24.11.2008

Oy tombulum tombulum

2 gündür kusmaktan içim dışıma çıktı.. Önce yumurtadan zehirlendim sandım, ama yumurtayı doğuran tavuğu bile çıkarttım. hala kusuyorum..Ayağa kalkamıyorum, kalktığım anda yere yığılıyorum.. Doktora gitmek için izin aldım ama, ayağa kalktığım anda gözlerim kararıyor... Hastanelerde sürünmek beni daha beter edecek, bari yattığım yatakta öleyim dedim.. Siğilin kıymetini bilemedim ya, ona yanıyorum valla.. mideni bulandırmak gibi olmasın ama, tam çıkartacam, ayağa kalkıp tuvalete gidene kadar yol berbat oluyo... sonra ağlaya ağlaya orayı temizliyorum.. baktım gel git yapamıcam, yanıma poşetler bide kap aldım, ona çıkartayım diye.. onuda dökerken bi daha kusuyorum.. siğilim erkeğim olaydı, hepsini temizlerdi.. banada gül gibi bakardı :'(
üstümü değiştirirken, göbeğime bi baktım.. dümdüz.. hiçbişi yok.. anam dedim, tartılayım bi.. 54 kilo yazıyo.. en son bir hafta önce tartılmıştım 58 kiloydum.. bi anda 4 kilo verince.. beni aldı bir tırsma.. Ben ne zaman böyle şok zayıflasam, iki katını alıyorum çünkü.. Bide ben bi ara kusarak zayıflamaya çalışan embesil kızlardandım.. kusma olayı bitince hayvanlar gibi kilo aldım... zaten ne kadar zayıflarsam zayıflayayım topalak yanaklarım yüzünden çiko görünümlü 0 beden oluyorum.. o yüzden bi sikime yaramıyo çok zayıflamak..
........
Ama zamanında yarıyo sanıyodum.. hatta kafaya fena takmıştım... 3 sene önce 55 kiloydum.. boyumda 1.68... gene böyle depresyondayım.. Bişeyle uğraşmam lazım, kiloma taktım kafayı.. boy kilo endeksine falan vurduğunda normal gibi gözüküyo ama.. vücut tipimden dolayı ben hep kilolu gözüküyorum.. yuvarlak hatlara sahibim, o yuvarlak hatlar düzelmiyo bi türlü.... Ayı gibi hissediyorum kendimi... Haber dairesinde çalışıyorum o dönem.. Bi haber geldi yurtdışında mankenin biri kusarak zayıflıyomuş sonra ölmüş.. Ben bu cümlenin sadece kusarak zayıflıyo kısmını aldım...
Haftada 5 kilo vermiş.. Dedim 1 hafta kusarım, sonra bırakırım.. Öğlen yemekhanede yiyorum yemeği, koştur koştur tuvalete gidiyorum kusuyorum.. ama nasıl işkence, parmağımı badeciklerime kadar sokup onları gıdıklıyorum orda, gözlerim yerlerinden çıkacak gibi.. beynim patlayacak derecede.. Bütün makyajım akıyo sapsarı olup işe dönüyorum...
1-2 saat sonra karnım zil çalıyo tabi, gidip bi daha yemek yiyorum, bu kez kusmaya üşeniyorum o öyle kalıyo.. Akşam eve geliyorum, orda da yiyiorum gidip kusuyorum.. yatmadan önce gene acıkıyorum, diyorum nasılsa kusacam.. ye babam yeee.. sonra üşenip kusmadan yatıyodum.. ama neler yiyiorum, mantıları yiyip yiyip, iki gr kusuyodum.. bi kilo mantı içimde kalıyodu...
........
iki üç hafta falan böyle devam etti.. tartıya bi çıktım 60 olmuşum...
Anaaam dedim.. hemen taktik değiştirdim.. sadece kusacam.. açlıktan ölsem gene yok.. PuCCa sık lan dişini bir hafta dedim.. Ama aynı sırada da buligmanın zararları falanla ilgili haber metinleri hazırlıyorum.. Bi ton şey okuyorum bir tanesinde iyidir hoştur demiyo ama.. zayıflatıyo yaa, bende gerizekalıyım yaa.. bana bi bok olmaz diye kusmaya devam ettim..
