14.02.2011

Sevgili evren, seni aldattığım için üzgünüm

Şimdi bu evreni kandırma hadisesini bi daha bi daha paylaşmış gibi olcam ama o kadar işe yaradı ki şu an bir manitaya sahibim. Sevgililer günü şeysine dımdızlak kalan varsa bir yardımım dokunur belki. Etrafımdakiler, isteyecekleri bir şey olduğu an, secret olsun, karma olsun, evrene mesaj atma hadiselerini konuşup duruyor. Ben ise sevdiğini serbest bırak dönerse senindir, dönmezse en adi orospu çocuğunun tekidir klişesini bile anlamakta zorlanan kaderci bir insandım. Ta ki uzun süredir manita olaylarına girememe durumuma bir çare bulamayana dek… Denemekle bir şey kaybetmem diyerek evreni yanıltmaya karar verdim!

Hayali sevgili

İşten, eşten, evden yenisini bulmadan ayrılmayacaksın! Ne kadar acımasız olsa da kural bu, paranın parayı çekmesi gibi erkek erkeği çekiyor olmalı. Bir sevgilin varken etrafın yakışıklılarla dolup taşıyor. Ne zaman ayrılıyorsun hooppp adamlar aynı anda yok oluyor… Bunu düşünerek atacağım ilk adım, evrene yanlış sinyal vermek olmalı dedim. Şu an bir sevgilim varmış gibi davranıyorum. Arkadaşlar aradığında, “aşkitomlan film izleyeceğiz bebişim yaa gelemem” falan diyorum.

Oysa evde oturup “öyle bir geçer zaman” dizisini izleyerek, o uzun bacaklı yosma Caroline’a küfürleri yağdırıyorum! Arada bir kavga etmişiz gibi davranıp içiyorum falan, sorunları olan bir ilişkiden kaçmaya çalışan bir kız havası yaratıyorum. Yeni tanıştığım her adama bunu öyle bir yansıtıyorum ki söylediğim yalana ben inanıyorum, bi süre sonra flört ederken vicdan azabı çekiyorum. Yalnız bu hayali sevgili olayının kötü bir yanı var ki, bir süre sonra bu işi şizofrenliğe döndürebilirim. Yani aslında bu iyi bir şey tabii ben bile inandıysam bu olaya, evren gani gani inanır. Burada ki amacım sevgili varmış gibi davranırken bir yandan evrenin bana kısmet yollaması, hadi onu yapmadı diyelim sevgilimin aslında olmadığını görünce kafası karışıp “anaaa bu kızın manitası vardı yahuu” diyerek bana tez elden bir tane ilik yollaması.

İç çamaşırı çekmecesi

Bir gün seks yaparım umuduyla alıp, çekmecenin en güzel köşesine koyduğum bütün çamaşırları giydim. Öyle bir olay gerçekten var çünkü onlar saklandıkça giyemiyorsun, küflenecek yahu köşede kala kala garibanlar. Tabii kotun altına giydiğim fırfırlı tangalar gün boyu beni rahatsız etti, zırt pırt tuvalete gidip onu parçalamak isteğiyle yanıp tutuştum ama yapacak bir şey yok! Birkaç tane de kendime o biçim garip çamaşırlardan aldım. Ama en önemlisi jartiyer denilen şeyin bende seksi durmadığını fark ettim. Hatta öyle ki insanı sevişmekten, kadından hatta dünyaya geliş amacından bile soğutabilirmiş. Kalın bacaklıysam suçum ne yani, o jartiyerin çorap kısmı öyle bir sıkıyor ki portişikkk diye bir kütle yağ popoma doğru yayılıyor. Çok çok kötü bir görüntüydü, sanırım son ilişkimde var olan sorunumuzu da bu sayede anlamış oldum…

Evlenmek istemiyorum.

