14.12.2008

Bir PuCCa klasiği (ilk buluşma)


Arabası olmadan bi insanın şık olması ne zormuş be!! İzmirdeyken topuklu giyeceğimde yada açık saçık bişiler giydiğimde arabayla giderdim işe.. arabada bi çift terliğim vardı, hemen park edip yukarı çıkardım.. Şimdi bu çocukla buluşcam ya, delikanlı sürekli takım giyiyo.. ben yanında ezik büzük durmak istemedim.. önce gömlek etek giydim, medikalci kızlara benzedim.. Sonra kumaş pantalon giydim market elemanlarına benzedim.. Elbise giydim altıma da topuklu ayakkabılarım vardı onları giydim.. ben böyle ne giycem diye düşünürken servisi kaçırdım.. otobüsle gitmek zorunda kaldım.. işe gitmek için 2 vesait değiştirmem gerek.. durağa ise 15 dakika yürümem gerek.. o ayakkabılarla o 15 dakikalık yol bana ipek yolu gibi oldu.. allahım canım çıktı..
En nefret ettiğim muhabbet işyerindekilerin "oooo bugün ne şıksın hayırdırrrr" diye dolanmaları.. böyle diyince insanlar demek ki hep çok çirkindim gibi hissediyorum. bide utanıyorum.. ben yeni bişi aldığımda da mesela, bu yeni mi dediklerinde yeni demeye utanıyorum.. neden bilmiyorum ama "aaa yok hep vardı" diyorum..
...............
neyse çıkışta çocuk geldi beni almaya.. ege çubukçu gibi bişi olmuş bebe.. takım elbiseli haliyle alakası yok.. yanında ümit besen gibi kaldım.. haftaiçi memur hafta sonu rapçimi ne pezevenk.. çok sinirlendim ama kendimi aldatılmış gibi hissettim ten çorabım ve topuklu ayakkabılarımı götüne sokmak istedim..
gittik işte biyere iskender yicez.. hoş beş muhabbet ediyoruz.. bir sürü ayrıntı gözüme çarpıyor ama siktirediyorum..
ağzında yemek varken bi insan neden güler ki? karaciğerine kadar gördüm salağın.. Her daim gördüğümde 1 saat ayakta muhabbetine doymadığım adamla tek kelime edemiyorum şimdi.. ben nasıl kasıldım ayaklarım da şiş tabi.. bu bişeyler konuşmaya çalışıyo yook benden gık çıkmıyo.. yemeğe yumuldum.. hayatta en nefret ettiğim soru, "nereye gidelim" ya öyle bi adam çıksın ki karşıma ne ben ona sorayım nereye götürüyosun beni diye, nede o bana sorsun nereye gidelim diye.. götüne güvenip çıkmışsın dışarı benle ne soruyosun nereye gidelim diye.. hepsini bırak ulan dangalak bi yer biliyor muyum burda.. biliyosun yabancı olduğumu..
- Yemekten sonra nereye gidelim
- ne bilim ben.. burda bi yer bilmiyorum zaten
- peki nereye gitmek istersin?
- bi yer bilmiyorum dedim ya
- o anlamda demedim yani nasıl biyere gidelim
- benim vaktim yok zaten sabah erken kalkacam misafirhaneye bırak beni..
sabah erken merken kalkmıcaktım.. sürekli soru soran olayı bana bırakan adamları sevmiyorum.. dışarı çıkalım diye götünü yırtarken aklına gelmiyo mu beni nereye götüreceğinde.. ve çoğu adam hep böyle.. nereye gidelim nereye gidelim, ebenin götüne gidelim!!!
yemeğini bitirdi bu sonra hop sigara yaktı ben hala yemek yiyorum yalnız.. hayatta en uyuz olduğum şey yemek masasında sigara içen tipler ve bardağın tabağın içine sigara izmarini koyanlar.. midem bulanır.. bu insanlar bencildir, pisliktir.. hele bardağın içine sigara söndüren top oğlu toptur iğrenç yaratıktır...
normalde ağzımı açıp bişi demem böyle bişide ama öyle bi bakış attım ki.. o anladı özür diledi sigarasını söndürdü..
- kaymaklı künefesi çok güzel buranın söyleyelim mi
- hayır istemiyorum ben gitcem hadi kalkalım..
