25.04.2011

Sevgilinin burcunu söyle, nasıl terk edileceğini söyleyeyim

Deneme bir iki, deneme bir iki açıldı mı bloglar....

El atmadığım bir burç muhabbeti kaldı diyerek, size kaynağı götüm olan bir olayla manitanızın burcuna göre nasıl terk edileceğinizi söyleyeceğim. Üstelik öyle hiç anlamadığınız laflar da yok, Mart ayında sağ taraftan kakalayan Venüs’ün sizi darlaması. Yok, efendim çaprazlama giden Uranüs’ün Mayıs ayında sizi etkisi altına alıp Ay denilen melankolik gezegenin sizi çarpması. Diğer satıra geçerken bir öncekini unutuyorum yahu, iyi bişi mi dedi kötü mü dedi diyerek bir garip oluyorum... O sayfa sayfa yorumlarda para, aşk meşk ararken, gram anlamadığım 45 derecelik açı ile kapsama altına girdiğimiz Merkür’ü anlatırsa olacak olan bu! Ben de kendimce burçlarla ilgili birtakım kaynakları (kıçım) araştırarak bu sene sizi terk edecek burçların bunu nasıl yapacağını yazacağım. Ona göre artık önleminizi alırsınız.

Koç:

Koç burcu erkeğinin daima kafası karışıktır. Ne istediğini bilmeyen koç burçları, bu gün sizi ister yarın pişman olur, yarın yine ister ama haftaya yine pişman olur. Koç burçları garantici oldukları için ilişkiye başlamadan önce “Heyy kadınım ben ilişki kafası yaşayan bir erkek değilim” telkininde bulunur. Terk ederken size rahatlıkla “Ben söylemiştim baştan” diyebilir. Siz bu burçla kavga etmek isteseniz de beceremezsiniz. Öyle kayıtsız kalır ki, siz sinir krizi geçirirken size “Ama ben böyleyim” diye, soğuk karşılık vermesi mümkündür.

Boğa

Boğa burcu erkeğini 100 metreden tanımanız mümkündür. İlişkiye başlarken siz tamamen Afrodit’sinizdir. Size tapma derecesinde âşıkmış gibi davranır. Duyguları o kadar hızlı hareket eder ki, size âşık olan adam kısa bir süre sonra bir bakmışsınız Ares oluvermiş. Sizden beklentileri yüksektir. Sizin de onu şımartmanızı ve ona tapmanızı ister. Siz ona tapsanız bile muhakkak bir hata görecektir. Lakin boğa burcu erkekleri ayrılma özürlüdür, bunun yerine yaşamı size zindan ederek sizi kaçırmanın yollarını bulacaktır.

İkizler

İkizler burcu değişkendir klişesini bir kenara bırakalım, bu burçla bir ilişki yaşamak harikuladedir, sizi sever ama size olan sevgisini nefretiyle göstermekten haz alır. Sizi oyuncağıymışçasına kullanır, bir süre sonra bu oyuncaktan sıkılınca başka bir oyuncağa geçmesi olağandır. Sizden ayrılmak istemez, istemediği gibi birçok ilişkiye de açık davranır. O sizi tüketmeden, ayrılık sinyali aldığınızda arkanıza bakmadan kaçmanız gerekir.

Yengeç

Garantici yengeçler “sorun sende değil bende” kafası yaşarlar. Bütün klişeleri bu duygusal burçta görmeniz mümkündür. Seni istemiyorum, ama hayatımda varlığını istiyorum. Hiçbir zaman tam olarak sizi terk etmez. Yalnızlık korkusu bu burçta daha yoğundur, kendine yeni birini bulana dek sizi gel-gitlerinde boğar. Yeni bir ilişkiye başladığı anda adamdan ne ses gelir ne soluk.

Aslan

Aslan burçları hep imkânsızı ister, kolay gördükleri şeylerle uğraşmazlar. Sizi terk ederken alaycı ve arkadaşça görünürler. Sizi teselli etmek bir kenara dursun ilişkide ki bütün suçun sizde olduğuna, ilişkinin bitme sebebinin tamamen sizin yüzünüzden olduğuna sizi bile inandırırlar. Siz harikulade bir ilişkiniz olduğunu zannederken bir bakmışsınız adam ardı ardına suçlamalarda bulunmuş, elbette siz hatayı kendinizde aramaya başlarken, aslan yeni avının peşine çoktan düşmüştür.

