7.05.2009

Taştır demirdir, yediği hamurdur, dünyayı doyurur ama hep açtır. bu nedir?


Erkekler blogspot hazır temaları gibi. Bi siteye girip beğeniyorsun, bilgisayarına yükleyip bloguna tak koyuyorsun. Bu kadar basit. Tabii Kafanda hayal ettiğin o mükemmel tema çıkmıyor ortaya, ama idare edilebilir bir blogun oluyor. Ama kadınlar öyle değil, kadınlar portal bir site yapmak gibi.. İlle karıştıracaksın, görüntülerle süslemelisin, ana sayfa göz yormalı, konuları azıcık azıcık verip, gel içimi oku demeli.. Mutlaka ordan oraya gezdirmeli seni. Her tıkladığın sayfa başka bir sitenin sayfası gibi gözükmeli ama aynı site olmalı. Ordan ayrılmamaları için her yolu denemeli, iletişim adresi olarak verilen maile bir türlü ulaşılamamalı.. İşte bu yüzden ben erkeklerle daha iyi anlaşıyorum.. Kod bilgisi gerektirmeyen, sana en fazla neyi sunacağı belli olan, düz insanlar onlar. Bu kadar basitken herşey, aşık olunca o sıçtıklarıma olay farklılaşıyor. Mesela bir sitede beğeniyorum, 50 tane tema arasından biri ay ışığı gibi parlıyor.. Bu olmalı kesinlikle diyorum yüklüyorum onu.. Bir süre kullandıktan sonra, O blogspot teması benim gözüme batıyor, basit geliyor.. Başkasında görüyorum diyorum bi kaç yerini değiştireyim, kodları yanlış giriyorum, olmuyor şekli kayıyor. tepesini beğenmedim bir resim ekleyeyim, tipi kayıyor.. Sonra düzeltmeye çalışıyorum beceremiyorum, sıkılıyorum uğraşmaktan, bıkıyorum başka tema aramaya başlıyorum ama gene gelip onu düzeltmeye çalışıyorum. Sonrada ilk yüklediğim gösterişsiz, sade sitede bana bakan halini özlüyorum..
Yani olay adamda değil, olay bizim onları değiştirmeye çalışıp herşeyi bozup attıktan sonra ilk gördüğümüz anlarına dönmelerini istememiz..
Çok basit lan onlar aslında çocuk gibiler yani. Çok sıkmadan boğmadan seveceksin. fazla şımartmayacaksın, belli komutları ödevleri yapması halinde ödül vereceksin, çocuklar yabancı insanlarla konuşmayı sever, çok çabuk kanarlar.. o yüzden ona dışardaki insanların zarar vereceğini sürekli olarak anlatacaksın. Yani burda yabancı diye bahsettiğim başka kadınlar.. Haa ben başarıyormuyum bunu hayır, herifi avcuma aldıktan sonra nasıl kayıyor anlamıyorum bile.. Açık yüreklilikle söylerim ki, tavlamayacağım adam yok.. Hiç kimsenin yok bence, hoşlandığın adamı avuç içine almak bebek oyuncağı. Ama tavladıktan sonra tutan kadınlar benim gözümde bir ilah oluyor. Nasıl beceriyorlar, nasıl sabırlılar onlara gıptayla bakıyorum.. Özellikle evlenenlere gıpta bakışlarım kıskançlık bakışlarına dönüşüyor...
İlişkide bokunu çıkarıp nefret edecek hale gelsem de erkeklerden iş hayatında özellikle kendi çalıştığım sektör için diyebilirim onlarla daha iyi anlaşıyorum. Hatta bazen öyle oluyor ki, kadınların çalışma hakkı ya ellerinden alınsın yada şunlar sadece trt de çalışsın başka yerde değil diye düşünüyorum, kendi vajinamı unutup.. Onlar sadece dünyaya çalışmak, yemek, sevişmek, rahat bir uyku uyumak için gelmişler.. Bende zaten var biraz erkek mantığı.. Babam derdi özellikle bana, "erkek gibi kızlar çekici gelseydi adamlara, hepsi idne olurdu. onlar da erkeği varken taklidini yapan kıza bakmazlardı" erkek mantığı demek tabi, bıyıklarımı almadan, cebimde kelebekle arka mahalle filintaları gibi dolaşmak değil. Böböşüm kızlarından zaten hiçbir zaman olamadım.. İmrendim ama onlara yok beceremedim ben o olayı.. dağlar kuşlar böcekler herşeyi seven tiplerden de olamadım. Erkek mantığına sahip kızlar -sanırım- Şaka yaparken daha argoyla konuşmak, her bulduğu fırsatı değerlendirip belaltından vurmaya çalışmak, beğenmediği herşeyi orospu o ya diye burun kıvırmak, uğraşıp didinip elde ettikten sonra sıkılıp, başka şeyle uğraşıp didinmeye başlamak.. çok içine girmeden kimsenin, çok sınırıma almadan kimseyi, yüzeysel muhabbetlerle samimi olmak.. heralde bu olsa gerek diye düşünüyorum..
....
Zaten önceki hayatımda erkekmişim ben, bide sarhoşun tecavüzcünün tekiymişim.. Bi gün lise sondayım, bok gibi para verip tarot baktırıyoruz, 3 kişiyiz. Dedi önceki hayatınızı da söylicem.. Diğer iki kız çıktı, bi tanesi bilmem ne prensesiymiş, bi tanesi yazarmış.. Sıra geldi bana.. Önceki hayatında neydin diye sorsalar bana ben kesin kraliçe falandım derdim. öyle demeyen yoktur zaten, heral ortaçağı prensesler çağı olarak düşündüğümüzden... İşte önce anlattı, ailede sorunlar var, eve yeni eşya alacaksınız, sen yurt dışına gideceksin, şöhret gözüküyor sana falan diye. Şöhreti duydum zaten ben tamam dedim, bu doğru.. Şimdi de önceki hayatına bakcam dedi. elini falan koydu başıma bişiler yaptı etti böyle açtı kartlarını ama başka kartlardı bu kez.. "Sen önceki hayatında at arabacısıymışsın, sarhoşun, tecavüzcünün tekiymişsin. Çok sarhoşken denize düşüp ölmüşsün. Sonra cezanı çekmen için kedi olarak dünyaya gelmişsin"
ben göt gibi kaldım, millet oluyor yazarmış, prensesmiş, padişahmış ben oluyorum apış arası kokan bir arabacı.. Öyle olduğum yetmiyor bide kedi yaptı beni.. Çok bozuldum ama çaktırmadım. Kesin dedim benden önceki kızın kartlarıyla karıştırdı, yalan da demek istemiyorum, şöhret dedi ya.. Çıktım dışarı dedim kızlara "hürrem sultan olabilirmişim ben yaaa, öyle dedi valla. çok şaşırdı böyle ayy dedi aynı hürremin frekansını aldım sende, sonra yüz hatlarıma baktı böyle hürremsin sen ilk kez böyle birşey gördüm çok heycanlandım falan yaptı" napim yani, tecavüzcüydüm mü deseydim.. madem yalan söylicem bari okkalı atayım dedim.. Kimbilir belki onlarda attı bana öyle, biri sırtlandı bence zaten önceki hayatında...
Bu kadar şeyi neden yazdım olaya bağlayacağım ama bir türlü giremediğim konu şu, erkeklerin her bokunu anlayabiliyorum, ama algımın almadığı 2 olay var.. çözemiyorum bi türlü..
Birincisi, sikerek insanların düzeleceğine inanmaları.. çüklerini ulu, haşmetli musanın asası gibi bir şey olduğunu düşünmeleri.. Soktuğunu adam edip imana getirdiğine dair olan inançları.. Yanlış birşey gördükleri zaman, "benim damarlı 30'luğu yiyince doğru yolu bulursun sen", "şunu evire çevire öyle bir sikeceksin, aklı başına gelsin bi daha yapıyor mu" sadece kadınlara söylemiyorlar yalnız bunu. Herifle mesela kürt türk kavgası ediyor, karşısındaki de adam ha, "gel seni ben sikim gör o zaman götünü de bilmem nede" sonra diyosun, göt siken, göt verir bilmez misin diye, bu kezde namusunu korumak için "seni de sikerim, ananı da sikerim, bacını da sikerim, sülaleni sikerim, ırkını sikerim" Hacı tavuk mu sikiyosun, ömründe kadın memesi sıkmamışsın ama maşallah ağzından düşürmüyosun kendi büllüşünü..
Bu inancın nedenini merak ediyorum, kim size dediyse bunu yemiş sizi. Cinsel münasebete girilerek insanları doğru yola getiremezsiniz. Nefret ettikleri birinin içine boşalmaktan nasıl bir haz aldıklarını anlayamıyorum zaten. Burda da öyle, adam benden nefret ediyor, neden olduğunu bende bilmiyorum. yazdığım herşeye aynı yorumu yapıyor, "Seni varyaa öyle bir sikecem ki o zaman akıllanacaksın." bunu görev bellemiş kendine, daha yaşanılabilir bir dünya için şu salağı sikim ben, bi akıllansın misyonuyla hergün sıvazlayıp bana olan nefretini boşaltıyor.. İşte buna aklım basmıyor benim.. nefret ettiği biriyle neden halvet olur insan..
Aynı şeyle bağı olan ikinci kafamın almadığı olay, bu biraz bizi de ilgilendiriyor.. bu sevişme olayında rahat olmaları. Canlarının istediğiyle sevişebiliyorlar. Gerçi artık kadınlarda rahat bu mevzuda, ama sarhoşken.. Yani ilk kez gördüğü bir adamla sevişebilen kadın sayısı 200 kişide birse, adam sayısı 200 kişide 178'dir.. Sevmeden sevişilmezmiş gibi geliyor nedense...
hayatında ilk kez gördüğü kadına para verip, önceden 150 kişinin içine girdiği delikte zevkten dört köşe olabiliyorlar mesela.. Hoşlanma yok, iletişim yok.. pozisyon zenginliği yok.. Ama menilerini sere serpe saçabiliyor.. Bu onlarda anlamadığım olay;
bide bu olayı bildiğimiz halde kendimizde anlamadığım ise, organlarını soktukları her delikte boşalabilecek bir tür için kadınların mükemmelleşmeleri.. Yani zayıflıyoruz, cosmopolitandan 50 seks önerisini okuyoruz, iç çamaşırları, ağda seansları, pürüzsüz bacaklar, kalkık diri bicikler, yuvarlak popo için ruhumuzu şeytana bile satarız.. ilişki uzayınca acaba benden sıkıldı mı, heycan mı lazım, yatak oyunları yapalım şudur budur yırtıyoruz götümüzü.. Oysa adam herşekilde boşalacak.. kimbilir kaç ucuz kadının içinde inlediler, bunu bile bile hala seks olayını bu kadar gözümüzde büyütüp, memem küçük, götüm büyük ışığı kapatsam mı derdindeyiz.. kendimde de anlamıyorum bunu.. Seksin özel birşey olduğuna dair inancımı yitiriyorum olaya bu taraftan bakınca. Salak yerine konmak gibi, herif herşekilde herkesle inleyerek, öperek onu koklayarak boşalabilecekken.. Benim bu olayı gözümde büyütüp, iki kişilik dünyamızda tavşanlar gibi bir ömür geçirebiliriz, tenim teninde bikbik mikmik türü duygusal şeylerle kafamı yormam kendimi aptal gibi hissettiriyor.. Sevişesim gelmiyor sittir lan eline al oyna demek istiyorum..
yaa gerçi bu düşüncemin nedeni orgazm olamadığım halde herif için çırpınmam, haa bide en son eylülde seviştiim için, artık mincomun kendini bu salağın bi bok yapacağı yok bari ben kapatayım dükkanı demesi de olabilir..

