2.03.2009

Kaçan kovalanır mantığını kim bulmuşsa ona bacağım girsin

Sonunda lanet ankaradan kurtuldum.. Her gördüğüm sokakta daralmaktan gına geldi.. Bi yerde bile güzel hatırası olmaz mı insanın.. "aaa burda manyak dayak yemiştim, aa burda beni göt gibi bırakıp gitmişti, burda ağzıma bir çakmıştı ki ertesi gün işe gidemedim, aa eski mahallem ayy bu evde ne kötü anılarım var, ayy kalbim daralıyor ooff amann" bir tane bile yaa yok yani ne komik, ne güzel, ne mutlu.. bütün aklıma gelenler nasıl boktan bir hayat yaşamışım ulan burda dediğim şeylerdi.. O kadar nefret ediyorum ki kendimden, orda daha çok iğrendim.. yüzünü bir dakika güldürmemiş bir adam için hayatının içine sıçmışsın diye kendime kızdım küfrettim... Ama sonunda döndüm...
Döndüğümüz gün yarım saat kanala eşyaları bırakmaya gittik.. Bu arada pekmezin arkadaşı manyak yalan söylüyor, çekimden dönerken dedik kazayı yaptık.. çocuk yalan söylerken resmen hasta kaldım.. bana da sana sordular mı hep aynı şeyi söyle.. "yaa o kadar çok kişiye anlattım ki olayı, inanılmaz başım ağrıyor.. zaten tatsız bir durum yeniden yaşamak hiç hoş değil de.." dedi.. kendimi prof zannederdim bu konuda, kimse benim kadar iyi yalancı olamaz diye övünürdüm ama onu görünce ben bi bok diilmişim dedim..
İlk başta sarmaya inanılmaz sinir oldum.. hiç gelmedi yanıma.. Oysa yoldayken de 50 tane mesaj atmıştı.. nerdesiniz, nereye geldiniz, mutlaka uğra buraya en azından seni göreyim felan diye.. O kadar kişi toplandı başımıza bu hiç oralı olmadı uzaktan öyle baktı güldü.. Sonra depoya gittim, dönerken bi baktım bu bekliyo beni o ara yolda. Gel bakim bi dudağına dedi.. Çenemden bi tuttu "allaammm sana geliyorum" diye ben orda 7 kilo verdim zaten.. kalbim ağzımdan çıkacak ama, dudağım yara olmasa oracıkta soyunuvercem töbe töbe.. ama nasıl gümbür gümbür atıyor kalbim.. sonra işte bi ton onu yap, bunu yap, şunu koy falan diye aklıllar verdi eve gittik.. O gün akşam aradı sonra bi daha aramadı..
Dünde izinliydim, oda izinli diye biliyodum.. öğlen dedim bari ben arayım hani bişeyler yaparız bugün.. Aradım, çalışıyomuş ama erken çıkacam dedi öğleden sonra seni ararım dedi.. o saate kadar giyindim süslendim hazırlandım, şıkır şıkır oldum. bekliyorum arasın diye.. Bekle bekle beklee, aramadı.. ha şimdi ha şimdi diye bekliyorum yok anacım aramıyo.. akşam üstüden kasıt ne olabilir diye düşünüyorum.. saat 5,6,7 bekledim keriz gibi.. Sonunda dayanamadım gene ben aradım.. "ayyyy ben tamamen unuttum sana haber vermeyi haberdeyim şimdi. Ne zaman biter işim bilmiyorum ama çık oraya gel git falan geç olur başka zaman artık" dedi.. Allam ben bir sinirlendim.. Ama nasıl sinirlendim.. "iyi hoşçakal" dedim şap kapadım..
...
