15.05.2009

Kaseti başa sardım

İşten ayrıldım. Gene kalacak yer sorunum var, yine param yok.. Hayatım nasıl düzene girerken darmaduman olabiliyor anlamıyorum. Üstelik ben toparlamaya çalıştıkça daha da sıçıyorum.. Tek renk puzzle gibi yaşadığım hayat. Her parça birbirinin aynısı, gözlerim ağrıyor bakmaktan.. yapamayınca sinirlenip dağıtıyorum bütün emeklerimi.. sonra nefes alıp yeniden başlıyorum, dağıttığım parçaları yatak altlarından topluyorum bazen.. Hep yanlış köşeden başlıyorum, ortası kocaman açık kalıyor.. Kötü bir his var içimde derler ya, böyle karnın boşlukta sanki sıkıştırır seni. Öyle bir his var içimde. Yapamayınca sinirlenip dağıttım bütün puzzle parçalarını dururmum bundan ibaret işte.. Ne yapmam gerektiği konusunda zerre kadar fikre sahip değilim. önümde parçalar var ve ben hangisini koyacağımı bilmiyorum.. İzmire dönsem, yine başa sarcam filmi. O evi kendi evim gibi hissedemiyorum, hayatta en değer verdiğim, kalanını sikmişim dediğim insanlar o evin içinde olmasına rağmen ben orda inanılmaz mutsuzum. Ait olamamak çok kötü bir duygu. Ve hep aynı duyguyu tekrarlamak daha kötü. keşke zengn olsaydım lan, aitliğini yemişim o zaman açardım bi anaokulu oh kebap..
Geçen akşam ayrıldım diye bizimkiler hoşçakal gözbebeğim temalı "ay gitmeseydin" yapmacıklıklarıyla yüklü yemek verdiler. 9-10 kişi gittik öyle.. Sarma aradı beni o gece.. Ayrıldıktan sonra biz baya büyük bir kavga ettik bunla. pekmezin arkadaşı çocuğu kenara çekmeseydi dalacaktık birbirimize.. Ya böyle hani erkeklerin yanında dolanan kız arkadaşları oluyor ya.. Kendilerini nur nimet zannediyorlar, çocuk sevgili bulunca triplere giriyorlar onla kendini yarıştırmaya çalışıyorlar. Ayrılınca da gidip kızın ağzına sıçma görevini üstleniyorlar.. Sarmanında vardı bi tane, karı bana demediği lafı bırakmadı. Neymiş arkadaşıymış bilmem neymiş. Sanane allahın gerizekalısı.. Senle mi çıktım ben? 3. kişilerin böyle olaylarda burunlarını sokmasını şu kuş kadar aklım almıyor benim.. Her erkeğin sağında solunda bi tane vardır bu sümüklerden.. Aşık desen değil ne cins oldukları belli değil.. Çocukla kavga eder etmez atlıyolar piranalar gibi seni yemeye.. Bu kız beni nerde görse soktu lafı soktu lafı.. Bir iki üç dedim sikerim böyle işi bende carladım ona.. sonra Sarma geldi bide o bana patladı.. Neyi var neyi yoksa kustu. Tamam haklı biryerde, ayrıldıktan sonra hemen başkasıyla çıkmaya başladım ama var bir sebebim napabilirim.. Kendiyle kavgamız yüzünden işten ayrıldığımı zannetmiş. İşte bu kadar gerizekalı biri o, tam 1 aydır günde 23 defa ben işten ayrılcam diyip durdum.. Hiçbirini duymamış bile, kendini bi bok zannedip sebep olduğunu düşünmüş.. Ne sigortam var ne maaşımı adam gibi alıyorum, ev tutmam gerek her ay ben kirayı nasıl bulcam diye 4 döncem.. Böyle aşkın ızdırabına bacaam girsin yani.. Tabii beyfendinin tek derdi ablasının boşanması ve kazık kadar yeğeninin ortada kalması olduğu için, diğer insanların sorunlarını sorundan görmüyordu.. Ağzını açıyodu ablam boşanıyor böhüüü, ağzını kapatıyordu ben dünyanın en harika insanıyım.. Sadece ayrılınması değil, ayrılırken öldürülmesi gereken insanlar kategorisinde..
