12.05.2009

Kişisel iletiyle keklik avı

Yılların verdiği birikim ve gözlem yeteneğim sayesinde msn iletilerine bakarak, kızların ne zaman birini bulduğunu anlıyorum... şimdi aynı kanalda çalıştığım bir hatun var, selamımız sabahımız hiç yok ama işte ekli msn, facebook bide özel twitterımda.. Bişey oldu dikkatimi çekti, dedim tamam bu avına sinsi sinsi yaklaşıyor.. Karının yaşı da büyük aslında ondan dikkatimi çekti.. İnternetle geç tanışmak çok kötü bu yüzden.. "KaRTanEMin Çiçeqi BeBBekMiN BöCeGGi", "hepimiz şehitiz hrantız vatanız o love you maykıl ceksın" yazan 35 yaşında 2 üniversite bitirmiş insanlar biliyorum ben... Zaten internet bağlantısını ilk kuran hemen bi küçük harf bi büyük harfle yazmaya başlıyor.. (bknz: PuCCa) O yüzden çok dalga geçemiyorum ben, 11 yaşında bizi yonjaya üye ettiler biz mi yok dedik. İlk giren öyle heycan yapıyor işte.. Şimdi isim vermeyeyim -baş harfi fenasi-, kadınlar tarafından büyük bir hayran kitlesi olan blogcu koca bir arkadaş var, adamın apış arası kılları beyazlamış, iletisi "yemek yiyiorum, bakkala iniorum, osurdum onu kokluyorum, gezmeye gitmeyi düşünüor ama bilmior, çok sinirli, bu iletiyi 15 kişiye yollamazsan türk değilsin" Koca herifsin abi sen napıyosun diye uyardım, adam bana klişelerin en klişesi olan her 3 msncinin söylediği sözü söyledi. "yaa zaten kapatcam bu msni" hepsi bunu düşünür, kapatır 2 gün sonra gene açar... Zaten neden bu şekilde düşündüklerini de anlayamıyorum, açma olsun bitsin.. Kapatcam ben ya entel olcam amele kaynıyor burası tadında laflarla hep isyan ediyolar. Sanki zorla soktular onları oraya.. Neyse bu hatun konusunda nitekim haklı çıktım.. Bu tipleri artık baya baya tanıyorum, kim iletisine ne yazdıysa seceresine kadar dökebiliyorum.. Şunlara çalışan kafam azcık başka şeye çalışsa zaten uufff diyorum, şuanda ülkenin başında hepinizin anasını ağlatıyordum.. Şimdi hatun birini gözüne kestirdiğinde, hemen oltayı atar.. "yemek yapıoo", "bugün dolma yapacak", "çok mutluyummm ama nedenini söylemem ehiehi" yani adam gelsin konuşsun bunla diye yazılan iletiler.. oturup sessizce avının oltaya gelmesini beklerler.. Yemekle ilgili ne yazarsanız yazın, listenizdeki erkeklerin çoğu zaten, hemen damlar.. Bok yiyiorum yazın, sen bok yapmayı bilir miydin hımhım yaparlar.. O atlayan tipler işte, "bi makarna yapta yiyelim" diyen embesillerin online hali..
- Bi sonraki aşamasında, iletileri adama mesaj yollar nitelikte yazar, aralarındaki bi muhabbet vardır, ille onu belirtir.. "yaaa burnum fındık gibi değil", "bence kıvanç tatlıtuğ bal gibi çocuk", "hıh sensin şişko işte" bu olayı bi türlü anlamıyorum işte.. lan ikinizin arasında olan şeyi, oraya yazıyosun sorunca bide "yaa arkiyle öle bi muhabbett" yarraam madem onlan muhabbet ne bana okutuyosun salak karı!
- Bundan sonraki aşaması ise, sıkıldım burda yazışmaktan çıkar beni dışarı.. "inanmıyorumm Tori amos gelecekmiş, mutlaka gitmeliyim ona", "hava çok güzel off şimdi dışarda olmak vardı :(".. burda olayı yanlış anlayıp listesindeki diğer arayış içerisinde olan erkekler atladığında birde hanım kızımız isyan eder.. işte gelip, "ayy ya iyiki bi toriye gitcem dedim hemen atlıyolar ya puff, herkes benlen çıkmak istiyo" var böyle kızlar cidden ama.. Kıza selam veren herkesin ona asıldığını zannediyor.. Herkes ona hasta, yavşıyor, ölüyor, bitiyor aşkından geberiyor.. Yaa bide dikkat edin bu kızlar inanılmaz çirkin oluyorlar.. Suratına da yemin ederim eşek işemez o kadar kötüdür genelde bu tiplerin. Bu kendine güven neden geliyo senin anacım sen kimsin diye bir düşünür insan.. Bazen o kadar abartıyolar ki, "ya kerimanın sevgilisi içime düşecekti, beni o yüzden keriman çok kıskanıyo" buna inanmaları cidden çok garibime gidiyor. Bişey okumuştum zamanında, insanlar çirkin olduklarını düşünemezlermiş. Herkes kendini güzel olarak görürmüş, eğer farkediyo olsalarmış çirkinliklerini yaşayamazlarmış.. Arada sırada ben bile kendimi güzel görebiliyorsam cidden doğru bu..
- Neyse konuya dönelim, dışarıya çıkılmıştır falan fıstık, adam eğer adım atmadıysa, kız ille zorlar iletileriyle herifi. "Ne bir sevenim var, ne seven bir kalbim", "herkesin sevgilisi var pufff" tarzı şeylerle altını çizer olayın.. Yani burdan anla hayvan herif, gel yanıyorum kımıl kımılım bekliyorum diye.. Tabi hatun kişi listesindeki amcaoğlunu, yengekızını, büfe önünde takılan mahalleden arkadaşlarını unuttuğu için çoğu zaman tacizlerle başı belaya girer..
