30.01.2010

Beni kör kuyulara merdivensiz attın farkında değilsin

23 yaşında hala 14 lük ergenler gibi facebook sorunları yaşıyorum. Acilen elimi eteğimi çekmem lazım bu olaylardan. Geçenlerde arkadaş ekleme taleplerinde bi baktım, ortanca halam beni eklemiş, bir hatayla kabul ettim. Ya şurda yazmıştım, bu halalarımı hayatımı zindana çevirmişlerdi ama ne bilim ordan bir zararı olmaz diye mi düşündüm, naaptım artık. Kafama sıçayım işte... Daha ekler eklemez sansar gibi pusuda bekliyomuş sanırım, 3 dk sonra erikle benim fotoğrafımın altında bir yorum
"damadı ne zaman getircen buraya. Baban da zannediyor ki, kızım çalışıyor ekmek parası için uğraşıyor. Kızının derdi başka tabi. Zaten bayramda da yılbaşında da aramadın neden aramadığında anlaşıldı. Yazık seni büyütmek için kendimizi harcadık biz."
hemen hoop sildim yazıyı, daha ben silerken baktım başka bir fotonun altında dolanıyor "Bunlar fotoğraf hilesi sanırım sen bu kadar kiloyu vereceksin de ben görecem tosun" Anında onu da sildim. Baktım diğer sildiğim fotoğrafın altına "ben buraya bir şey yazmıştım neden kabul etmemiş çok ilginç PuCCa şu alman bozması çocuğu da getir de kimmiş neymiş bakalım"
baktım ben baş gelemicem, direk kadını sildim listemden, bir de engelledim. hani Allah'ın sevgili kuluymuşum ki tam online iken kabul etmişim. Aradan iki üç gün öyle sessizlikle geçti, o iki üç gün safhasında benim diğer akrabalarım da ekledi. Ama hiçbirini kabul etmedim.
Meğersem o iki üç gün fırtına öncesi sessizlikmiş.
Zoydaklı aradı beni "Abla sıçtınki ne sıçtın halam bize geldi şimdi, seni ispiyonladı. bir sürü erkeklerle içerken, sıçarken, hoplarken foto çekilmiş dedi, erkeklerin elleri, kızın her biyanında falan dedi." Anam dedim ne oluyor duyan da zanneder ki, hürriyet.com da fotolarım çıkmış. Hani öyle bir ortalığı ayağa kaldırmış, diğer akrabalar da demek ondan eklemiş "erkeklerin beni ellediği" fotoları görmek için. Fotolarda da hiç bişi yok ha, bildiğin klasik facebook fotoları.. hatta çoğu 45 derecelik açıyla sadece suratımı aldığım kareler. Ama karı nasıl anlatmışsa bi sasha grey, bi ben olmuşuz alemde. Hala beni "tangasını pantolunundan gösteren kız" diye anıyorken akrabalarım bu hoş olmadı tabi..
Babam ha aradı ha arayacak diye bekliyorum ama götüm de 4 buçuk atıyor. Kendimi lise 1 de zannettim bi an. Bu anı yaşamıştım ben çünkü. Bizim asansörün içine "Allah inse alamaz bu sevdayı içimden PuCCa" yazmıştı isyankar kekonun biri. O zaman da o yazıyı halamlar görmüştü, beynimi eritmişlerdi resmen. Babamı iş yerinden arayıp anlatmışlardı. akşam babam işten eve gelirken o yazıyı görecek benim ağzıma sıçacaktı. Beni kuaföre çırak olarak verecekti. Hergün okula halamlarla gitmek zorunda kalacaktım. Ay nasıl korkutmuşlardı, yeminler ediyordum ağlayarak ben çocuğu tanımıyorum diye. Ama o nasıl korkuysa ölümü bekler gibi babamı bekliyordum. Saat 7 de hep evde oluyordu. saat 5 di hem o saatin çabucak geçmesini istiyordum hem de geçmemesini. "Allaam lütfen bir doğal afet olsun ama kimse ölmesin, allam lütfen babam kaza yapsın ama kimse ölmesin, allam lütfen halalarımı köpekler yesin ama kimse ölmesin" türü iyimser ama durumdan kurtarabilecek dualar edip durdum.
Saatin dakikası ilerledikçe benim kalbim de pıt pıt atmaktan, patır kütür atma aşamasına geçti. baktım kurtuluş yok duamı değiştirim bari diye "Allam lütfen beni kanser yap, şimdi öleyim. allaaam nolur kanser olim, babam bana bişi diyemesin lütfen nolur allam" derken o kapının bülbül sesi diye bize kakaladıkları lanet olasıca zil çaldı. Halam baş parmağını sallaya sallaya, kafasını da öne arkaya atarak "sen daha durrr bak bir bir anlatcam" diyerek açtı kapıyı. Ben salondaki koltukta oturuyorum, koltuğun rengi beyaz ama ben ondan daha beyazım. Koltuk beni yutsa ancak kurtulurum diye düşünüyorum. Hayır arada halamlar olmasa, babama şımarıklık yaparım ama halamlar öyle ki bulaşık yıkamadım diye beni ipe bile götürürler.