Bir şeyi çok istediğimiz zaman olur geyiğinin olmayacağını taa bebe belikken öğrenmiştim. Sen vazgeçtiğin an oluyor olaylar. İstediğin sırada sadece acı çekiyorsun, umut denilen şey insanı mutlu etmiyor maalesef. O yüzden artık evlenmekten vazgeçmiş gibi davranıyorum. Evli arkadaşlarımı görünce “Yaa bu yaşta ne evliliği çıldırdın mı?” diye ağzımı yaya yaya konuşuyorum. Topalak çocukları gördüğümde sevmiyorum yanaklarını sıkıp “ayy çocuk yapasım var” diye çıldırmıyorum. Aksine “hayatta en son istediğim şey çocuk” diyip duruyorum. Planlarıma göre seneye bugünlerde hamile kalmış olmam lazım!

Büyük konuşmak

Atalarımızdan öğrendiğim en acı deneyim, büyük konuşmamak gerektiğidir sanırım. Iyy, mıyyy diye ne dediysem başıma gelip duruyor çünkü. Üniversite birinci sınıfta “O şaşı göbekli malın bile sevgilisi var, ıykkk bir milyon gönlüm olsa birini vermem” dedikten 1 ay sonra çocuğa sırılsıklam aşık olup, 4 sene ilişkide kalıp, bir sene nişanlı kalmamla bu durumu teyit ettim arkadaşlar! Büyük konuşma olayı gerçekten var. O yüzden konuşacağım şeyleri tek tek seçiyorum artık. Misal, “Engin Altan Düzyatan mı ıssız bir adaya düşsek, muzlara sarılırım adamla olmam” Oysa içimden geçenler, ıssız ada, Hindistan cevizi aromalı kremler, hamak mamak mavi göl filmi nınınınınının!!!!!!!. Sonra “Murat Boz yani gelse yalvarsa ağlasa gene de suratına dönüp bakmam” “Ayyy hem zengin, hem yakışıklı, hem çıtır, hem dürüst, hem akıllı, hem sadık, hem komik bir adamla birlikte olmak mı, Allah yazdıysa bozsun hayattaaaaa imkansız yani” Diğerlerinden olmasa bile bu olaydan acayip umutluyum kesin bir şeyler olacak, yüzde yüz çalışıyor yani bu durum!

Geriye dönüp bakmamak

Benim şöyle bir huyum var, sevgililerimi unutamıyorum. Aradan kaç sene geçmiş olsa da onlar bana ait olmalılar. Yani hayatlarına kimse girmemeli, hala ilk günkü gibi bana aşık kalmalılar. Ne zaman arasam onları bulmalıyım. Kıyafetlerim gibi olmalılar yani, giymiyorsam dolapta kalmalılar. Elbet bir gün giyerim umuduyla saklamalıyım. Bu tabii yoruyor insanı doğal olarak. Geçmiş defterlerim hiçbir zaman kapanmıyor. Hala lisede çıktığım çocuğa bile hesap sorabiliyorum. Öyle bir manyağım yani, adamlar benden sonra evlendi diye kıyametleri kopartıyorum, düğünlerini basmayı kendimde hak gibi görüyorum!

Geçmişi düşünmek geleceğe odaklandırmıyor olabilir dedim kendimi. Ve o kadar iç içeyim ki geçmişimle her ayrıntıyı bir şeylere bağlamak zorunda hissediyorum kendimi. O sebeple yeni hiçbir şey dikkatimi çekmiyor içerisinde yaşanmış bir anımı bulamazsam… O sebeple özel şeyleri sakladığım kutumu atmakla başladım işe. Bana yazılan bütün mektupları, hediyeleri tabii pahalı olmayanları bir çırpıda attım. Öyle bir manyakmışım ki cep telefonu yeni çıktığında sevgilimin bana yolladığı sms leri kâğıda yazmışım. Eski defterleri kapatarak yenisine hazır ve nazır bir şekilde beklemedeyim.

PS: Bu arada bu seferki sevgiliye bir rumuz bulamadım. Adamı bi sonra ki yazıda anlatacağım, meyve ismi koysam kart kaçar, kahvaltılık koysam adam akşam yemeğine daha uygun sanki... Off en zor kısmı rumuz bulma hadisesi.


