13.12.2009

Hiçbir şey sen değilmiş anladım, sen herşeymişsin kavradım

Şu teknolojiye binlerce kez teşekkür ettiğim tek icat var, o da saç düzleştirme aletim.. Ama şerefsiz alet bozuldu, elim ayağım koptu sanki. Böyle çocuğumu düşürmüşüm gibi kahroldum.. 3 senedir, canımdı o benim.. Her derdimi sıkıntımı çekti. Kah oldu ayrılık acısı çekerken ağlaya ağlaya onla saçlarımı yaptım... kah geldi, sevişmeye giderken onu kullandım.. Bir sevgili gibi, ana gibi, arkadaş gibi saçlarımı okşardı sıcak sıcak.. Evet saçlarımın uclarını sikip atıyordu ama her güzelin bir kusuru vardı. O lacivert duruşuyla tam bir asildi, ne günler geçirdik biz onunla. Her yere, her şehre arkamdan geldi. Hiç yorulmadı, sevgilimin kafasına attım bana mısın demedi, dimdik ayakta kaldı.. Ama ben ne yaptım ona, klozetin içine düşürdüm. Bunu nasıl başardığımı inan ben de bilmiyorum öle tepe taklak duruyordu orda.
Yenisini almaya param olmadığı için, bu yoluk saçlarla hayatımı geçirmeye devam etmeye karar verdim. Ama anacım öyle ki saçlarımın ucları boyanmaktan ve o -ölünün arkasından da hemen konuşmak olmaz ama- orospu çocuu düzleştirici yüzünden plastik gibi olmuş. Bir, iki, üç kere çıktık dışarı, kaynanası tarafından işkence gören gelin misali de. Ben de bir genç kızım güzelleşmek benim de hakkım diyerek, yeniden kuaförde fön günlerine başladım..
Nefret ediyorum kuaföre gitmekten. Çok çok uzun zamandır fön için sıra beklemek nedir unutmuşum. Koltukta bekliyorum, iki tane gün karısı saçlarını yaptırıyo, benle bekleyen 2 tane kız var. Üçümüzün ortak noktası elimizde, anahtarlıklarımız, telefonlarımız, ve 10 tl para olması.. ve her kuaförün vazgeçilmezi, büyük ihtimal üstteki apartmandan olan, hergün oraya gelip, manitasını anlatan.. çok bilmiş ergenliği yeni bitmiş embesil bir kız. Sürekli dolanıyor, aynalardan götüne başına bakıyor.. Böle her boka atlıyor, bağrarak konuşuyor, "kamil abeeee saçımı sarı yapcaz demeeee" diye. O her konuştuğunda ayağa kalkıp, o sprey şişesini ağzına sokmak istiyorum.
Ay dedim dur saç modellerine bakim, saç modelleri de yalnız 89 yılından kalma çoğu. Herif açmış kuaförü bi daha dergi namına bişi almamış. Böyle bir afakanlar basıyo beni, artık yeter diye çıkcam tam, karının birinin saçı bitti. Böyle saçının içine, iki gardolap sokacak kadar kaparttı ablanın kafayı, götümden çirkin etti.. Ama kalkacak ya o, kızın biriyle aynı anda girmiştik kuaföre, ikimizde de bi hareket oldu, bi kıç kımıldaması, yan gözle birbirimize bakıyoruz, depar atmak için hazır bekliyoruz.. Baktım olamayacak ben hemen ayağa kalktım. daha karı kalkmadan sandalyeden, sanki böle acil bi işim var gibi de koşturmaya başladım oraya.. Hemen sandalyenin ucundan tutup aynadan kıza "hahay pis sürtük ben kazandım" adlı zafer bakışımı attım. Kız da bana "İnşallah saçların kopar lanet olası orospu" bakışını attı.
...
