belli degil!!seni çok merak ediyorum
cevap veeeeeeeeeeeeeer pucca tıık tııııııkkkkkkkk!!!!

Adsız dedi ki...

deliiii çılgın puccaam nerdesiiiiiiiiiiiin??

Adsız dedi ki...

yaaa puccaaaa sen kime gitttiiinnn aksam yemegine anlaaatt :D yeni ise mi girdin paraya para demiomusun artik needir duuuuruuumm:D

Adsız dedi ki...

pucca ses ver meraklanmaya başladım. yeni eve taşındın kadın manyak falan çıkmış olmasın aloo!!

Adsız dedi ki...

Bu kadar saçma sapan yazıp, nasıl bu kadar çok okunabiliyorsun hiç şaşırmıyorum.%90 aptal nasıl olsa...Ama yaptığın şey çok enteresan, incelenmeye değer..

seanpenn dedi ki...

hasssstirr otobüsteki yavru sendin demek...

Adsız dedi ki...

puccaaa yaz artık noluuuurrr hergun sayfana bakmaktan bi hal oldum yaa:( bide ya twitterde ben nie bulamıorums eni daa doru duzgn kullanamıorumda ama pucca yazınca cıkmıosun yaa bilen varsa söyleyebilirmiii takibe almak istiorum seniiii ordaa:(

HIMBIL PRENSES dedi ki...

len pucca , alemden aleme mi akıyosun napıyosun, yeni iş,yeni ev yaradı sana.. özletme çok kendiin amaaa..

Adsız dedi ki...

http://twitter.com/PuCCaa

pucca'nın twitter linki,üstteki adsız sana :))

Adsız dedi ki...

adsız dediki: şu paylaştığın parçaların isimlerini de versende biz de kendimizce hallensek :)

calender dedi ki...

yalnız en yakın karakol a git ben sana para yollayacağım ı anlamadım. paryı karakola havale mi edecekti? ne alaka?
ben karşıo cinse bir süreden sonra dayanamıyorum aynı cinse aynı çatı altında.. mümkün değil. bana göre değil...

Fatih Şahinbaş dedi ki...

ev arkadaşıyla aynı evi paylaşmak değilde göt kadar odada 4 kişinin 4 ay kalması birde askerden hemen dönünce bunun olması insana en güzel işkence oluyor ama çok şükür şimdi iyi tek başıma stüdyo daire ama o hatuna dikkat et empatilerim bana akıllara zarar birisi olduğunu söylüyor :)

KalordaFrida dedi ki...

Sana yorum yazayım diye attım kendimi bloglara.bu yazında favorilerimden.okurken kahkahalar patlatmıştım.:)))çok samimi çok tatlı ve çok mütevazisin.başka bişisin işte nasıl desem bilemiyorum ki,moralim bozuksa atıyorum kendimi senin dünyana.Eksik olma hiç kalbimizden!...

Jamiryo dedi ki...

ilk izlenim önemliydi :)