57 yorum:

didem dedi ki...

evrene gonderttigin enerciynen buldugun sevgilin hayirlara vesile olsun, neseli insan kisisi.

Ceyd dedi ki...

bayıldım yazına:)

Adsız dedi ki...

araba markasi koy adamin rumuzunu :D

Briss dedi ki...

Bence hiçbiri değil de şu son olay çalışmış. geçmişi silme kısmı. Böyle zamanlarda eteğindeki taşları dökünce yenilere sıra geldiğini düşünüyorum. ben de öyle yaptım, Next...?

rahat yazar dedi ki...

Evet eskisi gibi yaz bloguna okuyalım PuCCaa:)

Daphne dedi ki...

Biliyorum biliyorum yazmak zorunda değilsin ama yokluğun belli oluyor.

Sıkıntıdan koca blogu baştan sonra bir daha okuyorum. 2010 Ocak'a başlamıştım ki yazdığını fark ettim (: Umarım devamı gelir.
...
Benimkini bulduğumdan beri tüm yakışıklı erkeklerin götü başı kaşı gözü ayrı oynuyo. Sonra kimdi diye koluna çimdiği yiyen ben oluyorum... Te alaam sen sabır ver.
Taktiklere devam ((:

zey0zey dedi ki...

çamaşır diyince bende sabahtan beri şu fırfırlı donumu giymemeliydim diye düşünüyorum.hadi snnki taktik ben niye giydiysem önümüzdeki 5 gün sevgilimi görme ihtimalim bile yok :S

Leylâ dedi ki...

sevgililere kümülatif mantıkla yaklaşmanın benden başkasında da olduğunu görmek güzel. birikim hesabı resmen :)

CKCKCKKCĞğ dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Bence adamının adı Şarap olsun bu sefer. :)

Adsız dedi ki...

Aman Tanrım aynı şeyleri yapan bi manyak ben değilmişim!
Hele şu mesajları kağıda yazma olayı...
Ben neye istinaden öyle dedi okuyunca anlayayım diye kendi mesajlarımı da yazardım üstelik deftere.. hey yarabbim!!!

Eleştirel Günlük dedi ki...

Bir sevgilin varken etrafın yakışıklılarla dolup taşıyor. Ne zaman ayrılıyorsun hooppp adamlar aynı anda yok oluyor…

Kadin da kadinlari cekiyor... Bir is var bu isin icinde Bucca!

Harun TURAN dedi ki...

"Motor"cu koy Pucca. Tam seninle çıkan birine yakışan bir söz olur bence.

Sumimizakura dedi ki...

inşallah bu sefer mutlu olursun.

Adsız dedi ki...

bayldım sana

Adsız dedi ki...

Sevgilinle mutluluklaaarrr inş. çok çok güzel gider herşeyy inş. evlenrsinz bebşleriniz oluurr :)

Adsız dedi ki...

son 1.5 yıldır depresyondayım öle amaçsızım son 2 aydır ise sürekli mutsuz herşeyden sıkılan etrafımda olamayn adamları bile kaçıran bi tiptim ta ki seni okuyana deke :) evet eşşeğim seni yeni fark ettim ama ohh bee yalnız değilmişim demek beni hayata döndürdü:)simdi bende ağzımı yaya yaya ayyy tatlımmm anlamadım kii nie böylesinn diyip salağa yatarak hayatımı güzelleştiriyorum

P.S ıyy engin altan mı böykk o erkek mi ayol hiç işim olmaz :PpP

Adsız dedi ki...

ee sen zaten yalanmışsın ki ooo yemişler bizi nese salaklığımıza doymayalım

EfsuN dedi ki...

Özlediğim şeylerden biri varsa o da yazıların sanırım. Cadde'yi alacağım diye Milliyeti zengin ettim bilesin. Unutma bizi de kıyıda köşede, merakla bekliyoruz.

Sanırım ben işe büyük konuşmakla başlayacağım. ''Zek'mi? o kim? hayatta dönüp bakmam diyerekten...''

begüm dedi ki...

pucca iç sesin ben olabilirim diye şüpheleniyorum çok fena.