.....
Şimdiki bebeyle ilgili bişiler yazasım yok.. Ama neden yok, geçmiştekilere hep baktım.. başta hepsini musa yapmışım. Azcık soğuyunca olmuşlar hobbit.. Bu da öyle olmasın bi kafamda oturtturayım ne bokmuş ne değilmiş öyle yazayım.. bide hala şüpheler var.. Yani biraz farklı başladı diye sanırım.. mesela ben hergün dipdibe olduğumuz adama önce platonik olurum böyle, o flört dönemi inanılmaz güzel bir dönem çünkü.. Hem hiç bitmesin istiyorsun, hem hemen başlayalım.. O dönemi yaşayamadan olunca, bide böyle hiç beklemediğim anda diğerinin yasını tutmam gerekirken hop başka dala atlayınca, acaba mı diyorum.. 2 gün sonra olmazsa yazmaya değmez diye düşünüyorum birde...
Bizim kurstaydı bu çocuk ama hiç muhabbetimiz yoktu orda.. Daha doğrusu hiç dikkatimi çekmemişti.. 2 tane bankacı bebe vardı onları kestirmiştim ben gözüme.. Sonra zaten sarma olunca hiç bakmadım kimseye.. Neyse işte ben ordan ayrılınca bu çocukla msnde konuşmaya başladık.. Ama öyle böyle değil sabaha kadar konuşuyoruz.. Orda tek kelime etmediğim çocukla, el ense şaplak göteyim... Bir gün iki gün derken hergün olmaya başladı bu olay. Baktım msni sadece onun için açmaya başlamışım sarmadan ayrıldığımın ertesi günü buluştuk bizde.. Sonrası allah kerim dedim.. Bu allah kerimden oo yiyiştiniz anlamı çıkarma daha olmadı o olay:'( Allahın benim kimseylen yiyişmemi istemediğini düşünüyorum arada sırada. Tamam eskiden ben istemiyordum ama şimdi ben istiyorum abi bu kez şartları oturtamıyorum.. Bu nasıl kader böyle.. Böyle giderse nasıl yapıldığını unutcam.. Gerçi bisiklete binmek gibidir diye düşünüyorum.. soyununca refleksler napacağını söyler sana..
Bi kere çocuk gibi, böyle bir şapşallık var.. Ne bileyim hani böyle napsa ne etse kızmayacağınız tipler vardı buda öyle. how ı met your motherdaki tedin sıkılganlığını ve duygusallığını al, jeux d'enfants julieninin tipini ona ekle, yiğit özgür karikatürlerindeki şapşal erkek modelleriyle birleştir öyle bişi..
İnanılmaz rahatım yanında, hiç kasmıyorum, numara yapmıyorum beni beğenmesi için. Oyun oynamıyorum. Ne hissediyosam anında söylüyorum. Üstelik öyle bunu simokinler içinde çocuklarının babası olarak bile hayal etmedim.. Bilerek etmedim nasılsa hobite dönüşcek boşuna büyütmeyeyim gözümde dedim.. Artık yalama oldu zaten bide böyle denicem. Belki sorun cidden bende.. Her ilişkide farklı insan gibi davrandığım için sonrasından kendimden sıkılıyorum onlardan değil.. Sonrada çekilmez birine dönüşüyorum.. Yok buda tutmazsa eğer artık lezbiyen olurum napim, erkekler bokmuş ya derim.. hem ortak kıyafet giyeriz sevgilimle tasarruflu da oluruz..