Ben böyle sinirlenince ya kusarım, ya gider siyah noktalarımı sıkarım.. Gittim banyoya bütün suratımın gözeneklerini sıktım.. paramparça ettim sıfatımı.. Sonra banyoya girim.. Bir keseledim kendimi, hele bacaklarımı bütün acımı keseleyerek çıkardım.. "allahın salağı unutmuşmuş, sen kimsin lan beni unutuyosun hıyarağası, aaaa bok yiyene bak, bide nasıl gevşek gevşek unuttum diyo.. ara söyle benim işim var de, bende ona göre başka yere gideyim, bu ne terbiyesizlik, gerizekalı!! zaten çok çirkinsin gökhan özen kılıklı nolcak bok yiyen.. iğrenç mahluk, sen kimsin ha kimsin, bi daha aramıcam seni, telefon etcen bana yalvarcan gene aramam etmem kurbağa sıfatlı.." diyerektene bacaklarımı o keseyle resmen rendeledim.. sonra acısı çıktı tabi kıpkırmızı oldular, resmen kazımışım.. nasıl yanıyolardı, hala yanıyolar.. kremledim o kadar ama yok, koltuğa değdiği anda zonklamaya başlıyor.. şortla oturmak zorunda kaldım..
...
Sonra sinirim yerini salaklığa verdi.. oje sürerken ayak tırnaklarıma düşünmeye başladım.. "yazık lan çocuk çalışıyo yani, hem ben ankaradayken paso arıyodu ki.. yani bende öyle öküz gibi kapadım suratına" dedim.. aradım tekrar onu..
- tatlım naptıın merak ettim seni..
- hala bekliyoruz valla..
- bişeyler yedin değil mi.. aman aç kalma..
falan filan diye çok umrumdaymış gibi aç kalma, üşütme, sıcak tutu kendini bıdıbıdı diye öttüm durdum..
Bugün işe de öğle yemeğinden sonra geldi.. O zamana kadar gene beni aramadı.. Ay ben bi sinir oldum gene.. Ama işyerinde onu görünce dayanamadım gene pıtıpıtı ben gittim yanına.. Ay naaptın ne ettin diye böyle en annecil duygularla sikimde olmayan şeyleri gözlerimi boyoz gibi açarak sordum.. Sonra tam 4 defa masamdan masasını aradım.. hani böyle şey olsun diye belki der, akşam çıkışta bişeyler yapalım felan diye.. Ama demedi.. En son hadi kahve içelim dedim, aşağıya indik.. kaçta çıkacaksın felan diye ben açtım konuyu, saat 10da çıkcam bugün dedi.. Baktım bugün buluşamayız erkenden geldim eve..
....
eve geldim ama onu deli gibi arayasım var, neden bilmiyorum inanılmaz üstüne düşmek istiyorum.. biliyorum yanlış yoldayım ama öyle.. en büyük hatayı yapıyorum ama bile bile yapıyorum valla.. ama durduramıyorum içimdeki manyağı.. şimdi telefona bakıp duruyorum sevgi topları felan yolluyorum arasın diye.. transa geçip telefonuma araaaa araa diye sinyal gönderiyorum.. Gerçi ne zaman ben böyle sevgi topu yollasam babam arayıp bu ay benim ona kaç paraya mal olduğumu söyleyip kapatıyo.. Sevgi toplarına pek inancım yok ama neysee...
Bu arada biz hala çıkmıyoruz fingirdeşiyoruz.. Yani ne bilim daha kimse kimseye senden hoşlanıyorum felan demedi, bi öpüşme bi sevişme yok hep böyle gidiyo.. Ne zaman faaliyete geçilip mutluluğa ercem bilmiyorum yani.. Ama ben abarttım durumu sanırım bugün o kadar üstüne düştüm ki, resmen seni köpekler gibi istiyorum mesajımı almış olması lazımdı.. ama azcık öküz mü ne, yada beni istemiyor.. allam nolur öküz olsun, diğer şık gerçek olmasın..

