19.12.2008

Boktan bir gün

Bişeyi 40 defa söylersen olurmuş ya.. ezik diye diye iyice ezik oldum.. Beni ezik PuCCa diye aratan kişi yapma bak beybi, evren durumu farklı algılıyo, beni ezik ediyo.. PuCCa yaz direk google amca seni buraya getirir zaten...
Nöbetimin ilk sabahı pekmezin arkadaşı erken geldi.. böyle trip falan attım azcık ona.. Bu arada hayatta beceremediğim tek olaydır trip atmak.. ağzıma sıç benim suratıma güldüğün anda biter benim trip muhabbetim.. Geldi yanıma..
- Senin bu hırsızlık olayı varya.. uyuyamıyorum falan demiştin.. bende o yüzden ilk seni yazdım.. sende öyle gelip dellenince başımda, alttan alamadım.. istersen yerine ben yapayım sen gündüze geç olur mu?
- yook ben yaparım şeyapma sen.. sen öyle hırlaşınca asıl ben ondan öyle davrandım.. kusura bakma..
- kusura falan ne bakacam uzatma işte..
öküz yaa, varya tam bir hırt.. uzatma işteymiş.. orda pişman oldum ben yaparım dediğime.. allahın gerizekalı beyin özürlüsü!!!
Aslında gece inanılmaz rahat... toplasan bi yarım saat işin var.. Bütün gece fenasinin forumunda (+18) fink atıyorum bende.. Bu sabahta esra ceyhanla kahvaltı yapacaz anlaştık.. Hep gittiğimiz bi yer var, oraya gidince arıcak beni bende çıkacam ona göre..
Aradı beni.. kem küm hım humm bişiler geveliyo.. sonra çıkarttı ağzındaki baklayı... Pekmezin arkadaşıyla bizim birimden bi kaç kişiyi görmüş.. Bunlara demiş hadi kahvaltıya gidelim.. Sonra ay ben PuCCayı arim bi demiş.. Pekmezin arkadaşıda demişki. "amaaan sakın onu buraya çağırma.. çekemem onun mıymıy suratını" buda işte demiş "aaa deme öyle arkadaşıma" falan diye.. pekmezin arkadaşıda demişki "onun ne mal olduğu suratından okunuyo, sende hala gez dolaş onla" demiş.. yani kısadan hisse esra ceyhanda buraya gelme dedi bana...
Duydum sinirden kudurdum resmen... Esranında ağzına sıçayım.. Ne kadar arkadaşlığım dostluğumdan bi nane olmazsa da benim, benim yanımda kimse esra ceyhana "ne mal olduğu belli" dedirtmem.. hem ne demek ne mal olduğu belli ya!! ne orospuluğumu görmüşte.. Yani tamam çocuktan hoşlanıyosun ama bu bana laf söylemesine izin vermen gerek değil dimi?
........
Çok sinirlendim.. hızlı hızlı kahvaltı ettikleri yere doğru yürümeye başladım.. Hayır yani gittiğimde ne diyeceğimi de bilmiyorum.. Ne malmışım lan ben diye saldırsam çocuğa olan esra ceyhana olacak.. Ama gittim oraya.. bi baktım oturuyolar.. direk oturdum yüzsüz yüzsüz.. Pekmezin arkadaşının karşı tarafına doğru oturdum.. döndüm bağırdım bide kaşar simit tost bide çay diye.. ellerimi birleştirdim masaya koydum.. kaşlarımı kaldırdım, kafamı yana eğip bir derin nefes çektim.. dudaklarımı büzüştürdüm... dünyanın en havalı en güzel kadını olmamı hissetmem yetmiyor gibi ukala bakışlarımla pekmezin arkadaşının yüzüne baktım.. baktımm.. baktım... ne dicemi bilemedim.. sonra o konuştu..
- Sanada merhaba PuCCa, bizim köyde önce bi selam verilir.. napıyosun
- iyiyim ben.. (kaşlarım hala havada, dudaklarım büzük ve tırnaklarımı masaya vuruyorum)
- Allah iyilik versin.. nasıl geçti gece.. sırf uyu diye kurguyu sana bırakmadım
- sağol (bu arada diğerleri konuşuyo ayy gece çok yorucu bıdıbıdı diye ama ben ukala bakışlarımı gözünden ayırmıyorum.. sanki benim hakkımda ne dediğini biliyorum sıçcam çarkına der bakışı atıyorum)
