21.12.2008

Uykuuu uykuuu bütün isteğim buydu

Benimkiyle yani daha rumuz bulamadığım delikanlıyla bugün buluştuk.. Aslında dün buluşacaktık ama beni illet etti.. Taktığım önemsediğim şeylerin gözüme gözüme sokulmasına sinir oluyorum. sürekli de öyle oluyo.. aradı beni dün.. gene başladı nereye gitsek diye.. Söyledim de yanlış otobüse binsem adapazarında inerim ben.. Hala anlamıyo hımmlaya hımlaya nereye gidelim diyor.. Ayy dedim ben yatcam bugün, yarın çıkarız... sende yarına kadar nereye gitceğimizi bulursun...
Dedim yaa öyle sabahın 10unda ben uykuya yeni dalmışken aradı.. Yaa bu çocuk ilk günler devamlı mesaj atıyodu.. Ben bi kıl oldum.. Hiç aramıyor diye.. Herşeyi haber veriyor ama.. "yemeğe gittim, eve döndüm, bi yere gitcem" bu durum çok hoşuma gitti aslında.. Diğer bütün sevgililerimi ben bu konuda eğitmeye çalışmıştım.. Ama hepsi bunalıyodu bu olaydan.. İlle şüphelenecem kıl olacam yaa, neden mesaj atıyosun aramıyosun dedim.. Allah benim belamı versin dediğime bin pişman oldum.. Gece çalışıyorum gündüz uyuyorum tabii. Saat 12 arıyo bu beni..
- hııı efendimmm nımçç nımçç nımç (bu ağzımı şapırdatma sesim.. kalktığında öyle yaparsın ya)
- Napıyosun canım.. yemeğe gidecektimde sesini duyayaım dedim.. uyandırdım mı yoksaa
- evet uyuyodum yaaa, afiyet olsunn sana byee..
saat 3 gibi arıyo bi daha..
- uykucuuu güzellliii hala uyuyomusun..
- nımçç nımçç nımçç.. evettt
- sende hep uyuyosun ama yaa..
Ulan pezevenk gecenin 3ünde arasam seni uyuyosun diye trip atsam ne dersin bana... Amma düşüncesiz yaa.. Hergün biliyo uyuduğumu yine yine yine arıyo.. uykucu güzeliymiş pehh.. gel bi gör bakayım beni uykuda.. hipopotam gibiyim..
...
Neyse bugün baktım olmayacak, gene beni uyutmayacak.. hiç uyumadan çıktık.. kahvaltı yaparız akşam gelip uyurum dedim.. Algılama kuvvetim zayıf. mala bağlamışım, ne dese hııı nee bişi mi oldu modundayım.. Ortaköyde güzel biyere gittik.. Sonra beni alışveriş merkezine götürdü.. Havada çok kötüydü zaten ondan gıkımı çıkarmadım.. Ama burda öyle bişey var dikkat ettim.. İnsanlar gezmeye diyince alışveriş merkezlerine gidiyorlar.. Esra ceyhan'la da aynı gün izinleri yapalım diyoduk beni bütün alışveriş merkezlerini gezdiriyodu.. Ama bugün cidden hava çok kötüydü..
Orda dolanıyoruz işte.. ben sıkıldım.. ben konuşmayınca buda konuşmuyor.. Ama benim cidden uykum var.. Ve bütün enerjim bitmiş üzere.. Koluna girdim vali karısı gibi dolanmaya başladık.. Napalım napalımm diye gene sormaya başladı.. iyi bari gel sinemaya gidelim dedim...
Bu kez hangisine gidelim tantanası başladı.. Issız adama gitmek nasip olmadı diye.. "hadi beybi ıssız adama bir iki" dedim ama.. Bunun surat bi asıldı.. Bi kaldı öyle.. "ona gitmek istemiyorum ben" diye şöyle afillisinden tersledi beni..
işte orda puzzleın bütün parçaları oturdu benim kafamda.. Aroga gittik.. Mekan sıcak, rahat koltuklar, bende uykusuz olunca film başladı ben kafamı onun omzuna koydum sızdım.. Otobüste mola yerine gelince böyle salak bi uyanma anı vardır ya.. ışıklar falan açılır muavin ses eder.. işte öyle bir uyanma yaşadım film arasında.. Bu inanılmaz bozuldu gidelim falan dedi.. ay dedim yok gitmeyelim ben iyiyim.. çişimi yaptım ikinci yarıda da kafamı koyduğum gibi uyudum misler gibi...Filmin hiçbir karesini görmedim.. Çocuk çok bozuldu.. hemde inanılmaz bozuldu..
.....
Bütün parçaları birleştirdim, kafamdaki herşeyi toparladım bu herifin uzun soluklu ilişkisinin yeni bittiği kanısına vardım.. Ve sevgilisinin bunun anasını siktiğini düşünüyorum.. hatta ayrılanın kız olduğuna kesin kararı verdim...
Bi kere öncelikle her attığı adımını haber vermesi buna alıştığı için yaptığı anlamına gelir.. Düşüncesizliği yıllanmış ilişkilerin en büyük sorunlarından biridir.. Sürekli nereye gitmesi gerektiğini kıza sorması ise bunun bir işareti.. Çünkü ilişkide zaman geçtikçe gidilecek yer bulunamaz.. Heryerde mutlak sıkılınılır.. Sürekli gidilen bir kaç mekan dışında bi yer hava vermez kişilere..
En önemlisi ıssız adam mevzusu.. Duygusal filmlerden hoşlanmasa da er kişisi kızı götürme aşamasında heryer paris olur ona.. Çizgi filme gidelim desem gelir... Filme gitmedim ama giden herkesin ordan çıktıktan sonra eski sevgililerine duydukları özlemi, karmaşayı duydum.. O surat ifadesini görseydiniz sanki filmde anası oynuyo, onada bi köy tecavüz ediyo gibi bir ifade vardı..
Hislerime güvenirim bu bebeyi yeni sepetlemiş hatun kişisi.. Şimdi uzun soluklu ilişkiden çıkan adamlar kendilerini ciddi ilişkiye kolay kolay atmazlar.. Bi kere anaamm bunca sene aynı şeye girdi çıktı.. farklı mekan ister benim malafat diye önlerine gelen her memeliye sokmak için uğraşır dururlar.. Tek amaç budur... Huzur onlara göre tek gecelik ilişkilerdedir.. Etraflarında kullanıp atacakları hatunlar kalmayınca.. yeni avlarına, "ben çok şey gördüm geçirdim.. Çok yoruldum one nigh stand muhabbetinden, heryerde yalanncı yüzler.. tek istediğim huzurlu bir ilişki, elini tutacağım sıcacık bir yürek.. Kendimi kapısına paspas edeceğim birini arıyorum" diye yaklaşırlar...
Valla açıkçası yatacağım kalkacağım adam sokakta çok fazla iken bunda vakit kaybetmenin alemi yok diye düşünüyorum.. Ama biyandan da şöyle bir durum var.. Evrende nedense sevgillin varsa, heryanın kısmet taşıyo.. sağdan soldan yığınla erkek geliyor.. Ama sevgilin yoksa köklerine kıran giriyor.. Bi otobüsü beklersin gelmez, beklemezsin iki üç tane ardarda gelmesi gibi bişey bu.. Şimdi o otobüsü beklememiş gibi yapcam. masuscuktan evrene farklı sinyaller yollucam bakalım yicek mi?