Tam oturdum adam saçlarımı tuttu, "hikmet şunu yıka bi" dedi. Abi burda bir deli oldum, birincisi banyo yapıp gelmişim saçlarım pis değil, ikincisi "şunu yıka" ne? Mırıl mırıl küfrederek hikmetin ellerine bıraktım kendimi. Allam o saç yıkama şeysi kadar rahatsız bişey yok sanırım, aşağı, yukarı, hooo sağa, sola derken boynum sikiliyo. Taki saç derimin içinde hikmetin parmaklarını hissedene kadar. Allam o nasıl güzel masaj. Öyle şefkatli ki, çocukluğum, ilk aşkım, son sevdiğim, iğde kokuları, kirazlar, soba üzerinde kestane aklıma sevdiğim herşey geliyordu. "hikmet hikmet hikmet" diye mutluluktan orgazm olacak seviyeye geldim desem yeri. Gözlerim doldu lan, ana eli kadar şefkat, hikmetin ellerinde. 20 yaşlarında bir homonun, kafama yaptığı masajla hayatın anlamını buldum desem yeri. Günlerce, aylarca, yıllarca orda öyle kalabilirdim.. Sonra bitti saçlarımı kurularken bana gülümsedi, onu biciklerime bastırıp "seni seviyorum hikmet beni bırakma kulun köpeen olayım" demek geldi, ama saçmalama dedim, gittim oturdum diğer dallamanın önüne..
...
Herif bi benden tiksindi mi naptı anlamadım, saçımı iki dakkada harcadı. "ayy naapmışsın sen buna, ayy ne berbat saçın var, ayy bitmiş ölmüş, sen bunla nasıl yaşıyorsun, midem altüst oldu benim burda" gözlerim dolmuş, alt dudağım titreyerek ezik ezik aynadan bakıyorum adama, kendimi iğrenç hissettim.. "peki napimm hacııı" dedim yutkunarak.
- bak şimdi loreal bimbambom var şampuan bu ama başka.. saçların 4 günde hop harika.. ama yalnız kullanmıcan, bak bu ürün yeni geldi sadece sana özel fahsues, clodya şifirtının kullandıı bişi bu. hoop sürüyosun saçların pırıl pırıl. Ama yalnız kullanmıcan bunu da, banyodan sonra fısfıs yapacağım hjyhkg var hücre yeniliyor
bunun gibi bir ton şeyi sıralamaya başladı bana, ama öyle bir ezilmiş, büzülmüşüm ki o kuaför koltuğunda, aynen vivaldiyle sahneye çıkan, ismail yk gibi hissediyorum kendimi. "ver amına koduumun oğlu ver onlardan" dedim.. Sonra bi durdum fiyatını sordum, anam anam sanki içine fil taşşaanın suyunu sıkmışlar nedir yani, lan içinde en fazla ne olabilir bu kadar tomarca para edecek. Hoop benim eziklik daha bir perçinlendi, o koltuğun içinde gömülüp ölmek istedim. "Alamam ben onu" diye yutkundum, sonra kuaförün bakışı değişti, "hem fakir, hem saçları yıpranmış, hem de kuaföre gelmiş, kalk git öl" der gibi bişiler zırvalamaya başladı..
O yaşlı gözlerim ve ezikliğimle aynadan Hikmet'i aramaya başladım. Evet idne ama aramızda bir bağ oluştu onunla, beni bu orospu çocuğu herifin elinden kurtarıp, saçlarımı daha güzel yapabilir. Ama maalesef Hikmette ne kadar homo olsa da diğer erkekler gibiydi gelmedi puşt.. Saçımı çeke çeke herif sıçtı kafa derimin içine.. Arada bir de o malafatı orama burama değdirmese. Tamam işi gereği ama döndüğüm an en kral pornoyu çekecek seviyediz, gözüme sokacak hayvan nerdeyse..
Fön makinesi çalışıyo, adam mırmır bişiler söylüyor ama tek kelimesini de anlamıyorum. Lan merak da ediyorum, neticede benim kafayla ilgili bişi söylüyor, her seferinde "hıı nee anlamadımm" demekten gına geldi, ama herif hala ağzının içinde konuşuyor.
Zaten bi bu kuaförlerin, bi de otobüste hosteslerin ne dediklerini anlamam. Böyle gelip kedi gibi bişiler söylemeye çalışırlar, ben her seferinde heriflere 4 kez tekrarlattırırım. Gerçi hadi kuaför neyse de, ulan hostes ne konuşmaya gelcek senle.. "Ne yicen gancık" diyip gidecek, her seferinde belki bu kez mutluluğun formülünü söyler umuduyla "haa neee" diye hostesleri de deli ediyorum..
Bunda da öle bişiler diyo ama nasıl bıdırbıdır konuşuyo adam, bi yandan kafa derimi yakıyo, o saçımı nasıl çekiyo. Sanki insan diilim ben barby bebek saçı yapıyo gibi.
Sonra böle kabarttı benim kafayı, ben yatırdım elimle o kabarttı. Sonra da verdim 7 tl çıktım gittim.
Ben saç düzleştiricimi çok özledim :((((((((

