18.10.2011

Yeni yıkanmış kot laneti

Beni tanıyanlar arasında bir anket yapsalar, en fazla oyu “Başı beladan hiç kurtulmaz” ve “Her şey onun başına gelir” seçenekleri alır

Banyoda pantolonumu çıkartmaya çalışırken, bir anda bana bir haller oldu, başım acayip dönmeye ve gözüm kararmaya başladı, sonra da ağır bir kedi sidiği kokusuyla uyandım. Kot pantolonum aşağı sıyrılmış, bacaklarım kardeşimin omuzlarında banyoda yatıyorum. “Lan lan lan bana ne yaptın?” diye olayları anımsamaya çalışıyorum. Anımsayamadım, tek hatırladığım çenemin delice ağrıyor oluşuydu. Ben daha ne oldu ne bitti anlamadan evin içine anoraklı insanlar girdi, aynı anda hopp başımda üç kişi belirdi. Ve altımda hâlâ bir şey yok!

Birkaç saniye “Ne oluyor, neresi burası?” tantanasından sonra alt tarafımı fark ettim. En büyük korkum gerçek olmuştu işte. “Aman yavrum donunu temiz tut, hastaneye falan düşersin. Ne pis kızmış bu derler sana bakmazlar, orada ölürsün” diyen sevgili

babaannemi hatırladım. Ağda yapmadan dışarı çıktığım anlarda, “Böyle sokağa çıkıyorum ama araba çarparsa, bacağımı Mahsun Kırmızıgül’ün bacağı zannedebilirler. Allah’ım sen beni arabalardan koru” diye dua ediyorum. Sevişirken bile, “Ne olur deprem olmasın, anadan doğma çıkmayayım sokağa” diyen bir insanım
Daha beynime kan gitmemiş ama ben kotumu çekeyim diye kalkmaya çalışıyorum. Ben çalışıyorum ama acil servis elemanları beni itiyor. Kardeşim de sağ olsun, ben bayılınca 112’yi aramış, onlar gelene kadar da “Şu kızın donunu toplayayım” diye düşünememiş. Neyse ki gelenler hep kadın ama yine de insan bir rahatsız oluyor yahu. “Doktora ayıp olmaz nasılsa” dedim, bilincimin açık olduğunu göstermek için adam gibi yanıt vermeye çalışırken.

Işığı gören geldi
Kapı açık kalmış, ambulans sesini duyan bütün komşular önce kapının önüne, oradan bir şey öğrenemeyince eve girmişler. Sağ tarafımı bir döndüm, Muazzez Abla’yı gördüm, “Ne olmuşşş?” diye kafasını uzatıyordu banyodan. Hemen gözüme lamba tutan kızın bileğini tuttum, “Donumu çekmeliyim yardım et” diye. Kapıyı kapattılar, kızlardan biri kotumu tuttu, yukarı doğru çekmeye başladı.İşte o an, ikinci korkum olan, ‘yeni yıkanmış kotu giyme’ durumuna girdim. O kotu normalde yatağın üzerinde solucan gibi kıvrana kıvrana giyiyorum. Karnımı iyice içime çekip, düğmelerini iliklerken tırnaklarımı parçalıyorum. Şimdi orada bir de stres olmuşum nasıl giyebilirim ki? Popoya kadar çekebildim, terden bir daha bayılacaktım. Gelenler de yazık, bir anda kendilerini mağaza satış elemanı gibi hissetti. “İyi oldu iyi, düğmeleri kapatmayalım genişler zaten o, giydikçe açılır” gibi laflar söylemeye başladılar.
Ardından bir anda ağzımda öyle bir ağrı hissettim ki klozetin üzerine oturdum, kafamı eğmemle kanları görmem aynı anda oldu. Sonrası hastane, bandajlar, raporlar vs vs. Çenem çatlamış, şu an ağzım yüzüm sargı dolu, rahat rahat konuşamıyorum hatta gülemiyorum bile. Ağrı kesiciler en sevdiğim arkadaşlarım. Evdeki herkes bu halimden çok memnun, özellikle sevgilim sargıların bir sene daha kalması taraftarı... Bense çok açım, çorbayla karnım doymuyor, konuşmak istediğim bir tomar şey var ama ağzımdan kelimeler çok zor çıkıyor...