32 yorum:

Adsız dedi ki...

Yemez be yıvrim.
Senin evlenebileceğini zannetmiyorum :)

Kadere inanır mısın ?

Sinirli Prenses dedi ki...

Ya hakkatten bu evrende bi teorimi gerçekten bendede bu durum oluyo sevgilim varsa birsürü aday yoksa hiç biri yok güzel fikir PuCCa zeka küpüsü maaşallah :)

babegazelle dedi ki...

pucca be öle mi diosun şimdi bi dene tıfıl mıfıl ölesine bi oğlanla çıksam sora bana güzel adamlar yağar mı,hani denemedim bugüne kadar bunu acaba denesem olur mu ki hmm ?!?!

siminya dedi ki...

bir arkadaşım benden ilişkiler hakkında bir yazı yazmamı ve kadınların davranışlarının nedenlerini anlatmamı istemişti, zor tabi zilyon tane davranışımız var yarısı bozuk :) şimdi senin erkek leri analiz eden son paragrafı okuyunca anladım ki sen erkek davranışlarının nedenlerini çözmüşün pucca :)

MAYA dedi ki...

elemanın omzu sıcak mıydı bari pucca? boşver arog da ben de dalmak üzereydim uykuya sıkıntıdan. bir şey kaçırmadın yani. bence de eleman şimdilik bi dursun bakalım. hiç yoktan iyidir yani bu karakışta.