- Ve bu son aşama artık işe yarar.. iletiler eski sevgiliyede mesaj olarak gitsin diye "Mutluyum" ":)" gibi şeylere dönüşür.. O ifadeyi buraya koyamadım ama ":)" şu varya sarı göt suratlı bişi. Ya ben ondan nefret ediyorum.. İnanılmaz itici bir ifade o, yapan olduğu zamanda bir soğuyorum nedense.. Arkadan biri pandikliyo ondan öyle pispis gülüyor gibi duruyor. Çok kötü bir ifade kullanmayın onu ya..
-Mutluyum hebik hübük iletilerinden sonra, 2-3 hafta gözükmez hanım kızımız.. Geldiğinde de çevrimdışı takılır.. sevgililer artık msnde mi takılacaklar. Zaten temizlik yapılır listesinde, "makarna yapta yiyelim" abazanları ilk silinenler arasına girer.. Yokolsun zaten onlar mümkünse.. Nefes alamasınlar oksijensizlikten ölsünler.. Hiç sevmiyorum ya o açları.. heryerdeler onlar, dünyayı ele geçireceklerinden korkuyorum bazen.. Akp'den daha zararlılar bu vatan için.. Eve çıkacam dedikten sonra bizim kanaldaki açlar, solucan gibi toprak üstüne çıktı.. Yalnız yaşayan kızların diplerinde mantar gibi yaşıyolar zaten..
- ev işini hallettin mi?
- yok ya daha erken, bi aya kadar falan anca çıkarım
- artık çıkınca kutlarız bunu, sen güzel yemek yapıyora benziyorsun
- yok ya ben yapamam yemek falan
- bi makarna yapta yiyelim..
Sen kimsin, senle niye kutlayalım, sana neden makarna yapayım ben... Ümit ustaya benzeyen bir fiziğim var diye herkese dolma mı yedircem hallaa hallaa.. Gittikçe çoğalmaları beni daha çok korkutuyor, artık bloglarda bile var bunlardan. yorumlara yazıyo adam "ehiehi çok güzel yapmışsın bi gün geleyim de bana da yap" zıkkım yiyesice, çükü kopasıca..
- Ve ilk kavga olur.. o günlerdir çevrimdışı takılan kız anında ortaya çıkar.. ileti bellidir. "çok sinirliyim" "lütfen yazmayın çok kötüyüm" "moralim çok bozuk :(" iletisine böyle yazınca, iyi kalpli olduğu kadar, oh olsun kahpeye buldu herifi unuttu bizi kızları sazan gibi atlar bunlara..
"noldu böböşüm kim üzdü seni", "yaa bişi olmadı ya, sevgilimle tartıştık sadece önemli değil" Böyle hatunda bir havalar bir tafralar.. Sanki insanlara vahiyle yolladılar senin moralinin bozuk olduğunu. Oraya kabak gibi gelin bana sorun diye yazmışsın resmen, gelene ne tafra yapıyosan. özel hayatını iletiyle kamuoyuna açtıysan onlara hesap vermek zorundasın..
- Sonra hanfendi barışır bi süre daha gözükmez ortalarda.. ortalarda gözüktüğünde ise avatar resmine sevgilisiyle olan sıkışmış kafalarını koyar.. Kavga ettiklerinde ise melankolik şeylerle doldurur.
- vee en sevdiğim kısım.. Ayrılık vakti.. Eğer herif bir şerefsizlik yapmışsa, bizimkinin iletileri off evlere şenlik.. "Kurtların sessiz Kaldığı Yerde Çakallar Volta Atar.Ama Bilmezlerki KURT Sessizliğini Bozarsa KıYaMeT KoPaR!", "herkes yalancı, herkes düzenbaz", "ah benim saf temiz yüreğim yine mi inandın"
- Bunun sonrası ise, güveni kalmayan bir insanın serzenişleriyle dolu olur "kafama göre takılıyorum", "herkes baksın kendi dalgasına" "bundan sonra üç kişiyiz ben keyfim ve kahyası"
- Bi sonra ki aşama ise, dengesizlikle bağdaşır. bir gün mutluyum yazar ertesi gün yıldız tilbeden bir şarkı sözü yazar, 10 dk sonra değiştirir takmıyorum seni tarzı sözler yazar... Bu dengesizlik arasında ne dinliyorum özelliğini açar arada sırada.. yaa benim bi arkadaşım vardı çocukla aynı işyerindeyiz, allaan salağı bi gün baktım ne dinliyorum özelliğinde "liseli kızlar etek altı" yazıyor.. Sonra değişti paris hilton porn yazdı.. Herkese göstermiştim onu, salaklığının bedelini çeksin bi daha yapamasın diyerekten. Sonra utanmadan yaa virüslü benimki falan diye kıvırmıştı..
- Neyse işte bu dengesizlik taa birini bulana kadar devam eder.. bulduğu an hoppp başa döner.. Seviyorum ben bu tipleri ama hiç muhabbetimiz olmasa bile hayatlarındaki çoğu ayrıntıyı öğreniyorum. Halasının oğlunun askere gittiğini, arada sırada maç skorlarını, yeni eve taşınacağını, nutella yediği zamanları, uykusuz işe gittiği için mal olduğunu, gece rüyasında obamayı gördüğünü, işe kaçta gidip kaçta döndüğünü, tatile nereye gideceğini, maaşını ne zaman aldığını, gece hangi mekanda eğleneceklerini.. Hiç selam vermediğim kızın yaşadığı her anına ortak oluyorum. Perdeleri sonuna kadar açmış komşunun evini izlemek gibi bişi sanırım bu.. Burayı okuyanlar da benim iletilerden aldığım hazzı alıyorsa lan hepimiz acaba miksoskopimiyiz neyiz..
Foto

