12.03.2009

Tekil şahıs dönemim bitti hobereyyyy

Salı günü sinemaya gidelim dedi sarma, çıktık işte seansları falan bize uymadı.. Gene bizim orda sahilde bi yerde oturduk bi süre.. oturuyoruz ama konuşmuyor böyle ancak ben şaklabanlık yapıyorum.. Aman ya dedim kendi kendime, bu sanırım aa ne güzel dost olduk diye bakıyo bana.. kendimi çok şerefsiz hissettim.. hani böyle kızlar erkekleri arkadaşı gibi görür, herif onunla hangi pozisyonda sevişeceğini düşünür ya.. haa işte o tiplerden biri gibi gördüm kendimi.. Herkesi elde edemezsin PuCCacan dedim, zaten elde ettiklerin tarafından paso terkediliyorsun.. sen şişko, çirkin, beceriksizin tekisin dedim.. Bi moralim bozuldu bi çöktüm.. Ağladı ağlıcaktım orda.. çocuğun bişey dediği yok ama yani bu kadar beklemez heralde kimse dedim.. iç sesimi devreye soktum "Hayatım boyunca bekar kalcam, hiç sevgilim olmayacak, evim olsa kediler alıp onlarla yaşlanacam ama evim bile yok lan, hep dişlerim yüzünden lanet olsun dişlerime, belki dişlerim güzel olsaydı beni beğenirdi, memelerimi azcık göstersem belki arkadaş gibi görmez beni, ooff saçmalama bu kadar düşemem heralde, neden beni beğenmedi ki, bok kafalı sanki kendi çok güzel, siktir git lan it! bi kere boşluktayım diye sana böyle şeyoldum ben, eski sevgilim nişanlanmasaydı, pekmez birini bulmasaydı, siğil 17lik kızlarla fingirdeşmeseydi sana mı bakardım lan ben!!!" diye içten içe konuştum, sinirlendim, kendime acıdım, kızdım, bağırdım.. sonra hadi kalkalım dedim.. Evin oraya kadar bıraktı beni gitti.
Sonra bir mesaj geldi..
"Bunu yüzyüze konuşmayı isterdim ama tepkini bilemedim. Senin yanında olmaktan inanılmaz keyif alıyorum. Yanından ayrılmak zor gelmeye başladı. Hayata dair aldığım kararlarda seninde olmanı istiyorum. Sende istersen eğer."
O sırada eteğimi çıkartıyordum, nasıl heycanlandıysam kilotlu çorapla evde timsah yürüyüşü yapmaya başladım.. Tabi bu sarmayı etkileme çabalarımı kuzenim baştan sona kadar biliyordu.. O benden daha çok sevindi bileklerimden tuttu, bütün salonu tur attık.. Sonra ne yazalım diye bi yarım saat düşündük.. naz yapalım, duygusal bişeyler yazalım, hiç mesaj atmayalım direk arayalım falan filan derken, en sonunda benden çıkan şeye bak..
"hele şükür yaa, msne gel beliyorum"
tam öküzüm yemin ederim.. Sonra konuştuk monuştuk işte.. Yazışıyoruz ama benim aklımdan geçenler "kızımız olursa adı cansın olsun, olur da ikiz doğurursam nar'la naz olsun isimleri.. Ayy bu çocuktan da ne güzel bebeler çıkar, yemyeşil gözleri olur kesin.. Acaba nerde otururuz, ikimizin maaşını birleştirirsek ortaköyde oturabiliriz aslında, ama doğalgaz yakmamamız lazım, gelinliğimi kirlasam mı, satın alsam mı acaba, yaa bi sorun var yalnız ben düğünü izmirde yapmak istiyorum deniz kenarında.. Bu kesin istanbul ister off napcaz" gibi böyle mal mal şeyler düşündüm.. itiraf ediyorum hala düşünüyorum, izmirden başka yerde yapmam düğünü abi..