Adsız dedi ki...

Pucca eger bu seferki ile gercekten olacak gibi ise,eger evliligi de ciddi ciddi dusunuyorsaniz, hicbirsey koyma rumuz olarak. Hatta yazacaklarini her ne kadar sabirsizlikla bekliyor olsak da bu ikinizin hayati ve birak herseyiyle size ozel kalsin. Unutma ask gecer ama uzun sureli iliskiler saygi ve guven sayesinde yurur.

PaVan dedi ki...

dur bende bi deniyim!!

nanananaeveryday dedi ki...

bizim arkadaşlara yalanda söylenmiyor yahu. illa ismini istiyolar, "feysten bakıcam canikom" olaylarına giriyolar. pehh

Adsız dedi ki...

harun turan sana ne girdi acabaaaa..rahatsız herif

Adsız dedi ki...

harun turan sana ne girdi acabaaaa..rahatsız herif

Adsız dedi ki...

acaba bende mi uygulasam şu taktikleriii

EvA dedi ki...

PuCCa kahramanım her zaman en kıymetli döktürmelerinden yapmış...Kutluyorum PuCCa kıraliçee..

LuCi ^^ dedi ki...

Bende bir sevgilimin olmasını isterim ama yaşadığım olaylardan sonra korkuyorum puCCa çok korkuyorum!

Adsız dedi ki...

bitiyorum su tespitlerine resmen yha. uyqulcm ;)

Elif dedi ki...

Haha çok güzel bir yazı takdir ediyorum seni :) Çok iyisin hep böyle kal..

Unknown dedi ki...

Tekrar dönüş yapman ve mutluluğun senin adına hayırlı olsun. Meyve ismi koyma istersen..

enikonudedikodu dedi ki...

Pucca,lütfen daha sık yaz.

Adsız dedi ki...

bu yazı "aradığım sevgiliyi nasıl buldum" konulu bir yazı olsaydı, gülümseyerek okunabilirdi de, henüz işe yaramamış olması ve olmuş gibi yazman endişe verici..

Adsız dedi ki...

hayali sevgili kısmında en yakınlarına da mı sevgilin varmış gibi davrandın peki?

Adsız dedi ki...

böyle de bir şey...
http://bit.ly/etdOzB

Adsız dedi ki...

çok sevdim seni, yazılarını, tarzını, fanatizmini, kıskançlığını... küfürlerini :) lisede bu tarz yazılar yazardım, çatlak edebiyatçımız sınıf sınıf gezer okurdu... blogu yeni keşfettim, koşa koşa kitabını aldım ve bitirmek üzereyim. sakın bunlarla yetinme, yaz... devam et... çok daha başarılı olucaksın inan... cesur kadın kalemlerıne ıhtıyacı var bu ülkenın... çook daha fazlasına...

Mc Disco dedi ki...

bayıldım yazınaaa :)

Adsız dedi ki...

super yazmışın cnm ya :)) özellikle şu büyük konuşma kısmını
Ömer mi ?? O kim ? Tek erkek o kalsa bakmam ya Xpppp

KalordaFrida dedi ki...

munya terliklerini yirim yirim:)))))))))))

KalordaFrida dedi ki...

dur acemi şeysiyim,burda munya terliğin yoktu gene sayfaları karıştırdım:D bulcam onu oraya şettim yani:)

komikliklersakalar dedi ki...

ben avrupaya gidiyorum görüşürüz

Sally dedi ki...

bence adama Zeus de yok ya da dur köpek cinslerinden birini koy :D Çnkü her adamn içinde bi köpeklik var ;)kıçı çıksın hepsinin !!!

Adsız dedi ki...

Murat Boz'un eşcinsel olduğuna dair söylentiler var. İstememekte haklısın bebeğim.

ezgibektass dedi ki...

Pucca bişiy ıtıraf ediyorummm senın yazndan sonra bende kendıme bı hayalı sevgılı byaptım adı evren oldu bu yakışıklının ve bız ck mutluyuzzzzz cekıcemmmmm herkesı evrenım sagolsun puhahahah

Beyazatlı Penis dedi ki...

