5.02.2009

Seni seçtim pikaçu


Bizim haberde bir çocuk var.. çocuk değil ama başka bişi o.. Ne zaman baksam 3 buçuk kilo eriyorum.. Baktım sosyal hayatım sıfır, pekmezi deli gibi özlüyorum.. birini bulmazsam, pekmezin kapısında kendimi rezil etcem.. bende sadece işyerinde eğlenenler sınıfına girmeye karar verdim.. Eskiden işyerindekilerle sadece işle ilgili konuşurdum.. ama artık herşeyle ilgili konuşmaya başladım.. gereksiz bir samimiyet, yılışıklık oluşmaya başlayınca kaçarın yok PuCCa sende işten eve, evden işe bir hayatın yolcusu oldun dedim.. Ve bari bu olay eğlenceli olsun diye o çocuğa sardım.. Aslında öyle ahım şahım birşeyi yok, pekmezden çirkin, siğilden çirkin ama onlardan daha sevimli.. Karakteri huyu suyu nasıl bilmiyorum, uzaktan gördüğüm kadarıyla piç kurusu.. Oda sadece tahminim, tipi iyi, ses tonuda çok iyi, parası pulu yok.. çünkü hiçbirimizin yok.. Şurdan paralı birini düşürmemin imkanı yok o yüzden.. Bi kere telefonda birinden borç istiyodu duymuştum.. Çok güzel giyiniyor, dişleri inci gibi ve komik bir çocuk.. çünkü ne zaman yanına birileri gitse hep kahkaha atıyolar..
Varya çocuğu bir kesiyorum şerefsizim papayı öyle kessem, adam hak dinine döner.. gider hacca 7 kere turunu atar, havaalanından da incik boncuk alıp yanıma gelir.. Dedim kesmekle bu iş olmayacak.. Bi şekilde yakınlaşmak gerek.. Aynı kattayız ama birimlerimiz hem ayrı, hem birbirimize çok uzağız.. Bizim o grupla pek muhabbetimiz olmuyor, hatta hiç olmuyor.. Bir tek ordan bi kız var, onla aram iyi.. Ondan ona yanaşsam desem, sürekli o tarafa geçince hemen kıllanacak millet.. Öğle yemek saatlerimiz bile farklı nerdeyse.. biz kurulu saat gibi 1 dk şaşmıyor yemek saatimiz.. onlar bazen inmiyor.. Servis saatleri desem, farklı yerlerde oturuyoruz...
Yan tarafımda cam duruyor, camdan onların orayı görebiliyorum, çocuk arşive gidince ben hemen koşarak, resmen koşarak ama oraya gidiyorum.. aklıma gelen en alakasız şeyi arıyorum.. Tabi herif bulacağını 2 dakikada bulup çıktığı için sadece birbirimize gülümsüyoruz..
Sonra düşündüm düşündüm.. Bi şekilde muhabbeti kurmalıyım diye.. bingoo tuvalet tabii..
Tuvalate giderken bunu görüyorum, hemen ardından ishal olmuşum gibi koşarak ben gidiyorum..
ellerimi suya azcık dokundurup, elime kağıt peçeteyi alıyorum, hani çocuk dikkatli biriyse "ayy pisliğe bak kukusunu yıkadıktan sonra ellerini yıkamamış" demesin diye.. Ki ben bakıyorum tuvaletten çıkan adam elini yıkamış mı yıkamamış mı diye.. Bir tanesi var herif hiç yıkamıyo.. tokalaşmıyorum bile onla.. içerde malafatıyla oynayıp oynayıp geliyor.. yemek falan yiyo birde örrkk..
Neyse işte ben bekliyorum kapının orda hemen yan tarafımızda erkekler tuvaleti, kapının sesini duyunca hemen atlıyorum çıkıyorum.. şöyle bir gülümseyip birbirimize, gidiyoruz.. Gülümsemenin ötesine geçememiştik daha.. Gerçi tuvaletten çıktıktan sonra ne konuşcaz.. "ee nasıl rahat sıçabildin mi" diye mi soracam çocuğa.. Ama elbet birgün bu kadar gülümseme, naber demekten öteye geçecem diye düşünüyordum ki,
.....
o gün bugündü işte!! az öne gene ben bekliyodum kapı sesi çıktı, hemen çıktım dışarı.. Baktım başkası çıktı.. Hemen pıtpıtpıt geri içeri geçtim.. milletinde bağırsaklarının çalışası gelmiş.. Kızın biri benle konuşuyo tuvalette.. gri oje çok moda bu yıl bik bik beynimi sikiyo.. bende tamamen beynimi karşı kapının sesine veriyorum.. bi taraftan kızın sesi, içerdekinin sifon sesi, musluğun sesi, fotokobinin sesi, insanların uğultuları arasında beynimi sadece kapıya yönlendirdim.. sanki diğer sesler yokmuş gibi düşünmeye çalışıyorum, bir yandan da diğer kıza gülümseyerek hımm hımm yapıyorum.. inanılmaz yorucu birşey.. O sırada gıırrrç sesi duydum, kızı siktirettim ve yavaş çekimde kapıyı açıpp çıktım..