69 yorum:

Adsız dedi ki...

pucca ya adamın işi var belli, davranış şeklini biraz kendime benzettim :) bence sevgi topları yollamaya devam et..

Büşra Bayram dedi ki...

bana laf sölemek ne kadar düşer bilmiyorum ama okuyup geçmek istemediğim konu; adam belli takmıor bi yerine,bence gereksiz eylem sevgi topcukları felan, umarsızlık en güzel ilaç olacaktır bu konuda :))

rahat yazar dedi ki...

:)) otururken transa geçip "araa.." demen ve sevgi topları yollaman çok güzel:)
sen daha çok üstüne düşmüşsün.inş. o da atağa geçer :)

fish dedi ki...

aaaa benim flörtleştiklerime çok benzioo :Ppp

pucca hepsi böle bunları arama..ben hangisini aramadıysam dönüp dolaşıp köpek oldular...boşver yavrum...başka işlerle meşgul ol..içindeki manyaaağa engel ol...geçici bişi bu ..

Redirection to Life dedi ki...

Kıskanmış o yüzden trip yapıyo olabilir, üstüne düşersen haklı olduğunu düşünebilir, aramazsanda tribi bittiğinde neden hiç ilgi göstermedin diye sana bıdı bıdı yapabilir :))

nur dedi ki...

bence sevgi toplarını derhal bırak, bu kadar üstüne düşülen bir erkekte bu davranışlar yüzde doksan ters teper yani çoğunluğu öküz olduğu için. göbeğin çatlasa da arama, bak nası sudan çıkmış balığa döncek, köpeğin olcak sonra:)

NN dedi ki...

Arama desek aramayacak mısın ya da silecek misin onu. hiç işte :) sen ne dersen o.

bu arada ben yeni öğrendim öküz iğdiş edilmiş bir canlıymış. yani işe yaramaz :). bence öküz olmasın.

sevgi topları olayını anlamadım. ama bu beni ara olayı çok güzel bana olmuyor ama. deneyen bir kız arkadaşım başarılı. ilginç.

pseudo dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
pseudo dedi ki...

Bence de bu dünyada ki en doğru genel yargılardan biri ''kaçan kovalanır'' olayıdır. Hatta yer çekimi kadar doğru , genel ve kesin bir yargı. Fen bilimlerinde bile bu kadar kanıtlanmış kesin yargıya az ulaşılır. Ama yine de bu kaçanı kovalama mantığı bile bende ters işliyor. bana ne işliyor onu bi bulsam. Kaçarsa kovalamam, kovalarsa kaçmam, kaçarsam kovalamasın, kovalarsam kaçmasın. hah güzel bi denklem kurdum galiba. uygulayan olursa sonuçları yayınlasın.:P

Bu arada puccaçuuu vakit kaybediyorsun. anlattıklarından anladığım kadarıyla hiç sana göre değil. vakit kaybetmek yani. yeterince kaybın var bu anlamda. artık harekete geç. (haydar dümen tavsiyelerine dönüyor olay bu noktada haha) Ondan bişey çıkmayacak belli. İyice arkadaş ayağına dönmeden olay kaçma kovalama mantığını bırak ikinizinde durduğu bir anda yakala...:) veeee artık sen istersen... :)

haaa ama diyorsan ki belki de bu 1 adım ileri 2 adım geri durumumuz beni daha çok heyecanlandırıyor ona da bişey diyemem.

ama herneyse E R T E L E M E...

Kaçan balık büyük olmasın sonra...:)

Kalıcı şeyler anlık olur mantığından (süper totodan mantık tutturdum iki dakka da:)) anlık olun arkadaşlar...:) aha ha

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

öküzleri tanırım:) bu öküz değil.

2 olasılık var: ya ördeği ürkütmüşsün, ya da bir şeye alınmıştır.

sami hazinses dedi ki...

lan ağda yaptın mı?bacakların kıpkırmızı olduysave bunu görebildiysen eğer o kadar keseden sonra kesin yapmışsındır diyorum ve o çocuğun telefonunu ver bana ya da tanıştır.ben derim "ya pucca senden hoşlanıyor ama söyleyemiyor,bak aramızda kalsın duyarsa beni öldürür" geyiği yapayım.tutarsa tutar tutmazsa gizli numaradan arar sesini dinleriz.

rahat-sız hatun dedi ki...

nası sinir oldum şimdi bu oğlana. Ama mantıklı düşününce bu oğlan öle diğerleri gibi aman kaçayım pucca kovalasın beni bi çocuk deil bence.Ya şu pekmezin arkadaşıyla olan samimiyetine alınmış olabilir belki bişeye gücenmiştir ya da acı bi ihtimal oğlan senden vaz mı geçti acep?zaman gösterir ama uzatmasın o da haaa nereye kadar böle belirsiz gitcekki bişe sölesin ona göre başka aşklara yelken açarsın :)

Monaco Prensesi dedi ki...

Seni istemeyen ölsün bebem, hiç takma.. Sen aramadığın sürece o senin pesinden koscak ama birseye sinirlenms olaya verdigi tepkiden belli yani bakmaya bile gelmemis .. kesin demistir icinden "sen git elin cocuguyla kaza yap, bnde sna gecmis olsuna gelym! "
O yüzden bir süre olayları akısına bırak, onun yaptıgı hareketleri 2-3 gün sen ona yap bak bakalım hla tık yoksa baska asklara yelken acarsın :)))

Monaco Prensesi dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Sycorox dedi ki...

bence takma iki gün,bu kadar üstüne düşme bak nası köpek oluyo:)

Dilara dedi ki...

