11.12.2008

Akraba ziyaretleri

Nefretlik durumlardan biri... Bayramda babam ve kardeşlerimle olmayınca burdaki amcamın yanına gideyim dedim.. 3 halamda izmirden buraya gelmişler bok varmış gibi.. bizi teorik olarak onlar büyütmüş olsada onları hiç sevmiyorum.. Bi insanın eleştiriye dayanma gücünü ölçüyolar üç cadı.. 40, 35, 30 yaşlarındalar.. Ne zaman üçü bir araya gelse, ay yok buran çirkin, şuran şöyle, götün büyük... Benim orjinal saç rengim bakır sarı.. sarı ama bakıra dönüyo ara ara.. türk sarısı işte.. yazları güneşte sarı, gölgede kızıl kumral duranlardan... ki ben bu rengi ortaokuldan beri görmedim.. sürekli boyuyorum... Saçım kızılken, "Ayy PuCCa karı gibi olmuşsun, hiç yakışmamış" çikolata kahveyken "40 yaşındakilere benzemişsin, hiç güzel değil" platin yaptığımda "banu alkana benzemişsin şişmansın ya bide ahahaha" siyahken "satanist gibi olmuşsun" kendi rengine boyadığımda "ölü gibisin, hiç güzel durmamış" hiç bir rengi yakıştırmazlar bana..
Bu kez sıçtım dedim, perçemlerimi iğrenç kesti çünkü kuaför, götüme benzedim.. bide siyah küt saçlarım bunlar ağzıma sıçacak dedim..
...............
Daha kapıdan girmeden ben "iğrençsiinnn PuCCaaaaaaa" diye kusmaya başladılar.. ben direk çöktüm.. 40yaşında olan geliyo "ayy benden bile yaşlı duruyosun, kırışıkların bile çıkmış", diğeri geliyo "ayyy PuCCa saçların çok kötü, gözlerinin feri sönmüş çok çok çok çirkin" hemen diğeri atlıyo "ahah bence sokağa çıkma bu tiple ahaha" halamlara nedense gık çıkartamıyorum ben.. 3 ü bir olup eleştirileriyle yıkıyolar beni.. bide babam çok kızıyo, hemen beni ispitliyolar.. bi ara uyuşturucu kullanıyorum diye yaymışlardı manyak karılar.. haa bide bi şehir efsanemiz var, güya ben tangamın iplerini pantolonun dışarısına çekip öyle dolaşıyormuşum.. bunu gidip yengemgillere falan anlatmışlar ordan oraya yayılmış durmuş buda.. benden bahsederken tanga ipini gösteren kız diye anılıyorum baba tarafındaki karılar arasında.. bunu neden uydurduklarını bile bilmiyorum, öyle bişeyi hayatta yapmam, yapmadım bile.. ama kimseye inandıramıyorum.. ben yapmadım diyorum üçü birden aynı ağızdan "aaaa puCCa yaptın yaaa" diyolar.. acaba mı lan diye düşünüyorum bile ama imkanı yok!
ne zaman evimize gelseler cüzdanımıza kadar karıştırırlar.. ne bulacaklarsa, her seferinde bütün odamı ıccığını cıccığını didiklerler.. panalgin bulmuşlar bi kez akşam eve bi geldim.. masa başında toplanmışlar panalginlerde sehpanın üzerinde benden açıklama bekliyolar.. Ben hiç ağrı kesici içmem.. bi yerde duymuştum asprin cilt maskesi diye asprin bulamayınca panalgin almıştım.. Bunlarda ağrı kesici içmediğim için kıllanmışlar artık seda sayandamı ne zıkkımda duymuşlarsa panalgine benzeyen ecstacyler sanmışlar.. bide böyle bunu da yaptın ya yazıklar olsun diye suratıma tükürdüler.. olayı akladım pakladım ama hala öyle işkilleniyolar manyaklar..