67 yorum:

ruh bükücü dedi ki...

süper bir yazı olmuşşşşçokk eğlendimmmmmmmm:))))) ellerine sağlık..hala gülüyorummmm:))))))))

Unknown dedi ki...

yok böyle bir gözlem yeneteği gelmedi daha senin gibisi yeryüzüne...
var ya böyle hemcinsler cins cins hem de...

La Santa Roja dedi ki...

Len bildiğin eski ev arkadaşımı anlatmışsın ehhehe. Bu aralar HIM şarkı sözlerinde kendüsü, yine ayrılmış anlaşılan :p
O msn'de ne dinliyor özelliği benim korkulu rüyam, listemde bir tipitipin iletisinde "liseli amatör"ü gördüğümden beri. mp3'ler winamp'a, videolar media player'a, marş marş!

Hesionka dedi ki...

her zamanki gibi süper tespitler...
hem msnde hem facebookta çok var o tiplerden malesef.."hırkamı unuttum çok üşüyorum." "çok hastayım :(" "chapstick'ini unuttum, dudaklarım mahvoldu" yazan gördüm ben. görmez olaydım...

berraque dedi ki...

":)" bana tecavüzcü ama iyi niyetli gozukmeye calısan insan smaylisi gbi geliyo , ya da hani işim var bi siktir git demek yerine .

mlke dedi ki...

msn iletisine dujj yzan bi arkadasımı paylasmak isityorum bende... arkadasim senin dusta pardon dujjjta oldugun bilgisi bizim icin neden bu kadar önemli olsun ki... neden paylasiosun bunu diye sormak istiyorum ona ama hic soramadım tabi

Adsız dedi ki...

sevgili pucca hepimiz o yollardan geçtik.Müjde Ar ın bi hikayesi var yıllar önce hayranlarından biri ona acıyıp evlenme teklifi eder mektupla.Müjde ar da biz o yolun yolcuyusuz allah razı olsun recep kardeş gibi espirili bi yanıt verir.Ne alaka ise bende bizde o yollardan geçtik ama yaşımız 17-22 sularında seyir ediyordu..Bir aralar msn bagımlısydım her bling blign sesiyle yüregim hoplardı ne salakmışım.yaptıgım makarnaları somaliye göndersem hepsi obez olurdu çocukların.yine de kendiyle barışık bir insanım..şimdi yeni yeni itiraf com a girenler görüyorum gülüyorum ulan bilmem kac senesinde itrifafımız ettik yılın itirafı secildik 1500 yorum aldık kapadık biz o defterleri diyorum nee puCCa mı modası gecti kızım ikkuş u okuyacaksın sen pucca nın senesi 2008 di diyorum. (affına sıgınarak)

Neyse bide bu tiplerin vörjın -men leri vardır. Adam birinden hoşlanıyorsa "sana sarı laleler aldım çiçek pazarından" ilişki bitiyorsa hemen bi çarşı fotou konur ve ileti değişir "sana bi 70 lik aldım çiçek pasajından" mesajı yerini alır. Aslında vodoo veya voodo büyüsü yerine yabancı bir hatun ismi ile yeni msn alınır ve eski sevgili en güzel bu şekilde takip edilir. Ayrılacagını bilmekde güzeldir.

Bide o bahsettigin cirkin karı varya o karı şanslıdır kesin oruspu. villaaası olan herifi bulur ne kredi kartı borcu ne toki ile ugrasır küfür etmemek elde degil kodugumun dünyasına.

Adsız dedi ki...

bi keresinde "2 dk. içinde gelcem" yazdıydım da....arkadaşın biri uğrayıp "erken boşalma sorunun mu var" deyyü not bırakmıştı...

o gün bugün yarım saat içinde gelcem yazıyom hahahaha

maksat şanımız yürüsün hohohoo

Unknown dedi ki...

