15.02.2009

Sen nesin hacı? gökten inen melek misin

Cumartesi günü izinliydi sarma, bende öğlen işe gittim.. aradı beni.. çıkışta birşeyler yapalım felan dedi.. hava kötü sizin orda bi yerlerde takılırız dedi.. Burda ben biraz kıllandım.. Bizim ora dediği yer, brezilya mı ki her tarafta kötüyken orda iyi olsun.. Bide ben kuzenimle felan yaşıyorum diyince, oo ev rahattır girer çıkarım diye mi düşündü naaptı.. Belli olur akşam, hemen muhabbet "sana bir makarna yapayım" yada "bir yemek yapanımız olsa" gibisinden şeye kayarsa olayı anlarım dedim.. gariban ne umutlarla gelcek eli şeyinde döncek evine diye de acıdım.. olum o eve kendimi zor girdiriyorum ben, bide erkek mi atacam..
Neyse erken çıktım işten, gittim bizim orda bi yerde bekledim bunu.. 5 dakikaya ordayım dedi.. beş dakika oldu yarım saat.. hayatımda hiçbir yere erken gitmemişimdir.. hep geç kalmışımdır.. işe bile geç kalırım, servise geç inerim.. okula hergün geç giderdim.. bütün sevgililerim en az bir saat beni beklemişlerdir.. hatta bi kere bu yüzden aştide dayak yemiştim.. herifi soğukta saatlerce beklettim diye.. Ama genede beklettim, hiçbir zaman hiç bir yere tam vaktinde çıkmadım.. Yaa neden bilmiyorum zamanında çıksam da hep geç kalıyorum.. mirel benden tiksiniyordu o yüzden... kız sardunyada beni 3 saat beklemişti bir defa..
Ama bu kez sinir oldum.. 5 dakika sonra gelcem diyor ama yok ortada herif.. kontorumde yok öldümü kaldımı puşt noldu kalkmayı da gururuma yediremiyorum yani.. Sonra bi baktım kapının ordan göründü yanında da bir çift var.. geldiler işte tanıştık.. kızla oğlan nişanlılar.. aynı mahallenin çocuklarıymış bunlar.. 8 senedir birliktelermiş.. yaza evleneceklermiş.. mıçmıç mişmiş işte... Ben kasıldım orda ilk başta..
kasılırım abi, adam beni arıyo 5 dakika sonra ordayım diyor yanında iki kişiyle geliyor.. bunların üçü bilmemkaç senedir arkadaşlarmış zaten.. habire hikayelerini anlatıp duruyolar.. bende gülümsüyorum yapmacık yapmacık.. napcam yanii.. sonra okey oynayalım hadi dedik.. orda biraz açıldım ama inanılmaz kastım kendimi.. kabızdım zaten bir hafta daha çıkartamam ben bu kasılmayla.. baktım olmayacak hadi ben gidiyorum dedim.. kızla msnleri telefonları felan aldık.. ama bir daha görüşmeyi düşünmüyorum.. arayıp ne dicem yanii.. maksat muhabbet olsun diye verdi, bende aldım.. bide mallar mı ne, diye düşündüm sevgililer gününde bizle geçirerek piç ettiler günlerini..
Sarmadan da soğudum öyle, hemen eve gitmek istedim.. bugün artık çıkarız umuduyla bakıyodum çünkü olaya.. zaten hiçbirşey konuşamadık, konuşmadığımız yetmiyor osuruktan hikayelerini dinledim.. sonra beni eve bırakıyordu bu.. yürüyoruz.. iki sokak kaldı gelmemize..
- ben burda gideyim, sonuçta başkasının evinde kalıyorsun birşey demesinler sana..
- peki sen bilirsin, hadi görüşürüz o zaman
- Bu arada PuCCa, aslı benim kardeşim gibidir.. burda kendini biraz yalnız hissediyorsun farkettim.. böyle birşeye ihtiyacın olursa ne bileyim, gezmek için bile olur.. yaa sen sonuçta kızsın, sizin bizim gibi olmuyor bir şehre alışmanız.. kuaförüydü, alışverişiydi yanınızda birilerini arıyorsunuz. Aslı çok iyi bir kızdır, o yüzden tanışmanı istedim..
ben kaldım öyle.. ne diyeceğimi bilemedim.. kendimden düşündüklerimden utandım.. yani ne bilim, tamam hep birbirimizi görüyoduk ama biz daha çok yeni birbirimizle konuşmaya başladık.. ve ilk başta bariz ben asılıyordum ona.. bu kadar asılmanın sonucu adamın oo bu kızı iyi götürürüm diyeceğine, bak al sana kız arkadaş demesi çok garibime gitti..
....
o kadar uzun zaman olmuş ki başkasının beni düşündüğünü hissetmediğim.. mala bağladım resmen.. Bide öyle birşey ki inanılmaz fazla eksileri de var.. ya burnunda kılcal damarlar belli oluyo diye herifle bi daha görüşmeyen biriyim ben.. yani ne bileyim.. eğlence nedir bilmiyor, içki içmiyor, liseliler gibi takılmayı seviyor, okeyde bile hile yapıldığında sinirlenip bu benim ahlak anlayışıma ters diyor, belaltı espirilerini sığ buluyor, recep ivedik için bile, küfüre gülen bir milletiz ne acı diyor.. soğukta yürümeyi seviyor bunun zihnini açtığına inanıyor, spor felan yapıyo sıkıcı sıkıcı, saçını boyatan kızları anlamıyor, yüzüme söylemiyor ama salakça buluyor, file çorap giyen kadınların teşirci olduğunu söylüyor, uzun tırnak sevmiyor, istanbulda araba almanın mallık olduğunu söylüyor, facebooka resim koymanın sadece kendini sergilemek olduğunu düşünüyor, insanların avatarlarına resim koymasına anlam veremiyor, annesine bayılıyor, hatta tapıyor.. yani ne bileyim pek benim kalemim değildi.. en azından şuanda değildi.. ankaradan döndüğümden beri yaramı kopartmayacak adamlara sardım kendimi.. Yani ne bileyim iş ciddiye binincede ben topukladım.. o 4 senede hayatım sikildi.. bir daha aynı şeyler, aynı bekleyişler, kalbimi sıkıştırıyordu... Yaa bide ben bunla işin açıkçası sadece eğleneyim diye sarmıştım.. ne bileyim oluyo böle benim oraya buraya mavi boncuk saçayım.. daha iyisi çıkınca nasılsa bunu postalarım diyordum.. ama böyle yapınca bu çocuk kendimi kötü hissettim, ya ben istiyorum hissediyorum bunla güzel olacak.. Ayy allam sen beni utandırma, bu kadar düşünceli çocuk sonunda kötü çıkmasın...

