15.08.2008

Ergenlik dönemi

ergenliğe yeni adım atmak üzereyim.. Herkez adet olmaktan falan bahsediyor.. ama kimse bu işi bana ayrıntılı bi şekilde anlatmıyor..
- ergenliğe giren kızların koltuk altlarında kıllar çıkarmış
- öörrkkkk orda kıl mı olur bee, erkek gibi aynı
- sen ne diyosun mincoda bile çıkıyomuş
- inanmıyorummmmm
- benim 3 tane çıktı
- ıyykk pislik gibi bişi, kakanı yaparken ağ gibi olup takılır oraya..
- senin memelerin büyümüş azcık
- annem kase koydu oraya kase kadar olacakmış
- ehehehe bende salata tabağı koydum dün.. (bu benim)
- gerizekalı mısın şukufe abla gibi biciklerim yere iner..
ergenliği sadece kıl tüy ve bicik büyümesi olarak biliyodum.. hiçkimse bana PuCCa yavrum kan ağlayacaksın dememişti.. Bi gün okuldan eve bi geldim.. tuvalete bi girdim anammm kilodum batmış.. ağlayarak çıktım ordan.. nasıl korkuyorum.. aynaya bakıyorum bi daha ağlıyorum, kilodumu indiriyorum gene ağlamaya başlıyorum.. evde kimse de yok... yere düştüm ayağa kalkamıyorum, baş dönmesi oluştu bi anda bende.. tavana bakarak gözlerimin kararmasını bekliyorum.. sonra sürünerek telefonun oraya doğru gittim, konuşmaya mecalim yok.. babamı aradım..
- Baba böhüüü ben kanserim
- nasıl kansersin nerden çıkardın
- baba ayıpçıl yerimden kan akmış, çok akmış hemde ölcemm başım dönüyo gözlerim görmüyoo
- benim küçük kızım genç kız oldu.. korkma sakın bi dakika dur bekle kapatıyorum telefonu..
dedi, sonra beni bütün babamın işyerindeki kadınlar olayı anlatmak için telefonla aradı.. En azından 15 kadından o gün regl muhabettini dinledim.. hatta bi tanesi kızlık zarına kadar anlattı bana..
Bi süre babamın yüzüne bakmaya çok utandım.. sonra arsızlaştım.. Ne zaman babamdan para isteyecek olsam orkid alacam ben diyip ped parasının 10 katı para alıyodum.. Kızım masayı topla dediğinde ise hemen karnımı tutup sancım var, yapamam diyodum...
Sonra o yaşta saçlarımı sarıya boyattım, babam kıyameti kopartıyodu.. bluğ çağındayım üstüme gelirsen okulu bırakır uyuşturucuya başlartım diye tehdit ettim.. sarı saçlarıma tam alıştı, ben tarz değiştirdim mavi siyah yaptım.. adam fıttırıyodu, "regl dönemindeydim bana böyle gelgitler oluyomuş örtmenimiz söledi.. üstüme gelme şu anda da bi gelgit yaşıyorum, odama gidip korn dinlemem lazım.. "
Sonra ben biraz daha büyüdüm.. Okul eteğim artık diz kapağımdan bi karış yukarda olmaya başladı.. o eteğin üzerinde bi sürü rozet takıyodum.. ve şu anda bundan inanılmaz derecede utanıyorum ama topuklu botlarla okula gidiyordum.. boynumda deri kolyeler, bilekliklerim.. ve siyah göz kalemim.. Hergün girişte müdür yardımcısı benim üstümdekileri çıkartırıyordu.. Bide böyle yanıma ucube kılıklı 3-5 tane kız topluyodum.. mavi siyah saçtan vazgeçip, kestane üzerine sarı balyajlar attırınca ise, gömleğimin ilk üç düğmesi açık, etek boyu aynı, bileklikler deri değilde daha tini mini, altın bir kolye ve parlatıcıyla okula gidiyordum.. Yanımdaki ucubelerden sıkıldığım için onların karşıt görüşünde olan bakımlı ama benden çirkin kızlarla gezmeye başladım.. böyle bir kimlik bunalımı yaşıyordum...
O sıralarda ağda gibi bi sorunumda oluşmaya başladı.. evdeki en büyük kızdım.. babam oturup bize böyle şeyleri anlatmıyordu.. ilk bacaklarımı babamın jiletiyle almıştım.. sonra bu olay sadece bacakla kalmadı tabii.. babamın suratı yara bere içinde kalınca kendime ağda alıp onu nasıl kullanacağımı öğrenmem gerektiğini kavradım..
İlk ağda deneyimim de bacaklarımı alamadım ama bütün apartmandaki kızlarla yedik onu.. İkincisin de arkadaşım bu işe gönüllü oldu.. Onun anesi evde hep yapıyodu deneyimliydi.. gitti bi güzel pişirdi o ağdayı.. çarşafı serdi beni oturtturdu önüne.. aç bacaklarını dedi.. aldı eline bi güzel ağdasını şak şak şak uzata çeke bide ortasına tükürdü.. sonra şap yapıştırdı mincoma.. Buraya kadar gayet sakindim.. Onu çekerçekmez bende bir acı "allahhımmm sana geliyorum" diye kaçmaya başladım.. ben önde o arkada elinde ağdayla kovalıyo beni.. tuttuğu anda ebemi sikecek, odaya girdim kapıyı kitledim hüngür hüngür ağlayarak o yardımsever arkadaşımı evden kovdum... Sonrasında kuaför ablanın hafif eliyle bu işi 10 dakikada çözümlemeyi öğrendim..
Lise 1 de okuldan atıldım.. bu başlı başına bi hikaye zaten.. burda harcamak istemem.. Atıldıktan sonra geldiğim okulun ülkücü gençlik kurulu başkanımı ne oluyosa artık o bana aşıktı.. Çok pis bi okulda okuyodum çocuk sayesinde rahat rahat gidip geliyodum.. höt desem millet tırsıyodu.. çocuktan zerre kadar hoşlanmıyodum, düşüncesi bile midemi bulandırıyodu.. ama öyle peşimde dolanması beni koruması falan hoşuma gidiyodu... Sonra salaklığım tuttu.. oyun oynayasım geldi..
- ben okul bitmeden kimseyle olamam, beni bekleyeceksen bunu ispat et
- nasıl edecem PuCCa
- göğsüne ismimi yaz
bi gün sonra çocuk sigarayı göğsüne sadece 3 harfimi sığdıracak şekilde basıp gelmişti.. 3 harfimi bastı ya kapris yaptım...
- hala inanmıyorum kusra bakma, istesem beni bekleyecek birsürü adam bulurum bunun için diğerlerinden farklı bi ayrıcalığın olmalı
sonra çocuk kalan harfleride karnına doğru yazdı.. Manyakmıydım neydim ama inanılmaz bir zevk alıyodum o çocuğun peşimde dolanmasından.. herkese iğrenççç tiksinç falan diyodum sınıfta sürekli çocuğu kesiyodum... Sonra sınıfa almanyadan bi çocuk geldi ona aşık oldum.. Ona aşkım çok belli olmaya başladı çünkü aleni bişekilde kurlaşıyoduk, not atmalar falan... Sonra diğeri almancı çocuğumu dövdü benim, çok sinirlendim bende gittim ona tokat attım.. bi daha peşimde dolanma zavallı, diyip gittim..
Ve birgün tarih dersinde, kızlar çığlık atmaya başladı arka tarafımı döndüğümde, çocuk göğsündeki ismimi jiletle kazıyarak atmaya çalışmış her taraf kan içinde... gördüğüm en kötü manzaraydı, orda bi bakış attı bana.. ölsem daha iyiydi.. Hala o bakış aklımdadır.. onu bir daha hiç görmedim zaten...
babam duydu tabii bu olayı o okuldan da aldı beni.. başka bi okula yazdırdı.. Sonra ben apartmanızdaki çocuğa aşık oldum, onun okuduğu okulda okumak için babama söylemeden kendi naklimi kendim yaptım.. babam yıl sonunda öğrendi..
Sonra o yıl baktı ki, kardeşimde ergenliğe giriyor, ki onun ki çok çok daha kötü geçti.. o doğarken depresyonda doğdu çünkü.. çok ağır gelecek bu durum.. kafasını çok şirirecem, en azından benden kurtulmak için beni allah ne verdiyse bütün kurslara yazdırdı.. bateri, gitar, keman, tiyatro, ingilizce, ispanyolca, dans, kalan hayatım kurslarda geçti... bir ergenlikte böyle geldi geçti....