Milliyet yazım idi

60 yorum:

Kabakulak Kocakulakoğlu dedi ki...

Şu an şu yazıya gendimden bişiler bulmadığım için şükrediyorum. Allahım sen gösterme yarebbim.

Adsız dedi ki...

offff çoook geçmiş olsun :(

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun canım..Konuşamaman yazmana engel değil tabi, iyileşene kadar daha çok yazmalısın, dilin şişer bak sonra :)
Sevgiler...

üç ünsüz içinde iki ünlü dedi ki...

geçmişler olsun :) benzer bir don mevzusu yaşamışlığım var, ilk yarım saatten sonra "amannn iyimiş böyle ferah ferah " kıvamına geliyosun :))

minikkus dedi ki...

:(( çok geçmiş olsun cicim, tez zamanda iyileşip küt küt konuşmaya başlarsın iyşallah. yannız hastayken bile şu esprili halinden taviz vermemen takdire şağyan!

mamba dedi ki...

neeeyyy çenenmi çatlamış?? kızım kulağa korkunç geliyo acımıyomu yaa başlarım senin donuna kimin umrunda yaa allahtan kafayıda kırmamışsın akli-selimin başında..dikkat et kendine canım yaa:(

losstime dedi ki...

geçmiş olsun Pucca'cım ya :((

Escin dedi ki...

Yawrum ya nazaramı geldin sen böyle... Geçmiş olsun Maviboncuğum.

sTuBboRn dedi ki...

Geçmiş olsun.. ama su yenı yıkanmıs kot olayları ınsanı acaip terletiyor yaaa:(()))

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun canım benim

Adsız dedi ki...

Feci. Çok!

oubeybi dedi ki...

çok geçmiş olsun, umarım ciddi bir şey yüzünden bayılmamışsındır.

Rubi dedi ki...

Çok geçmiş olsun Pucca :(
Kendine dikkat et ve bizi yazılarından mahrum bırakma

Milena dedi ki...

ah puccacım kıyamam ya..çok geçmiş olsun.Seni feci iyi anlıyorum.Kısa zamanda iyileşirsin inşallah..

Adsız dedi ki...

Likra denen icadı daha fazla koysunlar kotlara..

çok geçmiş olsun.

Çağla ŞANLI dedi ki...

çok geçmiş olsun

İki Kum Tanesi dedi ki...

"Geçmiş olsun Pucca'cım " demek geldi içimden. Ve de dedim. :) Her ne kadar tanımasam da , çok sık okumasam da öyle hissettim.

Nerissaa dedi ki...

Ben kanı görünce tekrar bayılırdım ya. çok fena bir şey :/ Geçmiş olsun

Adsız dedi ki...

Bence hazir bunlar olmusken dislerini yaptrmanin tam zamaniii :))

EvA dedi ki...

geçmiş olsun çok üzüldüm ama olayada güldüm :)

Adsız dedi ki...

uff uff geçmiş olsun. Aynı cümleleri de benim ananem kurardı tek böyle tuhaf düşünen aile biz değilmişiz hahah.

Adsız dedi ki...

cok gecmis olsun Pucca!

bencilligimden cabuk iyilesmeni istiyorum, cunku yazilarini begeniyorum. rahatsizlanma durumun o surecte yazilarinin yayinlanmama ihtimalini doguruyor, ve bundan hoslanmiyorum.

dusuncelerimi cok mu acik ifade ettim acaba?

not: yag aldirma ameliyati yaptirdigina sevinmedim (sana yazdim da zaten), ondan sonra sayfani ziyaret etmeyecegimi dusundum. ama hala okuyorum senin yazilarini. demek ki duygularin yogun, yazilarin guclu =) sonucta her okuyucu kendine kral(ice) di mi. acil sifalar diliyorum Pucca.