........
arabaya geçtik ama benim surat beş karış.. sonra düşündüm.. ulan salak PuCCa, bi nereye gidelim dedi diye yaptığın tribe bak sanki ananı sikti mal mal davranıyosun.. Bunu ben hep yapıyorum.. böyle en baştan boktan bişeyle çizgiyi çekiyorum heriflere, kimbilir nice cengaver harcadım bu yolda.. hayırr sanki bulunmaz hint kumaşıyım nasıl havalara giriyosam, sanki kendim dörtdörtlüğüm ya, karşımdakini de öyle görmek istiyorum...
ama ne bilim bana hiç soru sormadan pat diye beni götürse, o künefeyi de bana sormadan alsa emrivaki yapsa bana.. ben öyle istiyorum adamımı o bana sunacak elindeki herşeyi ben kafama uymayanları reddederim.. kendine güveni olacak beğenileriyle ilgili..
sen ne istersen yaparım değil, senin ne istediğini biliyorum ben diyecek.. Kızdım ama kendime beni eve bırak falan sen kimsin lan PuCCa salağı elalem götünde mi dolanacak senin.. eksileri görmekten vazgeç dedim.. hemen taktik değiştirdim...
- yaa vazgeçtim gitmicem yarın pazar nasılsa hem senin gibi yakışklı bi çocuk 40 yılda bir beni dışarı çıkarmış da, eve gidip yatmak salaklık etmek olur..
ben böyle başladım yalakalığa.. erkeklere iltifat etmeyi seviyorum ben.. hep öyle tavlıyorum zaten.. en çirkin yönünü en güzeliymiş gibi göstermekte üstüme yoktur.. ama ilişki çıkmaza girince o iltifatlarım hep aşağılamaya dönüyor.. bide bakma buraya yazdıklarımdan çok daha fazla şımarığım, ne oturmaısını bilirim ne kalkmasını.. istediğim olmazsa ağlarım bile, ha 5 yaşındaki çocuk ha ben.. buşımarıklığa gözüm doymamasına rağmen hala karşımda kusur arıyorum yaa.. helal olsun valla bana.. yalnız o kadar yalakalık yaptı mal hala bana nereye gidelim diye soruyo..
- yaa işin aslı ayaklarım çok şişti, senin boyuna ulaşayım diye bunları giydim ama canım çok acıyo.. ama şimdi senle nerede olsa dururum yani.. yüzünü görebileceğim bi yere gidelim de... yalnız önce ayakkabılarımı değiştirsem...
.....
öyle diyince misafirhaneye götürdü beni altıma kotla spor ayakkabısını giydim öyle çıktık dışarı.. Sonra çok eğlendim ama.. hatta baya eğlendim diyebilirim.. Ne desem gülüyo, hıtıtırı desem basıyo kahkahayı... O araba kullanacak diye içmedi bende yanında utandım içmeye.. çocuk içmeyince napim.. bide ben bir biradan sonra şımarıklığın biri bin para oluyo..
sonra bıraktı beni misafirhaneye.. öpüşmedik ama.. bi ara burnun üşümüş falan diye hamle yapacaktı ama beceremedi salak.. kaldığım odanın penceresini gösterdim, oranın ışığı yanana kadar beklerim burda dedi.. sonra beni resepsionun oraya kadar bıraktı.. ışığı yaktım pencereden baktım orda bekliyo.. el salladım bende..
sonra hemen mesaj attı..
"Sen gördüğüm en tatlı kızsın herşey çok güzeldi umarım her akşamımız böyle geçer"
gene tatlı dediler yaa.. tatlı matlı olmak isteyen kim. tatlı kız diye güzel olmayan hatta bi sikim vasıfa sahip olmayan ama işte bi sıfat konulması gerek diye söylenen kişilere denir gibime geliyo..
yalnız çocuk ne yazsaydı sen çok seksisin yazsaydın.. sapık pezevenk derdim bu kez.. ne kadar garip bişi charlize theronun da iki gözü bir burnu tek bi ağzı var benimde.. peki o neden taşda ben tatlıyım.. bu nasıl bir adalet yani!!
neyse işte bu çocukla olacak gibi duruyor.. gibi durması fazla oldu diyelim biz buna...