Kusaa kusaa 48 kilo oldum.. Ama gözlerimin altı mosmorrr. Suratım sivilce dolu.. elim ayağım titriyo sürekli.. ne yesem çıkartıyorum.. ama zorla çıkıyo... Parmağımı boğazıma atmadan kusamıyorum... Dedim yeter PuCCa.. Uzaylıya benzedin.. Bu kadarı kafi diye.. Baya bi zorlanarak toparladım kendimi.. Ne kadar gerizekalı olsamda iyi bir iradeye sahibim ben.. Kusmadan vazgeçince ama hemen kilo aldım.. İlk başta farketmedim kilo aldığımı... Sonra tartıya bi çıktım aaaa gene 58 olmuşum... anam ağlaya ağlaya verdiğim kiloları hüürpppp diye almışım... Bi süre böyle dolandım.. 58-60 arası gezinip duruyorum.. Ama işte şimdi çok kolay kusabiliyorum.. o günlerden yadigar tek bu kaldı bana..
....
Sonra bigün gene ben bi haber yapıyorum.. Lida hapıyla ilgili.. Biri ölmüş o hapla.. Ama ben gene ölmüş kısmını değilde zayıflamış kısmını beynime kazıyarak... internetten aldım o hapı..
Hiç acıkmıyorum abi, ne mide yanması var ne bişey.. sadece susuyorum.. lıkır lıkır su içiyorum.. hiçbişi yemesem o gün bişi olmaz..
Ama tansiyon tepelerde, hertarafı karıncalı karıncalı görüyorum, başım nasıl dönüyor, tirtirtitriyorum.. kaç kez bayıldım hastaneye götürdüler.. bi kere bile demedim ben lida içiyorum diye.. şimdi dicekler, "ayy sen salakmısın, ondan bi sürü kişi ölüyo, çok zararlı, karaciğer vik vik" hiiiiççç uğraşamam dedim.. Bide aynı sıralarda bu olayın haberlerini yapıyoruz.. Herkes böyle konuşuyo bu ilaçtan.. ev arkadaşım biliyo bitek kullandığımı.. kıza da diyorum ki "eğer ölürsem bu ilaç yüzünden, bir kişiye söylemiceksinnnn lidayı kullandığımı.. arkamdan dedirtmem ben ayıya bak boğazını tutamamış, bok yoluna gitti diye"
50 kilo oldum bu ilaç sayesinde.. bir ay kullandım.. herkeste stresten zayıfladığımı sanıyodu.. O ilaçlar bitti.. Ben bir acıkmaya başladım.. hayvanlar gibi yiyorum.. ama öyle böyle değil.. Sürekli yiyorum, pastalar börekler.. Tutamıyorum kendimi.. 2 hafta sonra ben gene oldum 56.. Bide forumlarda takip ediyorum.. yazmışlar "lida kullandım 5 kilo verdim sonra 15 kilo aldım"
geceleri uyuyamıyorum.. baktım olmayacak bi kutu daha aldım ilaçtan.. gene aynı şeyleri çektim.. zayıfladım ama.. mal mal dolanıyorum.. ota boka ağlıyorum, kalbim ağzımdan fırlayacak.. servis beklerken hergün bir posta bayılıyorum.. marazlı diye adım çıkacak.. hergün bayılıyorum ama nerdeyse.. ikinci kutu çok ağır geldi bana..
dedim PuCCa bebeyim ölüyosun sanırım.. bırak insani yollarla kilo ver.. dedim bıraktım ilacı..
..............
sonrasında ise hep gene 58-60 arasında dolandım durdum.. ara ara tartı 63 ü gösterdiği oldu.. özellikle regli dönemlerime yaklaşınca.. 65 ide gördüm yalan söylemeyeyim... onu gösterdiği zaman ama ben görmezden geldim..
şimdi 54 ü görünce, lanet olsun dedim.. hastalığım geçince gene olacam 60.. sonra alacak başını bu olay.. 6 ile başlayan rakamlardan nefret ediyorum.. allah 7 yi göstermez inşallah bana.. ama şu anda karnım dümdüz.. azcık enerjim olsa yemin ederim bütün kıyafetlerimi denicem bu göbişime.. keşke hep böyle kalsa..

