28.12.2008

Niye geliyosun sen bu kızın gazına


Rumuz bulmaya üşendiğim çocuk yavaştan yavaştan niyetini belli etmeye başladı.. Kaldığım misafirhanede yukarı birini alıp almadığımı sormakla işe başladı.. baktı ki benim mekanda yapamıcaz hemen klasikleşmiş olan yöntemleri denedi..
- Bu gece bana geçelim, ordan seni bırakırım işyerine..
- yok yaa zahmet olmasın sana.. yarın erken buluşuruz.
- hava kötü bugün bana geçelim..
- ayy evet hava çok kötü en iyisi çıkmayalım bugün hiç
- Yaa elimde bir ton dvd var izlenmeyi bekliyo.. hadi bugün dvd günü yapalım.
- ayy yok başkasıyla izle sen.. hiç havamda değilim
- Hadi gel bana makarna yapayım... elimden nefis bolonez soslu makarna ye bakalım. Bi daha kimsenin makarnasını yemek istemeyeceksin..
Bu makarnayı icat eden kimse, ürünü sadece eve karı kız atmaya yarıyo valla. Zaten o söylediği "başka kimsenin makarnasını yememekle" neyi kastettiğini çok iyi tahmin edebildim.. Terbiyesiz!
Neyse bu böyle inceden hıtıkladığı eve gidelim sevişelim bi gevşeyelimm moduna direk dalmaya başladı.. Ben hayır dedikçe ise bi sonraki teklifi daha net oldu.. Korkum sonunda "bize gelde bi yiyişelim bilader yapma böyle bak bende insan evladıyım" diyecek olması..
Bu böyle yaptıkça daha bir itici geldi gözüme.. Napıyon desem bize gidek mi ye getiriyo lafı..
Bu, bu kadar gözüme batmıyo da.. Gündüz ben uyurken araması gözüme batıyor.. Bu kadar düşüncesiz salak birini görmedim yemin ederim.. 50 kere söyledim bak arama uyuyorum sen aradıktan sonra uyuyamıyorum diyorum.. Gündüz gene arıyo.. Telefonu kapıyorum bu kez misafirhaneden odayı bağlattırıyor.. O daha kötü.. Kapıya kadar geliyo aşağıdakiler.. Her seferinde diyorum arama bak. ben uyanınca ararım seni. nato kafa nato mermer gene arıyor..
- uyuyan güzel hala mı yatıyosun
- dün, ondan önceki gün ve daha ondan önceki gündeki gibi evet.. uyuyorum..
- sinirli de olurmuş aman da aman.. İzinli olduğunda bana gelirsin o zaman seni hiç rahatsız etmicem.. mışıl mışıl uyursun. zor tabii gündüz uykusu insan uykuya da dalamaz...
Yukardaki cümlenin aynısını kurdu yemin ederim.. Zeka düzeyi konusunda orda inanılmaz bir kuşkuya kapıldım.. Uyuyorum diyorum uykuya dalman zor diyor.. hem neden sana gelim uyumaya manyak mıyım ben...
....
Çok salak gördüm ben bunu yaa. yada ben hoşlanmadığım için öyle geliyor.. Bi kere hergün uyuduğumu bile bile aramasına deli oluyorum.. Dicem işte bitti artık arama beni salağın tekisin sen diye.. bi türlü diyemiyorum...
Geçtiğimiz akşamlardan birinde bi uyandım baktım saat 10a geliyor.. benim 11de işyerinde olmam lazım nöbetteyim ya. Bu salak gündüz boyunca aradı aradı uyutmadı beni. sinirlendim telefonumu yere attım.. zili de çalmamış doğal olarak.. Hayatta servise yetişemem o halimle.. Dedim göstercem sana uykusuzluk nasıl...
Aradım bu saftiriği dedim "bugün diğer kişiyle anlaştık ben gitmicem işe.. yarında o.. Nasılsa iş yok, belli olmaz dedik yokluğumuz.. hala dvd teklifin geçerliyse en azından bir film izleyebiliriz sende, beni 12 buçuk gibi gel al misafirhaneden" dedim..
sonrada servis şöförünü aradım.. "beni bugün almayın kendim gelcem oraya" dedim..
Ben yaylana yaylana hazırlandım.. Bu geldi beni almaya.. bindim arabasına..
Nasıl heycanlı nasıl umutlu.. öss sınavında 160 net yapmış gibi garantici ve ışıl ışıl bakan gözleri var... ağzımı büzdüm, kaşlarımı küçük emrah gibi yaptım.. böyle bişi söyleyecekmiş gibi yapıp yutkundum.. sonra başladım..
- yaa off çok özür dilerim.. Bi sorun çıkmış montajda onu halletmem lazım.. ondan sonra sana gelirim olmaz mı
