27.06.2010

Bu hikayenin de sonuna gelmiş bulunmaktayız.

Erik İngiltere'ye gitti. Öyle melül melül bakma kitabı alsaydın olayın ne olduğunu anlardın. Neyse işte aman gitti bebe... O yüzden biraz yazasım yoktu, açıyorum sayfayı tam yazamaya başlıyorum yarıda kalıyor, kapatıyorum. Hani böyle hala umudum var, o uçağa binip telefonunun kapalı olduğunu anlayana kadar dedim gelecek, "ehehe kerizsin kızım sen nassı kandırdım" diyecek gibi geliyordu. Demedi... Onun yerine elini karnıma sokup bütün iç organlarımı parçalamayı seçti.
Gitti işte..
Yani tecrübelerimden yola çıkarak gayet açık ve net diyebilirdim ki bu iş bitecekti zaten. Hani evet mantığım olmayacak diyordu ama gel sen onu içime söyle o hala umudum vardı.. Ki son günlerimiz işkence halini almıştı, sevişmediğimiz zamanlar kavga ediyorduk. Ben ona yaklaştıkça çırpındıkça o daha çok uzaklaşıyordu. Her şey bitiyordu ve ben hiçbir şey yapamıyordum.
Sadece aslında işin duygusal kısmında da değildim biraz inat da vardı... Madem siktirip gitceksin neden yüzük taktın bana? O işte sürekli olarak "böylesi daha iyi, her ay gelcem gitcem bilmem ne" diyordu ama gerizekalı değilim, hayallerle yaşayan salak değilim en önemlisi kör kütük aşık değilim.
Olmayacağını biliyorum ama yine de devam etsin istiyorum, o gitsin oraya sonra ben burada hayatımın aşkını bulayım, onunla evleneyim fotoğraflarımı görsün, çıldırsın, ölsün gebersin neden gittim diye kafasını duvardan duvara vursun istedim. O yüzden ayrılmak bir an bile aklımdan geçmedi, ayrılmayı sonraki aşama olarak gördüm...
Ama o dümbük son güne kadar bekledi bekledi, yok her ay gelcem, yok seni sevcem, yok sen gelirsin, bak burada yaşıcaz, belki temelli oraya yerleşiriz hihi mihihi yaptı durdu.
Son gün de yanıma gelmeye bile tenezzül etmeyip telefonla bana dünyanın en klişe, en vurucu konuşmasını yaptı... Hani o kadar bir değerim yoktu bir sene boyunca kıçını yırt bir ilişki için ama adam senle son konuşmasını telefonda yapsın.
O da ıkına ıkına... "Sen her şeyin en iyisini hakediyorsun" demekle başladı, "Sana beni bekle demeye hakkım yok" ile bitirdi konuşmasını. Yok bu kararı kitap olayından sonra almış, yok kendini yanımda ezik hissediyormuş, yok daha adam gibi bir işi bile yokmuş, yok ben kendimi sana yakıştırmıyorum, yok daha da her şeyi bok ediyorum blablabla...
Onun öncesinde kurduğum bütün hayaller bir anda yalan oldu. Bihter'in kendini vurması gibi şeyler aklımdan geçti gitti. Allaaam öleyim şurada öldür beni ne olur bu gerizekalı ne bok yediğini anlasın. Ben kanserim mi desem acaba, belki vazgeçer gitmekten.. Yok yae şey erkekliğe bok sürdürmeyeyim gururlu olayım şey diyeyim "ayy zaten benim başka sevgilim var" oha bu da olmaz. Allahım ne cevap versem ne desem, desem ki "tamam git yeminle beklerim seni ben gelirim" olmaz zamanında demiştim bunları, bunlara rağmen o cümleleri kurdu bana. Sesini duymamış gibi mi yapsam lan "aloo alloo duymuyorum aşkım sesini, tamam tamam ben de seni seviyorum" böyle mi yapsam acaba. Bu salak o zaman mesaj atar. En güzeli acındırayım ağlayayım, bak evet evet ağla hemen "ben de tam sana hediye almıştım pekiii" de ve kapat telefonu. Ne ağlayacam lan, bu dümbük için baksana şuna benle dalga geçer gibi yüzüğü taktı 3 gün sonra "ben gidiyorum" dedi, şimdi de "her şey senin iyiliğin için" mavrasını çekiyor.
Ağzımdan çıkan tek kelime "hala arkadaşız ama bir şeye ihtiyacın olursa ararsın" demek oldu. Kapattım telefonu. Ve döndüm gittim...
....
Maalesef devamında bu kadar ılımlı ve anlayışlı olmayı beceremedim. Ardından akşam içtim içtim içtim tam tamına sayım 67 tane "allah senin belanı versin" ile başlayan mesajları döşedim bütün gece ona. Hiç birine cevap bile vermedi.
O kadar alışmışım ki ona gittiği gün her şey çok saçma geldi. Giyinmek bile istemedim, sanki bütün kıyafetlerimi onun için almıştım. Sabah kalktım her zamanki gibi dolabın başında yarım saat kitli kaldım ama bu kez ağlayarak. Geçen gün aldığım siyah badyi hiç görmeyecekti mesela. Sonra banyoya girdim, acaba arar mı ben banyodeyken diye düşündüm, sonra bu düşündüğüme üzüldüm. O aramayacaktı artık.
Dışarı çıktığımda karşıdaki travestileri gördüm, ona bunu anlatmalıyım diye düşünüyordum -ki artık bunun bir anlamı olmayacaktı. telefonum günde 20 defa çalmayacaktı, her aradığında salak saçma şeyleri ona anlatmayacaktım. Bir gün beraber gideriz diye mekan arayışında olmayacaktım, tatil planı yapmayacaktım, gelinlik hayali kurmayacaktım, annesini nasıl yok ederim diye düşünmeyecektim, artık hiçbir şeyin anlamı yoktu, artık o yoktu ve ben "biz" döneminden "ben" dönemine geçmiştim.
Bir de çok garip sadece ona ağlamıyorum, var olan bütün ilişkilerime ağlıyorum günlerdir. Hiç böyle delicesine körkütük sevilmemişim lan ben, paso hesap kitap meselesi olmuş aşklarım. Bana daha kimse "sonsuza kadar yanında olacağım" diye söz vermedi. O da söz vermemişti, verir gibi yapmıştı...
Böylece bu hikaye de bitti.. Geriye bana bir yüzük kaldı sadece onu da saklamayı düşünmüyorum. Satıp parasıyla kendime bir sene yetecek kadar orkid alacam...


DİPNOT: Bu arada ben artık Milliyet Gazetesi Cadde ekinde pazar günleri yazıyorum.
DİPNOT2: Az damar ama şu şarkıyı dinle bence

180 yorum:

lazanya dedi ki...

Kitabı biliyor muydu :S

Klasik ıssız adam replikleri söylemiş ve gitmiş...

rahat yazar dedi ki...

Hayırlısı olsun. Ben de şimdi milliyet cadde'yi okuyayım bari netten;)

Adsız dedi ki...

sikltr et kendi hayatına bak kimler geliyo kimler geçiyo önce acısı sonra anısı kalıyı belli de olmaz ama umut da sadece insanın canını acıtır. tepkisiz kal .

Stardust Memories dedi ki...

unutursun için yana yana, unutursun ölüm sana bana, zaman basıp kanayan yarana, unutursun... UNUTURSUN...

diego dedi ki...

valla blogu okuyup okuyup erike saydırıyodum zaten
" O da söz vermemişti, verir gibi yapmıştı..." hissi yüzük takma yazısında bile vardı, inandırmamış bile, peh
neyse, tanımadığın etmediğin hakkında seçmece yazı okuduğun insanlar hakkında görüş sahibi olmak saçma. ama geçer ya. bi adamdan 3.5 yılın sonunda ayrılmıştım, ayrılmak istediğim halde ilk birkaç ay sabahlar "niye kalkayım ki ben şimdi" diye yataktan çıkamayarak geçti. sabah bi yerlere geç kalmasın diye arayıp uyandırmak veya ona resim falan yapmak için uyanmam gerekiyordu çünkü. şimdi nedense hiç bişii özlemiyorum, başlarda bi afallanıyo sadece.

hangisikararveremedim dedi ki...

Günlerdir senin blogunu okuyorum işte,evde elimde netin olduğu her yerde. Bunların çoğu benim de hissettiklerim diyordum. Ama bu son yazın beni bitirdi. Bu dediklerini nerdeyse birebir 7 ay önce yaşadım ve okuyunca yeniden hissettim hepsini. Depresyonun eşiğindeyim bugünlerde bu yazında yardımcı oldu bana:) çok çok mutlu ol hep

talihsizlikler prensesi dedi ki...

PUCCA!!!
10 dakika önce milliyet'te köşeni gördüm ilk bir inanamadım.Sonra cok sevindim.Yazıyı okuyunca Erik'le ayrılıgınıza ne kadar üzülsemde hayatında artık cok cok güzel şeyler olacak bence.Seni çok seviyorum puccacıgım.

Buket dedi ki...

of pucca:( vurdun beni şuan..sen en iyisini hakediyosun,sana beni bekle demeye hakkın yok ha! neden tüm xy kromozomu taşıyan bu cinsler,cesaretsizliklerinden dolayı aynı cümleyi kurmayı bir borç bilirler vicdanlarına..

Adsız dedi ki...

aynı durumdayız pucca bnde 2 senemi verdim dün geceden beri ağlıyorum gözlerim patlayacak artık düşün o kadar şişti:(((
çok seviyodum ama ben neden buu yaptı ki...

Buket dedi ki...

bide nazan öncelin hastasıyız:(

Dee dedi ki...

İnanmıyorum. Gitti demek. Kitapta gideceğini söylediğinde de çok kötü olmuştum. Ağlıyodum şimdi nerdeyse. Zaten benim hayatımda b*k gibi. Ya ben sizin evlenmenizi falan istiyodum ya. Çok üzüldüm, çok. Umarım senin için en hayırlısı olur PuCCa :)

"leb" demeden... dedi ki...

geçmiş olsun Pucca...

şu repliği dola diline;

"sen de senden öncekileri unutturmuştun bana
kahrından ölecek değilim ya, seni de unuturum..."

bende işe yarıyor ;)

berna mutlu aytekin dedi ki...

Şaka gibisin kızım sen. Yüzük olayına sevinmiştim. Cidden bak. Anasına iyi davransaydın diyeceğim ama hakkatten Erik ezik kalacaktı senin yanında. Sende de maşallah güzel bir ego var. Sarsılacaktı ilişki çocuk akıllılık etmiş de gitmiş. Sen de artık önünde ki maçlara bak. Depresyona girecek bir dönemde değilsin daha aç gözünü etraf bir sürü yakışıklı erkek kaynıyor :) Hadi bakiim bunalımda görmiycem seni bi daha!

bi dost dedi ki...

her şeyin en iyisini başına çal. salak.

paper doll.. dedi ki...

başta erik ve eski bi sevgilim olmak üzere, önce evlenme teklifi edip sonra yan yan kaçan bütün erkekleri hunharca kınıyor ve sana daha da damar olan bu şarkıyı gönderiyorum.
http://fizy.com/#s/1cdeoe
blackfield-some day

korteks63 dedi ki...

bir sürü siktiriboktan heriften birini seçmişsin işte,boşver.en geç 3-5 ay sonra 'üzüldüğüme üzüldüm' diye sızlanmaya başlarsın.
hem de...ve dahi evlenseydin şimdi sen onla,2+1 evin olsaydı,minimalist döşenmiş bir eviniz?pencereleri sen silmeseydin de artık ikinizin ortak bütçesi eve ayda 1-2 defa temizlikçi çağırabilmeye yetseydi, ne olacaktı ki bu sefer?şimdi benim düşündüğümü düşünürdün sen de!'BOŞANMAK MI AYIP MİNİCİK VELETTEN KORKUP,BOŞANMAMAK MI?'
siktir et yani.olması gereken olur!

Adsız dedi ki...

:(

Dicle dedi ki...

Boşver ya... Uzağa giden erkekler nedense arkalarında bir şey bırakmamak, bencilce kendilerini rahat ettirmek istiyorlar.

)-( Asabi BalıK )-( dedi ki...

Geçmiş olsun, önündeki maçlara bak artık.

A-H dedi ki...

Ne soylenirki buna...
zamana birak, nasil olsa acisi hafifleyecek tipki digerleri gibi...

edabaykal dedi ki...