58 yorum:

Erymnys dedi ki...

kilo gibi şey takılır mı kafaya be... bu olayı anlamıyorum hiç... önemli olan sağlıklı olmak arkadaş... ne gereği var ille ben de 0 beden olacağım diye kasmanın... bünye öyledir, 70 kilodur idealdir mesela, kendince zayıftır... gelip de şişko diyenin alnını karışlamak lazımdır...

ha ille kilo vereceğim diye derdi olanlara duyrulur... sabah kargalar bokunu yemeden kalkmayı alışkanlık haline getirirseniz bünye yavaş yavaş atıveriyor fazla kiloları... bkz:ben... 50 kiloyum, selam eder gözlerinizden öperim... :)

Adsız dedi ki...

yaa pucca ölceksin walla yapma öyle şeyler :( diyetisyene falan git spor yap.. ne biliyim.. geçmiş olsun.. :S ben yesemde kilo almıyorum..kendimi bildim bileli böyleyim.. metabolizmam hızlı çalışıyomuş.. gıcık olcaksın sanırım ama 41 kiloyum boyumda 162 falan. yiyorum direk yakıyorum nasıl oluyosa.. diyetisyene gitmiştim 2 sene önce kahvaltı et kilo alırsın demişti.. hiç sevmem kahvaltı etmeyi sabahın köründe.. ama diyetisyene git bence..

PuCCa dedi ki...

ayy yok şimdi öyle zayıflama gibi bi derdim.. bunlar eskiden yaptığım salaklıklardı. artık sadece kaderime lanet okuyup sizin gibi zayıf kızları kıskanmakla geçiyo ömrüm :PpP

Adsız dedi ki...

kıskanma yaa :D :P ben çokta şikayetçi diilim aslında ama insanlar gıcık ediyo bazen ayy ne kadar zayıfsın hastamısın yiyip kusuyomusun niye böylesin ufak tefeksin diye..boğazlıyasım geliyo bazılarını..

Handan dedi ki...

pucca bir çağrı var; sanırım ilgilenirsin.

http://handannkaleminden-handan.blogspot.com/2008/11/ar.html

selamlar

asiçiçek dedi ki...

pucca!
hastayım yazılarına inan seni okuduğum zaman bütün stresim gidiyo unutma kadının kalçalısı makbuldür:)tuhaf olan şey sen kilo vermeye çalışıyorsun bende kilo almaya 50 kiloyum okadar yiyiyorum bir gram bile alamadım kilo almak için ne yapmalıyım acaba???

berraque dedi ki...

bende bi ara anorexiaydım , kusmuodum falan ama istesemde yiemiodum hic bisey butun yemekler midemi bulandırıodu , sonra hafıza kayıpları , goz bozuklugu ayılıp bayılmalar aynı senin gibi ..
gerci almadım o kadar cok ben ama
beslenme eksikligi , cok fena bisey .
aman diyim .

Adsız dedi ki...

pucca 54-58 arası gayet güzel bir kilo!bence hiçte kilolu değilsin.ne yaparsan yap yüzün zayıflamıyorsa ,çok zayıflamanın alemi var mı?-hem erkeklerde öööyle kara kuru,dokununca kemiği ele batan kızları sevmezler,sen böyle gayet iyisin,devam et:))

http dedi ki...

boş ver puccacım ye iç keyfine bak ya... sana kilo yakışıyor hem...

biz haftasonu febeyi yiyicez mesela çıtır çıtır... kadıköyde kanarya çıtırdatıcaz :)

Adsız dedi ki...