.....
Yalnız bugün kanalda bişey oldu, ya ben böyle sabah karşılaşmak istemedim niyeyse.. utandım öyle.. nasıl davranacağımı bilemedim.. Bide bi süre kendi aramızda kalsın dedim, adet yerini bulsun diye. hep öyle derler ya o manada.. Çıkışta öpüşürüz diye naneli sakızları çifter çifter çiğnedim, ama olmadı.. kuzenim anahtarını evde unutmuş o yüzden yanımıza geldi, çocuğu ilk günden akrabamla tanıştırdım... bazen diyorum keşke böyle hakkında yazdıklarımın da blogları olsa, böyle okusam neler hissettiklerini.. Yorum yazsam "valla kuzenimi ben bilerek çağırmadım sen yanlış anladın" felan diye.. Ama onlar benimkileri okumasın.. mesela okumuş olsaydı sarma bu satırları, bambaşka şeyler yazardım.. geyik geyik, "ay içime kaçtı kelebekler, böyle heryan tozpembe, herşey güzel olacak, ben sevdim mi tam severim, hayatımın aşkını buldum, gözlerinin derinliğinde kayboldum, daha yeni yanından ayrıldım ama onu çok özledim, harika bir gün geçirdik, ilk kez böyle bişey oldu" vıcık vıcık yapmacık yapmacık kelimeler yani..
Onu bunu bırak da, bir durum var, anam aynaya bi baktım bir su aygırı içime kaçmış.. Allahım kıçım almış başını gitmiş, oofff kendimden tiksindim.. popomdakiler gamze desem yemez sanırım.. benim acilen kilo vermem lazım.. osuruktan teyyare varya resmen 3 kilo kalmış pis kaltak! Ben bu fiziklen nasıl sevişirim bu çocukla.. deniz ayısı gibiyim lan, bebenin midesi kalkar.. Ebru şallı bacımı bi süredir aksatıyodum.. onla gene kaburgalarımı kapatıp o sıçtımın yağlarını vereyim bari.. bişey daha yapacam ama onu yazamam pek sağlıklı değil çünkü.. off offf!!! neden ben bu çocuğa yavşarken ileriyi düşünüp rejime girmedim ki kafama sıçayım..
....
Bide garip bişi var, hani böyle yıldönümüzde felan bişey yaparız diye (tabi bi yıldönümümüz olursa) tarihi saklayacağım ama, 10 mart o nişanlanan eski sevgilimin doğum günüydü.. O gün bi baktım telefonumun alarmı çaldı.. "Aşkımmm doğdu" yazdı.. böyle içim bi garip oldu.. Ne bileyim şimdi nişanlısıyladır felan diye üzüldüm.. İnsan şeye üzülür ya, bana davrandığı gibi ona davranıyodur, ona da böyle yapıyodur felan diye.. keşkeee öyle olsa, ben; bana yapmadığı hareketleri başkasına yapıyor diye üzülüyorum..
Ne ilginç, canım başkasına acıyabiliyorken, başkası için hop hop atıyor.. Amaan ne olursa olsun artık bir sevgilim var.. Allam bu duamı kabul etmişken şu toto mu lotomu ne onu da bana çıkartsana be! haa bu arada yazamayışımın nedeni laptopumun üzerine basıp ekranını kırmıştım o yüzden..