Yaşları müsait olsa, Deniz Gezmişin davasına baktıklarına bile inanırım. ufacık bir şeyi nasıl kanına, beynine işliyolarsa adamın, dünyanın bokunu yemişsin gibi suçlu oluyorsun. Valla orada biraz gayret etselerdi, o kerro bebeyi bulup benle evlendirirlerdi de. Onların o büyü gibi ikna kabiliyetlerini bildiğimden, hayatımın sonu geldiğini düşünüyordum. Sonra babam içeri girdi korkumla yüzleşme zamanım geldi.. babamı etkilemenin iki yolu var; bir ağla, iki ağlamak işe yaramazsa bağır.
Ama işte halalarım işin içine girince, götümü yırtsam fayda etmez diye de düşünüp dua etmeyi bıraktım plan program yapmaya başladım.. Babam kapının ordan gözükünce ben bir ağlamaya başladım. Koşarak sarıldım ona, "baba halamlar beni kuaföre verceklermişşşşşşşş" diyerek ağlayınca. babam "hadi şu yemeği hazırlayın, o yazıları yazan eşşoğlusuna da söyle bacaklarını kırdırtmasın bana"demişti. O zaman dönüp, gözlerimi kısarak ya naber diye bakış atmıştım..
Halamlara karşı bir zafer kazanmıştm. Ve onlar o kadar kinci ki adım gibi eminim bu olay, onun acısını çıkarmak için oldu. Çünkü o gün mutfakta kolumu cimcirerek "daha bu bitmedi küçük hanım" demişti bana.
....
İşte şu anda aynı korkuyu yaşıyorum. Yine döndüm 14 yaşıma, babamdan korkup sıçtım dediğim günlere. Zoydaklı telefonu kapadıktan sonra halamın, babama neler anlattığını da tahmin ediyorum da etmesine; ulan kaç yaşnda karısın, kalkıp kendine koca bulacağına face mace uğraşıyorsun da diyemiyorum. Hayır dese ki manitası var tamam, yine bir sorun ama şimdi ki gibi değil. Şimdi o gözlerini devire devire, her lafının sonuna "cık cık" lar ekleyerek, tek kaşı havada kafasını iki yana sallayarak, beni arka sayfa güzeli gibi anlatacağı için bu işten sıyrılsam bile adım hep "erkeklerin gözdesi PuCCa" olarak anılacak.
Öle malak gibi elim telefonda babamın arayıp "seni biz erkeklerin elleri memelerinde gezsin diye mi büyüttük" demesini bekliyorum.
Derken telefonumun zili acı acı çaldı. telefon ekranında "babişko" yazıyor ama açmaya korkuyorum. babişko ne lan! birde sonra utanmadan, kocasına "kociş" diyen kadınlarla dalga geçiyorum, onlardan ne eksiğim varsa.
neyse açtım telefonu, ilk yutkunmamı yaptım. Sonra en şirin halimle az önce 14 yaşımdaki halimden daha da ufalıp, sesimi gırtlaktan çıkararak "babacımmmmm naporsunnnn" dedim. der demez bu bir saydırdı, işte "bir takım fotolardan bahsetti halan bana, herkese gösteriyormuşsun, kızım sen napıyorsun? aklın yerinde mi" diyince baktım olmayacak bu kez hakkımı bağırmaktan yana kullandım.
"eee yeter ama be, kaç yaşımdayım hala halamın laflarını dinliyorsun, sen benle ilgileneceğine kendin evlensene.. aaa benim sizlerden başka derdim, sorunum var. oturup da aile içi dedikodulara gelemem kusura bakmayın, bu ne yaa yeter ama haa" dedim çat kapadım telefonu.
Heyt be nasıl da gaza geldiysem. Suratına da kapadım ki biliyorum çünkü ne diyeceğini, "lan madem o kadar büyüdün hala ne her ay ben sana para yolluyorum" o zaman sıçarım diye onu demeden kapamalıydım.
Çok ilginç bişey oldu o gün bi daha aramadı. Bugün akşam arayarak bana o bağırmamın ceremesini çektirdi.
- Napıyomuş benim olgun ve sorunları olan kızım.
- Ehiehi iyiyim ya babacım sen napıyosun.
- ben de iyiyim pazar gecesine halana bilet aldım yanına geliyor
- hönk
- sus ve artık edebini bil konuş benle!!! 2-3 hafta yanında kalacak. Senin o sorunlarına dertlerine derman olmaya yolladım. Baktım kızımın başı sıkışmış, halası ona yardım eder dedim. Öptüm boncuk gözlümü.
ve sonrası ölüm sessizliği. O burdayken erikle buluşamam, o burdayken zaten biten gece hayatım gözümde daha büyüyecek.. bana ergenlikte çektiremediği acıların hesabını şimdi çektirmek için gelecek.
bana kaderimin bir oyunu mu bu aldı gençliğimi verdi zulumuuuuuuuuuu...