- ben kalkıyorum arkadaşlar hadi sizde fazla geç kalmayın
Ardından herkes kalktı gitti onunla.. Anaa sik gibi kaldım orda.. ne kafamdan geçenleri söyleyebildim ne adam gibi trip attıım.. öyle lap diye kalkıp gittiler yanımdan.. Nasıl göt oldum.. nasıl kötü hisettim kendimi.. benimle oturmak bile istemediler..
simiti yerken karşıda duran aynayı farkettim.. saçım başım darmadağın, gözlerimin altı mosmor omuzlarım çökmüş dip boyam gelmiş.. iğrenç bir haldeyim.. ezikliğim kamçı gibi suratıma bir kez daha çarpıldı sıfatımı görünce..
....
Sonra bu halde otobüse bindim.. bende şöyle bi olay var.. böyle celallenip hırslanıp gidiyorsam aklımdan geçenlerin hiçbirini söyleyemiyorsam.. bütün gün düşünürüm.. keşke şöyle deseydim böyle deseydim.. şöyle koysaydım böyle vursaydım diye!!
Gene böyle düşünceler içerisinde dolmuşta gidiyorum.. keşke gider gitmez pekmezin arkadaşına deseydim senin asıl ne mal olduğun belli gerizekalı.. sen kimsin haa diye.. Yada hiç gitmesemiydim.. Keşke deseydim başımı mı tuttun ne malmışım diye.. Böyle düşüne düşüne giderken biri kalktı yerine oturdum.. hala düşünüyorum ama.. Anaaa bi sesle irkildim..
ayy yok gençmişimde, hiç utanma yokmuşta, kadın hastaymışta daha yeni binmişim hemen oturmuşum.. vay efendim gençlik arsızmış bilmem neymiş.. Hiç sikime talmadım önce.. Sonra sesler büyüdü büyüdü büyüdü dayanamadım kalktım yer verdim.. ama karı hala susmuyo.. bırbırbır konuşuyo.. Ezildim büzüldüm herkes bana bakıyor.. arsız, yaşlılara yer vermeyen populer gençliğin simgesi oldum bir anda.. İneceğim yerden erken indim.. yürüyerek gittim...
....
Sonra keşke otobüsteki kadına şunu deseydim bunu deseydim diye diye uykuya daldım.. Nan bi anda odanın telefonuyla kalktım.. aşağıda biri bekliyo sizi dedi adam.. Nasılsa Esra Ceyhandır dedim.. kilotla yattığım için elime geçen ilk şeyi giydim.. Oda beyaz inekli pijamamdı.. indim aşağıya.. Ne elimi yüzümü yıkadım, ne aynaya baktım..
Anaaa bi baktım benimki karşımda.. o geçen gece yemeğe çıktığım çocuk.. Biz bugün onla buluşcaktık.. Telin sesini kısmışım hiç duymamışım.. Uyuya da kalmışım.. Oda bugün erken çıkacaktı.. Aramış aramış cevap vermeyince ben çok merak etmiş oraya sormuş..
Karşımda görünce bir an afalladım.. inekli pijamama bütün misafirhane alıştı zaten.. hiç umursamıyorum onları ama.. bunu böyle karşımda görmek biraz kötü oldu..
Yüzüm gözüm bülent ersoy gibi şişmiş, çapaklarım hala yerlerinde duruyor, bana 3 beden büyük gelen beyaz pijama üstüm, saçlarımın kahkulleri havaya dikilmiş.. pijamamın boyu bileklerimde, altımda pembe çizgili havlu çoraplarımın üzerine giydiğim kipadan aldığım 5 ytllik balkon terliğim...
Birazda sinirlendim.. Yani böye lap diye özel alanıma girmesi beni sinirlendirdi.. evde yaşıyo olsaydım kapıma mı gelecekti? Açmıyosam açmıyorum işte telefonu.. Yani hazır nazır olsaydım sinirlenmezdim hatta hoşuma giderdi ama inekli pijamam işin içine girince sinirlendim işte..
İki ayaktan öksürdüm.. ayy çok hastayım kusura bakma falan dedim.. Lobi gibi yeri var bizim oranın, orda oturduk biraz sonra gönderdim onu yukarı çıktım..
Aynaya bi baktım, sol yanağım bembeyaz.. kurumuş salya lekesi..