.....
Yemek yiyoruz, daha ilk lokmamı ağzıma attım
- PuCCa çok yeme sen bak nasıl şişmanlamışsın, çok kötü gözüküyosun...
- o basenler ne yapsan erimez sendekiler donmuş yağ olmuş
- bak onu ağzında 45 kere çiğne öyle yut..
tatlı faslına geçiyoruz daha tatlıyı koymamışlar bile tabağıma gene başladılar bunlar..
- PuCCaya az koy, bu zamana kadar yedikleri yeter onun
- eee sen böyle yersen tabi kilo alırsın, 3 beyazı hayatından çıkaracaksın..
- saç modelinde seni şişman gösteriyor.. yüzün çok toplu zaten bide bu modelle çok kötü olmuş
- çok dar giyiniyorsun sen, belden düşük kotlar yanlarda simit yapıyor
- üstündeki seni kısa göstermiş hiç güzel olmamış, pazar malı gibi zaten
- sana siyah hiç yakışmıyor. kotta yakışmıyor, boğazlı badylerle yüzün ortaya çıkıyor kötü yani
- eeeee yeter ama haaa.. halla halla kendinize baksanıza siz, göt benim götüm göbek benim göbeğim, saçımda benim yani.. başka işiniz yok mu sizin
- ayy PuCCa sen böyle sivri dilli olursan 2. gün kocan seni kapının önüne koyar
- birini bulursan dua et bence ona da böyle davranma. onun için önce saçlarını düzelt
- halla halla sanki kilolarını biz zorla yaptık sana.. bize çemkireceğine az boğazını tut yemek yeme..
bir kadından daha tehlikeli şey 3 kadındır.. ben bunlarla asla başedemiyorum.. haspalar sanki clodya şifirtın gibi bişiler.. gerçekten de çirkinler şişmanlar ve saçları mısır püskülü gibi... bunu onlara sinir olduğum için falan yazmıyorum.. gerçektende çok çirkinler. baba tarafı benim güzel değil.. babam mesela at hırsızına benziyo.. karıları kızları hep ağzı iyi laf yapıyo diye tavlıyor.. ama anne tarafım güzeldir.. mesela bir kuzenim tescilli güzellerden adı sanı baya bilinmiş manken hatta.. yeni boşandı hayvan gibi nafaka yiyor.. bir teyzem var 55 yaşında ama benden daha genç durur.. annemi beğenmiyorum kısa boylu, ama gençken oda güzeldir sanırım.. ama diğer herkes taş gibi.. en az 2 koca eskitirler.. o kadar güzel olmalarına rağmen ne zaman bizi görseler "sen çoookkk güzelsin, ayy sendeki bilmem ne bende olsa, şunun güzelliğine bakk" diye inandırıcılığı olmayan ama duyduğunda gene hoşuna giden şeyleri tekrarlarlar..
baba tarafındakiler ise sürekli eleştri, sürekliii ama...
diğer özel gün ve haftalar tatiline kadar onları görmek istemiyorum.. şuanda kendimi çirkin ucube, iğrenç, şişko patata gibi hissediyorum... bütün özgüvenimi tükettiler, emdiler yuttular sonrada beni bir paçavra gibi kenara attılar...
Olay dışı: ya bişi sorcam ben size özellikle hatunlar.. bu hemoroid kremlerini yüzünde kullanan var mı? gözaltlarıma değilde bepantenle karıştırıp bütün suratıma yedirsem ben onu bişi olur mu. kendi mantığımlan sanki daha güzel olur gibi düşündüm ama.. deneyip cildine sıçan varsa yazsında yolun başında döneyim ben...