61 yorum:

Nastenka dedi ki...

3 senedir kuaföre gitmiyorum. özlemişim :(((((

Adsız dedi ki...

3 ortak nokra :))

delininbiri dedi ki...

bir saç düzleştiricim, bir kalın bir de ince maşam var..kullanabiliyor musun diye sor..hayır..beceremiyorum ya..istanbula gelirken getireyim sana bi işe yarasın..valla ciddiyim :D bu arada o şerefsiz kuaförler ellerindeki ürünleri satmak için saçına bok atıp dururlar..abartırlar..oyunlarına gelmemek lazım..

Adsız dedi ki...

Norma çok güzel =) O fotolar için daha çok aman harcadığına eminim, o yüzden seni seviyorum.

sinem dedi ki...

bırak pucca ya adam gibi kuaför nerde. mesela benim saçlarımda hiç boya yok, koyu sarı. e yılda en fazla 3 defa düzleşiyo, düzenli kesiliyo filan sağlıklı düzgün saç yani. şimdi buna bok atıp şampuan satamıycak, hemen napıyo? "ayyyy saçların negzeel çok sağlıklıı rengi de süpeaar gel röfle yapalııaaam aralara sarı atalıaam". içimden "sktir lan!" diyorum, dışımdan da "gerek yok böyle iyi". sen de sallama onu yani boşver.

voodoo dedi ki...

ya bu kuaför hostese birde dişçi eklemek istiyorum. Ne zaman dişçiye gitsem adam ağzında maskesi elinde dönen çarkların cızırtısı bişiler dio ben hiç bişi anlamıyorum. Lanet olsun hepsine.

Evren - Sahne dedi ki...

"hikmet hikmet hikmet" diye mutluluktan orgazm olacak seviyeye geldim desem yeri :)) delisin sen! :)

Berrin dedi ki...

benimde en sevmediğim şeylerden biri kuaförde saç yıkatmak..genelde ılık soğuk arası olur su, ensene kulaklarının içine kaçar..

saç şekillendiricimde var, düzleştiricimde kaç kere kullandım neredeyse hiç..
kuaföre gitmek daha kolay :)

zivanasiz dedi ki...

Sevişmeye giderken onu kullandım?
Şaka bir yana anladım da işin puştluğundayım işte...

Beşiktaş' ta bizim Ertan var kuaför. Gençken ve saçlarım redkit inkine benziyorken benim kafadan tek kişilik para almasını anlıyordum da, şimdiki üç tel saçlı kafamdan indirim yapmıyor oluşuna huy oluyorum. Neyse, diyorum ki Ertan' a ikimiz gitsek, senin kabarık benimse kel kafama acıyıp, bi kolaylık yapar belkim...Hem Hikmet' i aratırsa ne olayım.

ZIBBIDI dedi ki...

Sana mutluluğun formülünü söyliyim mi?

Leah dedi ki...

Pucca yavrım madem paran yok pulun yok, al bi tane jole, duştan sonra jole sür saçlarına kabarık kabarık gez yani. Cıx olmuyo böyle bi yazıda ben kendime hiç bakmıyorumlar, bi yazıda ben saçlarımı düzleştiriyorumlar kuaföre gidiyorumlar :D jole iyidir iyi :D

fer nia dedi ki...

alemsin kı valla:)))ben de sinir olurum o saç yıkatma işleminde..belki de herkesin dokunmasından hoşlanmadığım için..

bi dost dedi ki...

bizim maalledeki göçmen kuaför çok iyi. hiç öyle loreal falan kakalamaya çalışmıyo. saçın çok az, çok dökülüyo ısırgan çayı iç diyo en fazla. gerçi bazen yamuk kesiyo saçımı ama olsun en azından harbi kadın.

