30.03.2009

Gözünaydın Türkiyem PuCCanın hassı geliyor

Valla bu kadar tepkiyi sayfalarda görünce dayanamadım.. Benden iyisi mi var, senden güzeli mi var diyerek gelecek seçimlerde bağımsız aday olmaya karar verdim.. Valla billa bak.. Hem yabancı dilim sadece İngilizce ile sınırlı değil... Özellikle İtalya, ispanya, Yunanistan ve Fransa'yla muhabbetimizi genişletmek için canla başla çalışacağım. Fransayla biraz zorlanabilirim, ama onların 'dil'lerinden konuşup olayları tatlıya bağlarım no problemo..
Hem zaten kesin seçilirim gözüyle bakıyorum.. Şurada bile edindiğim izlenim, "kadın olunduğu için çok takip ediliyor, abazanlar çılgınlar gibi üşüşüyor" çığlıkları atan bir tomar insan. O zaman bu ülkeyi zayıf noktasından vurmak gerekli.. Mini etekli biçimde mitinglere çıksam, söze "İnşallaahhh bu ülkede huzurunu da göreceğiz" diyerek, belli başlı pelesenklenmiş dini sözleri söylesem tamam o zaman.. Hem çağdaş, hem batılı, hem laik, hem de abazanlara uygun.. Birde revü kızlarına folklor yaptırırsam, ohhh gelsin oylar. "Gelenekçi olduğu halde yenilikçi" diyerek adımdan da bahsettiririm. Üstelik Çiller gibi kadın haklarından bahsedip, "babamız herşeyin en iyisini bilir" diyerek erkek egemenliğini kabul eden tavır halinde olmam.. O yüzden Çillerle karşılaştırma yapmayın.
Vaadlerime gelince, işsizlik, borçlar, falan filan işte. Bunların dışında ne versem yiyeceksiniz zaten. Kimlerinkilerini yemediniz yıllarca, benimki mi fazla gelecek sanki ilahi.. Hele şu dönemde.. Önemli olan kandırmak..
Ammaa oldu seçildim diyelim, Cem Uzan'ın, Tansu Çiller'in zamanında çalıştığı firmayla çalışıp kampanyalarımı iyice dayayıp geldim başa.. Başa derken ne mertebe olacağının önemi yok, içimde yanıp duran dikdatöre, muhtarlık versen o mahalleye kan kusturur çünkü. Sınıf başkanı olduğumda çok çocuğu ağlatmış, ahlarını almış biriyim.
...
Ahaaa işte asıl ülke nasıl yönetilirmiş görürsünüz o zaman, bikbik ötmek ne demekmiş, her yapılana karşı çıkmak.. Bir defa, çoğu adamı çatır çatır yakacağım.. Valla bak ciddiyim, bir gece baskın yapılacak, o çalışmayan, köyden 15 çocuğuyla gelip, herif el ense göbek yaparken, bebelere dilencilik yaptıran herifler, o sokaklarda kutu içinde yatanlar, iş bulamıyorum diye çığırtganlık yapıp, kahvede okey oynayanlar, kolay para kazanma yollarını bulan çer çöp herifler hepsini toplatıp bir alana koydurtturacağım.. döküp benzini yakacağım..
Bunların dışında, daha apış arası kılı çıkmamış ama mafyacılık oynayan arka mahalle çocukları, beyni uyuşturucudan körelmiş, bi halta yaramayan adamlar, açıköğretimi askerden kaçmak için okuyup, facebookta askerlik için yanıp tutuştuğunu söyleyen cesur yürekliler, pradadan 750 TLye çanta alıp, orda burda parasızım diye ağlayanlar, FW maillerinde "şunu 10 kişiye yolla dileğin kabul olacak, arkana bak musa seni kovalayacak" tarzı boktan püsürükten şeylere inanıp yollayanlar.. Bunların hepsini amerikaya satacağım, gönüllü asker diye.. Alsın Amerika, filistine mi kullanıyor, İran'a mı naparsa yapsın, nasılsa benim işime yaramaz.. Hem bu sayede Amerika ile aramı iyi tutarım.. Ahmedi Necad bişey söylemeye kalkarsa bikinili karşısına çıkar, abdestini bozarım... Bilirim yaparım..
Sonra o büyük fabrikalara, koçun moçun anlamam doğuda bilmem kaç tane yaptırılmazsa, şu kadar geliri olan insanlar, doğuya iş alanı açmazsa, ellerindeki mallara el konulacaktır diye kuralı sokarım..