Başak

Başak burcu mükemmeli arayan burçtur. Siz ne kadar ben doğruyum deseniz de adam kafasına ayrılığı koymuşsa siz yanlış kadınsınızdır. Sizi terk ederken hafızası resetlenir. Umursamaz, alaycıdır ve asla yalnız kalmadığı sürece size açık kapı bırakmaz. Taktik nedir bilmez bu burç, o an ayrılmak mı istedi canı “olmuyor bitti-git” diye haykırır. O an sizi mi istedi canı “gel özledim” diye yaklaşır. Bu burçtan ince düşünce en azından bir ayrılık konuşması beklemeyin.

Terazi

Terazi burçları tamamen despottur. Eğer onu uyum sağlamaz onun kuralları ile hareket etmezseniz sizden çok kolay vazgeçebilir. Gerçekçi bir burç olduğu için ilişki boyunca görmezden geldiği hatalarınızı ayrılık günü yüzünüze vurmaktan çekinmez. Eğer terazi bir ilişkiyi bitirecekse, sebep her ne olursa olsun canınızın yanmasını derin bir aşk acısı çekmenizi sağlayacaktır.

Akrep

Eğer bir akreple ilişkiniz var ve size soğuk davranmaya başlamışsa aman dikkat! Ayrılık günü gelip çatmıştır. Akrep burcu ayrılmadan önce sizi ayrılığa hazırlar. Artık yanınızda kahkaha atmaz, depresif hallere bürünür, soğuk ve kararlıdır. Geçmişle yaşamayacağını size anlatmadan sizi terk etmek istemez. Çünkü en tahammül edemeyeceği şey, geçmişten bir kadının gelecekte hortlayıp karşısına çıkmasıdır. Bunun için bütün koşulları sağlar ve sizi ondan sonra terk eder.

Yay

Yay burcu gaddardır, ayrılırken sanki sevgilisini değil kanlı bıçaklı düşmanını yok ediyormuşçasına iştahla cümleler kurar. Sizin zavallı olduğunuza sizi inandırır. Yayın kuralları, yayın yaşamı, yayın ilişkisi bu ilişkiyi tek başına sırtlanmış gibi davranması çok normaldir. Sizi terk ederken yeniden onu arzulayacağınıza çok emindir, bu yüzden sizi üzmekten, size hakaret etmekten çekinmez.

Oğlak

Oğlak burcu daha evcimen daha yumuşak bir burçtur. Ayrılırken vicdan azabı çeker, bu suçluluk duygusu ile zannedersiniz ki sizi terk etmiyor sizinle yeniden sevişiyor. Sakın aldanmayın yalnızca kendini aklamaya çalışıyor. Oğlak burcu aşka fazlasıyla inanan ama çok çabuk aşık olduğunu zanneden bir burçtur. Sizi terk ediyorsa tek sebebi size aşık olmadığını anlamış olmasıdır.

Kova

Enfestir kova burcunun terk etmesi, hatta ilişki sürecinden daha keyif alırsınız. Eğer bir kova ile ilişkiniz varsa siz onu terk etmeyin, bırakın başrol onun olsun. Bir tiyatro sahnesinde gibi hissedeceksiniz kendinizi. Sizi terk ederken “Seni ölene dek seveceğim ama gitmem lazım” gibi beylik laflar edecektir. Size hala aşık bir adamın acı çekerek gidişini izlemekten çekinmeyin. Bütün klişeleri alt üst eder kova burcu erkeğinin terk edişi.

Balık

Balık burçları ilişkiye başladığı gibi ayrılır. Neden ayrıldığını bilmez, ne kendini suçlar ne sizi. Hatta sizi arayıp ayrılık konuşması bile yapmaya tenezzül etmez. Onun için bitmiştir, ve inanır ki bir ilişki biterse bir dostluk başlar. Fakat bunu sizinle paylaşmaz, bilinçli olduğundan değil, sizin de onun gibi düşündüğünüzü zanneder. Size neden ve sebepler sunamaz, işyerinden çıkıp kepenk kapatır gibi ilişkiyi de kapatır ve hayatına kaldığı yerden devam eder.