59 yorum:

Adsız dedi ki...

hayırlı olsuuuuuuuuuuuuun
nihayett ya...
hahaha sıra bana geldi sonunda

semantikkkk

bi de kolay kilo verme yolu nedir? valla adresimi yazıcam bana da söle diye çünkü acilen ihtiyacım var. yarın sabaha kadar 30 kg vermem gerek :(:(:(


semantikkk

Adsız dedi ki...

oh beeeee çok şükür... loto falan da çıkmasın sen anında satarsın gül gibi çocuğu... otur oturduğun yerde :)) missbon

Adsız dedi ki...

ooooooooooooo hele sukur bebeeeeim! sonundaaa! eniste statusune yukselttik sarmamizi dolmamizi:D hayirli olsunnn, tututututu masallah! nazar degmesin, kicini falan kasi bari:D

selinsecen.com dedi ki...

Hayırlı olsun. Bu hayalperestlikle olur da zaten. Kızının adını Lolita, oğlununkini de Rocco koyabilirsin. Aklında olsun Pucca

Bu arada nişanlanan eski sevgilinden bir gün sonra doğmuşum, yıl farkı vardır kesin ama ona hiç girmeyelim.

babegazelle dedi ki...

o la laaaaa hayırlı olsun bide kısım şu poponu rahat bırak yaaa erkekler benim bildiğim(sanki kitabını yazmış gibi:P)severler acık böle dolgun dolgun hadi bakalım show başlasın hehehehe

khaos dedi ki...

Ah PuCCa ya, en çok gücüme giden şey şu ki, sana aşkı ben yaşıyorum.. Ama seni başkaları kullanıyor..

Şansmı, adaletmi.. Ne lan bu.. :)

Adsız dedi ki...

tebrikler valla nihayet :) eski sevgilinin nişanlanma tarihi anamın doğum gününe tekabül ediyor :)

Adsız dedi ki...

sonundaa:) ben "biz" dönemine giriş yapınca "yengeç dansı" yapmayı planlıyorum valla:)evettt fanatik fenerliyimm.neyse konuyu saptırmadan:
mutluluklar bebişim:D

PuCCa dedi ki...

ilk baştaki adsız bana mail at yazayım ne olduğunu ama baştan diyeyim, ne sorumluluk kabul ederim ne bişi.. ben bile bile lades dedim :PpP

bunuekleyentoptur@hotmail.com

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

hayırlı olsun puccaaaa, ailecek pek sevindik!
(pucca bacı mı diyeceğiz şimdi sana?:P)

ZIBBIDI dedi ki...

Yaz sarmayıda aywayı yiyenler listesine..:D

Hayırlısı olsun kuzum.sen mutlu ol bende olayım..:D

ne ben olabildim ne de başkası dedi ki...

tebriklerrr:D

Brajeshwari dedi ki...

"aşkım doğdu" iyi bir işaret aslında... Yani sarma ile oyle bir ilişki yaşayacaksın ki, gerçek aşkın doğduğu bir gün olacak o gün.. Unutacaksin kimin dogum günü olduğunu... Ben böyle hissettim..

Güzel olsun.. Merakla bekliyorum gelişmeleri.. Ayrıca güzellik -zayiflık demek değil.. Aşk insanı güzelleştirir bence..

Sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

hemen kilo vermek için denemiş tescillenmiş önerilerde bulanayım .
1 adet cam şişede kemal kükrer elma sirkesi alıyorsun . sabah kalktığında aç karnına 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı sireke katıp içiyorsun. sonra akşam yatarkende aynı şeyi yapıyorsun.
fiziksel aktivite yerine ip atlamayı öneririm. müthiş bişey
ebru şallının yaptığı plates ise bir çeşit fizik tedavi.. seni ayrıca inceltmez.vücudu doğru kullanmaya ve dik durmasına yönelik egzersizler onlar. fizik tedavi gördüm ordan biliyorum.
ilacın : hergün 2 kez. elmalı sirkeli su dur pucca..
sonuç almazsan ben burdayım .. ama tabii yediklerinede azbuçuk dikkat etcen yani..

BlahBlah dedi ki...

çook sevindim inan ki!

ama şunu hemen eklemek istiyorum: sevişmiycen nan se-viş-miy-ceeeeeeeeen!
hemen atlama yatağa. en azından içindeki su aygırını çıkar, o çıkana kadar 3 ay falan geçer diye tahmin ediyorum. zaten aşk insanı eritir. istemesen de vercen kilo.

hadi, kır şeytanın bacaaanı!

sivil.ce dedi ki...

OH BE SONUNDA...
Bu yazıyı bekliyorduk biz de.Zayıflama olayını da abartma istersen seni bu halinle beğeniyor ki senin yanında.Ayrıca ebru şallı da kadın mı be.Kadın dediğin şöyle azcık eti budu olacak.Kendimiz olamasak da senin mutluluğunla mutlu oluyoruz.Ben bu çocuğun(sarma) hassas olgun prensipli bi çocuk olduğunu düşünüyorum.Senin de gerçekten böyle birini isteyip istemediğine karar vermen gerekiyor bence.

hatun kişi dedi ki...

hadı darısı basıma :) sanada mutluluklar pucca!