:((
(çok afedersiniz)
göt.

çilek çürüğü dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
türkçekarakter dedi ki...

Boşver pucca öldürmeyen dert güçlendirir.
Milliyetteki yazını okudum. Bloğunu takip edenler için gazetedeki yazın pek ilginç gelmiyo. Çünkü blogta daha ayrıntılısı var. Bloğun sansürlenmiş hali gibi olmuş. Bloğu takip etmeyenlerde tam olarak neden bahsettiğini anlayamaz. Umarım zamanla gezetede de özgün bir tarz oluşturursun. Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Keske sen ayrilsaydin once o zaman gayet iyi hissederdin kendini.bence birak cidden takma ya.baskasini bulmaya da calisma biraz kendini toparla az para kazan kendi basina bi tatile cik kisa olur belki tatil isi simdi paran yoksa bunun icin.biraz kendini dinle ne istedigini bul hem.erkeklere cephe almak bazen iyi hissettiriyo cunku.bi iliskinin ozlemini duydugunda ve artik guvensizlik hissetmediginde cikip ararsin en iyi sevgilini.ve artik evlilikle noktayi da koyarsin bekar hayatina.sen bunu yapamicak bi kiz degilsin.sadece sen de biliyosun ki erik bu is icin yanlis adamdi en basindan beri be pucca.hep senin yaninda ezikti.senin“senin icin her seyi yaparim!”Diyen bi adama ihtiyacin var aradigin bu.erik bu muydu?

Balkabağı dedi ki...

Klasık erkek hareketlerı. bız yıne göt gıbı kalmıs arkasından bakımsız köhne hallerımıze dönmus yasını tutacaz.herıf gıttıgı yerde her ıstedıgı haltı yıcek bızde burda acaba umuduyla bı umut beklcez. hep bole olmuyormu nezman ınansak yada ınanır gıbı olsak hep bı bok cıkıo ama ılla cıkıo lagım kuyusunu yok edecem aq boklarla erkekler aynı yerde kalsın ..

Burcu dedi ki...

En acısı da son konuşmayı telefonda yapması. kendimden biliyorum. :(
Üzülme sakın, gerçekten de ezikmiş baksana..

Adsız dedi ki...

ya meraba sevgili pucca.
yazını okumadım çünkü heyecanı kaçsın istemiyorum.ya sana bişey sorabilir miyim ?
blogunn düzeni çok güzel nasıl yaptın ??
bi cvp verirsen :D ..

sunset dedi ki...

dün 5 senelik ilişkim bitti benim de..Daha 1 hafta öncesine kadar tatil planları yapıyorduk beraber...Evlenicez die konuşuyorduk sürekli...İLerde burda otururuz şunu yaparız bunu yaparız...
Dün ayrılmak istiyomusun dediğimde hiç düşünmeden ayrılsak üzülmem dedi..Zaten beraberiz gibi hissetmiyorum dedi..O zaman ayrılalım dedim bende ne diyebilirim ki..
Şimdi kocaman bir boşluğun içindeyim sanki...Sanki hayatımda bir o vardı oda gitti..Yalnız kaldım.Aklıma gelen, gördüğüm, düşündüğüm herşeyi onunla konuşurdum şimdi kimle konuşacağım..Sıkılınca kime dert yanacağım..Saat başı beni kim arayacak..Elimden kim tutacak..Kime sarılacağım...Bilmiyorum..
Çok özliycem..Yokluğunu çok hissedeceğim..Ama geçicek dimi bu acı birgün, içim yanmayacak..

volkaya dedi ki...

umarım kendini kısa zamanda toplarsın. kimseye yüzük vermedim ama, yerinde olsam o gitmeden önce karşısına dikilip suratına yüzüğü fırlatırdım. bu kadar kolay olmamalı insanların ümitleriyle oynamak...

Ayşa (Ayşe Nur) dedi ki...

Ah be Pucca içimi dağladın :(( Sırf sen değil biz bile inanmıştık Erik'in sana olan (sözde) sevgisine.. Bir an gözümde Sex in the City 1'deki Carrie (Sarah Jessica Parker) karakterinin sevgilisi tarafından "sen daha iyilerine layıksın ve ben bunu yapamıycam" diyerek gelinlikte ortada bıraktığı anı izlerkenki ruh haline bürüdüm ve şuan Eriki parçalayasım var.. Umarım eskisinden çok daha iyi olursun ve eskisinden daha bomba yazılarınla blog dünyasına dönersin..

aJx dedi ki...

Severek ayrılmak kadar kötüsü yok. Umarım benden daha iyi atlatırsın.

Sahipsiz Blog dedi ki...

puccaaa çok ama çok üzüldüm..ay kendi derdimi unuttum pucca ne yapacak die düşünmeye başladım:(

Adsız dedi ki...

Aşık olmak bir ihtiyac biliyorum ama her ilişkiye işte o diye yaklaşmak aptallıktan başka bir şey değil galiba.Her ilişkiye seks ihtiyacı diye bakmak gerek aşk ihtiyacı diye değil sanırım

strawberrypress dedi ki...

öncelikle kitabını bir solukta okudum. o yüzden şimdi seni tanıyormuşum gibi geliyor, aklıma bir sürü şey geliyor söyleyecek sonra bana noluyor olm kimim ki ben diyorum kendi kendime.
sadece orkid alma ama. çikolata da al. bunun regl öncesi sendromu da var, ki ben o hafta içerisinde aynı şeye maruz kaldığımdan hala toparlanamadım.
ben dönemi hayırlara vesile olsun artık inşallah.

BiPass dedi ki...

"Sonra banyoya girdim, acaba arar mı ben banyodayken diye düşündüm, sonra bu düşündüğüme üzüldüm."
Bu cümlenle ayrı ağzıma sıçtın, yazının tamamıyla ayrı, resimle ayrı, nazan öncelle ayrı.. al işte yine içmeye başladım sabah sabah; ama aslında ağzıma sıçanın sen değil o olduğunun da farkındayım.. öyle bıktım ki bunların bu ıssız adam triplerinden..

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

sen ilişkilerinde başarısız oldukça ben d inancımı yitiriorum ha! hayır adam akıllı birilerinin hayatıma girdiği yok zaten ama en azından etrafımdaki birilerinin sokunduruk hayatı pat diye yoluna girsin, bi adam çıksın gelsin, tutsun kızın elinden tüm hayatını rengarenk ve güzel yapsın istiyorum. bi anda tüm o kargaşa, b.ktan hayat bitsin; peri masallarındaki gibi abuk bir 'sonsuza kadar mutlu yaşadılar' sonu olsun istiyorum. böylece belki 'lan Pucca'ya oldu, ayseye oldu, başak'a oldu, belki bana da olur ha, biri çıkıp gelip bu sokunduruk hayattan beni çeker çıkarır ha?olmaz mı? olur..' diye avutucam kendimi. ama yok!

mutsuz oldum pucca. inşallah laf olsun dıe yazmıssındır. ya da ne biliim erik çıkıp gelir. özledim dayanamadım falan der.

Acg dedi ki...

ne desek boş olan olmuş ama belki tesellide biraz katkımız olur...

"hayatın en hüzünlü anı
mevsimine kapıldığın kişinin bahçesinde açabilecek bi çiçek
olmadığını anladığın andır.
bırak gitsin
bırak git..."

"uçmak istiyor bırak gitsin.
unutulmaya alısmıstın sen garipsemen neden?
hayatını aldırmıştın sen, umursaman neden.
sırtına en sevdigin yalnızlıgını al.
eserse hafiften hüzün, üşümezsin.
belki elmacıkların ıslanır.
fena mı yanakların allanır.
uçmak istiyor bırak gitsin.
gitsin.bir daha gelmesin"

http://fizy.com/s/1aioi7

sevgi ve saygıyla... A©G

dersaadet dedi ki...

Tebrik ederim, Milliyet için yani. Sanırım o kısmı beni ilgilendiriyor. Zira, hepimiz seninle aynı hikayeleri farklı kjişilerle yaşıyoruz....Bol şans.

blythhe dedi ki...

wow geçmiş olsun yok et herşeyi hemen (:

Nilüfer dedi ki...

Üzülme demeyi çok isterdim ama... Bunlar böyle kuzum. Önce kendilerinden daha iyi birşeyler yaptıkmı ezilirler ama yiğitliğe de bok sürdürmezler hani, yüzüğü takarlar ama arkalarına bakmadan çeker giderler, sonra ay ben sana layık değilim diye zırvalarlar.
Bunlar bizi aile olmak hakkımızdan bile soğuttular. Anneleri, kendileri ve annelerinin yemekleri üçgeninde, biz beğenilmez, biz aşifte ve iş bilmez, aslında kafalarında kurdukları gibi, biz ne onlara ne de annelerine layık kadınlar değilizdir. Sakın üzülme diyorum işte şimdi. Eğer ben 9 ay bekledikten sonra barışmak gibi bir aptallık yapmasaydım, bugün hayatımın erkeği, parası, pulu, boyu postuyla yanımdaydı.
Şimdi adamın beni asla anlayamaz tipiyle savaşıyorum.
Çok şanslısın.
Keşke benim bahçekapısı kılıklı orangotan ayısıda cehhennem olup gitse, bidaha gelmesede bende üzülüp ağlasam.
Ciddiyim.
Ben kimseyi terkedemedim hiç. Bu yüzden çekiyorum. Dünyam cehennem oluyor. Adam benim en mutlu günlerime hançr saplıyor ve ben azıcık mutlu olsam afedersin ağzıma sıçıyor.
Sakın üzülme.
O kadar şanslısınki, hatta bence allahın sevgili kulusun yavrum.

Adsız dedi ki...

arkadaşsız kalma bu dönemde pucca hep arkadaşlarınla gez toz. kendini suçlama, komplekslere kapılma. hep aklını meşgul et başka eğlenceli şeylerle. kendine iyi davran boşver bak en azından seni, yazılarını sevenler var. boşver naparsa yapsın.

62'den Kedi dedi ki...

nerdeyse tıpatıp aynı şeyleri yaşıyorum şu an.ama ben ayrılalım dediğinde ağlamayı, nooolur eskisi gibi olalım demeyi seçtim. allaım doğru mu yapıyorum acaba yanlış mı?

acuuu =)) dedi ki...

kıtabını sımdı bıtırdım pucca kıtap ıcın tebrık ederım.
hİç hosuna gitmio biliorum öle böcüş bücüşş kızların olsun pucca gecer demeleri.. ama cidden sen bunuda atlatırsın pucca :)

Eylül, dedi ki...

okumasaymışım daha iyi olurmuş. öyle hebele hübele keyf alırım diye mutlu mutlu açtım içimi kaynattın. kitabını almak için bi yerlerde bi kitaba not braktım demeni bekliyorum haberin olsun. kendi kendime sevineyim diye.

Adsız dedi ki...

pucca! dumura uğradım şu anda, iki hafta önce sevgilim amerikaya gitti ve iki haftadır bu şarkıyı dinliyorum! ama şimdi herkesin dilinde olucak, pekte keşfedilmiş değildi oysaki, öyle mi kalsaydı acaba :( neyse , kendimi sana yakın hissettim şu an.

Unknown dedi ki...

Üzüdüm ben bunu okuyunca yaa:(
İlk defa yorum yapıyorum senin moralini düzeltmeyeceğini bilerekte olsa..
Üzülmee be hiçbi erkeğe değmezz..
Allah belalarını versin de geç :)

Unknown dedi ki...