102 yorum:

Adsız dedi ki...

başlığa cevap veriyorum : değirmen

şimdi yazını okuyayım. :)

paper doll.. dedi ki...

"ilk kez gördüğü bir adamla sevişebilen kadın sayısı 200 kişide birse, adam sayısı 200 kişide 178"

benim aklım almadı bu hesabı.. :|
dünyada kadın nüfusu erkeklerden fazlaysa, ama onların sadece 200de biri ilk gördüğü adamla sevişebiliyosa, erkeklerin seviştiği 178 kişinin tamamı kadın diil...mi??
bilmiyorum kafam karıştı.. :))

Adsız dedi ki...

baştaki "teknik kısım" harikaydı!
devamı,tamamı da güzel..
söylediklerinden bazılarına katılıyorum ama yine söylediğin bazı "özelliklerin" herkeste aynı olmadığından da adım gibi eminim. sana hiç denk gelmediyse..yapacağın, yorumlayabileceğin başka birşey (bir "özellik") yok tabii

Hesionka dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
E. dedi ki...

çok güldüm ya :D "sikip adam etmek" kültünün nerden kopup geldiğini de merak etmekteyim ayrıca... muhtemelen eşek sikmekle alakalı bişey. bana öle gelio. :D

Adsız dedi ki...

tespitlerine katılmamak mümkün değil hakkat..Benım tespıtımde hayatta bı seyı kolay kolay dert etmemelerı..Annem derdı hep en merhametsız duygusuz kadın bıle erkek mılletınden daha duygusaldır dıye haklıymıs:))Onun ıcın aman kılmıs tüymüş bız kadınların tribidir...Öncekı yazında dedıgın gıbı bu adamlar eşeğin kılına tüyüne kurban oluyolar daha lafa ne hacet:))))))

Travis dedi ki...

beni tanıdılar, sen devam et cafer..

sinderellaaa dedi ki...

KENDİNİ OLMADIĞIN CİNSTE OLDUĞUNU ANLATMANIN DEĞİŞİK BİR BİÇİMSEL ANLATIMI!YARI ,İNANDIRICI,YARI DEĞİL,HERZAMANKİ GİBİ ELEŞTİRİ OKLARINA MARUZ KALMAMAK İÇİN YALIN VE BİR O KADAR KAÇAK VURUŞLAR!SALDIRI ANINDA GERİ ÇEKEBİLECEK ,VE KAÇABİLECEK ANI YANSIMALARI,ZORUNLU REYTİNGLER İÇİN ,İÇ SPAZMLARI ÇÖKÜK RUHİ (İKİZLİK)HATTA RUHİ Ö.....!:)))
BENCE SENCE NASIL OLMUŞSA AYNEN ÖYLE OLMUŞ BU YAZI:)))))

Adsız dedi ki...

bu nasıl bir algı ise, delik olsun da ne olursa olsun. hayvan deliği, musluk deliği, mümkün olsa anahtar deliğiyle bile halvet olacak yapıdalar diye düşünüyorum bazen.
akılları uçkura kaçınca normal olsa gerek.

Unknown dedi ki...

işin yok herhal pucca, böyle şeylere kafa yorduğuna göre :Pp
kadınları anlamak çok zor bikbik gezen insanlardan hoşlanmıyorum... erkekler daha garip, daha karmaşık bi yapı aslında... duygu ve davranış tutarsızlığı var...

hevesli bardak dedi ki...

Bu daha çok fizyolojik bi durum. Kadında üreme hücresi olarak tek bi tane yumurta var, her ay bir tane oluşuyor böyle özene bezene, onu da her önüne gelene dölletmiyor tabii seçici olacak. Ömrü boyunca sayılı miktarda yumurta üretebiliyor çünkü. İçgüdü hesabı. Erkek öyle değil ama, onda üreme hücresi gani. Saça savura gezebilir, sayısı da kısıtlı değil. O da önüne gelene saçıyor işte dağıta dağıta gidiyor. İçgüdü hesabı o da.

PuCCa dedi ki...

paper doll tüik diilim nan öyle attım onu ben.. ama dedim şimdi çıkar biri der kesin, o yüzden de altına yazdım.. aynı deliğe giren 150 adam diye.. hiiiç tanımamışsın beni..

Adsız dedi ki...

ne olacak tabiki fırın
canımcım

Adsız dedi ki...

Süper ve doğru tespitlerle dolu bir yazı olmuş gene. Senden hayat öğrenilmez ama toplumda kadın olmak ve sevişme hakları üzerine bir şeyler çıkardığımı söyleyebilirim. İyi ki yazıyorsun.

Benim çok düzgün diye düşündüğüm bir sevgilim vardı. O zamanlar çük kafalının tekiydim ben, ondan düzgündü diyorum. Böyle hak hukuk, din vicdan, yok evlilik bebek velet falan diyen, aile babası tipli biriydi. Bir gün ileride evlenince falan kocan kıskanır dedi, görüştürmez falan. Duygu sömürüsü yapıyor işte kafasınca. Ben de evlenmeyeceğim ki ben, öyle yardım kuruluşlarındaki insanlara adayacağım kendimi dedim. Bu göt tabii aklı uçkurda olduğundan, namus tantanası yaptı. Sanki kocamla ne yatacağım ya, bir sürü erkek var dışarda dedim. Hemen, bu kızi kim becerecek diye düşündü, programlı beyniyle. Sonra da siktiri çekmiştim zaten.Bana da müstahaktı zaten o kafayla. Dışarıdakilere baksaydım az, layık olma rollerinden sıyrılsaydım böyle olmazdı.

Ayrıca ilk kez gördüğü kadınla sevişen erkek 200de 200 olurdu ama son dönemlerde aşı olun, şu hastalığı kapmayın bilmem ne olayları olduğundan çüklerine kıyamıyorlar.

æ ~ dedi ki...

zaten erkeklerin geneli senin dediğin gibi. ama her erkeğide aynı kefeye koymamak lazım. bide yazıdan ufak bişe anladım. senin gibi güzel bayanlar istediği erkeği hemen tavlıyo ama erkekler senin gibiler gibi şanslı olmuyo. en azından türkiyede böyle. yani erkekler karı milleti için kuduruyo.

Adsız dedi ki...

izin ver sana anlayamadigin iki seyin izahini yapayim...

tarif ettigin ozellikler hayvanlara mahsus.. yani sen simdiye kadar erkek hayvanla muattap olmussun henuz daha erkek insanla karsilasmamissin... bu arada eger boylesiyle karsilasirsan bizede haber ver malum cok nadir denizde kum gibi birsey

Adsız dedi ki...

burdaki 10 kişiden sekizi erkek düşmanı yanlız.takmışınız bi yok erkekler eşşek mikiyolarmış.eşeğe veren kızda var.onu neden kimse dile getirmiyor.bide sanki sokaklarda eşşekler dolaşıyor.yani pratikte de olanaksız.eşeğe ulaşmak bi kıza ulaşmaktan çok daha zor.şimdi malum hayvan, hayvanat bahçesinde bulunurken.sokaklar eşşek suratlı ama kadar aklı olmayan kızlarla dolu:)yani hayat tecrübelerime göre kadınlar erkeklerden çok daha pis bu konuda..

Adsız dedi ki...

Hiç geneleve gitmedim, Parayla kadının satın alınmasına karşıyım. Tek gecelik ilişki yaşamadım, aşk olmadığı zaman dokunamıyorum. Bahsettiğin küfürleri hiç duymadım. Erkeklerle ne alıp veremediğin var anlamış da değilim. Zaten kullanıp atıyorsun onları, daha ne istiyorsun.

babegazelle dedi ki...

Açık yüreklilikle söylerim ki, tavlamayacağım adam yok.. Hiç kimsenin yok bence, hoşlandığın adamı avuç içine almak bebek oyuncağı

ay delircem nasıl pucca nasıııııl yaz bunla ilgili post o zaman geri kalan hayatım boyunca sana dua ederim walla bak yok abi kendi namına konuş yapamayan da var bitanesi tam karşında duruyo yok abi ya sen aşmışın ya da teorim doğru michelle williams gibi karısın :)

Adsız dedi ki...

bende seksdeki romantizmi anlayamam hadi aşk dürtüyü tetikliyor öpüşüyosun yiyişiyosun e sonra o sana girip çıkarken bu adama fena aşığım mı diyosun komik gelir bana :Pp

PuCCa dedi ki...

atlamadan edemicim şu kadınlarda eşekle şeyediyo diyen adsızla ilgili, ya hayatında eşşek organı görmedin, yada hiç kadın organı..

ayrıca kusura bakmayın ama bir anda erkeklerin hepsi canti oldu.. geneleve gitmeyen, sevişmek sevmekten gelire inanan, küfür nedir bilmeyen, kadını cinsel obje olarak değil kadın gibi gören, porno bile izlemeyen, o fransızların daşşağıyla ezilen üzümlerin şaraplarını yudumlayıp burayı okuyan tiplere döndüler.

Dünyada yok zaten benim yazdığım tip çocuklardan, buraya o ayıp ayıp yorumları yazanlar da zaten erkekler diil, youtube yorumu diye bir kültürü çıkaran da kızlar zaten. siz hepiniz mükemmelsiniz, tek gecelik ilişki mi aaa falan diye hiç duymamış gibi davrnamanız, hayvan onlar hayvan demeniz valla biraz ilgincime gitti..
o yere göğe sığdıramadığınız çükünüz kadar azcık dötünüz olsa da şöyle evet lan böyleyim ama sebeplerim var diye yazsanız..

deli etmeyin nan beni aaaaa :PPp

erkek mantığına sahip kızlar birleşin! (bize odun diyenler utansın) dedi ki...

:D pucca can, alev alatlı da viva la muerte! adlı kitabında bu erkeklerin kadın s.kince intikam aldığından filan bahsediyodu. ordaki adamın adı neydi, turistin tekinin orasına burasına elliyodu aklınca intikamını alıyodu o turistlerin o gevurların alayındn.

sonra günay rodoplu var orda akıllı bi kızcağız aman neyse işte anlatmiyim şimdi? anlatim istiyosan da gerekli görmüyorum. zaten aynı senin dediğin işte, aynı şeyi düşünmüşünüz, şu erkekler birilerini s.kerek düzeltebilceklerini zannediyolar.

hehe bu arada günay rodoplu da sana benziyo :D bu kadar akıllı kız nasıl öyle kroya - hırboya aşık olur diyosun kitabı okuyunca, snein blogu okuyunca da aynısını diyorum ;)

valla övmek için demedim.

yahu şimdi düşündüm de sizi karşılaştırmak hoş olmadı. neyse, unut gitsin.