Maltepe'de bu aralar her dükkanı spotçuya çevirmişler. millet fırsat bu fırsat demiş kriz mriz dinlememiş atmış eski eşyaları bütün evi yenilemeye girişmiş.
taşınırken lazım olursa fiyatları da uygun.

HissizPinokyo dedi ki...

çok iyi gözlemlemişsin ve de çok iyi dile getirmişsin bu gözlemini. böyle birini tanıdığım için yazını okurken büyük bir tiksinti duydum. içimden nasıl küfürler yazmak geliyor buraya bi bilsen.. bu iğrenç insanlar kendilerini özel, güzel, zeki ve en önemlisi "haksızlığa uğramış" görmüyorlar mı deli oluyorum. bi de hepsi iki dakkada tav olurken nedense hep "ulaşılmaz kadın" zannederler kendilerini. tüylerim diken diken oldu bak. bütün sinirim tepeme çıktı şimdi (:

herşeyleri göstermelik olduğu gibi, kişisel iletileri de sırf birilerine bi mesaj vermek içindir. hatta öyle ki, listesinde bi tek sen ekli olduğunda bile o kişisel iletiye mesajlar yazarlar, sırf sen oku diye. ama bunu öyle bir yaparlar ki, "kiiiiim ben mii sen gör diye yazcakmışım o iletiyi? ne alakası var? hıh" modunda. tiksiniyorum. hatta bu "tiksiniyorum" kelimesinin bile yetersiz kaldığını düşünüyorum.

bütün aptal kadınlar ve bu aptal kadınları özel zannedip onlara kendini özel hissettiren aptal erkekler ölmeli..

Adsız dedi ki...

o sarı msn kafasına ben de uyuzum yaaa, birazdan ben senin aaaaağzına sıçıcam güldüğüme bakma der gibi bi ifadesi var! hakkaten kullanılmaması gereken zübük tipli bişi!

Ateş Böceği dedi ki...

PuCCa ha ha iyi ya ben de kendimi yalnız sanıyordum meğer benim gibi birileri daha varmış birde şöyle fark ediyorum iki dk. bir ileti değişiyor bırakmışlar msn konuşmayı iletiden didişiyorlar.Emrahtan acılı söz yazanlar var onlarda pek bir komik .Bazen kısa ve net yazanalar var ''yok'' '' yazma '' ''gelecem '' kazmalık işte kardeşim yoksan açma msn varsan yazmayacaksan ç.dışı yap değişik insanın tüm haleti ruhiyesini çözümleye biliyorsun oturduğun yerden gerçi her insanoğlunun başına gelmiştir bu tip durumlar yolu msn iletisinden geçen herkesle karşılaşırız günün birinde bir yerde :):)

clementine dedi ki...

Çok güldüm... hislerime tercüman oldun, eline sağlık:)

BlahBlah dedi ki...

sosyolog kadar oldun sen artık.

Adsız dedi ki...

süper yazmışsın..ellerine,yüreğine sağlık..Kişisel iletilere hiç takılmam..okuyup da ne oldu diye laf atmam..Banane :)Çizdiğin kız profili gerçek bir profil ve gittikçe çoğalan embesiller sürüsü yetiştiriyor bu toplum:)

Loreathan dedi ki...

Süper tespitler, özellikle; ( "hıh sensin şişko işte" bu olayı bi türlü anlamıyorum işte.. lan ikinizin arasında olan şeyi, oraya yazıyosun sorunca bide "yaa arkiyle öle bi muhabbett" yarraam madem onlan muhabbet ne bana okutuyosun salak karı!)
kısmına çok güldüm, benim de en uyuz olduğum şeydir. Chat yapar gibi msn iletisini 2 dakikada bir değiştirenler var onlar ayrı bir korku filmi.

Noni dedi ki...

Ay ben o fenasiden korkuyorum, onu ya senin ya da estherin blogunda ilk okumuştum sanırım, bahsettiğin makarnacı tipler var ya hah işte fenasi bana elinde çatalı makarna yemek için hep hazırol vaziyette bekliyor gibi geliyor :P

Cimbakuka dedi ki...

aahahha çok eğlendim :)

msn forever :D

sean dedi ki...

hahah güzel bağlamışsın

Adsız dedi ki...

Beni güldüren kız sayısı çok azdır. Ama senin yazdığın her satıra gülüyorum. Kadınların espri yetenekleri alınıp alınganlık özelliği konulmuş diye düşünüyordum, seninle tanışana kadar. Sana aşık olurum ben, 120 kilo olsan bile farketmez. Beni kendine bu dilinle bağlarsın nasıl olsa :D

Adsız dedi ki...

''nutella yediği zamanları,''kısmını okurken elimde nutella yediğim kağışıkla kalakaldım.msn iletime yzsam mı aceba

NN dedi ki...

ileti yazmayı çok zaman oldu bıraktım msn'de. çünkü biri üstüne alınıyor. bende vazgeçtim yazmıyorum.

bu yemek yapıyorum tipleri çok uyuz. benim msn de bir kız var. yok yaş pasta yapıyor yok kek yapıyor yok balkonda mangal keyfinde.

cidden aptal karı. bir de 26 falan yaşı. çocuk olsa yaşına vercem. liseli arkadaşlar bile böle yapmaz dicem. bir tane liseli tanıyorum cidden hiç ileti yazmaz o.