48 yorum:

Nastenka dedi ki...

Halana feci uyuz oldum. Gözümde obez, dırdırcı, fesat bir kadın imajı belirdi. Tiksindim resmen.

Aile olduğunda sevgiliyle nasıl görüşülemiyor çekmiş bir zat olarak sana sabırlar diliyorum :((

Artık o internetine de karışır. Valla ne varsa sil bilgisayarda. Şifreleri otomatik yaptıysan kaldır falan. Feysbuk'u olan yaşlı teyzelerden hep korktum, hep korkarım.
Hele son girilenlerde blogunu falan bulursa...
Aman aman... Düşünmek bile istemiyorum

:/

Not: Benim babam da "Babişko" diye kayıtlı. Onca sevimli bir hitap ama ne zaman telefonumda yanıp sönse muhakkak altından bi' halt çıkıyor :((

arshavin7adam dedi ki...

halaların da az orospu değillermiş pucca... sen yazık sana çok sinirlendim lan!!!

boni dedi ki...

çok kötü bir şey ya.pucca artık tam bağımsız ekonomiyi kazanmanın zamanı geldi:D

Aysun dedi ki...

Tatlım sen halana birilerini bulmya bak, linkini gönderdiğin yazına göre çoook zor bir iş gibi bu ama olsun her kör satıcının bir topal alıcısı vardır.
Bulsun kocayı, onun yesin başını.

l b dedi ki...

ahah geçmiş olsun. ilerleyen günleri sapasağilim atlatırsın umarım :D

Adsız dedi ki...

senin halalarına bende sinir oluyorum ne gıcık şirret kadınlar onlar öyle yahu sabır taşı olsa çatlar

Adsız dedi ki...