71 yorum:

Adsız dedi ki...

çirkinim deyip deyip duruosun ama bi dakka da boş kalmıosun be kadın, nasıl oluo bu iş.

Ateş Böceği dedi ki...

İş için üzüldüm ama bulunur mutlaka .O sarmanın yanında ki kıza ne söylediysen hakketmiştir sonuna kadar .İnsanlar böyleler kraldan çok kralcı san ki sarmayla değilde onunla çıkmışsın gibi salak saçma .Adama bak birde kendini nimetten sanıyor oda ayrı bir mevzu Sen boşverr eskiye mazi yeniye Niyazi derler bu yeni sevgilinin ismide Niyazi olsun :):)

Unknown dedi ki...

üzüldüm pucca senin gibi bir hatunun bunları yaşamasına.insanlar çoğu zaman haketmediklerini yaşarlar bana göre.umarım bigün gelir hakettiklerini yaşarsın.

Adsız dedi ki...

julien'ı ben jülyen jülyen keser yerim nan o nası bi taştır beaaahh

pharaoh dedi ki...

zaman zaman resetlemek gerek bunyeyi, en guzelini yapmissin. e simdi ne olacak bilinmezligi insani kastiriyor ama, hayatindaki butun kaliplarin belirlendigi ve disari cikamayacaginin bilincinde olma duygusundan beter degil. az biraz bocalarsin ama olur oyle, bu yeni cocuk kafanda oturursa o gazla bunu da atlatirsin.

Adsız dedi ki...

hönk yani pucca...

Adsız dedi ki...

son iki cümlene takıldım :)

"erkekler bokmuş ya" oranında kadınlar bokmuş ya demek lazım geliyo. her cinste cinsler var.

"ortak kıyafet giyeriz sevgilimle tasarruflu da oluruz" olayını bende düşüneyim, ama biraz bolca durcak üzerimde benimkinin kıyafetleri. hahaha

y. dedi ki...

şu sarmanın yanındaki kıza ifrit oldum ben ,çakacak falan olursan beni de al,adam milletinin topuna arıza besliyorum şu ara.rahatlar döneriz.

bi dost dedi ki...

hayırlısı olsun canım

Adsız dedi ki...

amaaan boşver PuCCa düzelir herşey...

Adsız dedi ki...

pucca geçmiş olsun iş için..ama cv yolla işte her bi yere, ya da tanıdık varsa yine,yrd etsin, bulursun kalbini ferah tut..bizim de dizi yayından kaldırıldı , ben de başka yer bakıcam şimdi, sana da bu ayrıldgın yer neresi diye sorcaktım.. hani bilmeden girmeyeyim, maaşı yok, sigortası yok falan.. aynı tufaya düşmeyeyim bilmeden..

PuCCa dedi ki...

bana maille ulaş istersen.. herkese aynı değil tabii, kemikleşmiş kadro takır takır alıyor.. içerde hısım akraban çıkarsa sigorta konusunda birşey diyemem ama maaşta zorluk çıkarmazlar..

Yesari dedi ki...

bloglarda biseksüellik pek bir revaşta...yorumlar yazılarr..hadi bakalım...bu yanında çook rahat olduğun erkekten bir süre sonra kanka yapma kendine dikkat et...yanında kasım kasım kasılmıyorsan ne anladım ben bu işten:P
bu arada üzüldüm iş konusuna...kendi ayakların üzerinde durmaya çalışıyorsun...güvende hissetme duygusu çok önemli...en kısa zamanda toparlarsın umarım..

cecil dedi ki...

uzun zamandır bakamıyordum yoğunluktann özlemişim seni okumayı da da da neler olmuş ya ben yokken .. ayrılıklardan bir demet yapmışsın.. sorun elbette sende denk gelse ruhuna hitap eden biri zaten gel-gitleri yaşamazsın .. bulana kadar bir kısır döngüde yaşadıklarına benzer şeyler yaşamaya devam ediceksin .. sen yinede .. tanrım bu günlerimi aratmasın diye dua et bence.....

Adsız dedi ki...

İnanılmaz şerefsiz birisin. Birini bırakmadan diğerini buldun, bi öncekine de aynısını yaptın. Kendini Sarma'nın yerine koysana. Hakkında iyi düşünürmüydün. Sende şeytan tüyü olduğuna inanıyorum. Ben bile okurken mutlu ol artık diye dua ederken buldum kendimi. Bi şekilde sevdiriyorsun kendini bize bile.

Adsız dedi ki...

Eğer yeni sevgilin resimdeki gibiyse yuva yıkılır kızım onun uğruna. yeni birini bulunca bunu bana yolla bari.

Missipipi dedi ki...

biz 1 yıldır boştayız karı birini bırakmadan birini alıo huh

Adsız dedi ki...

Her ayrılık yeni bir başlangıç

demiştim daha önce,

Ama üst üste de ayrılıklar

alışkanlık yapar, dikkkkat

Ben yine gönlünce bir eş,

ağırlığınca para kazanacağın bir

iş diliyorum sadece,

Adsız dedi ki...

bebe taşmış gibime geldi.bu ne hız nerden buluyon bunlar.ayrıca inşallah hobbite dönüşmez kendin gibi olduğun için bence dönüşmez bu bebe hep musa musa takılır.. hha bi de sarma da haklı içerlemekte ayrılınca 2. gün başkasıyla çıkmaya başladın kendini onun yerine koyunca kızmasına hak verdim ben. ve de umarım bu uzun sürer

Adsız dedi ki...

ooff off herkes de bir dert var amk bu dünyanın...!