Balım dedi ki...

okurken 'adresini ver de kendi saç düzleştiricimi yolliyim sana' gibisinden bi yorum yapıcaktım.ki gerçektne içten bi yorum olucaktı gerçekten yollayabilirim.
Ta ki hikmet kısmına gelince şöyle bi durdum.her zaman ki gibi güldüm.sonra unuttum ne yazcağımı yorum şeysi açılınca delininbirinin yorumunu gördüm.ben derim ki madem bu kadar seviliyon para toplayalım aramızda düzleştirici değil de Hikmet'i alalım sana.:D:D

Adsız dedi ki...

bırak dağınık kalsın pucca apla.
cep telefonunu bilmem parasını tuvalete düşüreni duyduydumda saç düzleştiricisini wc ye düşüreni ilk kez duyuyom...valla benim 10 ytl düşse tuvalete elimi pokun içine sokmayı bırak lan lağıma kadar giderim...uzatıp ne diye almadın düzleştiriciyi...

Unknown dedi ki...

Pucca bende saç düzleştiricim bozulunca aynı şeyleri yaşadım... Ama her 3 günde bir 7 tl verene kadar kap bi tane düzleştirici böldür 12 taksite gitsin... Gelin dümdüz saçlar gitsin salak kuaförler :D

misssfit dedi ki...

geçen sene eski sevgilim olacak lavuk beğendi diye fönlü saçımı bir heves gittim aldım bir tane. ne oldu? şimdi nereye koyduğumu anımsamıyorum bile. bir kere o da herifin evinde düzleştirmeye kalkıştım. ne dese beğenirsin.senin saçlar çok güzel yaa. böyle yapınca sanki yanmış gibi olmuş :S o gün bugündür alet evin içinde bir yerde ama nerde allah bilir.

Adsız dedi ki...

ya anlatış tarzına hayranım yaa:D belkide bicok kızın yaşadıı şeyleri dusuncelrini paylaştın içn burda sen anlatırken kendmi dusunuorum filan bu kadar olur ya dio insan..kşke gerck hyttada greblsem seni ya accaip merak edyrm ses tonunu filan :)))

Maybe. dedi ki...

bebeyim. bir de erik'i düzleştiricinle artık tehdit edemeyeceksin..(aa etmiyor muydun yoksa?? inan çok işe yarıyo kıpss )

altın olan her şey parlamaz dedi ki...

düzleştiriciyi o kadar övmüşsün ki marka ve modelini merak ettim. almayı düşünüyorum bu aralar. sitende reklam vermekten kaçınmazsan marka ve modeli yazabilir misin?
teşekkürler.

Adsız dedi ki...

iyi de saçı düzleştirince fön gibi olmuyo ki. o makine saçı yapıştırıyo iyicene kafaya eğer ince telli saçın varsa.föndeyse ne güzel kabarık kabarık oluyo. bi de pucca senin saçın az mı çok mu?

Adsız dedi ki...

tüm kuaförler yavsak mı ya.ve ben hiç kadın bayan kuaförü görmedim.fak.

rahat yazar dedi ki...

kıvırcık saçlar düz ister, düzler kıvırcık. saç derdiniz hiç bitmiyor. annemlerden biliyorum.

blythhe dedi ki...

yahu git 15 ytl lik seramik düzleştiricilerden alsana idareten ne sürünüosn kuaför köşelerinde yok parlicak diyosanda pudra dök akfana tamam oldu bitti gitti..

Sycorox dedi ki...

O saydığı şeylerin fiyatına gidip düzleştirici alıp mutlu mesud yaşarsın eheheh:)

Banada son gittiğimde,bu nasıl saç bok gibi etmişsin diye vır vır konuşmuştu dangalak...

