19.09.2011

Sakın kaybolma tamam mı?

İnsanın bir kardeşinin olması, bence ona verilmiş en büyük şanslardan biri. En azından benimki öyle, bulaşık ve çöpü kimin dökeceğini hiç düşünmüyorum. Geçen gün ortadan kayboldu ve gerçekten ölüyorum zannettim

Akşam eve yorgun argın geldim, hiçbir ışık yanmıyor evde in-cin cirit atıyor. Kardeşim daha gelmemiş diye hemen bir mesaj attım, “Saat kaç olmuş, 10 dakika içerisinde evde ol, babama söylerim İstanbul’da sabahlara kadar fink fink gezdiğini” diye mesajımı atıp, ablalık vazifemi yaptıktan sonra televizyon izlemeye başladım. Bir saat geçti, iki saat, sonra derken beni aldı bir merak. “Kız korkutulmaktan anlamadı sanırım, bir arayayım” dedim, telefonu kapalı!
İşte şimdi babalardan baba beğenebilirim, gecenin bir yarısı kardeşim ortada yok ve nerede olduğu bilinmiyor.
Hemen bütün arkadaşlarımızı aradım. “Kardeşimi gördün mü”yle cümleye başlayıp, ağlayarak “Allahhımm ben ne yapacağım, kız ortada yok”la bitirerek, herkesi acil durum pozisyonuna soktum. Allahtan çok fazla polisiye dizi izlemişim ki tek tek kağıtlara notlar alarak kendimce kızın yerini bulmak için bir şema oluşturdum.

Kızın son attığı tweet: “Kıvanç bir seks oyuncağı, seks objesi değil, iyi bir oyuncu. Taş gibi iyi bir oyuncu, kasları falan iyi oynuyor uuu yeah beybi.” Facebooktaki son mesaji: “Kuzey’i izledin mi yahu bal gibi olmuş adam, du ben bakkala gidip dönüyorum.” En son onunla telefonda konuşan kişiyeyse, “Abi adam popo yağlarını adonislere koymuş sanırım, bir saniye tatlım, bakkaldayım da bir kola, iki de karbonatlı sakız verir misiniz?” demiş.

O dombik kafa bakkal kardeşimi kaçırdı

Yani suçlu ya bakkal ya da Kıvanç Tatlıtuğ! Kıvanç’ın kardeşimi kaçırma ihtimali sanki biraz zayıf. Konuşmalara bakılırsa hatta bacım adamı kaçırmış, bodruma kilitlemiş, şokella partisi yapıyor olabilir. Ama o bakkal, kesin o kaçırdı kardeşimi, biliyorum o adam kaçırdı en son oradaymış çünkü. Hemen bütün arkadaşları aradım ve adamın evine baskın yapmaya karar verdim.

Bize geldiler hemen yuvarlak masada fikir alışverişi yapmaya başladık. Zaman geçtikçe daha da tedirgin oluyorduk. Bir taraftan biri kardeşimin bütün internet kayıtlarını inceliyor, bir taraftan diğeri beni sakinleştiriyor, biri de bakkalın adresini öğrenmeye çalışıyordu. Ortadaki bütün veriler, suçlunun bakkal olduğunu işaret edince, hemen polisi aradık.
Polisi beklerken ben de babama ne hesap vereceğimi düşünmeye başladım. Bir taraftan da öyle dualar ediyorum ki, “Onsuz yaşayamam ben” diyorum. En kötüsünü düşünüp “Ben öleyim bari” diyorum. Acaba babamı arasam mı, aramasam mı? Zaten çalışmayan beynim şu an hiç çalışmıyor, insanlar bileklerimi falan ovuyor. İnternetten arama bulma kampanyası yapmak için kardeşimin fotoğraflarından seçiyorlar.
Tam böyle kritik bir sinir krizi anında, salona üzerinde pijamaları, gözleri kurbağa gibi şiş bir şekilde kardeşim girdi, “Yaa ses tellerinize küfür edeceğim ama ha, sabahtan beri bir uyutmadınız” diye geçti koltuğa oturdu. “Acıkan var mı? Islak hamburger söyleyelim mi? Şu kumandayı nereye soktunuz?” deyip sakince geçti yerine...
Meğersem ben evde kız kayboldu diye fink atarken, hatun odasında yatıyormuş. Odasına bakmak zerre kadar aklıma gelmedi. Hemen aradık polisi “Gelmeyin, yanlışlık oldu” diye ama iş işten geçmişti kaybolmayan bir kız yüzünden ifade vermek zorunda kaldık. Bir günü de böyle atlattık yani...


41 yorum:

pylz dedi ki...

:D:D abla olmak nasıl bir şey bilirim :D

losstime dedi ki...

:)
her zaman olduğu gibi süpersin

Leah dedi ki...

ahahahahahaha zodyaklı ya
pıtır pıtır gelmiş yanınıza oturmuş
ahahah süper! :D

Kriptograf dedi ki...

Pucca uzun süredir hakkında düşünmeye başladığım bir şey var. Bilmiyorum daha beklemelimiyim tam emin değilim ama sana bir kaç yazılık şans daha vericem eğer bu tutumun devam ederse fikrimi sabitleyecem.
Sen yine içinden geldiği gibi yazmaya devam et ne demek istedi falan diyede düşünmene gerek yok...

Kriptograf dedi ki...