PuCCa kızı bos verrr unut gıtsın..
Yeni Bebe'ler senı bekler
şaka bir yana sevmiştin ben Erik'i , Pekmez'den daha kayda deger bır adamdı... Tek kusuru ana kuzusu olması.
Bence yuzugu hiç kagıda kuguda yatırma, çak bir uçak bileti kendine ityi bir tatil ve sonra gelsin yeni Babe'ler.... Kızım tiryakin oldum..
Kızım kısmı senınle aramda kurdugum samımıyetten ilerı geliyor tabii senin haberın yok... bır nevı platonık samimiyett..
Milliyet'in internet sayfası sırf her pazar sen oldugun ıcın tıklanıyor ( ıkıncı yazın olmasına ragmennn)
Bıraz cenem dusuktur ne yapayım bana da dunya da gevezelik görevı verılmışşş...
Beklıyommm yeni maceralarıııı
Sevgiler,
Vitrindeyiz

http://vitrindeyiz.blogspot.com/

PS:Anammm resmen mektup olmusss

Adsız dedi ki...

sen merak etme. ole abd ye, londraya gıden her erkek gıderken seyını elıne alır oyle gıder. bıkac haftası laylaylom gecer. aman ne guzelmıs ıngılız kızları bılmem ne. koca ayaklı ıngılızler. hem de cırkınler. sonra vakıt gecer senı dusunmeye baslar. dusunmeye basladıgı ılk zamanlar bı kendıne engel olur bısey yapmaz. sonra alkol aldıgı ılk gece sana mesaj atar. olesıne bısey.hal hatır sorma seklınde. sen de kınayelı cvp verırsen bok edersın. amac beklesın. bısey yazma. (sen bılıosun zaten bunları ama ınsan azen objektıf olamıyo dıe hatırlatmak ıcın yazıyorum) sonrası gelıcek zaten.bunu yayınlama ıstersen okuyorsa yorumları sana donme suresı uzar.
usaye gıdcek bı sevgılım vardı,karpuz tarlasına karpuzla gıdılır mı bık bık bık, dıyodu, ben karpuz oluyorum tabi, 2 aya kalmadan ozlemıs, aradı, falan fılan...
yanı kıssadan hısse su anda uzuluosun ama erıkın yaptıgı da ıs degıl,
yurtdısı ısı bı anda karar verılecek bısey degıl,basbaya planlanmıs gıdecegını.yuzugu de ıste takıvermıs.
onun ıcın yazma bloga, senı kavrıcak bırı dııl...

Mystery dedi ki...

inan şu yazdıklarında kendimi gördüm. her şeyi ona göre ayarladığım eski sevgilim bana bi yüzük hediye ettikten kısa bi süre sonra beni bırakıp gitmişti. her şey oydu halbuki, merkezindeydi dünyanın. neye uğradığımı şaşırıp kalakalmıştım. çok iyi anlıyorum hislerini, umarım kısa zamanda kendine gelirsin.

Sed. (weba) dedi ki...

üzüleyim mi yoksa en sondaki
"Böylece bu hikaye de bitti.. Geriye bana bir yüzük kaldı sadece onu da saklamayı düşünmüyorum. Satıp parasıyla kendime bir sene yetecek kadar orkid alacam..." cümlesine güleyim mi bilemedim ki PuCCa ya.
Üzme kendini desem de biliyorum gene de üzüleceksin ama gene de çok üzülmemeye çalış, lütfen. :/

Adsız dedi ki...

boğazımda bir düğüm,midemde sancı,içimde balon şişiriolar sanki...yazını okuyunca ruh halimi tarif ederken,elini karnıma sokup bütün iç organlarımı parçalaması lafını da ekledim d
aha yaklaşık oldu tarif.umuyorum,diliyorum bu hal düzelir,senin için de diliyorm,kendm için de. nymphdrs

Nilizm dedi ki...

:((( çokkkk üzüldümmmmm tam da deli gibi mutlu olduğum günlerde hakkaten dondum kaldım ya benimde başıma gelirse diye henüz yaşamadan yaşattırdın bana tşk ederm pucca...

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun PuCCa. Erik'in de ağzına sıçayım. İbne! Göt!
Ulan şu herifler nasıl rahat bırakıyor insanları. Ben çok beğenmeden tanımadan bir ilişkiye bile giremiyorum sonunda bırakmak gerekir de yazık olur hatuna üzülür, bırakamam ben onu diye. Zaten çok beğenip tanıdığımda da PuCCa gibi yapıyorlar bana. Bırakıp gidiyo kaşarlar :( Geçmiş olsun PuCCa'm. Hayatının bebesine artık inşallah...

asi_karamelek dedi ki...

Çüksüz adam bahanelerinden fazlasını haketmiştin oysa ki bu ilişkide. "Boşver üzülme" vs sadece laf, acılar içinde ağlayıp bir gün bu dangalağa mı ağlıyorum lan siktir et diyeceksin kendin nasılsa biz de o arada süper yazılar okuycaz

éLLa Çiça dedi ki...

her ask bitmeye mahkum.. nefret ediyorum hayatin aci ama gercek kanunlarindan.

Adsız dedi ki...

anlattiklarin öyle tanidik ki ama ilk kez beni hüzünlendirdin (bunu dedim diyede beni paralama;))) üzüldüm üzülme gecer demek te yersiz herkez ayni seyi söyler depresyonlara hazir ol yeni sevgili en kesin cözüm

şölen dedi ki...

bence bitmemiş daha bu hikaye..

şölen dedi ki...

eklediğin şarkıya baktımda şimdi ahh ahh öyle çok ağladım ki o şarkıda..ruh halini anlıyorum.ama ağlarız ve geçer her şey..eğer geçmiyorsa yeterince ağlammaışsındır daha..

Adsız dedi ki...

puccacım bu adam için gram üzülmene değmez. zaten kendine güveni yoktu erik in... sen kitabı çıkartıp başarılı olunca korktu... yüzüğü de alsın ezik birine taksın kendini güçlü hissetsin...

hele bir parayı bul da çok erikler kapına köpek olacak bitanem üzülme

bellatrix dedi ki...

"artık o yoktu ve ben "biz" döneminden "ben" dönemine geçmiştim"

dinlemek istersen:
http://listen.grooveshark.com/#/s/Not+as+We/2gUaUs

Adsız dedi ki...

üzülmene sevindim, haksız olduğuna da eminim.

şölen dedi ki...

panzehir olarak nazan öncelden sokarım politikanı dinle bence..

Adsız dedi ki...

üzülme pucca :(

Adsız dedi ki...

ya bende ayrılmadım ama 9 ay 9 aydır sevgilimden başka ilgilenen olmadı benmle o da sağolsun hep bi çirkinsin iğrençsin küçksün nye şunlar gibi giyinmiyosun nye böyle değlsin modunda sürekli beni eziyo annesi beğenmiyo babası beğenmiyo kardeşi beğenmiyo komşuları beğenmiyo eski sevgililerinin arkadaşları beğenmiyo oturdukları yerde kmse beenmiyo kendisi bile beğenmiyo kimse beğenmiyo onun yznden bi allahn kulundn duyamadım güzel olduğmu facedeki sapıklarımı bile rahat bırakmıyo hepsini engelledi sildi ftoğraflarımı sildi arkadşları beni beğeniyo diye yanında beni taşımıyo güvenim kepaze oldu sokak fahişesi gibi yerlerde sürünüyo amına koyım böyle işin ama onun etrafında gelsin kızlar gitsin kızlar kendine toz kondurmuyo herkes ona oo aslansın bilmemnesin ben kendimi beğenmiyorum da kızlar beğeniyo dye göt fizanda mal etti beni ya
durumum fena yani ayrıca hiç bi arkadaşıma üzülmem sevgilisinden ayrılsa sana üzüldüm hem de çok :S ama lütfen bana bi güzin ablalık yap pucca gözünü seviyim ya ağlamaktan götüme benzedim dicem ki götüm güzel ağlayınca da oh şahane oluyorum yok gtüm de oldu bi dünya o salak kuş beynli de önce kilo verme dyo snra dalga geçiyo ben zayıf sevmem dyo yolda ağzının suları aka aka baldır bacak seyredyo pis lanet olsı aşağılık domuz kafayı yicem bide bana el at :D

G dedi ki...

Sil baştan başlamak gerek bazen..

hayatı sıfırlamak...

Sil baştan sevmek gerek bazen..

herşeyi, unutmak...

Adsız dedi ki...

o kadar doğalsın ki böyle hesap kitap ilişkilerini kuran o gerizekalılar yansın derdine, hayatımda bu kadar içten birini görmedim onlar da göremeyeckler, koy götüne minareyi ya gitsin defolsun

Trincess dedi ki...

cok uzuldum... =(

aptal bilge dedi ki...

İnsanın neye ağlayacağını şaşırdığı zamanlar gerçekten zor.

Adsız dedi ki...

ya ben sana o mıç mıç maili atan kızım..
pezevenge bak ya, şerefsizin adam gibi karşına geçipte söyleme cesareti bile yokmuş sünepe hıyar,
işte tüm hatamız eşşek siki varmış gibi çoook açık olmamız hiç bu gizemimiz, numaramız kalmayınca hemen basıp gidiyolar hayır bi nanesi numarası olmayan hatunlar bile böle sürekli garip gurup hareketler sergileyince bu gerzekler tek koda programlı olduklarında salyalar akıtarak aaaaa diye hemen ona koşuyorlar,
bu salakta şimdi sanıyor ki tüm ingiliz hatunları ayırmış bacaklarını onu bekliyor, şeyi elinde bi geri gelsin askerden dönmüş gibi alık alık hemen seni arıcak eminim yani...

bide amaaaan zaten erik mevsimi geçmişti şimdi hepsi kompostoluk oldular :)

Aslı

Adsız dedi ki...

Gerizekalı karı milleti müstahaktır size.
Acı çektirdiğiniz, yüz üstü bırakıp gittiğiniz$ aldattığınız erkekleri anlatmazsınız tabii.Milletinki can değil sanki.
Nerde bir ibne kılıklı şerefsiz kalpsiz bencil varsa gider onlara domalırsınız. Nerde sizi sevmeyen, yeterince değer vermeyen, çabucak gözden çıkaracak biri varsa onun peşinde köpek köle olursunuz.
Size değer veren seven efendi erkekleri adam yerine koymazsınız.
Daha da rezil olun ,acıdan tel tel dökülsün teniniz,kalbiniz acıdan kan ağlasın, müstahaktır size
Unutma pucca salağı bu dünyada her şeyin karşılığı var acı çektirdiğin kadar acı çekersin ancak.
Neyi hak ediyorsan öyle yaşarsın.

Adsız dedi ki...

eh karşındaki adamın insanlığına değil de parasına arabasına tav olursan, yalnız değilsinki kızların yüzde doksanı senin gibi.adam niye sana kalsınki,etrafında bin tane beyinsiz kız dolaşıyordur senin gibi.alternatifi olan terk eder.
sen de kıçına baka baka ağlarsın.ağlayın geberin siz kadınlar böyle mazoşist salak,mal mülk düşkünü, ne istediğini bilmez oldukça,gelir bulur sizi yeni bir şeytan.
ve sonunda bir huzur evinde bokunuzla oynaya oynaya tek başına ölür gidersiniz.
kıymetinizi bileni siz beğenmediniz çünkü. nerede ruhunu şeytan sikmiş bir dengesiz götveren varsa gidip ona kul köle oldunuz.
çekeceksiniz
daha çoook çekeceksiniz.
böyle başa böyle tarak
böyle göte böyle y.rak...

Adsız dedi ki...

pucca
sen güçlü kızsın kendine gel.

Asabi dedi ki...

PuCCa'cım sana korkunç bir analogy yapıyorum. Carrie Bradshaw - Jack Berger sendromu diye tabir ettiğimiz, kadından bir cacık olursa, ve bu cacığa kendisi Hıyar olarak bir katkıda bulunmamışsa erkeğin girdiği tripler yüzünden biten ilişkinin arkasından ağlama. Zira sen daha çoooookkk şeyler başaracağı ortada olan bi insansın. Kitabı-blogu sindirse ileride olacakları sindiremeyecekmiş zaten. Demem o ki Erik gider Kiraz gelir cicim. Hem daha tatlı hem daha yakışıklı, sindirimi de kolay ;)

kirazzade dedi ki...

Senin hayatın da hayat değil be Pucca :( Üzülüyorum ben sana.

BlahBlah dedi ki...

göte göt denir pucca. tam da öyleymiş yani bu adam.

Saglıklımutfak dedi ki...