Allah yardımcın olsun PuCCa yaa, halana bende uyuz olanlardanım, eden bulur ama..

nasıl geçecek bakalım bu hafta

ucantencere dedi ki...

pucca apla sen halandan ben babaannemden..reva mı bu sana bana..babaannem beni şöyle severdi: elini apış arana koyarak büllüğü var pipiside var daşşağı var her şeyi varda her şeyi var...hele ayşegül halam yok mu? öyle boğarcasına severdi ki beni paşaaam,evimizin erkeği diye sanarsın dünyada tek erkek var o da benim..

bezgin bekir dedi ki...

sanırım hakkaten sıçtın..benim de öyle bir dayım var. senede bir kere istanbula gelip kan kusturuyor. kolay gelsin diyorum...

Mantık Dışı Şeyler dedi ki...

Halalarının canını yiyim. 25 yaşıan gelip de baba eline muhtaçsan çekesin bunu. Ahanda çekiyorum. hala-babane-dede üçgeni. yaşasın tam bağımsızlık...

kkkk dedi ki...

allah kurtarsin bacim...

Fashioncholic Girl dedi ki...

bende babam direk ad soyad şeklinde kayıtlıdır :D ama halana feci uyuz oldum belirtmeden geçemem , hatta yengemi de gördüm onda , tanrımm bi insan bu kadar mı kıskanç fesat yılan biri olabilir , bi de aynı apartmandayız , ben içeri girdim mi üst katta bi kapı aralanır nefes sesi duyulmaya başlanır , ama cidden kendimmiş gibi oldum , ailen de mi farkında diil kadının fesatlığının ???

Adsız dedi ki...

pucca abla ben senin için hegün dua ederim inş sorunlarından kurtulursan . sen yazmayı bırakma emi*?

VodviL dedi ki...

aslında sorun şu ki Puccacık halan feci azzmış.:)

Demet dedi ki...

bu kadının işi gücü yok mu da sana takmış böyle yaa. bence de bu kadına birini bulursan belki rahatlarsın :D

Adsız dedi ki...

çıkar gidersin be yanında mı durcaksın sanki.yatmaya gidersin zaten sadece.

yapacağında bu yani ben soliym

Mystery dedi ki...

sen şu halanın bi saçını başını yolsan!

Adsız dedi ki...

Furkan :
13.04.2009 da yazdığın yazıdan alıntıdır...
"Sevgili günlüğüm, üniversiteyi sonunda kazandım. İstediğim hedefi tutturdum. Ama tek hayalim kızımın bir avukat olması, çok istiyorum bunu bilmem anlatabildim mi? Neyse halamla birlikte yaşıyorum burda, hala sevgilim yok günlüğüm.. İstemiyorum zaten. Okulumu en iyi derecede bitirip, ailemi gururlandırmak istiyorum. Arkadaşlarım hep yalnız yaşıyorlar yada yurtta.. Asla öyle bir hata yapmam, halamla mis gibi yaşıyorum. Yalnız kalan kızların evlerine sapıklar giriyor, tecavüz edip kafalarını kestikten sonra onların tarlaya atıyorlar. Bide akşam 9dan sonra dışarı çıkanlara da öyle yapıyorlar. Çok şanslıyım, iyiki halamla yaşıyorum. şaka gibi:))

NARNİA dedi ki...

ulan bütün halalarmı aynı mal olur ya..sanki bütün erkeklerin altından girip üstünden çıkıyoruz..hepsi bize hasta bizde verme meraklısı..

geberin azına sıçım ya..

Adsız dedi ki...

