30.05.2009

Delilik kısa sürer pişmanlık uzun..

Şimdi şu benim lisede çıktığım sonra en yakın arkadaşımlan aldatan bebe varya.. ha işte onlarla aynı apartmandayız biz.. Bu çocuk ilk başta yurtdışındaydı, her geldiğinde böyle kafasına eser arar, küfreder, bağrır çağrırdı.. Sanki aldatan benmişim gibi "vayy benden ayrılasın varmış bahane olarak bunu kullandın biliyorummmm" diyip basardı küfrü.. ben sevgili yapınca, bütün ilişkimi kestim mahallemden. ne bir allahın kulunu aradım ne sordum.. Sonra biraz daha büyüdük biz üni falan bitti.. Arayıp küfür etmeleri kesti bu, karşılaştığımız yerlerde birbirimize laf sokma, göt etme sonra da sinirlenip taş atmaya kadar sürüyordu muhabbetlerimiz.. Zaman geçtikçe de ne laf sokma kaldı ne başka bişey, ortaokuldan beri aşık olduğum çocuk o değilmiş gibi öyle gördüğümüz zaman gülümseyip devam ettik yollarımıza.. İstanbuldayken beni faceden eklemişti bu, o zaman bi mesaj atmış demo bir şarkının kaydını yollamış tvde bi şekilde bunu gönderebileceğim birileri var mı falan diye. Öyle yavşak relax bir moda uğradık yani.. Zaten o aşık olduğum kurt cobain halinden eser yok bebebnin. Gül Pavyonda piyanist şantörlük yapıyora benziyor. Haa bide bu evlendi 45 yaşında bir karıyla.. Ayy eski sevgilileri evlenen kızları hep kekomançi olarak görürdüm. ne alaka bilmiyorum ama kekolar gibi gelirlerdi bana.. Bide asker yolu gözleyenleri..
gerçi asker demişken açıköğretim okuyanların götüne gircek, iletilerinize yazdınız kocaman kocaman "şimdi çağırsınlar giderim askere" "verin elime tüfeği vurayım düşmanları" diye, askerden kaçmak için işletme okuyayım, aman açıköğretim okuyayım planlarınızı sinsi sinsi saklayıp tsk duydu işte sizi.. Nasıl bir sistemse zaten bizimki, paşa karısının balyajlarını atan adam da vatanını kurtarıyor sayılıyor, dağda teröristlerle çarpışan da.. Ama iş para ödemeye gelince "vayy şerefsiz domuz! vatan haini, parayla satın alamazsın sen milli duygularını" Eee aynı duyguları karılarını kızlarına şöförlük yaparken, ordu evlerinde elalem eğlensin diye hizmet ederken vatansever asil kanlı çılgın türk oluyor da.. Para verince mi şerefsizlik oluyor.. Erkeklerin en güzel çağlarında alıp götürüyorlar sonra bambaşka biri olarak geliyor adam.. Böyle değişmiş, boktan bir olgunluk gelmiş, kavruk olmuş ten rengi, rambovari bir vucut yapmış götüme benzemiş.. bide gelen hemen evlenmek istiyor.. Ben onu şeye bağlıyorum, eşcinsel korkusuna.. bak bak bak kurduğum şeye.. Şimdi bunlara şaplı yemekleri yediriyolar azgınlıklarını alıyor ya.. Herif alışmış iki günde bir patlıcan okşamaya.. Eee patlacan oluyor turşu. Bi kıllanıyor bu.. Dur lan diyor ben bi asılayım "yeliz yeşilmennn frikik ohhşş yavrumm anam tuğba özay bacak anam anam, lan urfalı tertip hamdi geçen ne demişti bu karıyla ilgili ahaha hamdi ya ne iyi çocuk ya gülüyorum ben ona, alt yatağımda benim hamdi, hamdi hamdi lan lan noluyoo ne hamdisi yelize dönn yeliz yelizz." Bu korkuyla eve girince hemen "ana bana karı bul hemen bul elini çabuk tut" Zaten askerde bütün eski sevgililer, tek gecelik ilişkiler, hatta uzak akraba kızları bile tek tek aranıp acındırırlar kendilerini ezikler nolcak.. Gerçi beni daha arayan olmadı yazık lan bana, orda bile aklına gelmiyorum kimsenin ayı yoginin bacısı gibi duruyorum tabi kim beni naapsın orda...
....
