13.02.2009

Beni bi tek sen anladın, sen de yanlış zamanda anladın

Dün akşam sinemaya gittik sarmayla, üstelik başkasını ektimde gittim.. Yemin ederim birini hayatınıza sokmaya karar verince sağlı sollu saldırıyo millet.. Benjamin buttona gittik.. ben ilk yarıda çok esnedim, ikinci yarıda ee hadi şunun çocukluğu ne olcak dedim, filmin sonunda ise ağladım... Ama ben arka sıradakileri, bazen rast geliyo izliyorum, orda arkadaşım oynuyo diye.. onda bile ağlıyorum, "mavi sakall o çocukkk, salak kız kaç ordan diye..." Sonra bişeyler yiyelim dedik oturduk.. Ben gerçekten açsam, yemek yerken kendimi kaybederim.. sanki etrafımda başka hiçbirşey yokmuş gibi davranırım.. görgü kurallarının hiçbirini uygulamam.. Hayvanlar gibide yerim valla.. Halimden belli zaten damızlık dana gibiyim.. Birde günlerdir adam gibi yemek yemiyordum, kuzenimin evinde yemek yiyemiyorum ben.. çok eğreti hissediyorum kendimi.. Ben işten geldiğimde o yemiş oluyor zaten, bana da sormayınca utanıyorum yemeye.. Bende çikolata cips, ekmek arasıyla karnımı doyuruyorum... Yemek yerken hiç konuşmadık, o konuştuysa ben duymadım.. ama dünyanın en mutlu insanıydım.. karnım tıka basa doluydu çünkü.. onun ekmeğini bile yedim.. Sonra birde sufle yedik.. Orda kan beynime yavaş yavaş gitmeye başladı.. Konuşmaya başladık..
- çocuk gibi yemek yiyorsun, nasıl heycanlı, nasıl mutlusun öyle..
- aaa ama sen hiç yememişsin ki tatlını.. yemiceksen ver ben yiyeyim onu. o kadar para verdin boşa gitmesin...
- seni izlemekle bile insan doyar.. çıkarken yemiştim yemek ben.. sana birşey sorcam yanlış anlamazsan, aklıma takıldı sadece xxxxle eskiden bir tanışıklığınız mı vardı (pekmezin arkadaşı)
- yooo burda tanıdım onu...
- sizin eskiden birlikte olduğunuzu söylemişlerdi...
- ayy yok onla değil, ben onun arkadaşıylan çıktım.. taa izmirde ama..
- o zaman karıştırmışlar.. sanırım çok iyi değil aranız değil mi
- uyuz oluyorum ben ona bee.. malın teki o!!
Neden meden bilmem ne derken, bu bizim ordan kızın biriyle 3 hafta kadar çıkmış, 2-3 ay olmuş ayrılalı.. yavaş yavaş ona girdi muhabbet.. Hani böyle duyarsan yanlış anlama falan demeye başladı.. Kıza hiç dikkat etmemiştim.. bugünde izinli şansıma göremedim.. artık yarına iyice incelerim..
....
Sonra taksiyle eve geldik, dedi biraz sahilde yürüyelim.. yürüdük öyle, ben izmirdeyken de sevmiyodum gerçi sahilde yürümeyi.. bana nedense pek amele işi geliyor.. götüm donuyo yani, ne yürümesi.. Biraz yürüdük, eski şarkılardan felan bahsettik.. annesini anlattı.. Biz böyle çıkmaya başlıyor gibi bişey olduk.. Ben kesin öpüşecez gözüyle baktığım için hemen sakız çiğnemeye başladım.. Nolur nolmaz diyerek. vivivend piyasaya çıkmadan nasıl öpüşüyoduk acaba lan.. neyse kafamdan kuruyorum, nasıl yaklaşcak acaba, yaklaşmazsa ben yaklaşim.. tenha bi yere mi çeksem şunu, şu çocuklar gittikten sonra öper belki.. böyle açık havada da öpüşmeyi sevmem.. falan filan derken aynı sırada da filmde ağladığımdan bahsediyoduk..
