12.12.2008

Love, where are you waiting?



Bilmem farkettin mi ama siğilden sonra bi allahın kulunu sokmadım hayatıma.. Ben normalde başka dalı bulmadan tuttuğum dalı asla bırakmam.. Ama siğilde işler umduğum gibi gitmedi puşt terketti gitti!!! haa sonra aramadı mı 2 günde bir mesaj attı. yok napıyon var mı bişeye ihtiyacın diye.. Bunları hiç umursamadım ama.. benim sevgililerimin a-z ye hepsi böyleydi çünkü.. Nedense ayrıldıktan sonra sürekli bişeye ihtiyacın var mı diye arıyolar beni. halla halla neye ihtiyacım olacaksa çok mu fakir fukara görüyolar beni artık ne? siğildeki de aynı tavır işte, bide hani ben eski sevgililerimle iyi arkadaşım ayağı için. yoksa bana ne kur yapıyo ne geri dönesi var sadece bişeye ihtiyacın var mı.. bi gün uyuz olcam var bişiye ihtiyacım para yolla bana dicem.. allahtan dua etsin edepli eski sevgili olma yolunda ilerliyorum..
Bide hayatım boka sarmaya başlamıştı bi süre kendi başımı dinleyeyim dedim hayatıma kimseyi sokmadım..
külliyen yalan.. abi memlekette adam yok! kimi beğensem ya sahibi var ya puştun allahı... işyerindekilere sarsam herkesin herkesle bi geçmişi var. adamların boş vakitleri olmadığı için paso ordakilerle çiftleşmişler garibanlar naapsınlar.. hadi vakiti siktiret, gazetede çalışırken günde 14 saat çalışıyodum gene her gece dışarı çıkıyodum.. ama para olmayınca bi sikim yapamıyorum şimdi..
...
şimdi çalıştığımız yerlerden biyerin basın halkla ilişkilerinde çalışan biri var.. ne zaman bizim oraya gelse baya muhabbet ediyorduk... sonra böyle mesajlaşmalara falan zırt pırt aramalara başladı.. biraz benim kalemim değil.. yani ne bilim hep takım elbiseli, arabasının kilidini on metre ilerden klick diye açıyor.. çok yakışıklı olmasa bile sempatik ama bokum gibi espiriler yapıyor.. hayvan gibi sigara içiyor ve çok uzun boylu.. ben çok uzun boylulardan hoşlanmam... Böyle biraz hanımevladı gibi.. birazda gösteriş meraklısı.. Ama şuanda taradıklarım adamlar içerisinde en iyisi o gibi..
Kendimle ilgili bişeyi hiç anlamıyorum.. başta bu kadar ayrıntıcı seçici olamama rağmen birlikte olduğum heriflerin hepsi nasıl ciğeri 5 para etmez herifler oluyo..
Şimdi bu çocuk uzun zamandır yemeğe gidelim, sinemaya gidelim, bowlinge gidelim bikbik ötüp duruyodu.. kuruyup kalcam, dedim iyi bari çıkalım dedim..
....
Şimdi cumartesi akşamı yemeğe gitcez.. heycanlı mıyım valla değilim. hatta gitmek bile istemiyorum.. ama bi yandan da yalnızlıktan çok korkuyorum... Beklemekle de beyaz atlı prensimin geleceği yok.. Yalan zaten onlar yaa, geliyo olsaydı ohoo ben şimdi 2. çocuma hamileydim.. Kıran girdi köklerine erkeklerin zaten.. bırak beyaz atlısını erkek geçmez oldu kapımın önünden.. Bide İstanbulda manyak yakışıklı bebeler var.. varyaa burdakilerin onda biri izmirde olaydı memleketimi terkeder miydim be!!! sağdan soldan yağmur gibi yakışklı çocuk akıyo ama gene bi tanesi bana denk gelmiyo! Bu nasıl bir kısmetsizlik nasıl bir kader..
Bide erkekleri simokinle hayal ediyorum ben, bu çocuğa pek bi yakıştırdım simokini.. böyle iyi baba olur gibiye de benziyo.. iyi maaş alıyo zaten evi de güzel bir semtte.. yalnız ben kumaş pantolon ütüleyemiyorum hep çift çizgi çıkarıyorum bilmem o konuda napcaz..