Not: Bin kez yazdım ama bir daha yazayım, tamamen salladım hepsini... Gözlemlerim ve tecrübelerimle yola çıktım. Bu arada Balık burçları kökünüz kurusun! Amin.

200 yorum:

Hayat_Erkeği dedi ki...

Oğlakları iyi anlatmışsın =)

kadehteki ruj lekesi... dedi ki...

Mükemmel olmuş Pucca,çok da doğru yazmışsın.Amaaa gel gelelim burcunun ne olduğu ne farkeder yahu! Sonucunda kıçları sıkışınca aynı bahanelerle kaçıp gidiyorlar.Ya da siktir olup gidiyolar diyeceğim.
Öküz,din dil ırk burç bilmemne farketmeksizin öküzdür.

Tontirik Tarifler dedi ki...

bravo..senden iyi yorumcu olur..zira boğa tıpkı benim kocam :))))))

Adsız dedi ki...

Uyuz musun nesin kızım sen yaaa?
Balık burçlarının niye kökü kuruyor ki?
Sevdiğin adamın burcu balıksa, seni de şutlamışsa Balık burcunun ne günahı var?
Eee senin de kökün kurusun, burcun her neyse...:P

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Kova-Balık kırması saçma sapan biri olarak net söyleyebilirim: gaayet yerinde tespitler :P

Unknown dedi ki...

ay o balık burcu var ya yerin dibine batsın...

Pırıl Eriten dedi ki...

bir terazi erkeği tarafından terkedildim ve 34 aydır çekiyorum acısını :) ellerine sağlık bu paylaşımın için öpüldün pucca :)

Morpheus dedi ki...

Lan PUKA! Ne güldüm ya. Bir balık kadınıyım ve noktasına kadar çok doğru tespitlerde bulunmuşsun.
Bravo.

Kökümüz kurumasın lan, deme öyle deme. Biz olmasak akreplerden sonra siken kaç karı kalır şu dünyada?

éLLa Çiça dedi ki...

kesinlikle dogru tespitler.

Unknown dedi ki...

kesinlikle akrepler konusunda haklısın.

MeLLy dedi ki...

süpersin lan yine! az çakal değilsin ama, her burçtan insanı gayet yakından tanımış ve doğru tespitlerde bulunmuşsun! ;)

üç ünsüz içinde iki ünlü dedi ki...

Bir balık olarak, ayrıldığımızda inanılmaz bir üzüntü çektiğimizi, dipin dibini gördüğümüzü söylemeden geçemeyeceğim. Ancak dişilerle er kişiler arasında farklılık arz edebilir bu süreç pek tabi ki. Ayrıca kova erkekleri konusunda seni ayakta alkışlıyorum hatta yüksekçe bir yere çıkıp amuda kalkarak alkışlamak istiyorum :))) "seni sonsuza kadar seveceğim ama gitmem lazım"a ilave olarak "seni o kadar çok seviyorum ki ilerde beni terk edersen sensiz yaşayamam, hayatımda hep ol, ama ben de özgür olayım, bi yandan da sana aşık kalayım" gibi manasız saçmalar...saçmalar...saçmalar...!

R.Gülnihal Ertuğrul dedi ki...

Bir terazi-kova kadını olarak ben niye despot olamıyorum ya, hep deveye diken muhabbeti burnumda bitiyor... Nasıl despot bir kadın olunur bir fikir versene...

Adsız dedi ki...

gözlerim yengeç burcunu aradı..ama olsun,Yengeclerden öcünü fena şekilde almış bir Akrep kadını olarak okumama da gerek yok aslında :))

rahat yazar dedi ki...

süperr. bloglar açıldı pucca da geldi! yeni yaşanmışlıklar yaz okuyalım artık:)

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

yine harikasın.. yengeçlerin tembel olduğunu ve her şeyi bir sonraki zamana ertelediklerini de eklersen beni çoooooooooooooooooook mutlu edersin...