27 yorum:

cigarette smoking man dedi ki...

ulan ne psikopat adamlar varmış. sende az değilmişssin hani elemana ne işkence keçtirmişsindir. gerçi faça atan elemanlar bu işten acayip zevk alıyorlar. orgazmdan daha zevkli bişi, şimdi sen nerden biliyorsun diyeceksin sende mi faça çektin kıçına başına diye sorma, çekmedim ama o kan kaybı esnasında böyle garip bir zevk alıyorsun.

Nakhar dedi ki...

tanrıııımmm bunlar gerçek olamaz :) sesli yorum bırakılabilse kahkaha üstüne kahkaha kopardım okurken... benim 13 yaşındaki yeğenim geçenlerde bağıra çağıra ben regl olduuuumm ben adet gördüüümmm diyerek evin içinde zıplıyordu... tam bir rezaletti yanii... evde misafir kadınlarda vardı...

ama bu çok süper bir anıymış ergenlik dönemini babana cehennem gibi geçirtmişsin...

vallahi çok güldüm.. :))

gerbera_ferezya@hotmail.com dedi ki...

ay bizim okulda da vardı ülkücü arkadaşlar. ama nedense beni hiç sevmezlerdi...

eee okullar arası çapkınlık yapan ama aynı zamanda karl marx ve 9 ışık okuyan biri kafalarını karıştırıyordu.

geçen günlerde taksimde karşılaştık bi tanesiyle mahçup şekilde selamlaştı benimle durduk ama sonra konuşacak bişey bulamadık. karşılaşmış olmanın şaşkınlığıyla bir garip oldu sonra görüşürüz felan deidk yürüdük gittik garip işte:)))

Mehmet Hayri Zan dedi ki...