Sonra, her hafta mahallelere baskın düzenletirim, ev ev gezip çalışmayan, iş yok diye ağlayan herkesi kurşuna dizdiririm.. kadın erkek umrumda değil. Yaşlıların çoğunu özellikle çok konuşup canımı sıkan halalarım ilk vurulacaklar arasında.. Kusura bakmasınlar, ona göre diğerleri de tırssın. Öz halasını vuran bize neler yapmaz diye namım dolansın dursun. Seneler geçse bile bendne bahsedilsin Dişi Firavun diye!
Götü yiyen varsa çalışmasın bakalım, iş beğenmesin.. Açlıktan nefesi koktuğu halde "ben karımı çalıştırmam namusu gider" diyen heriflerin hepsi, nasıl hizaya gelecek o zaman... Anında cevap hakkı bile olmadan tak vurdururum. tohumlarına para mı saydım banane! babam bile olsa tanımam bu olayda. Devlet yönetiyoruz boru mu halla hallaa..
....
Gerekirse savcıyla yatar, genel kurmayla kalkar işlerimi hallettirmek için bütün kadınlığımı kullanırım..
Birde o milliyetçilikmiş, Türkçülük, kürtçülük oooo hepsini aşın efendim, asolan PuCCacılık diye beyinlere kazırım. Bu sınırda yaşayan herkes PuCCacıdır, tersini söyleyen olursa vurun alnından, vatan hainleriyle bir adım ileri gidilmez.. Diyerek veririm ayarı.. mülteciler gibi sığınsınlar elin memleketine, umrumda değil.. hatta daha işime yarar, sokaklar boşalır.. Televizyon kanallarına zırt pırt ulusa sesleniş diye çıkıp milletin ağzına sıçarım.. Sıkıyosa tayyipe yaptığınız gibi kanalı değiştirin, yada forumlarda yazın, "puff sıktı bu" diye.. Amerikaya sattığım gençlerin parasıyla herkesin evini izleme dinleme teknolojisi aldığım için, bu lafın geçtiği evi taratırım.. "Sen kimsin lan beni dinlemiyorsun hayvan" diyerek birde kafasını ezerim, poz veririm.. Liselilerin kitaplarına konulması için.
Din devlet işi ayrı, laik, örtü, din elden gidiyo, iran mı burası, hık gık mık tartışmalarına ise.. Sizin Allahınız benim ulan! yemişim dinini devletini.. bundan sonra ağzını açıp bununla provoke edeni hak dinine yollarım.. Aha camiyi yakmadım, isteyen gitsin, istemeyen gitmesin.. bu bu kadar basit.. Beni zorlarsanız 60 günlük oruca sokarım sizi kendi adıma, tutmayana cehennem neymiş burda gösteririm..
Trafik kazası yapan kişi, eğer kazada ölmezse devlet tarafından öldürülecek diye yasa hazırlarım. Yok para cezası, tutarı şu bu hiiiç uğraşmam.. Kırmızı ışıkta mı geçti.. hoopp durdurun pezevengi, indirin aşağıya, "ne lan senin derdin" diye pata küte girişin, kaçarsa, size küfrederse, karşı çıkarsa acımadan vurun. 3 defa girişildiği halde gene hata yapan sürücünün arabasına devlet el koyacaktır diye maddeyide hazırladım mı tamammm..
Sonra ne işsizlik, ne nufus artışı, ne dış ilişkilerimiz, ne trafik, ne para, ne doğu batı uçurumu, ne din olayları, ne yozlaşma, ne sağı ne solu.. Bütün hepsinden kurtulur memleket.. Çiçek gibi olur çiçek.. Murat Boz'u ve türevlerini haremimde yaşayacağı Allahın emri. Onların kılına zarar vermem, açmamış gonca güllerim, narin kızıl kar eriğim.. Her kadına düşmeli 2 erkek diye de hazırlarım bir kural..
Şahsen benim yapacağım iş budur.. Yok hepimiz kardeşiz, türklük, ırkçılık, dincilik, cılık ciliklerin hepsi PuCCa'yla başlamak zorunda kalır.. İlle bir yol bir düşünce tutulacaksa her yol PuCCa olmalı, olmayan oldurulmalı diye emek harcamadan direk yok edilmeli.. Hitler yanımda peygamber gibi herif diye anılırdı..
Ama üzüldüğüm tek şey olur, öldükten sonra hooopp tekrar herşey aynıya döner:( Boş beleş bir adam başa geçer o kadar emeğim piç olur..
Yüzyıllar boyunca adım hafızalarda kalır, kitaplar beni yazar, yaptığım katliamlardan bahsedilir.. Ama bir kişi beni anlamaz, çocuklarına ismimi bile koymazlar:(
Ama bilmezler ki benim sayemde birleştiler, kenetlendiler birbirlerine.. Bana çok şey boçlulardır.. Nankör bu millet nankör...
Anam bi an inandım dikdatör felan olduğuma.. heyecan yaptım gaza geldim, tövbeler olsun yemek yapamıyorum ne siyaseti.