Bayan İK dedi ki...

hahahha inanmıyorum yaa yuh yaa direk aynısını yazmışsın vallahı ben ben olalı boga erkei kadar illet bir karakter

severim keratayı ama ne yalan söliim direk doru yazmışsın yani :)

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

bunu sık kullanılanlara ekliyorum bundan sonra hayat rehberim budur, açıp açıp bakıcam :)) bütün yıldızlar alemini yakından tanımışsın şekerim :))

Entel Karınca dedi ki...

Koç burcunu çok iyi anlatmışsın be Pucca :)
Yazılarını okumayı özlemişim :)

cedric'in chan'i dedi ki...

pucca hacı nerdesin sen yaaa:))

cedric'in chan'i dedi ki...

pucca hacı nerdesin sen yaa:))

Unknown dedi ki...

ahahha şahanesin...
2 ikizler deneyimim oldu , birinci de büyük kazık yedim , dersimi aldım ikinciyi ben terk ettim ve eminim içine oturmuştur. :)

Adsız dedi ki...

oha kızım sen mükemmelsin :D bi tanesimi şaşmaz yaa hepsi tutuyo valla tebrik

Kara kedi dedi ki...

Bence doğru tespitler bebeğim. Balık bucunun aynen kökü kurusun. Çok çok doğru yazmışsın onu. Göt gibi bırakıp gidiyor bazı balık erkekleri ! Lanet olsun onlara. Götlerine boru kaçar inşallah :D

EfsuN dedi ki...

İyi de ben bunu Cadde'de okumuştum amaaa :( PuCCa çok boşladın burayı..

Adsız dedi ki...

copy paste?

Unknown dedi ki...

resmen erkek arkadasimi tanimlamissin agzim acik kaldi insallah sonumuz benzemez yahu cuk diye oturmus gercekten iyi bi gozlemcisin pucca'm

EfsuN dedi ki...

Ya bi de şey Bunun kadın versiyonunu da yazsana :))

Lessie dedi ki...

Başak burcunu çok doğru anlatmışsın pucca :)

Nil dedi ki...

iyi tamam sallamasyon da; boğa burcu yorumu bu kadar mı cuk oturur ???

Unknown dedi ki...

Poponuza sağlık walla. güzel uydurmuş. diğerlerini bilemem de başak burcu cuukk oturmuş :)

Bir Kalem Bir Kağıt dedi ki...

Aynen katiliyorum: Balik burclari kökünüz kurusun ! Amin.

Adsız dedi ki...

Bir fırsatını bulsam göstereceğim ben de Başakların ne zalim olduğunu ama...Balık burçları için temenninize katılmamak elde değil.

Unknown dedi ki...

Teraziii :D Bukadar uyar aynı şekilde terkedildim ehehe :))

Gülnur İnal dedi ki...

Balık Burçları kökünüz kurusun AMİNNNNNNNNNNN *;) ne güzel bir duadır PuCCa ağzına sağlık *;P

dido dedi ki...

yeappp bi kova burcu adamı ancak böyle anlatılırdı,uzak durmak lazım gitseler gitmezler kalsalar kalmazlar sürekli bi drama ya da benim adam yavşaktı tabi orası ayrı =)

Adsız dedi ki...

balık burçlarının kökü kurusuuun amin

MBbomb dedi ki...

Balık Burcu harekatı olarak size ismail yk dan www.bombabomba.com adlı şarkıyı gönderiyorum... Eriyerek dinleyin inş...

volcano dedi ki...

Kurban olun siz balik burclarina :) Ayrica bu balik burcu icin yapilan tespitlerden hic biri dogruyu yansitmiyor.Sana kotusu denk gelmis sekerparem

Adsız dedi ki...

gerizekalı bi koç erkeğinin özelliği ancak sen tarafından bu kadar mükemmel tarif edilebilirdi zaten..
rumuz: üçkoçeskitmişdişi

herkesgibibiri dedi ki...

nerelerdeydin sen yaa yüzünü nasıl bi hatun olduğunu herkes görmüş amma benmn *ikimde değil ben seni okumayı özledimm hoşgeldin la

herkesgibibiri dedi ki...

nerelerdeydin sen yaa yüzünü nasıl bi hatun olduğunu herkes görmüş amma benmn *ikimde değil ben seni okumayı özledimm hoşgeldin la

Adsız dedi ki...

aaay allaaam sen bu kova burcuna niye akıl vermedin? ya benimki o sırada uyuyodu yine..

