14.10.2009

Allanı seven sevişmesin lütfen yapmayın şu pis olayı!!!

Bu sefer bu üst kattaki bebeyi sevgilisinden ayırmam gerekecek. Hergün sevişiyorlar hergüünnn bazen defalarca :(((( Odamı değiştirmeye kalksam, zaten emanet kalıyorum burda bi de onu diyemem.. Ama terlik giyme seslerine kadar duyuyorum, yeter valla yeter piskolojim bozulacak. Sabah demeden, akşam demeden öğle vakti, ezan bile dinlemeden yapıyorlar.. Yaa bie öle bişeyki çocuk da benim arkadaşım, istesem de istemesem de kafamda canlanıyor görüntüleri.. suratı kurbaya benzeyen kıpkırmızı olmuş çocuk, doggy pozisyonunda kıza çığlıklar attırıyor. Bide yataklarının, güm güm vurma sesi de geliyor. Geçen gün evlerine gitmiştim film alma ayağında, yatağı duvardan uzaklaştırdım kaşla göz arasında.. Ama bu kez gırçç gırrçç diye sesler gelmeye başladı, bi dahaki gittiğimde iyice yasladım o yatağı ama boşluk kalmış sanırım, hem gırçlama hem gümgüm sesi gelmeye başladı.. Bazen kıkırdama seslerini duyuyorum ahanda sıçtık gene sevişecekler diye açıyorum tv yi son ses. İnsan olan yarım saat falan yapar bitirir değil mi? Ama bu hayvanoğluhayvan da nasıl bir güç kuvvet varsa, anası mesir macunu mu emdirmiş süt diye aygıra anlamadım ki. Saatlerce vur babam tambura inlesin.. Bu sabah yemin ederim, allah belamı versin ki saat 9da ahh ohh uhhh sesleriyle uyandım. Zaten sabaha karşı uyudum.. Nasıl inliyor o bir parmak boyundaki kız.. O kadar bariz belli ki numara yaptığı, kolunu mu sokuyor ne bu çığlık çığlığa edebinle seviş geç işte!! "aawwwww evett evett evvvettt evvvvetttttttt" diye. Neye evet diyorsun nan, sıçtığın uyku düzenime mi, bozulan piskolojime mi, sizi ne zaman görsem pozisyonda hayal eden beynime mi, neye evet pis sürtük?
Sabahın 9'unda sevişme mi olur. İkinizde öğrencisiniz, yatın uyuyun bütün gün evdesiniz zaten normal vakitlerde uslu uslu sevişin, bitirin işinizi. Bir de başladılar mı duramıyolar anam, o çükü kopar inşallahh ben de kurtulurum, onlar da..
Ulan sağa dönüyorum "ahhh ahhh hhıırkkhhhhh" sola dönüyorum "gümgümgüm ohhhhhh" kafama yastığı geçiriyorum olmuyor. Bi seks yapıyorsunuz altı üstü bu kadar abartmanın alemi ne? Baktım bunların duracakları yok yukarı çıkıp, "o sürtüğün ya ağzını kapa, ya ağzına vermeyi öğren yeterrrrr artık" dicektim. Bu hoş bir seçenek olmadığından, son 6 kontorumu bu uğurda harcamaya karar verdim. Aradım gizli numaradan, Hopp kesildi ses.. biraz dinledim öle kapadım. Sonra bir iki dakka sustular bi daha başladılar. Bi daha aradım gizli numaradan, yine bi süre sustular. Sonra tam yatıyordum ki yatağa oturma şeylerini duyar gibi oldum, hopp bi daha aradım.. Baktım ses soluk kesildi.. terliğini giydi biri çıktı odadan...Tamam dedim uyuyabilirim, çektim pikeyi üstüme robbie williamslan klip çekiyormuşuz hayalimi kurmaya başladım.
...
Tam uykuya daldım, pat küt güm bir ses. Kapıları çarpıyolar yukarda. Kızın sesi geliyor "o telefonu ver bana diye" Nasıl kavga ediyolar, kız bişeyleri devirip duruyor. Allah belanızı versin sizin gibi sevişken çiftlerin dedim yine uyku haram oldu.. Kızın kavgası sevişmekten beter o nasıl bir ses, ağlıyor, bağrıyor, delirmiş gibi vuruyor kapıları.. Dedim neyse en azından ayrılırlar 2-3 gün rahat rahat uyurum bende.. Çok şükür az daha dayan kız terkedecek bebeyi..
Bir saat falan kavga ettiler baya baya. Sonra ses kesildi dedim çoookk şükür kız gitti sanırım, bari ben yatayım. Çektim yine o pikemi üstüme, bu kez Obamanın bana ödül verdiğini hayal etmeye başladım kiiii "evvvetttttttt" sesini duydum..
İşte ben bunu hiç düşünememiştim "kavga sonrası seks.." Daha gürültülü, daha gaddarca, çığlık çığlığa ve daha uzun. Üstelik bunun anlamı bugün 3 defa daha yapacaklar demek. Biri gitti kaldı 2 si :((
Bunların ayrılması gerek tez zamanda bu kız çok orospu çıktı, herşeyi seks yaparak çözüyolar bunlar, bütün sene üst katımda sevişecekler.. O bir parmak sürtüğe gaybana geceleri, bana yine hasret yine bana hüsran var, bana yine esmer günler düştü eyvah!!!!