Kaçan kovalanır mantığı ilk başta saçma gelse de insan karşısındakinden ilgi göremediğinde ister istemez üstüne düşüyo, kendini tutamıyo. Sen nasıl o seni siklemediğinde onun üstüne düşüyosan o da sen siklemediğinde üstüne düşüyodur :P İrade meselesi de diyemicem zira bunu engellemenin mümkün olmadığını düşünüyorum :P

larry dedi ki...

OOoo bakıyorum yine silmişsin yorumlardan bir demet....İki şey diyip kapatcam, cevap ver soru olanına ama çok önemli : Kese olayını yazmışsın ya, işte o kese sırasında suyun sıcaklığını da kaynar , yani dumanlar çıkar bir şekilde mi ayarlıyorsun ? İkincisi de ne anlayışsızsın; ayın sonu gelmiş, çocukcağızda seni dışarı götürecek para yok ve çocuk sana bunu söyleyemiyor, iş-güç, ıvır-zıvır uyduruyor, halden anlamak yok demek sende de...Klasik-standart kız imişsin sende meğer.Sarma çok ..kimde değil biliyorsun hatta bugüne kadarki en ciddi rakibim ama olsun Sarmayı öldür ama hakkını yeme demişler.

Adsız dedi ki...

'' her kadın hayatının bir bölümünü budist olarak yaşar çünkü
mutlaka bir öküze tapmışlığı vardır.."

PuCCa dedi ki...

hala bekliyorum aramadı, kendi kendime nazar mı değdirdim anam çok arıyo diye.. çocuk yok ortada aaa!!!

@larry ikincisi için: ah beybi olur mu yeni aldı maaşını.. para olayını en ince detayına kadar düşünürüm ben merak etme.. adamı gördüğümde cüzdanında kaç para var kredi kartı limiti ne kadar hepsini tahmin ederim..
birincisi: kaynardı ayna gözükmüyodu dumandan. ben kaynar suda yıkanmadan rahat edemem zaten..

Adsız dedi ki...

ahahaahah pukkacan yazık kızım sana, elini neye atsan kuruyo valla, ne uğursuz durum bu yaaa :)) git bi kurşun neyim döktür bu kadar terslik başka türlü üst üste gelemez anam, kesin nazar var sende :) öptüm yanaktan :)

bi dost dedi ki...

Allah'ım nolur öküz olsun nası bi duadır lan :D

oyy bebişim inşallah çook mutlu olucaksındr sarmayla.. amin amin amin

Adsız dedi ki...

of pucca yaşadıklarımız bu kadar mı benzer birbirine... Bende şimdi öküzün birinden mesaj bekliyorum,atağa geçmiyo mal. Napıcam bilmiyorum. Senden hoşlanıyorum desem mi diye düşünüyorum. Karışık ruh halim yaa :(

gerbera_ferezya@hotmail.com dedi ki...

ya walla benimde krizlerim tuttu şu kocakayayı özledim mi ne ama aramıyo beni namussuz. aynen senin modundaydım bugün onu aramayayım diye tüm diğerlerini arayıp muhabbet ettim kikikiriki yaptım. bana da faturası ağır olacak bebeğim.
bence de bekle sakın arama...

larry dedi ki...

Ahha...unutmuş olmalıyım: Babasının tuz yatakları ve keçi çiftliği var idi Sarmanın değil mi ??? Tabiii, pek tabii vardır parası, yoksa da alır babacığından bir keçi ve 1 avuç tuz yine görür işini...

Adsız dedi ki...

Pucca siktiret sarmayı dolmayı. Ben senle çıkarım. öküz değilim, paramda bize yetecek kadar var, palio arabam var, işimde iyi, tipte fena değil. İsmini vermeyeceğim biri resmini gösterdi, eğer o kız sensen seninle evlenirim bile. 09.09.09 da dileğin gerçekleşmiş olur bu sayede.

Adsız dedi ki...

Pucca tatlım nabız olcuyo oglan. Ya erkeklerin en cok korktugu sey reddedilmektir. Bu simdi aklınca kendini geri cekti senden gelicek tepkiye gore takılıcak eleman. Ha buraya yazıyorum. Biraz kurcala sana ilani-ask edicek :)

@larr, Dostum yaşıyomusun sen ya. Senden rakip filan olmaz sarmaya gel bu sevdadan vazgeç gecelere akalım :)

ZIBBIDI dedi ki...

