25.10.2009

Kekomançiler laf atarken lütfen dikkat lütfen!!!

Dün şimdi bi yere gidiyorum, karşıdan iki tane dallama geçiyordu, yanımdan geçerken heriflerden biri diğerine "Kız güzel de göğüsleri çok küçükmüş" dedi. Lan orda bi kaldım, dönüp "bu memelerden mi bahsediyorsunuz, diri, sıkı, sütyensiz bile dolaşabildiğim büyük biciklerimden mi yani" diye soracaktım. O kadar uyuz oldum.. kafama bir takıldı, kendimde ne güzel, ne çirkin bilecek kadar aklım var şükür. Mesela biri bana "göte bak konya ovası gibi" dese gocunmam. Çünkü öle kocaman. Ya da biri, "dişlere bak kazma gibi" dese sinirlenmem onlar da öyle çünkü. Ama benim göğüslerim güzel ve büyük. Onlara oturupta biri küçük derse bi kafama takılır, takıldı yani daha doğrusu. Dolmuşa bindim düşünüyorum, "ulan bu hafta 2 kilo vermişim, acaba biciklerden mi verdim? Acaba üstümde ki mi küçük gösterdi, sütyenim de göstermez ki küçük. Çocuğun gözleri mi bozuktu acaba. Buna küçük dediyse normal boyutu nedir bu durumun.. Nadide Sultan memeleri arasında boğulsun pezevenk! Lan ya cidden memelerim küçüldüyse. ya minnacık olursa, ya fındık meme olursam. Allam götüm de kocaman o memelerle bokum gibi olurum. off bunlar küçüldüyse sarkar da. Keşke sütyeni hep taksaydım. Bi daha zayıflamıcam işte olmadık yerden eriyo. Ayak parmaklarıma kadar kilo alıyorum da, istediğim yerden veremiyorum" Böyle yedim yedim yedim kendimi. Sonra eve geldim ölçtüm hala aynıymış. Şerefsiz köpekler kalbime indireceklerdi tek güzel yerim olan memelerime küçük diyerek!! Lan aslında farkında olmadan bu kırmançilerin laflarını bazen önemsiyebiliyoruz. İzmirde çalışırken, öğlen yemekleri için bi dershanenin önünden geçiyorduk. Orda bebeler toplanıyordu, laf atma derecelerine göre o gün güzel miyiz değil miyiz anlıyorduk. Onlar da sağolsunlar "etek de ne güzel olmuşş, dün daha güzeldin, gözlüğe bak beee, ortadoğu ve balkanların en güzel montu sen de olmalı" diye bazen yeni aldığımız kıyafetlere bile laf söylüyorlardı.. Bi gün hatırlıyorum lisedeyim o zaman gereksiz luzumsuz bişeye kafayı takmışım. Şeye takmıştım ha, benim o zamanki manita "seni anlıyorum ama benim belli ihtiyaçlarım var o ihtiyaçlarımı alt sınıftaki Nuray'dan gidermeyi düşünüyorum. Aşk yok kızım yaaa, lütfen bu kadar sığ olma.. onla seks, senle aşk kapişşş" falan diyordu. O kadar salakmışım ki buna kafayı takıyodum.. Şimdi olsa böyle bir olay, onu kendi ellerimle becererek ihtiyaçlarına cevap verebilirim. Ama ozaman beyin yok işte ağlayıp zırlayıp "yapmaa bunu bizee" diyodum.
19 mayıs çalışmalarındayız işte böle garip garip çiçek ol, böcek ol yapıyoruz. Yoruldum geçtim kenara. Başka bi okulun bebelerinden bir grup bağırmaya başladı. " kesss benii kess, kıza bak ulan!!! kess damarımdan akan her damla helal şu gözlere ulann" diye. nassı hoşuma gitti nasıl, bir götüm kalktı. Kızlara mızlara, "ayy hayvanlar, kaba şeyler iğrençler bunlar yaaa" dedim ama o götüm benim fezadaydı valla.. Böyle masumane şeyler hoş oluyordu özellikle eskiden.