54 yorum:

Primarima dedi ki...

Hür doğdum hür yaşarım ,kime ne kime ne ,kölemiyim size ben ,sana ne sanane?zararım kendimeeee....diye şarkıyı patlatıp hatta kalkıp o göt ve göbekle kıvıra kıvıra oynasan karşılarında, ne yaparlardı?
Göt göbek yazmak istemezdim ama olduğunu iddaa ediyorsun oysaki ben seni hiçde öyleymişsin gibi düşünemiyorum nedense:):)

Kediye Kafa Atan Psikopat Fare dedi ki...

pucca anam bizim buralarda bi laf vardır...kız çocuğu halaya çeker derler ama fiziken mi huy olarak mı bilmiyom...gerçi sen her ikisi içinde dikkatli ol bence çekme o halalarına..anne tarafına odaklan:))

Sinirli Prenses dedi ki...

Bunların üçüde kesinlikle evde kalmış kızkurusudur onu anladım ben evde kalmışlar böle çemkirik olur :)

PuCCa dedi ki...

yaa valla bende bi döt var allamm allaamm diyorum...
ama sen beni cillop gibi hayal et genede o daha heycanlı götüm kalkıyo ozaman :Ppp

babegazelle dedi ki...

ayyyy kabus halalar,hakikaten öle senin oranı buranı eleştiren tipler de hep çirkin olurlar

pucca hemoroid kremi bepanthen ikilisi bana pek ii fikirmiş gibi gelmiyo yaaa,denemedim ama sakata gelmek var işin ucunda :)

Buzcevheri dedi ki...

Ben krem olayına takıldım. =P

Adsız dedi ki...

Kızım bizde seni bi halt sandıydık. Vazgeçtim peşinde koşmaktan. İlgilenmiyorum bi daha senle. Bu ne ya senle mi uğraşcam çirkin ucube, iğrenç, şişko patata ....:-))

Adsız dedi ki...

haha! al bu üç halayı, birini erkek yap. işte o benim ailem oluyo. annemle babam bana her gün böyleler ki ben alıştım artık. bir de hemoroid değil de benim bi arkadaşım pişik kremi sürerdi yüzüne, komik kokardı ama işe yarıyo diyodu. alkalinli krem mi ne öyle bir şey. derdin sivilceyse de benzamycin öneririm.

ne ben olabildim ne de başkası dedi ki...

ebru akel hemoroid kremini yüzüne sürüyomuş diye duymuştum bi ara. herkes ilerde yüzü çok çirkin olacak, çatlayacak bu karının diodu. aman ha pucaa, bence deneme bile:)
halaları da sallaaaaaa:)))

Adsız dedi ki...

PUCCA bayramin kutlu olsun.

Robin Goodfellow dedi ki...

vay beh ne kadınlarmış yaprak dökümündeki suratından şer akan cevriye hanım halt etmiş!

æ ~ dedi ki...

benim bi tane biricik halam var onuda çok seviyorum. vala senin işin zor pucca. "gıcık oluğun birisine en büyük hakaret yüzüne dahi bakmamakmış" diye birşey biliyorum ben. bunu ben hayatımda beni kendisinden soğutanlara ve hayatımdan sildiğim kişilere karşı uyguladım. başarılı oldum. karşıdakini psikolojik olarak çok etkiliyor...

Adsız dedi ki...

pucca sen nie saldrmıon akrabalara onu anlamadm ben..biraz çemkir sende??

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...

ya var ya şimdi yere yapışacağım gülmekten :):)

benim hala fln superdir... Hatta ben kendime bakayım diye yapmadıkları kalmaz. erkek çocuğu gibi gezerim çünkü.. Halam ile babaannemin eline düşüncede aynada bakınca kendime hasta olurum "lan lan yoksa bu ben miyim ben olamam be" derim. kokoş hatunlar beni de kendilerine çevirirler dakkasında. Düşün ki halam zorla açık yeşil lens aldırtmış insandır... Amaaaaa anne tarafı çok feci herşeyi incik cincik karıştırırlar, "ay evde kaldın, ay zayıfla, ay seni kimse almayacak, ne olucak senin bu halin, seni köyden birisi ile evlendirelim 30 oldun daha seni kimse almaz ancak görücü usulü ile evlendin evlendin" derler... Dayım ise tek başına senin 3 halandan da beter... Misal bu gün onlara gittik, cep telefonuma mesaj geldiydi yarın arkadaşlarımla buluşacağım onlardan birisi nerde kacta buluşcaz ıvır zıvır için mesaj atmıştı cevap yazdım sehpaya bıraktım su içmeye mutfağa gittim. bi geldim geri beyfendi almış telefonumu karıştırıyor... "o it kimmm burger king de mi buluşcaksınız?" "öbür it kim sana kuzum özledim yazmış sen geçen şehir dışına o adama mı gittin" diye bi güzel oku bütün mesajlarımı:S:S babam bembeyaz oldu noluyor diye biz şoklarda... sinirim tepeme çıktı haliyle. boşver bi kulağından girsin diğerinden çıksın...

bu arada bu krem olayı var ya ben de yazacaktım deneyen bilen var mı diye:P sabah yüzümü yıkarken göz kenarlarımda 1 2 çizgi farkettim fena halde canım sıkıldı "döte sürülen bi kremi yüze sürüyorlardı sürsem işe yarar mı acaba diye geçti aklımdan... sonra da lann ne diyorum ya ben" diye güldüm kendi kendime... Valla birisi sevabına cevap versinde ben de bilgileneyim :)

İyi Bayramlar bir de hep gül :)

ZIBBIDI dedi ki...