Ne demiş sezen Aksu." Geçer geçer daha öncekiler gibi, buda geçer neler neler geçemdi ki" alışkanlık oluyor bir süreden sonra ama buda geçecek puccam. Aşk başka birşey ama biz seviyoz seni

Adsız dedi ki...

sevgili pucca yavrum,

bu erik dinosu klasik uzaktan ilişkiyi götü yemeyen erkek tribine bağlamış ama neden bi sor, ilk olarak hayatı boyu anasıyla senin aranda kalacağının hesabını kitabını yapmıştır bence.ikincisi oranın hatunlarına vicdan yapmadan rahat rahat yavşamak olsa gerenk. üçüncüsü pek tabii her erkeğin kendinden ezik karı arayışıdır. şimdik kafada şu var, bu karının kitabı çıktı para filan da kazanır bi çşit tanınır da ben de ikinci dereceden kuzeni gibi habire yanında kalırım falan fıstık. şundan yüzde seksen bin eminin ki erkek ırkı az ezebileceği ama ezik de durmayan karıları seviyor. sen her ne kadar onu sevdiğini söylesende o özgüven var ya o nal gibi ego "ulan ben erikleri donumda sallarım lan!" tavrı, o işte elemanı tırstıranzi. ama sana da şunu söyliyeyim kelebeğim puccam bugün olmasa yarın, yarın olmasa öbür gün boka sarardı bu durum. zira adamın namazda gözü yok ki ezanda kulağı olsun. ayrılırken bile şunu demeye götü yemememiş " ben uzağa gidiyorum telden mailden webcamden olmaz o iş, şimdik hemen evlenmek de istemiyom, ayrılalım bence". bunun yerine kalbin sızlasın deyu yok herşeyin en iyisine layıksın, yok eben ne güzel zart zurt. bunları pek tabii üstün ikizler sevgilerinle sen de yememişsindir. uzuuun lafın kısası; canlı bi müzik koy, az makyaj, bol çikolata, canlı renkli giysiler ve takılar, çay sigara takıl gitsin. kafanı sabitleme bu erike. zira adam olsaydı iki rekat, sana sahip çıkardı. ingiltere diil fizan da olsa seni severim, illa yatak döşek durumları değil bir kalbim olduğu için diyebilirdi... hasılı senin kalbin var onun penisi. düşün yani ciğer filan da diiil taa aşşağıda penisi. o da penisi civarına uyum sağlayacak sadece vajinası olan bi karının dırdırlarıylai nazıyla cazıyla,iki vericek diye türlü şaklabanlıklar yaparak ömrünü geçirsin gitsin. sende bi kurban kes bu erikten kurtulduğuna.

azize şanzelize

vintage peony dedi ki...

AŞK acıtıyo be.

oğuzhan dedi ki...

tümterk edilenlere Türkiye'nin gelmiş gelmiş geçmiş en iyi sesi olan rahmetli Bergen ablamızdan bi'şarkıyı armağan ediyorum şöyle ki;

Söyleyin ne verdi dertlerden başka
İstemem gelmesin aşkımız bitsin
Onunla küstüm ben hayata aşka
Bırakın bırakın bırakın gitsin

Bir kere insanın şansı gülecek
Sevgili dediğin kıymet bilecek
Bu dünya o yokken elbet dönecek
Bırakın bırakın bırakın gitsin
Bırakın bu sevda burada bitsin
Bırakın bırakın bırakın gitsin

Sevilmek çok ona sevip de görsün
Kapansın kapılar geriye dönsün
Onun da gün gelip umudu sönsün
Bırakın bırakın bırakın gitsin

Bir kere insanın şansı gülecek
Sevgili dediğin kıymet bilecek
Bu dünya o yokken elbet dönecek
Bırakın bırakın bırakın gitsin
Bırakın bu sevda burada bitsin
Bırakın bırakın bırakın gitsin

April dedi ki...

Boşver be Pucca...

Adsız dedi ki...

Birde ne oluyor biliyor musun Pucca? Bir kadını deliler gibi seviyorsun ama o bunun ya farkında olmuyor ya da farkında olmamazlığa vuruyor... Bende çok seviyorum ama söyleyemiyorum mesela....

MAMO dedi ki...

2. KISIM

6) Dedim ya ilişkilerinde bir türlü eski alışkanlıklarından ergen yahut çocukluk alışkanlıklarından vazgeçmiyorsun. Başlarda farklı davranmayı denesen de sonunda eski haline dönüyorsun.Bir düşünürün de dediği gibi ‘delilik hep aynı şeyleri yapıp farklı neticeler almayı beklemektir’ sende kısmi bir delilik hali de var güzel yavrum
nedir bu ergen saplantıları:
- kaçanı kovalamak
- az ilgi alaka gösterene sebepsiz ortadan kaybolana, tutarsız ve dengesiz olana, fazla bağlanmayana meyletmek
- seni küçümseyeni yüceltmek, değer vereni gizliden değersiz bulmak.
-.sert, gerektiğinde bir tokatta seni devirecek güçlü erkek fantezisi (kadirizm-kezbanizm)
senin adına karar verecek, seni yönlendirecek, her türlü dış ortam gündelik hayat sorunlarını halledecek vs. vs. Tuhaf amorf bir erkek modeli arayışı.
- ve o garip aşk oyunu saplantın. biraz çocukça bu özelliğin pek çok özelliğin gibi.Aman da ilişkide sürekli bir aksiyon olsun, kavga gürültü olsun, duygusal komedi tadında olsun(bolca da dram olsun). Sürekli ottan boktan sebeplerle tartışalım ama akabinde hemen barışıp yiyişelim gibi bir takıntılı ergen hali. Bunu tutkulu bir aşkın olmazsa olmazı sanıyorsun. Her şey süt liman olduğunda canın sıkılıyor ve belanı arıyorsun.

6) terk edilmekten, yalnız kalmaktan o kadar korkuyorsun ki ve sonunda korktuğun başına geliyor.( bu da ana baba ayrılığı ebeveynlerin tavrı vs bir çocukluk korkundan kaynaklanıyor. Unutulma saplantısı bırakılma obsesyonu,savunmasızlık vs.)
tuhaf bir şekilde bilinçaltı tetiklemeleriyle de bunun gerçekleşmesi için de elinden geleni de yapıyorsun farkında olmadan..

7)’ bu ilişkim de diğerleri gibi olacak ve sonun da bu da bırakıp gidecek, bari her fırsatta ağzına sıçiim de sonra bana dert olmasın’ gibi bir ön kabulün de var.
Nasıl olsa bu da bırakıp başkasına gidecek diye düşündüğünden ve bu rutinin farkına varmadan kimi konforlarına alıştığından da bilerek yahut bilmeden buna zemin hazırlıyorsun.Bilirsin olumsuzluklar da alışkanlık yapar. Ve terk edilmek senin gizli bir yaşam enerjisi jeneratörün bu sana yaşama hırsı veriyor gizliden.Yani çoğu zaman sen istiyor ve hazırlıyorsun bu durumu.

8) Bir diğer dinelmez duralmaz eğilimin de (gene başa dönüyoruz) mutlaka sana ilgi alaka gösteren, dürüst, içten seni gerçekten çok sevecek bir sürü erkek çıkıyordur karşına. Ama işte bunlar baştan kaybediyor senin gözünde.Hiç ilgi duymuyorsun sana ilgi alaka gösterene peşine düşene. İşin tuhafı ilişkilerinde de bu durumlara çok önem veriyor ve talep ediyorsun sözde.
klasik trip kezban tribi
kaçanı kovalamak
kovalayandan kaçmak..(aş bu salak denklemi artık)

9) Sende ikili ilişkilerde tuhaf bir vicdansızlık durumu görüyorum ben.(oysa toplumsal olaylarda adalet konusunda filan soyut olarak vicdanlı düşünüyorsun eh serde solculuk da var galiba ama genel olarak derin apolitik bir kuşağın mahsulüsün) Evet vicdanın yok gibi. Elinde güç olsa çok acımasızsın. Karşıdakini incitmekten asla çekinmiyorsun. Dünyan kar zarar hesabı, senin de sık sık belirttiğin gibi duygusal çıkarcılık ve eğlenceye odaklanmış. O ruhsal masumiyetini yitirmiş gibisin, eh böyle olunca evren de sana öyle davranıyor. Bu kadar benmerkezci egosantrik ve bencil olunca neden karşındaki melek kalsın ki?

10)iç dünyan kendine aşırı güvenle güvensizlik arasında bu salınımı sonsuz sarkaç aralığında anormal parendeler atıyor standart sapman sonsuz, özgüvenin birden tavan yaptığı gibi aynı hızla zemine betona da çabuk çakılıyor. Bir balans tuttur artık.

Belki sonra devam ederim ya da etmem...

MAMO dedi ki...

1. KISIM

Selam güzel yavrum Pucca;

Naçizane olarak seni ve senin durumunu sana anlatayım biraz .
Yani aşklarındaki hep tekrarlanan yenilgilerin, hayal kırıklıklarının ve terk edilmelerinin nedenlerini...

Tane tane anlatayım güzel kızım.

1) Yazdıklarından gözlemlediğim kadarıyla erkek arkadaşlarını, sevgililerini hep sen seçmişsin.( ee ne var bunda, herkes doğrudan yahut dolaylı öyle yapar) deme dur dinle.

Yani takıntılı bir şekilde ki senin de belirtiği gibi diğer kızların ilgi odağında olan erkeklere meyletmişsin. Buradan çıkarılacak birinci netice .yani kendi beğenilerin arzuların değil çevrenin etkisi ve kendini ispatlama çabasıyla aşk işlerine girişmişsin hep, karşıdaki adamı çok beğendiğinden değil, çevrendeki kızları delirtmek için rekabet için.

2) Durum böyle olunca ve ortalama bir kadın da salak olunca,bunlar tarafından genelgeçer kriterlerce beğeni toplayan erkek prototipi de vasattır aslında. İşte fiziki güzellik, biraz cool tavır, kariyer ,sempatiklik falan...
Dikkat ettim de hiç de böyle üstün yetenekleri özellikleri olan bir erkek arkadaşın olmamış(siğil dışında sanatla edebiyatla uğraşan birisi de olmamış, ki siğil de yaratıcı değil bir icracı sadece, yani kendin edebiyatla sanatla bu kadar ilgili ve yetenekliyken hep vasat beğenileri olan bu konularda bilgisi derinliği olmayan erkekleri seçmişsin)

3) Hep kendin birini beğenmiş hedefe kilitlenmiş ve o erkeği elde etmişsin (egon süper maşallah)
durum böyle olunca iki taraflı bir gözden düşme, bir değersizleştirme efekti oluşmuş hep taa başta, nasıl mı şöyle ki
erkek tarafından bakıldığında
eh onu beğenen ve ilişki kurmaya çalışan, çabalayan bir kız baştan 1-0 yenik başlar,hep sen kur yapmışsın adam da bunu sezmiştir tabii yani götlerini kaldırarak işe başlamışsın hep.
senin tarafından baktığımızda da aynı baştan değersiz bulma efekti oluşmuş nasıl mı şöyle.
kafandaki sıradan erkek imajının normları her defasında gözünde ispatlanmış. erkek dediğin nedir ki al işte iki kur üç numara yaptım bu salak da diğerleri gibi kerize geldi böyle de basittir erkek dediğin.diye düşünmüşsündür.

3) kur flört aşaması bitip de işin içine dalınca yani ilişki aleni başladığında hep gardın düşmüş.o baştaki cin kız gitmiş munis saftor bir hanım kızcağız oluvermişsin, geleneksel beğenileri beklentileri arzuları olan sadık bir ev kızı misali vs.

eh adamlar da senin bu iki farklı fazını görüp şaşırmıştır, soğumuştur. nerde o baştaki cin fikir fırlama kız nerde şimdiki kıskanç güvensiz uyuz kız,evlilikten başka bir derdi olmayan bu boğuntu kız o baştaki pucca mıydı lan demişlerdir.

4)tuhaf bir satranca giriyorsun ilişkilerinde aynı zamanda bir açmaza, ilişkilerini bir oyun gibi yaşıyorsun ve ergen takıntılarından hala kurtulamadın. böyle sürekli tetikte olarak kumpaslar düşünerek,teyakkuzda olarak,nasıl mutlu ve sağlıklı bir ilişki yaşanabilir ki?

5) Müthiş bir tatminsizlik var sende ,hep daha fazlasını istiyorsun. İlgiye doyamıyorsun sevgiye de. Hep daha fazlasını isteye isteye sonunda bokunu çıkarıyorsun. Şeytani zekanın olanaklarıyla karşıdakini sürekli göt ediyorsun bir de..Ee kim kalkansız olmak ister kim her yaptığının şifrelerinin çözülmesini ister ki hele bir erkekse bir de. Sen çok zekisin ama pek akıllı değilsin. Akıllı kadınlar bilir görür sezer ama her şeyi karşıdakinin yüzüne vurmaz. Bir strateji geliştirir sessizce hareket eder. Senin gibi cumburlop davranmazlar.
Başta ne demiştik hep daha fazlasını istediğinden doyumsuzluğundan sonunda elinde olanı da kaybediyorsun.