Adsız dedi ki...

sarmanın arkadasında,arkadasına yanlıs gözle bakıp asık olan kız sendromu mevcut kanımca

Melis dedi ki...

isten ayrilman, sarma ile olusacak 300 bolumluk brezilya dizisinin devami olmasina engel olmus bence. milletin dedikleri, sarmanin laflari, vidi vidisi seni yipratacakti icten ice diye dusunuyorum.
bi yolunu bul tatile falan cik be anam, yaz aski yap, deniz kum mis gibi hava, kendine gel biraz yahu...

Adsız dedi ki...

yuh pucca sana yuh...gerçekten bu yazdıkların doğru mu? bu kadarı çok hızlı ...bu hız iyi değil..

ayşegül dedi ki...

adsız şövalyeye yüz vermedin, allah seni taş yaptı. kusura bakma ama, hak ediyorsun diyeceğim.

yazık ettin gül gibi adama.

Adsız dedi ki...

umarım en kısa zamanda iş bulabilirsin. üzüldüm

joy dedi ki...

Yeni sevgili iyidir bu havalarda :) is olayini cozersin bence sen , hemen kendine gelirsen ... Kilo durumunu merak etmekteyim !!! Ben yine olum rejimindeyim :0

Acı_ama_Gerçekler dedi ki...

Kimse tutamaz seni :), sok çıkar hayata.
Müzbin, hanım hanımcık, ağzı var dili yok, klavye başına geçince, dünyanın merkezi olu veriyorsun. Keşke aklınıda, yazılarınıda daha güzel değerlendire bilseydin. Üzülüyorum senin adına. Alkış tutanlarınıda ayrıca tebrik ediyorum.Malum bazılarımızın yermesi, bazılarımızın pof pof laması, bazılarımızın akıl vermesi " şu an sana akıl vermek gibi bir çabam vede nedenim yok." Zaten alıcak aklın olsa daha önce çok daha güzel değerlendirmiştin kendine ait yaşamını diye düşünüyorum.

Adsız dedi ki...

Yeni bir iş bulunca yeni sevgiline de hoşçakal dersin. Birini sevmen çok zor gözüküyor. Yalnız kalamadığın için biraz heyecanlanınca o duyguyu aşk zannediyorsun. Adamın ilgisi biraz üstünden gidince ise hemen başka birine yöneliyorsun. Sen sevgiye açsın. Seni asla yadırgamıyorum, sevdiğim birine çok benziyorsun ordan biliyorum sadece.
Kendi evin olması için hıdrellezde ben de dilek dilemiştim sana. Hayat sana hep gülsün Pucca, sen bunu hakediyorsun çünkü.

Eskilerden çok eskilerden dedi ki...

yaşlanmışsın görmeyeli

şişmanlamışsın, evlendin mi kaç kere?

kaç kere senden sonrası olmadı olmadı yok

özledim yani aşk budur yan yolu yok

bir tek sen eksiksin

işim gücüm her şeyim tamam

bir ev iki de çocuğa

yok ben sensiz karışamam..

Eskilerden çok eskilerden dedi ki...

başka hayatların kadınıben seni hiç bir şeye inandıramamışım
razı olmuşum da karşı durmuşum kendime
eksik aklıyla her oyun onun oyunutoparlanmazmısın
sen akıllanmazmısın
dereden geçen suyun ne haddi var ne hesabı
biz bize düşman bizbize yabancı
uyanmazmısın şimdi uyanmazmısın

aşk biraz kendine yalan söylemek gibi
hani göçmen kuş gibi
heryere yakışıp hiçbirinde kalamamak gibi
yani sen gibi

lulusuluburun dedi ki...