Bayan Zort dedi ki...

ama sen konuşmanın dışında yazılarınla da güzelsin. :)

Kirpikkutusu dedi ki...

Uzun zamandır bir kaç yerde duyuyordum puCCa diye.. Gecen hafta bir kaç yazını okumaya başladım , sonra dayanamadım en başa döndüm ve baştan sonra yazdığın her şeyi okudum.. o kadar çok benziyoruz ki birbirimize.. ailelerimiz hariç. yadırgamıyorum kimseyi, yadırgayamam da.. bana düşmez. hayat herkesin başına bir şeyler getirebilir. üzüldüğünün farkındayım ama yapma, bırak her şey olacağına varsın..
Duygularımız , hissettiklerimiz ,olgunluk derecemiz aynı.Mesela ben de her şeye rağmen gülebiliyorum ortada çok kötü bir şey de olsa ordan gülebilecek bir şey çıkartabiliyorum kendime.. Düşüncelerimiz kafa seslerimiz bile çok benziyor birbirine. Hatta bize yakıştırılan şeyler bile. Mesela bana da kimse seksi demez :)) Şirin ,tatlı vs.. ama ben seviyorum bu durumu şirinlik de birçok kapıyı açabiliyor :)senin kadar fazla kilo sorunum yok ama hafif böyle bi göbeğim ve kalçam var onlar olmasa tamam :) boyum kısa senden , 1.57 :) Uzun çizme giyerim bacaklarım kaybolur :D çevremdeki çoğu insan da sevmez beni arkamdan çok laf atılıp tutulur doğruluk payı olmayan şeyler hep. insanlar 1e bin katmaya bayılıyorlar.Sen A dersin biri gelir sana Z diye anlatır senin söylediğin şeyleri.. Yaşımda küçük senden , 18 yaşındayım ama nedense çok yakın gördüm seni kendime. Keşke tanışmış olsak birlikte vakit geçirsek, ama uzağız :) İyi bak kendine ve hiç bir şeyin seni üzmesine izin verme PuCCa !

Unknown dedi ki...

Çok geçmiş olsun :(

Adsız dedi ki...

yaptırdığın lipodan olmasın

Fifico dedi ki...

Dağlara taşlara ...valla.

rahat yazar dedi ki...

:( Geçmiş olsun instagram'da görmüştüm...

dtet dedi ki...

geçmiş olsun ya çatlakla atlattığına şükretmelisin kırıldığında daha korkunç şeyler yapıyoruz.

Adsız dedi ki...

pucca cok ilgincsin karakterlerimiz yasam tarzımız cooook farklı olsada seninn gibi olabilseymisim diyorum nedense:(

Adsız dedi ki...

Sen ne çatlak şeysin yaa :) bayıldım yazına. Unutmadan geçmiş olsun...

Adsız dedi ki...

cok gecmis olsun, neden bayilmissinki?? Allah acil sifa versin : )

Adsız dedi ki...

Neyin varmış diye soran olmamış.Ben soruyum bari geçmiş olsun

şimalyıldızı dedi ki...

geçmiş olsun :(

zukocuk dedi ki...

yaaaa.... :( niye bayılmışsın peki belli mi orası?

Unknown dedi ki...

Geçmiş olsunnn çookk :) kendini garip hissetme ben taksim meydanında düşerken eteğinin açılmamasını başarmış biriyim :)) ya dizini koru kafanı koru dimi yokkkk etek açılmasın... Kimin ne gördüğünü ne düşündüğünü boşver sen sağlığına bak...

Unknown dedi ki...

ya gecmis olsun yaaa...