62 yorum:

decantee dedi ki...

kızı lezbiyenliğe ikna edebilirsen belki daha az gürültü çıkar, daha az rahatsız olursun ne bileyim onların seksi daha yumuşak oluyor, ama emin değilim seyrettiğim filmlerde öyleydi yani, hiç lezbiyen ilişkim olmadı

misanthrope dedi ki...

ya böyle anlatıyosun da özeniyo insan, yapan var yapamayan var hay allah :P

Unknown dedi ki...

puhahaha.. sen bu durumlara düşücek kadın mıydın puCCa yaw?
zor bi durumdur elbet ama ben çok güldüm, yarıldım okurken...
kendi sesiyle bastırma imkanı yaratırdı bildiğimiz puCCa...

Buzcevheri dedi ki...

Benim bildiğim Pucca'nın intikamı acı olur. Atın veya filin intikamından beterdir zannımca. =)

Facchetti dedi ki...

En iyi çözüm gidip konuşmak. Yoksa böyle gitmez koskoca sene.

kara kitap dedi ki...

bebelerin annesi babasına bişekilde ulaşsan da oğullarının yanına geçici ikamet etmeye gelseler.hem yemek falan da pişirirler sen de otlanırsın.nasıl fikir?

asethuan dedi ki...

git sen de katıl be pucca can... sensiz bir kişi eksiğiz:P

Fashioncholic Girl dedi ki...

ahaha :D o da iyiymiş :p bizim üst komşunun da tam sınav dönemi çalışma masamın üstünde "koşu bandında tepinmesini" hatırladım şimdi // kadın 60 yaşında garip bişey

Adsız dedi ki...

bnmde yan komşum var tek başına yaşayan hoş bi hatun. bende ondan şikayetçiyim. azdırıyor insanı valla, güzel de bağırıyor. bunalıma giriyorsun, tüm dünya yapıyor bi sen kalmışsın gibi.

hatunla denk de gelemiyorum ki konuşayım. gecenin köründe kimi bulmuşsa alıyor evine.. tek kişiyle de yapmıyorsun madem boş günlere beni yaz sevaba girersin..

delininbiri dedi ki...

sabah seksi candır..

Eğlenilecek Erkek dedi ki...

pucca, yeme bizi kendi sevişmelerini yazıyorsun çaktırmadan :)

Haluk dedi ki...