Tolgahan dedi ki...

yuh ne çektirmiş bu balık erkekleri size be :) ne yapacak ki acı çeksin mi istiyorsunuz anlamadım ki :( Belki ilersini görüyoruz başkası tarafından terk edilmektense terk etmek iyidir. ;)

Adsız dedi ki...

hepsi hakkında bilgi sahibi olmak her kaşarın haddine değildir..

yam dedi ki...

niye balık burclarının kökü kurusun yahu benimde sevgilim balık tedbir alayım..

cecil dedi ki...

yay burcu olaraktan tam isabet yapmışssın .. hepsine kısmen katılıyorum .. son dileğinede amin diyorum .. senin için ..

EvA dedi ki...

Okurken bir eğlendim bir eğlendim hiç sorma..ayrıca bu kadar mı doğru ve güzel anlatılır..Çarpıcı gerçek diye buna derim ben harika yazmışsın HER ZAMAN Kİ GİBİBİBİBİ :):):):)

Adsız dedi ki...

Bravo. Cadde'ye yaz, kalk aynısını buraya yaz. Sen de yalan oldun be PuCCa'm.

Rubi dedi ki...

Öncelikle İyi ki tekrardan başladın yazmaya, post attigini görünce sevinçten havalara uçtum :))!
Bir daha bu kadar özletme kendini Pucca...

Özellikle Boğa, Yengeç, Terazi, Başak ve Akrepi mükemmel anlatmişsin, gerçekten de harfi harfine öyle!

Adsız dedi ki...

oha süper lan bu.yay burcu tarafından terkedildim azıma sıçtı.küfürler hakaretler.beraberken bok demeyen adam.popona sağlık mikemmel sallamışsın.

tuuç dedi ki...

yay burcu.tam isabet.öyle küfürler hakaretler yedimki.beraberken bok demeyen adam.bide öyle inandırdıki bana rezilsin sen bilmemne diye.3 4 ay ben harbi rezilim diye dolandım ortalarda.velhaaasıl kelam yay burcunun allah belasnı versin azıma sıçtı :( ama popona sağlık mkemmel sallamışsın yaaa.

Adsız dedi ki...

ben balık burcuyumda benim ne günayımm varrr..

Adsız dedi ki...

balık burcu kökünüz kurusun..katılıyorum...AMİN :))

Adsız dedi ki...

Ah o Oğlak yok muu!
Adam en yakın arkadaşımla aşk yaşıyo,ben yine aynı ben gram azalmadı sevgim.
Merhametli aslında yaa mal.

lizbeth dedi ki...

yengeç kesinlikle çok doğru olmuş. kelimesi kelimesine:)

Adsız dedi ki...

off bu koçlarrr adamı deli ediyolar :D

Adsız dedi ki...

bir boga erkegi olarak kendimi buldum net!!

Adsız dedi ki...

Allahım nasıl bir sallayıp da on ikiden vurabilme kabıliyeti varmış sende!

Yengeç, bu kadar olur pes!!!

PİNKY dedi ki...

yengeç burcu..super anlatmıssın ya bu kadar olur pes yani

dnzkz dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

BALIKLARA ÖLÜM..Yıllarca yok çok masum çok alıngan kırılır üzülür diye biyerlerini kaldırdık.:Dlanet olsun iki ciddi ilişkm oldu ikiside balık ve ikiside aldattı=D bu salaklar seni sevmiyorum bile diyemicek kadar şerefsizzz..

Hande Ne Yapıyor? dedi ki...