Yanlış alarm, başkası çıkmış tuvaletten.. Neyse artık bi dahaki sefere dedim gidiyodum ki, çocuk üzerimdeki badyle ilgili bişi söledi.. sonra orda konuşmaya başladık.. O sırada da benimki çıktı tuvaletten.. Varya allam sana şükürler olsun şu meteroloji denen şeyi yarattın, yoksa böyle gereksiz zamanlarda neyle ilgili konuşabilirdik biz aciz kulların.. ayy havalar soğuk, doğalgaz zamları bimeneleri derken yanımızdaki çocuk gitti.
Biz kaldık onla başbaşa.. Tuvaletin önünde ne kadar başbaşa kalabilirsin bilinmez ama bana başbaşa gibi geliyordu.. Hatta orası tuvalet önü değil, cennetin en tenha köşesi gibi.. Kuşlar felan cıvıldıyo, ben üstüme beyaz ipekten kombinazon giymişim, çocuk şortuyla karşımda öyle romantik bi konuşma.. (Artık nasıl vahim durumdaysam romantizmle, porno filmleri karıştırdım..)
Neyse işte biz hava durumundan bahsediyoruz kırıta kırıta, "ayy yağmur yağmasın saçım akıyo" dedim.. Sonra o güzel gözlerini saçlarıma diktii diktii, "sen neden saçlarını boyadın ki, siyah çok güzeldi bence. Eski filmlerdeki kadınlara benziyodun siyah saçla" dedi...
Lan sen saçlarımı beğenirsin de ben o saçları siyah yapmazmıyım.. kolsuz güzelsin de, kolumu keser önüne atarım bee, böyle demedim tabi.. ortaokul kızları gibi ileri geri sallanıp, bir yandan duvarla oynayıp, diğer yandan utanmış taklidi yaparak kıkırdadım.. Tam o sırada pat pat sesleri eşliğinde Esra ceyhan geldi.. Beni gördüğü anda basbas bağırmaya başladı..
- yaa kızım çıldırttın beni sabahtan beri seni arıyorum.. nerdesin yaa sen.. çok önemli bi durum var...
tuttuğu gibi kolumdan çekip götürdü beni, evimin direği, çocuklarımın babasının yanından.. Bi süre beynime oksijen gitmedi kendimde değildim.. bana göstereceği şey, 3 seneden beri şu FW maillerle 'dünyanın en romantik klibi' diye dolanan klipmiş.. Bi capon var hani fotoğrafçımı ne dangalak.. Kuaför bi kıza aşık oluyo.. Sonra kızın gözlerine kezzap dökülüyo kör oluyor.. Bu salak gidip kıza iki gözünü birden veriyo.. Ulan mal herif, bi gözünü versene ikinizde mutlu mesut yaşayın işte.. Sonra işte terkediyo kızı, körüm ben sana layık değilim ayağına.. Sonra kız bunu motor pistinde buluyo, elinde kızın fotosu var.. Lan pezevenk! sen kör değil misin? foto kabartmalı mı ki, ne alaka yani fotoyu göremiyosun bile..
İşte bunu göstermek için beni orda rezil etti aldı getirdi.. O kadar sinirlendim ki esra ceyhana.. gerizekalı insan evladı.. Gerçi kız bilmiyo çocuktan hoşlandığımı, söyleyemem de.. çünkü kızın yaşı 27 ama beyni hala 12.. Herkesin içinde "aaauuu PuCCa bakk, uuuu PuCCaaaaaaa" diyecek.. o kokoreçleri aldırdığım çocuk ne zaman bizim oraya gelse.. bu işaret yapıyor "PuCcaaaa baaaakk seninkiii" diye kıkırdamaya başlıyor.. Hiiç o sıkıntaya giremem..
Şimdi camdan izliyorum gene.. masasının kenarına o sıkı poposunu koymuş, gazeteye bakıyor.. Bende hayallere dalıyorum.. O masa bizim yemek masamızmış masuscuktan, pazar sabahı ben kahvaltıyı hazırlarken oda gazeteyi okuyomuş.. bende kızıyomuşum felan "aaa çek o sert kaslı poponu, yemek yicez" diyomuşum.. o da sert adeleli kollarıyla beni sarıp, masanın üstüne atıyomuş, ben kikirdeyerek "ayy çocuklar uyanacak yapma" diyomuşum.. 2 çocumuz varmış, babalarına benziyomuş falanmış filanmış.. oofff offff..