- aaa ben çizgi filmlere ağlayan kızım sen nediyosun
- bence sen filmlere ağlamıyorsun, sen çok acı çekiyorsun sanırım.. canını sıkan şeylere ağlayamadığın için bu şekilde kendini rahatlatıyorsun.. bugün ağlaman hiç film acıklı diye değildi, belli bu..
ne diyeceğimi bilemedim, kaldım öyle.. şuana kadar hayatımın herhangi biryerinden girmiş olan herkes, benim için hep "Hayat sana laylaylom be PuCCa, hiç umrunda değil" demişlerdir.. beni daha ne kadarlık tanıyan adamın bunu söylemesi beni çok korkuttu..
....
annanemin ölümünü takmamış gibi görünüyordum ama, beni o kadar çok üzdüki.. üzülmeye utanır mı insan.. canım çok acıyor cidden.. son kez görme imkanım vardı ama ben sadece gücüm yok diye kadının yanına gitmedim.. cenazesine gitmedim... aynı şehirdeyken biz, bana kötü davranıyor diye yanına gitmedim, çok hastayım demişti zerre kadar inanmamıştım.. ben ondan daha kötü biriydim, ve o öldü.. ve ben onun ilk kız torunuydum, adımı o vermişti benim..
olayları duymak istemediğim için telefonumu kapatıp televizyon izledim.. Ve bir gün annemde ölecek, babamda ölecek.. ve ben hep sevdiğim insanlardan uzakta olcağım...
Herşey çok üstüste oldu.. hiçbirşeyim yoluna girmiyor, ve ben yoluna sokmayı başaramıyorum.. o kadar sahipsiz hissediyorum ki kendimi. Babam gene konuşmuyor benimle... Yemek bile yiyemediğim bir evdeyim.. borçlarım boyumu aştı.. Beni bir zaman seven adamların hepsi yuvalarını kurdu... başımda iki tane dava var ve hiçkimse bana 'nasılsın' diye sormuyor.. Ben hala battaniyenin altında lara ve biancayla konuşuyorum...
telefon açanlar "ee PuCCa bugün napıyoruz", " kızımmm duydun mu ne olmuş", "yaa başıma neler geldi bir bilsen", "napıyosun yaa, neyse sen boşverde çok kötüyüm bak bugün osman bana bunu bunu yaptı", "nerdesin sen bee, sana anlatacaklarım var, kazım benden ayrıldı napcam söylesene"
hep bunlar.. hep başkalarının dertleri.. çok umrumdaymış gibi gereksiz muhabbetleri.. üçkuruşluk akıllarıyla çözemedikleri boktan sorunları... birine bişey söylemeye çalışsam..
- borçlar moralimi bozuyor yaa, napcam hiç bilmiyorum
- amaan boşver, bizim amcaoğlununda vardı halletti o.. onu bunu bırak da murata ne mesaj atim şimdi..
İnanılmaz yalnız hissediyorum kendimi, işin ilginç yanı kimseyi de hayatıma almak istemiyorum sanki.. ne bilim, derdimi anlatmakta istemiyorum ama birileri olsunda istiyorum.. off bilmiyorum ne istediğimi.. Ve ilk kez birisi bana senin canın acıyor dedi.. Ve ben çok korktum.. doğal olarak öpüşmedik o yüzden..