53 yorum:

cecil dedi ki...

ve lütfen seçim çalışmaları zamanı geldiğinde:
ÇEVRECİYİM ,NE GÜRÜLTÜ NE DEGÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ YAPMIYORUM,PARALARI BOŞUNA HARCAYIP BAYRAK VE AFİŞ ASSSMIYORUMMMMMM!"
demeyi ihmal etme....
oy'um sanadır...helali hoş olsun..

Unknown dedi ki...

yandık mı yaşadık mı arasında gittim geldim bir an, demek ki ben de gaza gelmişim okurken de titredim geldim kendime :)

KaraKuzgun dedi ki...

oyum sana:))

Adsız dedi ki...

valla bi kaç maddeyi tuttum da genel anlamda korktum fena halde.
amann sarmayla evlen çocuk yap sen pucca, karışma siyasete gözünü seviyim.

Cornflake Girl dedi ki...

ne bu şiddet, bu celal?

Kanne dedi ki...

Başlarda iyidi aslında sonlarda fenalaştı Pucca.
Resmin hemen altındaki kısmı yaptıkdan sonra zaten nüfus 70 milyondan 40 milyona kadar inecek. Doğuya doğru fabrika vs. yaptırıyosun 12 milyon kalan İstanbul 8 milyona kadar iniyor. tabi insanlar azalınca binalarda gereksiz olacak. biraz ağaçlandırma fena olmaz sanırım. Geçen sene gördümde Ankara ne güzel olmuş öyle geniş yollar yemyeşil filan.En son 9 sene önce gitmiştim. Ankara gibi olsun en azından.Gerçi sen Ankarayı sevmezsin ama neyse.
Kazada ölmeyeni öldürcem filanda deme ama sigorta şirketiydi,kaskoydu,servisdi falandı filandı onlara iş kalmayacak yoksa.
Tez elden silah fabrikaları lazım. Herkesi vuracaksan dışarı para akıtmayalım birde onun için.
Oyum sana.

Ateş Böceği dedi ki...

Yürü be kim tutar seni

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
kubio dedi ki...

Tebrik ederim.

Touch dedi ki...

oha çok güzeldi =D
hamilelik de erkeklerin işi olmalı 2 erkeğe birden kadın yetmişmesi için.

yaşasın puCCalizm (:

Unknown dedi ki...

puCCa oyum sanadır bundan gayrı.. pankartını asarım , broşürünü basarım , reklamını yaparım .. bunlarda yetmezse heykelini dikerim ..
bende bir puCCaistim

... dedi ki...

Aynen Pucca , kim ne ayrıcalık isterse veriyor salak hükümet yinede yaranamıyor kimseye , gerçi vermiceksin a.q yok bize sahip çıkmıyosunuz bizde dağa çıktık fln fln... wericeksin hepsnin azına boruyu bak oturdukları yerden kalka biliyolarmı ...

en iyisi sensin pucca gerçi bu saçimde oy weremiyorum ama ilk oyum sana olur wallah ....)

Serkan Özçalık dedi ki...

Merhaba size bir mim gönderdim http://turkiyevehayatadair.blogspot.com/2009/03/noktal-mim.html
Eğer cevaplarsanız sevinirim.

Adsız dedi ki...

Puciiii kesinlikle oyum sana. FW mailler gönderenleri öldüreceksin diye oy veririm asdfgasdfg :D

mistral dedi ki...