Aman neyse konu bu değil.. Geçen gün asansöre biniyorum tam bu geldi benle beraber beklemeye başladı.. Bir kasıldım ben öyle olunca neden bilmiyorum o apartman içinde 50 bin kere kavga etmişizdir. Mesela kavga ederdik asansörün önünde ben binmezdim asansöre sinirli sinirli yukarıya çıkardım.. 2. katta arkamdan gelmedi diye sinirlenirdim.. Merdiven boşluğuından bağrırdım baksana diye ordan tükürürdüm ona.. Aklıma o geldi böyle, dönüp bakamıyorum da ona, böyle napacağını bilemezsin ya.. Oda öyle götünde kurt varmış gibi kıpırdanıyor.. Sonra bindik asansöre.. İkimizde farklı yerlere bakıyoruz bide bizim asansör janjanlı.. radyo falan çalıyo.. Müzikte var arkada ama nasıl kasıldım artık bitsin şu yol diye.. Hiç konuşmuyoruz da birbirimizle.. Yere bakıyorum ayakkabılarına falan gözüm takılıyor, "allaam nasıl kırolaşmış bu bebe" diyorum.. Bi insan nasıl bu kadar çok değişebilir ya falan diye geçiriyorum içimden.. Sonra böyle onun bana baktığını hissettim.. Şöyle bi döndüm bişey söyleyecek gibi duruyor, bende hayırdır hacı gibisinden azcık kafamı yana eğip hıı der gibi bakınca..
- göztepe ligi yükseltmiş
- hımm evet
- başarılarının devamını dilerim onların
- bende..
diye saçma sapan bir konuşma geçti aramızda indi asansörden sonra.. Göztepeli bile değiliz biz ne alakaysa muhabbete başlayacak konu bulamadı heralde dedim.. eve girdim.. 15 dakika sonra ev telefonu çaldı bu çocuk..
- şey için aradım ben yani
- ney için
- az önce ıssız adamdaki gibi oldu farkettin mi
- göztepeyi kutlarım falan derken mi oldu bu?
- içimizden başka şey düşündük, merak ettim sadece ne geçti aklından..
- ahaha ya ben bişi düşünmedim. salak mı dedim bu göztepe ne alaka
- hımm hani böyle hiç pişmanlık falan geçmedi mi..
- ne pişmanlığı geçcek be saf mısın nesin
- yani böyle ne bilim keşke o günlere dönsek falan demedin mi
- o günleri anımsamıyorum bile üstüne kaç sene geçtii sende hatırlama artık ya bırak bu işleri
- ne hatırlıcam zaten, sadece ıssız adamın benmiyim, benden sonra bulduğun o lavuk mu onu merak ettim.
- ben o filmi sevmemiştim götümle güle güle izlemiştim.
- iyi o zaman, zaten bende pişmanlık duymadım.. Ammaa kilo almış kız dedim göbeği benden büyük olmuş demiştim..
- gerizekalı kapatıyorum allahın malı o göbek değil şişkinlik bende zaten kıroya benzemiş aynı demiştim senin için..
- Saçlarında çok kötü olmuş dedim ama onu resimlerini gördüğümde dedim
- bende resimlerini gördüğümde piyanist şantörlere benzemiş dedim.. karında annen gibi duruyo dedim.. ıyyy nasılda kırolaşmış bu ne beee dedim bide
- bende senin için nerden bulmuş bu yumurtayı dedim
- ayy tamam sidik yarıştırmıcam senle kapatıyorum ben..
- ya kapama dur bişey rica edecem senden senin vardır tanıdıkların yedigünün yarışmasına katıldım videoyu postalayım sana onu dağıtsana. isim yapayım en azından. Eski sevgilim dersin hava atarsın hem benimle.
İşte abi ben böyle beyin yerine et sıkıştırılmış heriflere nasıl aşık olmuşum zamanında anlamıyorum.. Geçmişi falan siktirettim ulan bana şişko dedikten sonra senin tanıtımını mı yaparım ben hıyar.. 27 yaşında herifin uğraştığı olaya bak.. Zamanında bunla çıkarken sezen dinliyorum diye beni aşağılıyordu. "Popçular kırolardır kızım, onlar pislikler dinleme şu boş müzikleri" diyordu.. Herif şimdi kenan doğulu parçalarıyla para kazanıyor allan malı ya.. bu içimde kaldı keşke bunu da söyleseydim.. Bide bende istiyorum böyle eski sevgililerimle konuşma geçtiğinde aramızda hemen el ense tokat göte şaplak olmayalım. Hani ne bilim triplere gireyim falan.. fonda çalsın "sevgilim bitmiş aşkımız bizim çoktannn bitmiş, gördüm ben ne yazık senin gözlerin gitmiş" falan şeyler çalsın.. Böyle hemen ayy sen çirkinsin, götsün göbeksin ıyy yeni sevgilin nassı hacı modu ne oluyor yaa. Sonra hoop başa sarıyoruz tekrar kasedi.. Bende istiyorum trip atayım, uzaklara dalayım, özlüyorum seni diyerek sarılayım yada çekip gideyim ağlak gözlerle.. Ama olmuyor 3 dakka trip atıyosam sonra hemen ahahaha ahaha modunda hareket ediyorum.. O yüzden işte ayrıldıktan sonra bi daha görmemem lazım o kişiyi en azından anılar güzel kalsın maabında.. Yoksa hep böyle yavşak hatırlıyorum hepsini..