Batlamyus dedi ki...

Evet ya,erkek cinsi olarak hepimiz yavşağız bence,ya da erkek cinsi demeyimde kendi adıma konuşayım hakikaten öyleyim.

Hiç öyle aşk olmadan sevişilmez olayım yoktur,ama şunu da net olarak söyleyeyim aşık olduğun kızla sevişmek kadar güzel bir şey de yoktur.
Biraz maymunluğumdan birazda meraklı oldugumdan farklı olan her şeye atlama potansiyelimde var.
Ayrıca görülecek bir sürü yer varkeb aynı limanda konaklamak,iskeleye çadır kurup uzun vadede ev yapıp o limana yerleşmek bana çok saçma geliyor.Bir sürü kızla takılmak bir sürü kızla yatmak o kadarda abartılacak bir durum değil,herhangi bir mantığı da yok sadece ego tatmin etmeye çalışmakla alakalı sanırım.Bir de süper şair ne demiş " çok kadın hiç kadındır,yalnızlıktır sonu" bu da çok doğru bir laf,görüldüğü gibi erkek mantığından bakıyorum ve istediğim şeyi doğru istediğim şeyi yanlış olarak görebilirim,algıda işine gelmecilik durumu bariz.

Tiynetimiz bozuk biraz,cibilliyetsiziz,beynimizde sadece maddi konulara gelince işlemeye başlıyor,sosyal konularda kafa patlatamicak kadar tembel ve duyarsızız.

Zaten benim bu blogu okumamın tek sebebi nerdeyse benim tüm salakça davranışlarımı bir şekilde anlatıyor olman,keza bazen sövüp sayıyorsunda ama hiç sinirlenmiyorum çünkü doğru hepsi yahu!!!

Yalnız bu eşşek zikme olayını bence çok üstelemeyelim çünkü şöyle bir anlamda çıkabilir buradan: eşşek ya da kadın erkek gözüyle fark yok,ha eşşek zikmiş ha kadın olur ki,bence kadın haklarına saygısızlık olur:)

Fazla kafa yormamak lazım gerçektende böyle mevzulara; sende yazıda demişsin zaten düz mantıkla işliyor bizim beynimiz,hatta öküz mantığıyla yani her şeyimiz basit,ama ben böyle olmaktan acaip keyif alıyorum çoğu zaman "simple is beautiful" olayı gibi bir nebze..

Adsız dedi ki...

sevkili pucca,
içerden birkaç bilgi kırıntısı:
- erkekler mikilmekten korktuğu için karşısındakini mikerek cezalandırdığını sanar. kadınların, kan pompalanmasıyla ortalama 16 cm olan kıkırdak dokuyu alarak, 6.2 şiddetinde sürtünme kuvveti ile nasıl olup da zevk aldığını anlayamazlar. formatları gereği, bu sürümü kaldırmaz işlemcileri. bunu anlayanlar zaten hipne oluyor.
- göt göbek eriterek, yatak oyunları yaparak filan gözü dönmüş bir erkeği aklındakinden vazgeçiremez kadınlar, bunlar boş uğraşlar. beynindeki kan çüküne hücum etmişse, bir defa düşünme ve görme melekeleri zayıflar, kadınların bu çabalarını görmez, görse de idrak etmez. bu durumdaki bir erkeğin hacamata ihtiyacı vardır, çükündeki kanın tekrar beynine gitmesi için kanı aldırması lazım, tüfeği boşaltmadan aklı başına gelmez.
- fransız daşşanın ezdiği şarap içen dallamalar için söyleyecek bişey yoktur, onlar da "kadın ruhundan anlayan erkek" havası vererek kendilerine kız tavlayacağını sanan kazmalardır. eşşeğe veren kadın metaforunu da muhtemelen o hiç izlemedikleri pornolarda görmüşlerdir:)

Batlamyus dedi ki...

Yahu erkek milletiyiz işte şahsen tek kaygım "kuş gibi hafif puşt gibi latif" olabilmek..

Fazla da taktığım söylenemez böyle şeyleri,şimdi bu parayla yatma olayından bahsettin ya sen,kendimden düşündüm biraz ulan şimdiye kadar hep abaza erkek ortamında böyle şeylerle karşılaştım,hiç böyle bir şey yapmadım ama şimdi ekrekliğe bok sürdürmemek adına da hep "ulan ben sizin gibi beceriksizmiyim ki bu iş için para dökeyim" falan dedim ama düşününce kazın ayağı böyle değil aslında,benim tam olarak düşündüğüm şey bu konuda ne kadın hakları ne de erkek egosu,bildiğin acayip midem bulanıyor bu tip kadınlardan.Böyle pavyon mavyon olayına giriyor insan ister istemez ama öyle bi yere gittiğimde içki bile içemiyorum,acayip kıllanıyorum.
Ha böyle temizlik manyağıda değilim ama kıllanıyorum işte:)

Ama şöyle bir şey de bu işi para için değilde zevk için yapan her kızla da beraber olma potansiyelimde var:)

Görüldüğü üzere erkek cinsi olaraktan daha tam karar verebilmiş değiliz biz,kafamız karışık...
Dünya turuna çıkmışsan eğer aynı limanda iki defa konaklamayı elbette istemezsin,ben böyle bakıyorum olaya.

Aşık oldugun kızla sevişmek kadar keyifli bir şey olamaz ama aşık olmadan sevişmekte rezil bir duygu değil açıkçası:)

Adsız dedi ki...

Sana Arthur Schopenhauer'in kadınlar hakkındaki düşüncelerini okumanı öneriyorum. (Ne de olsa zamanında Gogol için kavga etmişsin) O zaman kadınlar "inasnlar" ile "çocuklar" arasında olduğunu anlarsın :))

Eğlenilecek Erkek dedi ki...

Belki erkekler avucunun içine alınmayı değil elini tutmayı istiyordur.

Söylediğn gibi erkekler için sevişmek mekanik bir olay. Ancak bazılarımız zamanla yaşanılan mekanik olayın dışında aslında daha fazla tatmin yaratan bir şeyleri keşfedebiliyor. Buda aslında güven duymak, kendini vermekle ilgili. Belki toplumsal öğretiler, belki de yaradılışımız gereği bir çok kadını hamile bırakıp tohumlarımızı yaymak istiyoruz. Bu durum kadınların erkekleri duygusuz tek derdi zikişmek olan yaratıklarmış gibi algılamasına neden oluyor.

Seni söyle böyle ... yaparım diyen adam,sekste yaşanılan duyguları kendince(zavallı) dile getirmiş. Şiddet, masum olanı kirletme isteği, olaşılamıyanın en mahremine ulaşma bla bla bla. Bu şekilde istediğine ulaşırmı? -Hayır.

Adsız dedi ki...

bu mevzu birazda biyolojik bir olay erkekte sperm milyon tane olduğu için heryere serperek gezmek ister böylece içindeki üreme dürtüsünü tatmin eder... bilinçaltında en önemli olaydır bu...
eşekle yatan kadın gördünmü demişsin bir yorumda sen pornolara daha iyi bak neler neler var sıçmalsından itlisine atlısına kadar..... :)))))))) tabi ben hiçççç seyretmedim......

Adsız dedi ki...

yorumuma ek bu sex olayını fazla abartıyorsunuz evet aşklaxsex birbirini tamamlarsa zevk katmerli olur... ama sex yapmak içinde aşık olmak şart değil sexin ön şartı herzaman aşk değildir bazen bir 4x4 bazen iki yudum şarap hatta bira veya güzel bir iki kelam... (periskop)

bi dost dedi ki...

peki şimdi hanii sen beni çok seviyon ya, biz çok iyi anlaşıyoz ya, ben de mi erkek mantığına sahibim peki??

imzaa: böbüşüm bidost :P

Adsız dedi ki...

Bugüne kadar sadece netten 10 kadar kadınla birlikte oldum ve bu kadınların 6-7 si evli kadınlardı. Bu örneği şu koca Pucca yazısını çürütmek için sallamıyorum. 10 kadının 1 ine bile ulaşmak için hiç bir şey yapmadım. Onların açtığı yolda ilerledim ve üstelik seçiciydim. Sohbet edemeyeceğim yeterlilikte olmayanlara selam dahi vermediğim gibi özellikle beni etkileyebilecek donanımlara sahip olan kadınlarla olmaktan keyif aldım.

O ayda bir kere yumurtladıklarını aynı anda bir kaç erkeğe paylaştırmaya çalışanlara şahit oldum. Kadınların; dürüst görünen, düzgün yazan, kendini adam gibi ifade etmeye çalışan erkekleri hiç de dürüst bulmadıklarını; aksine kadınları neredeyse aşağılayan, aklı sikinde tipleri çok daha gerçekçi bulduklarını tecrübelerimden biliyorum.

Şu ortamımız olan blog dünyasında bile evli bekar bir çok kadının hatta tamamına yakınının yine bu camiadan birileriyle ama duygusal ama tensel etkileşim içinde olduğunu samimiyetle düşünüyorum.

Netle tanışıp hurraaa dediğim ilk dönemlerde, bir çok dişil unsurun ilk istediği şey resimdi.

Neticede net dışı yaşamlarında bastırdıkları her naneyi burada açığa çıkaran insanlar yığınıyız hepimiz. Peki tamam sikecek gibi bakmayın, bazılarınız hariç olsun tamam.

Ha bu arada; erkekler, ananı sikerim, seni bi sikerim kırk yıl bulanık sıçarsın neviinden sözlerini kendileri bile ciddiye almazlar. O sözler bir niyeti değil bir hakareti anlatırlar. Karşısındakini ezmek için karşı tarafın değerlerine hakaret ederler, hepsi bu.

Erkeklerin mükemmel varlıklar olduğunu anlatmak derdinde değilim, erkekleri anlayın diye yazıyorum bunları.

Erkekler belki tensel olarak sadık kalmakta zorlansalar da, duygusal düşünsel anlamda aslında sadıktırlar. Çelişki gibi görünse de, bir erkek gider ilk kez tanıştığı bir kadınla beraber olur, evine gelir, eşini/sevgilisini seviyordur. Erkek bu ayrımı yapabilen bir cins olarak tasarlanmıştır adeta. Evet bir kadınla beraber olur, evinin zilini çalar, sevdiği karısı karşısındadır.