Adsız dedi ki...

pucca senin bluou okuyup yatıım gece.rüyamda senin kızın olmuştm :D

Adsız dedi ki...

bence haklsın. ama yanıldın bir yer var. eğer eleman tek gecelik ilişkilere merak sardıysa her zaman planı vardır. sana sormaz nereye gidelim diye. plan proje aşaması çoktan tasarlanmıştır. bence ne yaptını bilmiyor. ama sebebi nedir sen bulcann..

Bery dedi ki...

bence bu elaman senin bu hain planına yenik düşer ve eli ile idare etmeye devam eder. son 2 cümledeki planınıda unut bence olmaz. fazla umutlanma. her erkeğin senin düşündüğün gibi kendisince alternatifleri vardır. sen olmazsan o sırada başkası olur.

ilk yorumcunun dediği gibi senin evlenmen zor olcak. olsada geç olur gibime geliyor. zor beğeniyosun. beğensende, çocuğun ağzına 3 gün sonra sıçmican ya da deli etmicen ne malum :D ama adam akıllı bir ilişki kurupda evlenirsende dünyanın en mutlu kadınlarından birisi olursun.

son bişe daha: erkeklerde para arama. çok zengin birilerinide arama. yeterince paranız olsun ama mutlu alın. sonra göt gibi ortada kalma!

ZIBBIDI dedi ki...

Bak haklısın bu konuda bi sevgilin warken talibin artıyor,haliyle kıskanılıyorsun,eee bu kadar talip warken kıskançlık çekemiyorsun,sewgiliye yol werincede etrafında kimse kalmıyor.

Al sana çelişkinin ağa babası...

sen yenisini kapaklamadan bunu bırakma kanımca.Senin mavi boncukların kalmıştır şimdi kıyıda köşede serpiştir şöyle etrafa bakalım neler olacak...

Adsız dedi ki...

o yea haklısın.aynı seyi bin kere yasamısımdr! farklı sinyaller hıhı eet bide böle deneyelim!!

BlahBlah dedi ki...

teorin doğrudur. hele bi evlen, öyle erkekler çıkacak ki karşına. kendini önceden marsta yaşıyo sanacaksın.

Adsız dedi ki...

''sen yenisini kapaklamadan bunu bırakma kanımca.'' bu nasil bir mantiktir arkadasim? yeni bir sevgili ararken diger insana goz gore gore yalan soyleyip aslinda onu degil kendini kandirmak? Sizin gibiler yüzünden ne askin, ne sevginin onemi kaldi.. heryerde, herzaman cikar uzerine kurulan iliskilerin sonucunda bu ulke bu duruma geldi.

Kırmızı Şapka dedi ki...

Sherlock Holmes filmlerinde film düğüm noktasındayken birden sherlock ufacık bir ayrıntı yakalar da sonra herşey patır patır birbirine bağlanır ya, hah aynen onun gibisin bravo :) Puccacım, anlattığın bulgulara göre vardığın nokta çok mantıklı. Issız adam filmine gitmeyenler de ne göreceğini bliyor filmi bilmeyen yok. O kadar büyük bir tepki vermesi, bir ıssız adam adayı olduğunu açık eder ki, ben hemmen uzaklaş derim. Gitsin başkasında teselli etsin kendini alla allaa...