yaa bu arada ben rüyamda ibrahim tatlısesi gördüm.. anam biz nasıl bir aşk yaşıyoruz anlatamam.. herife köpekler gibi aşıktım rüyamda.. hayırlara gitsin....

43 yorum:

Adsız dedi ki...

puccaaa;
seni çok iyi anlıyorum 'tatlı' ve 'şirin' olarak adlandırılma konusunda..
benim de koca yanaklarım var,
bir de gözlerim biraz(!) büyük; o yüzden sanırım.. =)

ama niye ille de şirin ya;
çıldırıciiyymm =Pp

Sinirli Prenses dedi ki...

Sen iyi aşık olmuşsun ben rüyamda öpüşüyordum ya iboyla ıykk iğrençti :I rüya demiyelim kabuss :)

Yeni enişteyi sevmedim ağzında yemek varken gülen bi erkeğe tahammül edilirmi PuCCacan kendine gel :)

babegazelle dedi ki...

hayırlı ossun pucca yeni ilişkiiiiin,merakla beklioruz gelişmelerii

æ ~ dedi ki...

sende bu çocukla olacak diyorsan hayırlı olsun ne diyelim... :) çocuğun yemekten hemen sonra sigara yakması, bir sigara içene göre çok doğal :D bende içiyordum bir zamanlar ama şimdi bıraktım.
şöyle bişe var :D

"ister fakir ol ister fukara, her yemekten sonra yak bir sigara"

bide dediğin gibi bardağın içine felan sigara izmariti atanlara uyuz oluyorum. bence içtim öğrencilik hayatımda ama hiçbir zaman yapmadım öle bişe..

kırmızılı dedi ki...

rasgele pucca :)
hayırlısı olsn ;)

Buzcevheri dedi ki...

Ya b'rak yaa... =)

Adsız dedi ki...

Önyargı kötüdür, zamanla bakcez gidişata demek iyidir.

Adsız dedi ki...

sevgili pucca
pekmez,siğil derken sırık var sırada galiba. olması için biraz kendini kasmışsın ama bu da olgunlaşma belitisidir ve çok can sıkıcıdır yahu. daha gencecik kızsın eleştirme kendini bu kadar. erkeklerle ilgili ilk hislerin genelde hep doğru çıkıyor farkındaysan. kimseye hakettiğinden fazla değer verme bence. canım sıkılıyor, yalnızım ve illa biri lazım şu an de ama zorlama kendini sevicem diye. yoksa gerçekten seveceğin yanından geçip gider ve soğuk bir ürperti kalır ensende. erkek olgun olsun, çamurdan olsun beah.bebe falan bayıyo artık.

maya(h.o)

mahallenin delisi dedi ki...

ya bak ne geldi aklıma, fii tarihinde bi'adam vardı subay mı ne, bütün buluşma korkunç geçmişti de sırf sana "sen ışığı yakana kadar sokakta bekliyeceğim" ya da "eve gidince bana çağrı yap" gibi bir laf ettiği için adama ikinci bi'şans vermeye karar vermiştin falan...

n'oldu o elemana? ona bakarak bi'fikir yürütebiliriz bu yeni bebe için de belki, o bakımdan şeettim =P

ve evet acilen bir lakap lazım buna =)

meloshanim dedi ki...

nereye gidelim? hım nereye gitmek istersin? söyle nereye götüreyim? konusunda çok haklısın ay ne diyim allah kolaylık versin.

Adsız Şövalye dedi ki...

Pucca,

biraz daha karşıya geçsek çizgili şeyler ve biz kanser oluyorduk.

burnunun tam üstünde zaman çakıyordu. sen, seni dinliyordun.

dün, kendini kendine bıraksın kadınlar.

ben şimdi inip değirmenlere ağlasın.

S dedi ki...

puccaa buna ne diceeez peki biz simdi ? onu da soleyeyeydin ya. sirik olmaz, yaraticiliktan cok uzak olur bence :p
madem karacigerini gormussun, ciger olabiler bence ahah :))

Unknown dedi ki...

"sen ne istersen yaparım değil, senin ne istediğini biliyorum ben diyecek..." budur yıllarca hasretliğim :))
fakat "olmuş" kasma kendini her istediğin zamanla olacak istediğin şekle girer o senin sen de onun...
otorite konuştu hah :))

Üfürükten Prenses dedi ki...

ilk buluşma için bence gayet normal..beklentin çok yüksekmiş,düşürünce keyif almışsın belli ki..

ama şu herşeyi soran,herşeyi bana bırakan erkek tipinden bana da daral geldi.. masada karşısındaki kız içmeden sigara içenleri hiç kategoriye bile almıyorum,bence ilk buluşma için kabalık..

herneyse genelde daha ayakları yere basarak başlayan ilişkiler daha uzun sürüyor,nihayete eriyor..

hayırlı olsun diyelim ne diyelim..

http dedi ki...

allah tamamına erdirsin yavrum... bir de nerede o eski bayramlar ya, di mi?