Sonra bir erkeğin derdi çoğu kez kendisi iledir. En çok kendisini kendisine kanıtlamaya çalışır. Ergenlik döneminde kendisine bahşedilen aletlerle test sürüşü yapar. Eğer bir sakatlık varsa ya da kötü bir tecrübe yaşamışsa bunu aşmakta zorlanabilir. Geneleve genellikle reşit oldukları yaşlarda bunun için giderler. İlerleyen yaşlarda ise 2 çocuk doğurup götü göbeği birbirine karışmış karısına karşı erekte olmakta zorluk çektiği için gidiyor olabilirler, emin değilim.

Yaşı 35 lere geldiğinde göt göbek bağlamaya başladığında genellikle kendini bir kez daha kanıtlamaya çalışır kendine. Zaten monotonluğa yenilmiştir. Evdeki karısı ona ne kadar cazip gelmiyorsa, karısı da onun için artık takla atmıyordur. Hala arzulanan, tatmin edebilen, bir kadını etkilebileyen bir varlık olduğunu kendine kanıtlar ve rahatlar. (Bu kısmı genelevle ilgisiz)

Kısacası evet erkekler düz mantıklılardır, çözümcüdürler, kulağını tersten tutmaya çalışmanın marifet olmadığını bilirler.

Erkekleri böyle anlamaya çalışırsanız, başta verdiğim kadınlarla ilgili örnekleri bana küfretmeyip samimiyetime inanırsanız, daha anlaşılır bir zemine oturur.

Dip not koyayım...
Genelevde para karşılığı yapılan seks bir erkeği boşaltabilir ama tatmin etmez. Genelevdeki kadına ne bir değer ne de bir değersizlik yüklemez. Ücret mukabili yapılan bir masturbasyon halinden öte değildir.

ahmet dedi ki...

Gavur kısmısının dişisi "I fucked him" diyor, erkeği de aynı fiili kullanıyor. Benim Türk'ümün kafasında da kimin organı dışbükeyse o sikmiştir şablonu var.

Sen de senin hayatını sanki hormonların yönetmiyormuş gibi yazmışsın.

Adsız dedi ki...

işte be hocam ne güzel yazmışsın yahu adı üstünde küfür yahu yani hakaret bir erkek en nefrettiği kişiye senin ananı sikerim der anasını görürsede teyzeciğim nasılsın der amaç burda sikmek kelimesini yüklem olarak cümle içinde kullanmaktır. gerçekleştirmek değil.... pucca sende yazının başında erkekler basit yaratıklar diyorsun adı küfür(hakaret) olan bir cümleden bir sürü çıkarımda bulunuyorsun dediğin kadar basit yaratıklar isek bu çıkarımlarının hepsi yanlış demektir eğer çıkarımların doğru ise erkeklre o kadar basit yaratıklar değildir.... sence hangisi doğru
(periskop)

Fenasi dedi ki...

Serzeniş meraklısı bir başka tarafından tutmuş ama aynı yere getirmiş esasında.

''kadınları anlamak çok zor bikbik gezen insanlardan hoşlanmıyorum... erkekler daha garip, daha karmaşık bi yapı aslında... duygu ve davranış tutarsızlığı var.''

Erkeklerin büyük çoğunluğu için kendileri dahi farkında olmadığı halde ilişkinin lideri kadındır.

Öyle bir zafiyeti var erkeğin. ister duygusal anlamda kendinden daha narin gördüğü kadını kırmamak için olsun, isterse o hafif kıllı, ıslak, kutsal üçgene ulaşmak için olsun erkek kadının peşinde hep.

Ama Serzeniş meraklısının bahsettiği erkeğin karmaşık olması da bununla ilintili zaten. Yani esasında ben katılmıyorum. erkek cidden çok basit çalışır. Onu bu kadar kompleks hale getiren kadınların peşinden giderken takındığı hal, ne yapacağını bilememesi durumu.

Bir erkeği gerçek, katıksız, en sahici haliyle görmek isteyen kadınlar bunu için çaba göstermeli. İlkönce kıskançlığı bırakmalı. Erkeğin en korkutuğu şey kadının kıskançlığı. Adam bundan tırsıyorsa her türlü yalana, kıvırmaya başvurur. Alın size olayı kompleks hale getiren en büyük etmen ''yalan söylemenin'' ortaya çıkış sebebi.

kadın ve erkeğin farklı olduğunu kabul edip buna göre bazı konularda müsamaha gösterin derim.

Mesela seks yaptıktan sonra onu bütün gün alıkoyacağınıza bırakın gitsin halı sahada topunu oynasın, arkadaşlarıyla bilardo yapsın. Adam olan zaten bu elindeki nimeti anlayıp bir sonraki seferde seninle kraliçeler gibi ilgilenecektir. Haaa yok onu da yapmıyorsa, zaten o herifle beraber olmanın bir anlamı yokmuş.

Zor işler bunlar Pucca... Ve okurları... Fazla da kafay takarsan zaten işler yolunda gitmez. Skin taşşaaana denk hareket edeceksin kadın da olsan. Seni hakeden yanaşır yanına zaten...

Adsız dedi ki...

yavrum sana tek bişı dicem, yılın icadı: şu uzun masaj aletleri var ya, kıpraşıyo, ucunda da top gibi bişi var. hah o işte hem orgazm sorununa harika bi çözüm, hem de işini bilen adam gibi adama rastlayana kadar 3dakikada seni oyalar!

Adsız dedi ki...

Pehh pehh pehh nereye gidiyoruz, çivisi çıkmış bu dünyanın.

Hayretle yazıyı ve yorumları okudum.

Bana fazla ağır geldi ifadeler.

Daha fazla uzamaz inşallah bu konu.

saygılar

sinderellaaa dedi ki...

ben bu blogda gerçekten çok eğleniyorum özellikle yorumları okurken!:)))))

siminya dedi ki...

Bayıldım kız bu yazıya. Erkekleri bu kadar iyi tarif ettiğin için sana ödül vermek/vermem lazım.Ama hepsi için aynısı geçerli mi bilmiyorum hala "sevmediğim kadınla seks yapamam, imkansız" diyen erkekler var. Belki azınlıktalar ama varlar onlara haksızlık olmasın, madem erkeklerle daha iyi anlaşıyorsun ve madem eskiden bir at arabacıydın (haha bu süperdi) haklarını yememen gerek.
Bende malesef erkeklerle daha iyi anlaşıyorum, kadınların eninde sonunda bana gıcık olacağını hissederim ve olanlarda oluyor. Kadın dayanışması şusu busu işlerine de karnım tok, çünkü yalan.. ben onunla dayanışırken o belkide arkamdan el hareketi çekiyordur

Adsız dedi ki...

Malzemeler:
1 adet çay bardağı
1 çay bardağı pirinç
1 adet tavuk göğsü
4 adet mantar
1 tatiı kaşığı limon suyu

Yapılışı:
1 çay bardağı pirinci ve tavuk göğsünü ayrı sularda haşlayın. 4 mantarı limonlu suda haşlayın.Haşlanmış her şeyi bir kasenin içerisinde bir araya getirerek karıştırın. Üzerine limon suyu ilave ederek servis edip yiyin.Soğuk yyiyin çünkü bu bir neviinden salatadır. Kilo yapmaz, tavukludur. Hazırlarken gülersiniz.

sivil.ce dedi ki...

Sana yazılan yorumları okumak çok zevkli her konuyu dünyanın en felsefik meselesi haline getiriyorlar ya...ADSIZ(Sadece netten 10 kişiyle birlikte olan) arkadaşın yorumu ve Batlamyusun yorumları ilginçti.Senin yazın azcık gölgede kaldı ama hep okuyoruz merakla bekliyoruzzzzzz...

karton_piyer dedi ki...

...Hacı tavuk mu sikiyosun, ömründe kadın memesi sıkmamışsın ama maşallah ağzından düşürmüyosun kendi büllüşünü...

askerde bol bol vardı bu tipler. ağzınddan sikini düşürmüyor, çarşıya bi çıkıyosun bizimki tıssss. :D

sinderellaaa dedi ki...

bence batlamyus a ayrı bir yorum köşesi açman lazım pucca!:)adamın sırf yorumları bile konu olacak nitelikte!:))senin yazı biraz gölgede kaldı galiba!:))

hypo dedi ki...

mutfakta ascı olacaksın, sokakta hanımefendi, yatakta orospu

dedigimizde neden gercek anlamda ciddiye alınmıyoruz bilmiyorum. cok ilkel görünüyor olabilir ama cok basit. nedense hic kabullenilmiyor.

ESTHER dedi ki...

pucca harika karakter analizi yapıyosun nan sen. insan sarrafı gibisin helal olsun. görüşlerin artık benim için önemli. bundan sonra bir erkekle ilişkiye başlamadan evvel gelip sana danışıcam...

hermiyas dedi ki...

Şu adsız kullanıcının yorumları dikkatimi çekti; Netten 10 kadar hatunla beraber oldum diyen! Soruyorum; netten 10sa heralde normal yaşantından 1000 kadındır !? =)) Aslında bu neti nasıl kullandığında alakalıdır, ararsan mevlayı bile bulursun. Ha bulunmaz hint kumaşısındır ararlar seni bulurlar.

Adsız dedi ki...

Hermiyas' a yanıt:

97 yılının ılık bir bahar günüydü diye girip, mevzunun geri kalanını teknenin kıç tarafında barbekü keyfi yaparken devam ettirmek isterdim ama yerimiz dar.

Önce bir forum platformunda aklı başında yazılarla başladım nete. Burada yazışmalar, sohbetler, tartışmalar derken, ortam kendiliğinden bir şeyleri sağladı. Her insan belli donanımlara, kendini doğru düzgün ifade edebilecek yeterliliklere sahipti. Biri varken bir başkası olmamasına özen göstermek böylesi bir konu için ne kadar dürüstlük sayılabilirse, o kadar dürüsttüm.

Verdiğim rakamın biriyle dahi uff şunu da götüreyim diye önfikirli düşüncelerle dialog kurmadım. Birlikte olduğum insanların aklı fikri vardı, kimseyi kandırmadım. Kimse de beni kandırmadı. Burada bahsettiğim bu paylaşımların sadece cinsel önemi varmış gibi algılanmasını istemesem de milletin takıldığının sayı olduğunu görmekteyim.

Bir de bulunmaz hint kumaşından daha öteyim, önemliyim. Sen gibi herkes gibi tekim. Ve bir kumaşla karşılaştırılamayacak kadar çok önemsiyorum, önemsenmeye değer olan her şeyi.

Neyse uzun hikaye. Sonra da birine tutuldum ve senelerdir ondan başkasını gözüm görmedi, görmez.

Notingen: Pucca merhaba

Kunegond dedi ki...

Gerçekler ancak bu kadar güzel ve hoş anlatılabilirdi. Bravo.

blacklebron dedi ki...