51 yorum:

Adsız dedi ki...

puccam canım kontor yollıcam bıtanem sana cvp beklıyorum..

http dedi ki...

bu gidiş aşka bağlar pucca... hadi hayırlısı...

Toph dedi ki...

Valla pucca şu nasılsın die sormayanları direk kendi dertlerini napıcam ne edicemleri anlatanları hayatından temizlemeye başlamalısın bence. Bu gibi zmnlarda arkadaş dediğin dost dediğin kendi dertlerini unutup seninkilere çare olmaya çalışmalı olamıyorsa bile sadece yanında olup sana destek vermeli. Benimde hayatımda bunlardan çok vardı.
"Ayh tatlım naber ya bak ne dicem sana" cılardan naber dedin bi cvbı bekle dimi yok benciller kendillerinden başkalarını düşünmezler o yüzden uzak tutmak lazım bunları.

Sen kötü bi insan deilsin pucca benim anladığım kadarıyla. Anneannen sana çok çektirmiş zmnında cenazesine gitmek istememen, onu son kez görmek istememen bence çok doğal kendine haksızlık etme ki zaten böyle bir vicdan yapabilmenden, ben kötüyüm bunları bunları yaptım diyebilmenden, senin aslında kötü olmadığını anlıyorum ben. Kötü olsaydın vicdanın sızlamazdı içten içe üzülmezdin. Neyse çok uzun oldu aslında söylenecek çok şey varda yeter ama sanırım bi yoruma bu kdr şey:/ sıkma canını pucca herşey geçer mutlaka bütün sorunlar hallolur.

Adsız dedi ki...

of puccam......
en takmaz görünenin içindedir ki en büyük sıkıntı.. bilirim..
ne diyim..
barış eskinle derdinle anılarınla dilerim..
atalet

ZIBBIDI dedi ki...

Sarma seni çok hırpalıycak.

Ama kötülüğüyle değil kesinlikle iyi biri olmasıyla..

Senin için tehlike çanları çalıyor.

Adsız dedi ki...

hayatına birini almak istemiyorsan alma. hele içini gören birini hiç alma. bir mesafe olsun hep arada. aç da bırakma kendini yemek ye, açlık iyice hasta ediyor insanı.

hastayım, kız arkadaş arıyor aynen hep kendi sorunları bir nasılsın diyen yok. herkes gülmece peşinde. ulan ben maymun muyum, hep dert dinlicem dert çözcem neşeli olcam. ulan ben de insanım. hepsine içimden küfür ediyorum. insanlar böyle bende anladım.

boş verelim puCCa palyaço olalım. ben palyaço olmaya karar verdim.

sevgililer günün kutlu olsun, yalnızsın ya da değilsin ama en azından cümlelerin ile ruhunla burda bizimlesin. en azından x arkadaşımdan daha mantıklı şeyler söylüyor yazıların bana. teşekkür ederim.

S dedi ki...

zıbbıdıya katilmiyorum.

basta hic isinmamistim bu sarmaya ama simdi boyle iyi seyler hissettim. sanki bi suredir bekledigim ve pucca mutlu olcak dedigim adam bu..

bence sen, sarmayla buyuyeceksin. daha az yalniz ve daha cok mutlu hissetceksin.

ve umarim yanilmam da bunlar benim icin bir dua, bir dilekten fazlasi olur..

Adsız dedi ki...

Bu cocuk cok ıyı bırı pucca valla opusmeyı felan bır kenara bırakta:)sen sarıl valla bu cocuga en ıyısı,senın ıcın yol gosteren bırı bu..Sana her konuda yardımcı olacaktır emın ol,ben burdan okuduklarımla bunu gozlemledım ;)
AŞK olmadan olmaz derim sana,,sarıl şu çocuğa hadiiiiiii ama öpme :Pp
ELİF

Adsız dedi ki...

geçer hepsi be pucca. neler atlatmıyor insan. inşallah herşey yoluna girsin diyim ne diyim. söylemesi kolay gerçi ama...
ve umarım bu sarma da sarıp sarmalarda seni biraz da olsa gülümsersin.

tinimini hanım dedi ki...

Pucca kıyamam kız,sen bu herife aşık olcan galiba.Ama bak busefer azcık uslu dur lütfen hatırım için.HErifin dudaklarına nerde yapışsam planı yapma bırak o hiç plansız yapışsın dudaklarına :)

rahat yazar dedi ki...

evet yaran deşilmiş,öpüşecek haliniz kalmamış:)

kendini bilmez bir deli dedi ki...

aşk aşk aşk...puccam aşk var d,yorummm..ve sakın korkma diyorum..ben böle aşık oldum anam 4. senedeyiz kurtulamadım:D bu çocuk ilk 11 de oynar..

Adsız dedi ki...

bencede sarma seni cok hırpalıyacak..

ama ona..iyiliğine alıştıgında herşey daha güzel olacak gibi hissettim =))



everything's gonna be allright =)

Adsız dedi ki...

yalnız değilsin sen valla gelirim ben sana arkadaşlık yaparım, sormam da ne mesaj atıım manitalara diye, bende geçtim zor durumlardan, içim cızladı okyunca, kaç lira lazım şurda bi kampanya yapalım toplayalım para ne dersin?Üzülme sen, keşke üzülmesen, hay amına koim böle çaresizliklerin...Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Pucca yardım hesabı açalım sana? şu ana kadar yorum yapan herkes sana 20tl verse 250 lira yapar. bi başlangıç olur :)

BlahBlah dedi ki...