Pucca uzun süredir hakkında düşünmeye başladığım bir şey var. Bilmiyorum daha beklemelimiyim tam emin değilim ama sana bir kaç yazılık şans daha vericem eğer bu tutumun devam ederse fikrimi sabitleyecem.
Sen yine içinden geldiği gibi yazmaya devam et ne demek istedi falan diyede düşünmene gerek yok...

cecil dedi ki...

kardeş..
dünyanın en katıksız en yalansız en katkısız sevgisi..
keşke daha çok kardeşim olsaydı..

ÖZGE TOKMAN dedi ki...

delisiniz siz yaaa....:))) ama bir o kadarda şekersiniz...

Rebecca dedi ki...

ahaha harikaymış. kardeşler candır ya.

Adsız dedi ki...

:)) Bayılıyorum şu zihnine, nasıl da işliyor öyle.. Çok keyifliydi yine okumak seni..

lazanya dedi ki...

buna abla paniği deniyor sanırım :)

sTuBboRn dedi ki...

Panık olunca ınsan dusunemıyor basıt olayları:))) odasına bakmak kımın aklına gelırdı demı ama ehueheuheu:)) supersın ya

EvA dedi ki...

Allah kahretmesin sizi emi PuCCa ..gülme krizine girdim..:D:D

Yasemin dedi ki...

Olaylar orgusundeki seni cok iyi anlatiyorsun, gercekten guluyorum:)

Adsız dedi ki...

Kardes candir, bende onsuz bi hayat düsünemem, hatta hayat degil 1 saniye bile düsünemem ;) Bi de insanin kardes gibi sevdigi arkadaslari vardir onlari da unutmamak lazim ;)

BUS and MUG dedi ki...

hhahhaha öldüm gülmekden benim ki kaybolsa görmedim bilmiorm derim :D

Bus & Mug

Elif Ayvaz dedi ki...

:D :D Çok eğlenceli ya.
Kardeş candır ya. Benimki erkek olduğu için hep valizlerimi taşır mesela. Çok severim kendisini. :P

Hande Ne Yapıyor? dedi ki...

tabi kardeşim olaydı daha iyi anlardım ben... Hediye hediye onnar size kıymetlerini bilin bence de...

hayalci dedi ki...

Manyaklar yaa süpersiniz :D

α.к.α.т.я.i.є.ℓ dedi ki...

Lan sizdede hiç aksiyon eksik olmuyo ya :D

fulliaa dedi ki...

bir an ablamı düşündüm, muhtemelen makyajını içip üzerine bir bardak su içer ve uyurdu

abz0rt dedi ki...

haaahahhahaaaa süpersinizzz yaaa :))

Adsız dedi ki...

Puccacim bloguna daha önce denk gelmistim ama bugünlerde okumaya başladim.Uslûbun o kadar eglenceli ki bitmesin diye bayram sekeri gibi birer yazi okuyorum :))
Herkes yatti ve ben gecenin sessizliginde sesli bi sekilde güldüm.Ha-ri-ka-sinn beybi !!! =)

KOCAL dedi ki...

Yazıyı okurken kardeşinin odasında olabilecği hiç aklıma gelmemişti.Harikaymış ya:) Buarada kardeşinin twitter, face yazılarına ve son telefon görüşmesine bakınca sizdeki bu yeteneğin genetik olduğuna karar verdim:)

Hidayet ATEŞLİ dedi ki...

Yaşlılık, hipermetropiyi beraberinde getirir.

Adsız dedi ki...

Stajda bayağı güldüm :D

Adsız dedi ki...

kusura bakma ama gercekten akllın yok.kendini yermek her zaman okuyucunun dikkatini sana yönlendirir ama bir de gercekler var git bir iq testi yaptir yada ne bilim ritalin falan kullan dikkatini toplarsın

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Bu bana hiç yabancı gelmedi,benim kardeşimde sizinkinden farksız değil.Yadırgamadım.

Adsız dedi ki...

sen mükemmemlsin. sesinde harikaydı..keyfim yerine geliyor seni okuyunca;)

Adsız dedi ki...

ahahah geri zekalı

talkativewitch dedi ki...

insan dalgın olunca böyle komik olaylar olabiliyo işte :)

Adsız dedi ki...

senden harika polisiye yazar olur! ahahaha. yarıldımmm :D

Adsız dedi ki...

ahh ah keske benımde kardesım olsaydı evde boyle mal mal oturmak yerıne barı onunla ugrasırdım bulasıklar benı beklıyo mesela suanda :)

japonumm dedi ki...

ben de byle bir abiye sahibim hep seslendiğimde yok olur fakat evın en ucra koselerınde ya uyuyakalır yada teelfonla konusur manyak....:))

Adsız dedi ki...

aman canınaaa pucca süpersin!! kardeşinin uykusuda amma ağırmış onca gelen insana senin yaygarana rağmen uyanması baya zaman almış=)

Melinga dedi ki...

Çok iyi ya. İDOLÜMSÜN PUCCA :D

zeynep dedi ki...

Superr

zeynep dedi ki...

Superr

zeynep dedi ki...

Superr

ikinci el eşya dedi ki...

panige gerek yok nefes alıyorsak bi umut var demektir

Süt Tozu Pazarlama dedi ki...

bana çok lazımda onaylarmısın. plywood  ve   tavuk

Unknown dedi ki...

hahaha ayni şeyi, bende yapmistim kizim annesine gidip evinde yatak yokmus gibi gitmiş arka odada yatip uyumuş. kimsenin haberi yok anneme soruyorum geldi biraz durdu sonra gitti galiba diyor.mahallede dirt döndüm babasina ne diyeceğim diyede korkudan ölüyorum. sonraodauyuuyutanin