52 yorum:

Adsız dedi ki...

:D:D süper hayalgücü walla pucca :D hadi hayırlısı bakalım :)) :pPp

Kediye Kafa Atan Psikopat Fare dedi ki...

Gerçekten vahim durumdasın sanırım.İpek kombinezonlar,şortlar,adeleli kollar,kaslı popolar falan...yazının sok kısmını feriştahın fantazi hikayelerini okuyo gibi okudum valla ne yalan söyleyim.
Neyse umarım iyi bişiler olur hayatında bu kadar olumsuzluğun üzerine.Hadi rastgele:)

fish dedi ki...

ayyyy bu tuvaletten çıkınca köşede karşılaşma olaylarını ayarlarsın ayarlarsın bi denk gelmez anasını satim kustuğun bi gün tuvaletten çıkarken çocukla çarpışırsın...

anacım bu işler böle ayarlayınca olmuyo...akışına bırak gitsin :Ppp

ama bakışını esirgeme derim :)

berraque dedi ki...

ay o klibe aynı tepkinin daha bi küfürlüsünü vermiştim . gerizekalı işte tek gözünü verse mutlu olcaklar . tavşan millet şu japonlar . bi de zeki olcaklar tieellaham

rahat yazar dedi ki...

suratımda bir gülümsemeyle okudum :) bakalım ayarlayacak mısn bu arkadaşı,beklicem yeni yazılarını;)

Sycorox dedi ki...

ehuhe çok güzel ya:)
saçlarına neyinede dikkat etmiş hani:)
Esra ceyhanda olayın içine direk etmiş hakkaten:)

Adsız dedi ki...

Pucca :"ee nasıl rahat sıçabildin mi"

Pikaçu : yaa ishal olmuşum 2 saat cıkamadım ..

Pucca : Biliyorum :S

Pikacu : efendim..(?)

Pucca : Bu arada ben Pucca..

Pikacu : Bende pikacu m. oldum xD

Adsız dedi ki...

saygı ve sevgi çerçevesinde esra ceyhana kılım!!!!Uyuz bu ya, sinir etti beni, tokatlayasım geldi, ııgggggggh!

Adsız dedi ki...

eminim ben omu da ağına düşürürsün pucca. adam da saçına dikkat etmişse sana da dikkat ediyor demektir ay bu arkekler çok aptallar bence zeki bi kadının elde edemeyeceği erkek yoktur sen de onlardan birisin adam senin... bekliyorum bakalım...

Adsız dedi ki...

komikler benim zenginler senin yaa herkesi kendin yeme peşindesin ayıboluyo.Diş dedin olayı bitirdin.ayheytyu.

Adsız dedi ki...

ahahahahaha ben de bi kendimi sanıyodum böyle bi merhabadan nesiller boyu hayaller üreten ahahaha.. süper ya.. sonra 23 nisan da bizim kız gelinlik giymek ister, babası da ona der kiii, sonra ben de ona derim kii... ahahahha.. sonra oğlanla maça giderler..

Telefonuma Gelen Mesaj dedi ki...

(:
saclar ne zaman siyah olcak?