Esra Ceyhan la A dan Zye ne güzeldi eskiden okuldan dönünce izlerdim,12 yaşındaki beynimi o yıkamadıysa adiyim. Esra Ceyhan dönem dönem kilo alır, dönem dönem zayıflardı.yengeç burcuydu ve kamera karşısında ağlayan ağladıkça açılan bir sunucuydu. kadın kendinden on yaş büyük birisiyle evliydi ve sonunda çocukları oldu. şimdi nasıl oldular merak ediyorum.hatta google a bi bakim napmış en son..

o her kilo aldığında ben zayıf olduğum için içimi bi gülme kaplardı,hala kaplıyor.

Dedikoducu W

Adsız dedi ki...

biliyorum yorumlar yağıyor,başın ağrıyor,miden bulanıyor,yengeçsen mide çok büyük sorundur değilsen boşver birara geçer.ama şuna bi bak bence,

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=156563&interstitial=true

Adsız Jigolo W

Berrin dedi ki...

pucca 1 68 boy ıcın 58 kıloya kadar yolun var. hatta su anda oldukca zayıfsın. boyumuz aynı senden kıloluyum :)
lıdayı gecen sene bende kullandım resmen ölüyordum tam 6 gun yataktan cıkamdım bır lokma bır sey yemdım su bıle ıcemedım. kımseye tavsıye etmıyorum onu. ama lahana hapını deneyebılırsınız :)

ha bu arada asıl bız kadıkoyde kartal tüyünden yastık yapıcaz :)))

Adsız dedi ki...

pucca aslında bu yazdıklarınla felan alakası yokta,dün sinemaya gittim.
Şu çağan ırmak ın ISSIZ ADAM filmine,öyle bi kararımızda yktu hani bi anda oldu,bi ara kalkmadan gitsene o filme.Aklıma geldi sana söylemek.
hatta gittikten sonra bir yorumunu söylesen hiç fena olmaz.
o film sana bir kaç bişey hatırlatacaktır...

Adsız dedi ki...

yuh !
bu kadar olur ha, 54 kiloydum, tartı 64 gibi astronomik rakamlar gösteriyor şuan, dedim pucca en son kilo almıştı şimdi ne kadar acaba, sorsam sapık zanneder mi diye kaygılanıyordum ki.. vay canına. allah fazla kiloların belasını versin ama o kadar diyim.

Adsız dedi ki...

sağlığına dikkat edüver yauu :( dengeli beslen, meyve -sebze ye ... :( bak ya üsüldm :(

PuCCa dedi ki...

ıssız adama gidecektim ama hastalanınca kaldı.. biraz kendimi iyi hissedince gidecem ama böyle neden bilmiyorum herkesin bayıldığı şeylere karşı bi antipati oluşuyor bende...
zerrin 64 ü gördüm bende.. bu regli olmayınca falan baya strese girdim.. bide aldığım ilaç iştahımı kapattı.. dedim iştahım kapanmışken rejime gireyim... ondan 58 e düştüm.. şimdi 54 üm ama kustuğum için oldu.. iyileşince luurrtttt diye alcam gene..

ahahah esra ceyhanın ekibi istifa etmişse, maaşımı versin yemin ederim çalışırım onla.. ruhumu şeytana bile satarım be.. biz hala maaşları alamadık :(

Unknown dedi ki...

geçmiş olsun PuCCa, sağlıktan kıymetlisi varmı yahu, yaradılışından ötürü öne gelen özellikleri çok tınlama..
Sağlıkla ve Mutlulukla kall :))

Adsız Şövalye dedi ki...

Pucca,

kendin bir gün her şeye yenilecek. hepimiz yenileceğiz.

ama kendini sevmediğin bir oyunda neden oynadığın, ellerin karnını sararken neden ağladığın, bunların neden olduğu.

bir gün kusacak bir şeyin kalmadığında seni kim içine alacak. Pucca, dinle.

Arzu Breda dedi ki...

Puccacım,

Hayatım geçmiş olsun, kendine iyi bak, havalarda bir acaip. Birden soğudu, yarın öbürgün gene ısınacakmış. Böyle havalarda dikkatli olmak lazım.