Adsız dedi ki...

Bak istediklerin gercekleşiyor.. Bi bakıyosun bi kaç ay sonra sarma evlenme teklifi ediyo.. 1-2 seneye kallmadan nazla nar oluo :)

Adsız dedi ki...

Tebrik ederim PuCCa :)

desene sarma ayvayi yedi :D

nora dedi ki...

Wooaaaaaa !!!!

İşte bu ya :D Valla tebrikler Pucca, mutlu sona yaklaşıyo musun ne? :D

Kilo olayını çok da sallama bence, karanlık loş bi ortam ayarlanır, ilk sevişmenin heyecanıyla farkedilmez bile gamzeler:D İlişkiniz "aydınlıkta" fazına geçene kadar hem sen kilo vermiş olursun, hem de artık sarma için çok geç olur, sana körkütük aşık olucak çünkü :D

Hadi bakalım, heyecanla bekliyoruz gelişmeleri...

gwen dedi ki...

Benim de acilen kilo vermem lazım. Hiç bi kıyafetim olmuyor bana. Bi el atıversen bebeyim. (kilo sorunuma el yani...)
Bu arada blog camiasını çok uzaktan takip ediyormuş izlenimi verip blog yazıp yazmadığını sorabilirsin.
- ya ben dün gece arkadaştan bi şey duydum. internet günlüğü diye birşey varmış. arkadaşınkini okuyunca çok eğlendim. snein de var mı?
ama kesinlikle ve kesinlikle sevgiliye kendi blogunun adresi verilmemeli. tam bir bela.
japon orda mısın? açıklayabilirim!

fish dedi ki...

oyyy yavrummmm çok sevindimm :)) mutlu eder seni inşallahh ...bu defa daha sakin daha sabırlı olmaya çalış ama emi puccitom bi de böyle dene...

Adsız dedi ki...

Puccişş kızıyorum heee :(((

bi dost dedi ki...

brajeshvari ne güzel yorum yazmış lan.. öyle olur umarım..

bi de pucca, "Ayy bu çocuktan da ne güzel bebeler çıkar, yemyeşil gözleri olur kesin.. " bu lafı bi gaaverengi gözlü olaraktan ben desem yeri var da, o kör olmayası gözlerinle sen deme şunu yaa:) kıza bak lan kendi gözü boncuk boncuk, daha çocuğun gözünden istiyo.. nankörr:)

bi de hayırlı olsun.. inşallah çok güzel olur her bişey..

Sycorox dedi ki...

oooo hayırlı olsun;)

Ebru Şallı hepimizin ulvi kankası oldu,ama Teyyere ile pek samimiler,malum aksatmadan yapıyo hatun hareketleri,biz kaytarıyoruz:P

kendini bilmez bir deli dedi ki...

amanın hobereyyyyy:D hade mutlu kutlu olsun ayy cok sevındım bende nerelerde bu dıyordumm...hade maşallah diyelimmmm

Adsız dedi ki...

offf lan sevgili yapan yapana ya:(
hayırlı olsun çocuklarının babası olsun daim olsun pucca...

voodoo girl dedi ki...

oh be =)

joy dedi ki...

öncelikle tebrikler :)
ama beni çok üzdün. şimdi bizim seninle kilomuz ve boyumuz aynı.
ve bugune kadar,kimse bana şişman falan demedi,kendimi bi kere bile şişman hissetmedim.
sen o kadar inanarak kendine tombik,şişman hatta aygır diosunki
sanırım ben şişmanım ! :(

Colorful dedi ki...

finally :)haydin hayırlısı

Adsız dedi ki...

neşe kız ben senı zayıflatırım,,puccişş bişi de kızz :)))

Unknown dedi ki...

arada sevindirik haberler çıkıyor...
hayırlı olsun puCCa...
*birde "tebrikler"i anlayamadım ben tam olarak, bu hiç yapmadığın bir şey değil ki, neden bu kadar beceriksiz belledi insanlar seni.. geçmişinden haberleri yok herhalde :D
umarım mutlu olursun puccito...