Kitabını gecikmeli de olsa aldım ve aldım bikaç saat içinde yarıladım pucca:)

Kitabın giriş cümlesi beni benden aldı zaten:D Aynı olayı 2. kere yaşadım:D Birincisi aynen uzak şehir sendromuydu Balıktı o; köküne kibrit suyu!!!!
ikinisinde daha da pek yeni gelinlik hatta ev eşyaları bile alınmışkennnnn gidiverdi benim yay!:D:D

Hep mi aynıyız anlamıyorum ki:D

Adsız dedi ki...

yaaa ne sallaması en az beş tanesini tcrübe etmişlğim var. birebir aynı. harikasın beybi

grand özgül termal dedi ki...

Tamam doğru olabilir kova insanı diğerlerinden farklıdır ama yorumunuzda sanki kova insanını biraz aşağı görmüşsünüz gibi geldi...

RaistLin dedi ki...

raistlin bu yazıyı beğendi :p

Adsız dedi ki...

koç konusunda sonuna kadar arkandayım pucca

Botan dedi ki...

pucca bir erkek olarak pek ilgimi çekmesede hala yaşadığını görmekte bir gelişme :
http://daganikcocuk.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

iimiş, kaç burçtan tekme yediniz ?

SeRiOuuS dedi ki...

başağa katılmamakla beraber balık için söylenenleri ayakta alkışlıyorum. kökü kurusun :D

Sis dedi ki...

Koç, boğa ve yengeç bu kadar mı cuk oturur yaw:D

Film izle dedi ki...

Oğlakları iyi anlatmışsın =) Puhahahahha

Adsız dedi ki...

aslan erkeklerine ölüm!!!!

Adsız dedi ki...

tüm erkeklerin köküne kibrit suyu...

Tugay Özdemir dedi ki...

Balıklara dokunmayalım ya hû.

Adsız dedi ki...

yarısı doğru :)) Bildiğim kadarıyla

Hunili dedi ki...

Yengeç'in için yazdıklarını daha 1 ay önce yaptım

Unknown dedi ki...

bunun kadın versiyonlarını da yazsana PuCCa! :)

Unknown dedi ki...

Evet ben de bi aslan yüzünden terkedildim. Ama o tam olarak böyle bir şey yapmadı ya.:( ama hala acısını çekiyorum.

Adsız dedi ki...

Bencee eksik falan yok.
Boğa burcu; ne kalıyo ne gidiyo ve evet burnundan getiriyo insanın.
Ben balık burcuyum ve aynen yazdığın gibi ayrılık konuşması yapmam giderim direk.

monet dedi ki...

Benim öküzlerin hiçbiri tutmadı yav.Bende mi bişi var ?

Adsız dedi ki...

Ahahaha atmışsın ama tamamen tutmuş PuCCa :D Bi' de şey, Erik'ten bi haber var mı?

herkesgibibiri dedi ki...

ARTIK YAZMAZ OLDUN BE PUCCAM YAZ DA ECCİK GÖYNÜMÜZ GENİŞLESİN NAAAPAN NEEEEDEN GIIII YAZ HADİ

Adsız dedi ki...

astrolog PuCCa <3

Adsız dedi ki...

http://bluebirddiary.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

tam bir terazi tarafından terkedildim =/ mağdurum da mağdurum :D

http://lovesfromfashion.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

yaaa niye kökümüz kuruyooo..balık kadınıyım..tespitler dooruuuu ama bi sürü erkektende intikamınızı biz alıyoruzz..öleee kalıveriyolar gt gibi ortada..pucca süpersin herzamanki gibi...

limbolin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Moonlight dedi ki...

İnsanlar 2'ye ayrılır akrep burcu olanlar ve diğerleri.Kadını da erkeği de allah mhafaza aman aman uzak olsunlar.
Balık erkeğiyse de kadını çok farklı ayrıca.
Kadınıyle süper bi ilişki yaşanabilirken erkekleri pek ilşki adamı diil olta atan başka hatunlara hemen gidebilirler.Tanrı duygusallığı nerelerine vermiş bilmiyorum.

spartakus dedi ki...