13.04.2009 tarihli Senin Annen Bir Melekti Yavrum yazından alıntıdır...
"Sevgili günlüğüm, üniversiteyi sonunda kazandım. İstediğim hedefi tutturdum. Ama tek hayalim kızımın bir avukat olması, çok istiyorum bunu bilmem anlatabildim mi? Neyse halamla birlikte yaşıyorum burda, hala sevgilim yok günlüğüm.. İstemiyorum zaten. Okulumu en iyi derecede bitirip, ailemi gururlandırmak istiyorum. Arkadaşlarım hep yalnız yaşıyorlar yada yurtta.. Asla öyle bir hata yapmam, halamla mis gibi yaşıyorum. Yalnız kalan kızların evlerine sapıklar giriyor, tecavüz edip kafalarını kestikten sonra onların tarlaya atıyorlar. Bide akşam 9dan sonra dışarı çıkanlara da öyle yapıyorlar. Çok şanslıyım, iyiki halamla yaşıyorum. şaka gibi:)))

cebimdekimatara dedi ki...

anam önce facebook kullanmayı öğrenip ailenden olanları sınırlıycaksın bukadar basit bu kadar sorun edene kadar şuraya istediğime facebook hesabımı nasıl sınırlandırırım die sor 100 kişi atlar aq cillop gibi olur bu kadar derder gerek yok kasmaya

PuCCa dedi ki...

lan o yazının başını da mı okumadınız kızıma yazdığım yalan günlüğe yazacağım şey o

Adsız dedi ki...

bize de okumalık yeni maceralar çıkacak böylece niahuahuahaaha (kötü adam gülüşü)

Adsız dedi ki...

pucca,sen o haladan bi tane de bana yollar mısın lütfen,burda birine lazım da.....Zümrüt

Adsız dedi ki...

Hay allaaam yaa!

PuCCaaa! Kız halaya, erkek dayıya benzermiş yaa:))

Yeterki sen, ortak kullanım çip'inizi açıver. Kış olan mevsimde, seralar oluşur. Bütün sebze ve meyveler, bir anda yemiş'ini oldurur:)) mmm diye:))


Hadii gözünaydın ve iyi ortak kullanımlara:))

*-*-*-*-*-*-*


Not: Şarkıyı duyduğumdan bu yana, "Beni kör kuyulara merdivensiz bıraktın'ı" severdim.


Çok çok sonram, bana iz bırakan birinde, bu şarkıyı okumuştum.

hatırlattın):(



Sevgiyle
alienfaMey

diego dedi ki...

aha halalar bi de 2 taneler di mi
simpsonsdaki bet sesli, sabotajcı , kızkurusu selma ve patty teyzeler gibi

mumicik dedi ki...

nedendir bilmiyorum bu baba tarafı tam kabustur.. bnm halalarımdan biri evli diğerleri evde kalmış 43 ve 45 yaşlarındalar onlardan pek çektim denemez çünkü ağızlarına laf vermedim. hep arkadasımın halasına imrenmişimdir. lisedeyken taa tüm yegenleri toplar bi güsel cluplere götürürdü içip eğlenirlerdi. bizimkiler bni içkiyle yan yana görse o içkinin şişesini götüme sokmaktan beter ederler....

Adsız dedi ki...

Furkan
tabiki okudum biliyorum çocuğuna yazacağın yalan günlük için o ama bu da doğmamış çocuğun ahı heralde :)

Adsız dedi ki...

Tek çözüm, ne kadar korksan, bacakların titrese de halana siktiri çekmek. ''Hala sana iyi günler, ben Erikle buluşuyorum, hani şu facebook fotosunda memelerimi elleyen'' diycen, kapıyı çarpıp çıkıcan. Artık 14 yaşında değilsin, güçlüsün. Hatta yapabilirsen, babana telefon et ve halanın gelmesini engelle. Kocaman kız oldum ben, kendi sorunlarımla başa çıkarım, bu ne yaaa diye. Bu halaların Cinderella'daki kıskanç üvey kızkardeşlere benziyor. Sende gördükleri gençlik, güzellik bunlarda olmadığı için böyle sürekli eleştiriyorlar seni. Pabuç bırakma artık. Baban da ihtiyacın varsa para gönderecek tabii, babalar bunun için var. Türkiye'nin şartları zor. Ama para gönderiyor diye suçlu hissedip alttan alman ve özgürlüğünden ödün vermen gerekmez. Hadi bakaym.