Bu nasıl bir gündü yaa.. Herşey bok gibi... Şimdi de keşke hasta olmadımı söyleseydim, keşke gitmeden bi yüzümü yıkasaydım.. bu pijamayı atim hemen falan diye kendi kendimi yiyiyorum...

42 yorum:

miracsaral dedi ki...

Hacı kendi kendimi yeme bence, malum vücuttaki et oranı yüksek, daha da kilo alırsın. Ama aynı keşkeci felsefeye bende çok kapılıyorum ama benim bahanem var, otobüste konuşan kadına laf sokarken kekelersem kimse beni iplemez, ama sen öyle değilsin. Bence keşke lafı koysadın.

Ha.. bir şey daha var. Ben yanaktaki salya metaforunu anlayamadım. Bana neyi çağrıştırması gerek ?.

Betimlemeler, içsellik ve olay örgüsü her zamanki gibi muazzam. Senin gibi "hoş" yazabilmeyi o kadar isterdim ki :(

PuCCa dedi ki...

hiçkimse dalga geçiyor olmalısın..
abi senin yazılarına hastayım ben..
benim uyurken salyam akıyo.. salyası akan insanlarda da sabahları dudak kenarı ve yanağın bir kısmı yoğurt sürmüş kurumuş gibi bir iz bırakıyor..
işte ben o insanlardanım..

MANUKYAN dedi ki...

yorum bırakayım diye girmedim puccacım.

1-2 deneme 1-2

rahat yazar dedi ki...

pucca görüntünü çok merak ediyorum..(herkes merak ediyordur ama..) gerçek ismin ne?..(öylesine sordum cevap çıkmasa da olur)

PuCCa dedi ki...

rahat yazar gözlüksüz bir semra özal düşün işe :ppP

rahat yazar dedi ki...

:)) düşünemiyorum..gizemli olman iyi kalsın böle..

Adsız dedi ki...

Pucca'cım seni çok iyi anlıyorum. Ben de aylarca düşünürüm keşke böle böle deseydim diye :)) İçime oturur cuk diye. O an ben de kitleniyorum bazen maalesef yoksa herkese haddini acayip bildiririm ama o an duruyo o çenem durmayasıca. Hem üzülme adam beter halini gördü hala seni ararsa bil ki tamamdır bu iş :P

bukedideli dedi ki...

keşke o kadına bağırıp çağırsaydın kalp hastası olduğunu falan atsaydın için rahatlardı biraz hıncını çıkarmış olurdun hemde o kadın ezik kalırdı karşında

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

Puccacım, herkesin oluo öyle dönemleri. o sokaktaki afilli hatunlar sçmıo mu ya da salyası akmıo mu!?!?! külahıma anlatsınlar! hem ben inanıorum ki sen o halinle de gayet sevimli ve güzelsindir! üstelik bu yeni herif de seni beğenecekse her halinle beğensin, ne lan bu sabah sabah ondan önce kalkıp makyaj yapacak değilsin ya evlenecek olsanız.. (bak evlenecek olsanız dedim, Allah söyletti:P:))

ben asıl şu Esra Ceyhan'a gıcık oldum. uyuz satıcı. yani mıç mıç, mıç mıç yapıştı sana iyilik meleği modlarında, sonra da aynen sattı. hem de kim için, kıçı b.klu bir adam için!! ayy, bana yapılmış kadar sinirlendim..

Puccito hemen kalkıp toparlanıyorsun. önce saçlarının diplerini boyatıyorsun, sonra güzel bir kapatıcı alıp gözaltı morluklarını kapatıyorsun. bir kaç da yeni kıyafet alıp bundan sonraki ilk seferde yanında yeni kişilerle hem o Esra Ceyhan'ı hem de asıldığı Pekmezin arkadaşı olan şeroyu göt ediyorsun! etmezsen bak şurda, içimde kalıverir!

bu ne yahu! aaa, yolarım wala hepsini ha!

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

ııııhhh, en önemlilerinden birini unuttum. otobüsteki kadınlar! ufh, onları da yolarım! yahu yaşlıysan yaşlılığını bil! sanki gençler hiç yorulmuyor!! bunlar böyledir Pucca, hastanede 36 saat nöbet tutarsın, g.tün çıkar, resmen eve ayakta uyuyarak gidersin ona rağmen senden yer beklerler. yani zaten bviz kendimizi iyi hissettiğimizde öküz diiliz ki yer veriyoruz, hem böyle söylenilerek alınan yer onlar için nasıl kıymetli oluyor anlamıorum!
huf, sinir küpü oldum akşam akşam!!!