56 yorum:

bi dost dedi ki...

çokk sevindimm:)) hayırlısı olsun..

Curly dedi ki...

Benimde içime doğuyor pucca bununla iyi bişeyler olacak sen su kayvermezsen eğer...Bu çocuk efendi birine benziyor anlattıklarına göre hadi hayırlısı bakalım :)

jewel dedi ki...

inşallah, bu kez bambaşka biriyle bambaşka şeyler ama artık güzel şeyler yaşarsın. ben umutluyum sarmadan şahsen, ama bunu ürkütme sakın. hassas bi tip belli=)

Telefonuma Gelen Mesaj dedi ki...

çok garip lan. sen yine de temkinli davran. erkekler acayiptir. benden iyibilirsin 4sene uzun bi zaman.
hade kolay gelsin.

Adsız dedi ki...

sen aşık olursun bu sarmaya,gidişat böyle gösteriyo kuzu sarması.

Adsız dedi ki...

görüyorumm görüyorumm :D bununla olur gibi be pucca peşini bırakma derim ;)ahah bakarsın düğünü falan yazarsın buraya ne dersin :P

Adsız dedi ki...

insanlıgı görüyorsun dimi,içim sızladı lann

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Bence külahını önüne alıp düşünme vaktidir Pucca,eğer ben evlenmek istiyorum ciddi bir ilişkim olsun istiyorum,bu gece barda gönlüm hocarda işlerinden sıkıldım diyorsan bu çocuk biçilmiş kaftan gibi. Ama eğlenceye doymadım diyorsan da bu çocuğu üzme derim.

rahat yazar dedi ki...

adamın düşünceleri(saydığın konular..) gayet manıtklı düşünceler...bu kadar iyi olması da tedirgin etti beni şimdi:)

kaymakrecep dedi ki...