Twitterdaki follower sayısına tav olup yazılara göz atayım dedim.Okuyorum okuyorum dişe dokunur bi bok yok.Türkiyede bir kadının sokağa çıkıp sex sözünü haykırmasıyla bile orası miting alanına dönüşebilir. Böyle bir ülkede cinsel hayatın klişe argümanlarını kullanıp blog yazmak ve okunmak kadar kolay bişey yok tabiki.Gördüğüm tek şey cinselliği alenen yazmanın ilgi çekici olduğuna dair ''farkındalık'' tır. Koca bir hayal kırıklığı.Rahat sex yapan insanlar bulmanın zor olduğu bir ülkede yani Türkiye'deyiz.Burda sorun nedir biliyor musunuz? cinsellik isteyen erkeklerin abaza diye tabir edilip kadınlarınsa işte böyle binlerce takipçisi nin olmasıdır.Bu yazısını okuduğum tilki kadın olarak seçen taraf olmanın avantajını kullanan şark kurnazının tekidir.Aslında bu yazıları okuduktan sonra söylemem gereken tek söz ''hasssiktir'' olmalıdır.

Kibritci Kız dedi ki...

bitti pucca ... herşeyi okudum . sana hayatta başarılar dilerim.

Rubi dedi ki...

Pucca yaa yazilarini özledik valla, hani bu sene sürekli yazacaktin :(
Bizi yazılarından mahrum bırakma lütfen...

SheBBo dedi ki...

Pucca kızım hastayım sana yaa .. kafamın içinden geçen herşeyi senin dilinden okumak bana süper keyif veriyor.. adamın yeni rumuzu da bence hayvanlara verdiğimiz isimlerden biri olsun.. sewiyorum seni pucca.. :)

kahwe dedi ki...

evlilik muabbetine kesinlikle katılıyorum : ) çünkü birebir aynını bende yapıyorum arkdşlarımı öyle kıskanıyorumki onlar ballandıra ballandıra anlatırken içimden onları öldüresiye döwüyorum konuşma bittiğinde arkamı dönüp başka şeylere dalıyorum kafamı kurcalayan o niyeler niye niye niye ?? bende şimdi ona bizde şu gün nişan yapmaya karar verdik diyip anlatabilirdim diye iççekiyorum .. onlarda biliyor ne kdr üzlüyorum ama arkdş işte paylaşmadan yapamıyor

yasmin dedi ki...

yazmaya devam :)

heleninstylegezegeni dedi ki...

Şu eski manita mevzu derin mevzu abicim.Elinde yenisi varken bile "eskisi de kapımda köpek olsun yaaa"düşüncesi her kadın bünyesinde mevcutmudur, yoksa sadece benim gibi nevrotik sayıklamalarda bulunanların manyaklığımı?

ali dedi ki...

gunlugu icsel ve surukleyici bir dil ile yazdigin icin okudum, sanirim bu nedenle okudum evet.

Zelda Zonk dedi ki...

Eski sevgilileri unutamama,hiç birinden kopamama.Geçmişte yaşama.Hatta smsleri kağıda yazma.Of nasıl bu kadar aynı olabiliriz!

Adsız dedi ki...

gerçekçisin ve bu tavrına hastayım..düşüncelerine gelince son derece mükemmel..birlikte olduğun her kişiye bağlısın ki bu çok önemli:) hemen hemen aynı karakterist özelliklere sahibizz:)okuduğumda '' abi tamam ya bu benim'' dedirtebiliyorsun teşekkür ediyorum :) vee yalnızım yine yine diyorum..keşke senle konuşabilsem..saçmalıyorum iştee..

Aslıhan:)

çemkirella dedi ki...

:) Süperdi Teşekkürlr

bünyan dedi ki...

slm teşekkürler...

Adsız dedi ki...

stringler benim de popomun arasına kaçıyo ama kumaş pant. ile giydiğimde kendime güvenim artıyo :P