Ayıpçıl ayıpçıl am, göt, sikli laf atmalar hariç tabi. Zaten bu konuda erkeğin hayal gücünü tebrik etmek lazım. Gördükleri her deliğe şeylerini sokabileceklerine inanıyolar. "Burnunu sikerim" diyen insan duydum. burun lan burun orası, ben parmağımı sokamıyorum da.. Kulak, boğaz, göz, göbek, bileklik, ayak tırnağı. Her türlü şeye sokup çıkartabiliyolar o haşmetli çüklerini.
Hele onlar yüzünden sokakta dondurma yiyemiyoruz ya deli oluyorum. Heriflere göre bizim dilimiz sadece onları yalamak için varolmuş. Dili görünce pavlovun köpeği gibi adamın aklına otomatik olarak oral geliyor. sen orda dondurmayı yalıyosun, oysa herif kafasında sana yalatıyor. Bazen de coşup bu fantezisini seninle paylaşıyor. "benimkini de böle yalasana" diyerekten. Dürüst insan evet ama demezler mi adama "Sen kimsin de ben senin kokuş kokuş malafatını yalıcam. Haa kimsin sen? Kılın sikinden uzun pislik torbası. Sen bile o hayvanlıkla kendi şeyini yalamazdın da ben neden yalayım" diyerekten. Zaten en kötü durum bu, laf atana cevap verememe. Çirkef oluyo adın, haketti oluyo o zaman. "Yalim mi" diyen herifin kolunu burkup, "neyinle yalıncan lan anten! koparim mi o dilini haa" diyeceksin. yada yanına yaklaşıp pis pis ayıp ayıp şeyler diyen adama, "kıvrıl da kendi götünü sik" diyeceksin. Diyemiyosun ama sonra uzuyo da uzuyo muhabbet. hele azcık omzun başın gözüküyorsa direk etraftakilerin tepkisi "eee haketti kız, zaten böle yalansınlar diye giyiniyor"
Geçen tartışmasını yaptık arkadaşlarla, erkekler açık saçık giyinen kadınların her türlü muameleyi hakettiklerini düşünüyorlar. Sebep ise "kaşındı" Bunu diyen herifler de bildiğin çağdaş mağdaş dediğimiz tiplerden. Siz de öyle giyinmeyin kardeşim "bakarız da arsız olan yalar da" tartışmanın sonu buna dayandı. Bir defa kadınlar erkekler için giyinmiyor. Eğer başrol erkek olsaydı zaten giyinmezdik ki. Çıplak çıplak dolaşırdık yani.. Hepsini bırak zaten bu şekilde bir laf atmanın kimseye bir faydasının dokunacağını sanmıyorum.
- Seyin amıyı götüyü çatır çatır kanatarak sikerim ben
- Sağol şekerim. hadi hemen size gidip bu eylemi gerçekleştirelim muck canım
Böyle bir durumun var olması imkansız. Yani bu durumun olabilitesi şöyle açıklayayım aynı anda Kıvanç Tatlıtuğ ve Murat Bozla tost yapmam gibi bişi benim..
Normal bir laf atarak da bir ilişki başlayacağını sanmıyorum, en güzel, en kibar lafı atsın erkek. Hiç bir kızın dönüp "şurda bir kahve içelim hadi" diyerek cevap vermesi zor bir olasılık. Laf atma işte sadece benim gibi eziklerin götünü kaldırabilir başka da bir halta yaramaz. Özellikle grup halinde kız kıza dolaşırken karşıdan geçen erkekler aralarından bir kıza laf atmışsa o kız kendini 1 hafta grubun solisti gibi hisseder o kadar.
Ama yine de kötü laf atmayın lan.. dünden beri memelerim ufaldı mı diye krize girdim resmen.