Kilo meselesine gelince; hepimizin derdi o. Hangi kadına sorsan kilodan şikayetçi. Sana göre ideal kilodur, fakat ona göre değildir. Bu böyle devam edip gidecek, biz kadınların dertlerinden biri de bu işte. Ne yapalım, kadın olmanın halleri...

Tekrar geçmiş olsun dilerim, öpüyorum canım... Bulaşırsa bulaşsın... :))

Arzu Breda dedi ki...

kutup zencisi,

"biz haftasonu febeyi yiyicez mesela çıtır çıtır... kadıköyde kanarya çıtırdatıcaz :)" demişsin de, boğazınızda kalmayalım sonra... :))

Haftaya görüşmek üzere... Kutuplardan bir yere kaybolma sakın... :)))

Adsız dedi ki...

"kendin bir gün her şeye yenilecek. hepimiz yenileceğiz."
Adsız Şövalye A.Ş

*hepimix yenileneceğix diye eklemek istiyorum.
*EY Adsız Şövalye'n; nerde senin neden oynadığının nedeni
*aa?
+kendi bloguna yorum kutucuğu açarsan bir iki satır da oraya şunları yazabilirdim?

1*Kaç yaşındasın?
2*sevgilin var mı?
3*Şizofren misin?
4*benimle yer misin?
5*Sevgili olalım?

meraklılarına,gayet düz bir yüz ifadesi takındım şuan ama dinle A.Ş

Ses herkese görünmez,,sen dinle

belki de siz demeliyim bilemedim şimdi,

nasıl olsa hepimiz kötü,laf,çıkar,şeytan
melek,sessiz,kraliçe,kral
sinek ası

değil mi,,,adiler sizi gidi adiler,,

başım ağrıyor Adsız Şövalye ve Pucca ikilisi, sayenizde..ve bilginize..

Meraklı W

PuCCa dedi ki...

ahahah ben napptım bee başın ağrıyomuş!!!
adsız şövalye bebeyim bana olan aşkına da inanmıyorum valla...
aşık olsaydın bana, bir gülcemalini koyardın şuraya ona göre bakar karar verirdim..

maalesef bende; tipe, paraya ve kariyere önem veren kızlardanım.. yanii en azından böyle birine aşık olmak isterim, her genç kız gibi...
önce resmini koy, ona göre işin ve paran konusuna geliriz.. hepsinden geçersen sevgilin olmazsam şerefsizim...
dürüstlük, sadıklık vikvik, nasılsa ilk seneden sonra bitecek geçecek.. en azından mini cooperla gezdir beni, azcıkta olsa mutlu olurum valla :PpP

Şemşiye dedi ki...

Bu yazından sonra kanaat getirdim ki bu kilo olayı kadınlar da genetik bir şey. Ya arkadaş manita olsa tamam dicem. İnce belli falan olayım diye stres yaparsın. Ama manita yok bişi yok kendin için mi bu kadar eziyet. Kendine güzel görünmek için mi? Değil aslın da. Hayatta her zaman can sıkıntısı olur insanlar da. Bende de uyku problemi var. Her zaman düzene koymaya çalışıyorum ama olmuyor. Ya böle olmasını içten içe seviyorum ya da gerçekten hayatını kontrol edemeyen bir embesilim.

S dedi ki...

iste seni bu yuzden cok seviyorum ben. nefret ettigim kiz tipine cok yakinsin ama bunun cok farkindasin.. ve cok barisiksin kendinle.. an itibariyle sana mini kuupir alasim var :p

ayricaa.. her kadinin vardir kilo problemi.. benim de var. hep olmustur.. herkesin olmustur..

amaaan 3 gunluk dunya bosverelim anasini satip istedigimiz seyi cok da abartmadan yemek en guzelidir.

Adsız dedi ki...