Adsız dedi ki...

ne fena bi gün ya.neyse pazartesi olur bi güzel esra ceyhanın ağzına tükürürsün ilk önce ki büyük ihtimalle ama sen niye geldinnnn puccaaa yapıcaktır böyle uzata uzata,o pekmezin friend i hakkında da pek yorum yapamıyorum valla ne illet bir adammış yahu,cidden sende mi gözü var nedir!!( hani hep böyle olur ya , kedi ciğer olayı) otobüsüde salla ya benimkide ayak amk. sallama yani,bide bu çocuk hakkında da öyle kötü düşünme be bence çok güzel bi şey gelmesi seni merak edip ciddi ciddi sarmış demekki sana,sen ister çingene pembesi külotlada çıksan o seni öyle beğenir gibime geliorr,umarım bu dşüncelerim içine az da olsa su serpmiştir.
umarım doğru teşhislerim vardır.
öptüm si yu

ne ben olabildim ne de başkası dedi ki...

otobüsteki kadın hikayesi her yerde aynılar. akşam iş çıkışı olur zaten tıklım tıkış otobüsler, dolmuşlar ama hanımefendiler nedense bu saatte gezmeden dönerler. sen bütün gün koşmuşsun yorulmuşsun o bütün gün misafirlikte kıçını yaymış kek yemiş çay içmiş. kulaklıklarımı takıyorum yer filan da vermiyorum. vicdanım da gayet rahat iş çıkışından bi saat önce bitiriversin misafirliğini bi zahmet.
söyleyemediklerin için üzülme pucca, bazen basireti bağlanır insanın. hepimizin başında. düşünme gül geç:)))
sevgiler...

Dilara dedi ki...

http://i41.tinypic.com/2w33uqc.jpg

Fakat??

Söz bi' daha yapmicam :encıl:

*Otobüsteki yaşlıların dırdırını duymamak ve sinirlenmemek amacıyla müzik dinlemek ya da hiç oturmamak, yolculuk boyunca ayakta durmak, boş yer olsa bile oturmamak. "Nasılsa dolacak" demek.

Adsız dedi ki...

Girenler,çıkanlar,eklenenler yok değil ama hep benzer insanlar, yaşananlar,mekanlar,kızgınlıklar. Sevinç yok değil ama AZ. Sankim senin eksiğin veya -lafı süsleyip- ilacın diyelim biraz daha sevinç. Bunu ya sen kendin yaratacaksın ya da verebilecek insanlar,yaşananlar,mekanlar bulacaksın. Nasıl yaparsın edersin onu bilmem.Ha bunların hepsini sen özenle ve bilerek seçiyormusun onu da bilemem. Bildiğim birşey var ama . Sen(okuduğum sen)daha iyisine layıksın...Bi onu biliyorum.

Bery dedi ki...

harbidende kaliteli bir boktan gün geçirmişsin. kusura bakma ama içimden geldi bu salya olayına çok güldüm :D dalga felan geçtiğimi sanma :D bi dostunun bu duruma güldüğünü düşün onun gibi bişe :)

****

her zaman kahvaltı yaptığınız yere kesinlikle gitmicektin!!! Neden gittin lan :D bok mu vardı.. Ben olsaydım, istenmediğim yere hayatta gitmezdim ve o arkadaşının sana yaptığı şey bana yapılsa yapanın kafasına sıçardım heralde :D

***

seni öyle gören o çocuğada şöyle bi muamele uygulasaydın sanki daha iyi olurdu. normal birşeymiş gibi karşılardın. odana çıkartabilrisen çıartırdın o beklerdi hazırlanrdın giderdiniz. yok odana gelemese bile misafirhanede beklerdi, sen hazırlanırdın giderdiniz. en azından kahvaltı zamanı yaşadığın bokluğu, çocukla yaşayabilme ihtimalin olan o güzel zamanlar ile örtpas etmiş olurdun..

*kusura bakma biraz küfürlü oldu.. napim ben böyleyim.

Adsız Şövalye dedi ki...