Halalarının aşağılamaları sende etki bırakmış.kuaföründe perçemlerini iğrenç kesti zaten!!!

Ama herşeye rağmen aynaya baktığında gördüğün şey senin yüzün.
lütfen ama.
yüzüne yüz kremi sür.:D

Başka bişi sürme:P

Yüzünde yüzüne benziyo başka bişeye benzemiyor.hele o dediğine hiç benzemez kanımca...yani o kadar kilo almış olmazsın...

Adsız dedi ki...

senin halalardan bende teyze larak var o yüzden allah sabır versin yivrum sana

Adsız dedi ki...

Bütün halalar aynı heralde. insana 5 sene baktılarsa 20 senedir sana biz baktık büyüttük muhabbetleri bitmiyor. daha yeni boyattığım saçlarıma boka benzemiş dedi de sesimi çıkaramadım salak gibi bir de gözlerim doldu.

Unknown dedi ki...

şu krem muhabbetini ben de merak ettim:D

Amélie Poulain dedi ki...

Ahah Pucca cidden çok güldüm yaa.=D
Tanga ipini gösteren kız demek.=D

Ama herkesin başında var böylelerinden. Benim de 3 halam var. Büyükleri gayet iyi hoş insanlar; ama küçük halam bir bir bir... Bir şey diyemiyorum, çok ilginç bir kadın çünkü. Mesela ablamın her şeyini eleştirir. Ama kendi o haltlerın bin beterini yer. Kendi kızı ablamla dışarı çıktıklarında erkeklere laf atar, halam suçu ablama atıp bir daha kızı ablamla dışarı göndermez. Ablam anadolu lisesini kazandı -ki buradaki en iyi anadolu lisesiydi. Kendi kızı ertesi sene aynı okulu kazandı; ancak sırf ablamla aynı okulda okumasınlar diye gitti şehrin en berbat düz lisesine verdi kızı. Verdiği lise de lise olsa her b.k var. Sonra ablma gitti İzmir'de istediği bölümü kazndı, kendi kızı Kırşehir'de istemediği bir bölümün ikinci öğretimine gitti... Kırşehir'de bizim akrabalar çoktur. Sonra orada herkesin ağzına sakız oldu; ama yine de ablam suçlu, onun kızı sütten çıkmış ak kaşık...

Sagır Kedi dedi ki...

Önce sorunu cevaplayayım hemoroid kremini göz kenarına süren arkadaşım vardı bir işine yaramamış.Bepanthene sivilcelere iyi geliyor.Bence Nivea'nın ürünlerini kullan.
Ouww Pucca senin ağzın iyi laf yapıyorken onlara okkalı laflar savuraydın...Halaların hayatta hiç mutlu olmamış insancıklar bence onlarda olmayan şeyler sende olduğu için seni kıskanıyorlar.

etipuf dedi ki...

seni ezik olan aratanlar halanlar mı yoksa?

:))

İzDüŞümLeR dedi ki...

Kremi kullanmadım ama zamanla deriyi çok inceltir diyen doktor yorumları okumuştum.Günü kurtarmak için yüzüne sürüp ilerde daha büyük dertler alma bence başına.

Komşumuzun kızı ergenlik sivilcelerini kafaya çok takardı.Birgün bir gazete köşesinde soğan ve sarımsağı iyice ezip yüzüne sür sivilceye iyi gelir diye yazmışlar.Bu salak yapmış 15 gün kıpkırmızı bir suratla cayır cayır yanmış gibi dolaşmıştı.

Her söylenene atlamamak lazım :)

Adsız dedi ki...

SEN BİR OROSPUSUN PUCCA..AMA SENİ ÇOK SEVİYORUM..KEŞKE TÜM KADINLAR SENİN GİBİ OROSPU RUHLU OLSA...