PUCCA BEN ÖLÜYODUM LİDA YÜZÜNDEN BİRDE SAĞLIKÇI OLACAM. MUHTEMELEN KALP KRİZİ YA DA BEYİN ÖDEMİ YAŞADIM KULLANDIĞIMDA..SONUM OLUYORDU. ÇOCUKLARIMA ACIDIM BENİM GİBİ APTAL ANALARI VAR DİYE...GEÇMİŞ OLSUN....SEBEBİNİ BİLMİYORUM AMA ŞIRFINTILIĞINDAN ÇOK HOŞLANIYORUM..

ZIBBIDI dedi ki...

yiyorum mantıları 2 gram kusuyorum ,bi kilo mantı içimde kalıyo...:D

spor yapmadan zayıflayınca pelte gibi kalıyosun iğrenç bi görüntü sağlıklı olmak en önemlisi gözlerin altı mosmor bi zayıflık! düşüncesi bile rahatsız edici

İzDüŞümLeR dedi ki...

Geçmiş olsun.Şu an ki kusmaların inşallah lida gibi kötü şeylerin tekrar aklına girmesinden kaynaklı değildir.

Boy kilo orantın gayet iyi .Daha fit görünmek istiyorsan ,spora başlamalısın.Benim şahit olduğum bir olay var ki pilates sayesinde , patates çuvalı gibi bir arkadaşım 4-5 ayda fashion tv mankenlerine döndü.Kulak memelerine kadar kilo verdi kız .Yakından tanımasam yağ aldırdı diye b.k atardım.

Robin Goodfellow dedi ki...

çok sinir bozucu ama ben de kilo alamayanlardanım yıllardır 157 cm boy 47 kg. hatta bir keresinde ebrularda deney yapmıştım.öküz gibi yedim tartıda 48 buçuk,1 saat lak lak otur dedikodu tartıya gittim 47 oturduğum yerde yok oluyor yediklerim.ama yanlarım var arkadaş,yanlarım dolmaya başlıyor,bu ne yaman çelişki.
herkesin orasından burasından kilo problemi var sanırım.benim ablam da tam tersi su içse yarar,kaplumbağa hızıyla kilo verir jet hızıyla geri alır.bana da kıl olur,ben de ona nasıl yemeni durduramazsın derim :)
uzun lafın kısası pucca kilo problemi her daim oluyor olacak ama böyle şeyler yapma bir daha yahu canına yazık.

rahat yazar dedi ki...

pucca takma kafana..sağlık önemli..benim ablamda kış başı kullandığı depresyon ilaçlarıyla şuan acayip kilo aldı..ama mecbur sağlık için..

bi dost dedi ki...

sana çok etkili bi yol söyliyim pucca.. pis köpeğin birine aşık ol.. sonra ayrıl.. sonra başka kızla görüştür onu.. kızdan da etkilensin.. cilveleşsin Allah'ın cezaları.. sen de düşün düşün kudur.. uyurken bile dişlerini sık.. tüm bunlar tamamlandığında istesen de hiç bişey yiyemezsin.. sabah kahvaltın yoktur, mecbur yapacaksan 2 lokmadan fazla olamaz.. öğle yemeği ile akşam yemeği birleşir, 4 yemek kaşığını geçmez.. seviyorsan bi meyve yiyebilirsin fazladan.. sonra hafif göbekli karnın dümdüz olur.. sen de ruh gibi.. ben zaten 47 kiloydum ama, reva mı bunlar bana :'(

Amélie Poulain dedi ki...

Benim annemler de ben kilo alayım diye uğraşıyorlar. Yemek zamanları haricinde yemek yediğimi gördüğünde sevinç gözyaşlarını tutamıyor annem, o derece.

Aslında normalim, yani şu an. Eskiden çok zayıftım, ondan haklılar; ama şimdi gayet iyiyim. Lakin annemler bir türlü iyi olduğuma inanmak istemiyorlar. İlerde dobişko olursam soracam ben ona zati.

hermiyas dedi ki...

1.68 olduguna inanalım mı şimdi :=)?

PuCCa dedi ki...