Adsız dedi ki...

offf pucccaaaaa, ben dün geceki adsiz....

kizdin sana kizginim haaa:((
ben diom peeekmeeeezzz sen gidip yeni birini ayarlion:((

tamam birak pekmezle olmazsa kesinlikle gene bu cocuga zaman icinde ilgi duyarsan hala yaklasirsin...amaaa önce pekmeeezz;(

cünki sen asil onu istio ve seviosun baksana kiyasliosun bile en basinda:(

Adsız dedi ki...

kim oldugunu ööööööööööööööyle merak ediyorum kiiii umarım yakında merakım gider:)

Unknown dedi ki...

puccacım.bebeğim.öncelikle yazının içeriğinde kaslı popolar adeleler ve şortlar geçtiği için büyük bi şevhetle sankim pembe roman serileri gibi okuduğumuz anlaşılıyor.en yakın zamanda sevgilin olması ve binbir geceyi yaşaman dileğiyle.
**not çocuğun kıçını merak etmeyen bi insan evladı dahi yok burda ona eminim.
ben can.

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Yaw kolaymı öyle Pekmezle bir araya gelmesi,çocuk ne diller döktü de Pucca oralı olmadı,adam dönermi sanıyorsun öyle kolayca (artık yorumlarda dialoglar başladı :P)

Pucca senin bu hayallerin beni öldürecek inan,gülerken nefessiz kalıyorum :)) Bu çocukla bari ağırdan al da hemen sıkılma,yoksa pekmez yolları görünüyor gibi sana :)

Onur dedi ki...

tü allam ya bizim işyerinde orc gibi karılar, robot gibi adamlar var ya, şanslıymışsın. Ne sosyalleşebiliyorum ne yavşayabiliyorum bunlarla ööle tatsız tuzsuz geçiyor. Özendim feci halde :)

Adsız dedi ki...

Evet yaaa yukardaki yoruma katılıyorum ve ayrıcana sana küstüm:( Lütfen Pekmez ye:( Pekmezi ye ama içinde Pekmez olsun Puccaaaaa.
ETNA

gerbera_ferezya@hotmail.com dedi ki...

kaslı popo off pucca yaa benim de canım çekti. zaten bu ara problemlerim var. mutsuzum.

Adsız dedi ki...

puuuucccaaaaaaaa napiooonnn

nur dedi ki...

ayy siyah saçlı halini eski film kadınlarına benzetmiş ya, ben olsam vücut açımı kollarına düşecek şekilde ayarlayıp bayılmıştım orda:) bence hemen saçlarını siyaha boyatmalısınn=)
esra ceyhana da kıl oldum, o aptal videoya da kılım zaten, onu gösterdiği için iyice kıl oldum!

Adsız dedi ki...

hayır yani ben de hoşlandığım fakat hiç tanımadığım ve muhabbet edemediğim adamlar için hayaller kurarım ama bu sahiden '14 şubat yaklaşıyor bu onun paniği' olmuş.

larry dedi ki...

Müzik eklediğin postalarında müzik çalmaya başladığı anda okumaya başlıyorum, kronometre tutar gibi müzikle aynı anda bitirmeye çalışıyorum yazdığını ama olmuyor olmuyor olmuyor. O kadar uzun çalan müzik bulman zor belki ama yinede yolladığın postayı okuma süresince çalacak müzikler seçmeni istesem.

ZIBBIDI dedi ki...

Lan sen saçlarımı beğenirsin de ben o saçları siyah yapmazmıyım.. kolsuz güzelsin de, kolumu keser önüne atarım bee,

Burda öldüm gülmekten.:D

Yazının sonunda ZIBBIDI iptal..:D:D:D

Adsız dedi ki...

ulen bu ne...en heycanlı yerinde film bitti ya
masanın üstüne attı seni..eee
yapma bunu bize puğaaaaaaaaa

sona noldu sona :pispiskıkırdayanadam:
siyah

...camenta... dedi ki...

süper yaaaa :)

her yazında yüzümü güldürüyosun pucca...

Unknown dedi ki...

pucca sanırım senin sorununun bir kısmınıda abazanlık oluşturuyor
ver gitsin)))))

Kilimcigirl dedi ki...

Yazı iyiydi de benim senin adının pelin pekmezinde polat olduu yönünde bi tezim war xD ne dersin :D

Robin Goodfellow dedi ki...

sen o çocuğu yakaladın mı affetmezsin bence pucca
bastır!