Bi dahakine çık yukarı "bana bakın, bundan sonra yere havlu serip üzerinde yapacaksınız, ses de çıkartmayacaksınız. bir owşşş duyayım, gelip ikinizi de yırtarım. Yiyen var yiyemeyen var" de... Çözülür.

tinimini hanım dedi ki...

ya pucca sen alemsin kızım yarıldım gülmekten ya:)))
ama öle bi anlatıyon ki inan soğudum sexden walla.sende yapamıyon ya iyice batıyodur sana o sesler felan:)))
allah tez zamanda sanada nasip etsin güzel elli kımıcı ojeli hatun:))

bettybluenun atakları dedi ki...

bu yazıyı beğendim. Çünkü aynı şeyleri ben de yaşıyorum..Yandaki karı bekar sevgilis evli. Ben nerden mi biliyorum. Sevişme zamanları; Hafta içi akşam 6-8 arası ctesileri öğleden sonra 2-4 arası. Şimd sabah sevişmeye başladılar.Tespitlerim doğru çıktı. Yazdığım senaryo aynen doğru anlayacağın. Bu orospu da öle bağrıyor ki en sonunda bunın İBOOOMMM deyişi var karı hüngür hüngür ağlıyor. Bu kadar bağrıcak ne var anlamadık valla.Bütün apartman bıktı kadından. Küçük çocuklar oluyor evde ne dicem bilemiyorum. Bence bu kadın adamı bağlamak için bu kadar bağırıyor. Ama hiçbr konuşma yok. Sadece "geldm, geldmmmm" hepsibu. arada bir insan seksi laflar söler..uyuz kaltak..apartmanın önünde görüyor beni hemen kaçıyor. Ben de pis pis bakıyorum. Böyle bakışalı toplam 5 yıl oluyor.))

Leah dedi ki...

Senden hiç beklemezdim Pucca, burdaki sivri dilini, azıcık o bebeler üzerinde kullansana. Gayet de şaka yollu "Bağırttırmasana olm kızı, evinde kaldığım X'ler rahatsız oluyo" vs diye.

Değil. dedi ki...

Sen neden katılmıyorsun pucca yazık sana da ama sinirlerine yazık en azından. Sıkma bence bu kadar git karış aralarına sorun da kendiliğinden çözülsün.

PuCCa dedi ki...

@Değil. ben seni önerdim, onlara da bizim bakkal rüstem efendiye de. Boş vaktinde gel bir dürtsünler seni. hem sen gevşersin hem onlar rahatlar. İyi bir komşuyum ben..

T.I dedi ki...

Komşu uyandırmaz, bina uyandırır. Böyle miydi lan nu laf?
Özetle, komşuyu rahatsız eden sevişme yoktur. Müteahitin ses yalıtımını kötü, duvarları ince yapması vardır. Sevişene kızılmaz PuCCa. Biraz anlayış.

Cem dedi ki...

üst kata bi tencere kıyma kavurmalı şap götür, uslu uslu yan yana uyusunlar artık mışıl mışıl -^^-

T.İ haklı ama, sorun komşuda değil müteahhitte :D

simen dedi ki...

ya madem arkadaşın evlerinde fln takılıosun konuş deki beyle beyle, yalıtım kötü...ben en çok giden kontörlere acıdım. yazık lan! benim de kontörüm yok içime oturdu..milletin skinin derdine gitti kontörler afedersin!

Melis dedi ki...

Ay bizimde alt kattakiler oyle... bide obezler yaa! her inleme sesi duydugumda iki obezin tost olmus goruntusu canlaniyor zihnimde... igreennnnc booghhh, yatak odalari benim odamin tam altinda ne yazik ki... ayni duygulari paylasiyoruz pucca cok iyi anliyorum seni inan ki...

ebvatathemua dedi ki...

Evlerine rahatça girip çıkıyorsun nasılsa, kat bir tutam şapı çaylarına yemeklerine, denemesi şap parasına.
Aktarlarda oluyor sanırım bu meret ;)

pi dedi ki...