yorumları okudum da şimdi. hızlısın falansın yazmışlar. nasıl istiyorsan öyle yaşa. ben doğru adamı bulana kadar dokuz sevgilim oldu. dürüst olayım bir ara bende ümidimi kaybetmiştim. ama noldu.. bana "napıyosun! ne hızlısın! çıktığın erkekler senin bedenini kullanıyor!" diyenlere inat şimdi çok mutluyum. kafana nasıl esiyorsa öyle yaşa. hayatta kendini kasanlar kısanlar kurallara göre hayatını şekillendirenler sonradan panik atak, depresyon v.s ile geliyor bize. doğru adamı bulunca evlendim. gözümde başkasını görmüyor. ama öncesinde ayrılıp başkasıyla çıkabiliyordum iki gün sonra. yani sevmiyorsan ayrılırsın, seviyorsan ayrılmazsın, sevmediğin bi adamın yasını tutmak niye onu anlamış değilim. "bir ara ver" diyenlere de şunu söylemek istiyorum. "hayat ara vermiyor başlıyor ve bitiyor hiç kaçırmamak lazım treni. helal sana pucca. diğer sorunlarının da çabucak çözülmesi dileğiyle. bye bye :)

NN dedi ki...

mutluysan mutlusundur kim ne derse desin, aklından ne geçiyorsa yaşa sadece.

Adsız dedi ki...

soruma cevap istiorum :)

PuCCa dedi ki...

ya batum ne diyimki buna şimdi. Valla çirkinim bi kere dişleğim en önemlisi.. Ama istediğim herkesi elde ediyorum daha hiç şaşmadım, öyle boş beleş heriflere de sarmıyorum aslında zor olanı elde etmek daha böyle tatminkar oluyor.. nabza göre şerbet veriyorum.. ya böyle yazması da garip oldu reklam yapıyor gibi..
Ama işte asıl önemlisi sonrası.. o elde tutma olayını başaramıyorum..

cecil dedi ki...

maşallahh şarkılarla arebeskkk yapmışşş birisi:)) ama şarkı kimindii bi türlüü hatırlayamadım ya.... kim söylüyoduki?

ELMAYRA dedi ki...

Puccanın fotosu var bende hanı bır ara bırısı dagıtıyodu ya kaydetmısım kıymetını bıl pucca pcmde senın ıcın ayrılmıs bır hacim var:))
bence güzel bır hatun esmer,küt saclı renklı gozlu ama evet dişlek.
Dişlekliğe yapılaybıl bir şey yok tabıı fekat tahmınımce sevımlı bır hatun..Erkek olsam alırdım seni bacım:))) ELMAYRA

PuCCa dedi ki...

esmer diilim nan insanları yanıltma, siyah saçlıyı görmüşsün sen:pP

Unknown dedi ki...

kıss,koy götüne gitsin,hayat senin tadını çıkar,helal sana

larry dedi ki...

Senaryo yaz Pucca. Çevrende veya çevrenin çevresinde yok mu hiç yapımcı neyin birileri, her kime yollanır ise bu senaryo denen meret.

Adsız dedi ki...

pof pof lamak ne demek yahu :)

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Yeniden başlamalar ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Arada içindeki Pucca 'ceee' diyor sanki :)

Anaokulu açarsan haberim olsun ;)

Adsız dedi ki...

Hayırlı işler.....

Smiley.. dedi ki...

Hayat budur, umutlar çok..
ne şüphe duy ne de kork..öyle teslim olmakta yok, yeneceksiin inadına..
Elbette inadına bir gün, sende konacaksın mutluluğun kanadına:)
Umarım enkısa zamanda herşey yoluna girer.

Adsız dedi ki...

ev tutcam sana da anahtar vericem yeminle

sinderellaaa dedi ki...

pucca en çok tutan bu tip senaryolaR!sende de maaşallah aşk konusunda olan hayal gücü hiçkimsede yok!bravo aldığın dersler gerçekten çok işe yarıyor:)))kanımca sen çok ilgi çekici başka bir konuya geçiş yapmak için böyle bir ayrılık olayını yazmak istedin!çünki yazacağın karekter sarmaya uymuyordu,daha böyle kanka vari bir şahıs olmalıydı,:))))daha yazacaktım ama ekmeğine taş koymak istemiyorum,herkes merak etsin bende merakla bekliyorum bakalım bu seferki nasıl!:))))

sinderellaaa dedi ki...