Adsız dedi ki...

pekmesi siktiret, bu arada sarhoş gibi bişeyimö kusuruma bakmayıwer.ben de artık sıkıldım şöle tutkulu bi aşk yaşamakistiyorum. hele sezen ablanın şarkısı war ya " beni pamuklara sarmala sar ne bedel iste ne hesap sor ne sitemle güzel kalbimi yor sakınma tatlı öszleirni" şarkı böle diildi ama ben böle olsun istiyorum başkasına söylemiim o bana sölesin bu şarkıyı istiyorum.git ya kalbin kime istiosa ona git anasını satim bu dünyay kaç kere gelcez sanki herşeyi sorgulayıp biçiyoruz.mutlu ol pucca mutlu ol.bu arada bana bi iyilik yap yayınlamadan önce oku çok saçmaladıysam yayınlama bu yorumu :)))) öpesim geldi yalap şalap öptüm seni


KaRDaNKeLeBeK

ESTHER dedi ki...

bir erkekte ilk baktığım yer popodur... kaslı sert ve usulüne uygun ebatlarda, biraz da yuvarlaksa tam kıvamında demektir...

esra ceyhan'dan iğreniyorum. aynı esra ceyhan yani :D

bence bi süre çocukları hayallerinin dışında tut.. bi cicim ayları neyin yaşasaydınız önce.. sonra çocukları katarsın devreye :) sevgiler puki

ESTHER dedi ki...

bu arada hadi siğile siğilleri yüzünden siğil diyoduk... pekmez neden?_ ben o kısmını kaçırdım ve merak ediyorum.. ciddiyim yani dalga fln değil yanlış anlaşılmasın...

bi dost dedi ki...

elini yıkamıyo mu bi herif? nası yaa, o yaşa gelmişler hala mı öğrenememişler bunu.. kusarım lan ben bunun üstüne..

Adsız dedi ki...

Herif pekmez'den çirkin, siğil'den çirkin, parası yok ama meaşallah popo kaslı. Ya zate vicut kaslı olsun gerisi gelir diyorum, möhüm olan fentezi üretebilmek, baylaşabilmektir diyorum. Gerisi gelir zaten lan?

PuCCa dedi ki...

Pekmeze pekmez dememmin nedeni.. onla beraber çalışırken biz bu sabahları pekmezli ekmek yerdi... O yüzden öle demiştim..

Pekmeze ben dönsemde sanmıyorum çocuun beni kabul edeceğini.. Yani aramzıda şehirler felan olsa dönerdim nolcak ama şimdi onun çevresi benim çalıştığım yer olunca ister istemez dönemiyorum valla.. bir ışık görsem, bi yerde tesadüfen konuşsak bi selam verse hemen atacam pençelerimi ama yok anacım...

laryy yazılara uygun olması için ancak zeki mürenden kahır mektubunu koymam gerek.. bildiğim en uzun o var :PpP

bırakında abazan olayım artık abi, aylar geçti yaa.. bende insan evladıyım bende bir anadan babadan doğdum napim yani hıckkk :'(

Adsız dedi ki...

pekmez pekmezli ekmek kahvalti cart curt cok seviomus galiba öyleydi yazio burlarda ama emin degilim suan


yaaaaaaaaaaaaa puuuuucccccaaaaaaaaaaa

kasli popo nooo
pekmez yesss

PuCCa dedi ki...

bu arada ETNA sen niye bana küstün ki..

Adsız dedi ki...

pekmeze dönmeyip daha denemeden yeni birine ilgi göstermene kizdik.......:[

Adsız dedi ki...

Şundan bir kaç post önce nişanlanan kişi için ağlıyordun. Sonra pekmezi özledim dedin. Şimdi başkasını buldun. Sen kendineden başkasını sevemezsin. Bari buralarda ona şukadar aşıktım bana bunları yaptı diye yazma. Kendi yaptıklarını yaz. Nasıl 1 dakikada insanların hayatlarını kararttığını yaz. Bazen iyiki diyorum.

Seni anan sol yanımı
Dokundugum her yanimi
Silip attim hayatimdan
küle gömdüm yanginimi.
Sen diye bir baskasina sarilarak agladim.
Adin her gectiginde sana sitem yagdirdim.
Öptügüm dudaklarin, saclarini unuttum.
Uyurken seyrettigim yüzünü de unuttum.
Ama gozlerin varya
O kör olasi gözlerin.
Onlar hala duruyor
bende yarasi derin.

Adsız dedi ki...

esra ceyhan yapmış yine yapacağını, sanırım o oralardayken sen bu kaslı popoya zor yaklaşıcan :)

Adsız dedi ki...