Duy bunları sevgili sarma ..
Sıkamadın eziq feysbuk teşhircisinin biciklerini şimdi burda bize sallıyo da sallıyo :Pppp
Bu ilişkiler karmaşasının içine hiç girmiyim diyorum ama du bakalım nolcak şimdi ..
Ufaktan giriyorum !
Yok efendim o bunu sikiyomuş da yok bilmem neymiş de ..
Bu Cem Yılmaz'ın 3 saatlik stand up gösterisinden sonra gösteriyi izleyen bi amcanın yorumunda ZENCİ PİPİSİNDEN BAŞKA BİŞEY ANLATMADI ÇOCUKLARA KÖTÜ ÖRNEK OLDU'' demesi gibi senin şu koca yazıya yorum olarak ''EŞŞEK SİKİ DİYO BAŞKA DA BİŞEY DEMİYO'' damgası vurulmak üzereyken sağlam bir fren yaptırdın millete ((:
Uzatmıycam!
Arkadaşlar; Hiç bir erkek ayağına kadar gelen deliği kaçırmaz!
Ha o delik için kimisi geberebilir, bok gibi para dökebilir, ruhunu şeytana satabilir kimisi de hiç siklemez kendiliğinden gelir !
Yani siz kadınların bundan anlaması gereken şudur;
Erkeğin gözünde ulaşılamaz olmak ta sizin elinizde orospu olmak ta ..
Erkekler o çok kıymetli deliğe ulaşmanın karşılığında karşısına çıkacakları düşünerek -ilişkisinin bitmesi gibi- ve bunları göze alarak hareket etmesse, yaptıkları tam olarak elinde patlar ..
Yani biz erkeklerin bundan anlaması gereken de şudur;
HİZMETÇİYİ SİKEN BULAŞIĞI YIKAR !

Adsız dedi ki...

Pucca insanı hala yeni manitadan bahsetmediğine göre ondan da soğudun. Sevgili bulsan da şu bize dair gözlemlerini aktarıp toy kızları korkutmasan. Senin derdin beni gerdi bana noluyorsa :D

Adsız dedi ki...

okudugum en guzel yazındı.

Adsız dedi ki...

hayat ne güzeldi ya. moralimi bozdun şimdi sen benim. gerçekten delik hiç fark etmiyo mu? ne deliği olursa olsun öyle mi? off ya. bu düşünceyle nasıl sevişebilir insan bi daha?

Adsız dedi ki...

delik ayrımı yapmayan erkekler mi? peah...yok böyle bir şey! saçma sapan kişilikleriyle, saçma sapan erkeklere denk gelmiş kadınlar böyle düşünür, doğaldır. tencere kapak olayı.

bir erkeği bilmem kaç dakikada tavlarım diyen biri de vardı yukarıda. güya erkeğin ne kolay bir mahluk olduğunu kanıtlayacak. aslında şimdiki konjonktür bu işte. sen adamı tavladığında adam delik ayırmaz oluyor da sen ne oluyorsun?

kısacası benzer, basit, sığ zinhiyette olanların, birbirlerini kerbelada bile bulmasından başka bir şey değil bu konu. delik ayırmayan cinsten erkekler, ne hikmetse bir süre sonra o deliği ayırır oluyorlar, yani şikayet edilen bu sanırım:)

kapı çaldı, delikten baktım, erekte oldum, deliğe çapkın çapkın baktım, hahahaha ...gidin işinize bea

Bize koyan koymuş dedi ki...

@yukardaki adsızın bir delik görmediğine kalıbımı basarım. O kadar adam uzun uzun açıklamışlar, üstelik okurken ne kızdım nede sinirlendim. Ama böyle ille yazan kişiyi çürütmek için sende o...sun maksatlı yazanlar da olmasa. Yorum yazanlar için test yapılması gerekli bu yüzden. Bir kadının erkeği tavlamasının kolay olduğunu bilmeyen yok. Ama seni tavlamaya çalışan biri çıkmadıysa bu yazarın suçu değil.

Adsız dedi ki...

pucca, seni uzun zamandır sessiz sessiz takip etmekteydim. Sonra bir de baktım bir yazı yazmışsın erkeklerin uçkur düşkünlükleri üstüne, bu yazı benim 2 senelik kocam tarafından aldatıldığımı öğrendiğim zamana denk gelmesin mi..
yazmak şart oldu.
erkekler basit varlıklar, sadece ve sadece seks üzerine kurmuşlar bütün hayatlarını, yukarılarda bir adsızın dediği gibi ortaya karışık bir şeyler yapıp sonra da kapıyı açan sevgili karısına canım cicim diyen erkek, benim gözümde dibin en dibindedir.
onun için kimse aşktan, meşkten, zevkten, sefadan bahsetmesin. her hal ve şart altında kafası sadece tek yöne çalışan zavallılarsınız hepiniz!

Adsız dedi ki...

Delik, delik, delik, delik ... baska mevzu yok mu?

Adsız dedi ki...

"Bize koyan koymuş" nickli müstesna insana:

Yazan kişiye paralel düşünmüyorsan, onu çürütmek için kendi savını ortaya koyarsın. savını ortaya koyarken otomatik olarak yazıyı yazanı da eleştirmiş olursun. yazıyı yazan, erkekleri genelleyip fahişe muamelesi çekiyorsa ve sen de erkeklerin aydaki dişilerle değil de dünyalı dişilerle bu eylemi yaptığını biliyorsan, bu fahişelik eyleminde dünyalı dişilerin de en az erkekler kadar payı olduğunun altını çizersin.

farkında değilsiniz hala.
erkek var erkek var. dişi kısmısının her ferdi, kendisinde ıslak bir delik var olduğu ve erkeklerin de bu deliğe kul köle olduğu tezinden yola çıkarak, erkeğin her delikliye tav olacağından bahsedebilme cüretini göstermeye başladı. başka anlatımla, deliği olan konuşuyor.

yok böyle bir şey.

afrikanın balta girmemiş kesimlerinde ve canım yurdumun ilk deneyimini eşekle yapan kesimlerindeki erkek kısmısının deliğe yüklediği anlamı alıp, onu genelleştiremezsiniz.

bir başka açılım yapalım. pucca kullanıcısı yazısının bir yerinde yanlış anımsamıyorsam sarma dediği ex dalgasının, puccanın kan kardeşi dediği dişil unsurla yattığını yazmıştı. e ee kan kardeşe gram laf yok.

hadi bir başka açılım daha yapalım.
zamanın behrinde sevgilim dediğim kadının bir başka kadın arkadaşı ile tanışacağız. bu arkadaşla net üzerinden sohbetler etmişiz. bu sohbetlerde arkadaş kendini kadın değil adeta ilah ilan etmiş. afroditin internet şubesiyle sohbet ediyorsun sanırsın, o kadar diyim sana ben.
neyse, randevular verildi, buluşma yerinde bekliyorum. az gecikince cepten aradım, geliyorum şu şu plakalı arabayla 1 dakika sonra dedi. baktım ileriden bana doğru verilen plakalı araç geliyor ama araçta denge yok. arabanın sol tarafı yere değdi değecek, sağ tarafı da kalktı kalkacak. lan dedim bu ne amına koim.

neyse durdu bu yanımızda. içinden bir afrodit çıkacak diye bekliyorum. ama onun yerine sanki 3 afrodit bir olmuş da voltranı oluşturmuşlar gibi nerden baksan 140 kilo ağırlığında, banyo baskülüyle değil de az ilerideki kömür ocağı kantarıyla tartabileceğin bir hatun çıkmasın mı.

ve ben o tanışma merasimi boyunca o voltranlaşmış hatunun, erkeklerin kendisine nasıl hayran oldukları muhabbetini dinlemeyeyim mi...

ya kadın milleti hakikaten garip. ve gerçekten o delikleri var diye tapınılası varlıklar oldukları tezinde bu kadar iddialılar.

ve benim bir delik görmediğimi yazan sayın kullanıcı sağolsun, iltifat etmişler. keşke görmeseydim ve keşke ilk kez görmeye namzet biri olsaydım da zevk denen unsurlarım tavan yapsaydı.

delik bir ayrıntı arkadaşlar. ama asıl belirleyici olan o deliğin kimde olduğu.

bir erkek olarak bunu derim.

saygılar sevgiler, delikli geceler inşallah.

PuCCa dedi ki...

sarma değil beni aldatan ilk erkek arkadaşım lisedeki yani, aldatma sebebi ise belli ihtiyaçlarını karşılaması lazımmış benimlen yatamadığı için onla yatmış..

şimdi insanın ilk sevgilisi bunu yaparsa benim sizi bu şekilde görmem kadar basit bir durum yoktur.. bu birincisi

ikincisi ise benim burda sorduğum şey neee senin kendini bana böyle diyolar anneee diye ağladığın olay ne..
arada duygusallık olmadan sevişebiliyorsunuz.. yapmıyor musun? bana allanı seversen yapmıyorum aşık olduğum kadına saklıyorum ulu çükümü deme.. garip geliyor bu işe para vermeniz.. bunu merak etmemde şaşılacak bişey yok empati kuramadığım bir mevzu..

yani bir erkeği baştan çıkarmak çok kolay birşey. üstelik cinsellik kullanmadan.. bunda da aa oo uu yapacağın bir mevzu yok.. asıl önemli olan devamını getirmek çünkü, dikkat çekici biriysen gözünü çevirdiğin tarafın sana gelmesi an meselesi.. ama diyorum sonrası var mı yok anacım valla yok malak oldumu anlayınca gidiveriyolar.. yani ıslak şeftali değil mevzu burdaki..
diğer merak ettiğimse nefret ettiğiniz kişilere organınızı sokma isteği nerden geliyor.. ama küfürmüş, yokmuş öyle bişi düz olarak görüdüğümden dolayı, sikmek sikmek anlamı taşıyo diye düşünmüştüm..

sevgili 10 kişiyle yatan adsız arkadaş senden almam gereken hayat dersleri var sanırım.. yeni fanfinimi netten buldum ilk kez böyle bir bok yedim senin yazdığını okuyunca böyle bir güvensizlik çöktü omzuma...

ve batlamyus açıklamaların için teşekkür ederim.. dürüstlüğün ve açıklığın için seni ayrıca kutlarım.. çok güzel yazmışsın iki dakkada hayran bile bulmuşsun kendine :pP

Adsız dedi ki...

10 hatunla yattığını açıklayarak konuya sayısal ışık tutmuş adsız arkadaş Atina' dan bildiriyor.

Şimdi şu yukarıda görmüş olduğun Pucca Günlük yazısına dikkatlice bak. 10 a kadar sayınca uyumuş olacaksın. O andan itibaren bana teslim olacaksın. Ruhunu teslim etme yeter:)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10...

Pucca 17 yaşına git. Lise çağındasın. İlk erkek arkadaşınla kan kardeşin kolbastı oynuyorlar. Senden; 1- O olayda kan kardeşin olan kız da mı seninle yatamadığı için erkek arkadaşınla yatıyordu? 2- O olay ışığında neden sırf erkek tarafını mimledin? gibi soruları kendine sormanı ve cevabını kendine saklamanı ve sonrasında da o olayı ve sonuçlarını tamamen aklından çıkarmanı istiyorum.