Unknown dedi ki...

çok geçmiş olsun...tamam çeneniz düşünce çatlamış fakat o başdönmesiyle düşüşünüz nedenmiş? onu öğrenebildinizmi? öğrenebilrmiyiz.??

züzü dedi ki...

çok çok geçmiş olsun Pucca ya dikkat et kendini bu kadar hırpalama ama neden bayıldın orasını bizimle paylaşmamışsın...

cecil dedi ki...

oo çene çatlak..
dişler fırlak
literatürlük oldun sen kesin..

#birfotoğrafbiryazı dedi ki...

Ben rüya falan gördün sandım ya da kabus mu desek :P

Sarı vosvos dedi ki...

geçmiş olsun puCCa :OO

Neden bayılmışsın belli mi ? :'(

İsimsiz Kahraman dedi ki...

Pucca senin kadar olmasada bende sebgilim için bir blog yaptım lütfen bakıp değerlendirmisin? http://asigingunlugu.blogspot.com/

Carol dedi ki...

Geçmiş olsun.Yazılarınız güzel,kitabınızı da almak niyetindeyim.Sanat yapmak değil belki amacınız ama yazarlık konusunda bir yeteneğiniz var bence.Bazen gülümsetip bazen hüzünlendiriyorsunuz.Tuhaf ama şu sarma denen kişiyi tanıdığım birine çok benzetiyorum.Yani hayatıyla ilgili hiçbir ayrıntı tutmuyor, yoksa o olabilir diye düşünürdüm. Onu tanıyamıyordum pek ve sizi okuyunca onun kişiliği hakkında da fikir sahibi oldum ben.Ne tuhaf ! Ayrıca güzel olduğunuzu düşünüyorum. Siyah saçlı haliniz çok güzel.(eğer o netteki bu pucca dedikleri sizseniz tabi) Umarım dilediğiniz gibi sevdiğiniz adamın çocuğuna mükemmel bir anne olursunuz.

Adsız dedi ki...

zor zamanlarmış :))

Cemre dedi ki...

Alma Mahsun'un ahını,çıkar pantolon aheste aheste...

Adsız dedi ki...

şehir efsanesi gibisin pucca...o kadar kitap okurum seni yeni duydum gördüm kü çok şey kaybetmemişim..

geçmiş ola..

Spot Işığını Arayan Kız dedi ki...

Geçmiş olsun. :( O kadar komik anlatmışsın ki üzülmek yerine gülme geldi. :)

neselihaller dedi ki...

Şu meşhur Pucca'ya bir de ben bakayım demiştim ama kötü zamanda gelmişim...çok geçmiş olsun...sevgiler

Adsız dedi ki...

bloglarini reklam etmeye gelen salak kizlar dolusmus lan buraya:))

G dedi ki...

uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu çok güldüm , cidden kardeşin sen cıbılken ani bi kararla tepende bekleme kararı mı almış donunu belkide çekmeye uğraştı sen baygınken çekemedi çözemedim gitti bu olayı şu anda :D

Penny Lane dedi ki...

Ay benim hemen ağda yapmam lazım!

Unknown dedi ki...

olur öyle :D sıkma canını...

Seda Maç dedi ki...

çok çok geçmiş olsun neden bayılmışsın peki?

Adsız dedi ki...

Pucca nerdesin!!!!!!!!

Adsız dedi ki...

Pucca nerdesin!!!!!!!!

Adsız dedi ki...

gerçkten oldumu ki bu

Unknown dedi ki...

Merhaba blogunu yeni gördüm cok hosuma gitti takip listeme ali verdim hemen :-) sende buyur istersen...yeniyim blog dünyasinda...

Unknown dedi ki...

ay vah vaah çok geçmiş olsun kıyamam diyecektim,çok diyesim geldi gerçekten ama anıra anıra gülerken yapmacık olurdu yaa

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun canını yediğim