Adsız dedi ki...

puccaa ben sana kıyamamm.
o halana pabuç bırakmamalısın bence o sana çektirmeden sen ona çektirmelisin. daha kaç yaşına gelmişsn hala kocan yok yazık be cıkcık diye başla mesela ?! :D

ıy üstündeki de ne igrenc, yemek de ne kötü olmuş vs de diyebilirsin (:

iyi şanslar bebek*

Adsız dedi ki...

Terliği yicen kafan haaa dedi mi götüne sokarım o terliği de,bitsin..

Alphan Tüfekçi dedi ki...

baskıcı aileden başka bir kız çıkamazdı, anlamalıydım :)))

Zombi dedi ki...

PuCCa harbi 14Lük ergenler gibisin xD
14'Lğm :p dün facede resimlerimi gören komşu kızı anama ispitledi ispitlicek,çok tırsıyrm aq :D

Adsız dedi ki...

evi temızleme gec kalk yemek yapma mdem sana bakmaya gelıor:) sıkılır gıder

dertli dumrul dedi ki...

sevgili pucca, senin bu yazilarin da olmasa su hicranli hayatin hic tesellisi kalmayacak nerdeyse. bak basindan neler geldi neler gecti, hepsi geciyor bi sekilde, bakalim bu hala macerasi da nasil gececek, nelere vesile olacak... merakla bekliyorum :D

bu arada halan blogunu kesfetmez umarim :)

cecil dedi ki...

çok özlemişimm seni okumayı .. çok.. yokluğumda bende senin halalarına benzer sürtük mü sürtük fesatmı fesat bir o kadar mal halalarımla uğraştım..bu kadar denk gelir bir yazı yani..
tüm cadolaz halalarr hayatımızdan ve ailemizden ırak olsun tanrım ..
amin..

sonagre dedi ki...

bence benzer bir atagi sen yapmalisin halalarina karsi. simdi sana kalmaya gelince mesela kapici ile bakkalla filan bir sekilde fotolarini cek ve tehdidine tehdit ile karsilik ver...

yabancı dedi ki...

Düşündüğün şeye bak ya
Halana bul birini
samimi olduklarında çek resmini bir daha seni bu konularda zorluyormu baba beni zordurumdan kurtarmak için göndermiş oldugun o halam varya buralarda gününü gün etmek için gelmiş bak işte resimleriiiiii

ya bukadınların hiçmiii beyinleri calışmıyorrrrrrrrr
bu konularda

JOY dedi ki...

bir an okurken dedimki nasil yani bizim halalarimiz ayni mi- yoksa biz birbirinden habersiz kizkardesler miyiz....
Saka degil 3 halam var- olmaz olsunlar- omrumuzu zindan ettiler ve still(*) ediyorlar da...
"Onların o büyü gibi ikna kabiliyetlerini bildiğimden..." demissin ya, ben bu derece CUKK tarif edemezdim. hic degeri olmayan seyler yuzunden bile melek gibi babam nasil dinlemeden anlamadan canavara donusurdu onlarin 2 lafiyla. Okudukca gerildim bir kez daha bu yasta.
(*)= still yerine hala yazdim ama silip stille cevirdim ukalaliktan degil sapkasiz haliyle bile o nefret HALA gibi okunacagi icin!

cecil dedi ki...

ha ha ha ha cadoloz halalar hep 3 tane galiba. ama benimkilerin en büyüğü henüz iyi .. :)))
valla en şanssız benim .. bizi senelerce keklemişler kardeşimle .. biz daha yeni öğrendik kardeşimle onların gerçek ruhunu!!!benimkiler ölmüş babama laf edicek kadar bayağı buyrun burdan yakın!!
tanrı hepsini hakettiğine nail etsin .. ne diyimm ve benden ırak ...