- Ne kadar sürer işin olmazsa ben beklerim
- uzun sürebilir, ben seni ararım tamam..
İşe bıraktı beni gitti evine.. Aramadım tabii.. o aradı saat 4e kadar bıkmadan usanmadan.. Gelcen mi, gelim mi almaya gelim mi diye.. Bende daha bitmedi çok az kaldı 15 dakika sonra ara dedim durdum.. 4 olunca dayanamadı uyudu.. Sabahı eminim uykusuz uykusuz bok çuvalı gibi işe gitmiştir. beni hergün uykudan etmeyi görsün saf!
....
Gündüz aramayı kesti bi kaç gün.. Bozuldu bide evine gelcem diyip onu istemdışı ektim diye.. Ama sonra gene başladı.. Bu kez üstelik "bize gidelim" durumunu daha ısrarcı hale getirerek.. bi kere ağzımdan çıktı ya hadi bugün sende kalayım.. Yolun yarısını aşmış olarak gördü kendini.. Dahada baskı yapmaya başladı..
geçen gecede gecede beraber çalıştığımız kızın canı kokoreç istedi.. Dedik burdan çıkamayız falan diye.. Saat 1 buçuğa geliyodu.. Dedim bi dur belki yeriz.. Aradım bunu.. böyle şımarık şımarık
- hii uyuyomuydun... sana bişi dicektim ama çok geç oldu yaaa.. saate bakmadan aramışım özür dilerim..
- uyuyodum önemli bişimi oldu iyimisin sen..
- yaa işimi bitirdim misafirhaneye gidecektim de.. dedim belki sana gelirim. ama uyuyomuşsun
- yoo yoo uyumuyodum.. öyle içim geçmiş tv izlerken.. Gel sen
- tamam o zaman. sen gel al beni.. hemen çık ama geç olmasın yarın işe gitcen bide.. Birlikte geçireceğimiz zaman da çok olsun yani dimii...
- çıkıyorum şimdi..
- haa bide burdakiler diyo ki, gelirken kokoreç alabilirmiymişsin.. Ancak öyle bırakız diye şart koştular ahaha.. 4 kokoreç al gelirken bide.. biri acısız olsun..
Anam 25 dakkada geliverdi.. uçsa o kadar sürede gelemez... "şimdi buraya kadar geldim, en azından bi iki ellim, tutim memesini" olayına girer diye danışmaya kadar getirttim onu.. Yanıma da diğer kızı aldım.. kokoreçleri aldım hemen elinden, bu kez surat ifademi shreekteki kedi gibi yaptım.. "Çıkamıyoruzz yaa.. Off nasıl bir şanssızlıksa her zaman çıkıp ettiğim nöbetten bu sefer böyle oldu.. ya sana karşı çok mahcubum ben.. özür dilerim... cidden.. nasıl bir bedevilik ya.." yanımdaki kız da çakal, benden daha çok mırmır etti.. ben bile inandım bi an cidden işten kaytarcam da biri yoluma taş koydu sandım.. sinirlendim falan.. Anam dedim bi kokoreç için emmye aday gösterilecek performans sergiledik..
Bu bozuldu baya çekti gitti..bişi de söylemedi.. Nasıl gaza gelmişse eşofmanlarıyla gelmiş saf ne kadar çabuk olursa diye düşünmüş heralde...
...
Bugünde gene beni arayıp uyandırınca mesaj attım.. "ben bir ilişkiye hazır hissetmiyorum kendimi.. Seninle çok iyi dost olabileceğimize inanıyorum ama. Görüşmek üzere" diye.. aradı açmadım.. mesaj attı. "neden böyle davrandığını anlamadım bi konuşalım" falan diye.. "böyle olması gerektiği için" yazdım yolladım..
Evrene farklı sinyaller yollucam diye eve atmak için canını dişine takan düşüncesiz biriyle vakit kaybedemem.. Valla şimdi desem "veresim var, kim alır bunu" diye.. Bakkalın çırağından tut murat boza kadar alırlar.. (murat boz belki biraz burun kıvırır ama azcık zorlarsam alır) Yani seçenek bu kadar çokken neden malın biriyle uğraşayım ki.. Ayrıcada dağıtmaya yönelik bir ilişki değil, göğsünde uyumaya yönelik bir ilişki istiyorum... diğer yere yazmıştım ama buraya da yazmak kısmetmiş..
Battaniyenin altında film çekeceğim değil
Film izleyeceğim adamı arıyorum ben..
Onu bulunca nasılsa filmi çekeriz.. hatta dizi çekeriz uzun soluklu bebeler falan yaparım irili ufaklı...