İyi çocuk bu sarma..Aklın gönlün ayrı oynamasa bişeyler olur ama sen aşık olamayacaksın gibi bu çocuğa..

Adsız dedi ki...

He he...adam resmen sıcak su soğuk su taktiğini uygulamış..bile bile..göre göre..isteye isteye.
Önce hergün 50 defa arayıp sorup bebekler gibi ilgilenip alıştıracak ilgiye,sonra buuzzzzz...!çekiverecek birden ,ilgisini,önemli değil ki peh,hmmm...durumlarına girecek,seni kendine bağlayacak.
Bağlar da valla hep de işe yarar çünkü.

Bu sarma az anasının gözü değilmiş..bak bak sen..
Dört gözle devamını bekliyoruz efenim.:)

tombiş

Adsız dedi ki...

Sana tapıyorum ulan! Adama aşığım diyorsun ama halini hatrını sormayı bile yapmacık yapıyorsun. bu kadar dobra olmana diğer hatunlar gibi iclal aydın tarzında yazmayışına hastayım. Sen bana bir evet de ben senin köpeğin olurum.

A.Ş.K dedi ki...

malesef taktiği işe yaramış tatlım ağına düşmüşsün :) artık bu tabirden nefret ediyorum ama ipler onun elinde , sen ne yapmaya çalıştığını görcen ve anlıcan hep ama sonra gerçeklere değilde umduklarına inandırcan kendini.. tek gerçek çocukta seni istiyor ama senin tavrın bu ilişkinin kısa yada uzun olcağını göstercek sanırsam.. umarım senin istediğin şekilde gerçekleşir ve tatatataam mutlu sonu okuruz kaldığımız yerden :)

BlahBlah dedi ki...

PuCCa, erkekler çok net varlıklardır. işi varsa işim var der. ööle trip mrip akıllarına gelmez. o mu, bu mu diye kafanı yorma. hıncını da kendinden çıkarma. ööle bol bol arayıp da hemen bıktırma. günde en fazla iki hadi bilemedin üç arama hakkı veriyorum sana. dinle ablanı :)

Adsız dedi ki...

Sarmanın böyle davranmasını gerektiren kuvvetle muhtemel iki seçenek var;
1) Kendi hayatında halletmesi gereken bir problem var (iş,para, aile,vs),
2) Senin hayatındaki problemleri öğrendi. Sen yokken hakkında bilgi topladı ve şuan seni kabullenmek ya da reddetmek arasında bocalıyor.

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

SELAM PUCCA..BEN DESTINY..BLOGCU KARI..BLOGUMU SU DAKIKA ITIBARIYLE KAPATMIS BULUNUYORUM..TATSIZLIK OLUCAK DIYE KORKUYORUM YANI ORTAYA CIKICAK FALAN..ZATEN BU ARALAR HERSEY LOIMONI..HAYATIMI KENDI ELIMLE SİKMEK ISTEMIYORUM..BUNU YAPMAM SANA MANASIZ GELEBILIR BELKI AMA SANA DA HABER VERMEK ISTEDIM..ARTIK BLOGUM YOK..SADECE VTAKIP ETTIKLERIMI OKUCAM VE YORUM YAZICAM YINE DESTINY OLARAK..TAKIBINDEYIM..SEVIYOM SENI..COK IYI YAZIYOSUN HARIKASIN..BUNLARI KITAP HALINE GETIRSEN INAN COK IYI PARA KAZANIRSIN BEBEGIM..EDITORLUGUNU DE BELESE BEN YAPARIM ..OPUYOM ŞILAPP...

Adsız dedi ki...

şaşırt onu. arama tınlama.. kimsenin yokluğundan ölünmez
ölsem ben ölürdüm babamın yokluğundan

Adsız dedi ki...

aynı kişiye benim de bacağım girsin !

KaRDaNKeLeBeK

Adsız dedi ki...

malsın pucca ya
öle davranılır mı böyle bi çocuğa
sinir olurum senin gibi kızlara
biraz ağırbaşlı ol be
o seni arasın

Ful yaprakları dedi ki...

ben de böyle yapardım.
aynen öfkeyle bağırır çağırır sonra da oturup pişman olur ağlardım...
işi vardı belki de, belki de ağır davranıyor biraz.klasik erkek taktiği değil mi bu zaten?
önce yakınlaşır her dakika yan yana sonra geri çekilir bekler ki kız beni arıyo mu soruyo mu özlüyo mu?
eskiden kızlar böyle davranırdı artık erkekler kendini ağırdan satıyor be pucca!