44 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

"kılı sikinden uzun" uzun zamandır bir yazıya bu kadar gülmemiştim Pazar neşesi gibi geldin Pucca :D

ugur parildak dedi ki...

bunu kim anlatti bilmiorum, sen bile anlatmis olabilirsin ama benim laf atma konusundaki en mükemmel hatiratim su sekildedir:

2 tane kiz arkadasa laf atiliyor sokakta, ama tehditkar baglamda. yani yapacaklar o dediklerini, yapmak icin bir engelleri yok.. korkuyor tabi bizimkiler, tam o sirada bir amca geliyor karsidan. oh cekiyorlar. amca bizi kurtarir bu kekomancilerden diyerek..

amca yaklasiyor bunlara.. yarim metre kalirken "sizin amciginizi yerim ben" diyor.. geciyor gidiyor..

Bucera dedi ki...

Güzelim onlar fark etmişler güzel olduklarını seni üzmek için demişler .....Bazen de kızın en güzel yerine bok atarak öz güvenini bozmaya çalışırlar eee gelme böyle oyunlara.
Gerçi bana laf atılmayalı yıllar oldu ama eski tecrübelerim :)

Unknown dedi ki...

burnunu skerim ne ya :D hahaha çok güldüm ya harika bir yazı olmuşş

pi dedi ki...

eğer bi erkek kız güzel ama memişleri küçükmüş diyorsa o erkeğin götü çok kalkmıştır. takmasaymışsın keşke kafana.

Adsız dedi ki...

memeler kaç bedn :D

fevkalade olağan dedi ki...

aslında şu meme hususunda tarafsız bi gözlemci olarak fikir belirtebilirdim.. sevaptır.. ama tabi önce bi görmek lazım.. görmeden gözlem yapmak zor yani.. ha olmaz diye bişey yok fakat sağlıklı bilimsel bi sonuç çıkmaz..

ne yapıyosam hep bilim için sevap için.. valla bak..

Alphan Tüfekçi dedi ki...

bir dil nelere kadir, kah laf atar, sinir bozar, kah laf atar tavan yaptırır; kah dondurmayı yalar, kah doldurmayı, yeri gelir külahı, yeri gelir günahı yalar :))

VodviL dedi ki...

Laf hiçbir zaman elde edilemeyecği düşünüldüğü zaman atılıyor aslında.O kız bana zaten bakmaz o zaman koy götüne gitsin hesabı. xD


resimdeki göğüsler ne kadar estetik çıkmış ulan..

misanthrope dedi ki...

biciklerim mi? möhehe :)
bir kadını kadın yapan bicikleridir hakkaten. diri ve sıkısı, ele geleni makbüldür.
kutluyorum ;)

maybe dedi ki...

efsanesin pucca *=)

larry dedi ki...

Sen bilmezsin Erenköy Kız ve Moda Kız liseleri var idi, hala da varlar...Sırf ego şişirmeye, varsa kız arkadaş beklemek için yoksa kız arkadaşı alma bahanesiyle önünde beklemeye gidilirdi. Niye bahane edilirdi tahmin et ?!??!. Öyle laflar atıldırdı ki, bizlerin attıkları masumane kalırdı.Kıçıma parmak sokulmuşçasına çok rencide olurdum.Halen öyle mi ? Bilenler deyiveesin...

bi dost dedi ki...

biz de ortaokuldayken bi ben bi kuzen bi de arkadaş eve giderdik. yolda çocuğun biri "senin gözlerin ne güzel gız" dediydi. uzun süre münakaşa ettk kime dediği konusunda. o derece :D kuzenime demişti sanırım ühü:(

Adsız dedi ki...

Annemle yürürken "anasına bak, kızını al" demişlerdi; ikimiz de gülmüştük. Bu iyisi.

Bolca "yalarım" temalı laf duydum, dönüp aduket çekmek istediğim tipler oluyor, lakin edebimizi muhafaza etmek zorunda kalıyoruz. Cevap verince, hakaret bile etsen, iletişim kurduğunu zanneden ayıcıklar var çünkü.

Hepsinin pipisi çürüsün. Mırıldanarak bunu söylesek işe yarar mı acaba?

Adsız dedi ki...

ay bazen sinir ediyorsun insanı sen. Eminim bu aralar yine bambaşka şeyler yaşayıp burayıda öylesine şeylerle iki satır yazıp bırakıyorsun. söylemeden geçemicem küçük göğüsler sarkmaz canım. genelde 85 üzeri sarkar. ne biçim kızsın hiç anlamıyorsun bu işlerden(:

hayalperest.im dedi ki...

bir kere önlerinden geçtiğim iki tipten biri "offf güzelliğe bak" deyince, yanındaki de "yok be neresi güzel" demişti. "güzel işte olum sen ne anlarsın" falan diye devam ederlerken ben uzaklaşmıştım..

hala merak ederim, acaba güzel olduğuma mı yoksa çirkin olduğuma mı karar verdiler diye :)

sami hazinses dedi ki...

meme.

Adsız dedi ki...

fotografa çok güldüm ya :D:D:D
bu temaya bu kadar uyabilirdi yani :D

Leah dedi ki...