Adsız dedi ki...

bu çocuk olmak zorunda pucca anlıyormusun olmak zorunda
niyemi sonunda gördüğün rüya sebebiyle
abi bildiğin abaza olma yolunda gidiyosun :p
şaka lem şaka... biraz gözün dönmüş okadar :D

bi dost dedi ki...

yaa... ağzında yemek varken ayı gibi ağzını aça aça gülüyo, ve sen buna oolacak gibi mi diyosun :S:S:S ıyyyyyyyyy.......!!

Adsız dedi ki...

yemeğe çıkmalar, öpüşmeden bile eve bırakılmalar, ışık yanana kadar beklemeler... valla pek medeni bi ilişki başlangıcı... korkuyorum bu medeni adamlardan. çoğu zaman pipileri ufak çıkıyo. o yüzden pek medeni oluyolar. pipisi büyükler de öküz. ilk geceden marifetlerini sergiler sonra da ne ararlar ne sorarlar. bence sen işler ileri gitmeden bu medeni amcayı bi yokla. öööle kaşı güzel gözü güzel bi yere kadar...

PuCCa dedi ki...

ya daha buna ne isim koyacağımı bulamadım valla.. çok belrleyic bi özelliği yok daha.. ikinci buluşmaya göre rumuzunu koycam...

allahım bide ben rüyalarımı çok takar ciddiye alırım.. iboyu tvde gördüğüm anda kalbim kıpır kıpır oluyo.. noluyo lan diyorum.. ne aşık olmuştum bee.. ıykkkk dağlara taşlara...

@mahallenin delisi valla subaylan bi daha buluşmadım.. onun çok eksisi vardı ya.. bu yanında nur nimet kalır..

Adsız dedi ki...

BU İŞİN OLMASI İÇİN KENDİNİ ZORLUYORSUN
BU İLİŞKİDE HAYIR YOK

Adsız dedi ki...

bırak onu sen bırak sana göre dell
hatta ona biri söylemeli sen ona göre delsin
tatlım salla onu :P

Adsız dedi ki...

gerizekalı puccacım a benim aptal aklı 23.9 karış havada kzım sen malmısın??
parasızım die hönük hönük dolanıyosun yaollıyıveresim gelio 3 5 kuruş ama sonr diyorum bu kızın aklı calışmıyomu yav?? niye bloguna reklam almıyo!!??

Adsız dedi ki...

adam senin için aşkını anlatıyor kaç gündür... haftalar mı oldu?? ben seni takip edeceğime tekrar tekrar Adsiz Şovalyeyi okuyorum.

aşık oldum resmen adama. sen hala zorla kendini ilişki yaşayacağım diye.

rahat yazar dedi ki...

..yeni alıp giydiğim bir şey farkedildiğinde bende sen gibi "yoo vardı,siz yeni gördünüz" derim:)) o huy bende de var..ikizler burcu karakterin çok belli..benim ablama da sorduğun zaman: "onu yermisn?..şundan alıyımmı?..." tarzında "hayırr..istemem" der..(ama alınca da yer..)mesela ben tanıdım onu,sormayın ona diyorum...sorunca yemez çoğu insan,birini iyi tanımak önemli zamanla anlaşılır durumunuz.. o yüzden inş iyi olur senin için,hadi bakalm yeni olayları bekliyorummmm pucca:)

enn pasta dedi ki...

Fırlamasın sen,tam bir İzmir fırlaması.
Ha bir de, bi'tanesin sen ;)

Sagır Kedi dedi ki...

Sen ve İbo mu muhahhahah büyük konuşmayayım bak her an her şey olabilir:)))Sen ünlü olursan bir gün İbo seni görürse vah vah:))
O sigara konusunda aynen katılıyorum.Hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri yemek yerken sigara içilmesi yemek diye duman yiyorum be:((
Zaten bende kot-bluz giyerim kimse bişey demez.Topukluylan elbise giyerim aman da aman nereye böle derler.Ya ne nereyesi ya iyi hissedeyim diye böyle giyinmiyim de ne yapiimmm püfff...