1.68 im tabi.. hatta bazen 1.70 ölçülüyo ama, tam sonuç 1.68.. polislik sınavına girerken tam bu çıkmıştı..

Adsız dedi ki...

Polislik sınavı nedir kızım?

Polis mi olacaktın, ne zaman?

Adsız dedi ki...

1.68 mi ;/;/ puCCa aßLa minicikmişsin ;S ßn 1.76'ym ama Kilomu söLemiim :(

Basak dedi ki...

Geçmiş olsun. Çabuk iyileşirsin umarım. Dene eskiden dar gelenleri, motivasyon oluyo sonrası için... ama lida mida, bulaşmayın ya...
selam-sevgi-hörmet
Başak

PuCCa dedi ki...

burda olcaktım işte ama yapmadılar
http://passiflora-rapunzel.blogspot.com/2008/05/iimdeki-salak-hatun.html


nana söleme kilonu, uzunbacaklı ve zayıf kızlar hırrrrrrrrrrrr >:\
:ppP

kırmızılı dedi ki...

üni 1e başladığım sene bende sürekli ne yiyosam çıkarıyodum,ama benimki istem dışı oluyodu :) sonra 36 bedenden 34 e düştüm,ilaç falan kullandım o ara,düzeldi sonra...velhasıl hala 34 bedenim :)
ama grup boydan kaybedenlerden olduğum için kendimi iyi hissediyorum,tek sorunum pantolonların bol gelmesi :)

p.s: ben LâL,blog adresimi değiştirdim ;)

Adsız dedi ki...

Birara ''bende bir popo var, FB_BJK maçı oynanır'' diye yazmıştın..
54 kiloya o popoda değil futbol maçı, masa tenisi bile oynanmaz..

Sana öyle geliyor, ben de 59 kiloyum_167cm., acayip şişko hissediyoru kendimi, kim ne derse desin..

Neyse artık cümleleri tam olarak değerlendirirsin sanırım..sevgiler.

PuCCa dedi ki...

ben poposu büyüklerdenim ama.. bi ordan bi yanaktan hiç vermem kilo.. yağ değil taş var sanki içinde yakılmıyo bi türlü :pp

Adsız dedi ki...

ADSIZ KRALİÇE de mi çıktı.

vay başımıza.

Kimsin kuzum sen, annesi misin?

G.O dedi ki...

ah be puccam taş hatun olduğunu kendi gözlerimle görmesem inanacam sana, yapma etme kızım bak sonra öyle diye diye evdde kalacaksın millet gormeden cırkın lan bu dıyecek:)

Adsız dedi ki...

oha ya deli oldum
millet hep yiyip yiyip kilo alamayanlardan
dağılın laaaaaaaaaağn !!

tinimini hanım dedi ki...

Pucca bugün yorumyerine senden bloğuna bir banner eklemeni rica edeceğim.http://www.ihh.org.tr/ siteyi incelersen ilgileneceğini düşünüyorum.ben bloguma ekledim fakat senin bloğun çok kişi tarafından takip edildiği için daha faydalı olabilirsin diye düşünüyorum.by

dyt.kelebekdiyeti dedi ki...

puccacım kusmak akıl karı değil. bilmeden de olsa yemek borusu dediğimiz özefagusa zarar vermekte ileriki dönemlerde reflü ve gastirit riskini arttırmaktadır. ideal kilo ancak yaşam tarzı değişikliği ile olur haplar ve bu tarz yöntemlerin etkileri kısa sürelidir ve sonrasında daha büyük sorunlara neden olabilir.

betty puf puf dedi ki...

Pucca geçenlerde tesadüf eseri resimlerine rastladım, niye kasıyorsun tatlım taş gibi hatunsun :)
Senin o yuvarlak hattını anlamayan angut adamlar utansın peeeh ;)

Adsız dedi ki...

sende kendine kilolumu diyosun..şahsen popoyu hiç kilodan saymıyorum bende bi bel var hatta yok . ühüüü
bakıyorumda ne rahat insanlar var kızıyorum bi taraftanda rahatlıklarından alınlarından öpesim geliyor o derece..:P

Adsız dedi ki...