öpüşme zaten hemen. bırak önce seni mağarandan çıkarsın, yaralarını sarsın, sarmalasın, hayatındaki kocaman boşluğu doldursun. öpüşmedi, elimi tutmadı diye koyverme bebeyi.

o kıza da gereksiz kıskançlık yapıp ilişkini en baştan zedeleme.

yavaş yavaş acele et derler ya. sakın koşma, düşersin.

PuCCa dedi ki...

herkes bi 10 ytl yollasa tamam ben bu ayı kurtarırırm.. kontorumude yolluyolar:ppP
blog kenarlarına hatta hani ihh nın amblemleri varya benim köpek yavrusu gibibaktıım resimlerimden koyarız... "bu kızcaaza yardım etmek istemez misin?" diyede sloganı koyduk mu tamam.. hayatta sırtım yere gelmez..
ayy Allah korusun daha o kadar düşmedim.. valla burgerdan bir crispy chiken almış kadar oldunuz :))))

Kediye Kafa Atan Psikopat Fare dedi ki...

Aslında yazının başlıgı açıklıyo herşeyi,fazla söze ne hacet.İçinden nasıl geliyosa öyle davran

Adsız dedi ki...

madem öyle diyorusnd a pucca kimse benimle tam manasıyla ilgilenip 'nasılsın' diye sormuyor diye; e o kadar dertliyim filan bilmem ne diyorsun ki okuyunca sahiden bin tane bela bak sen tenha yeri düşünürken adam seni düşünmüş. bir de bu açıdan bak.

Adsız dedi ki...

bana hesap numaranı verir misin? borçlu olmak nedir bilirim. ama paraları alemlerde yememek kaydıyla sana harçlığımdan 100ytl gonderebilirim ancak. luv yu pucca
sezen

PuCCa dedi ki...

aa saçmalamayın sağolun çok iyisiniz ama dolandırıcı diye adım çıkcak sonunda.. düşünmeniz yeter..

Adsız dedi ki...

birkaç gündür keşfettim seni.zamanında benim yaşadığım durumların aynılarını yaşıyorsun.benim şu an çok mutlu bir evliliğim var dünya tatlısı bir çocuğum birçoklarına göre çok güzel bir evim var babam 2 gün aramasam hemen telefona sarılıyor...bütün bunlara nasıl sahip oldum biliyor musun?sadece karnımı doyurmak için,dışarı çıkalım diyen adamın teklifini kabul ettim.ve sonra sahile gittik yürüdük :))) ve bana ben senin yaralarını sarmak istiyorum dedi.bende sarmasına izin verdim.o adam benim hayatım oldu.sen benim yarım bıraktığım hayatımın devamı gibisin...herşeyi değiştirebilirsin unutma kendine güzen..senin bişey yapmana da gerek yok aslında etrafındakilere izin ver yeter...ve şu kendilerinden başka bişey düşünmeyen insanları da defet hayatından gitsinler.nasıl hafifleyeceksin bak tecrübe konuşuyor:)sevgiler

Adsız dedi ki...

:)) valla puccacım sen bıze kendını gostermıyosun ama,ben senın ne kadar ıyı ve duzgun bırı oldugu kanaatındeyım,burda bıraz abartılı ve suslu suslu konusyoruz ama içinin farklı oldugunu bı lı yo rumm :))ok baby
ELİf

Adsız dedi ki...

pucca bana mail adresin lazim acilen, sooliceklerim var

burcu

PuCCa dedi ki...

bunuekleyentoptur@hotmail.com mail adresim burcu...

The Mistress of Santa.. dedi ki...

pucca bu çocuğa şans vermeyip pekmezmiş,siğilmiş, nişanlanan çocukmuş bilmem ne onları kafana takarsan hakkaten mazoşist olduğunu düşünmeye başlycam..

bi dost dedi ki...

dolandırıcı puccitoo :)) Allah'ım yarabbim ya :)

seni anlaması seni korkutmuş gerçi ama, güzel bişey değil mi bu sence? oynamaktan sıkılmıyo musun ya da sıkılmıycak mısın hiç?..