BU İHANETİ UNUTMAK İÇİN HİÇBİR NEDEN GÖREMİYORUM*(v for vendetta)

HAYATI KISIRLAŞTIRMAK İÇİN KURULAN HER DÜZEN..KURDUĞUMUZ DİYEMİYORUM*
DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKTI,İNAN Kİ BİLYORUM.
BU YÜZDEN YAPABİLCEĞİMBİRŞEY VAR MI DİYE SORMAK İSTİYORUM.

---

HİÇKİMSENİN AKLINA KAZINMAYACAK ÇÖPLÜKLER YAZIYORUZ,BUNU DEVAMI VAR DİYE,BİLDİĞİMİZ İÇİN YAPIYORUZ.
OKUMAK İÇİN Mİ YAZIYORUZ YAZMAK İÇİN Mİ OKUYORUZ.

YOKOLUYORUZ.

HER DALDAN DÜŞÜNÜYORUM
AKLIMA GELENİ HİSSEDİYORUM
BEN MATRIX'TEKİ
NEO'YU SEVİYORUM.
VE SANA
SİGARA İÇMEYİ
YASAKLIYORUM
DİĞERLERİNİ SAYMIYORUM.
ölmeni,erken ölmeni
istemiyorum

*ORA

BlahBlah dedi ki...

eğer bu bebeyle çıkarsan, kendine pekmez döküp yalat. tööbeee. aklıma ilk bu geldi.

40 kere söyledik, olcek inşallah.

voodoo girl dedi ki...

"Varya çocuğu bir kesiyorum şerefsizim papayı öyle kessem, adam hak dinine döner.. gider hacca 7 kere turunu atar, havaalanından da incik boncuk alıp yanıma gelir.."

hahahahahahahahah. yazdığını görünce readerda sona bıraktım güleyim de işe öyle başlayayım diye iyi yapmışım :)

Adsız dedi ki...

Ya Küserim tabi Pucca yaa ne hayallerim vardı Pekmezle ikiniz için:( Işık mışık tabi göremezsin o ışığı en son sen kapatmıştın ne dicek çocuk bi daha denesek mi dicek? O ışığı nasıl kapatıysan kendi ellerinle tekrar aç Pucca yaaa lütfen:( Bak bi ton kevaşe gibi taktikler verdim. Heyecan yaptım, sevindim. Her şeyin sonunda Pekmez diyosun her şeyde herkezde onu arıyosun. Eeee daha ne duruyosunn!! Eğer hakikaten dönmezse o zaman tabiki sende hayatını yaşayacaksın olmadı Pikaççuuuuuuuuuu die bağırırsın böğürürsün bişiy yaparsın. Ama şimdik Pekmezzzzz!!! Sen döndürürsün gerçekten yürekten istediğine inanırsan ona da inandırsan dönerrr:) Vallahi bak ben inanıyorum. İnanmamın bir sebebi var elbet o yüzden ısrar ediyorum. Kaşılaşmanıza gerek yok ara herifi buluşmamız lazım de kapatırsa yok derse o kadar şey yaşadık son kez bari gel bu son istediğim felan de. Merak edip gelecektir zaten. Her zaman gittiğinizz ikinizinde çok sevdiği bi yerde buluş. Damardan gir ya da nerden girersen artık:) Yani kısacası napıp edip hallet şu işiii Puccam hadi bakıyım güveniyoruz sana blog alemi olaraktan!!!

ETNA

kendini bilmez bir deli dedi ki...

anam kopardın lan pucca beni yineeeee..senı acil görmem lazım artık..şu buluşma tarıhını netleştirelimmm

Adsız dedi ki...

who knows?not me
we never lost control
you re face to face
with "the man who sold the world".

David Bowie
kind regards

sinderellaaa dedi ki...

evlenince düzeleceksin eminim:))))))))))))

. dedi ki...

hayırlısı olsun Pucca

Kriptograf dedi ki...

Yuh be valla bravo pucca yemek masasında fantazi hiç bu şekilde güldürmemişti beni :)

Adsız dedi ki...

çek o sert kaslı poponu ha zuahahahaha

feanor dedi ki...

ya nasıl eğlendim anlatamam sana! :))) nasıl da dobra dobra yazmışsın her şeyi :)

çok sevdim çoook! :)

izlemedeyim efendim :)

Adsız dedi ki...

yükselen burcunu biliyomusun pucca cok merak ettim bu hayal gücüyle yükselenin balık bence senin:D