Adsız dedi ki...

ayy pucca bence o kadar kotu olamazsın sen sölüosun zaten herseye bir kulp buluyolar die...
Boşver sen halalarını bence sen her halinle güzelsin;)

Adsız dedi ki...

selam pucca
o öyle sıradan bir hemeroid kremi diil . ucuz hiç değil. strivectine adı. ve 30 yaşından sonra sürmek mantıklı eğer çok torbalanma varsa. mantığı ödem çözücü olması. yoksa diğer hemeroid kremlerinden sürersen vay haline. göz kenarına sürülüyo sadece zaten bütün yüz ne demek yaa. ayrıca süreceksen krem illa ki kinerase sür. mavi anemon çiçeği yani. en kralı o şu an bence. sadece eczanelerde satılıyo. ama doğallık daha iyi 20 li yaşlarda. bal sür. maden suyuyla yıka. yaş mayayı sütte ez. maske gibi sür 20 dk. yazıyo herşey zaten bu tarz sitelerde. bazı kremlerin geri dönüşü olmaz haberin olsun. sevgiler.
maya

Adsız dedi ki...

göz altlarında işe yarıyor hemoroid kremleri ama yuzun genelini bilemicem. aman haa o kremi odana veya çekmecene biyere koyma halalar bulursa bu seferde seni "aa pucca gotunde baasur mu vaaaarrr!!!" diyee karşılarlar, sittin sene inandıramassın =)

Volkan dedi ki...

Cilt için soda öneririm... cidden. gülmeyin :)

bi dost dedi ki...

yaa bebişim boşversenee yaa.. kendileri çirkin olduğundan seni çekemiyolar işteee... ezikliklerini bastırmak için de sana saldırıyolarr.. ayrıca bu kadar da kötüleme onları, kız halaya çeker sonuçta :P

PuCCa dedi ki...

maya diye yazan adsız.. yaa benim bi halamın adı maya, sen o diilsin dimi.. yani imkanı yok dimi... bu arada kineraseya baktımda 298 YTL imiş.. onu almam demek aç kalmam demek olacak..

sodayı denedim ben ya hiç bişey yapmadı cildime..
e vitamini sürdüm sıçtı kıpkırmızı yaptı suratıma..
şimdi vich normaderm kullanıyorum..
ya aslında sivilcem yok, böyle bişeye sıkıldığımda çıkan kırmızı lekeler var bende onlar sonra morarıyor.. bide gözneklerim geniş, taktım bu aralar o gözneklere.. uğraşacak bişi olmayınca suratımla uğraşmaya başladım...

yoksa kayısı yağıyla idare ediyodum ben bayabaya düzeltmişti o kırmızılıkları.. yalnız gözneklere bi bok yapmadı..

Adsız Şövalye dedi ki...

Pucca,

sana doğru akan tüm sözün arkasında, bir pınar'ın olmadığını da anlıyorlar.

iğnelerle koşan bu kalabalık, gölgene kaçıyor.

ben durağın önünde sana esiyorum. geliyor.

The Mistress of Santa.. dedi ki...

normaderm kullanmaya ısrarla devam et pucca gördüğüm en mucizevi krem o.. bi de clean&clear'in siyah nokta ve gözenekler için bi toniği var o süper.. o ikisini 3-4aydır kullanıyorum pinpon topu kadar pürüzsüz oldu yüzüm (((:

+halalarının evde kalmış, sendeki potansiyeli kıskanan, onlardan erken evlenirsen intihar edebilcek tipler olduğuna inanıyorum, lütfen bozma (:

S dedi ki...

yavrum yasim 23 ama bolca mimik yaptigimdan goz cevremde ve alnimda kirisikliklarim mevcuttu. boynum da hafiften gitmekte idi. zaten kuru cildim.. vay halime diyordum. derken yves rocher in inositol serisiyle tanistim.. 1 aydir kullaniyorum goz cevresi, gunduz ve gece kremini, boynum tekrar puruzsuz. gozlerimin etrafindaki cizgiler artik belli olmuyor :)))
kesinlikle tavsiye ediyorum. pirincten mi ne yapilio sanirim. first wrinkle serisi zaten. 20li yaslara yonelik.

fiyatlari da cok ucuk degil. gunduzuyle gecesi 55er ytl, goz cevresi de 40 ytl ama baya gidiolar. bir de bu ay eger gidersen ve yves rocher kartin varsa eger 4 urun aldiginda %40 indirim yapiyorlar. kartin yoksa da bedava veriolar kart :D

bi dene derim ben

halalarina gelince de, siktir et :p

sinderellaaa dedi ki...