::::hayirlisi::::

S dedi ki...

bunu bi daha tekrarlicam :) kesinlikle cok iyi seyler hissediyorum bu cocukla ilgili. gercekten bu senin hayatinda bir donum noktasi olabilir bence

Noni dedi ki...

ya burnunda kılcal damarlar belli oluyo diye herifle bi daha görüşmeyen biriyim ben..

bu kısma o kadar güldüm ki alemsin sen pucca :)

Adsız dedi ki...

woww puccaa aşık oluyorrr :D

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Şimdi aklıma geldi. Bir kadına seni sormuştukta hayatına çok doğru biri girecek kaçırmasın,dönüm noktası olacak demişti.

Hatırladınmııııı? :S

Adsız dedi ki...

bence çocuk senin bakire olmadığını anlayınca topuklıycak bu tarz erkeler onunla bununla yatmış hele böyle blogun oldugunu bilse yüzüne bile bakmaz hele pekmezle konuşursa zaten sıçtın geçmişine dair öğrendigi herhangi bir şey ilişkinin bitmesine sebep olur zaten çok fazla kaptırma derim ;)
-kendimden biliyorum-

Adsız dedi ki...

bütün yorumlar sarmaya okeyi vermiş durumda :) hadi bakalım bizi utandırmasın da şu sarma bey :)

ZIBBIDI dedi ki...

Tekrar söylüyorum sarma fena hırpalıyacak seni..

Öyle bakire olmadığını anlayınca bırakacak filan değil.aşık olacak sana ki bu konuda çok tehlikelisin anlattığın kadarıyla.

Hırpalanacaksın çünkü iyi biri we eninde sonunda onada yol wereceksin ama vicdanın hep huzursuz edecek..

Öküzün Önde Gideni dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
i am not your freud dedi ki...

adam tam bir düzgün adam. türünün son örneği falan olabilir. facebooka resim koyma msn'den resmini kaldır içki içme falan diye darlamazsa gül gibi geçinir gidersiniz. gerçi bakire isterim modeli bi adam olabilir ona katılıyorum. evlilik öncesi sekse inanmıyorum da diyebilir. burası istanbul deme var öyle adamlar hala.

Adsız dedi ki...

lan sakın kuaföre çay servisi yapan garsonu tanıyor olmasın...çayına ilaç atmak için böyle numaralar yapıyor olmasın...

siyah

Adsız dedi ki...

lan sakın kuaföre çay servisi yapan garsonu tanıyor olmasın...çayına ilaç atmak için böyle numaralar yapıyor olmasın...

siyah

Adsız dedi ki...

bırakın lan komplo teorilerini, bi insanın hayatıyla ilgili tahminde bulunmak çok mu hoşunuza gidiyor, yok onu üzersin, yok o seni terk eder, ağzınızı bi hayra açın.

herneyse, sevgili pucca, bu sana ilk ve son yorumum, bu çocuk hakikaten iyi birine benziyor, o yüzden blogunun sorun olacağını düşünüyorsan kapa blogu, geçmişi sil, onla mutlu ol, hayatın geçip gidiyor resmen. ama bunun da ötesinde, sarmayı bi kenara bırakıcak olursak, allahaşkına kendine çekidüzen ver be güzelim, yalnızsın, mutsuzsun, neolacak bu halin. boş insanları salla gitsin, ne bu blogdan, ne yorum yapanlardan, ne de alemin kurdu olmuş o tiplerden hayır gelmez insana. o gece hayatları eğlenceler de bu yaşa kadar bi boka yaramadı, yaradı mı sen söyle, huzurun önemli pucca.

sarmayla ya da değil, dilerim huzuru bulursun ve saçmasapan kişilerden uzaklaşırsın. hoşçakal.

ne ben olabildim ne de başkası dedi ki...

bu eleman sana tutuluyor galiba be pucca:))

rain and me dedi ki...

süperrrrr... çok sevindim senin için :)daha öncede demiştim şimdi dahada net hissederek söylüyorum puccacımmmm herşey çok güzel olacaaaaaaakkkk çoooook inşallah :)

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
taluyka dedi ki...

pucca aşık olursa kellemi keserim ya da yok yok tırnaklarımı kesmem benim için daha hayrılı oılur:)ama puuca bu bebeye aşık olmaz

Adsız dedi ki...

valla bence kendini kandırıyosun adam gayet sıkıcı. sen de farkındasın. tamam düzgün erkek çok az ama sevgililer gününde daha nedir ne değildir demeden okey oynamaya başka bir çifti getirmesi bile bence sıkıcı. tabi ki senin bileceğin şey ama daha eğlenceli biri çıkınca esamesi okunmaz bu sarmanın.