Adsız dedi ki...

Merhaba Pucca..Elimde kahve,yazını sıkılarak mı yoksa üzülerek mi okudum bilmiyorum..İyi ki Eric in üzerine kusmamışsın,ben olsam öyle yapardım!..Gerçi kusmana müsade etmeden çıkıp gitmiş!..Yorum yapan arkadaşlar gibi argo kelimeler kullanmayacağım giden sevgiline,çünkü tanımıyorum ve hakkına girmek istemem.."Senin şer zannettiğinde hayır,hayır olarak düşündüğün de şer olabilir" diyerek, hakkında herşeyin en güzeli olsun pucca..Roma dan sevgiler..:)

zamansirkesi dedi ki...

Gittikten sonra arta kalan tek şey,bir saniye gülümseten sonradan ağlatan anlar aslında.ama düşünme hiç pucca,gerçekten üzülmeye değecek kişi olsaydı kalırdı zaten.Ama yazmayı bırak yarım kalsada devam et,yalnızlığın en zor olduğu anlar,yazılarla daha tatlı oluyor bence.Umarım çabuk atlatırsın

Adsız dedi ki...

sevgili pucca inan bana sen böyle zayıf erkekler için yaratılmamışsın bu karar tabiki seni çok yıprattı ama sende biliyorsun ki sorun onsuz olmak değil, sorun yalnız kalmak eski düzene dönmek yeniden başlamak vs.
bu duruma da zamanla alışacaksın ve sonunda tabikide sana yakışanı bulacaksın;)

[ beLLe ] dedi ki...

ne takıyosun ya! değmezmiş işte.belliydi zaten...

Adsız dedi ki...

birkaç ay önce yaşadım ben de bir benzerini...
ağlıyorum hala her gün... ne desem bilemedim. sana yazılan yorumlardan kendi payıma düşeni çıkartmaya çalışıyorum. kısmet böyleymiş diyorum, kendimi böyle avutmaya çalışıyorum. sana da teselli olur mu bilmem, bana pek olmuyor da...

Ada dedi ki...

pucca;
1)kitabını almıştım. 2 günde yalayıp yutmuştm.
2)biliyor musun? erkeklerin canı cehenneme. hem boşver artık hayal ettiğin kariyere sahipsin. yeni kapılar açılıyor sana. bırak bir yerde kitli kalma.
3) milliyette yazıyor olmana GERÇEKTEN ÇOK SEVİNDİM :D Seni desteklemeye devam edicem. Her pazar milliyet almam gerekse bile :)

Adsız dedi ki...

23 gündür blogunu takip ediyorum bacım. Yani kitabının haberi gazetede yayınlandığından beri. Gazetedeki fotoğrafın ilgimi çekti ve dedim bir bakayım (he bu olmayan sikinde değil biliyorum:P). Kısa geç piç diyeceksin; vardır bunda bi' hayır. O "sevgilimden intikam almak için blog yazmaya başladım" sözün var ya hani, hani var.. bak sana kocaman bi' getirisi oldu. Özet geçiyorum; vardır bunda da bi' hayır. Okuyucularını senden mahrum etme. Topluca Erik'e işkence yaparız, sana ve parmaklarına bi' şey olmasın.

notbaremi:kitabının bizim köye henüz gelmemiş olmasını bilerek kitapçıya gittim 2 hafta önce. Tahmin ettiğim gibi de oldu. "
Pucca mı? Pucca ne arar la köyde?" dediler. 2 hafta önce sipariş ettim, hala gelmedi. Stoklarda yokmuş. OYsa ben dudak izinden senin dna'na ulaşmayı ve seni bulup o yanaklarını mıncırmayı istedim, Esra Ceyhan gibi.:P

Adsız dedi ki...

ulan ne desem bilemiyorum ki,

o salaga mesaj at son bi kez lutfen...

Biraksin bu ezik ayaklarini. Hele bekletemem filan falan ayaklarini iyice gecsin. Iki dk delikanli olsun ya olan biteni basindan beri olani anlatsin salya sumuk olmadan ya da adam gibi adam olsun sevdiginin elini eline alsin

Sende aklini basina topla kiz, herifi siki icin mi sevdin yoksa ona buna caka satmak icin mi sevdin? Ask dedigin kelebek kanadini cirpana gelir ama kelebegin kanadini cirpmasiyla bitmez. Yavas yavas sindire sindire yasamadigin sey ask olmaz.
Belki Dingiltere uzakligi sindirmenize yardimci olur.

Sevgiyle kalin, ikinizde.

Adsız dedi ki...

Uzun süredir okuyorum blogunu. Daha önceki ilişkilerinin hiçbirini bu kadar ciddiye almamıştım açıkcası. Erikle olur artık diyordum. Herkesin dediği gibi bende yaşadım bu duyguları. 2 senenin ardından bariz bir şekilde söyleyerek aldattı beni. Resmen 'bak ben şu kişiyle birlikte olmak istiyorum' dedi ve bıraktı gitti. O kadar kötü günler yaşadım ki. Yemek bile yiyesim gelmiyodu. Niye yemek yiyorumki ben şimdi? Yada niye dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla gibi cümleler kuruyordum. Herşey anlamsız geliyordu. O günleri düşündükçe kötü oluyorum hala. Bu yazıda o günlerimi, o duyguları hatırlattı bana. Ama ne var biliyormusun? Ayrıldık ve 1 sene sonra anca kendime geldim ben. Tamda kendime geldiğim sırada geri döndü o kişi bana. Hayır diyemedim tabiki.) Ve bana söylediği ilk cümle şu olmuştu. 'Keşke o gün senle o ayrılık konuşmasını yaptığımda karşımda güçlü durabilseydin, keşke kendini bu kadar salmasaydın ve umursamasaydın. O zaman herşey çok farklı olurdu' dedi. Belki bir bahaneydi onun için ama. Tam kendimi toparlamışken aklı başına geldi sanırım. Eğer ona onsuzda yaşayabileceğini bi nemze olsun hissettirirsen. Herşey farklı olabilir:) Eğer dönmezsede, inan acını o süre içinde unutuyorsun zaten

French Oje dedi ki...

içim acıdı lan. dolap sahnesi falan çok fena. ağlama. siktirsin mal.

mine dedi ki...

of ya .iktir et diyesim geldi evet sadece bu kadar
yeter şu lanet adamlardan çekilenler

Sestra dedi ki...

olayları ona anlatma isteği, beraber planlar yapma telefon her çaldığında acaba o mu diye düşünme süresi hemen geçmiyor söyliim yani ben de geçmedi geçemedi fena koyuyor insana ama alışıyorsun .. unutmuyorsun ama alışıyorsun. geçmişler olsun.

gunesyuksel dedi ki...

babam bizi terkettiğinde, annnem de alyansını satip bi tepsi baklava aldıydı.. evde afiyetle yediydik.. :))) orkid daha yaratıcıymıs:)) sahipsiz insanlar ya aşk hayatlarında ya iş hayatlarında kazık yiyoo hep.. cunku sahipsiz adama herseyi yaparlar. cunku karsılarına cıkıp hesap soracak adam yok... cok iyi bilirimmm... siktir et...

eLoiSe dedi ki...

Söylenenler ne kadar anlamsız gelio şimdi teselliler, ''takma''lar ,sen güçlüsünler. Zaman unutturucak diyorlar ama sen şu anda o zamanın henüz başındasın ve çekiceksiinn çok ağlıcaksın günler geçmek bilmiycek depresyona giriceksin ama merak etme bihter gibi intihar etmiceksin..şimdi sana tek tavsiyem acını çek gereğinden fazla uzun süren günlerin geçmesini bekle..

Mia Wallace dedi ki...

sevgili puCCa.. Milliyette ki yazını okudum ve çok sevindim bu habere! Erik için sakın üzülme.. seni seviyoruz ailecek, sevgilerle

pelininstyle dedi ki...

PUCCA!
Kitabini (ben yurtdisinda oldugum icin) Turkiye'den cok tatli bir arkadasim bana hediye olarak gonderdi. ben cok merak ediyorum diye.Hemen okumaya basladim:) Seviyoruz seni:))))

Adsız dedi ki...

ff yi niye kapattın ya... ordan okumak çok zevkliydi...
lütfen aç herkese,ordanda takip etmek istiyoruz seni,lütfeeennn..

Unknown dedi ki...

Pucca ya kendim ayrılmıs gibi uzuldum lanet olasi erik bırakıp gidicektin madem niye yuzuk takarsinki..erkeklerin hepsi boyle salak iste..nese ya sen kendini böyle öküzler icin üzme onlar bunlarin hicbirini haketmiyo hem sana erkekmi yok umarım en yakın zamanda seni hic bırakmıcak biriyle tanisirsin :))

Adsız dedi ki...

sirf yalniz kalma korkusuyla tutundugun sirf egonu tatmin etmek icin yuzuk takmaya psikolojik olarak zorladigin asik olmadigini soyledigin bir adamin seni uzun ya da kisa mesafe herhangi bir iliski icin ciddiye almasini bekliyor muydun hakikaten?

Adsız dedi ki...

eh be yavru suan bnde snn yaşadıklarını yaşıyorum daha paslanmısı daha yıpranmışı.. şuan okadar soğudumki ondan sadece ayrılmaya cesaret edemiyorum .. ya pisman olursam diye düşünüyorum ama braz daha böyle devam ederse koy götüne gülümse yani sende takma ölur böyle olaylar yüzüğü kargoyla yolla simdi başkası bna söz verdi başka bi yüzük taktı buna ihtiyacım yok de ahaha eminim haftalar boyunca aklından çıkmazsın :Dişkence olur en azından

Unknown dedi ki...

nereden sevdim o zalimi . muslum baba . 2010 remix clup dejenere mix issiz adam çakması depresyon sömürüsü yeah

Adsız dedi ki...

şimdi en fazla alışkanlıktan yanıyor canın... alışkanlığın bitecek, kalp ağrın geçecek...

Adsız dedi ki...

İzmire'e gel İzmir'eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Zaten bütün İstanbul Ankara bilimum şehirden millet tatile gelmiş hayır Alaçatı'yı tavan yaptırıyorlar hesaplar İzmir'lilere kaçıyor :)
En güzel dinlenme kafa dağıtma makara yapma denize girme ayılma bayılma :)

Adsız dedi ki...

Vall sizi hiç tanımıyorum kitabınızı da okumadım ama alıp okuyacagım sanırım. İngilterede 4 yıl yaşamış biri olarak şunu demeden geçemedim ingilizden erkek ve adam olmaz hepsi dümbük ve ala gavat o yuzden bence bitmesi iyi olmuş bunlar tarih boyunca ihanet etmiş bir toplum belki racist gelicek ama inanın daha mutlu olursunuz ha beni ilgilendiriyormu hayır haddim bile degil sadece uzulmenize degmez ben odaklı olmak en guzel sey koy verin ve bir gun hayatınızın sonsuza tek yanınızda olacagı adamı dusunup gulun gecin sevgilerimle.....

Adsız dedi ki...

Bu adsız çok sevimliymiş ya(altta yorumunu kopyaladım)
hihihihi çok güldüm.
Bu ingiltere ve bi de Erik ismini duyunca .bizim mahmutpaşalı dümbük Erik 'i ingiliz sanmış iyi mi
hihihihihihi!
(eee adam da haklı Erik ingiliz ismi aynı zamanda)

Adsız dedi ki...
Vall sizi hiç tanımıyorum kitabınızı da okumadım ama alıp okuyacagım sanırım. İngilterede 4 yıl yaşamış biri olarak şunu demeden geçemedim ingilizden erkek ve adam olmaz hepsi dümbük ve ala gavat o yuzden bence bitmesi iyi olmuş bunlar tarih boyunca ihanet etmiş bir toplum belki racist gelicek ama inanın daha mutlu olursunuz ha beni ilgilendiriyormu hayır haddim bile degil sadece uzulmenize degmez ben odaklı olmak en guzel sey koy verin ve bir gun hayatınızın sonsuza tek yanınızda olacagı adamı dusunup gulun gecin sevgilerimle.....