Adsız dedi ki...

pucca hediyen var...

Adsız dedi ki...

pucca pucca pucca
sarmayı çok seviyorum :) umarım elleri porselen bebeklerin ellerine benzeyen prensesin tatlı şövalyesidir sarma, aksi halde çok üzülürüm :(

seni çok seviyorum pucciş :)

semantik

Adsız dedi ki...

ilk defa birisi sana canin aciyor dedi çunku etrafinda bunlari farkedip soyliyecek insanlar yok hatta sokmuyorsun bile bence gereksiz ne kadar insan varsa dolduruyorsun kendinde soylemissin pucca ..."birakta murata ne msj atim simd" "o beni duzdu cart curt bak duydunmu neler oldu" filan
sen toparlanmak istiyorsun biliyorum ozundede aslinda farkli biri var fakat bi adim atamiyorsun olmuyor senin simdi super bi kiz arkin olsun oda beceremez seni toplarmayi bak ben senin kankin olsam sen g*tune takmazsin beni mesela:D sen ztn kizlarla anlasamiyormussun:) kendine harika bi adam bulup seni çekip çevirmesi duzene sokmasi lazim sonrasi gelir bence sen alistinmi tadini aldinmi huzurun ve kafasi dinginligin birakmazsin pesini bu arada senin su blogunda ne varsa ara ara girip okuyorum hayir potansiyel turk kadiniyim galiba dedikoduyu pek sever bizim millet magazin programlarini o napmis bu kimleymis filan bunlardan soyutlandimda hiç sevmem de senin blogu takip ediyorum burda bi çeliski var:)YALNIZLIGINDAN olsa gerek bunlarin hepsi...
bu arada okuyorum okuyorum ama ilk defa yaziyorum bi nevi mektup boyutunda oldu yani çu$ neyse puccacik:) seni anliyorum gayet iyi ama kendini toparlani istiyorum yatanimaksata birbirimizi...(sen simdi dersin ne s*kime iyiligimi isticek herhangi bir kadin)ama çok cidden içimden miçimden geldi pek hallice yani.

Adsız dedi ki...

Bak soylemeyi unuttum fakeangel'a katiliyorum seni anlayan biri seni sarip sarmalar yaralarini iyilestirmeye çalisir...
Zamaninda benim zaptrik insanlarla niye arkadaslik yaptigimi anlamazlardi yani bunu anlayamayanlar normal arkdaslarim((her kesime uyabilite)) ama ben o zaptrik insanlari anlardim...Madolyonun arka yuzu...

zynp dedi ki...

:((

ZIBBIDI dedi ki...

Fakeangel yorumumu anlamaya çalışarak okurmusun.?

kastettiğim PuCCa bu defa gerçekten aşık olabilir ve haliylede aşk insanı yıpratır.

Zaten normalde PuCCa erkekleri hırpalar kendine aşık ederek bu defa tam tersi olacak demek istedim.üff yoruldumm haa..

gwen dedi ki...

Annenle ve babanla hesaplaşmalısın çünkü ikisini de bekleyen kaçınılmaz son anneanneninkidir. belki de aranızda güzel birşeyler inşa etmek için geç kalmamışsınızdır...

minta dedi ki...

begendiğim blog sahiplerini daha iyi anlayabilmek için tüm geçmiş yazılarını okuyorum,senin yazılarının da hepsini okudum. bir çok yorum var yukarıda bazıları devam diyor sana dogru yoldasın ,bazılarıda bırak insanlara güvenmeyi böyle devam et. ben doğru insanı buldugunda anlayacaksın diyorum, hissedeceksin,emin olamayacasın belki.ama hissedeceksin.
bence bırak bu çocuk okusun içini, izin ver gerçek seni görmesine birde böylesini dene,belki dogru insandır.
bende eşimi tanıdığımda sürünüyordum yerlerde.güven,inanç hiçbirşeyim kalmamıştı. tut ellerimi düşürmem seni dedi. tuttum ve çok mutluyuz kızımızla birlikte.
sevgiler...