44 yorum:

cesetizleri dedi ki...

elini sallasan ellisi işte.
bu adamın sonu daha da beter olurdu. iyy hiç sevmem bu tipleri.
en iyisini yapmışsın.

Nermin ÇINAR dedi ki...

selam valla yeni bişi var mı diye bakmışken yükledin. çok sevindim bu heriften ayrıldığına. bende sezinlemiştim söylediklerinden ne mal olduğunu. boşver sana sorun yaşatan insanlar zaten hayatında bi dolu bi de bu salağa hiç gerek yoktu. hoşlansaydın heriften adam hakkında bu kadar acımasız konuşmazdın. mal ki ne malmış...

The Mistress of Santa.. dedi ki...

"Nasıl heycanlı nasıl umutlu.. öss sınavında 160 net yapmış gibi garantici ve ışıl ışıl bakan gözleri var..."

kötüsün pucca.. kötüsün kötüsün ((((:

Adsız dedi ki...

filmin sonunu bekleyebilen adam da olur kanımca :)

ESTHER dedi ki...

hiçte acımadım çocuğa... allahın abazası.. müstehaktır.. çok iyi yapmışsın... ben senden taktik alıyorum.. böyle kullanacan bu eli s.kinde dolaşan abazaları işte...

Bery dedi ki...

PuCCa çocuğa resmen acı çektirmişsin :D ama dediğin gibi bence bu çocuk biraz gerizekalı. ama seninde bu şekilde "kokoreç isteme" "gece 4 e kadar uyutmama" gibi şeyleri yapman yanlış. zaten demişsin.

"Battaniyenin altında film çekeceğim değil
Film izleyeceğim adamı arıyorum ben.."

diye. neden uğraşıyosun ki bunla. zaten adamın amcı baştan belli. battaniyenin altında film çekmek... sen bunlara takılma, film izleyebileceğin adamı aramaya devam et.

hâlâ öyle adamlar var...

ZIBBIDI dedi ki...

Walla Korkulur PuCCa senden...

Ama çok iyi yapmışın çok güldüm okurken...

Unknown dedi ki...

öbür yerde de okudum bittim şimdi de baktım nefis final satırları olmuş...

Adsız dedi ki...

ooovv pucca baby! sen büyüyor musun ne ?! :))

ya normalde derim ki "aa yazık çocuğa köpek etmişin.." ama nedense bu sefer "müstehak!" yazasım geldi. müstehak müstehak müstehak. direkt lise tribine bağlamak şart.

miracsaral dedi ki...