Kova burcu erkeği olarak terketmeyi hiç beceremedim ama sanırım yapabilsem de dediğin gibi olurdu büyük ihtimalle.. Gerçi temelinde ayrılmanın aptalca olduğu düşüncesi var. Güzelse iki taraf için de güzeldir değilse de kendiliğinden biter diyorum ama karşı tarafın yeterince açık olmaması, iyi gittiği yanılgısına neden oluyor ki ayrılıkların beklenmedik olması ve can yakması da bu yüzden sanırım hatta çok ciddi, çok önemli olmayan ilişkiler için dahi..

imutluu dedi ki...

bu kadar doğru tespit kesinlikle hepsi doğru

SheBBo dedi ki...

Boğa , Yay ve Balıklar benden uzak... ömür törpüsü yemin ederim :))))

Mesut KAYA dedi ki...

Tek cümle ile özetlenir imiş bu yazı: 'Sana göre süt, bana göre çikolata.' Bir de burçları bilmem ama, hep o Venüs adisinin yüzünden erkekler böyle. Yükselen midir, alçalan mıdır, yere bakıp yürek yakan mıdır, ne zıkkımsa bu burçların topunun böyle olması hep o Venüs cadısının suçu.

adsız dedi ki...

http://bilgigucturpaylastikcabuyur.blogspot.com/

irem örsel dedi ki...

Daha doğru olamazmış gözlemlerin =)

Arrow Cave dedi ki...

ya burcu yoksa her halükarda terkedilme garantisi var mı;D

hi-tech dedi ki...

bir başak erkeği olarak başakta yazdığın yazıya katılıyorum sanırım, benzer bir durumu 2 hafta önce yaşadım kız arkadaşımla ve ben bile neden ve nAsıl böyle birşeyi yapabildiğimi anlayabilmiş değilim. Tabi oraya eklenecek küçük birşey olabilir, herşey dışardan bakıldığında umursamaz ve alaycı gözükse de, bu tamamen karşısındakine takındığı bir maskedir, aslında içinde fırtınalar kopmaktadır... gün gelir birşekilde içerde sıkışan bu gaz bambaşka birine patlar...

Adsız dedi ki...

Koç burcu bi sevglim vardı aynısı vallaa. İtin dölü bıraktı beni ortada öylece kala kaldım. Anacım simdide aynı sınıftayız iyi mi? Simdi hic konusmuyoruz.aynı koridordan gecerken bile ikimizde sıralara sürte sürte geciyoruz o derece uzağız.Onu çok özlediim ama konusmıyoruz bi türlüü.Sınıfta bide öyle yamyam kızlar varki çoçuğun etrafından ayrılmıyolar anasını satiyim. Bi yardım eli yaee:/ Bu cocugu geri almam lazım o sürtüklere kaptırmamam lazım puccaaaaaa-

Adsız dedi ki...

oha terazi burcu 100% dogru tespit.
tam beni anlatmissin valla.

Freedom dedi ki...

yengeç kesinlikle ve kesinlikle doğru

Adsız dedi ki...

eski yazılarına bak, bir de yeni yazılarına. ne kadar yapmacık sunni ıyy. okuyasım gelmiyo yaa. eski pucca yı istiyorum geri verin onu

Ay Lav Kiraz dedi ki...

bi insan boğa burcunu bu kadar doğru anlatamazdı! ee hatun king beyler dağılın

sehriban dedi ki...

bariz copy paste!

sehriban dedi ki...

Bariz copy-paste..
Hak vermeden önce keşke biraz internette gezinseydiniz. Her şeyi sorgusuz sualsiz onayladığımız için bu kadar parlak bir milletiz ya zaten.
Azıcık araştırın, soru sorun yaa

livingliving dedi ki...

bu yayların topu böyle gerçek yüzleri ayrılırken çıkıyo zaten.Ayrılmalımıyım yoksam ?