31 yorum:

ahmet dedi ki...

Pucca sen şimdi İzmirde misin? İşten ayrıldın boş boş dolaşıyor musun? İşsizliğin değil de işsizliğinin sonucu güzel oluyor, bunalım yazmıyorsun. Neydi geçen ay arkadaş öyle, intihar edecektim ya

Adsız dedi ki...

askerlik için dediklerine harfi harfine katılıyorum. Gözgözlü olmadığın için seni kınıyorum.

bi dost dedi ki...

eski sevgililerle didişmek süper oluyo ama ya :D ben de onu yapamıyorum işte offf :P

Eski bir dost dedi ki...

yaşlanmışsın görmeyeli,
şişmanlamışsın, evlendin mi kaç kere?
senden sonrası olmadı, olmadı yok,
özledim yani, aşk budur yan yolu yok

bir tek sen eksiksin,
işim, gücüm, her şeyim tamam.
bir ev, bir yuva, iki de çocuğa,
yok ben sensiz karışamam.

his hala aynı da, yol hala ayrı mı?
güç hala onda mı? aklın mı yoksa aşkın mı?
bir ihtimal kabuğundan kaçıp göçersin,
beklerim orda, aşksa bekleyiş seversin

AcıAmaGerÇekLeR dedi ki...

Puccaa :) seni kars kaşarına benzetir oldum.

AcıAmaGerÇekLeR dedi ki...

Dilersen yayınlamamaya bilirsin yorumumu önemli olan senin bilmen düşündüğümü :)

Unknown dedi ki...

askerlikte yeni alınan karara çok sevindim açıkçası. vaktinde gitmeyi planladığım için olabilir...
askerlikten yırtmak, kısa dönem yapmak için abuk üniv.ler okuyan her arkadaşa üzüntülerimi iletiyorum burdan...
eski sevgilinin eskide kalması çok mantıklı, hep öyle olmalı, hortlatılmamalı... :Pp
ama seninki eski sevgili tanımına bile yakışmıyo be pucca, bu kadar rezil bi durum haa :D

cebimdekimatara dedi ki...

askerlik şuan hayatımı çekilmez hale getirdi. bahtıma tükiriyim 6 ay yapıcaktık kanun taslağı hazırlandı üni mezunlarıda bir yıl yapacakmış seçim yapmak zorundayım şimdi askere gitmeden 2 yıl ufak bir kariyer girişiminde bulunup gidebilirim ama o zaman büyük ihtimal 1 yıl yapıcam. yok şimdi koşa koşa giderim döndüğümde elde bi bok yok bomboş sıfırdan başla. şuan hareket edemiyorum bu yüzden ne yapıcağımı bilemiyorum

Godsyndrome dedi ki...