EVRAKA dedi ki...

ne yapalım ne yapmak ıstersın dıye soracagına
sahane bı plan yapıp hadı sahenesını gectım oyle boyle bı plan yapsada gelseya er kısı ama ıllakı bu kalıplasmıs dıyalog gecmelı ılk bulusmada gecmelı kı ıkı tarafta kasılsın böğrüne böğrüne sancı gırsın dertten:)))

ESTHER dedi ki...

biliyo musun ben de 1 yıl sonra aşık olmaya başlıyorum sanırım ve çok mutluyum galiba :)

sinderellaaa dedi ki...

DAHA EN BAŞTAN YİNE ÖNYARGILISIN!daha çocuk seni tam olarak tanımıyor ,tanırsa zaten neler sevdiğinide bilir ona göre davranır,hem bence açık olmalısın,direk söyle "bana sorulmasından hoşlanmam !sen nereye götürmek istersen oraya giderim!"desen nolur?HERŞEYİDE ERKEKTEN BEKLEMEYİN,onlarda insan kardeşim,yazık değil mi belkide çok iyi anlaşacaksınız sen şimdiden taktın!bu sefer benden sana nasihat(lütfen artık biraz uygula yoksa odada kalacaksın):ona karşı açık ol!emin ol erkekler sürekli oyun yapan kızlar yerine dürüst ve açık olanları tercih ederler(en azından evlenmekse maksadın dürüst olmalısın)-yok ben gönül eğlendiricem diyorsan ,bütün hünerlerini sergile oynanmadık oyunun yazılmadık senaryon kalmasın,unutma eden bulur!RUMUZU DA-UZUN-OLSA FENA OLMAZ BENCE!:)))

Adsız dedi ki...

Beybi senin eleman çok toymuş çok güldüm :) Benden ona bi kaç tavsiye.
1.ilk buluşmada kebabçıyamı gidilir. Farklı bi mekan seçilmeli arkadaşlarla öğle yemeği yemiyoruz :)
2. Plansız gidilmez tek bi planlada olmaz zaten, birçok alternatif olmalı karşındakinin sevdiği şeyleri öğrenmeli. Mesala hangi içkiyi sever bunu laf arasında ağzından alıp en iyi yapıldığı yere gitmeli. Sonra hop ordan çıkılmalı kafa biraz iyi iken yürümeli beraber, güzel bahçeli,iyi kahve yapılan bi yere gidilmeli. Manzara ve kahve eşliğinde sohbete devam. Güzel sözler ayrılırken değil kahve veya sarap içerken söylenir.

Adsız dedi ki...

Yazıyı okurken içim daraldı, kendimi yerine koydum ve hemen kaçtım. Aşkı böyle elde etmeye çalışmak ne yazık ki çoğu zaman sonuç vermez. Herşeyin doğrusunu sen biliyorsun Pucca, cevap gerçekten sende saklı. Yalnız zorlama derim ben..

Robin Goodfellow dedi ki...

vaav ilk buluşma heyecanı nefistir yahu film gibi olmuş kötü başlayıp güzel bitmiş falan.

Adsız dedi ki...

anladığım kadarıyla pucca pek bir doyumsuz... Yani şu ana kadar bir çok erkekle gezmesine rağmen hala istediğini elde edememişe benziyor.
Ya da çok seçici... He neyse
Buradan tek çıkarabileceğim sonuç here halde "dünyanın çok boş, zevklerin geçici olduğu" gerçekliği.
Ama diyorum ki Puccayı sadece cennete giderse paklanacağı...

siminya dedi ki...

Sen bence varya ibrahim tatlıses gibi adamları seviyorsun, ege çıbıkçı gibileri değil, alt beynin mesaj yolluyor dinle onu :) Kodummu oturtacak adam, hat hut diyecek, asenayı nası döverdi bu, asenada o dövdükçe dansa kaldırırdı leydiz is centilmını :) Bak bir tane maçoyla çık pucca farkı görürsün ;)

kukumanpaşa dedi ki...

bu işler narin bu gün yemez belki yarin

hermiyas dedi ki...

bana bak pucca sana bişi sorcam dürüst cvp ver bak! sen adsız dan girip kendine yorum yapıyor musun? yoksa insanlar gerçekten bu kadar salak mı? :=))))

tarkan ikizler dedi ki...