Yine 10 a kadar sayıp parmağımı pıtlattığımda uyanacaksın ve uyandığında o olay anılarından silinmiş olacak.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10...

Pıtt!

uyandın mı? :)

PuCCa dedi ki...

Lisedeki sevgilimin yatma mevzusunda kızı suçla diyorsunuz ama.. hatunun bana söylediği şey, "seniinkinden baştan beri ben hoşlanıyodum" çocuun bana söylediği ise "sen benle yatmayınca başkasıyla yattım. isim cisim bir önemi yok." şimdi kız olduğum için, şerefsizliği bilmem neyim hepsini geçerek en yüzeysel şekliyle olaya baktığımda erkeğin açıklaması daha mantıksız geliyor. kız yazık sevmiş yani..

ama hipnozum bittiinden artık kendime geldim. ayy erkekler siz ne cicili bicili egicik ügücük şeylersiniz :pP

Jaensue dedi ki...

Böböşüm:p bu iki soruyu bende hep soruyordum kendime hele o ikincisini "nasil nasil yaneeeea:p (bu da sarma yegeni modu)diye... ama di$i oldugumuzdan anlamiyoruz anlayamicaz da galiba

Adsız dedi ki...

3 günümü aldı yazılarını okumak. Bütün detayları birleştirip kim olduğunu bulmam zor olmadı o yüzden. Benim için neye benzediğinin bir önemi yok ama yüzünde acı çekmemiş hala çocuk kalmış saf bir ifade vardı. Marilyn gibi, gözlerin başka yüzün başka şey anlatıyordu. Sonunun öyle olmamasını dilemekten başka çarem yok sanırım.

Adsız dedi ki...

valla ben internetten 10 kişiyle de 100 kişiylede olmayı yada delik mevzusunu falan anlamam hepsi tamamen kişiliğe kişinin hayata bakışına insanlara davranışına bağlı .ben 7 yıllık evliyim ve eşimle internetten tanıştım.tanıştıktan 3 ay sonrada evlendik bu eylülde 7 yılda bitiyor 8 olacak .ben şunu bilir şunu söylerim sen insanlara ne gözle bakıyosan nasıl yaklaşıyosan aynende onu buluyorsun karşındakine delik diye bakarsan delikten başka bişeyde bulamassın yada karşındakine delik düşkünü diye bakıyosan aynende onu buluyosun .yalnız şunu belirtmedende geçemeyeceğim buradaki blok yazarı ve yorumcular sanki türkiye şartlarında yaşamıyorlar bazı değerleri yok sayıyorlar öyle yaşıyorlar yada öyleymiş havasımı veriyorlar anlamadım (hande)

PuCCa dedi ki...

internetten bulduğu kişiyle 3 ay içinde evlenen sensin, birde bana ve burdakilere başka dünyada yaşıyorsunuz diyorsun.. Bana sen daha ilginç geldin valla hande, 3 ay ne demek..

Adsız dedi ki...

ben bir kaç önceki yorumda eşim tarafından aldatıldığımı öğrendiğimi söyleyen adsızım :) bende eşimle internetten tanıştım 6 ay içinde evlendim. Eşime karşı manyak bir inanç içerisindeydim. Herkes yapar o yapmaz diyordum, yapmış...
Bence sen de birazcık dikkatli ol hande kardeş, ben aldatmayan erkek olduğu konusunda çok ciddi şüphe içerisindeyim. Sadece ufak hafiyeliklerle kabak gibi ortaya çıkarabiliyormuş insan. Uçkurlarının derdine öylesine düşmüş ve sevgili karılarının ona olan inancına öyle inanmış oluyorlar ki benim anladığım çocukların bile güleceği mantık hataları yapıyorlar.
Kadın olmak zor zanaat, güzel olacaksın, cin gibi olacaksın... gerçi yapan yapıyor yapacağını da ne fayda!

Adsız dedi ki...

puccacım ben evlendim herkesin yaşadığı evlilik sorunlarını bende yaşadım ama şu an bekar olmak istemezdim şu an 6 yaşında bir kızım var ha başka bir erkekle olmakta asla istemezdim benim bahsettiğim başka dünya senin anladığın değil sanırım herkes bu dünya ile ilgileniyor ve yattığı adamın sayısını tutuyor 10 veya 100 evlilik kurumu bazı ahlaki değerler sıfır üzerinden değerlendiriliyor.bide internetten evlenmeyenlerin kocası aldatmıyor diye kuralmı var internetten tanışılanla evlenmeyi neden garipsiyorsunuzki sizlerde internettesiniz hepiniz normal insan sıtandardının dışındamısınız sizin herhangi birinizle evlenilmezmi yada normal hayatta 3 ayda evleniliyorda internetten tanışılanla niye anormal oluyor pucca karşımdaki insanla ortak paydalarım vardı değerlendirdik yaşımızda küçük değildiki neyi beklicez büyüyelim diyemi askerlikmi para biriktirmeyimi ev almayımı hepsi bizim için önemsizdi eşimin kardeşi nişanlandı tam 2 yıl beklediler birbirlerini tanıcaklarmış bu arada ikiside 36 ve 38 yaşlarında biri üniversitede öğretim görevlisi biride adliyede ağır cezada müdür bu insanlar 2 yıl bekledi sonuç birbirlerine girdiler kavga gürültü arıldılar ha diyeceksinizki iyiki beklemişler ama öyle değil işte evliyken bazı şeyler kaldırılıyor ama bekarlıkta karşındakinin en ufak hatası gözünde büyüyor neyse benim düşüncelerim buralara sığmaz sonra bi ara uzun uzun anlatırım ama pucca ilginç bir insan olduğumu söyleyen ilk sen değilsin ben bunu çok sık duyuyorum belkide bundandır(hande)

Adsız dedi ki...

kadin-erkek iliskileri uzerine ahkam keserken buyuk hakikat ifsa ettigini zanneden kifayetsiz yorumcular:

erkege neden 'eril' degil 'erkek' deyip, kadina neden 'disi/disil' diyorsunuz? biyolojik cinsiyetle toplumsal cinsiyet arasindaki farki idrak edebiliyor musunuz? kadin'i disilige indirgemekle, delige indirgemek arasinda bir fark var mi? yazinin anlatmaya calistigi durumun pamukta buyumus fasulyeleri gibisiniz. Phallogocentric desem anlamayacaksiniz, 3 tane tassakli kelime yanyana gelmis beyninizi sikiyo di mi koclar? O zaman CUK BEYINLI diyeyim, sifatinizi bulun.

ben de bol karadelikli gunler diliyorum size. (Anal seks demiyorum ey 'esref-i mahlukat', KARADELIK diyorum) birine girin kutleniz cisminiz kaybolsun gitsin icinde.

Adsız dedi ki...

Canım benim kalp ya da böbrek yetmezliğin yoksa bi insomin al, sakinleş...

Bi mum ve tütsü neyin yak, ortam hazırla ne biliyim. Delikli mevzulara girme sen, bi yerine bişey olcak valla, bu ne sinir.

NN dedi ki...

kifayetsiz yorumculara hak ettikleri yorumu yapan adsız. harikasın. ağzına sağlık. okuduğum en baba yorumdu.

internetten koca da çıkar karı da çıkar. iyi insan da çıkar kötü de. ama uzun ömürlü evlilik çıkar mı bilinmez. netcede internet dünyada bile çok uzun zamandır yok. gelin biz bu güzide konuyu :P bir 25 sene sonra konuşalım.

hala blog vs olursa adsız yorumcular şöle yorumlar atsın

"anam ile babam nette tanıştı 3 ay sonra bendenizin tohumları atıldı" falan fıstık. "

herkese mutlu günler

Adsız dedi ki...

NN:

""seni seviyorum kendine dikkat et bana lazımsın" diye bir de mesaj çaktım öküze. cevap gelmedi. kendimi suçlu hissediyorum ya. sanki kocam."

Yanlış gelmiş olmayasın sen NN. İlişkide olduğun varlık grubu için http://www.hayvanlar.org/Kategori/166/Okuz-Resimleri ...Böyle yerleri yorumlamalısın bana kalırsa. Ha bişey daha; arkadaşın da sana inek mi diyor?

Adsız dedi ki...

pucca, oray eğin madiclara.blogspot.com da çok dehşet yazıyor, gülmekten kırıldık, sen de bak:)
oray'ın gay olduğunu biliyorduk da adam tuttu blog yazmaya başladı.

PuCCa dedi ki...

ya orası orayın mı? ben başkasından şüpheleniyordum ama. O clupteki bebe falan bildiğim birinin eskisiydi.. Valla eğer orayınsa basındaki gayler hep aynı adama dadanmış..

Adsız dedi ki...

Insomil degil, kivam artiricisi eksik kalmis zerzavatin yarattigi flatus'e care lazim asıl insanlik icin. O zamana kadar tesbihli kirigindan ogrendigin agizlari, agdacida cevirdigin geyikleri 'neyim' sık sıkabildigin kadar. Atalarimizi dinleyip yegnigi yel'e teslim etmece artik.

Adsız dedi ki...

ben de hande gibi netten buldum eşimi ama biz 1 ay da evlendik ve 5 yılı devirdik. pişmanlığım da yok çünkü aradığım gibi birini buldum.
bir yorumda denildiği gibi neyin peşindeyseniz o sizi buluyor. aklı yöneten uçkursa, oraya yönelmeniz ve oraya göre yaşanması normal.eğer istenen mutlu ve güzel bir hayatsa, herşeyin uçkurdan ibaret olmadığının farkındaysa insan ve hatasız insan olmayacağını da biliyorsa tahammül sınırı artacağı için elindekinin değerini bilir ve ona göre davranır. ne erkekler ne de kadınlar o kadar basit yada ucuz değil. uğraşmak istemeyenler hem hayatı, hem insanı basit görerek beynini yormaktan koruyor.
E.

Nurgül dedi ki...

böböşşş yine harika yazı ;)

yayıncı dedi ki...

pucca arkadaşım şimdi ben okudum bu günlükleri yayın işleriyle uğraşmaktayım. yani söyleyim dedim bir ara kitaplaştırmayı düşünmelisin

NN dedi ki...

@ adsız
aynen bana ineğim diyor :)

demiyor da dese bile ben bunu sorun etmem.düşüncen için ise teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

Reca ederim NN
Bir samanlıkta kocayın

ve diğer bana laf sokuşturan kullanıcı:
(Kalabalığı yararak ortama dalar ve açılın ben doktorum der)

İnsomil değil...doğrusu insometre olacaktı. Dozajı arttıralım, sen çift tarife kullan. Böyle de sankinleşmezsen tüm kutuyu bi anda dene...Etkilidir bak.