A.Ş.K dedi ki...

hadi hayırlısı hevesini alıp bırakma ama :)))

Adsız dedi ki...

Kabahat sen de değil, annenle babanda..

Hayattan zevk almaya bak arkadaşım, ama alırsan nasıl becerdiğini bana da anlat tamam mı?

Adsız dedi ki...

pucca bence senin bu manitalar bir gün bu blog yazılarını okuyacaklar.

vay anasını deyip iç geçirecekler kız neymiş anasını satayım diyecekler. Kadınların aklından geçeni okuyan adam gibi hissedecekler kendilerini bir an. En azından bir yerlerde en saf şekilde duygularını yazman ilişkilerinde sana dezavantaj olacaktır. Misal sarma bunları okuyorsa ve sana söylemiyorsa her yazında zaten ölüyorum bitiyorum diyorsun bunu bildiği için bu kadar geciktiyse. ya öyleyse ya.ya.ya...

Adsız dedi ki...

Ya bu yazamadigin zayiflama teknigi nedir..? banada lazim offf

joy dedi ki...

zayıflat beni eliiiiiiiiiif

PuCCa dedi ki...

banada fikri elif verdi. ama burdan yazıp sorumluluk alamam ben.. yani en azından sonucu görmeden bişi yazamam burda.. bişi mişi olur...

bi kere öyle bişey yazdım, anam başıma gelmeyen kalmadı.. kadının kızı burayı okuyup kusmaya başlamış o verdi bende veririm diye.. bi daha öyle bişey yapamam..
çok merak eden varsa mailime atsın ben cevap vereyim ordan.. ama diyorum ben yarım akıllı bi hatunum sorumluluk kabul etmem :ppP

Adsız dedi ki...

çok sewindim , umarım falında çıkan adam bu çocuktur ve seni çok ama çok mutlu eder.zayıflamak için de abuk sabuk bişeyler yapma lütfen, bişey yapmana da gerek yok ayrıca.

KaRDaNKeLeBeK

The Mistress of Santa.. dedi ki...

ben bu yazıyı yazdığım sırada sen artık naneli sakızları boşuna çiğnemiyo olcaksın..
yani umarım.. ((:

Missipipi dedi ki...

3 kilo kaldım ama sevgilim yok bak sen su aygırısın sevgili yaptın demekki zayıf olmak ii bişe diil bebişim :D

PuCCa dedi ki...

mistress maalesef bebişim.. sen o yazıyı yazarken ben koltukta pijamalarımla oturuyordum :'(

bugün ablasına gidecekmiş pehh..

rahat-sız hatun dedi ki...

hobaaaaa vatana millete hayırlı pucca ya olsun :D

Adsız dedi ki...

kız ayıcık laptopuna mı bastın euheuhe... herkes bayram havasında sarma ile pucca adına seviniyo... oysa ben üzülüyorum çocuga valla. bak aynı iş yerinde çalışıyorsunuz herife yamuk yapma bittiği zmnda adam gibi bitsin.. aman ne diyorum laf dinliyonda..
ayrıca hoş hatunsun sende atıp tutma;)

Adsız dedi ki...

bak bebeim öle sakın ewlilik moduna girme,çıkamazsın.baştan hoş gelio öle çocuk mocuk ama olay gerçekleşince feci boktan bi durum en berbatı vücudun türkiye haritası oluo çatlak patlak yusyuvarlak:((((bence flörte devam aşkın tadını çıkar ewlenince bitio
kız bide nası becerdin laptopun camını kırmayı yawww helal sana neyse datlum mutluluklar( ASU)

Adsız dedi ki...

pucca banada gönderirmisin zayıflama sırrını lütfennnn Adresim haticeozdemir91@hotmail.com sessiz okuyucun

Adsız dedi ki...

ne alakaysa yazıyı yazan başka biri gibi geldi pucca yaw bu yazı senin üslubundan farklı gibi... ya da bebenin yüzünden helecandan deişti üslubun:P

ESTHER dedi ki...