çok eğlendim yazıyı okurken =) eheh.

nihal dedi ki...

seni çok iyi anlıyom kız bizim üst kattakilerde kawga sonrası sewişmeye pek meraklı banyoya yüzümü yıkamaya gittim geçen bibaktım ahhhh ohhh hadi detayını yazmıyımde garip garip sesler çıkıyo oturdum dinledm :D ama sıktı walla ne bunlar hiçmi yaw ben yoruluyom dinlemekten :D

Adsız dedi ki...

bence 3.kişiyi ayarla oda kızın ağzına versin böylece ses çıkaramaz.hahah

gzmy dedi ki...

eskiden bende yapıyordum bu iğrenç şeyi sonradan dudaklarımın şiştiğini gördüm ve! the end artık öpüşmeden yapıyorum daha güzel :D

Talisman dedi ki...

Yorum yapanlardan da bir kişi yok ki, başkasının sevişme sesinden tahrik olsun. Şaşırdımm. Herkes bi elit, herkes bi şikayetçi durumdan. :)

Adsız dedi ki...

azdırıyor insanı valla, güzel de bağırıyor demişiz ya yukarda. filmlerde itici ama sivil olunca çekici o bağırışlar :P

Adsız dedi ki...

"anlaşıldı..ortak bir olay ..ah ohh" başka yaratıcı ses duyan yok demek ki.. insan konuşur, bişiler söyler yaaa..demek bu kadınların hepsi aynı türdenmiş.. erkeklere sıkıcı gelmez mi acaba bu hep aynı ses tonları.? Adam şöyle diyormuş sevişmeye başlarken " acaba bu da mı aynı şeyi söyleyecek yaa ,ne olur biri de farklı bişey yapsın; gülsün , ağlasın, değişik cümleler kursun.. Nolur Yarabbim....))

hegemon dedi ki...

benim eski üst komşum böyleydi. gece vakti temizlik yapmak da bir yöntemdir, tavsiye ederim.

Adsız dedi ki...

Ben gay komsumunkine tanik oldum daha korpecik bir kizken. Sonrada zebella gibi olan zenci komsumunki ne..

Ogrendigim birsey var. Boyle yukseksesle yayin yapanlar genelde teshirci oluyorlar. Teshirciyi bastirmanin en iyi yolu onu kendi silahiyla vurmaktir..Onlar basladiginda ayni anda sende basla (ya gercekten yap yada taklit et sana kalmis)bak nasil susup dinlemeye basliyorlar gor.Bir kac kere tekrarla bak bidaha yapiyorlar mi..

0 noktası dedi ki...

hahaha
sabah seksi candır.

anladık cok kıskandın, rahatsız oldun belli de, kıza niye küfür edip duruyorsun ne güzel hava da aşk kokusu var işte. sevişmesinler mi? hep kaydırmış kıza ya yazuk.. çocuğa da de çocuğa da.. çükü kopsun demekle olmuyor.

Caguta dedi ki...

PuCCa ruyamda gördüm seni, sen ben sevgilim oturup konuşuyoz felan. Yüzünü görmediğim insanı ruyamda nası gördüm o ayrı muamma.

Bery dedi ki...

"yapacak işleri yok demek ki. bırak yapsınlar. sen hiç mi yapmadın. eğlensinler gönüllerince." demek isterdim ama bu kahır uzun süre çekilmez. tez zamanda ayır onları birbirinden.

~PakKaramu~ dedi ki...

Visiting your blog

Adsız dedi ki...

Bana superficial bir hikaye gibi geldi, neyse bir yazar olarak hayal dünyanı kullanman veya gerçek bir olayı biraz hayal gücünle süsleyerek abartarak anlatman senin hakkın
best regards
sincerely

Adsız dedi ki...

yazılarını eskiden beri okuyorum gerçekten çok profesyonelce yazılmış bir yazı olmuş ama ilk yazdığın yazılardaki samimiyet ve sıcaklık yok.
ilk yazıların daha güzeldi.
erik miydi neydi o ve ailesi bu siteyi biliyor diye mi kendini daha bir kasarak yazıyorsun ve yazdıkların eskisini aratır hale geliyor.

larry dedi ki...