Sevgiler :))

burak demirtaş dedi ki...

pucca dene dese denicen mi babegazelle? :))

oha ya! çok şükür kuyruk acım yok da,yorum yapanların ilişki anlayışı da baya garip yani... :P ben kız arkadaşımı bi daha gördüğümde bi kez daha sarılıyim bari sıkıca,bu ne yaw,cılkı çıkmış ilişkilerinizin... :P

pucca seni de mutlu etmek için ne lazım allahını seversen? kimseyi beğenmiyosun yahu... :S

sinderellaaa dedi ki...

dua et de senin eleman ve o beklediğin(yani beklemediğin) diğer otobüslerden biri bu bloğu okumasın!eğer okurlarsa yemezler!:)))

voodoo girl dedi ki...

hastasıyım analizlerinin kadın

Adsız dedi ki...

farklı sinyal moduna benimde girmem lazım...

ZIBBIDI dedi ki...

adsızzzzz sen nabza göre şerbet wermek deyiminin anlamını biliyormusun.biz burda hakkımız olmasada PuCCa nın hayatı üzerine yorum yapıyoruz bu benim yorumumdan çok PuCCa nın ilişkilerdeki uyguladığı taktiktir aslında.Ben sadece hatırlattım.benim aşka bakış açımı ZIBBIDI yazan yere tıklayarak anyabilirsin ancak.sen insan sarrafı filan değilsin o yüzden hakkımda ahkam kesme benim gibiler yüzündenmiş benden bi tane daha yok olmadı olamaz olmayacak...

miracsaral dedi ki...

Tamam da Pucca insan, bu yeni bir şey değilki. Herkes bilir bunu, başkasının ayakkabısı daha güzel gelir, ona çok özenirsin ama aynı ayakkabıyı vitrinde görsen dikkatini çekmez. O kadar da insanüstü bir analiz değilmiş bu :). Bize bunu Sosyal Antropolojiye Giriş dersinde bile öğrettiler.

Ama bunun yanında bence o adamı salla gitsin; o seni evde uyuyor zannetsin :)

Adsız dedi ki...

"''sen yenisini kapaklamadan bunu bırakma kanımca.'' bu nasil bir mantiktir arkadasim? yeni bir sevgili ararken diger insana goz gore gore yalan soyleyip aslinda onu degil kendini kandirmak? Sizin gibiler yüzünden ne askin, ne sevginin onemi kaldi.. heryerde, herzaman cikar uzerine kurulan iliskilerin sonucunda bu ulke bu duruma geldi." yazmış bir Adsiz.

işte ben bu yüzden Adsız Şövalye'yi seviyorum. Hiçbir çıkarı yok. Tam tersine tüm içindekileri Pucca'ya gönderiyor. Üstelik bir de duygusal yazıyor çocuk.

Seviyorum Şövalye seni. Kaç kere giriyorum bloguna. Bir şeyler yaz çok özledim. Aşkın önemini bana hatırlatan son kişi herhalde Adsiz Şövalyedir.

Pucca da canım benim, erkek yedekleyen kız modundasın. Şarjör mü var kalbinizde kuzum erkekleri yedeğe alıp alıp sonra da harcıyorsunuz. hay, sinirlendim bak.

Adsız dedi ki...

"ben çok şey gördüm geçirdim.. Çok yoruldum one nigh stand muhabbetinden, heryerde yalanncı yüzler.. tek istediğim huzurlu bir ilişki, elini tutacağım sıcacık bir yürek.. Kendimi kapısına paspas edeceğim birini arıyorum" bu it heriflerden biride benim galiba,yuh pucca bu kadar da insanın yüzüne vurulmaz ki:)
beni bana,kendimden daha iyi anlatan insan...
ma bence seninki biraz malak gibi davranıyor,zannetmiyorum ki tak fişi bitir işi havalarında bi adam olsun.

Adsız dedi ki...

Nabza gore serbet vermek; keza bu deyim çoğunlukla "belirli bir çıkar sebebiyle" elinde iktidar bulunduran insanların, kurumların ve oluşumların suyuna gitmek, onların hoşuna gidecek ya da en azından onları kızdırmayacak, rahatsız etmeyecek şekillerde davranmak manalarında kullanılır. yani burada bir yaranma, yaltaklanma, kendini sevdirme pratiği ve bunu belirli bir karşılık, çıkar, fayda beklentisiyle kendini olmadığı gibi gösterme durumu söz konusudur.

baskada cevabim yoktur sana.

ne ben olabildim ne de başkası dedi ki...