Şurada bile edindiğim izlenim"kadın olunduğu için çok takip ediliyor, abazanlar çılgınlar gibi üşüşüyor" demişin. Bunu geçen sana söylediğimde, yok kızlar geliyo buraya daha çok ne alaka,sensin abaza filan demiştin.Şimdi kendin yazmışın. Haklı olmak ne güzel bi duygu=) Bence aşk hayatını anlatmaya devam et.Diğer yazılarını okumak eğlenceliyken, bu yazının sonunu zor getirdim; sıkıcı olmuş. Bi çuval saçmalık yani.Özcan Deniz'den hoşlanmana gelince çok vahim bişey bu.Burdan senin dişiyus krosbergus olduğun çıkıyor. Türkçesi bildiğin kızın krosu=)Erkeğin krosu bi derecede kızın krosu çok feci bişey.Senin Özcan Denizden hoşlanman, benim Ebru Gündeş'ten hoşlanmam gibi bişey ki kendi elimle şeyimi keserim daha iyi=)

PuCCa dedi ki...

valla orda senin gibi düşünenlere bariz laf sokmak vardı, ama gevşek olduğu için senin astar hissetmedin, zeytinyağı gibi kaydı laf girdi çıktı..
istersen git bülent ersoydan hoşlan ben dahil kimsenin umrunda değil, o yüzden çok sallama sende kimden hoşlanıp hoşlanmadığımı..

Batlamyus dedi ki...

Bende erkekleri öldürmeni destekliyorum,ne kadar az erkek o kadar az rekabet:)

Nasyonel sosyalizm diye ben buna derim.

Adsız dedi ki...

ağzına sağlık :)bu lazım bu millete!

mistral dedi ki...

tamamda pucca eleştiriye açık ol biraz bişey demedim. Bu yazıda tıkanmışın olmamış diyorum eski yazılarının bi kısmına baktım onlar okutturuyor. Bu Güneri Cıvaoğlu'nun yazıları gibi olmuş.Ama her zamanki değil cıvıttı anlardaki=)Özcan Deniz'den iyidir Bülent Ersoy.Zaten siz kızlar yakışıklı olsa Ferhat Güzeli bile seversiniz.En akıllı kız bile sonuçta kızdır.Alayınız aynı işte=)

Pucca Başbakan olsun dedi ki...

Birde kızların kızları çekemediğini söylerler. Ama seni nedense erkekler çekemiyor. Kızlar bağrına basıyor. Sırf bu yüzden başbakan olmalısın. Yukardaki salaklar gibi sadece porno sitelere girip başka şey bilmeyenleri kurşuna dizdirmelisin=) Oyum oylarım herşeyim sana feda =)

Kanne dedi ki...

Pucca mistral için daha iyilerini belkiyorum.
Bizden fazla olan beynin degil 10 cm lik çükün. (şimdi 30 diye atılır bu da ama neyse)

mistral dedi ki...

ablacım seninde ortan yok mu? 10 cm den 30cm atladın.nijeryamı burası 30 cm çük mü olur.olursa zaten emniyetten taşıma ruhsatı istiyolar türkiye kanunlarına göre.hem önemli olan boyu değil işlevi=)hem bende puccayı seviyorum.sahiplenmeyin hemen. pucca hepimizin lütfen yani kırmayın kalbimi 10 cm filan töbe töbe=)

Abaza dedi ki...

Pucca tadını kaçırmayım ama "Abazalar" etnik bir halktır.
Biliyorum ağız alışkanlığı.
ama.........!

PuCCa dedi ki...

evet onu biliyorum.. bak iyi oku "abazan" yazmışım..

bi dost dedi ki...

"terörist partisinin seçimlerde şehrin başına geçmesine çığlıklar atıp sevinen, ohh AKP gelmedi ama PKK geldi, diyen insanların pek vaadleri takacaklarını sanmam.."

ağzını öpiyim.

larry dedi ki...

Ben de elime gitarı aldığım ilk günlerde, bir Tırın arkasına yerleştirilmiş platform üzerinde CHP'nin kazandığı İstanbul sokaklarında veya U2 misali Levent-Zincirlikuyu hattındaki(neyse ki oralarda sol partilerin... ) bir gökdelenin çatısında halka açık konser vermeyi hayal eder dururum ama olmadı. Olursa, söz, sana yaptığım çalıntı şarkıyı çalacağım ilkin.

ZIBBIDI dedi ki...

Harbiden sana gaz wermeye gelmiyor..

E. dedi ki...

içimdeki manyak ayaklandı :D oyum sana Pucca.. Kimse Hitler'i de anlamamıştı ancak umutluyum ahahaha :D

yüksel çakır dedi ki...

pucca kabineni ve bakanlarını yaz lütfen:)
fenasi kerim aileden sorumlu devlet bakanımız olsun çok rica ediyorum:)))
sevgiler, çok şekersin.

Puccaistin biri dedi ki...

"Ahmedi Necad bişey söylemeye kalkarsa bikinili karşısına çıkar, abdestini bozarım... Bilirim yaparım.."

alemsin Pucca. bunun için iktidar olmayı filan bekleme. adam vatandaşlarına yasak koymuştu izmire gitmemeleri için. sen izmiri karşına çıkarda kalsın öyle camış şeyi gibi.

babegazelle dedi ki...

bütün problemler çözülür walla haha

Adsız dedi ki...