Pucca,

yutkundukça her şey daha da içinde kalıyor.

bir anda tüm defterleri bekleyecek adamlar. silerken bir sonraki geceyi ortasından deleceksin. bu ayakların takılacak. işte o gün beni tutarak düşerken boynuna silgiyi acı'sacak.

mademoiselle d.a dedi ki...

anaaaam iyi dayanmışsın be ben olsam hastaneye kaldırılmıştım şuan bu kdr şeyi üstüste yaşasam

ya en korktuum şeyler başına gelmiş aman aman:S:S

birincisi, o esra ceyhan adinin elinde bayrakla koşanı,güzel olsa bile o güzelliğin bi türlü yakışmadıı hatunlar olur ya, hah aynen onlardan o kız bence. ve zarrr zorr elde etmeyi becerebildii birini en kısa zamanda kaybedip salya sümük ağlmaya mahkum kadınlardan. ondan ne arkadaaaaş ne sevgilii ne de başka bi halt olur. onu geçelim.

asıl o diil de bence pekmezin arkadaşı sana aşık puccam yaw. bana öyle gelio yani. ama öküzün önde gideni ve arkadaşımın aşkısın durumları, e biraz da senin tavrın halin nedeniyle nefret-aşk ikileminde sıkışıp kalmış. siz bununla ilerde bi gün bişiler yaşicaksınız puccacım bak sölemedi deme. çocuktaki durum şöle bence, tip var, iş güç yerinde gibi, ama içi öküz içi. kendine çok güvendiini sanıp aslında hiç güvenmeyenlerden. sana abayı yakmış lakin içten içe. bilinçaltınızda ikiniz de birbirinize sinyalleri yolliip duruyosunuz. neyse hayırlısı olsun.

otobüsteki yaşlılar konusundaysa ekşi sözlükten feyz almanı önericiim. gerçi büyük ihtimal biliosundur ama olsun hatırlatim ben yine de, otobüste yer vermemek için yapılanlar başlıına bak bi. ben nadiren biniorm otobüse ama her binişimde cinnetlik olaylar yaşarım, çok ii anladım seni.

of -bu saatte ne yardırdım yalnız, neyse eyle işte. sonraki yazını merakla beklemedeim.

G.O dedi ki...

yavrum sakın o inekli pijamanı atma, ben de istiyorum bir tane bulamıyorum, bulsam 10 senelik alacak:) ama şu pekmezina rkadaşıyla aranızda fena bir aşk doğmazsa bende evde kalmış bahtsız juliyet değilim:)esra ceuhana gelince, kçını köpekler yesin onun:))))seviyorum lan seni

Adsız dedi ki...

ah be puccam üzüldüm okurken :( ama benim yaşadıklarımı yaşayan birinide görünce sevindim açıkcası salya olayı dahil :)

muck

Adsız dedi ki...

bağırsak paraziti olanlarda en belirleyici fiziksel durumlardan biride gece salyalarıdır..arz ederim..

bi dost dedi ki...

çok şirinsin yaa, inekli pijamanı yerler seninn :D ayh pardon şirin değilsin çekicisin sen :Pp

Adsız dedi ki...

yıllar öncesinde çok yaşlı bi amca daha ortaokula giden ve koltukta oturan çocuğa "biz sizin dedelerinze böyle yapmazdık" diyince hayatımın lafını duydum çocuktan
"amca sizin zamanınızda otobüs yoktuki,eşektemi yer veriodunuz"
heleki bir otobüsten vatan millet edebiyatı yapıp "biz bu ülkeyi size bırakcaz hee,siz kesin batırırsınız" demezlermi..aq siz yer verdinizde mi bu ülkeyi bu hale getirdiniz...görende bize isviçre ekonomisini bırakıyolar...

Adsız dedi ki...

bridget jones!

Adsız dedi ki...

Adsiz Şövalye,

pijamalarımla geliyorum. kendimi sana bırakacağım.

Pucca bize bakacak.

:)

91 dedi ki...

bence güzel bile görünmüş olabilirsin ziyaretçine, sabahları/uykudan uyanınca insanlar doğal halleriyle güzeldir sıkma canını.

Anastasia dedi ki...

Arkadaşını iki günlük fason erkek arkadaşı için satan kızlardan bi b. olmaz. Böleleri fonfonlarıyla iiken seni istemezler ama ilk tartışmada başına ekşirler.Esra ceyhanın karaktersizliğini yol yakınken görmen ii olmuş. O bebede de ciğer mındar olayı var gibime gelıo.Onlara onlar gibi davran umursamaz ve sahte samimi bak nasılda düzeliyor herşey ;)

Adsız dedi ki...

http://www.yonja.com/Blog.jsp?id=764342115
şu adreste yazdğn yazı waa we kendine maetmiş birisi sanrm..ya da oda mı sensin =)

Adsız dedi ki...

pucca bu pekmezin arkadaşı sana yazıyo çıkacak en sonunda benden söylemesi..