Ateş Böceği dedi ki...

Sen onu arama için rahat olsun o seni nasıl olsa arayacak her kes bir gün mutlaka düşer puccacığım merak yapma ee o sana geldiğinde artık sende gerekeni yaparsın :)

LoLLa dedi ki...

:s sakııııııınnnn aramaaaa nolur arama yalvariorum arama benim bole basladi iki yıldır ben kosturuorum pesinden adamin daha yeni yeni terakki var :s
ne atraksiyonlar neler neler, yazini okudukca baardim sakıııııınnn diye :(

ooof rahatladim :s :)

umarim seninki iyi cikar

LoLLa dedi ki...

yani arada once o arasin merak etsin gozunun onunden gec abartmadan ne biliim sikleme sallama en civiltili halinle şakı bulbul ol ama adım atma o atmicak gibi olursa da sen attirmasini sagla bi sekilde :s

benim yapamadiklarim da bunlar aq :(

Adsız dedi ki...

sarma gibi bir adam seninle birlikte olursa anca aşık olmuştur!
yoksa senin gibi bir kızla asla işi olucagını sanmıyorum
yada vakit geçirmek eğlenmekte olabilir eğlenilmeye çok müsait bir kızsın vesselam ;)
yada anladıns en onu başka bir işe yaradıgın yok ;)

PuCCa dedi ki...

başka bir işe yaramayan biri olsaydım beybi şu an yalnız olmazdım zaten.. aylardır kimseyle çıkmadığıma göre demek ki o işe bile yaramıyormuşum..

bu arada sarma gibi adamları yakından tanıdığına göre bana bakmazsa sana yollarım, domalmaktan başka marifetlerin var mı anlatır sonra bana...

Adsız dedi ki...

Anam..ne güzel laf yapıştırmadır o! :)

Buyuruuun buyuruuun hadsizlere had bildirilir bedavaaa buyurun...!

joy dedi ki...

erkeklerin kafası az çalısıo diyenler
az yazıp 3030'a yollasın diyorum

Unknown dedi ki...

Merhabalar;
Bir adres değişikliği (aslında hayatımda bir değişim) söz konusudur.. yeni LİNK aşağıdaki gibidir, zahmet olmazsa, değiştiriver bi zahmet olur mu? ayrıca değişikliğin sebebi de son postta açıklanmış bir durumda...
çok teşekkürler, görüşmek üzre.. sevgiler...
http://serzenismeraklisi.blogspot.com/

ESTHER dedi ki...

ne işi olucak bunun ya???? allahaşkına resmen kaçan kovalanır mantığıyla hareket ediyo ana kuzusu yobaz kro... sinir oluyorum artık bu çocuğa! pucca bence salla sen bu çocuğu benim yaptığım hataları yapıyosun ve sinir oluyorum burda bırak o telefonu sallama ya allaşkına bilmemne kadar aklıyla kaçan kovalanır oynuyo resmen.. bi insan hoşlandığı bi kızı nasıl unutur da haber vermez... üff uyuz oldum ya

sende mecbur musun sevgili bulmaya??? azıcık yalnız kalsana!! ne bu ya!

tolga dedi ki...

%80 başka birinden hoşlanıyor. Benim ve benim gibi bir çok arkadaşımın yaptığı gibi seni kendinden uzaklaştırmak istiyor. iyi niyetli olduğu için seni kırmadan bunu yapmak istiyor o yüzden umursamaz tavırlar sergiliyor.

Kaçan kovalanır taktiğini siz kızlar dışında yapan yok arada 3,5 salak erkek dışında tabi aklınızdan çıkarmayın

Adsız dedi ki...

Sayın ''erkek olarak diyorum ki''sen domalmaktan başka ne işlere yarıyorsun bi cevap verde ona göre bişiler bulalım sana yaafffss,,karakoyde sana gore bır yer bılıyorum erkek bey ;))

Adsız dedi ki...

güzelim ben senin gibileri becermeyede Yarıyorum gelde gösteriyim istersen ;)

en çok şunu seviyorum yaralarına basılınca nasılda kuyruğu sıkışmış kedi gibi bas bas bağırıyosun
senin yaran bu seninle olan erkekler sadece yatmak için kullanıyorlardı şimdide götüme bile benzeyemedigin için suratına bakan yok eger öyle olsa sen zaten senin gibi biri çoktan sabahlardı başka birinin altında senin ne MAL oldugun belli karaköyü tavsğiye eden arkadaş onu pucca ya yap malum maddi kriz ;)