öle işte.

Adsız dedi ki...

süper tespitler hepsi yerinde nerdeyse kelimeleri bile aynı bu kişilerin bu arada gerçekten bende senin hayatını dikizlediğimi düşünüyorum çok eğlenceli oluyor ama hiç tanımadığın birinin neler yaptığını öğreniyosun ya değişik bi bağımlılık oldun puccaa

bi dost dedi ki...

"İnanılmaz itici bir ifade o, yapan olduğu zamanda bir soğuyorum nedense.. Arkadan biri pandikliyo ondan öyle pispis gülüyor gibi duruyor. Çok kötü bir ifade kullanmayın onu ya.."

Allah belanı vermesin, söylesene kızım uyuz oluyosan, yapmayalım biz de? pişkin pişkin sırıtıyorum ben de habire, meğer kız soğuyomuş aaaa :D

makarnaya koptum lan ahahaha :D Allah'ın mal kulları yaa!

bi de bu iletilerin çok benzerlerini ben de yazıyorum mütemadiyen, uygun durumlarda.. kendimi gördüm bu yazıda :Pp ben mesela ayrıldıktan sonra şunları yazarım en çok;

"bundan böyle aşkım Mevlamdır kanmam yalanaa"

ya da;

"sanma ki sen bana ihanet ettin, o senin aslına rücu edişin!"

wuu :Pp

Adsız dedi ki...

kendini mi anlattın kızım!:))

littlepink dedi ki...

pukaaa pukaaa haklısın ne dielim, en temizi msn kullanmamak. sinir bozucu ama ben de kullanıyorum o ayrı.

bahtsız bedevi dedi ki...

Bu millette her türlü teşhircilik var. Bi şeyleri illa bi yere yazacak.

*Bi iddiaya girerkene: "Aha buraya yazıyom Ayşe Ahmet e vermiştir"

*Sınıfta tahtaya: "Seni seviyorum Abidin"

*Kamyonun arkasına: "Bizi kimse çekemedi, halatlar koptu"

*Dolmuşta: (Bunları bizzat ben gördüm) "Kalbinde yer yoksa güzelim, olsun ben ayakta da giderim" "Bakma öyle, birazdan sen de ineceksin"

Kişilik bozukluğu mudur, kendini gerçekleştirme şeyisi midir, ruh kabızlığı mıdır bilemiyorum.

Adsız dedi ki...

ey makamı var ve yokun üzerinde olan kişi
sen varlık sahasını öyle terk ediyorsun etme!

sen yüz çevirecek olsan ay kapkara olur gamdan
ayın da evini yıkmayı kastediyorsun etme

şekerliğinin içinde zehir zarar vermez bize
o zehiri o şekerle sen bir ediyorsun etme

bizi sevindiriyorsun huzurumuz kaçar öyle
huzurumu bozuyorsun sen mahvediyorsun etme

harama bulaşan gözüm güzelliğinin hırsızı
ey hırsızlığa da değen hırsızlık ediyorsun etme

aşıklarla başa çıkacak gücün yoksa eğer
aşka öyleyse ne diye hayret ediyorsun etme!

Nedense aklıma hep sen geliyorsun bunda.

Desqpio dedi ki...

"Seviyorum ben bu tipleri ama hiç muhabbetimiz olmasa bile hayatlarındaki çoğu ayrıntıyı öğreniyorum"

böyle giderse saykoya bağlicak bence pucca.

Fenasi dedi ki...

O kadar msn şebeği varken hem beni alıp, hem de abartman....

Nazım geçiyor Fenasi'ye diye düşünmüşsün... Hadi öyle olsun...

Oysa bunun muhabbetini dün yaptık msn de. Başka örnekleri koymamışsın buraya. Daha ilginçleri vardı.

sinderellaaa dedi ki...

eskiden tanıdığın ve artık muhabbetin m sini bile edemediğin bir insanın hayattamı değil mi ne düşünüyor iyimi acaba kötü mü?diye merakını giderebileceğin yegane yer msn iletileridir!:)))))gülen surata bayılıyorum (demekki kişinin bakış açısıyla alakalı)nasıl bakarsan hayata öyle görürsün!:)))benim ileti bırakma amacım farklı, ama senin dediğin gibi yapanlarda varmış demekki bunuda öğrenmiş oldum ve buradan bakınca gerçekten nekadar komik olduğunu fark ettim .komik olmayı severim aslında:)))
hee birde bu yaşıma geldim "miksoskopi" ne demek bilmiyorum keşke benim gibi cahiller için bir parantez açsaydın!diyeceksin ki ben google mıyım ?açta bak!:)))ellerine sağlık güzel yazı olmuş!...

ugur parildak dedi ki...

enfes bir yazi olmus. bayildim..

AcıAmaGerÇekLeR dedi ki...