PS: adsız şovalye olum bak atı alan üsküdarı geçiyo sen hala mektup yazıyosun bana..
mektup yazacağına koy beybi oraya iki tane fotonu.. işini gücünü arabanın modelini yaz bakalım bi.. onlara göre değerlendirme yapayım.. mektupla şiirle olacak iş değil bu yani ben sana söyleyim. ciddiysen alırsın yüzüğünü gelirsin... evimin erkeği çocuklarımın babası oluveririsin.. ama böyle yok seni görüyorum yok aydan indirdim üç pırasa, gel kabime ısparta dersen bi nane olmaz bu işten...

30 yorum:

Noni dedi ki...

Offf evet adsız şövalye artık baydı, laf var icraat yok erkek grubuna giriyor sanki :P

Adsız dedi ki...

ve evet ben de PS'e yarıldım. bu arada, o istanbullu yakışıklıları göremedim ben hani?! benim kendi adonisimden sonra bunlar yavan gelmeye başladı bana kanımca. :)

babegazelle dedi ki...

üf pucca yaramı deştin ne kadar seçici olsam sonucu ciğeri 5 para etmeze bağlıyo,adamlara kıran girdi zaten kırk takla atıon önünde bana mısın yok,çevre kirliliği erkeklik hormonunu etkiliomuş vs öle bi haber vardı ya sanırım o doğruuu of noluo yaaaaa:(

ugur parildak dedi ki...

hayır her şeyi gordum de pucca'cım boyle blog'da alenen "yakisikli gencleri bekliyorum" seklinde bir yakarisi duymamistim.. selam ederim.. ben de sansimi denemek isterim haha.. pucca olmassa yorum yazan baska kizlara da göz kirpabilirim. kalbim ellerim kadar kücük degil (üstelik ellerim de hic kücük degil)

Adsız dedi ki...

bebeğim merdiven taktiği...o elemanla taklmaz biraz, onun arkadaşları senin arkadaşın ve belkide daha da yakşklı cicili bicili gençler demek ;)

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

:)
ahhh Pucca aşk hayatımız paralel mi ne:)

Adsız dedi ki...

zavallı olmak böyle bişey heralde.

dersaadet dedi ki...

Sana sen diye hitap edecek ve delisin diyecek kadar samimi bir yazı. Sahi sen kimsin?

Adsız dedi ki...

Erkeğin seçici olduğu günler geldi artık, farkındasınız herhalde :)

Adsız dedi ki...

e hadi hayırlısı olsun puccacan :) ya dediğin doğru, adamlar ya sahipli ya piçin önde gideni ya da gay...böyle düzgün erkek bulmak çok zor. bol şans diliyorum sana :)

Adsız dedi ki...

Adsız Şövalye Adına,

telafi edemeyeceğiniz 4 durum vardır:

1-taş atıldıktan sonra
2-söz ağızdan çıktıktan sonra
3-fırsat kaçtıktan sonra
4-zaman geçtikten sonra

yazıyorum, ben "gözlemci V"

dip not ise:Rolling Stone dan "Streets of Love"

Richard Ashcroft-A song for the lovers

bana sorarsanız "rüzgar eser ve dokunur, üşümeyi göze almazsanız sıcak bi kimlik seçip böyle böyle,

Deep Note yazdım,Been Ben

Unknown dedi ki...

puhahah seni ben alıcam pucca :) ellere yar etmem.
bak baya iyi para alıyorum ki bu sadece harçlığım ayrıca araba de kulun köpeğin olsun...ama bi tek sorun var o da benden kaynaklanıyo...ben sana layık değilim pucca...

Adsız dedi ki...

iimiş be, valla..
ilginç..
garip dünya..

Adsız dedi ki...

meşhur ettin kızım şovalyeyi. Bu tip durumlarda başkası kapar hakkında yazılan kişiyi. Sen sandın ki şovalye için yazınca, takip eden her erkek müsvettesinde olacak bi gıpraşmayla seçenekler artacak ama nafile çaba.Bak gör , erkekler taşşak geçmeye başlayacak seninle.