Bide o kuaförlerle kanka olan kızlar bitsinler atık ya hakketen çok kıllar

bayırgülü dedi ki...

ayy bu saçlarını nerde kestirdin,ıyy bu kaşlarını nerde aldırdın gibi abuk tepkilere kuaförde çok şahit oldum birilerine bok atmadan yükselemiceklerine inanlardan oluyorlar bazıları=) nese artık saçlarımı kendim kesiyorum kuaförler arası rekabete alet olmayacağımm=) off az öncede aynı yorumu ayptım gözükmedi azimle yazıyorum gene

Adsız dedi ki...

Arzum Perlina saç düzleştiricinin piyasa fiyatı 65 TL civarı. Saçlarımı yıpratmadı 1 senedir ama saçımda boya yok o bir faktör olabilir. Öneririm.

İrma dedi ki...

Düzleştirici,maşa,sir ağda ne gerekse aldım eve saçlarımı da kendim kesiyorum zaten şimdi ev kuaför dükkanı gibi hiiiiiiiç ihtiyacım yok onlara hahahaa yaşasın kuaförsüz hayat...

Acı_Ama_Gerçek dedi ki...

Pucca, senin cebinde paran olmadığı için değil, senin hayat anlayışın bir hiç olduğu için bir hiçsin.Hiç bir zamanda kendin olamıcaksın.Ve bir hiç olarakda hiç olucaksın. Aklını başına toplamalısın bence.Kendin olmalısın.Sadece kendin.

PuCCa dedi ki...

adsızlardan biri saçlarım ince telli.. bi de zaten saçım düz beni düzleştiriciyle sadece şekilli şemalli oluyor..

Altın olan herşey parlamaz, phlipsin şeysi..

acı ama gerçek, bir kuafçr hikayemden bunu çıkarmandan anlıyorum ki çok safsın.. beni dert edeceğine kendi götünü kurtarmayı denesen :PP

Adsız dedi ki...

acı ama gerçek'in müthiş?! yorumundan sonra pucca kendine geldi ve doğru yolu buldu herkes acı ama gerçeğe müteşekkir ahahah

"vivaldiyle sahneye çıkan, ismail yk gibi hissediyorum kendimi"
"sanki içine fil taşşaanın suyunu sıkmışlar"

güzel benzetmeler.

gul dedi ki...

pucca ilk defa okudum seni. öldüm gülmekten. çok tatlı ve samimisin. seni okurken arkadaşlarla muhabbet ediyoz gibi hissettim. küfür etmek öyle herkese yakışmaz ama senle bütünleşmiş bence. sevdim seni ve takipçinim bundan sonra....

bir demet feslegen dedi ki...

Gülmekten gözümden yaş geldi, olmaz böyle şey.. :)))
Yorumlardan da anlaşılacağı üzre herkeste bu aletlerden var ama kimse kullanmıyor.. Misal ben de.. bir kere çok zahmetli sanki..
Fırça şeklinde olanlar belki daha iyidir, denemek lazım..
Kuaför hikayeleri her yerde aynı demek !!

Adsız dedi ki...

Yine süper anlatmışsın Pucca. Gülümseyerek "he lan tam da böyle" diye içimden geçirerk okuyorum yazdıklarını. Kuaförler hakkındaki yazdıklarına aynen katılırken, canım çok sıkkınsa kuaföre gidip saçlarımı yıkatmaya bayıldığımı eklemek isterim. Lakin yıkayacak yavşağın en azından yakışıklı olanını seçmeli ve gözlerimi ondan sonra kapatmalıyım.

Bitki Cadısı dedi ki...

kuaför hakkında anlattıkalarına katılıyorum bunlar her yerde aynı demekki,bu düzleştiriciden bende almıştım ama yok uğraşamadım onla zaten saçım hafif dalgalı böyle kullanıyorum daha iyi bir de uçlarını çok kötü yapıyor ya..

Adsız dedi ki...

saç düzleştirici diye bişey yokken ütü kullanırdık biz yurtta. tavsiye ederim :)

Adsız dedi ki...

yanlış değilsem hatunlar saçlarını ütülüyor bazen.evde ütü vardır sanırım. sen de denemelisin.dikkat et yakma biyerini ama :)

Acı_Ama_Gerçek dedi ki...