hadi hayırlısı yaw. iğrenç siğile ettiğin gibi buna da anabacı düz gitme sakın haaa :) bi de bu çocuk bence evlenmeden olmazcılardan sana söliim abazalıktan kurtulabilecek misin merak içinde bekliyorum :) ama sevindim valla ya.. gerçi sarma yobazın teki ama madem bundan sonra sevgilin saygı duymak lazım :)

bende yeniden aşık oldum biliyo musun çok ama çok ümitsiz bir aşk ve bu daha heyecan verici, acı dolu ve melankolik kılıyor işi.. seviyorum böyle ortaçağ şairi gibi takılmayı. böyle platonik takılıcam. zaten asırlardır hayatıma kimse girmediği için karşılıklı gelişen bir aşkı bünyem kaldırmaz... sende bi süre sonra hissizleşirdin bu aşamaya girmeden biriyle beraber olduğun için memnunum :)

Adsız dedi ki...

Neşe puccaya mail adresını at..

Adsız dedi ki...

Senin kim olduğunu buldum ehehe. Sadece şunu söyleyeyim ikinci nesil sözlük yazarısın. Devamı bana kalsın :)

http dedi ki...

seni pamuklara sarmalar sararım / ne bedel isterim ne hesap sorarım / ne sitemle güzel kalbini yorarım / sakınma tatlı dillerini...

bu da aşkınızın şarkısı olsun pucca... bitmesin bu sefer...

bir de aklıma şu ığdırlı çocuk geldi :)))

Adsız dedi ki...

beşibiryerde diye bir çay var. 5 bitkinin karışımı. dün aldım deniyorum bakalım. birkaç kişi den duydum, nette araştırdım. yorumlar olumlu.buda bilgi olsun işte pucca.

khaos dedi ki...

Ama lütfen. vbermeyin boyle tarifler..
Biz onu Löp Löp seviyoruz:))

Ahaha:)

Adsız dedi ki...

o kendini löp löp sevmedikten sonra diğerleri puccaya vız gelir tırıs gider. iğrencimm

larry dedi ki...

10.Mart.1876 - Graham Bell ile yardımcısı Watson, ilk telefon görüşmesini yaptılar.
10.Mart.1919 - Çin'de kölelik kaldırıldı.
10.Mart.1931 - İstanbul'da yayımlanan Bıldırcın, Piliç ve Çapkın Kız mecmuaları hakkında müstehcen yayın davası açıldı.
10.Mart.1972 - Türkiye Büyük Millet Meclisi, Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan hakkındaki idam kararlarını, 53 red, altı çekimser, 238 kabul oyuyla onayladı.
10.Mart.2004 - Yargıtay Birinci Ceza Dairesi, yedi TİP'li öğrenciyi öldürdüğü için yedi kez idam cezasına çarptırılan Haluk Kırcı'nın cezasının, 48 ayı hücrede olmak üzere müebbet ağır hapis cezasına dönüştürülmesine ilişkin kararı onadı.
10.Mart.2009 - Pucca isimli blog yazarı Sarmasına varıverdi.

Adsız dedi ki...

o düşündüğün diyet harici şey varya sakın yine başlama!valla karısız bir kocan olacak yoksa!ilk defa bir evlenmeye değecek bir adam buldun sahipsiz bırakma onu!boşver o seni böyle sevdi daha fazla kilo alma olduğun kiloyu muhafaza et yeter!he bide diyet yapıcam diye kendini kasmaktan stres olup aranızdaki ilişkininde içine ....deceksin!Aman diyim gözünü sevim kendine mukayet ol!Hadi canım çok çok mutluluklar Allah huzur versin!:)))

Adsız dedi ki...

"kilotlu çorapla timsah yürüyüşü yaptım" :D:D:D:D bir hafta güldüm bu lafa ya süpersin ne diyim başka

Adsız dedi ki...

"kilotlu çorapla timsah yürüyüşü yaptım" :D:D:D:D bir hafta güldüm bu lafa ya süpersin ne diyim başka

Adsız dedi ki...

ya kusura bakma da bilmem kaç kere kaybettiğin telefonunu tekrar mı buldun da seneler önce ayrıldığın adamın doğum gününü hatırlatıyor sana, yoksa her aldığın telefona onun direk onun doğum gününü mü kaydediyorsun diye sorarlar adama