Merhaba,
Son 3-4 yazınızı okudum...Dobra yazdığınızı düşündüğünüzden eminim.Tabiki aklınıza belkide göbek adımın emin olduğunu düşüne bilirsiniz..Belkide kendinizde diliniz yalındır.Ama her okuduğumda, kendini aşağılıyan , psikolojik sorunları olan bir insanın klavyesinden çıkmış yazılar olarak görüyorum.klavyenize aldığınız yazıları, ne tepecikdeki, ne bentderesinde`ki nede bir başka yerdeki genelev kadınları bile utanarak alıyordur...Gayet güçlü bir kelime hazeniz ve küfür hazneniz var.Sizi her iki konudada tebrik etmek isterim.Bir şeyi merak ediyorum, gerçek hayatda belkide geriden görenler için hanım hanımcık, sessiz sedasız başını yerden havaya kaldırmayan, belkide sokakada şuh kahkahalar atmamış birisiniz gibi düşünüyorum.Ama okuyucu kitlenize baktığımda belkide sizi çok daha farklı olarak görüyorlardır.Belkide bir çoğu yazılarınızdaki erkek karekterleridir.Makarna yapsanızda akşam şişe çevirmeden önce yeriz edasındaki.keşke gu güçlü kelime haznenizi daha doğru, dürüst şeylerde değerlendip faydalı olabilseniz.Bu şekilde belkide kendinizede bir iyilik yapmış olursunuz.

Saygılarımla

Berre dedi ki...

Sonunda o ebleh suratdan -->:) hazetmeyen bir insan buldum! Oh yani.. Aynen senin gibi biri sana o ifadeyi yolladığı zaman bi oğukluk geliyor. Çok itici ve sap bi ifade o..

Ve kişisel ileti hakkında yazdıklarınada sonuna kadar katılıyorum.

"uyuyorum" lan uyuyosun kapa msn ni git zıbar.

"kırık kalp işareti ..." kalbi kırılmış vah vah


bu insanları aslında toptan msnden silmek gerekli ama kahretsin ki içlerinde çok iyi arkadaşlarım da var. zaman zaman kızıyorum ama insan 7sinde neyse 70de de o..

Dardy dedi ki...

"liseli etek altı" falan hadi neyse de, bizim arkadaşta - yani öyle sadece msn arkadaşı da değil, bildiğin sık sık görüştüğün arkadaş - "my friends hot mom" yazıyordu. engelledim o an, soğudum kendisinden de. ahlaksız herif.

ZIBBIDI dedi ki...

Süperdi walla..:D

hevesli bardak dedi ki...

Hakkaten lan, ben de feysbuktan ilkokul arkadaşıydı bilmemnerden tanıdığım adamdı bulduysam mesaj bile atmadan nerde, kiminle, ne yapıyor takip edebiliyorum. Hasbel kader msn aldıysam konuşmuyorum bile, "ee nasılsın, nasıl gidiyor hayat" diyerek iğrençleşmeden hayatın nasıl gittiğini öğrenmiş oluyorum. Ben de diyorum asosyal miyim neyim konuşmuyorum kimseyle...

Yannız nası bi klişedir o, "ee nasılsın, nasıl gidiyor hayat?" listemde bunu soracak kalibrede adamlar olduğu için çok utandım kendimden.

PuCCa dedi ki...

ahah o klişe zaten ayrı..
- nasılsın
- ii sen
- bende ii
- hımm ii
- peki
çoğu zaman burda bitiyo benimki :PP

Adsız dedi ki...

Öldüm, öldüm, çom iyi bir yazıydı :D

delininbiri dedi ki...

yalnız eski sevgiliye mesaj niteliğinde mutluyum :) iletisini de ben de yazıyordum eskiden..kendimden utandım şimdi :Pp

babegazelle dedi ki...

oyy ne güzel güldüm gece geceeee

samm dedi ki...

Kıskanmışsın kızı. İnsan olduğumuza göre normaldir. Problem yoktur.

Adsız dedi ki...

İşte buuu ne güzel yazı olmuş, tebrik ederim.

NN dedi ki...

Pucca olayı yalakalık olarak alma ki ihtiyacın da yok zaten. blog camiasında inanılmaz yerin var ve el attığın bu sabun köpüğü işte başarılısın.

ben yazılarındaki üslubu son derece kibar buluyorum. zira istesen daha açık ve küfürlü yazabilirsin. çok dikkatli yazıyorsun. bunu hissediyorum. okuduğum başka bloglarda küfür nedir insanlar nasıl kibarlık maskesi altında aşağılanır gördüm.

sen sustuğun zamanda yazdığın zamanda iyi bir seviyedesin.

sana şunu bunu yap diyen insanlar senin zaten belli bir zekaya sahip olduğun gerçeğini fark etmiyorlar sanırım. ediyorlar ama gene de nasihat vermek insanların egolarına iyi geliyor.

çok bile yazdım.

abc dedi ki...

http://www.hunharca.org/pano

tam sana göre pucca burası

mistral dedi ki...

şimdi bu yazının ana teması msn şebeği fenasi.onu anladım ben =)yorumda yapmış yok msnde konuşuyomuş puccayla.puccanın nazı geçemiş ona. havada atıyo herif.kız bunla dalga geçmiş hala kendine pay çıkarıyor allahın kompleksli lavuu=) güzel yazı puccacım insanın okudukça gözlem yeteğine hayran kalmaması elde değil.iltifat iltifat diyerek geçiyorum.manyaklar gibi uykum var.geceleri uyuyamıyorum hayalini görmekten.uykularımda giriyosun. gözle beni=)

KokoSh dedi ki...