30 Haziran 2010 16:30

Adsız dedi ki...

ah pucca ya ben seni yeni keşfettim.yaklaşık 5 gündür fln sabah akşam senin blogunu okuyorum.yaşım senden küçük ama senin gibi bi arkadaşım olmasını çok çok isterdim.yazdıklarının bi çoğunda kendimi buluyorum.seni sevmeye başladım:)

deniz çelik dedi ki...

merhaba pucca;
sardes85 ben
arada bir girip günlüğünü okuma fırsatı buluyodum hoşuma da gitmiyo değil hani..
helal olsun sana cesaretli bi kızmışsın dediğim anlarda oldu..
ben kitapçıda çalışıyorum geçen
elime kitabın ulaşınca kısa süreli bi şok geçirdim :)
alla alla dedim ben nerden hatırlıyorum bu yazarı neyse ki internete girdiğimde beni tekrar buraya getirdi ee hatrladım bende :)

ilişkinin bitmesine üzüldüm
klişe bi laf olsada böyle durumlarda teselli verir insana..
ağlarken gözyaşlarını dik tut ki gururun seni bırakan kadar alçalmasın.. ağlıcağını sanmam da olurda ağlarsan :) kendine cici bak.. sardes85...

Bir Adamın Güncesi dedi ki...

bende yazıcam a.q. zikerler böyle adamları.

kübra dedi ki...

:((( Çok üzüldüm.. ağladım lan puccaaa , herseyin en iyisini hakediyosun gerçekten ama bu dünyada en iyisi yok o yüzden daha çok ağlayıp çok kaybedip çok özlüyeceğiz.. sana bişey öğretiyorum gibi düşünme hatta sen benden çok büyüksünn haddi değil ama benim hayatta fark ettiğim bu ... allah en iyisi olmasada azcık iisini cıkarsın karsına amin

Adsız dedi ki...

Kimliğini saklamana rağmen sana "cesur" demeleri çok ilginç.

bu kadar okunmanda en büyük etken insanların meraklı melahat sendromundan kaynaklanıyor, magazin programlarının her zaman çok izlenmesi gibi. başkalarının hayatlarına bakıp onları eleştirirken günah çıkartıyoruz işte.

ben de seni sırf bu yüzden okudum, tabi bu da sana yaradı, yarayacak.

daha da güzel bir hayat yaşaman dileğiyle...

Hayat Devam Ediyor dedi ki...

Milliyet'teki yazılarını takip ediyorum. Kitabın için tebrik ederim :)
Siparişini verdim ama burada bulmak çok zor. Bir an önce bulup okumak istiyorum ama...

En arka koltukta solda oturan deve dedi ki...

Vitrinde dün kitabını görünce inan çok sevindim senin adına ve hemen edindim.Umarım devamı gelir.

Eda Çalık dedi ki...

ne yalan söyliyim aynı ben sanki. 2 hafta öncesini hatırlattı.

ml dedi ki...

canım benim, o gerzek de çok vurcak kafasını çook, annesiyle yaşasın o artık, bulsun annesi ona bitane. gerzekler!ya seni yine sevecek, çok sevecek, içine düşecek birini bulackasın. böyle üzdürülenler sonunda seviniyo çok. bi-iki örnekle tez yazdım :D

morena dedi ki...

ya kitabı dün aldım ve bitmesin diye okuyamıyorum. Su anda erikle asna fisne durumlarındalar. bende bi bakim acaba bunla sonları varmıdır yokmudur diye bloga girdim.. ( bu arada kitabı almadan once puccdan haberim bile yoktu gazete sayesinde tanıstım) ve nasıl sevindim anlatamam cünkü kitap bitse bile bundan sonra her gün burda yorumları yazıları okucamm.. ay cok kotuyum ya Biliyorum yasanan hersey gercek ama ben su anda "Aşk ı memnun bitmemiş aaaaa" gibilerinden sasırmıs durumdayımmm..."

Adsız dedi ki...

Aynı durum suan benim basımda, ama daha iki ayda bir görüşürüz, hihi mihi modunda, o bi gitsin hollandaya görsün sarı kızları ben de duyucam ben sana beni bekle diemem senin de burda bi hayatın vs. zımbırtılarını..yurtdısı alerjim var, yaslı turistlere inadıma yer vermiyorum soru sorarlarsa cevaplamıyorum kızları cimciresim geliyo, bi de eski sevgilimde yurtdısına gitti ve biz ayrıldık, uleeen hangi herife elim degse koynuna girsem yurtdısına gidiyo, ben de oturdum cuma gecesi gecesi kaderime yanıyorum, yarın gece de kitabınla olacağım, gidenlerin anısına bi cigara tellendireceğim..yeni askların serefine

Elisa Day dedi ki...

senin kitap olayı çıkalı beri bir oğlak erkeği olan erik'ten böyle bir çıkış bekliyordum.. eğer eskisi gibi "öylesine" bir iş sahibi, bir orda bir burda kalan her şeyiyle sıradan bir yaşam süren bir kadın olmaya devam etseydin bunların hiçbirini yaşamazdın. kendisinden herhangi bir noktada daha üstün bir kadına katlanamaz oğlak erkeği. zaten siz hayatınızın bir döneminde bunu mutlaka yaşayacaktınız. erken olması daha hayırlı. cinsel çekim nereye kadar?? yine de çok üzüldüm. bundan sonra kariyerinin batmayacağı adam gibi bi adam bulur; hem aşkta hem işte çok mutlu olursun inşallah.

Adsız dedi ki...

okurken resmen içim acıdı.. gözlerim doldu. herşey düzelir.. iyi kal..


Uzak..

Sedan dedi ki...

Fazla bile değer verdiği bir konuşma yapmış bence. Siz kadınlar bilseniz de sizinle ne için beraber olduğumuzu bir süre sonra unutuyorsunuz asıl amacımızı.

Her kadın bunu açıktan ta da gizliden tadıyor tadacak da. Seks yapmak dışında hiçbir şey'e yaramıyorsun güzellerim malesef.

Adsız dedi ki...

face'ine saçma sapan arabesk iletiler yazıp onun götünü daha fazla kaldırma!

Adsız dedi ki...

Bana sana geri dönecek gibi geliyor, sen bıraktığı yerde olsan da, olmasan da...
Bir de 28 yaşıma geldim, öğrendiğim en önemli şeylerden biri her erkeğin anasının kuzusu olup, etkisinde kaldığı. Daha sevgilisini, hatta karısını dahi annesine tercih etmiş bir adam duymadım, görmedim ben.
Bunu da kızına hazırlayacağın günlükte "ben sevgililerimin annneleriyle hep iyi geçindim, çünkü biliyorum ki erkeğin kalbine giden yol annesinden geçer" gibi yazmalısın :)

hangisikararveremedim dedi ki...

Şu Sedan denilen arkadaş gibi insanları gördükçe erkeklerin çoğunun beş para etmez, uçkur peşinde koşan insanlar olduklarını hatırlıyorum; aman be manyak değer mi şu gerzek bok herifler için ağladığına diyorum sağol varol be sedan

Adsız dedi ki...

- Bitsin dedi
Olur dedim
-tuvalete girdim
geldim ayakta
- dedim yapamıcak
terkedemicek beni
- sarıldı sıkı sıkı
bir kolu boynumda
- malocan malocan baktım suratına
böle kedi süt ister gibi
- baktı gözümün içine

baktı benim taa içimee
- benden daha iyisini hakediyosun dedi
baktım kaldım sadece
- inanmamıştım ayrılıcağına
ama bi kez daha şaşırtmıştı beni
- hiç unutmiim die sarıldı bana
sonsuza kadar acıtsın diye
- yürüdü gitti
kapının önünde ayakkabısını giydi
- koridor çok uzun göründü
hiç olmadığı kadar uzun
- kapının kolunu çevirdi açtı
kapı açıldı dışarı adım attı
- ben koştum kapıya
tuttum
- bi daa beni görmemeyi kabul ediyo musun dedim
dayanabilicek misin
- evet dedi
son kez bana baktı ve gittii

http://goldenn1.blogspot.com

Adsız dedi ki...

- Bitsin dedi
Olur dedim
-tuvalete girdim
geldim ayakta
- dedim yapamıcak
terkedemicek beni
- sarıldı sıkı sıkı
bir kolu boynumda
- malocan malocan baktım suratına
böle kedi süt ister gibi
- baktı gözümün içine

baktı benim taa içimee
- benden daha iyisini hakediyosun dedi
baktım kaldım sadece
- inanmamıştım ayrılıcağına
ama bi kez daha şaşırtmıştı beni
- hiç unutmiim die sarıldı bana
sonsuza kadar acıtsın diye
- yürüdü gitti
kapının önünde ayakkabısını giydi
- koridor çok uzun göründü
hiç olmadığı kadar uzun
- kapının kolunu çevirdi açtı
kapı açıldı dışarı adım attı
- ben koştum kapıya
tuttum
- bi daa beni görmemeyi kabul ediyo musun dedim
dayanabilicek misin
- evet dedi
son kez bana baktı ve gittii

http://goldenn1.blogspot.com

Adsız dedi ki...

- Bitsin dedi
Olur dedim
-tuvalete girdim
geldim ayakta
- dedim yapamıcak
terkedemicek beni
- sarıldı sıkı sıkı
bir kolu boynumda
- malocan malocan baktım suratına
böle kedi süt ister gibi
- baktı gözümün içine

baktı benim taa içimee
- benden daha iyisini hakediyosun dedi
baktım kaldım sadece
- inanmamıştım ayrılıcağına
ama bi kez daha şaşırtmıştı beni
- hiç unutmiim die sarıldı bana
sonsuza kadar acıtsın diye
- yürüdü gitti
kapının önünde ayakkabısını giydi
- koridor çok uzun göründü
hiç olmadığı kadar uzun
- kapının kolunu çevirdi açtı
kapı açıldı dışarı adım attı
- ben koştum kapıya
tuttum
- bi daa beni görmemeyi kabul ediyo musun dedim
dayanabilicek misin
- evet dedi
son kez bana baktı ve gittii

http://goldenn1.blogspot.com

Adsız dedi ki...

- Bitsin dedi
Olur dedim
-tuvalete girdim
geldim ayakta
- dedim yapamıcak
terkedemicek beni
- sarıldı sıkı sıkı
bir kolu boynumda
- malocan malocan baktım suratına
böle kedi süt ister gibi
- baktı gözümün içine

baktı benim taa içimee
- benden daha iyisini hakediyosun dedi
baktım kaldım sadece
- inanmamıştım ayrılıcağına
ama bi kez daha şaşırtmıştı beni
- hiç unutmiim die sarıldı bana
sonsuza kadar acıtsın diye
- yürüdü gitti
kapının önünde ayakkabısını giydi
- koridor çok uzun göründü
hiç olmadığı kadar uzun
- kapının kolunu çevirdi açtı
kapı açıldı dışarı adım attı
- ben koştum kapıya
tuttum
- bi daa beni görmemeyi kabul ediyo musun dedim
dayanabilicek misin
- evet dedi
son kez bana baktı ve gittii

http://goldenn1.blogspot.com

Ege Özcan dedi ki...

Kız arkadaşım Amerika'da, bense Almanya'dayım. Bir senedir ortalama 3 ayda bir görüşebilmemize rağmen hala aynı tutku sürüyor. Sadece beraber olabileceğimiz geleceğe bakıyoruz; tek desteğimiz geleceğimiz yani. Yani demek istiyorum ki... oluyor be... yazık olmuş yani evlenecek kadar sevenler böyle ayrılmamalı. Çok içim acıdı. Umarım hayırlısı olmuştur. Sevgiler.

ıyk dedi ki...

ay o sni çalıp çırpan yonjacının twiiiit adreside bu http://twitter.com/pelindelirirse oh olsun.çok ispiyoncuyum ihi

mathildé dedi ki...

sevgili pucca blog yazmaa esmem senin kitabın sayesinde oldu henüz bloguun arka planı nasıl tasarlanır garnett nedir felan die uğrastıımdan senin bloguna nasıl yorum atacaımı çözemedim kitapcıları gezerken buldum kitabını kapak mapak insanın ilgisini cekio tabi eleştirmen felan deilm edebi acıdan deerlendircek bilgim de yok ama kitabını bi günde bitirdim ve okurken büyük bi rahatlama hissettim blog yazmanın benim de hissettiklerimi kısıtlamadan söleebilmem ve raatlamam için çünkü hayatımda olanları tamamen paylasabilceim biri yok herkes bii parcasını bilio ve ben bazen cok zorlanıyorum,tesekkür ederim(: bu arada erik demekki pörsümüs sana taze kan lazım üzülme hiç iyi ol..