PuCCa dedi ki...

sessiz soluksuz karnım doysun, üstümde pahalı pahalı kıyafetler olsun altımada arabayı verdin mi ohooo sorununu görmem bile ben valla bak.. hatta gecelere akar yarenler yaparız sana.. senin mutluluğun benim mutluluğum olur beybi :pPp

bi dost dedi ki...

yaa pucca salla o adamı ya.. aile babası olur diye de evlenilmez ki kimseyle. baba olursa sana mı olucak, veletlere olucak. iğrenç espriler yapıyomuş bi de.. ıyyk çekilmez be:)

bi dost dedi ki...

bi de bişey diycem ya. siğil neden soruyor ki sana, bi ihtiyacın var mı diye? sürekli her haltı sana ödetmiyor mydu bu herif? tip ya, komik insan:)

rahat yazar dedi ki...

şarkı süper geldi uzun süredir dinlememiştim bu şarkıyı

Adsız dedi ki...

ya pucca mıdır gucca mıdır ne haltsa, o ütopik bence. onda bi sorun görmüyorum, olabilir bu tür hayatını erkek bulmaya adamış kadıncıklar felan. fekat bana şu angut izleyici kitlesi ay lav yu pucca "becer beni bebm ohhş"çular daha garib geliyor.

ohh pucca sen aslında oğadar iyi binsansın kieeğğ, ama senin içindeki meleği görmüyollağğğ yea kötü pis kaka dünyaağğ. şaqa mısınız lan siz? bi gidin encuna koyyim. ehelemeyej saykodelik olaylar hakikatlen. gerçek hayatta arkasından orospuuuueh diye tükürdüğünüz kadın lan bu. arabaya veren kızlar diye demediğini bırakmadıklarınız filan? azıcık samimiyet sevdiklerinizin başı için abiler ablalar.

sana gelince pucca, bir kukuyla bir penisin yanyana gelmesini dünyanın en ilginç olayını dinlermiş gibi dinleyenler kadar olmasa da gerçekten bir zavallısın. ve üstteki pahalı kıyafetler, alttaki fiyakalı arabalar zavallılığı hiçbir zaman örtemedi.

ha bir de, kendi kimliğini saklayan insan bana kimlik sormasın. fena içerlerim. mujik.

Adsız dedi ki...

ahh tabii güzel hamle. onaylamalı yorum.......................... gerçekleri de böyle gizleyebiliyor olabilebilsek diğğ mi ama şekerim. bol çüklü günner.

Adsız dedi ki...

KEŞKE AZICIK KOCA POPONA BAKIP,OTA BOKA BİR KULP BULUP ERKEKSİZ KALMASAYDIN...AMA HAYAT İŞTE...ÖPTÜM SENİ PUCCA...S

osuruktanteyyare dedi ki...

ctesi mirel gelmiomuydu olummm hani ortama akıcaktık :D

Adsız dedi ki...

sarkının adı neeeeeeee

PuCCa dedi ki...

rosey- love

mirelin ben bacağına sıçayım..
heveslendim gelecekte gecelere akcaz diye gelmedi pis!

Adsız dedi ki...

Ahhh ahh puccayı eleştiren adsız şahıs sanalda böyle gerçekte şöyle vviik vikkk yazacagına okuma kardesımm hem manyak gıbı takıp edersın hem mızıldanırsınn bu ne yahuu:) ( yAZAN : Adsız şahısın monıtorun arkasında duran şahıs)))

Adsız dedi ki...

Pucca have a nice time on Saturday

Adsız dedi ki...

aydan indirdim üç pırasa, gel kabime ısparta
ahahahahfdaahd

miracsaral dedi ki...

Yazı klasik bir Pucca yazısı; içselleştirilmiş, ayrıksı ve aykırı. Ama Adsız şovalye denilen adam kadar iradem olabilseydi dünyayı dize getirirdim yeminle :)

Adsız dedi ki...

bu ½ Adsızların % hepsi aynı kişi, ötekileri de aynısının renkli fotokopisi
trafik işaretlerinden gerçekten anlayanlar bunu da anlar, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin de gözlerinden öptüm.Cumartesim de iyi geçti, ne zaman şehir değiştirsem yağmur yağıyor ben de tanrı bana ağlıyor sanıyorum, arkamdan iki kadın su döküyor ve işlerim su gibi akıyor...şizofren değil de ben frende kaldım. yoksa canına okucaktım.

BİTTİ^

bahtsız bedevi dedi ki...

Kendinle takıl, zart diye çıkar o pirens tali yoldan bi gün.