Ya ben gerçekten bu konuya takmıştım bir dönem. Hatta sinir oluyordum ve asla o istedikleri şeyi yapmadım o yüzden. Gidip sormadım 'nolduuu' diye. Benim iletilerime gelince, Grey's Anatomy alıntılarından hayata dair beğendiklerim. Kimseye mesaj veren cinsten değil çok şükür :)

Adsız dedi ki...

seviyorum lan ben seni.

Zeynep Öykücü dedi ki...

Beğendim bu yazıyı. Benim günlüğüm pek bir sıradan geldi okuyunca...

Fenasi dedi ki...

@ Mistral,

Benim gibi bir insanın sana burada cevap vermesinin tek, ama tek sebebi şu an Fenarbahçe'nin kupayı BJK ye kaybetmiş olması. Acımı bir yerden çıkarmam gerekiyor. Yoksa tarzım ve kişiliğim zeka yaşı 11 olup orayı burayı terörize edenlerle muhatap olmaya müsait değil. Ama dedim ya, a.q. Aragones'i bunun sorumlusu...

Terörize dedim, çünkü Pucca'nın peşinden gelip benim blogumda terbiyesizlik ettin. Yorumlarda ban yedikten sonra bana attığın yalvar yakar mailleri burada açmayayım, utanırsın...

Aşkının acısını kalbine göm. Yoksa bu acının verdiği dengesizlikle blogların maymunu olma yolunda gidiyorsun.

Senin ne kaliten, ne de karakterin benim adımı ağzına almana müsait değil. Yorumunda kullandığın dilden çıkarıyorum bunu.

Bana ne burada ne de başka bir yerde cevap yetiştirmeye kalkma. Söylediklerimin doğru olduğunu sen de biliyorsun. Benden yediğin son azar bu. Bir daha muhatap olmam.

pisagor dedi ki...

her geçen gün yazılarını daha keyifle okuyorum pucca.
dipnot: eklediğin çoğu şarkıyı dinleyemiyorum. benden mi kaynaklanan bir sorun var, anlamadım.

yasemin=> dedi ki...

bndee offff pufff ayyyyyy amaaan diye inleyen ınsnlrdn nfret edıom yazmyn arkdsm sıçtınıs poku bılmek zorundamys aaaa hatunun bırıde net faturasını yazmıs
"böle faturamı olur anasını avradını yha"

"aşkkktn uzak durr"

"icerdeyım yokm cnm gelince cağ yaaap:D"

" ağzından öpim seni"

"yenıldım hayta lafta yasıorm"
gebeeeeeeeeeer aaaaa nfrt edıorm

bnce msn dunyasnın kanayan bı yarasına bı nebzede olsa yrdm ettın saol pucca :D

ESTHER dedi ki...

her zamanki gibi harikasın. sen iyi bir gözlemcisin ve bütün aptallıkları ortaya çıkarıp milleti rezil ediyosun :) iyi de yapıosun valla bu yüzden gelip burada çemkirenler çok...

tmm ben de sık sık msn iletime yazarım "işiyo sıçıyo" fln ama saklamıyorum :D bu erkek tavlamak için bi nebze de olsa uygun bi yöntem kanımca :DDD

Adsız dedi ki...

Kapat gitsin şu laneti.

ACfuckingDC

Anastasia dedi ki...

Cidden güzel bir tespit olmuş. Kimi zaman kendimiz de kendimizi alamayıp yapıyor olsak da tam da böle anlattığın tipler mevcut. Ben de de var mesela birebir yazdıklarınla aynı bi kız. "süper mutlu :)", "çalışıoooo", "hep çalış hep çalış" "tatlı spr ;)", "4-2 :):):)", ve daha nicelerini yazıo iletisine gerzeğin de önde gideni zaten. Her neyse eskiden yazıodum bende özellikle birilerine laf sokmak için yazıodum acaip bozuluolardı. Artık uğraşmıorum kimseylen yazmıorum, manasız ve komik gelio. Gerçi arada bi ya şurası çok boş kalıo bişiler yazıım diyorum sona ammann boşver diyip bırakıyorum.

http://www.denizbaran.com/ dedi ki...

Cok guldum coook! Allah da seni cok guldursun emi!

http://www.denizbaran.com/

nyts dedi ki...

:)))
msn nimde silinecek çok embesil var.
süpersin puccam

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sokakta felan, etrafımda çok duyuyorum son günlerde "böböşüm" lafını. Yeni moda bu mu acep?