Adsız dedi ki...

Alın lan size dev hizmetim.
Gerçek bir Pucca albümü.
Yayınlanmış bütün fotoları bir arada..
Bu arada öptüm puccacım dombili yanaklarından.
işte
Puccistan
http://i50.tinypic.com/14e5dl1.jpg

Adsız dedi ki...

eksisozluk'te senin icin "kocaaa kocaaa kocaaaaaa diye bagiran varos kezbani" diyollaa.

wimparella dedi ki...

ıssız adamın toka sahnesi kadar etkiledi şu siyah t shrt ü göremiyecek olması basit ama bir o kadar değerli..

mathilda dedi ki...

pucca bokum gibiyim. yani hayatımın anlamı anneme bile söyleyemediğim şeyleri burada sırf sen her düdüğünü anlatıosun diye dökesim geldi. taş gibi suratım ve davul gibi vücudum var.ay çok rahatladım.bugun sigaraya başladım ve ankradan nefret ediyorum.kredi kartı borç batağındayım , ve öğrenciyim.bokum gibi bi bölümde okuyorum.sen daha çok kustukça ben de kusuyorum....

Berrin dedi ki...

olsun, her son bir başlangıçtır nede olsa..

Adsız dedi ki...

senin icin eksi sozlukte kocaaaa kocaaa diye bagiran varos kezbani diyollaa.

viskisinden bir yudum aldıktan sonra dedi ki...

"Ulan harbi etkilendim hele parçayıda dinleyince bi tuhaf oldu içim.Yazılarını hep severek takip ettim sert fakat dürüst olduğun için dobra olduğun için sevdim yazılarını yazılarını sevdikçe seni de sevdim be.Hayatta herşey gönlünce olsun."

ÇıTıRTı dedi ki...

milliyet okumam için bir sebeb oldu :)
orkid kısmı çok güldürdü beni inşallah çabuk atlatırsın

Adsız dedi ki...

Şu erkeklerin biri farklı bir şey söylesin ayrılırken sokaklara çıkıp 'Kaşarım beeeeeeeeeeeğn!' diye bağırıcam. Alayı sümük!!

Tuğçe

yasminium dedi ki...

yeni yazını yaaaaaaaaaaaaaaaazzzzz. sınava girmeden okumam, yeni birşeylere gülmem lazım. bencilce ama erik'i bırak yazına odaklan lütfen :)

Deli ama mantıklı tarafından.. dedi ki...

Özel İnsanlarız(!)

O kadar özel ki; en iyilerine layığız(!).

Hep duyduğumuz ve nedense en iyilerden hep uzak.
Mutluyuz, enerjimizle herkesin kendini iyi hissetmesini sağlarız.

Bizden başka, herkes mutludur, herkes en iyisini yaşarken biz layık olduğumuz(!) en iyi şeyleri unutup, O'nların sevincine adamışızdır kendimizi.
Artık çok geçtir. Mutlu olmak için çok geç …
Sadece sevmeye programlanmış bir robot, bir eşya gibi hissederiz.
Kullanılmış ve bir köşede unutulmaya hazır.
Aklımızın zindanlarında gong sesi duyulduğunda; o an ki, odamızdır en huzurla ağlayacağımız yer, en rahatsız yerinde, önce omuzlar düşer, ardından yıkılırız, ayakta …
Yıkılmanın ilk anında bir okyanusun kıyısında olma hayali yine yerindedir, kumsala vuran dalgaları düşünürüz, dalga sesleri bizi güvenle kucaklayacaktır, hiç beklentisiz dostlarımız oluverirler, biz onları sevmeden, hiçbir şey vermeden sadece o an sımsıkı sarılıp, her şeyi unutturacak güçleri vardır. Bir yudum bile sevmeden biz onları, bizi saracaklardır. Aklımızda bunca düş, gözlerimiz bomboş ellerimize dalar, buğulanır bakışlar ve o katil soru dikilir! Neden?!Neden ben!

Neden mi sen? Çünkü sen özelsin demiştir O, en ağır bitiştir…

O: Çok iyisin sen, beni hak etmediğim kadar sevdin, fazla seviyorsun, sevgin fazla geliyor, özgür olmalıyım. Benim istediğim kadar sevmelisin beni, istediğim kadar kalmalısın benimle, beni en sevdiğin saatte, çekip gitmeliyim, okyanusun kıyısında dalgaları düşlerken sen ve ellerin bomboşken; gözlerinde, ben gittiğim yerde... Güzeldi her şey, sen çok özeldin. Yeni bir başlangıç, ilk heyecanlar için sabırsızlanıyorum. Ne kadar harika oluyor. Yaşam bu, kaç tane yeni başlangıcım olursa o kadar mutlu olacağım. Küçük bir hata yapıyorsun, zor olmayı unuttun sen.

Özel İnsan: Mutluluğu hak ediyorsun, dilerim bulacaksın. Bu kadar basit işte sevmek. Bunları sana söylediğimde beni daha çok seveceksin; ama ben çoktan gittiğim yerde olacağım. Öğrenemeyeceğim tek şey; sevildiğim kadar sevememek. Hep fazla, hep çok, hep bilmediğim okyanus kadar derin.


Ve ben, yıkılırken düşmek istiyorum. Düşmek ve düşünememek. Özel olmamak artık. Zor olmaya gücüm yok. Kısaca bir hiç olmak artık.

Hayat; teşekkürler tüm verdiklerin için, aldıklarına göz yumuşum
bir yudum sevgi* içindi.

*Yok öyle bir şey.
(yıllar öncesinde bi ayrılığın arkasından yazılmıştı bu yazı.. hala ne zaman ayrılık yaşasam evet doğruydu der, ezberden tekrar ederim. yazdığım her cümleyi..

Sevgiyle

Deli ama mantıklı tarafından.. dedi ki...

Özel İnsanlarız(!)

O kadar özel ki; en iyilerine layığız(!).

Hep duyduğumuz ve nedense en iyilerden hep uzak.
Mutluyuz, enerjimizle herkesin kendini iyi hissetmesini sağlarız.

Bizden başka, herkes mutludur, herkes en iyisini yaşarken biz layık olduğumuz(!) en iyi şeyleri unutup, O'nların sevincine adamışızdır kendimizi.
Artık çok geçtir. Mutlu olmak için çok geç …
Sadece sevmeye programlanmış bir robot, bir eşya gibi hissederiz.
Kullanılmış ve bir köşede unutulmaya hazır.
Aklımızın zindanlarında gong sesi duyulduğunda; o an ki, odamızdır en huzurla ağlayacağımız yer, en rahatsız yerinde, önce omuzlar düşer, ardından yıkılırız, ayakta …
Yıkılmanın ilk anında bir okyanusun kıyısında olma hayali yine yerindedir, kumsala vuran dalgaları düşünürüz, dalga sesleri bizi güvenle kucaklayacaktır, hiç beklentisiz dostlarımız oluverirler, biz onları sevmeden, hiçbir şey vermeden sadece o an sımsıkı sarılıp, her şeyi unutturacak güçleri vardır. Bir yudum bile sevmeden biz onları, bizi saracaklardır. Aklımızda bunca düş, gözlerimiz bomboş ellerimize dalar, buğulanır bakışlar ve o katil soru dikilir! Neden?!Neden ben!

Neden mi sen? Çünkü sen özelsin demiştir O, en ağır bitiştir…

O: Çok iyisin sen, beni hak etmediğim kadar sevdin, fazla seviyorsun, sevgin fazla geliyor, özgür olmalıyım. Benim istediğim kadar sevmelisin beni, istediğim kadar kalmalısın benimle, beni en sevdiğin saatte, çekip gitmeliyim, okyanusun kıyısında dalgaları düşlerken sen ve ellerin bomboşken; gözlerinde, ben gittiğim yerde... Güzeldi her şey, sen çok özeldin. Yeni bir başlangıç, ilk heyecanlar için sabırsızlanıyorum. Ne kadar harika oluyor. Yaşam bu, kaç tane yeni başlangıcım olursa o kadar mutlu olacağım. Küçük bir hata yapıyorsun, zor olmayı unuttun sen.

Özel İnsan: Mutluluğu hak ediyorsun, dilerim bulacaksın. Bu kadar basit işte sevmek. Bunları sana söylediğimde beni daha çok seveceksin; ama ben çoktan gittiğim yerde olacağım. Öğrenemeyeceğim tek şey; sevildiğim kadar sevememek. Hep fazla, hep çok, hep bilmediğim okyanus kadar derin.


Ve ben, yıkılırken düşmek istiyorum. Düşmek ve düşünememek. Özel olmamak artık. Zor olmaya gücüm yok. Kısaca bir hiç olmak artık.

Hayat; teşekkürler tüm verdiklerin için, aldıklarına göz yumuşum
bir yudum sevgi* içindi.

*Yok öyle bir şey.
(yıllar öncesinde bi ayrılığın arkasından yazılmıştı bu yazı.. hala ne zaman ayrılık yaşasam evet doğruydu der, ezberden tekrar ederim. yazdığım her cümleyi..

Sevgiyle

SeRiOuuS dedi ki...

kitabını aldım 1 günde bitti lanet hiç bereketli değilmiş pucca yaa.. :D

Adsız dedi ki...

Biliyor musun Pucca seni okurken bazen sanki sevgilimi görüyorum. Sizin de şöyle bir sorununuz var; ne olduğumun farkındayıma öyle kaptırmışsınız ki hani bir gün karşınıza sizi gerçekten güzel, seksi bulan biri de çıksa paranoyalarınız engel olacak sanırım. İnançsızlıkla da ne kadar yürürse bir ilişki hep o kadarla sınırlı kalacak.

Zuy. dedi ki...

çok hüzünlü bi yazı olmuş bu.. ama her seferinde bu, daha öncekilerden daha özeldi diye düşünmüyor musun? bu daha iyidi, daha çok sevdi diye? ama biri birinden daha iyi veya daha kötü değil. senin 70-80 yıllık hayatının birkaç yılına tekabül eden bir insan, ne kadar üzebilir ki seni uzun vadede? unutursun tabi, ama unutana kadar biraz kastırır işte. sal gitsin. selametle.

İğne İle İplik dedi ki...

Kitabını okumadım, bloğunu takip etmiyorum, daha öncede bir yazıya böyle kafadan çarpmadım, ama sana bunu söylemem lazım.. ' Ağla canım' ilişki ilişki gibi yaşanmışsa bitişide bitiş gibi yaşanır.. Ağlanılır, sızlanılır,ağlamak saçmadır ama göz yaşı üreten bünye buna rağmen üretir... 'onun için ağlamamam lazım'denir ki bu daha saçmadır. Biz adına yapılabilecek son şeydir.. Sonra yavaş yavaş geçer, normal hayata dönülür...
Ama hayatının aşkını bile bulsan, buna gerçekten de emin bile olsan, bir gün onunla bir sokakta karşılaşma umudundan ve bu yüzden etrafa dikkatlice bakma huyundan asla vazgeçmiceksin.. O yüzden ayrılığın tadını çıkar..
;))

A woman's diary dedi ki...

seni seviyoruuz pucca orkidlerden bizede uzat bi kaç dalll ;D

Adsız dedi ki...

seni yeni keşfettim pucca..umarım yorumları hala okuyorsundur..gazetelerden merak ettim seni sonra tüm günlüğü okudum..kendi kendime gülüyorum okurken deli gibi..çok eğlenceli ve komiksin.kitabınıda alıcam yakında..üzülmeyi sevmiyorsun ama şöyle söyliim ben hastayım ama böyle baya hasta her ay acile gitmesi gereken 2 yıldır çalışamayan daha doğruu hastanede kadrolu hasta olan bi tipim:)ve günlerdir senin o eğlenceli umursamaz tavrın beni çok mutlu ediyor..sürekli okuyorum ve amannn koy dötüne en fazla ölücem diyorum:)yakında ameliyat olucam sanırım keşke hastanedede bilgisayarım olsa ve seni okuyabilsem...neyse üzülme işte sağlıklısın ya çok klişe ama inan öyle daha ötesi yokmuş hayatta..
kendine iyi bak..

zuhal dedi ki...