Pucca'cım ben de tombul yanaklının tekiyim, elmacık kemiklerim oldukça belirgin dolayısıyla en zayıf halimde bile ay gibi bir yüzüm var, yalnız değilsin anlayacağın :)) Ayrıca o lida denen saçmalığı 3 gün kullandım gerçekten ölüyorum sandım, yaşadığım bir cehennemdi, nasıl o kadar kullandın sen inanamıyorum. O bir zayıflama desteği değil resmen ölüm makinesi. Ne kalp, ne tansiyon ne beyin kalmıştı bende..

PuCCa dedi ki...

betyy puff puff nerde rastladın bana mail atsana bi..

Arzu Breda dedi ki...

Puccacım,

Senin adına şurda rastladım.
http://friendfeed.com/e/be7a8854-ec96-4c8a-8c32-49c4e5eb6a42/Liste-T-rkiyenin-aktif-kad-n-blogger-lar-kimler/
Türkiyenin aktif blogger'ları diye bir liste yapılmış. PuCCa GüNLüK siten listede, adını yazmışlar. Haberi olsa, onunla ilgili de bir post yazardı, diye düşündüm. Haber vereyim dedim.

Sevgiyle kal...

Adsız dedi ki...

benim çok zayıf ama tombul yanaklı arkadaşım vardı, belki yanaklarım erir diye sakız çiğnerdi, yanak kası yaptı :Pp

TATLI DILLIM dedi ki...

Başlık çok güzel :)
tombul olmak iyidir, erkeklere daha da bi yakışır
thank

Primarima dedi ki...

Yani güleyimmi ben sana ağlayayımmı bilemedim.Takma bu kadar kafana bence.Demekki senin yapın bu ,ilerde hamile kalınca bunalıma filanda girersin sen nolcak o zaman :):)
bu arada millet tombik yanaklara sahip olmak için silikonlar taktırıyor yüzüne boşveeeer.

Adsız dedi ki...

pucca nerelerdesin. merak eden bi allahın kulu da yok galiba. umarım bu kusmalar hamile olduğun anlamına gelmiyordur. bir ses ver yahu.

Adsız dedi ki...

ya bend iki gndr kusmaya basladm kendı ıstegmle kusmaynca mıdemn agrıyo kendımı şiş gibi hissdyorm bişey olur dıede cok korkuyorm ya

Rüzgar Karabulut dedi ki...

PuCCa ben gözlerimle gördüm tanıdık birisi ki biz ona deniz anası diyoduk 90 üzerinden 56 ya düştüde deniz kızlığına terfi etti, ilk işim demişti 60 altına indiğimde bi sürü seksi iç çamaşırı almak:D nasıl gülmüştüm allahım şimdi çokkk mutlu çok pozitif zannedersin istanbulu o aldı romalılardan. bu onun hayatında çok büyük bi başarı bi dönüm noktası oldu. Dez dietmi ne kullanmış sonra itirat etti zıbıdı, evlendi hem çoçukları var şimdi...

delibelge dedi ki...

"kilon ağır ama kendin hiç ağır değilsin abla..." - Çubuklu Yaşar

http://www.youtube.com/watch?v=587jyqwP-9c

not: olanların sorumlusu google; vallahi. : )

poyyana dedi ki...

puCCa ya ben şu an kullanıyorum lidayı..18 gün fln olucak evet ben de senin gıcık olucağın üzere uzun boyluyum :) ama yaklaşık bi 7 kilo fazlam kaldı, lidayla 3,5 kilo verdim şimdiye kadar. manitam geliyo yurtdışından beni zayıf görsün :)) valla sınavım yaklaşıyo tıp okuyorum bide kalp gümbür gümbür çarpıyo ama allahtan düşüp bayılmadım. inşallah geri almam kilolarıımııı :(( senin de kullandığını görünce şok olduum!! lütfen lütfen dua et bari cocuk gelene kadar birazcık daha kilo vermiş oluyim :)