Adsız dedi ki...

ahbirzamanhatasıanladımyanlışyerdeyanlışbirkadınsevgilimfarkındaydımistediğingibiolamazdımaffetneolursunüzülmehemenunutursungitmekzorundaydımkendimibıraksamdaruhumkaçarbugönüldivaneheraşkaahkonargeçervalizimdoluyineaşklarlaanılarlayolaçıktımsonsuzayrılıklarlaöylebiryalnızlıkkiyıllaryorulduacılarpişmanlıklarvebenyollarda

Değiştir*

yeminettimüstüneensevgilişeylerinsenenindesonundabenimyarimolacaksınyüreğineyazıldımbekliyorumsıramıkalptenkalbedolaşgelbendesonbulacaksınaldırmamgeçenzamanageçsinvarsınneçıkarömrümdenhergünbiryazalsınbananeyüzündekiçizgilerdensenenindesonundabenimolacaksınhaydigülegülegituğurlarolsunyolunbiryerindeelbetyorulursunkendimisaklıyorumvakitgelincesenbenibulursun

Değiştir*

uzunincebiryoldayımyürüyorumgündüzgecebilmiyorumnehaldeyimgidiyorumgündüzgecegündüzgecegündüzgecedünyayageldiğimandayürüdümaynızamandaikikapılıbrhandagidiyorumgündüzgecegündüzgecegündüzgeceikikapılıbirhandagidiyorumgündüzgecegündüzgecegündüzgecegündüzgecedüşünülürsederinceuzakgözükürgörünceyolbirdakkamiktarıncagidiyorumgündüzgecegündüzgecegündüzgecegündüzgeceyolbirdakkamiktarıncagidiyorumgündüzgecegündüzgecegündüzgecegündüzgeceşaşarveyselişbuhalegahağlayangahigüleyetişmekiçinmenzilegşdşyorumgündüzgecegündüzgecegündüzgecegündüzgece

Değiştir*
adamolmazdedinsendenadamnedirdedimiçimdenfarketmezdideğişseydimgüvenseydimyadasalıverseydimgitgideceksenbeklmefarklıdeğilsinsendegideceksenbeklemegitgideceksenbeklemebaşkabirşeysöylemegideceksenbeklemeartıkolmazdedinsenleçokeskittibenibuhikayetamamdedimtamamkabullafanlatılmazkigerçeğegitgideceksenbeklemefarklıdeğilsinsendegideceksenbeklemegitgideceksenbeklemebaşkabirşeysöylemegideceksenbeklemebenüşümemsengeçbenisıkıgiyinkandırmakendinibirşairinşiirindenibarettümbildiğinbüyükihtimallegitgideceksenbeklemefarklıdeğilsinsendegideceksenbeklemegitgideceksenbeklemebaşkabirşeysöylemegideceksenbekleme

*boşluksuzyazmakgüzelbirduygukendiminbilekesemediğibuhayatvebileklerimdahilbiroteldeşizofrenkaldımgitsemiydim?

Adsız dedi ki...

pucca yaz sezonunu actın galiba yorumlara bile cevap yazamıyorsun artık :)

PuCCa dedi ki...

ya böböşümü ben götümden uydurmuştum fazla sevecen cıvık cıvıkları tiye almak için ama varmış demek öyle birşey heralde.. bende her blogda görmeye başladım çünkü..

ikkuş yok anacım bu aralar biraz sıkışığım..

Adsız dedi ki...

1 Haziran'a dikkat!

Şimdiden tüm dünyada 5 milyondan fazla bilgisayara bulaşan bir virüsün 1 Haziran'da daha da güçlenmesi ve saldırılarını arttırmasından endişe ediliyor.

"Hnhrc.Pano" adı verilen virüsün 1 Haziran'dan itibaren aktif hale gelip çok büyük maddi hasarlar verilmesinden korkuluyor.
Microsoft yetkilileri yayınladıkları güncelleme ile virüsün etki alanını kısıtlamaya başladıkları belirtildi.

Uzmanlar, bu solucanı kontrol eden bilgisayar korsanlarının, virüsün hayatta kalma kapasitesini arttırmakta olduklarına dikkati çekerek, virüsün anti-virüs programları güncellenmeyen sistemlere kolaylıkla sızabildiğini belirtiyor.

Yetkililer kullanıcıların tanımadıkları mailleri açmamasını ve 1 Haziran günü bilgisayarlarını internet çıkışına kapatmalarını istediler.

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Şu iş arkadaşının salaklığına koptum :))) Bayadır msn açmadığımı ve bu tipleri nasılda özlediğimi farkettim sayende :))

Adsız dedi ki...

tahlil ediniz;

"funeral march of queen mary 2"

Adsız dedi ki...

akp olayı olmamış be puccam

yolgözlemesi dedi ki...

final dönemindeyim, yarına kadar okumam gereken tonlarca sayfa var.. ben hala gizli günlük ele geçirmiş gibi dur şunu da okuyayım, dur bunun başlığı güzel vs. okulum bitmeyecek lan! içimde lanet bi röntgenci varmış gibi hissediyorum PuCCa! neyse ben şey diycem.. şu ana kadar okuduğum yazılardan gördüm ki baya baya süper bi kafan var senin; çalışıyo, kimseyi iplemiyo, ahlaklı olmak adına saçma sapan yollara sapmıyo. bil istedim. yarın ki sınavda da yazarım artık tüm bunları :) (annem kaçtı içime)

Adsız dedi ki...

o aptal smiley'lileri bi ben sevmem sanıyodum, cidden ne itici ne yapmacık bi sırıtış o ya