PUCCA!eger cildinde lekeler varsa koş hemen bir aktara git ve "destek;doğal cilt maskesi(yani kil maskesi)krem şeklinde kutusu var!al onu yeşil biey zaten,sür yüzüne 20-30 dakika beklet iki günde bir uygula 1 haftada yüzündeki lekelerin yok olduğunu göreceksin.ben bugüne kadar o mayaları bütün pahalı kremleri kullandım en iyi sonucu bu verdi şimdi cildim çok güzel.eğer gözeneklerini sıkıtırmak istiyorsan yumurtanın akı en iyi çözüm,sür bekle kurusun yıka o kadar.
hemoroid kremine gelince cildi gerçekten yıpratıyor sakın yapma!
Halalarınıda takma kafana muhtemelen kıskanıyorlardır,güzel olup olmadığını sen kendin çok daha iyi bilirsin!hadi kolay gelsin sana:))

Adsız dedi ki...

yok pucca halan değilim zaten kimsenin halası değilim henüz. biraz bilmişçe yazmışım yaşım büyük sandın galiba. ben seni okumaktan çok zevk alan mayayım. seni yokluğunda mirel'e ve zodyaklıya soran ve merak eden maya. ya şimdi farkettim fazla ebeveyn takılmışım sana yahu. ama aramızda birkaç yaş var heralde. tabii ben büyüğüm. kinerase hakkaten pahalanmış. boşver zaten. sen temiz tut cildini yeter. sevgiler.
maya( halan olmayan)

PuCCa dedi ki...

ahah yok ebeveyn gibi davranmadın.. sadece maya adı ülkede fazla yok ondan kıllandım..
çok kazık o krem ya ama işe yarıyomuş demek ki fiyatları bu kadar yüksek tutmuş puştlar...

bi dost dedi ki...

fakeangel, puccanın sorunu o diilmiş anlaşılan ama senin yazdığın bana etkili olduu :P alnımın ortasında kaşlarımı çok çattığım için bi çizgi oluştu ya :( nerden çıktı böyle birdenbire anlamadım ki :'( böhüüüüğ:'(

Adsız dedi ki...

Pucca merhabaa,

Arkadaşlarım beni kızdırdığında "babanın bacısını zikiyim" diyorum. Hem ne dediğimi geç anlıyorlar hem de istemedende olsa tebessüm ediyorlar. Orjinal buluyorlar herhalde o.çocukları.

Sana böyle davrandıkları için; senin de babanın bacılarını zikiyim diyorum. Başka bişey demiyorum.

Adsız dedi ki...

Göz ve yüzündeki eğer varsa diğer kırışıkların içinde bir tavsiyede bulunmak isterim. Daha doğrusu duyduğumu söylemek isterim.

Pucca'cım spermin kırışıklıklara iyi geldiği söylenir. Tedarik etmede sıkıntı olur mu onu bilmiyorum ama :))

Adsız dedi ki...

aynen ya! akraba ziyaretlerinden bende nefret ediyorum! çünkü hiçbirini doğru düzgün tanımıyorum.. sen o halalarına nasıl katlanıosun anlayabilmiş değilim..

RaMa dedi ki...

gözeneklerin için kili dene...
hazır elinin altında varsa kolonya ve ebe pudrasını karıştır ve maske yap cildi çok rahatlatıyor...

Adsız dedi ki...

Halaların menopoda da ondan böyledirler....gitmeyiver sen de bari...üzmesinler seni...daha önce de dedimya bir şekilde seviyom seni...

Adsız dedi ki...

Halalar tarafından eleştirilme konusunda en az senin kadar uzmanım ve bende hala hönk diye kalma aşamasından kurtulamadım. Bende bir babaanne de var ki görme yani onu sen..

Adsız dedi ki...

ne manyak biseysin sen lan pucca!

Adsız dedi ki...

gecen bayramda babannemde bana önce yasımı sordu(kendisi 85 asında oyüzden herseyi unnutuyo yası kadar tekrar tekrar soruyo )bende 26 dedim..oooooooooo dedi sen dedi evlenmiyonmu,ben 15 asındayken bana unutulmuş diyolardı..unutulmuş evde kalmıs demekmiş :=) koptumm.

puccacımm halaların kocamanda olsa senin götüne kurban olsunlar guzzuuuuummmmm...