Sadece bu yazından bahsetmiyorum genelinden bahsediyorum.Bende yine kurtulucak bir göt var, Sende o GÖT`de kalmamış.

Adsız dedi ki...

birde para üstü olmaz bu idnelerin... 10 tl yi verirsin üstünü sonra alırsın derler ya sigara alcam belki ya ekmek alcam belki.. belli ki esofmanlarla gelmişim sacımın keyfini evde sürücem... bazı hikmetlerde varyaa ne bok hissettigimizi anlıyorlar gibi ulan... dedim adam bana resmen taciz ediyor böyle masaj mı olur.. benim agzımın kenarından salyalar aktıı aktıııı süzüldü... benim saclar yaklasık 10 senedir röfle.. her biri bir öncekini begenmez.. bende oturur oturmaz röfle cok igrenc olmus dimi sen olsan beni klodia şefır yapardın dimi diyorum :)) işin özü kuaförlerin vıcık vıcık canım balım petegim nerde calısıyosun evlis misin ögrenci misin abuk subuk sorularından sıkılıyorum.. bizim burda kalite var.kalitenin adı metin.O da masajı elemana yaptırtıyo essek herif..

Adsız dedi ki...

wala ya ütü herşeye bedel :D

Melis dedi ki...

Ay ne utusu yaa, utu mutu surmeyin saciniza sakin. mahvediyor saclari...
turkiyedeki kuaforlern geneli oyle ya...gereksiz bi piskinlik, kendini begenmislik... kaslarimi aldirmaya gitmistim, kiz resmen yoldu resmennn... eve geldigimde farkettim sag kasimi kanattigini kaltagin...
o ovdukleri sampuanlar saclarimizi bu hale getirdi zaten, ananemin saclari benimkilerden iyi valla...
her seferinde fone para verecegine, yeni bir duzlestirici alman daha mantikli yani pucca hem milletin bik biklerinide dinlemezsin...

Çeku dedi ki...

Puccaya yardım fonu açıyorum arkadaşlar, yardım etmek isteyenler: ezikpucca@hotmail.com'a mail atsınlar:P

ferdagokturkince dedi ki...

benim annem kuaför. üniversitedeyken her gün fönlü giderdim okula. sonra okul bitti,çalışıyorum. annem yanımda değil artık. her gün işe beslemeler gibi gidiyorum. okulun en pasaklı öğretmeni benim. başım ağrımasın diye akşam banyo yapıyorum sabaha kadar o ince telli saçlarım yapışıp kalıyor. otobüse biniyorum, çok sıradan çok embesil tipli kızlar bile düz saçlarıyla, halka küpeleri, topuklu ayakkabıları ve yüzlerinde renk renk makyajlarıyla sırıtıp duruyorlar. ben uykudan zorla uyandığım için saçları tepeden bağlamış vaziyette çıkıyorum evden. onları da gördükçe vaay bee nereden nereye diyorum.. saç düzleştiricim var, sevgililer günü hediyem. ama alışmışım bi kere annemin sunduğu konfora, yapamıyorum. beceremiyorum. philips çok güzel. kuafördeki ergen kızlar çok kötü. çok.

Adsız dedi ki...

Resimdeki sana ne çok benzer.

asd dedi ki...

anaa ne sorunlusunuz ya ii ki bi kuaför anısını anlatmış. yok bilmem şu yok şu.. okuyun yorum yapın bu kadarmı zor bunu anlamak. Zenginin malı züğürdün ağzını yorarmış hesabı. yazıların çok güzel gerçekten vıdı vıdıya hiç girmiyosun gayet beğenyrm yeni gelcek yazılarında da kolay gelsin (:

Adsız dedi ki...

ya pucca kızım ne alemsin ya bazen kız kurularının bi bakışı var yanlışlıkla çarpıyosun,elin otobüste para uzatırken eline deyiyo öle bi bakıyolarki sanki sikecek gibi demk doruymuş sen az daha orgazm oloyomuşun ya

Adsız dedi ki...

ne zaman intihar edecek konuma gelsem bi doz senden alıyorum iyileşiyorum :D
sana düzleştirici aliymmi puccaaa (:

Adsız dedi ki...

bi yandan bana ne dedim bi yandan da duramadım.
acı ama gercek bi şekilde girip bilmem kaç satırlık şeyi laf etmek icin mi okuomus bu ?!
emege bak be :D

Adsız dedi ki...

puca eski sevgilimmn yeni çıktıgı war 2 3 gn en fazla 1 hafta çıkardı şimdikiyle 26 aralıkda tam bir ay olucak off çıldırıcam aklıma takıldı yaa sevmiorumda salagı ama açılmak istedim sana ne bilim ...S:S::S

Seddosh dedi ki...

Ölüyodum gülmekten :)

Adsız dedi ki...

ulan mahalle arası kuaförsün maksimum yaptığın fön çekmek, 60lık teyzeye altın sarısı röfle yapmak uyuz ediyolar beni.bu kuaförlere karşı geliştirdiğim harika bi yöntemim var. saçlarını nerde kestirdin die sorulur genellikle bana, bahçecikte kestirdim şekerim beğenmedin mi diorum,halbuki alakam yok, ha yok güzel kesmişte ondan sormuştum oluor cevap. mahallenin dier kuaförünü söylesen burun kıvırıcak göt edicek, bahçecik diyince güzelde ondan diyor ibne.
ayrıca o düzleştiriciden bende de var ama ben düzleştirici olarak diil, maşa olarak kullanıyorum kendisini. daha büyük dalgalar yapıyo. tavsiye ederim.

Adsız dedi ki...

''...Taki saç derimin içinde hikmetin parmaklarını hissedene kadar. Allam o nasıl güzel masaj. Öyle şefkatli ki, çocukluğum, ilk aşkım, son sevdiğim, iğde kokuları, kirazlar, soba üzerinde kestane aklıma sevdiğim herşey geliyordu. "hikmet hikmet hikmet" diye mutluluktan orgazm olacak seviyeye geldim desem yeri. Gözlerim doldu lan, ana eli kadar şefkat...''

Sevişiyorsun kelimelerle, yoğruluyorsun, yuvarlanıyorsun, yoğuruyorsun, kıvamına getiriyorsun atıyorsun buraya...içime çektim resmen seni.

Bu kısmı okurken de pelvislerim sn.de 20 kez kasılıp gevşedi, yarı orgazma gittim geldim..yaşadım lan resmen.
Sana helal olsun.

0 noktası dedi ki...

kış günlerinin güldüren kızı öptüm seni.

konuşmayan kuaför istiyoruz.
bu arada iyi

- aa çok kırık var berbat olmuş gel keselim uçlardan,

dememiş.

NukleerBaslikliHatun dedi ki...

hatun negzel yazıyon lan. burda "pucca pucca pucca" diye orgazmın eşiğine geliyorum ben de her bir yazının sonunda. hastasıyız!

Adsız dedi ki...

yataktan düşüyodum yazıyı okurken :D
aslansın kaplansın pucca!!!

A-H dedi ki...

Harbi yarildim gulerken :)
gecmek bitmek bilmeyen bir ogleden sonraya ilac gibi geldi bu yazi :)
bu arada harbiden zodyakli senin kardesinmi?

Adsız dedi ki...

gülmekten ağladım ya aşığım sana pucca!!!

KazanCadısı dedi ki...

geberdim gulmekten koptum delisin sen bir insan bu kadarmı tatlı olur yaaa ayyy yoruldum anırdım resmen

Adsız dedi ki...

Delisin sen ya..basit bi kuaför olayı bu kadar güzel anlatılır...seni seviyorum puccacaaannn...

Adsız dedi ki...

sana tek tavsiyem in styler diye bişi kullanmadım gerçi ama reklamında kadının o kdr kabarık dağınık hippi gibi saçları bile adam oldu :D al bence denmeye değer :D

Jüliet Angel dedi ki...

Bizim burdada bir kuaför var sbs'ye giderken saçımı yaptıracaktı niyeyse bu gerizekalı ilk bu saç yamuk dedi sonra kesti sonrada o güzelim lülelerimi düzleştirip içine sıçtı yaniii