Sabahları dimdik uyanıveriyor eroğlu, kah çiş sebebiyle kah niş doldurma isteğiyle oluyor. Ama niş doldururken sprem yerine çiş gelir diye korkmuyorum sanılmasın. Cahillik işte....

Adsız dedi ki...

Geçen gün farkettim Pucca-yı.Bugunde nerdeyse sabahtan berı okuyorum gelmıs gecmıs tum yazılarını.Demıssın ya Saba Tumer ı tanımıyorum ama bı sıcaklıgı bı yakınlıgı var.İşte oyle bır duygu ıle devam ettım okumaya...
Cok cok uzagımda bır yasam,gecmıs vs.. ama cok samımı cok hos bırı...
kımılerıne cok basıt gelebılcek bı cok sey-kı bı baskası yazsa belkı hıc hazetmeyecegım seyler- senın kalemınden okyunca oyle olmadı.
Sacma belkı ama anaç bı duyguyla bazı anlatımlarına uzuldum.Hadi ordan dıyebılırsın ama oyle.
Insan uzulunce yardım etmek ıster ama senın yardım edılcek uzunulcek alenı bı durumun yok.sadece yasadıklarına daır ...
Ankarada senle oyle bır yerde tanısmıs olsaydık ıyı dost olurduk emınım.

elif

yonju dedi ki...

:Dtöbe töbe

Adsız dedi ki...

çok içten ve mükemmel bi anlatım..bayıldım okurken çok ta elenceli :D

Adsız dedi ki...

Senin üst kat komşun yine iyi.benim yurtta kalırken oda arkadaşım çağırıyordu sevgilisini tam ders çalışcam allam ahhh,ohhh sesleri.tamda sevgilimden ayrıldığım zamanlar cidden olan var olmayan var biraz saygı lütfen:)

hayalperest.im dedi ki...

gülmekten öldüm :) yarıldım :) koptum :) daha kaç benzeri eklime varsa yazdım say :))))

gezergen dedi ki...

süper zevkli bir yazı. O kadar zevkli ki zevkten orgazm oldum.

Can dedi ki...

koptum :) pek güzelmiş blgoun.. pek şukela.. röntgenledim.

Ayşa (Ayşe Nur) dedi ki...

gene onlar sevgiliymiş ayrılma ihtimalleri var hiç olmassa , ya yeni evli olsalardı o zmn kolay kolay ayrılma gibi bir olayları da olmazdı, sende bu işkenceyi hayatin boyunca çekerdin müebbet hapis gibi bişey maazallah

The King Zuba dedi ki...

Süper, :)

The King Zuba dedi ki...

Süper, :)

Adsız dedi ki...

komsu yine bir derece, benim evi paylastigim kiz acaip teshirci bir insandi..cok da guzel bir kizcagizdi ve domuz gibi bir erkek arkadasi vardi. bazen seslerinden bunalip odasina en uzak kose olan salona gidip yuksek sesle muzik dinliyordum, taa oraya kadar geliyordur inlemeler saplaklar..tahrikten ziyade boyle tiksindirici bir etki yaratiyor insan bunyesi uzerinde. ben artik cildirma safhasina geldigimde kizi uyarmistim, ama asiri kompleksli bir kiz oldugu icin, utanip ozur dileyecegi yerde, "burda porno cekmiyoruz, ama yani normal insani sesler bunlar allahallaa"diye cevap verip haftalarca trip yapmisti bana!!!!neye ugradigimi sasirmistim, o zamanlardan beridir insanogluna hic guvenmem.

seni uzun bir suredir ara ara okuyorum pucca;bayadir bakmamistim ma daha dingin ve sakin gorunuyorsun, buyuyorsun, olgunlasiyorsun...senin adina seviniyorum, insallah her sey cok daha guzel olur senin icin.

Adsız dedi ki...

Türk kadınınlarının inlemeleri beni deli ediyor. Yabancı kadınların sözleri inlemeleri sanki herşeyi yapay gibi geliyor. En iyisi yurdum karısı..Öyle yabancı karı meraklılarını oldum olası anlamam.

adsız özlem dedi ki...