canım kızmadın dimi:))) şaka yaptım deminki yorumumda, hayranınım ben senin:))) birazda kıskanıyorum dişlek olmadığım halde kimse bana bu kadar ilgi göstermiyo:( bende ders almak istiyorum bende sevgili yapmak istiyorum bana ders versene lütfen. keşke senin arkadaşın olabilseydim çok isterdim bunu.. özür dilerim kızdırdıysam puccacım:))

cerenimiss dedi ki...

kızım dergilere çıkmışsın oncasının içinde para olmasa kaç yazar :P

barbieater dedi ki...

güzellikle ne alakası var ki sevgili bulmasının yaw? o ne hız gibi tripler? walla ilim kurgu, gore, film noir, rpg gibi hatunların zerre ilgisini çekmeyen konulardan hoşlanan benim gibi haywana bile okutuyorsa bu blogu, warsın gerisini siz düşünün:)
gerçekten güzel yazıyorsun, bravo demek lazım. 3 tekil şahıs olarak okurken bile çok eğleniyorsam, şahsen muhabbete dalsak sana hayran olabilirim sanırım çok rahat:P

gerard dedi ki...

pucca bu resimdeki kim? sen misin yoksa:D

hevesli bardak dedi ki...

Ekmeğine taş koymak!

Adsız dedi ki...

Güzellik ilk başta farkedilen bir detay. Erkek olarak çok rahat söyleyebilirim bunları yazabilen, ağzı laf yapan ve zekası konusunda şüphe duymayacağım biri beni çok çabuk etkisi altına alabilir. Pucca'nın istediği erkeği elde etmesi çok kolay o yüzden.

Adsız dedi ki...

Hani şurada diyordunya: http://passiflora-rapunzel.blogspot.com/2008/05/evlilik.html bu kızlardan biriyseniz sırrı ne diye. Sen bulmuşsun o sırrı Pucca:) "inanılmaz rahatım yanında, hiç kasmıyorum, numara yapmıyorum beni beğenmesi için. Oyun oynamıyorum."

Üstelik nasıl olsa bu da biter diye başlamışsın 9.9.9 a kesin yetiştirirsin ;)
Dilek

sinderellaaa dedi ki...

benim nickimi kullanarak yorum yazan şahıs sana sesleniyorum!azıcık karekterliysen kim olduğunu açıklarsın yoksa ben senin bir şekilde ensenin küt kısmından traş etmesini bilirim canım!

ELMAYRA dedi ki...

Kömür saclıydın fotografında işte bit kadar fotoda boya markanı söylücek halim yok:))..Tipik seda sayan akrabası ya pucca sayan:Pp
Arkadaşım olmanı isterdim itiraf ediyorum:)))

Adsız dedi ki...

Hadi pucca yaz artık. Bu çocuğu buldun bulalı çok boşladın burayı. Olmaz böyle.

Bize koyan koymuş dedi ki...

Burda yazdığın gibi komik biriysen zaten insanların sana hayran olması doğal.

Adsız dedi ki...

blogun adını degiştir.pucca haftalık de buraya....günlük münlük degil burası....

Adsız dedi ki...

yA DİKKAT ET BAKALIM..KOLAY ELDE EDİYORSUN AMA SENLE YATTIKTAN SONRAMI GİDİYORLAR YOKSA HI?

PuCCa dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
t 212 dedi ki...

adsızın teki belaltı laf çaktığını sanmış. yattıktan sonra aranmamak ne demek!

siz sanıyor musunuz sadece erkekler kullanıp atıyor. ki burda öle bir olay da yok. ama madem konu edilmiş. bir kelam etmeden geçmek istemedim.

cük kadar organları ve olmayan zekaları ile kadını tatmin edemeyenlere ne demeli. esas tek atımlık onlar işte. ararlar ama açılmaz o telefonlar bir daha.

erken boşalıp kadını ayazda bırakanlar, 6 yaş çocuk pipisi ayarında kasım kasım gezinenler. işte onlara gülüyorum.

PuCCa'ya gelince keyfi yazmak istemiyor. hayat sanalda değil zaten reelde atıyor.

herkes gibi o da hayatını yaşıyor.

hayat beklemez.

selen dedi ki...

pucca kayıp bi kızın ilanı vardı yanda, noldu o bulundu mu?