Adsız dedi ki...

hadi hayırlısı pucca:D olcek bu iş anacım...bu zamanda böyle erkeklerde kalmış demek senin adına ve tüm umutsuz kızlar adına(bende dahilim:S)sevindim gece gece:D

Adsız dedi ki...

güzelim zaten ben adamı sallamıyorum
ama bu tarz konularda tutucu olan erkekler, bu konularda takılabilirler
bu adam düzgün seni daha fazla yaralar hele birde o yumuşak yanına sokulunca o da seni bir paçavra gibi görünce daha kötü olur tavsiyem ki adam bu konuda kesin konuşur seni zora sokucaksa siktir et gitsin o vakitten sonra olsa olsa sana arkadaş olur ;)

Sycorox dedi ki...

yuh ya buraya yazarken ne yazacaktım şimdi tam farklı oldu,okuyup okuyup,kalkıp ama sen böle yaşamıştın diye en can alıcı noktandan vurup sonrada kalkıp ben temizim demek ne kadar ahlaklı acaba?
Bu arada boşver üstteki yorumu bu çocuğu bence herşeyine rağmen seveceksin gibi geliyor bana...

Adsız dedi ki...

Valla şunu söylim puccacım ve yukarıdaki adsız olan şahısa..yorum yapan sahıs uzun zamandan berı nısanlı oldugunu ve bakıre oldugunu soyluyor..Mademkı nısanlın neden hala evlenmedınız?neden hala uzatıyorsunuz bu nısanlılık donemını?bu olayda ben olumsuz dusuncelere kapılırım acıkcası..Senın nısanlın hiçmi senın elını tutmadı?senın nısanlın hçmi senın dudaklarını yapısmadı?senın nısanlın olan sahıs hiçmi senı oksamadı?Senın nısanlın olan bey hiçmi oranı buranı ellemedı he?hiç beraber kalmadınızmı?Bu sorularıma cevap vermenı ıstıyorum ADSIZ hanım!!Eger kı bunların bır tanesını bıle bu kısıyle yasamadıysan ne anlamı kaldıkı aranızdakı sevgının veya nısanlılıgın?Belkı bu yazdıklarım cogunuza sacma gelmıs olabılır ama ben her zaman sunu savunurum arkadaslar.. ''Masum değiliz hiç birimiz'' Her ınsan sevgılısıyle bır takım seylerı yasamıstır,opusmustur,sevısmıstır,beraber koyun koyuna sarmas dolas yatmıstır.Tenzıh edıyorum tabıkı ama bu boyle..Yada ben boyleydım yanı..O yuzden masum degılız hıc bırımız!!!
ELİF

Adsız dedi ki...

Puccaa kesinlikle yanlış anlaşıldım evet ben de kendi yazımı sonradan okudum bombok yazmışım amacım seni yargılamak felan değil:S Yukarıda farklı bişiy sordum ikisini bir arada yazınca hakikaten yanlış olmuş özür dilemicem çünkü anlatmak istediğim farklıydı tamamen yanlış anlaşıldım. Sen böyle yaşamışsın böyle böyle onunla onu da bir tutuyorum gibi bir yargıda asla bulunmadım:S Ben kendimden bahsetmiyorum burda evet bizene milletin deliğinden zarından burda da yanlış bir yargıda sen bulunmuşsun. Yine de kırdım seni kusura bakma pls. Hakikaten ne demek istedim ne çıktı aynı anda birden çok iş yapınca böyle yazı çıktı afedersin gece gece bak bende üzüldüm şimdi:( Değer konusuna da gelince evet kimse benden önemli değil kimse senden de önemli değil kendin için demek istediğimde buydu bombok karışık bi yaz olmuş geri alamam ama belki sen geri silersin onu ordan çok pardon:S

Adsız dedi ki...

ben yaziya degilde yorumlara takildim nasil bir insan sen tacize ugramadin mi gibi bi kelime kullanabilir ya !! Neden? La havlee...yuh yani

Adsız dedi ki...