evrene farklı sinyaller yollamak, hmmmm bunu ben de mi denesem:))

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

koptum yine okurken:)
ayrıca şunu da fark ettim herkes senin yenş bebeye 'eleman' diye hitap ediyor, bence daha fazla lakap arama, adı 'eleman' olsun, çok da yakıştı bence.. kısa kullanımlık, geçiş dönemi 'eleman'ı.. evrene farklı sinyaller yollamak açısından bir araç:)

ay böyle düşününce wala tiksindim kendimden, yazık yahu elemana da!
sen en iyisi bunu al karşına, açıkça sor! hem de mallamış olur, o şaşkın halinde yalan da söyleyemez.

'bak eleman, sen böyle böyle böyle yapıyorsun. yeni bir ilişkiden çıktıysan adam gibi söyle! yemezler!' de. eleman da malladığı için o anda yalan söyleme mekanizması karışacak, işlemeyecek ve doğruyu söyleyecektir.

eğer tahminlerin doğruysa yolla gitsin. evren bu, yemez bence böyle bir numarayı!

yok doğru söylüyorsa o zaman bu elemanın karakteri ve dış görünüşü hakkında detaylı bilgi istiyorum ki bizim de kafamızda bir tip canlansın ona göre 'devam et' ya da 'salla gitsin' yönünde seni gazlayalım Puccito

öperim
Çilek!

bi dost dedi ki...

hem eski sevgilisi tekmeliyo, hem seni tersliyo pislik. iyi olmuş filmde uyuduğun da. hıh

Adsız dedi ki...

tabi sen izmirde yaşayı büyüdüğün için; istanbul ve ankarada oluşan alışveriş merkezi kültürünü bilmezsin :D

Yeni moda bu...

İzmir'deki en büyük eksiklik bence bu. Adam gibi alışveriş merkezi bile yok :S

Valla izmir e yazık yaw, adamlar solcuyuz diye geri kalıyorlar valla.

Allah'tan belediyeleri onları kandırıyor da, izmir in dışına çıkmıyorlar. Burası dünyanın en güzel yeri diyorlar. :D

Yoksa ne izmir belediyesi kalır, ne de oradaki solcular :D

otobus111

Noni dedi ki...

Ayyy ben en çok şu yorum kısmını seviyorum özellikle isim cisim bırakmadan yorum yazıp laf sokanları giydirenleri, sonra buna bozulan Pucca taraftarlarının ayaklanıp senin avukatlığını yapmalarını vs... eğleniyorum okurken valla :)

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

yer yer.. dene en azından..
yeni dal bulmadan bırakma eski dalı. bu nicname'siz adamdan sana hayır yok ama bence de..

TACLAMACAN dedi ki...

.)) adını 'hım hım' koy.
yakışır.

ZIBBIDI dedi ki...

Adsız sana diyecek bişey bulamıyorum nabza göre şerbet wermeyi bu kadar fesatça yorumladın yaa hakkında fikir edinmeye başladım.benim PuCCa dan ne gibi bi çıkarım olabilir ki,tek taraflı olsa o benim en iyi arkadaşlarımdan biri ben o mutlu olunca mutlu oluyor o üzülünce üzülüyorum pc yi açımca açtığım ilk sayfa onun ki hiç bir beklentim yok sadece onu okumak hoşuma gidiyor.yaptığım yorumla kendimce onun üzülmemesini istediğim içindir.çünkü hiç bir arkadaşımın üzülmesini istemem,üzülmemesi içinde elimden geleni yapmaya çalışırım.senin kalbindeki fesatlığı bi kenara koy o şekilde oku bundan sonra her insanın da kendin gibi çıkarcı olabileceğini düşünme yen artık önyargını...

Adsız dedi ki...

çocuğun ismini "adsız şovalye" koy, valla çok yakışır.

adsız şovalye aşağı, adsız şovalye yukarı. en sonunda da adsız şovalyeden ayrılırsın. mis gibi olur.

o da rahatlar sen de rahatlarsın adsız şovalye de rahatlar. ohhh mis.

ebru ezra dedi ki...

pucca sen bu işleri çözmüşsün hiç merak etme sırtın yere gelmez senin....