PuCCa dedi ki...

selen bulunmuş o kız, o yüzden kaldırdım..

sevgili bana tek kullanımlık kız misyonunu yükleyen adsız arkadaş. beni terkedenlerden biri, 4 sene boyunca seviştiğim adam, diğeri ise 2 sene boyunca.. evet dikkat ettim baktım, kullanıp atılan kuku değil bendeki sanırım.. yiyişmediklerim ise benim ayrıldıklarım.. nasılsa ayrılcam boşuna yiyişip bela etmim diye..
zaten nasıl öyle bir anlam çıkardıysan orası da ilginç..




eva valla bana ev verirsen kulun köpeğn olurum aah :Pp



napim be benim de işim gücüm var halla halla, tek derdim buraya yazmak sanki de.. o kadar işimin gücümün arasında bide hop hop buraya yetişecem..

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Adsız arkadaşım;

Önce şerefsizin tekisin deyip,sonra ben bile seviyorum seni dua ediyorum sana vs vs demek nasıl bir dengesizlik ürünüdür,bana bunu bir açıklasana :)))

Adsız dedi ki...

HIM.DEMEK SENİ UZUN UZUN YILLAR BOYUNCA SEVİŞTİKTEN SONRA TERK EDİYORLAR..DEMEK KUKUN FALAN YETMİYOR TEK BAŞINA.. BİŞİLER EKSİK HI?

PuCCa dedi ki...

seni ne zaman terkediyolar dur tahmin edim hiç sevişmeden dimi.. lakin ben erkek olsam senin kadar salak ve kafası kuku olan birini sikmezdim..

Adsız dedi ki...

HIMM DOKUNDU DEMEK.:) GÜZELL...

0 noktası dedi ki...

"how ı met your motherdaki tedin sıkılganlığını ve duygusallığını al, jeux d'enfants julieninin tipini ona ekle, yiğit özgür karikatürlerindeki şapşal erkek modelleriyle birleştir öyle bişi.."

ahah ne biçim tabir.
bende istedim.
puccacıyız.biz
:D

Adsız dedi ki...

"Bizim kurstaydı bu çocuk ama hiç muhabbetimiz yoktu orda.. Daha doğrusu hiç dikkatimi çekmemişti.. 2 tane bankacı bebe vardı onları kestirmiştim ben gözüme.. Sonra zaten sarma olunca hiç bakmadım kimseye.. Neyse işte ben ordan ayrılınca bu çocukla msnde konuşmaya başladık.. Ama öyle böyle değil sabaha kadar konuşuyoruz.. Orda tek kelime etmediğim çocukla, el ense şaplak göteyim... Bir gün iki gün derken hergün olmaya başladı bu olay. Baktım msni sadece onun için açmaya başlamışım sarmadan ayrıldığımın ertesi günü buluştuk bizde.. "

şimdi sen sarmadan ayrılmadan bu çocukla günlerce gecelerce msnde konuşuyo oluyosun yanlış mıyım? doğrusunu yanlışını bilmem de umarım senin de başına gelir aynısı:)

Adsız dedi ki...

Pucca senden bir tane daha var mi? Acayip korelasyon gordum bu yeni bebeyle aramda :P

Adsız dedi ki...

sevgili Pucca, gazetede okudum seni ve bakmak istedim. tüm yazılarını okumadım ama sanırım senin sıkıntılarını yazman birçok insana terapi gibi geliyor.
Şöyle bir terapi ama 'oh be ben ne kadar iyi durumdaymışım meğer ne durumda olanlar var' diyerek sıkıntısını atar (Şükür 1)
veya 'oh be yalnız değilim başkalarıda sıkıntıda' diyerek yalnız olmadığı için içi rahat bir şekilde depresyonuna devam eder (Şükür2 )
e tabi bunlara argo katarak yazdığın için de hayranlarına şaşırmamak lazım.

unutma ki en güzel yaşanacaklar büyük sıkıntılar ardından gelir. medyumluk var az buçuk. senin geleceğin parlak. sıkıntıların yerini yıldızlara bırakacak. teselli değil. gerçek. inan güven ve sabret.
aşkı devam ettirmek için de duygularının %30 unu göster bak nasıl devam ediyor. tabi sen istersen eğer. tüketme herşeyi yavaş yaşa. Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Ben almanyadan sevgi, gercekten cok guzel bir blog, eger twitter veya facebook sayfasi varsa hemen
ekliycegim.