Kitabı yalayıp yuttum kızım :DDD
hADİ YAZ BAK BİEYLER!
ELİMDEN Bİ KAZA ÇIKKCEK HEAAA :p

nalann dedi ki...

ezikkk ericcc kendine bilee sahip çıkamamıs erkeklerrr size sesleniyorumm : bırakın artık şu ıssız adam modunuu yaa adam gibi sevmiyorum aşk bitti baskasını seviyorum en kötüsü yatakta daha iyisini buldum diyin varsa o göt tabi

cecil dedi ki...

yüzük için verdiğin karar bir harika...
sadece zaman.. belki 3 gün yada 1 hafta tlf bakar durursun ama en fazla 21 gündür bilesin.... bilimsel olarakta ispatlanmıştır....

cecil dedi ki...

yüzük için verdiğin karar bir harika...
sadece zaman.. belki 3 gün yada 1 hafta tlf bakar durursun ama en fazla 21 gündür bilesin.... bilimsel olarakta ispatlanmıştır....

Beril Öke Gülen dedi ki...

bloguna bugün rastladım ve yazını okuyunca gerçekten çok tanıdık bir şeyler buldum, diğer birçok kişi gibi.
ne kadar samimisin, hayran kaldım..
seni hiç tanımıyorum ama süper bir insan olmalısın, bu kadar üzgünken bile espiri yapabilen insan, şahanedir bence :)
Milliyet için de tebrikler, işine daha çok sarılırsın şimdi ve umarım en kısa sürede de unutursun onu..

obez ve şişman bir sevgi dedi ki...

ne psikopat yorumlar alıyosun lan :)

özge dedi ki...

erik zamanı geçti be puccam. darısı sevdiğin mandalinalara:)
-ağlattın ya beni alacağın olsun-

PataTa dedi ki...

İnsan kendi kendini gerçekleştirir. Bu blog da bunun bir örneği. Kitapla da optimuma ulaştı. Tebrikler gerçekten.

Bir de Patafizik açısından bakmak lazım bunlara. Mesela aşk nedir Patafiziğe göre. Bir bakalım: http://litterrarte.blogspot.com/

feronia dedi ki...

bizim şanssızlığımız bu puccam heralde..
değer bilmiyor bizim karşımıza çıkanlar..al işte benimki de rusyaya gidiyor.beni sevdiğini söylüyor ama sözde..ayrılamıyorum terkedemiyorum bu şapşalı ama akılsızlık yapan bizleriz, el üstünde tuttuk hepsini, önümüze kim gelse bizi sevdiğini söylese azcık beğensek kalbimizi kaptırıp salak gibi gittik peşlerinden.inandık evlilik hayallerine, söyledikleri herşeye..
al işte önce seninki gitti.her ne kadar açıkça sorduğumda hayır asla deseler de benimkiler de gitti, belki şimdi ki gidecek nerden bilebilirim?ama cesaretli olan bizlerdik.hiç gizlemeden kendimizi, olduğumuz gibi evet dedik onlara.geldiler, gittiler.hem de keyiflerince(!).aşk acısı çeken, kalbine bıçaklar saplanan, ağlayan, belalar okumak zorunda bırakılan ve hayalleri yıkılan bizler olduk.ulan elin erkeği geldi bizim ailemizin en yakınlarımızın ömrümüz boyunca üzemediği gibi üzdü, dağıttı bizi.haketmedik...
yine de beterin beteri vardır bak bana..
bi sevgilim var ailesi yok sayılır teyzesi tarafından yönetiliyor ve benimle birlikteliği duyulursa sıçtık.türk istemiyo adamlar.ama ben gidip aptal gibi bu çocuğa vuruldum kaldım..biraz önce de en yakın arkadaşlarımdan birinin ondan hoşlandığını farkettim tahminlerim doğruysa eğer..bütün sene emanet ettiğim yakın bi kız arkadaşım arkamdan işler çevirmiş..daha neler neler...işimiz zor puccam ama sen sesimiz oldun.üzülme geçti, az kaldı geçicek..belki de geçmiştir bile acın..seni tanımasam da çok seviyorum çünkü sen bizden birisin, iyi ki varsın güzel kız...

ohh içimi döktüm...

Sedan dedi ki...

"he's just not that into you" filmini izleyin orada da kendinizi göreceksiniz kızlar. Bu filmin kısa metrajlısını burada çevirdiğinizi söyleyip sizi bir kez daha kendinize getirme görevini üstleniyorum. Birbiriniz kandırmayı, gazlamayı ve sadece erkeklerin kadınların duygusal taleplerine arz yaratma zorunluluğu olmadığını öğrenin artık. prenses sendromundan kurtulamadıkça elinizde olacak şey her daim kalın bir penis olacaktır.

Adsız dedi ki...

adam resmen saka gibi ya senin kitap yazmanla ayrılmanızın filan ne alaksı varsa. neyse pucca sen daha iyilerine layıksın ama gidiptee en kıymet bilmezleri seçiyosun. ben kitabı okuduğum için olayı biliyorum. bildiğin zırva. pis herif

Melis dedi ki...

Allah butun bu erkeklerin belasini versin. en iyisi lezbiyen olmak bence.

sudan çıkmış balık kıvamında depresyonda dedi ki...

offf pucca 10 dk önce okudum bu yazını ve günlerden beri kitabını almayı düşünürken bir türlü fırsat bulamamıştım.Ama az önce işyerimin en yakınındaki kitapcıya koştum çok garipti gidip almalıydım kitabını ve bir çırpıda okumalıydım ancak yokmuş kitabın :( siparişi verdim 2 gün içinde istanbul dan gelicekmiş 2 gün daha beklemek zorundayım şimdi.Bende 2 hafta önce senin blogunu beraber okuduğum sevgilim tarafından terkedildim.Ya arkadaş nasıl bişeydir bu hem terkediyolar hem bende çok acı çekicem diyolar nasıl bi çelişkidir bu :s

Uzman Psikolog Ayşegül Soysal dedi ki...

Yok anacimm yokkkk , oylee ana kuzusu olan erkekten bir bok olmaz kusura bakmayin , en basindan belliymis.
Benim ki de oyle valla , annesi - o - ben 3 'lu iliski yasiyoruz!

Adsız dedi ki...

Kitabını alınca blogunu okumadım bilerek; önce kitap bitsin sonra gerisini takip ederim diye. Bir yandan iş yapıp bir yandan kitap okurkene sonunda elimde kitap kalakaldım. Lan bu şaka heralde dedim. Baktım bloga aynı hikaye devam... Anası halletmiş herşeyi diyor, daha anasının sözünden çıkamayan erkek zaten sana yaramazmış diyerek konuyu kapatmak istiyorum ama Erik' e de küfür etmeden bunu yapmak istemiyorum. Küfür de edemiyorum yazık lan çok acizmiş be...

Petit Beurre dedi ki...

Puccaa ayni boku bana da icine okuz kacmis bir baska erkek yapti sanki yuzugu takarken lutfetti 3 5 ay parmaginda dursun hevesini al der gibi bi anda bunalim ayaklari ve yapamiorum ben fasli ustunden 1 yil gecti o kdr mutluyum ki smd cocukluk hayallerim gerceklessin die o icine kacmis okuzle evli olucaktim ve su an en mutsuz olucaktim...elde var sdc allah sukur beni kurtarmis ve tabiki yeni heyecanlar ozgurlugu seviyorum

Duru Günaçan dedi ki...

çok gerçeksin...seni o yüzden seviyorum

Adsız dedi ki...

masturbasyon yapsın adama bak.

Tayfun ÇAKIR dedi ki...

Merhaba, iletişim formunuzu görememe durumundan dolayı yorum olarak iletişime geçeyim dedim.. Link değişimi vs şartların varmı öyle bir seçenek?

Sitem:http://zingocan.com

calender dedi ki...

çok garip. ben de çok severken ayrıldım. hala mücadelesini veriyorum ama yinede bana mısın demiyor? yazdıklarından anladığım kadarıyla o da beni öyle seviyordu. ama hayat her zaman yaptığı gibi bir şeyler öğretmeye devam ediyor. yok ya bırakmaz bir yerlerde hala beni hissediyordur diyordum ama konuşmalarına bakarsan yok unutmuş diyorum. her aradığımda sevgi sözcükleriyle telefonunu açan kişi bugün artık neden arıyorsun uslubunda konuşarak beni içten içe çıldırtıyor..
sanırım bitti. ama kabullenmek, hazmetmek uzun sürecek gibi...

Adsız dedi ki...

ya az kufretmedim kitapta ona hayvan herif. ettigim beddualar yerini bulucak ama sen hic merak etme.

Adsız dedi ki...

bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine araştırdım ve çok beyendim doğal olmanız,içten,samimi değişik geldi hepsinde ayrı bi iştahla okudum farklıydı,ama bu beni çok etkiledi aslında hemen hemen birçok şeyleriniz beni anlattı resmen aynı olmasada mutluluklarıda hüzünleride aynı duygulardı..

keşke sizi tanıma fırsatım olsa :( sibel

Adsız dedi ki...

ayça;

en iyisi olmuş.çok da güzel olmuş.
"sayesinde malzeme çıktı yazmak için!"de geç...git:)

dilan dedi ki...

bu yazıyı ilk yazdığında da okumuştum ama kitabını yeni bitirdiğim için şimdi yorum yazıyorum puCCa'cım. (konuya daha vakıfım da diceim de bi bok olsa)

koy götüne gitsin puCCa ya. kitabı okurken, otobüs, metro demedim anıra anıra güldüm. siktir et gitsin soğuk ingiliz karılarını görsün de değerini anlasın hayvan. bakalım senin kadar hem komik hem zeki (bknz: klişenin dibine vurmak)hem misyoner, hem taocu :p hatun bulabilecek mi?

salla gitsin canikom yahu. söylemesi kolay biliorum da. sen de biliosun ki geçiyo. bi sabah bi uyanıyosun, bitmiş. o sabah beni hatırlarsın artık. tabi kendine yeni manita yapmadıysan. öperim.

ozan dedi ki...

puka senin kide bişey mi be benimde iki yıldır birbirimizin aşkından yandığım kır çiçeğimde beni bırakıp gitti hemde hanfendinini mazereti ne biliuyormsun neymiş onu dünyamın merkezine koymuşum onu aşırı sevmem onu rahatsız etmiş ağlaya ağlaya beni terk etti madem terk edecen niye sımsıkı sarılıp dakikalarca ağlıyorsun.. bide dediği lafa bakıp ölünün bile kırkı çıksın diye beklenirmiş sende bekle beni unutursun diyip defolup gitti.. bende tam 44 gündür kikmizin beraber döşediği mutlu yuvamıza gitmiyorum mülteci gibi orda burda kalıyorum.. sadece gidip tek gece o evde kalacağım sonrada o evin tüm eşyalarını öğrencilere dağıtacağım..

Ay Lav Kiraz dedi ki...

e pucca hani bu herif seni cok seviyodu? Nasıl gider ya, e erkek değil mi hepsi camış!

elkdrkıs dedi ki...

şuan yaşadığım durumu anlatmışsın resmen yaa şu 2 saattir ağlamıcam ben gururluyum ztn bende çok sıkılmıştım 4 yıl ne ki millet evlenip boşanıo diyip diyip kendimi tutuodumki yazıyı okuyunca daha fazla dayanamadım...sanki birisi ki o sensin karşıma geçmiş ruh halimi bana anlatarak hadi artık ağla dedi=)çookk beğendim yazılarını artık takipteyim....

Rubi dedi ki...

Pucca yaa gercekten çok üzüldüm, ama şöyle de bir gerçek var ki ana kuzusu heriften adam olmaz, uzak durmali bu tiplerden, yoksa ilişkiyi adamla degil adamin anasiyla yaşarsın :S
Umarım bu acıyı en kısa zmnda atlatirsin ve seni hakedecek yeni insanlarla tanışırsın...

Yasemin dedi ki...

kitabı az önce bitirdim.. valla soluksuz 3 gunde okudum. tamam 3 gun uzun bir sure ama arada nefeste almam gerekiyordu canim.. yeri geldi gulmekten koltuktan düştüm, eşim ne oluyor sana yahu ne okuyosun bu kadar komik dedi. tüm yazdıklarında birşeyler var kendimden.. ama en çok hayat hakkındaki tespitine bayıldım. şuanda kitapta altı çizili paragraf o.. hayat bir orospudur..
erik'i de itele gitsin.. gidene güle güle gelene hoşgeldin ;)

yazııık dedi ki...

demiştim ben sana böyle olcak diye...