PuCCa uzme sarmayi cok saf birine benziyoooo.

Adsız dedi ki...

Tabiki cvp veriyim yaşamadım demedim tabiki yaşadım hey allam :) Aynı anda birden çok iş yağınca dşüncelerini söyledin zannedip yarım aktarıyosun. Tabiki masum değilizz tabiki yaşadık bi tamamen birlikte olmakla sevişmenin de hiç bir farkı yok! Pucca'ya sadece artık gerçekten sevdiğin adamla ol demek istedim o kadar yazdığım şey arasında sadece o satırlar onaydı gerisi geneldi ama bok ettim. Özür dilemicem dedim ama kırdım bilmeyerek oldu gece gece belki moralini bozdum bu yüzden diledim. Ama yanlış anlattığım için hatalı oldum için değil! Yaşadık tabi demek istediğimi de baştan baştan anlatmıcam Pucca ya afedersin kaldır bari o yazıyı ben dinç kafayla adam gibi bi yorum atarım yarın. Tekrar pls:S

Adsız dedi ki...

puccaa;
sayfamda ödülün var, kabul edersen ;)

http://cobankizi.blogspot.com/2009/02/odul.html

Adsız dedi ki...

Benım anlatmak ıstedıgımde bu ADSIZ..Tamamen birlikte olmakta aynı,elını tutup oksamak sevısmekte aynı..İçerı gırmıs veya gırmemıs cokmu onemlı :)))Çok guldum..
ELİF

Volkan dedi ki...

puccagil, sarmayla mutlu olur bence. farklı telden çalıyor. alışmadığı türden bir erkek. eğer 2-3 ortak nokta bulursa puccagil mutlu olur :)
ama çocuğa üzülürüm ben :) Çok yorulur, çabuk yaşlanır :)

Adsız dedi ki...

niye ağlıyorum niye ağlıyorum dedim durdum ama biliyorum ki..
ben böyle bi adama hayatta sana başarılar deyip gittim ya..
valla yaptım.nasıl yaptım ya.
nolur biri durdursun şu ağlamayı.

tombiş.

BlahBlah dedi ki...

PuCCa sen insan bulmuşsun kendine. sakın topuklayım deme. sakın! sakın! sakın!

voodoo girl dedi ki...

bir ilişkiyle ilgili çok fazla düşünmenin, olacaklara kafa yormanın manası yoktur. bu çocuk şimdilik sana iyi gelecek gibi görünüyor, yürü be pucca!

Unknown dedi ki...

amin...
ben de eskiden milat öncesi oğlan pantolonunu boğazına kadar çekiyor diye görüşmemiştim oğlan dediğim de koskoca doktor ama tiksinçti ıyyyk...
neyse kocam edepli giyiyor pantolonunu neyse ki...

Adsız dedi ki...

Pucca uzun yazıyor keyifle okuyorum, yorumlar da bir o kadar eğlenceli çoğu zaman. dün bir olayı kaçırmışım yorum yazılmış, silinmiş, özür dilenmiş dilenmemiş vs vs. çok da anlamadım.

Pucca Koskoca kadınsın ya da koskoca insanlarız her yaştan her kültürden her eğitimden bla bla bla her cümleyi önemsemeyelim kendimizi üzmeyelim. hee anladın sen beni :).

pucca mutlu olsun di mi ben en azından olsun diyerek okuyorum. hee mutlu olmak senin elinde PuCCa.

Bekaret ile ilgili birkaç yorum okudum bende bir kelam edeyim; x kişi her poku yedikten sonra oral, anal, sürtünme vs vs pek bir anlamı kalmıyor o zarın. üstelik hiç o tarz bişi yaşamadan bile ilk seks deneyiminde kanama da olmayabiliyor. bunlar cidden boş konular. adam gibi hayat yaşamak lazım önce. ilişkileri sevgi üzerine inşaa etmek öncelikle.