Ulan, abi bu adamda ben kendimi gördüm ya. Sadece cümleler ve aksiyonlar farklı ama özünde düşünce sistemi ve umut aynı. Biraz acımadım değil çocuğa. Ayrıca demek ki kızlar konusundaki şansızlığım makarnayı sevmememle ilgiliymiş :)

G.O dedi ki...

ah pucca yavrum senden ogreneceım cok sey var benım,hocam olur musun:)))

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

böle adamlara böle muamele! oh olsun!

Adsız dedi ki...

Bebenin durumu vahim. Ahaha , çevresinde bahsettiklerine ne diyeceğini düşünüyordur şu an. Pazartesi soracaklar kesin "attın mı kızı eve ?" , "nasıldı?" diye. Ya yalan söyleyecek ya da kuyruğunu kıstırıp doğruyu söyleyecek.Daha kötüsü; acısını çıkarmak için başka bir kızı kurban seçerse...Yukarda hesabını sana da sorarlar.

siminya dedi ki...

Bence sen bi etüd merkezi aç bize "nasıl kumpas kurulur" dersleri ver pucca :)

Adsız dedi ki...

Adsiz Şövalye

sen kendini bildin bileli,
ben kendimi bildim bileli.

seni seven biri var burada.

_____________________

Pucca

haha çokkomiksin. sen nasıl çocuklar buluyorsun. her seferinde uzaklaşıyorsun erkeklerden. bana öyle geliroy.

gerbera_ferezya@hotmail.com dedi ki...

ya özlemişiz pucca walla yaa.
dur şu hikayenin başını da okuyalım...

MANUKYAN dedi ki...

ahaha pucca.. valla kız çık sokağa aç bacaklarını 'veresim var yetişin' de
taksimden sarıyere kuyruk olur. şansım varsa kuyruğun başında da ben olurum:)))

Adsız dedi ki...

puhahaha çok güldüm ya. İyi rol yapıyon valla. Ben yapamazdım onları. Ama olmaz ki adamı umutlandırıp sonra eli boş göndermek :))))))))))) Sen böyleleriyle takılırsan daha çoook ararsın beraber filim izleyeceğin adamı :P

Deli ama mantıklı tarafından.. dedi ki...

:))) süper olmuş, vakti zamanında bende buna benzer bişiler yapmıştım hatta ileri gidip biliyorum derdini nasıl olsa diye kendimi bulunduğumuz şehre 480 km uzakta bi başka şehirden aldıttırmış kuzu kuzu eve bırakmasını sağlamıştım :D

sanırım ben daha kötüyüm..
umarım sen hiç bu kadar kötü olmanı sağlayacakları kadar kızmadan o filmi izleyebileceğin adamı bulursun...

Not: ben hala arıyorum ;))

not yazmak bugüne kısmet oldu, takipteyim bilgine..

Beter Böcek dedi ki...

Süper yapmışsın bunun gibilere böyle yapacaksın, daha fazla muhattap olma şu ... beyinliyle salla geç :)

rahat yazar dedi ki...

o kadar çok yapmış ki ev muhabbeti hakkaten çok istemiş..sen de süper kullanmışsn kokoreç falan :)

bi dost dedi ki...

ohhh, yüreğim soğudu.. iyi yapmışsın şerefsize..

Adsız dedi ki...

apışıp kalmış

91 dedi ki...

birincisi şarkı on numara olmuş, dün bütün gecemi kurtardı müzik arayışımdan, sürekli dinledim, teşekkür ederim sana vesile olduğun için.
ikincisi, hakkaten abiye müstahakmış, öyle saçma hareket etmek de olmaz yani. kokoreç güzeli :D

Adsız dedi ki...

Pucca rakiplerini 3. ligden seçen takım görüntüsü sergiliyor.

Kapısına bir Tarık Akan gönderip aşık etsek daha keyifli bir maç izleyeceğiz halbuki.