LoLLa dedi ki...

pucca gulusmelere neden olsam da sana ad veriorum cunku ben kullaniorum bboogghhh :( :))))
procto-Glyvenol.
ama sadece sabah (aksam) kalktıgında makyaj yapmadan yarim saat, kırk dk once ince tabaka sur. ve sakın gozune kacirma, kızarıklık yapıyo. ve lutfen her allahin gunu surme, evde oldugun zamanlarda kullanma ne biliym iste lazim oldugunda sur. eczaci kadin 'evet kadinlar istio, satiyoruz biz dedi. baska bi isim soyledim, ama o olmaz kortizonlu oldugu için, hem kalktı piyasadan dedi. bunu onerdi Procto...
aben bi aydir her gun kırısıklık bekleye bekleye suruorum ama kırk dk da ciddi indirio sisleri.

LoLLa dedi ki...

aaagghhh yuz demissin ;:s olmaz bea yuz. ama olabilir de. mantik aynı sonucat, basur da sislik, yuz - goz de :))
sen bilin

Adsız dedi ki...

Kendimi okudum billa.Herşeyim gündem konusu olarak zirvelerden düşmez aile makamı arasında.

Adsız dedi ki...

slm
hayatımda ilk defa böle bi bloga girdim,böle bişiler okudum.yorum yapmadan da geçemedim haliyle.
genelde halalar yeğenlerini beğenip överler.şöyle güzelsin,böle alımlısın fln diye.
resimler sizin mi bu arada mrk ettim
başarılar...
fake i tanıyomusunz?

Şerafettin dedi ki...

Adi Rocco olan salaktan duzgun yorum beklenmez zaten. Ne gerzek kimil zararlilari var bu alemde yahu. Alet de nohut kadardir. Bamyaya kurban ol sen. Bi de almis Rocco. Ba ba ba. Rocco Siffredi gecsin ustunden zapik Rocco. Yorumcunun birine kizdim. Kimse ustune alinmasin. nohut haric.

Bu arada bildigim basur kremi damarlari kucultup kan dolasimini azaltmaya yarar. torbaya kirisiga bir faydasi olmaz. Yuz cildinin beslenmesini de engelleyebilir. Burnunun ustunde kilcal damari olan adamlar Pucca ile bulusmadan surebilir ama. O baska...

Şerafettin dedi ki...

Adi Rocco olan salaktan duzgun yorum beklenmez zaten. Ne gerzek kimil zararlilari var bu alemde yahu. Alet de nohut kadardir. Bamyaya kurban ol sen. Bi de almis Rocco. Ba ba ba. Rocco Siffredi gecsin ustunden zapik Rocco. Yorumcunun birine kizdim. Kimse ustune alinmasin. nohut haric.

Bu arada bildigim basur kremi damarlari kucultup kan dolasimini azaltmaya yarar. torbaya kirisiga bir faydasi olmaz. Yuz cildinin beslenmesini de engelleyebilir. Burnunun ustunde kilcal damari olan adamlar Pucca ile bulusmadan surebilir ama. O baska...

phuketgoa dedi ki...

Kıça iyi gelenin cilde iyi gelmesi anca göt gibi suratı olanlara yarar sanıyorum pucca...sen anam babam usulü güzellik tavsiyelerinden şaşma..Acıbadem sütünü dene.annemin 45 yerine 35 göstermesinin nedeniymiş.bende anasının kızı olarak her akşam yüzümü bu sütle temizleyip yatıyorum.Mucizemi görcem 10 yıl sonra...
sevgiler
phuketgoa

oluruna bırak dedi ki...

önce tüm yorumları okuyum ona göre öteyim dedim ama dört yorumdan sonra üşendim. yazıyı okurken lan dedim bu pucca benim akrabam olmasın halalarım bana aynı muameleyi yapıyor çünkü. haftaya düğün var bizim eve akın edecekler b.ku yedim.

Adsız dedi ki...

ben dil tarihte okurken bir arkım sürekli ay ne çirkin burnun var senin ne zaman yaptırcan diye asabımı bozardı ben de birgün gittim sen göt.. liposuction yaptır ben de burnumu yaptırıcam dedim halalar için de 3 tane apartman yengesi karakterinin söylemini kaile almıyorsun umarımk erkek konusunda da monsegnieur erkekler öldü kızım her yere ali desideroooo :)

Adsız dedi ki...

2 gün oldu başladım yazdıklarını okumaya, kendimi buldum ve sürükleyici bir roman okur gibiyim.. kocaman sevgiler..