Mistral ne sacmalık soylediklerin. Geyik yapıyor sunun surasında Pucca. Ayrıca da cok eglenceli bir yazıydı kesinlikle, yok onu yazma bunu yaz bence filan. Begenmezsen okuma kardesim!

İmza: Bir Kız

xyz dedi ki...

''Sizin Allahınız benim ulan! ''

bunu yazmasaydın be puccam. bu konularda şaka edilmez.

bu cümle dışında; oyun sana :)

BlahBlah dedi ki...

başa geçince açık oy gizli sayım yaptır taam mı? beni de kadın kollarına seç.

sinderellaaa dedi ki...

bir 5 sene daha muhalefetin çenesi yorulacak esas ben ona üzülüyorum:)))))))))))))
tebrikler pucca yazı eğlenceli olmuş:))

december dedi ki...

komiksin yaaaa......
hayal gucune bak,manyak kadin seni.

Adsız dedi ki...

hiçkimsenin atamayacağı birimzayımikiimzayımüçimzayımdörtbeşyüzseksenyedibinimzayım

barbieater dedi ki...

lam çok ilginç kimse dini bir lakırdı yapmamış, yoksa oluyorda çıkmıyor mu:)
güzel vaatler bence, faniyiz zaten biraz erken göçüp gidecekler çok da üzülmesin. insan olun, uzun yaşayın. zaten bir taraflarına sıkılacak olanların hepsi ömürlerimizden ömür yemekteler. bir nevi cinayet işleniyor zaten:)
kalanlar da iyi huy genetiği ile bir sonraki kuşağı cillop gibi yaparlar. ben tetikten sorumlu devlet bakanı olabilirim kabine de yer kaldıysa.
ha bir de okullarda matematik ten önce sanatsal veya sporsal faaliyet olsun. wish you were here çalamayan mezun olamasın mesela:) en son istediğimiz de (ailecek) senenin 3 ayı festival mevsimi olsun. bir sürü grup gelsin. u2 su olsun depeche mode u olsun ülkeden çıkamasınlar konser vermekten. artık onları ikna işini sen halledersin pucca:P

ADSIZ KRALİÇE dedi ki...

Blogunda, burda , bu kadar abaza varken, çevremiz de abazalardan geçilmezken, seçilmemen olanaksız canım...

Hayırlısı..

p.l.n. dedi ki...

ya onu bunu bırak da sarmayı anlat..
nasıl gidiyor?

Adsız dedi ki...

"Trafik kazası yapan kişi, eğer kazada ölmezse devlet tarafından öldürülecek diye yasa hazırlarım." bu 'sadece' en çok güldüğümdü. güçlü bi kalem...böyle bir kız karşıma çıkarsa kesinlikle laf atamam (öyle alışkanlığım yok zaten)

KokoSh dedi ki...

Hayalgücüne hastayım! (:

Adsız dedi ki...

Secim müziğinde puccaysam gunahım ne adlı eser olsun o zaman:))Çok dadlısın pucca:) öpdüm

wowzio dedi ki...

oyum sana:D:D

Beter Böcek dedi ki...

Aman Pucca tayyoş gitsinde sen gel onada razıyız :D

Adsız dedi ki...

1984 kitabına hatırlattın bana nedense:S
ama kopya çektiğini düşünmüyorum:p

Adsız dedi ki...

güzel foto

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

herşey ironi, herşeyi anladım da; dilendirenlerin, çalanların arasına "sokakta kartonda uyuyan adam" olmamış sanki. yani ne bileyim, her gördüğümde içim sızlar benim. kendi iradesiyle o halde olduğunu sanmıyorum diğer fesat işlerle uğraşanlar gibi.

Su dedi ki...

Tam Pucca yazısı olmuş. Hem hangi başa geçenle fikirlerimiz %100 aynı olabilirki. Elbette farklı düşüncelerimizde olacaktır. Ama en iyisini yani Pucca'yı seçerdim eğer oy pusulasında olsaydın. ((: Bu yazdıklarından daha da iyi olurdun sen herhalde (: en azından umudum bu yöndedir! :D

Adsız dedi ki...

Sonuna kadar okuyamadım, sıkıldım, sanırım midem bulandı siyasetten..

Adsız dedi ki...

Pucca başa gel yeminlen razıyım ben...oyum sana valla...

Hande dedi ki...

pu"cCc"a