Türk kadınlarının sevişirken çıkardığı seslerin o kadar sahte olduğuna inanmıyorum. Çığlıklarda bağırmalarda böğürmelerinde doğallığına inanmak geliyor içimden. Aşırı inanmak istiyorum.....:(
Çükü pucCa gibi seksi bilen kendini bedenini tanıyan bir(öyle oldunu yazılardan tahmin ediyorum) orgazm olamıyorsa biz erkekler yarağı yedik....

Adsız dedi ki...

okurken içim gitti yaniii herşeyin açık açık anlatılması hoş :D erotik hikayeler gibi olmuş senin bu tarz yazılarını daha çok seviyorum bi uyarılma hissi oluyoo

Adsız dedi ki...

Seks öyle bir şey ki, her insanın temel ihtiyacı!! Bak konu seks olunca misafiri bol oluyor :)))

Adsız dedi ki...

Annneeeeeeeeem Boşver Sende Bul Birini Kapışın :DDDD haahahahahaha :)))

Adsız dedi ki...

bunların işi tavşan pornografisine dönmüş tıklamadan asla uyumam tarzı birşey. böyle durumlarda sabırlı olmak lazım elbet o mesir macunu etkisi geçecek beli doğrulamaz hale gelecek bebenin bir gün.

AYIPSIZ dedi ki...

PuCCa kimliğin gizli kalacak söz bana ulaş annem habire evden kovuyor ayrı eve çıkıcam ev arkadaşı lazım, götüm yemiyo abi tek başıma çıkmaya, bi dünya masrafı var lanet olası özgürlüğün peşinde koşmanın. :D ayrıca lanet olası anam evlendiği için senin sıkıntılarının tam zıttını çekiyorum. evlendiği adamın çükünün küçüklüğünü, olmayan sex hayatlarını dinlemekten bi hal oldum öğğ diye kusucam bi gün karının suratına diye korkuyorum. dün sabahın köründe kalkmışım c.tesi günü çalışmış olmanın verdiği ızdırapla gelmişim eve vurmuşum kafayı yatağa uyandırıp git mutfaga adamın ayaklarına bak diyor, ilk defa görmüş ! o adamla evlisin ulann manyak kadın ! of neyse ULAŞ BANA ...

goldking dedi ki...

pucca delisin manyaksın harikasın saçma sapan güzel bişeysin sen yaaa :D

Adsız dedi ki...

kaydet abi ya!

cHoqo dedi ki...

bu kadaR qürüLtü çıkarılcaakk ne varki ztnn bu kdrr sıkkk ikişip kakışıoosaa oo kaşr laqım çukuru gbi olmştrrrrrmtek amaçç=Adamın işthını kbrtmk

Adsız dedi ki...

ahahahah vay be PuCCa :D bi çıksaydın üste kızın saçını başını dağıtsaydın bide sen dövünce kızın yapmaya hali kalmazdı yapmaya. ayy ama gülmekten yarıldım :D

Adsız dedi ki...

aynı sey bana olduydu bikere altta kedi gibi zitişen bir çift.. bir de kalkip sabah altıda da yapıolar nerden buldular bu enerjiyi derrken artik bir gece taktığım tıpalardan da süzülünce sesleri kulaıma polisi aradim geldiler bunlari resmen götürdüler.. ben de izledim evin icinden dumanlar yükseliyordu zannımca otcu arkadaslardı.. uzuldum ama .. bida sevismediler bir sene filan.. sonra ben ev deiştirdim.. ben gittikten sonra sevistilerse bilemem..

Adsız dedi ki...

benim üst komsu değişti. ankaradayım keçiörende üstte bir kadın kalıyor çocuğuyla ama iyi kalsın ama bu ahh oh sesleri duymak sinir bozucu ders çalışma kitap okuma hikaye hatta bunu yazarken gece 5:30 dan beri saydırıyorlar Uyarmaya bile utanıyor insan bir yolu varmı ki? ama okusa burdan yazayım Fatih Ecza Deposu çalışan hanım yapma şu terbiyesizliği