Adsız dedi ki...

puucaa: ara ara adsızlardan biri olarak buraya yazı yazdıgın için kınıyorum snei madem açık sözlüsün adının altında yaz ;)

ayrıca yukarıdaki arkadaşa katılıyorum yaraların apaçık meydanda tuz basılınca feryadın taa burdan antalyadan duyuluyorr yazıkk sana hahahah

Adsız dedi ki...

inanmıyorum yaa bunlar nasıl yorumlardır
pucca nın verdiği cevaplar nasıl cevaplardır
arkadaşlar siz iyimisiniz ?
hayır değilsiniz de acaba farkındamısınız saçmalamayın böyle şey olmaz yaa pucca hiç yakışmıyor sana bu cümleler hemde hiç !!!

PuCCa dedi ki...

valla ben diyorum zaten çok çirkinim suratsızım şeyetmeye bile değmiyorum diye..
madem bu kadar heveslisin erkek olmaya çalışan arkadaş, sen bana adresini ver ben sarmayı yollayayım sana.. seninle işi bitince eli yüzü düzgün akrabalarından sunarsın ona..

Adsız dedi ki...

hani öyle lafa böyle tarak misali PuCCa yanıtlamış. ayıplancak bir şey yok.

ahlak bekçileri kumkumaları sözde erkekler sözde kızlar hanım insanlar onun bunun hayatına dil uzatacağınıza ahkam keseceğinize bir aynaya bakın. bir gidin duş alın. ormana gidin dağa çıkın beyninize oksijen girsin. sakın ha sigara içmeyin sigara kanser yapar. ölürsünüz.

sözün özü burası PuCCa'nın oyun alanı, onun hayatı, onun çöplüğü burda onun borusu öter.

haa sen PuCCa'nın diyen olursa değilim tanımam da sadece okurum.

ya bilin biraz Haddinizi akıllı olun.

Penisim var diye her kadını becerebileceğini sanan insan müsveddesi erkekler sözüm size; o penis denen şey bir gün sizi yolda da bırakır güvenmeyin.

neyse oh be sinirimi aldım :)))

PuCCa yola devam bebeğim okuyoruz seni. her yaptığını onaylamasamda sana söz de söylemem. hayat senin doya doya yaşa.

Adsız dedi ki...

pucca yazma şunlara cevap mevap yaaaa, nasıl bir manyaksa bunlar sana laf sokarak çoook mutlu oluyorlar, şeyleri uzuyor, omuzları da genişlese bariii. takma it ürür kervan yürür.....

Adsız dedi ki...

pucca,eğer bu çocuktan çok hoşlanıyorsan git ''ben senden hoşlanıyorum'' de ,harbi ol.çocukta haliyle hemen cevap verecek''hayır istemiyorum'' yada''evet deneyelim'' diye ..liseli platonikler gibi uzatanları anlamıyorum..seven sevdiğine gidip söylesin arkadaş....

Adsız dedi ki...

yaw bacım noluo burda ya herkes birbirine girmiş istemeyen okumasın lan ibneler adamın keyfini kaçırmayın

Adsız dedi ki...

ben de adsiz, lafini soyleyip sifatini saklayan zavallilardan cok cektim be puccam, engeli basip yol veeeeeeeeeer yol veeeeeeer deyince kurtuldum hepsinden:D kardesim madem adam oldugunu dusunup ahkam kesiosun, yaz ismini ne o ole odlek gotlek gibi?! ama takdir ettim yavrum, yine pucca zekani konusturmus sokuvermissin lafini;)helal olsun diyorum hahaha:D

bi dost dedi ki...

ay şekerim sen puccayı okusan zaten öyle olmadığını anlardın, kız bi öncekini eve atmaya çalışıyo diye sittir etti. sen heralde dikkat çekiyim filan istedin, pucca da zayıf bi anına denk geldi kaale aldı seni, amacına ulaştın teprükler,:)

nikin neydi senin? erkek olmak isteyen miydi? işte her neyse, hadi blog aç sen de hadi durma.

Adsız dedi ki...