çok güldüm yıaa şeklinde yapılan yorumları hiç sevmesem de çok güldüm pucciş,askerden de korkmaya başladım hamdi falan :)

Ankara Grisi dedi ki...

daha askere gitmeme 7-8 sene var ama ben de dediklerine katılıyorum.. bir sürü arkadaşım gidip geldiler adamların muhabbetleri bile çekilmez oluyor.
-olm tam işte hatunla bize gidiyoruz ehehe sonra
-boş iş bunlar! foçada eğitimde 500 metreyi 90 saniyeye koşuyorum (90 burada sallama bi sayı)
-hmpfs peki :|
çok yaşadım böyle diyaloglar o yüzden askerden gelenler ne bileyim kantinci bile olsalar 1-2 ay topluma kazandırılmaları için rehabilitasyon programına alınmalılar.

Adsız dedi ki...

seviyorum seni hamdi =)

İrma dedi ki...

Triplere gireyim didişmiyim diyosun ya yok be canım triplere girmek daha kötü,bazen şunun ağzına bi sıçsam ne rahatlıcam diyorum ama olmuyo işte içimde kalıyo.
Yazını okuyuncada kıskandım baya şimdi gidiyim eski sevgilime yanındaki çingeneyi sulukuleden özel mi getirttin yoksa gültepeden mi? diye neyse artık başka bahara işallah...

ESTHER dedi ki...

pucca bütün bu iğrenç adamlar (ne ıssızı a.q) hep senin yüzünden etrafında. seçici değilsin bebişim. iki güzel lafa tav oluyosun. bir süre yalnızlığı göze alıp seçici davransan adam akıllı ilişki bulursun sonunda. böyle saçma bir muhabbet duymadım a.q... bu da adamım ben die ortalıkta dolaşıyo 3 yaşındaki bebek beynine sahip... ıssız adamın benmiyim miş. peh

Askerlik dedin de.. bunun için bir gay arkadaşım şöyle sölemişti. "Valla koğuşta 100 adam vardı birine bile skim kalkmadı"

Adsız dedi ki...

sen komedisin pucca, insan walla çok eglenir senle :)

Adsız dedi ki...

Sen her yere o kadar yazmışsın ki
Açmışsın her bir kendine savaşını yani
Gülermisin ağlarmısın
Ölür müsün öldürür müsün
Bir temizlik işi
Dünya Hali
Babam gelmiş bana davetiye okuyor
"Herşeyin bi vakti var şimdi paylaşma zamanı" diye
Benimkini okurken böyle eğlenecek misin babacım
6 Haziranda bir düğün
Yaldızlı yaldızlı
Eline çıkmış yaldızı

Gitmi? Yorum
Bilmi? Yorum
Hepinizi
Anlıyorum

april dedi ki...

çok özeniyorum böyle eski sevgilisini mikine takmayan insanlara. aradan bin yıl geçse ben adamı görsem yine bi bi hüzünlenirim laann. hiçbi eski sevgilime de böle rahat rahat laf etmedim, yanarım yanarım ona yanarım...

Talisman dedi ki...

Sahiden iğrenç bi adammış.
Zeka da yerlerde. Pucca daha iyi erkek bul kuzum yaa..

akademik kariyer dedi ki...

Hak eden birine hakaret ederken başka alakası olmayan insanlara hakaret etmek neden..Çingeneler de kendi içinde kültürü olan insanlar.Hiç doğru değil bu yazdığın üstteki..Çingene değilim çingenemisin de üstüne alındın diyen çıkar şimdi..İnsanlar arasındaki ayrımcılığa çok karşıyım!

Pucca hep okuyorm yazılarını ama ilk defa yorum yazıyorm.O da bugüne kısmetmiş :) Önceden yazılarını nadir okuyordum fark ettim ki artık hergün yeni yazın varmı diye bakar olmuşumm.Çok şanslısın :D

ZIBBIDI dedi ki...

Bloğuna gelipte son iki yazını okuma fırsatı bulamamıştım.Dün rüyamda gördüm seni.görewimi ihmal etmiş.doğaüstü bi uyarı almış gibi hissediyorum..