Adsız dedi ki...

ne oldu millet
daha 3-5 gün önce olmaz bu iş diyordunuz?
şimdi de aşk masalları yazmaya başlamışsınız..
ne kadar da hafife alıyosunuz herşeyi..
bu kadar çabuk karar vermenizden
kadar değiştirmenizden belli..

Adsız dedi ki...

ona bir fırsat ver ama en çok kendine...bırak yaralarına üflesin senin yerine...kim yendi diye düşünmeden tartış onunla...savaşmadan seviş...onu o kadar mutlu et ki seni asla unutamasın...

pudra dedi ki...

ben birine bir sorunumu anlattığımda genelde fikir istemek isterim.ama benzeri durumlar benim de başıma geliyor.aman halledersin ama bak xxx şöyle bişi yaptı bana ne cevap vereyim?
çok yakında seni de onu da siksinler siktirin gidin hayatında başkalarını da dinlemeyi öğren diyerek köpürürüm muhtemelen.ama şu da var seni cidden anlayan ya da anlamak için dinleyen insan çok azdır.eğer bir iki tane varsa değerini bil.

Adsız dedi ki...

pucca cım bu sarma iyi bi çocuk gibi bence sanada çok iyi olacak ama birazda sana bağlı tabi daha dikkatli davranmayı denemelisin bence ;) çok güzel şeyler yaşayacağınızdan eminim yani umarım öyle olur :)) her şey istediğin gibi olsun

Aslı

Redirection to Life dedi ki...

yahu pucca sen değil miydin ben derterini anlatan bıdı bıdı ağlayan sızlayan kızlarla hiç arkadaş olamam diyen ^^

bi dost dedi ki...

ahaha zıbbıdı sakin ol lan :D

rahat yazar dedi ki...

pucca seni mimledim.mim olayını pek sevmiyorum da "takip ettiklerim" konusunda senin blogu da yazdım.(bu yorumumu yayınlama-haber vermek içindi)

MAVİ UMUT dedi ki...

İlkay şanslı. Herkesin karşısına çıkmıyorki hayatın ve ruhun yarısı.
Her deneme birşeyleri eksiltiyor insandan. Korkuyor insan zamanla.

Unknown dedi ki...

yine de adımların temkinli olsun yine üzülmeni istemem...

rain and me dedi ki...

puccacım lütfen üzülme inan bana herşey düzelecek çok güzel şeyler olacak.
sarmamı yoksa sıfır kilometre yeni karşına çıkacak x birisimi bilmiyorum ama hayatında seni anlayan seni kollayan yalnızlığı hissettirmeyen yavuklun ve sevdiklerinle çok mutlu olacaksın çooook.. çünkü hayat bu kadar adaletsiz olmamalı çünkü.. çünkü sen iyisin,sevimlisin bunu biliyorum çünkü yüreğin burda bizimle...
hem bence bir insanın iç yüzünü görebilen ve buna rağmen onunla vakit geçiren hemde ilk geceden yapışmayan bir erkek biraz daha takipte olmayı hemen kestirip atmamayı hak ediyor sanki :) korkma sarmadan ecük daha şans ver bence.. temkinli olmakda fayda var tabi ama ölede bölede olcak olur koyver gitsin be güzelim :)

Adsız dedi ki...

Ay Pucca bu çocuk senin ruhuna inmeye çalışıyor :P Bence iyiye işaret bak bu.
Ayrıca o dırdırdır karşıdakini dinlemeyen kişilere ben de sinir oluyorum. Hele ben aradıysam susturup kendini anlattılar mı bana birşeyler oluyor. Herkes birbirini dinlemeli yani ne bu böyle öfff..

Adsız dedi ki...

puccaaa noldu 14 subati nasil gecirdin:)))

Adsız dedi ki...

puuucccaaaa saat kac olursa olsun hemen hemen hemen bi yazi bekliyorum romantik sarmanla gecirdigin sevgililer gününüüüüüü haddiiii:))

larry dedi ki...

Olumsuz gidişatı paylaşıp fikrimi soran kime salık versem ilişkileri ile ilgili, her seferinde 2'şer kişi eksilmiştir hayatımdan

Adsız dedi ki...

Nasilsin?

0 noktası dedi ki...

düşüyorum, düşüyorum çok fena düşüyorum a günlük