Adsız dedi ki...

puccacan şu aramada benim bilog çıkıyomuş statcounter sağolsun ondan öğrendim: "bu aramayı pucca kesin bloguna koyacak a.q." evet bu tarz bişey var. gerçekten var.

Adsız dedi ki...

Bence pekmezin arkadaşı sana aşık, senin yerinde olsam çoçuğa sert çıkışmam. Teklif etmesini bekler sonra da intikamımı alırdım .

PuCCa dedi ki...

yonja profilim yok bakamadım ama.. çok var öyle.. hatta yazdığım bi şey için facebbokta grup açmışlar.. hele 4lükler sosyomatın bloglarında dolanıp duruyo..

PuCCa dedi ki...

bu arada yazarken yanlıış aksettirmiş olabilirim ama yazılmıyo.. adamın bakışlarında senden gıcık kapıyorum tiksinç yaratık bakışı var...

Adsız dedi ki...

kimse seni sevmiyor aslında. birr şövalye var. o da kim bilmiyoruz.

birisi biricik cons demiş senin için, kısmen doğru gibi. bir bak istersen.

Adsız dedi ki...

sadece bugün mü. her gün boktan aq. bir öncekinin aynısı

Adsız dedi ki...

günümüz gençliğinin en yozlaşmış haldeki en açık portresi örneğinde kocaman utanmaz bir orospusun.. OKK?

PuCCa dedi ki...

yok adsız kardeş sen yanlış geldin..
annenin ve bacının günlüğü başka adreste.
OKK?

Adsız dedi ki...

nasıl da giydirdin adsıza : )
adını bile söyleyemez ama küfrü basar böyleleri : )
seni seviyorum pucca
facebooktaki grubun linkini verir misin hatırım için? :)

PuCCa dedi ki...

onu ben açmadım.. kim açtıysa ona minnetlerimi sunuyorum :))

aramaya pucca günlük yazınca çıkıyo :))

Noni dedi ki...

Haa haa haa bu yazına çok güldüm salyalı beybi seni :) bu arada şu esra ceyhan ile bir gün birbirinize gireceksiniz gibime geliyor ama dayağı hakediyor bu kız!!!!

Adsız dedi ki...

PuCCa allah belanı senin,dün okanda bi göz ucuyla gördüm google bi tıkladı dünden beri çiş ve yemek ısıtmanın dışında yataktan çıkmamacasına blog yazılaını okuyup anırarak gülüyor,seviniyor binbir çeşit halleniyorum:)))ne lan bu yazdıkların?ne güzel anlatıyoun böyle dizi olup gözümde canlanıyo her satır:)bahtsız hayatımı sen yazınca ne komik geldi anlatamam bişeyim yokmuş benim!çok güldüm ulan harbiden 2 ay önce kocama sşktir git bu evden diyip kapıya koyduğumdan beri ilk kez bu kadar güldüm:)

Adsız dedi ki...

PuCCa allah belanı senin,dün okanda bi göz ucuyla gördüm google bi tıkladı dünden beri çiş ve yemek ısıtmanın dışında yataktan çıkmamacasına blog yazılaını okuyup anırarak gülüyor,seviniyor binbir çeşit halleniyorum:)))ne lan bu yazdıkların?ne güzel anlatıyoun böyle dizi olup gözümde canlanıyo her satır:)bahtsız hayatımı sen yazınca ne komik geldi anlatamam bişeyim yokmuş benim!çok güldüm ulan harbiden 2 ay önce kocama sşktir git bu evden diyip kapıya koyduğumdan beri ilk kez bu kadar güldüm:)

Adsız dedi ki...

PuCCa allah belanı senin,dün okanda bi göz ucuyla gördüm google bi tıkladı dünden beri çiş ve yemek ısıtmanın dışında yataktan çıkmamacasına blog yazılaını okuyup anırarak gülüyor,seviniyor binbir çeşit halleniyorum:)))ne lan bu yazdıkların?ne güzel anlatıyoun böyle dizi olup gözümde canlanıyo her satır:)bahtsız hayatımı sen yazınca ne komik geldi anlatamam bişeyim yokmuş benim!çok güldüm ulan harbiden 2 ay önce kocama sşktir git bu evden diyip kapıya koyduğumdan beri ilk kez bu kadar güldüm:)