Adsız dedi ki...

Yaz kaz kafalı yaz
Bu umut da geçecek
Hangi dörtlük senindi
O* bile bilmeyecek

Stanza Stanzova

Adsız dedi ki...

İçim ısınmamıştı bu çoçuğa iyi yapmışsın valla...

Oh olsun ona. :))

Robin Goodfellow dedi ki...

ya böyle beyinleriyle bacak arasındaki yer değiştirmiş adamlara müstehak!
sonra derler ki ne istediysen yaptım maymun ettin beni falan.yapma abi olma maymun,azcık şahsiyetin olsun!kıl!enayi!
bir de yöntemlere bak sen makarnaymış?!ulan ne makarnaymış hakkatten:)

ugur parildak dedi ki...

yahu cok gereksiz bir insan gibi kendi bloguma şey edicem, buradan kalkip tespit yaptim zira

http://masadabosbardaklar.blogspot.com/2008/12/vecihi-sendromu.html

sükunet mecmuası dedi ki...

gösterip gösterip vermemek adamı mı abaza yapıyor seni mi başka birşey yapıyor ben anlayamadım doğrusu.

Onur OZALP dedi ki...

Allah'tan Ukrayna'li kizlar senin kadar akilli degil de, klasik turk erkegi taktiklerimiz ise yariyor hala :)
resmen kendimi gordum ex-eniste'de :)))
-----------------------------------
makarna'min uzerine yoktur, mmmhhh nefis..
ya bugun evde dvd izleyesim var..
bu karda kista ne disarisi ya, eve gidip bi seyler icelim..

dchetin dedi ki...

benim de derdim şudur,

Bana şarkı öğretebilecek bir kadın bulamıyorum artık, neyse en azından Avrupalarda bana yeniden şarkılar söyletenlerini gördüm. Bahse girerim, bu meşki bir Türk kızına yapsam o dumanlı kafa ile güler, susturur. Ecnebiler işbu sebeple heyecan veriyor bana, eşit söz hakkı ve eşit meşk hakkı. Ne güzeldi lan! Zaten bir Türk kızı ile dumanlı atmosfer dediğin en fazla Issız Adam filminin çıkışıdır.

Adsız dedi ki...

Let's suppose
IF time allows
I may be
A little spouse

Stanza Stanzova

Adsız dedi ki...

Pucca sen tövbe etmemiş miydin? Bi daha böyle şeyler yapmıcam dedikten sonra değişen bir şeyler oldu da ben mi kaçırdım? :)

kendini bilmez bir deli dedi ki...

laynnn okuyamıyorum son yazını nıe gorunmuyorrr

Adsız dedi ki...

Tam da makarna yiyecektim lanet olsun...

Adsız dedi ki...

pucca yazık sana ya. hep böyle talihsizlikler sana denk geliyor. internette cem denen o adam, gerçek hayatta bu bay salak odun...

Adsız dedi ki...

pucca birinin ahı tutacak göreceksin makarna nasıl yenir :) açık olmak gerekirse sen bu kafayla sadece sevdiğin erkeği seninle olmaya mecbur edersin erkeğin istemesiyle olmaz yani bu. Ne bileyim bir şekilde mecbur bırakırsın seninle olmaya adam gidemez bir yere o zaman yaparsın filmi bol figüranlısından.

bir atsız şövale

dAfnE* dedi ki...

merak ettiğim tek şey şarkının adı nedir :):)

soğuk dedi ki...

siz kızlar çok komplimanlı bir kaddarsınız

Adsız dedi ki...

bu çıkan şarkıyı kim sözlüodu ve adı ne pucca =))) önce yazılarına hastaydım şimdide paylaştıın şarkılara :D

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

allah kahretsn birinizde şarkının adını yazın bee :D

kurye firmaları istanbul dedi ki...

pucca yazık sana ya. hep böyle talihsizlikler sana denk geliyor. internette cem denen o adam, gerçek hayatta bu bay salak odun.