OLMAZ!!!


niye mi?
en başta şu var; asla uyuşamazsınız...

en azından seni merak edip nasıl olduğunla değil "ne" olduğunla ilgilenmeli ve bir şekilde bu blog işlerinden haberi olacak kadar da seni merak edip muhabbeti koyulaştırmalı ve hatta seni daha da iyi tanıyabilmek için bütün siteyi okumalıydı...

böyle olmadığını yani senin blog işlerinden haberi olmadığını düşünüyorum çünkü öyle olsaydı sen bu kadar rahat bir şekilde ondan bahsedemezdin:)

fakat bu bana çok güzel bir fikir verdi...

niye böyle tanışıp çıkanlar sadece ilişkilerini karşılıklı olarak okuyup kendilerine çeki düzen verecek bir "iki kişilik özel" aşk bloğu açmaz?

neyse... bu kadar yalın ve net, bu kadar gözlem gücü yüksek biri benim karşıma çıksaydı ya diye üzülmedim değil (senden bahsediyorum tabii ki) :)

bizden geçmiş tabii ki o da ayrı bir mevzu, çoluk çocuk falan :) ...

ama kendime göre bir avuntum var, hiç değilse burada çıktığın çocuk gibi biri olmadığım için kendi kendime sevindim (züğürt tesellisi :) ama gerçek) ben ne o takım elbiseyi giyerdim, ne de sen yemeğini bitirmeden o sigarayı yakardım (yemek terbiyesine hiç girmeyelim).

gelelim sadede...
anlattın anlattın anlattın, karşıdaki insan hakkında bir sürü önyargıya neden olacak şeyler oluştu kafamızda... bu çocuğu kurtaracak tek bir şey de yok mu kardeşim (benim açımdan)? ben öyle diğer şeylerle çok da ilgilenilmesini doğru bulmuyorum onlar zamanla birbirinden göre göre düzelir (ingiliz konsolosluğundan biriyle bir iş görüşmesi yapsak adam çok ama çok çok çok kibar yemek yese ve çok gösterişli bir kibarlığa sahip olsa ama gerçekten zor durumda ve haklı olan birine yardım etmese nereme ne yapayım o kibarlığı? zariflik, kibarlık, naziklik bazen ilk sırada yer almayacak kadar geri planda da kalabilir yeter ki öne çıkabilecek başka meziyetleri olsun insanın...) çok da uzatıp bayıltmadan burada dikkat çekici tek yer bana göre şu cümledir arkadaş: "neyse çıkışta çocuk geldi beni almaya.."

bu devirde (her ne kadar artık kıro tv dizilerinden çat pat öğrenilmiş davranışlar da olsa) bu bile zor... gerçek bağlayıcı şey bence eve bırakmak değil geleceğin yerden seni almaktır...

biraz karışık işler gibi ama ileride umarım senin için daha iyi olur...

bizi de yazdıkların sayesinde yanında yemeğe götürdüğün için teşekkürler, çok güzel bir deneyimdi... bütün kalbinle yazdığını hissettirebildiğin için de diğer yazılarını okumaya başlamamı sağladın...

her şey gönlünce olsun...

rahat yazar dedi ki...

http://rahatyazar.blogspot.com/ adresimi yeniledim pucca..taşındım sadece, içerik aynı..rahat yazabilmek için..haberin olsun...ahmet01'i silicem...takibi bırakma beni:)

Noni dedi ki...

Iykk ilk buluşmada alıp seni kebapçıya mı götürdü??? adamda yaratıcılık sıfır demek ki biraz oyalanmak istiyorsan ok ama böyleleri genelde kısa süreli olur :P

OneLastTime dedi ki...

Bence şu nereye gitmek istersin abartmışsın, orda kafasında bir sürü yer vardır ama seni tanımadıgından nasıl bir yerden hoşlanacagını bilmiyordur

rahat yazar dedi ki...

http://rahatyazar.blogspot.com/ pucca izleyicilerim arasına girmeyi unutma..artık yeni blog tarzımda sıradışı olaylar da olacak..

tarkan ikizler dedi ki...

ya... yaa... bir dakikaaa.... dün düşündüm de söylemem gereken başka bir şey daha var...

aşkın gözü gerçekten kördür, sen bu kadar şeyi görüp kusur olarak algılıyorsan zaten bu aşk değil, gerçek aşk olmayan bir ilişkiden de ne bekleyebilirsin ki? ilişkiyse ok ama aşksa sen aşık değilsin o yüzden olmaz bu iş...

zorlama, olmaaaaz...

(ilk görüşte aşık olunca o zaman ne dediğimi anlarsın...)

kukuletalıbok dedi ki...

pucca bul ulan beni
ünlüyüm ayakları yabma küçümseme beni ciideen konuşmak istiyorum seninle..korkma lezbiyen deilim