PuCCa dedi ki...

ya yazıyosunuz ama ben azcık salağım şu adsız yerine bari bir isim yazıverin de hangisi hangi adsız kim kime nasıl ne demiş, şimdi hangisine carlayayım falan gibi şeyleri çözmekle uğraşmayayım :pP

NN dedi ki...

sevgili PuCCa
yazılarını her zamanki gibi okurken süper bir yorum ile karşılaştım. açıkcası adsızdı yorumu atan ve en baba yorumdu. çük beyinli insanlara karadelikli günler falan diledi. alkışladım kendimce. sanırım bunu okuyan "bir başka adsız" rahatsız oldu.

aynı adsız erkek arkadaşıma taktığım rumuza dahil karıştı.olay budur. bir de sana yorum atmamalıymışım. yorum atmam gereken hayvanlar alemiymiş. bir de link atmış çok düşünceli adsız.

iki adsız olunca ve bunlar birbiri ile tartışınca anlaşılmaz bir hal alıyor tabi durum.

neyse böle işte. tuhaf geliyor bazı şeyler çok tuhaf. oku geç di mi. saldırma hakaret etme. savaşma birileriyle. kendi doğrularını başkasına dayatma.

fransız birinin dediği gibi;
bırakınız yapsınlar bırakınız vs vs.

valla çok zaman oldu unuttum sözü. öle işte.

barbieater dedi ki...

ehue 5 posta postası tadında olmuş bu yazı. kutlarım da yaw şu kısım biraz karışık. suçlanan erkeklerin birlikte oldukları kişiler yine hatunalr değil mi? yoksa hatunlar da da bir ayrım mı var. süper ahlaklılar ve erkek gibin milyonlarca yımırtası olup ta herkesle yatanlar. eğer öyle bir şey varsa duy sesimi kutsal yımırtalı kadın. erkeğin burda:D
bu arada bir ilginçlik de daha var merak ettiğim. tamam erkekler çok abaza tuttuğunu ziker affetmez. peki neden bu kadar parayla ilişki içerisnde hatun var? neden dünyanın her tarafında olan bir meslek fahişelik? toplum şartları mı? parasızlık mı? walla dünya zengini isviçre de isveç te bilem sürüsüne bereket. yoksa kadınlar için seks, para kazanılabilecek kadar rutin hale gelebilen önemsiz bir olay mı? erkekler için seks o kadar önemli ki -anladığınız üzere- en büyük silahımız penisimiz. hakaretlerimiz bile onunla. bir nevi putumuz o(ehue fazla coştuk:) peki pek sevgili bayanlar için nedir kukuları? dünyanın her yerinde rahat rahat satabildiğinize göre pek de önemsenen bir şey değil galiba(yazar burda sadece soruyor aman ha:) peki çok da önemsenmiyorsa, uzun süreli bir ilişkide de bir noktadan sonra aynı monotonlukta yaşar olabilir misiniz cinselliği? acaba er kişi neden kaçar başka sultnaların koynuna? ben bilmem, beyim bilir diyorum...

yayıncı dedi ki...

bak dostum ben cok cok ciddiyim bunu kitaplaştıralım. ankarada bir yayıneviyiz bu arada.

Adsız dedi ki...

"NN dedi ki...
kifayetsiz yorumculara hak ettikleri yorumu yapan adsız. harikasın. ağzına sağlık."

Konuya böyle başlarsan yani karşı tarafa direkt kiyafetsiz diye girersen, karşı taraf da sana girer bu kadar basit NN.

"anam ile babam nette tanıştı 3 ay sonra bendenizin tohumları atıldı" falan fıstık. " demişsin devamında...

yani netten birilerinin bulunmasına öyle abidik anlamlar yüklüyorsunuz ki, buraya içini dökerken iyi, arkadaş, dost bulurken iyi, buraya dünya kadar zaman ayırırken iyi ama iş buradanb birileriyle evlenme kıvamına gelmişse o zaman tü kaka. E ben de naptım, kalktım senin net dışında seni seviyorum dediğin adama nasıl hitap ettiğini kopyaladım senin yazılarından.

Şunu demek istedim kısaca. Nerede olduğuna göre değişmez insanlar, her yerde aynı sen değil misin. Sen her yerde sen olduktan sonra orası net olmuş umumhane olmuş farketmez.

Birinin sana haketmediğin halde hakaret etmesi senin değerinden hiç bir ortamda düşürmez. Yaklaştırdığın oranda yaklaşabilir her insan. Net de olsa reel de olsa bu böyle.

Biri çıkıyor oradan üstün varlık gibi, diğerini ezecek ya, o kusursuz ya, bütün ilişkileri mükemmel ya, uçkurunu ya da içerlek unsurunu sırf aşık zamanlarında kullandı ya...diğer herkes kifayetsiz.

Senin öküzlü yazından örneği, önce en basit iletişimlerdeki bayağılık konusunda empati kur ve sonra bir takım insanların kifayetsizliklerine iliş diye verdim.

Ulan iyi ki çıktık dedik şurada 10 kişiyle beraber oldum diye he. Ya ben onlarla olduysam onlar da benimle oldu. Aklım uçkurumda değildi, çok keyif aldım hepsiyle her şeyi paylaşmış olmaktan. Uçkur denen şey belki bu paylaşımlarda en önemsiz ayrıntı.

Onları küçük düşüren bir şey değil ki bu.

Neyse uzar bu. Hem sıkıldım zaten.
Kifayetsiz diyen diğer Adsız beni fena morarttı, mat oldum.

Tamam mı NN, sen mutlu ol:)

NN dedi ki...

o kadar çok adsız var ki zahmet edip bir nick seçmiyorsunuz.


***

"kadin-erkek iliskileri uzerine ahkam keserken buyuk hakikat ifsa ettigini zanneden kifayetsiz yorumcular:

erkege neden 'eril' degil 'erkek' deyip, kadina neden 'disi/disil' diyorsunuz? biyolojik cinsiyetle toplumsal cinsiyet arasindaki farki idrak edebiliyor musunuz? kadin'i disilige indirgemekle, delige indirgemek arasinda bir fark var mi? yazinin anlatmaya calistigi durumun pamukta buyumus fasulyeleri gibisiniz. Phallogocentric desem anlamayacaksiniz, 3 tane tassakli kelime yanyana gelmis beyninizi sikiyo di mi koclar? O zaman CUK BEYINLI diyeyim, sifatinizi bulun.

ben de bol karadelikli gunler diliyorum size. (Anal seks demiyorum ey 'esref-i mahlukat', KARADELIK diyorum) birine girin kutleniz cisminiz kaybolsun gitsin icinde. "
***

işte bu yorumu yazanın aklına hayran kaldım. bu bir adsız. keşke bir nick seçseydin.

diğer yorumlar için bir şey demiyorum. ben bunu alkışlıyorum hepsi bu. alınan alınır.

keşke o cümleleri ben kursaydım. zekam elvermedi :P

kifayetsiz lafını da o çok saygıdeğer adsızdan ödünç aldım. ben kurmadım ilk. keşke kursaymışım.

bu arada öküzüm ile ilgili olarak. o biliyor telefonumda öküz diye kayıtlı olduğunu dahası öküz diyorum ona zaten birlikteyken. yüzüne de diyorum arkasında da diyorum. sorun değil yani benim için.

Allah herkese kalbi kadar versin.

Adsız dedi ki...

Yani seviyorum dediği adama öküz diyen biriyle ne, nasıl tartışılır bilemedim. Sen duyan razı, diyen razı sana ne diyorsun dimi?

Konu zaten arkasından deyip demediğin değil. Konu, sevgi kelimesi ile öküz kelimesinin yanyana geldiği anda ortaya çıkan tezatla ilgili.

Dilersen seksten ve kifayet konularından önce daha temel değerlerimiz olan sevgi, saygı gibi daha öncelikli şeylerden bahsedelim diyeceğim ama inanıyorum ki bunu benimle tartışmayacak kadar hakimisindir bu konuların. Senden öğrenecek değilim de diyebilirsin.

Diğer Adsız sinirlisinin hayran kaldığın yorumuna gelince, tecavüzcü coşkun un bir filmine yorum yapıyor gibi.

"Nasılsa anlamazsınız, sizi kuş beyinliler. Ben var ya bennn benn yarattım terimleri. Biyolojik cinsiyetle toplumsal cinsiyeti ayıramazsınız daha sizzz. Dişi dediğinizde de kadını bir delikten ibaret görüyorsunuzzz"

Bence yorumlara konu olan Pucca yazısını okusaydı ki okuduysa da anlasaydı, yazıda zaten sikme sokma boşalma küfretme gibi eylemlerin neden bu biçimiyle yapıldığını anlamaya çalışan bir Pucca yazısını da görebilirdi. Demek ki o halde yazı konusu zaten insanların aynı zamanda biyolojik cinsiyetlerini de anlamak adına.

Yorumlar da bu minvalde ve blog yazarının lisanına uygun argo betimlemeler içerebiliyor. Kaldı ki hayran kaldığın yorumcu da kimseyi anlamaya falan çalışmıyor. Yorumunun sonunda Çük beyinli diyebilmek için yazdığı her şey. O da tıpkı eleştirdiği insanlar gibi öndeki çıkıntılı ya da girintili uzuvları üzerinden gönderme yapıyor, toplumsal kişiliği falan düşünüp bilgilenmek bilgilendirmek derinde hiç değil..

Yani NN, hayran kalabilirsin elbette. Ego dünyasındayız ve onun egosu için de NN ler lazım.

Bir nick alacağım yakında sanırım. Bir blog bile açabilirim. Açarsam beklerim kifayetsiz yazılarıma :P

NN dedi ki...

itiraf com gibi olcak ama;
pek sevgili o saygıdeğer adsız bana ulaş :P. iyi ki sana hayranım dedim bak hayatım yargılandı. sevdiğime öküzüm diyormuşum. diyorum seviyorum onu.

her lafını beğendim ama son cümle süperdi."birine girsin kütleniz kaybolsun gitsin içinde."

işte bu be dedim.

not: pucca bu konuya son yorumumdur. rahatsız ettiysem affola güzelim.

selllenna dedi ki...

en güzeli öyle cosmo fln okumamak
ilk başta ben bilmem demek, sonradan aa herşeyi senden öğrendim demek..
off uzun süreli ilişki nasıl yürütülür?
nasıl olur da bütün ilişkileri 3 yıldan fazla süren bir erkekle 4 ay çıkmayı başarabilirim :(
bu erkek ideal koca adayı olur, düşün yani benden önce 4 yıllık benden sonrada 2.5-... ve devam ediyo, ve ben hala unutmadım
of ya ayrılsınlar ve bana dönsün bende onu reddedeyim yoksa unutamıcam ..

Adsız dedi ki...

Pucca seninle tanışmak istiyorum. Mail adresini kullanıyorsan seninle iletişeme geçmek istiyorum.

sinderellaaa dedi ki...

pucca;Hayırdır!sesin soluğun kesildi,kriz geçiyor diyorlar ,yoksa işler açıldı çok yoğunsun da ondan mı yazamıyorsun?

Adsız dedi ki...

Acilin doktorum diyorsun da, recetesini dagitmaya heves ettigin ilacin adini ilk seferde dogru yazabileydin de havan sonmeyeydi. Bir elinde torpusuyle bankodan gaita ornegi teslim alan yavrucak olmayasin?