Ya bu laf atanların anası bacısı yok sanki amk çocukları. Geçen gün yürüyorum yolda, kırk yılın başı tayt giymişim, üzerine de tunik. Ama uzun bi tunik. Puşt oğlu puştlar nası bakıyolar, amanın! "Çok güzel ya" dedi biri. Müzik dinliyodum o esnada ama duydum yani. "Anan güzel amk" dedim. Derim, yine olsa yine derim. Işıklardan geçiyorum, arabalarıyla kırmızıda duran puştlar birbirine gösteriyorlar, hareket çektim. Yahu bana bile yapıyolar bunu. Tamam uzun boyum var, tamam fiziğim düzgün ama açıkta bi yerim yok amk. 1 cm açık bi yerin olsa, oraya bakar bu abazanlar. Bak şimdi sinirlendim ya durduk yere.

Adsız dedi ki...

onlar moral bozmak içün çekiyorlar o numarayı pukk, aldanma beybi takma kafana.

ne kadar dilli milli laf atan varsa da cümlesini sdşfksdfsdşflskd (bitakım hazinses mottoları)

Kübra dedi ki...

Ya süpermiş yaaa :D süpersin pucca yeni takipcinim :D:D:D eski yazılarınada göz atıyorum öptüümm:)

Kübra dedi ki...

Ya süpermiş yaaa :D süpersin pucca yeni takipcinim :D:D:D eski yazılarınada göz atıyorum öptüümm:)

h dedi ki...

pucca ben senı gordum aradım buldum. su gece alemını fotograflayan sıtede
herkese de soyluorum.pucca tamamen yalan soyluyo. gayet guzel bı kız.
ya bı de burda nolur ay cırkınım cırkınım deme. harbı sınırlerım atıyo

Adsız dedi ki...

ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça.

Gadno Kopele dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Lynx dedi ki...

bok yesin onlar puCCa. -_-
kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.

açsınlarda kendi çüklerine baksınlar bi.

Alphan Tüfekçi dedi ki...

h doğru söylüyor olabilir, zira güzel kadınlar ince bilekli olurlar, bakınız resim 1-A

asethuan dedi ki...

memelerine olan inancım kalmadı zira. kendi memesine bicik diyen biri, başkası küçük dedi diye kızmamalı. yapmamalı bunu!

gzmy dedi ki...

memeler baş kaldırmış yetişmiyor düğmeler. pucca*

Adsız dedi ki...

kırmançi derken ne demek istiyorsun !!

onurpay@gmail.com dedi ki...

MM'ya ithafen: valla şunun işkembesi olsa içerim..

pucca'ya ithafen: Encyclopedia Britannica gibi billa çevir çevir oku icabında. onlayn olanı ama..

no ofens pls. ok. tşk. bye (.)(.)

mefisto dedi ki...

günümün neşesiydin yemin ederim. sağol kahkahalar için :)))

tella dedi ki...

bicik ne yaa 4 yaşındamısın sen

Adsız dedi ki...

"kılı sikinden büyük" kopptummm..

gamze dedi ki...

zuhahahaaa. çok güzel bi post olmuş.ellerine sağlık

inci skr dedi ki...

Özet geç piçç

mabel dedi ki...

kafan rahat tabiki, yazarsın böyle başı boş... 11 yıllık sevgilin olsun, üstelik sayfan salaklığın yüzünden deşifre de olsun, ondan sonra kelime seç sözlükten. yerinde olmak vardı anasını satayım.

mabel dedi ki...

hala laf atılacak kadar dikkat çekiyolarken tadını çıkart laf atılan her neyin varsa. zaman geçiyor...

Adsız dedi ki...

bana da iki krocanın yakışıklı olanı aman da nasıl dadlı tombul tombul demişti :D

kilolarımı önemsemedim bir ay ben böyle ztn tatlıyım dedim. burdan ona teşşekürimi ve özürlerimi sunuyorum.

zira suratına gerizekalı demiştim :D

Rubi dedi ki...

Komedisin Pucca! Karsinda saygiyla egiliyorum :)!!!

Adsız dedi ki...

Pucca varyaaa su Murat Boz hayranlığına bayıolıyorum bende bayılıyorum ona yaa senin deyişinlee Taş gibi Bebe :):):)

inceden dedi ki...

inceden geç reyiz

Adsız dedi ki...

Pucca son yazindan geriye dogru seni okuyorum ve acayip guldum ya ne seker seysin sen oyle:D o degilde asil sen hep kendine cirkin diyorsun ya, abi renkli goz turkiyede en cok tavan yaptirilan sey. sirf gozu mavi diye okuldan bir kiza adriana gibi kiz diyorlar ki kisa tipsiz bir sey, ayrica laf atma cok igrenc bir olay ya ozellikle de arkandan islik falan calinmasi igrenc