Adsız dedi ki...

anacım, senin bu babanda hiç akıl fikir yok mu? kaç yıllık kardeşlerini bilmiyor mu? anlattığın kadarıyla ailedeki en mantıklı insan denebilir. nasıl kardeşlerinin gazına geliyor?

mgntwmn dedi ki...

bu gibi durumlarda bir kızın babası karşısında yaşadığı hissiyat hep aynı. yaş ilerlese de o korkulu bekleyiş hiç değişmiyor. geçen yıl bizimkilerden habersiz ev tuttum. çok karşıydılar evden ayrılmama. dayadım döşedim. annemi arayıp dsöyledim kıvranarak ve davet ettim. "sizi kadıköy iskeleden alırım" nihayet an geldi çattı. kalbim yerinden çıkacak. dizlerimin bağı çözülüyor. her an düşebilirim. babamın atatürk kaşlı mavi şimşek gözlerine bakamıyorum. 3 saat boyunca konuşmadı. benim pilim bitmek üzere ağladım ağlicam. ağzını açtı nihayet annem çalışmayan ampulle ilgili yorum yapınca:"eee evin var sorumluluğun var. alırsın bi merdiven değiştirirsin kendi ampulünü kendin artık!" biz annemle donduk. yaşlılıkla oluşan gamzesini gördüm babamın. bi sarıldımm! şimdi düşündüm de, o an hayatımın en mutlu anı galiba:))

mgntwmn dedi ki...

bu arada para kimde güç onda. ne zaman para istemeyeceksin babandan o zaman ağırlamak zorunda kalmayacaksın halanı. valla bak. söylerlerdi de inanmazdım ben de.

0 noktası dedi ki...

iki tane teyzem var aynı. anca konuşsunlar.. of kolaylıklar versin.

kosankaplumbaga dedi ki...

bütün halalar mı aynı? hoş bnm tüm sülalemde dedikodu kazanı kaynıyor. Neymiş facede sevgilimle resmim nie varmış die soruor annem, filancanın kzınında sevgilisi varmış ama hiç koyuyormuymus orta yere..cenazede ananeme sormuşlar tubişe sarılan çocuk kim die. cenazede bunu konuşan adamlardan ne hayır gelir ki zaten. burda ölüyorum desem yardıma gelmeyecek adamlar lafa geldi mi su motoru gibi maşallah. herkesi sildim bizim oralardan, annem hanım bu seferde sevgilimin profildeki beraber fotomuzu kaldrmamızı isteemez mi.neymiş yorum yapıomus da görüomus herkes. yuuh ya yuuuh. Allah böle halalardan, teyzelerden yedi göbek öte sülalelerden uzak eylesin amin:p

vıttırıvızzık dedi ki...

ordan oraya sıkıntıdan atlayarak gezerken günlüğü gördüm sonra okuya okuya bu konuya geldim de bir ohhhh çektim. 4 tane birbirinden farklı cadı karakterli halasından tek çeken ben değilmişim diye. bi de bekar 50lik çıtır olanları hiç çekilmiyor. bambıııkk gibi babamı bile asi ergen genç kapsilerine sokuyorlar. zayıflamaya çalışsan, zayıflayamazsın derler. bişey yapmasan şu kilolarından kurtul derler. çok yiyorsun az ye diyip bir saat geçmeden önüne bir kutu çikolata verirler. bişey alırsın o olmadı bu olmadı şu olmadı.. 4 tane bide herbiri birbirinden farklı. birbirileriyle bile anlaşamayan 4 kazulet cadı hala ortasında kavrulmak ııyyyyşşş. kendi kendime ve sizlere acıdım :D nası da dolmuş içim bi ohh daha yazdım rahatladım. :D toplu seans gibi oldu :D :D

kurye dedi ki...

4 tane bide herbiri birbirinden farklı. birbirileriyle bile anlaşamayan 4 kazulet cadı hala ortasında kavrulmak ııyyyyşşş. kendi kendime ve sizlere acıdım :D nası da dolmuş içim bi ohh daha yazdım rahatladım

znr dedi ki...

pucca senin halalara sinir oldum ... face den sahte hesap aç onların adın saçma sapan resimler koy görsünler o zaman 4,5 nasıl atıyomuş g.. :)