Yok yok çok yazık oluyor böyle çocuklara. Sonra gidip kurtlar vadisi falan oluyorlar.

Ama gel de olma di mi?
Sen adamı mafya edersin pucca!

abc dedi ki...

pucca bu kadar olmasa senden böyle deli bi genclik anısı beklenirdi zaten:P çok yaşa sen:)

http dedi ki...

ergen-ekondan atarlar seni içeri ben sana söyleyeyim pucca... bu nasıl bir ergenliğe geçiştir a kuzum, ortalığın içine etmişsin kanlı canlı :)

babana mı yanayım, ülkücü çocuğa mı, almancıya mı...ne yana baksam pucca mağduru dolu :)

alt kat komşundan hiç bahsetmiyorum, o bende kalsın :)))

Adsız dedi ki...

hızlı giriş yapmışsın çıkışını merak ediyorum:)

Adsız dedi ki...

hızlı giriş yapmışsın çıkışını merak ediyorum:)

Adsız dedi ki...

Ben hep diyorum bu kızlar şeytan diye , kaç çocuğun daha başını yaktın kimbilir :p

Adsız dedi ki...

gülmekten öldüM puCCa bu nasıl ergenliKK bööle seN çok yaşAA emi :):):)

Ukturk dedi ki...

Her toplulukta olduğu gibi Ülkücü gençlikte de böyle adını bir kız için sigarayla göğsüne yazan salaklar mevcut malesef..Hepsi böyle salak değil tabi..

Ama pucca sende pek yamanmışın:D:D Bu faktör gözardı edilemez tabi:P:p

Böyle bir ergenlik dönemi görmedim.Tek nefeste okudum.Arkası yarın bir dizi gibi:D:D

stickman dedi ki...

senin menopoz dönemini düşünmek bile istemiyorum.

Adsız dedi ki...

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=pucca&kw=&a=&all=&v=&p=2

pucca en sonunda biri seni sözlüğe yazmış. gittikçe ünleniyorsun. :p

merve limon. dedi ki...

gerçekten oğlan tam saykoya bağlamış.
ayrıca ergenlik dönemi bunalımlarını öyle güzel anlatmışsın ki, herkes kendinden bir şeyler bulur diye düşünüyorum :)

Adsız dedi ki...

Onu çekerçekmez bende bir acı "allahhımmm sana geliyorum" diye kaçmaya başladım.
off buraya koptum yaa :)))gülmekten karnım ağrıdı pucca ,bu yazıları okuturken yanında da ağrı kesici ikram etsen fena olmaz hani:)))

hjhlp dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
hjhlp dedi ki...

bunları okuyunca kendi ergenlik hikayelerim aklıma geldi. ama ben yazamıyacam.. çünkü mesleem müsait değil :)) hatta mesleem icabı, pucca'ya nasihat edecem: "Allah seni ıslah etsin" diye..

yok-yok en iyisi ben, kimsenin beni tanımayacağı ve kendimi deşifre etmeyeceğim bir site açayım... açılayım da, açılayım... sonra millet de bana gelsin "allah seni ıslah etsin" desin... süper zevkli olurdu valla...

pucca, en güzel deşarj olma yöntemi.. kimliğini ya da fotosunu gören var mı? yok. bu tarz, tam benlik.

Dengesiz Poetika dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
PuCCa dedi ki...

dengesiz sen kimsin yaaa, bana bi işaret ver kim olduna dairrrr

Adsız dedi ki...

okurken çok güldüm çok eğlendim ama çok acı çekmişsin sanki, üzüldüm biraz da senin adına..

Adsız dedi ki...

okurken çok güldüm çok eğlendim ama çok acı çekmişsin sanki, üzüldüm biraz da senin adına..

Dengesiz Poetika dedi ki...

:D ben kim miyim. senin yazdıklarını okumadan geçmeyen hayranlarından biriyim :D
ooo.. yazdım adın pınar diil mi oo bir tabiat harikası neyin yazcaktım da öle kaldı :D
bi işaret veriim :D aşık senin tabirinle salak hatunun tekiyim ben :((

graSS dedi ki...

eğlenceli :)
ama hani saykolukta çocuktan geri kalmamışsın.)

Adsız dedi ki...

e ergenlik dönemi dediğin böyle oluosa benim gecirdigim neydi ki öyle ?! :S ben boş oturmuşum resmen. en fazla poster öperdim :S

Adsız dedi ki...

sen bir orospusun k bakma ama öle yani sölemeden edemedim içimde kalcak yoksa :))))

Adsız dedi ki...

sen bir orospusun k bakma ama öle yani sölemeden edemedim içimde kalcak yoksa :))))

Adsız dedi ki...

ben çok üzüldüm sana ya annen hiç ilgilenmiyor muydu, ama allahtan çok iyi bir baban var.
ergenlik döneminde yaptığın saçmalıklar ve sonrasında hayatını mahvetmen de çocukluundan geliyor malesef:(