Ankarada neden eski sevgilini görmedin. Keşke yüzleşseydin onunla. Kussaydın bütün içindekileri. Onu tüketmeden başka biriyle başlayamazsın ;)

Adsız dedi ki...

hay sen çok yaşa:)

ruh bükücü dedi ki...

ankaradan nefret edip kaçan lar arasına benide ekle...15 yıl oldu hala işi için gittiğimde fenalık geçiriyorum tıpatıp benzer sebeplerdenkaynaklı..şimdi yaşadığın şehirde aynı hataları yapmadığına emin olman gerek eğer emin olmazsan şu an yaşadığın kentinde ankaradan bir farkı olmayacak emin ol...şu bacak meselesine bayıoldım ve yazılarına..aynen katılıyorum:)) aynı yerlerden geçtim çünkü..ama bugün sadece geldiğim tek bir nokta var..sevgili pucca kendi patonun olamazsan hayat seni yönlendiriyor...başka birilerinin ellerine ihtiyacın yok..varlığınla terbiye olmayanı yokluğunla et...bak ne güzel söylemiş söyleyen..bak birine değer vermek çok anlamlıdır onu çok istemek arzulamak istemek hepsi güzel duygular...ama karşındakinin seninle aynı anda ve aynı yerde olmasını bekleyemezsin bu bencillik oluyor ki çoğumuz bunu tercih ediyoruz işte...önce bunu kabullenmek gerekiyo galiba...sen aşık olunacak sevilecek sevişelecek ve hayatı paylaşabilecek biri olabilirsin ama senin olanla...senin olan sana geliyor sadece sabır.. ve hayata karşı duruşun her olay için geçerli bu..duruşun çok önemli..sabır..hoşgörü..anlayış...nefsin...
....çok şeker bir insan olduğun o kadar belli oluyorki kaleminden...şurda seni anlamadan gereksiz yorumlar yapanlara bence gülümse ve geç zaman kaybetme...seni izliyorum büyük bir keyifle:)) bence bizlere yoğunlaş...

Kriptograf dedi ki...

pucca nesin sen ya herhalde senin yaşam biçimini bi kalıba sokmak gerekseydi yanlış yoldan yanlış kişiyle yanlış zamanda yanlış şekilde doğruyu bulmak olurdu ve imkansız olduğunu düşündüğüm bu şey galiba gerçek olacak. Sen harbiden çok mutlu olacaksın bak daha yaşın genç :) daha önünde yanlış yapacağın insanlar çıkacak ama emin ol o menejerli hayaller olmasada benzerleri seni bekliyor :)

Adsız dedi ki...

saçma salak laflar etmeye çalışan erkek müsvetteleri
oksijen azaltıyorsunuz..
onlar ancak bu kadar anlar pucca :)
bir erkeğin anlayabileceği kadar basit olamıyoruz işte...:)) ha ha haha:)
bi tanesin pucca..harflerinede .. yüreğinede ....dobralağınada hayranım.. uzun zaman oldu yaz hadi .. bişeyler karala...

Adsız dedi ki...

hayat;onu boşverdiğimiz anların intikamını alıyor pucca ...
sırayla.. bir sen... bir hayat..
zaman zaman adil olmadığını düşünsekte bence herşey bu kısırdöngüden ibaret....

Ful yaprakları dedi ki...

yorumlar hakkaten almış başını gitmiş..çok seviyesiz..yorumlarına neden onay koymuyorsun?

dchetin dedi ki...

boyoz gibi gözler *)

Adsız dedi ki...

''erkek olarak diyorum ki''bak ne kadar kıbarım degılmı ismini tırnak ıcıne aldım,,demekkı baska marıfetlerımde varmış :)
ahh ah sen benı bır gorsen erkek beyfendı,,bır daha asla vazgecemezsın,,kapımda qöpeq olur,bi kere daha bi kere daha diye açlıktan vede azmıslıktan dilin dısarda kapımda sürünürdün :))
İsmın yokmu senın erkekk,,ben koyayım sana gel ahahaaaa :p

Unknown dedi ki...

:) istediğin "Şık" olsun da gitme bu kadar üzerine üzerine hele annecili sakın sakın bırak ne yerse yesin ne ederse etsin...
büyüklerin bir lafı var bu yaşımda duyum pek sevdiğim "itin ayağını taştan sektirmeyeceksin" sözüm meclisten dışarı der sadece büyük sözüdür şeklinde üzerine basa basa yinelerim...

Adsız dedi ki...

Pucca, herifin annesi gibi davranma. bir annesi var zaten. tavsiyem biraz da trip at. bariz sallamıyor seni.