Adsız dedi ki...

acı ama gerçeklere sesleniyorum!Dünya senin ahlak anlayışınla yönetilmiyor,aıı ama bir okadar da gerçekk

zanzara dedi ki...

HEPİMİZ HAMDİYİZ! :)

NihaL dedi ki...

:))) ben daha lısenın ılkk yılı bı adama aşıktım ama köpek gibi sevıodumm gel zaman gıt zaman bu evlendı tabı ben bı depresyon bı depresyon lan adam senı ıstemıosa bırak ne halı varsa gorsun ama gençliğin verdiği bişi olsa gerek bu yaşananlar şimdi o Salağa sümüğümü bile vermem her ne kadar her karşılaşmamızda iç geçirsede ama hayatımızdakı en buyhuk faslalıklar bunlar ve atısma çabalarııı gerzekler yaaa:s

pelin dedi ki...

nihal senin durumuna bi an önce gelmek istiyorum yani depresyon sonlansın.
pucca bütün eski sevgililerimi de sana devretmek istiyorum :)

PuCCa dedi ki...

acı ama gerçekler seni sikime bile takmıyorum sadece düşüncemi bilmeni istedim..

cecil dedi ki...

herşeyin iyi güzelde .. bazen hiç cevap vermemenin en güzeli olduğunu bilmiyorsun .. daha doğrusu bunu başaramıyorsun ..
açma tlfnu. he açtınmı duydun sesini kapat yani.. yok heyatına doğru dürüst adamlar girmediği için canını sıkmaları densiz ve yersiz laflar etmeleri çok normal..

selen dedi ki...

pucca belki de bi dönem çok üzüldüğün için artık seni kimsenin üzmesine izin vermiyorsun.
cecile demiş ya açmasaydın diye ben de tam tersini düşünüyorum :)
bende sendeki çene olsa bırak açmamayı kendim ararım :)

cecil dedi ki...

:)) iyide selen karşıdaki adam payını alsada canını sıkıyor gidiyor yani:)) yazının teması da bu değilmi:))
aslında o yavşaklar olmasa biz bu kadar gülmeyiz :))) haklısın..selen
ara kıs onlar aramazsa sen ara :)) canım sıkıldı arayıp seni bi söveyim de ara :))) düm-düz ara :)))

hazin dedi ki...

götüme girdii sevin lan

Adsız dedi ki...

arkadaşım ben sana tek askerlik hakkında yorum yapmak istiyorum. ben açıkçası askerliğe bazı yönlerden sıcak bakmıyorm. insanların en verimli çağlarında askere gitmesi benim için de ters. ama olaya bide şu yönden bak. askere giden kuaförler genelde komutan karılarına balyaj yapar. işletmeciler kantin yönetir. başka lisans okuyanlarda işlerine yarıycak şekilde ihtiyaçta varsa kullanılır. zaten çocuğun askerliği o kadar zor geçmes. en azından benim etrafımdaki asker abilerin öyleydi.

diğer tarafına bakınca. büyük şehiri düşünme. lise mezunu bir gencin askere gittiğini düşün. bu genç askerliğini mesela askeri araçları tamir etmek ile geçirdi. orda çıraklığa başladı terhis olunca da elinde mesleği oldu. başka bir örnek. ortaokul mezunu bir asker abimiz taburda yemekhanede çalışmaya başladı. yemek yapmayı öğrendi. ilk okul mezunu bir asker abi mesela marangozhanede çalışmaya başladı terhis olunca marangoz oldu. bunlar cidden olan şeyler. yeterki insanın içinde olsun.

he bana sorarsan ben askerlik olayına sonuna kadar karşlıyım. askerlik bir meslek gibi olmalı bana göre. gayet maaşlı sigortalı emekliliği olan er-erbaş mesleği olmalı. isteyen bu mesleğe girip profesyonel asker olarak yetişmeli. sonuçta bir asker 10 askerin işini yapabilmeli. benim şahsi düşüncemde açıkçası bu.

Adsız dedi ki...

ne yaparsak yapalım yarışamayacağımız doğru. göğüs farkıyla daha uzağa şeettiriyor erkek egosu...

Eğlenilecek Erkek dedi ki...

pucca nerden buluyorsun boyle malları. yenisi umarım boyle degildir..