Adsız dedi ki...

ya pucca önceden hergün yazıyordun yada 1 gün yazmasan 2. gün mutlaka yazıyordun ama şimdi bu günlük değil haftalık gibi olmaya başladı ?

Adsız dedi ki...

"Canım benim kalp ya da böbrek yetmezliğin yoksa bi insomin al, sakinleş..."

demişim sayın sinirli kullanıcı.

bak bu da ilacın ne işe yaradığını anlatan sayfa.
http://www.ilacrehberi.com/cgi-bin/vademecum.asp

yani açılın diyosak biliyoruz da diyoruz. ilacın adını bir seferde doğru demişim ne ilginç:)

ayrıca elinde törpüsü olanlar kadın kısmısı. sen onlara kafası basmaz mı demek istiyosun hı? noldu biyolojik cinsiyet, toplumsal cinsiyet ayakları? koktu mu?

insominde ısrar ediyorum.

Seddosh dedi ki...

HAni alkış... Pucca sessiz okuyucundum, bu yazı süper olmuş..

Adsız dedi ki...

İlginç tespitler ve yorumlar. Bana da yazmak farz oldu böyle bir konuda. Evet eşekle, köpekle, hatta keçiyle olabilen erkekler var. Bunlar memleketimizin genelde belli olan kesimlerinden olan insanlar. Peki köpekle veya başka aparatlarla bi şekilde olan kadınlar yokmu? İğrençlikse hepsi iğrençlik..tamam biz erkekler kutsal varlıklar değiliz de kadınlar çokmu kutsallar, dahamı temizler? Bundan20 sene önce genelevlerin hepsi açıktı ve erkek kaynıyordu kuyruklarda. (Araştırma konusu için bazı aralıklarla gidiyorum duruma bakmaya) şimdi boş..neden biliyormusunuz..çünkü artık dışarısı orospu kaynıyor, veren verene.. Biz erkekler ..m düşkünüyüz tamam, uçkur davasındayız tamam..peki bayanlar çokmu temiz..neden jinekolog arkadaşım kürtaj yapmaktan başka işler yapmaya fırsat bulamıyor öyleyse? Veya kızlık zarı dikmekten başını kaldıramıyor? Kadınlar çokmu temiz saf ve masumlar yani? Erkekler a.. düşünüde kadınlar para ve lüks düşkünü değilmi? Birçoğu buna sahip erkek aramıyormu özellikle? Yani bir çoğu birşekilde satılık değilmi? Yukarda bir bayan kocasının onu aldattığını yazmış..merak ediyorum boşandımı acaba, yoksa hala bile bile onla yatmaya devam ediyormu, ve onla yaşamaya? Kadınların geneli koca eğer zenginse aldatıldığını bildiği halde onla olmaya devam etmiyormu? Erkek a.. peşinde de, kadınlar ne peşinde? Erkekler delik arıyor tamam, erkekler kadın ve a.. düşkünü tamam, ee buna meydan veren, fırsat verenler kimlerr? Siz kadınlar bir erkeği kolaylıkla tavlıyorsunuz bu hoşunuza gidiyor, bunun için gerekli olan tek meta bedeniniz değilmi, bunu kullanmıyormusunuz?
Seks ayağa düştü evet, çünkü insanlık ve değerler ayağa düştü. Sevmeden yapmak 31 çekmekten daha iyi tabiki, çünkü birde bunun havasını atar erkek, yukarda bir arkadaşın nette 10 kadın yaptım demesi gibi..sonra erkek skorunun övüncünü yaşar sayı olarak, hele birde yataktada iyi skorlar yapıyorsa tam ve mutlu bir erkektir artık..evet bizler genelde böyleyiz..iyi ama hayatın geldiği şu noktada, zarınızı ve tabularınızı yok ettiğiniz şu noktada ziler nesiniz ne oldunuz ki? erkeklerle sidik yarıştırırken.
Kesinlikle bence de sevmeden sevişmek tuzsu yemek, şekersiz tatlı gibi, anlamsız, belki sadece karın tokluğu, ama ya ruh!
BİR ERKEK.

Adsız dedi ki...

DüngecerüyamdaüstümebirerkekçocuğuişedisidikyarıştırmacayapıyorsandıkendiniçocukluğunaVERDİMkabuszannetimuyandımçıktımyürüdüminsanlarınbakışlarıutangaçtıbazılarıbazılarıküfürbazALDIM.azaldım.şimdidahaiyimisin.birdefasındadişidemiştim.

kimin dişi ağrıyor bilmiyorum fakat her ağrının bir çaresi var.
Umut reytingleri 100 e taşımak.
Yüz kutsaldı hani, yüze vurdular.

Tokat.

Bilmecenin cevabı ise Fırın veya Para, sınavlarda da bunu yapardım.Hele matematiklerde eksi beş veya karekök içinde iki. İkisi de yanlış olurdu, ölüme tutanarak yaşadım, havlulara sildim gözümü gözyaşlarımı tuvalet kağıdına mı satacaktım?

Sakın.

Adsız dedi ki...

BİR ERKEK!
senin yargılayamayacağın sebeplerle kocam beni aldattığı halde onunla yaşamaya devam ediyorum. Bunu bir erkeğin anlamasını beklemek mümkün değil tabi.. ama her günüm bir azap, her günüm çekilmez çile, uyuyamıyorum, uyanamıyorum, dayanmak çok zor. Sadece 5 dakikalık zevkiniz için sevdiğinizi söylediğiniz kadına bunları yaşatmaya değer mi ey uçkur düşkünü erkekler!
kocam zengin falan da değil üstelik, ikimizin emeği ile kurulmuş bir dünyamız var. Ama bu yaşananlar... sizi anlamak ne mümkün!
adsız, adsız, adsız

Beter Böcek dedi ki...

Toplumda bir kısım yazdığın gibi fakat 200'de 178 gibi bir rakam çok uçuk.
Bence %20 dir böylesi.
Bir erkek bir kadını cidden seviyorsa dokunmadanda yaşar onunla ama kadın kaşarın alasıysa umrunda olmaz ki umursamamaktada haklı.
Bence topu erkeklere değil birazda kadınlara atmak lazım, kadın yatmak istiyorsa adam yok canım ben almayayım diyecek değil.
Bu arada genelev muhabbeti az bir kesimde var, benim çevremdeki çoğu insan parayla kadın satın alınmasına karşı.
Bence sen adam gibi insanlarla değil insan olamayacak kadar basit mahlukatlarla tanışmışsın.

Adsız dedi ki...

Uzatmalarda atilan bir gol ve $uuuut

Adsız dedi ki...

evladim cocugum..internetten buldugunuzu internette kaybedersiniz bu bir..tipki bardan kaldirdigini barda kaybedebilecegin gibi..
ikincisi samimiyet internette sokmez.insanlarin nette dolasma sebebi zaten roleplay..olamayacaklari kimse onun havasina girebilmeleri..gerisi hikaye..
su premature cinsel deneyimlerinizi de toplasak tavla zari bile edemiyor.(yazar burda halka seslenip daha cok fonfeyn oneriyor)

Sirasi gelmisken erkek milleti ve kadin milletine dair ufuk genisleten tahminler yaziyorsunuz ya..yemiyorum'hatta yaninda yatasim var o derece...

Yas 38 gelirken dip notum size su olsun..su hayatta seks isin en kolayi...yasamak,nefes almak, omur surmek,hele ki beraber yasamak en zoru, ama gencler marlow un ihtiyaclar merdiveni gibisiniz cok normal sikise sikise ogreneceksiniz..cok gulup, cok eglenip, cok aglamak sartmis bazi seylerin farkina varmak icin...test ettim hatta onaylanmasi icin ingiliz test merkezine paketledim...

Ha diceksiniz ki dede hikaye yazma bize...ben dicem ki size, soylerken peynir dusuren karganin selami sahin....

Adsız dedi ki...

Ben yazımda da de dedim, erkeler am için herşey yaparlar, bu anlamda çok şerefsizleşirler, fakat kadınlarda para ve lüks hayat için bedenlerini bir anlamda satarak çok şerefsizleşebiliyorlar.
Kocası aldattığı halde ondan boşanmayan bayan,hadi boşanamıyorsunuz, hadi çocuğunuzu veya başka birşeyi bahane ediyorsunuz onla yaşıyorsunuz, ama size dokunmasına izin veriyor aynı yatakta yatıyormusunuz acaba..eğer buysa tek kelime konuşmaya hakkınız yok..ama eğer kendinizce geçerli olan mazeret yüzünden KATLANIYORSANIZ asla sözüm yok, ben herşeye rağmen aldatan erkekle olan, katan katılan insanlardan nefret ediyorum, katlananlar daha başka..keşke buna gerek kalmasa.

HER İKİ CİNSDE DE YATAK VE CİNSELLİK AYAĞA DÜŞTÜ ARTIK.

İnsan gibi yaşamak, evdeki ve eldekiyle yetinmek saygı ve sevgiyle yaşamak en güzel ama hani.?

BİR ERKEK

Adsız dedi ki...

Yayınlanmış olsaydım yüz oluyordum

sevişin boşunA bakmadan yaşına darısı başına ay inAnmıyorum

Bekir Oflaz dedi ki...

yazdıklarının tamamına katılıyorum. ancak şu noktanın da altını çizmek istiyorum. kızlar da genellikle bahsettiğin türde erkeklerle beraber oluyor. yani kıza zarar vereceği, onu yalnızca kukudan ibaret gördüğü 100 metreden belli olan erkeklerle beraber olan bir sürü kız var.

lisede üç kız vardı. (klasik üçlülerden :) ben sarışın olanına aşıktım. bebek gibi yüzü vardı. ben de en ön sırada oturan gözlüklü çocuktum. bir de jöleli saçları ile susmak bilmeyen bir çocuk vardı. bu üçlüyle çok haşır neşir olurdu. ancak onlara (üçlüye) pek iyi davranmazdı. diğerleri değil de, sarışına yaptığı hareketlerde içim cız ederdi. kıyamaz, jöleli çocuğu dövesim gelirdi. ancak tabii kılıbığın tekiyim, o zamanlar cesaretim yok, ayrıca utangacım da. ancak bu kızlar da jöleli çocuğun yaptığı bu kadar pisliklere rağmen onunla arkadaş olmaya devam ederlerdi.

işin özü, bence bu saydığın erkeklerden çok var. bu saydığın kötü özellikleri oldukça az içeren erkekler de var. ancak ne yazık ki bu saydığın kötü özellikleri az içeren erkekleri de kızlar pek tercih etmiyor. konuyla alakalı olarak
bkz: hatunların efendi adam yerine piç tercihi

Adsız dedi ki...

valla pucca o kadar çok yorum yapılmışki çoğu diyeceğimi demiş. bie erkek olarak şunu söylücem,DÜNYA KADAR MALIN OLACAĞINA FINDIK KADAR AMIN OLSUN.