önemli olan ruhun bakire olmasıdır dicem, gene kimbilir kimler neler dicek içinden.

annem der ki eğer bir adam bir kadını gerçekten seviyorsa 10 çocuklu bile olsa alır, eğer bir adam bir kadını hiç sevmemişse bakire de olsa bekaretini ona da verse türlü çamurlar atar ona güvenmez.

biz kadınlar bizi seven adamı bulmalıyız önce. seven adam mutlu eder. hee akıllı olup seveni de seveceğiz bir zahmet. yanılıyor da olabilirim :).

BlahBlah dedi ki...

http://btemplates.com/2008/08/13/pucca/

ne biliiim, aklıma sen geldin...

Adsız dedi ki...

puccam bu çocuk çook iyi bence sakın ne kendini ne de onu üz ;) çocuğa biraz önem var bence onun duygularınıda düşün gerçekten ve eğer bu çocukla bir şeyler olursa gerçekten sevmeyi dene ;) kendine iyi bak ve kendini üzme...:)

Aslı

Tugc dedi ki...

Bence pucca bu çocuğu 2 haftada sallar, hem de sebep olarak çok iyi olmasını bile gösterebilir.

Adsız dedi ki...

madem herkes dilediği gibi yorum yazıyor ben de yazayım :) blogu keşvettiğimden beri deli gibi okuyorum, o kadar kadınsı buluyorum ki yazdıklarını anlatamam. fake birisi mi dedim başta ama yok yani mümkün değil, hele bir erkek olman gerçekten müümkün değil. artık gel gitlerden yorulduğunu falan anlıyorum ama senin huzuru bulacağın adam kesinlikle sarma değil. çok düzgün çok iyi olabilir ama çok da sıkıcı ya bunu nasıl görmezsin. bazı insanların doğası budur. adam sevgililer gününde sana okey oynatmış yahu. okuduklarımdan anladığım kadarıyla alımlı güzel bi kadınsın, adamın seni tavlamak için takla atması lazım hele de elinde sevgililer günü gibi bi fırsat varken. çok iyi niyetli bi yaklaşımla seni sevdiği bi kızarkadaşıyla tanıiştırmış tamam ama bunun yöntemi bu mudur yani? içki içmem gece dışarı çıkmayı sevmem. valla orta yerinden çatlarsın.
bütün erkekler sapık ve fırsatçı değil, hem eğlenceli hem aklı başında adamlar var, ilk gördüğün efendi adama atlama. bu adamı da harcama diyorum :)

Adsız dedi ki...

Ulan mal elif yalloş gibi konuşma adam gibi oku istersen beynin şeyinde senin yanlış eksik yazılmış sonradan okuyunca farkettim dedim ve bir farkın olmadığını belirttim. Gülmek istiyosan götüne gül:D

Adsız dedi ki...

Sen hala o 4 seneni verdiğin adamı seviyorsun. Ona dön bence, dayağını ye otur evinde. Ondan ayrıldıktan sonra iyice dağıtmışsın. Adamın seni dövmesinin bir sebebi varmış demekki. Kimbilir neler yapmışsındır adamı çıldırtmışsındır. Ben bile bazen burdan gelip seni dövmek istiyorum.

Adsız dedi ki...

Ben en azından ELİF dıye ısmımı yazıp kadınsı oldugumu gosterıyorum sana..Sende adını yazda senıde gorelım malmısın?hayvanatmısın?yoksa öküzün birimisin?hangısısın hee?adamsan cevap verırsın zaten..Değilsen hiç uğraşma :PPp
ELİF

Adsız dedi ki...

sarma tam bana göre :):)

leacris

boncuk dedi ki...

sakin ol elif:)))

boncuk dedi ki...

ya pucca eğer yazdıkların cidden gerçekse süpersin :))insanın başına gelebilecek herşey senin başına gelmiş be kardeşim

larry dedi ki...

Bu ne ya!?! bu defa olay ciddiye sarmaya başladı. Yok kızım olmaz , olamaz, mümkün değil. Sen benimsin ve öyle kolay kolay kaptıracak göz var mı bende.YOK.Yemişim sarmayı...

Adsız dedi ki...

çok sakinim ;)
puccam nerdesinn

Adsız dedi ki...

wayyy beah neymiş bu sarma pucca erkeklere tamam fazla güvenmede bu çocukta süper yha ii aile çocuğu neyse senin içinde değişik bi çeşit olur