Adsız dedi ki...

balıktan ağlayan gülmesin.

yaseminn dedi ki...

puccaa sana nerden ulaşacağımı bilemedim ondan burdan yazıyorum.senin bloglerı sınav öncesinde farketmiş oturup hepsini okumuş bi tıp öğrencisiyim sınavdan düşük almamın sebebi sensin:):) ama konumuz bu değil senin uyurken dişlerini gıcırdatmanın ağzından salya akmasının sebebini buldummm barsağında solucan var bacım senin. bak barsak solucanının belirtileri şunlar:Karın ağrısı, bulantı-kusma, kabızlık yada ishal yanında; burun kaşıntısı, diş gıcırdaması ve ağızdan salya akması; ayrıca ateş, terleme ve gece korkuları bulunabilir. bi doktora görün istersen yada yok ben böle iiyim diyosan gene sen bilirsin:):)öptümbye

Cansu Cakir dedi ki...

super bir yazi olmus, cok dogru tespitleriniz:))

http://modaveotesi.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

jkjkaskjsahx

bangbeng dedi ki...

akrep burclarininda,o gecmisten gelen kadinin yumurtalarininda kökü kurutulmali bence.

fatih dedi ki...

Sen hiçbir şey bilmiyorsun...

fatih dedi ki...

hiçbir şey bilmiyorsun yazısını dahi yayınlamaya cesaretin yok, burada Freudculuk oynuyorsun...Blogun hack listemde haberin olsun...

gözde dedi ki...

ha ha ha bayıldım yaa hepsi çok doğru

MAVİ TUTKU dedi ki...

Oğlak da baya tutturmuşsun.:) Ama şahsım adına, aşık değilsem aşık gibi asla olamam.. Aşık olup yanıldıysam uygun değilmiş diye düşünmeye başladıysam gerçekten kahrolurum..aklama olmaz bu.

Balık burcu için kadınlara dair amin diyorum.. duygusal hayalperestlerdir falan ama, yok yaa...

Adsız dedi ki...

Hayranım sana pucca yaa tam koç erkegini anlatmışsın tam ben bir terazi olarak başlıyorum kavga moduna ama bi bakıyorum ben böyleyim deyip işin içinden çıkarak beni hayata küstürüyor yaaa :///

Adsız dedi ki...

teraziler için tam yerinde tespitt

Unknown dedi ki...

Ohaa yaa! Aynısı! Cidden aynısı! =D Ancak bu kadar olur yani. Bu dengesizlik ancak bu kadar doğru tespit edilir. =D

Unknown dedi ki...

koç erkeği aynı böyle cidden ! Pucca sana tapıyorum yaa nasıl çözebildin bu kadar iyi bilmiyorum ama cidden böyle !

Sare dedi ki...

yengec kesinlikle dogru :)) peessss :))

Adsız dedi ki...

aşkolsun ben de balığım öle kepenk falan kapattığımız yok çok üzülürüzzz :(

Komedi dedi ki...

Yengeç Burcunun Tüm Özelliklerini Taşıyorum :)) Her ne kadar inanmasamda (:

mirc dedi ki...

Paylaşım için teşekkürler

Yağmur dedi ki...

süper ya ... çok doğru bir tespitte bulunmuşsun özellikle İkizler burcu her harfi her kelimesiyle doğru valla :))

Adsız dedi ki...

neden hep ayrılık ? sevgili yapma konusunda da yeterince bilgin oldugunu düşünüyorum sonuç olarak bütün erkekler ayrılıyo ama onları nasıl elde edecegimiz konusunda daha çok bilgiya ihtiyacımız var bence :/

Adsız dedi ki...

mesela ikizler burcundaki kişiyi nasl elde ederiz :/

Adsız dedi ki...

Vay anasını, yay burcu bu kadar güzel anlatılmazdı. Aynende öyle oluyor ya.

Adsız dedi ki...

kesinlkle ama kesinlkle çok doğru yengeç burcuym ve ikizler erkeği bi sevgilim var ve çok doğru anlatmşsn ikisinide :D

Adsız dedi ki...

Lan sen ne yalancıymışsın.
bir sürü salakda inanmış.
kızım utan ya.şu yazından son satırlarını bari kaldır.
internette birçok yerde senden önce bi sürü kişi sallamış bu cümleleri.
gözlemleri tecrübeleriymiş puhaaaa

rezil olmuşsun olmayada devam bu yazıyla söyleyim.bak örneğin senden kaç hafta önce http://nenedir.biz/showthread.php?tid=12

Adsız dedi ki...

Lan sen ne yalancıymışsın.
bir sürü salakda inanmış.
kızım utan ya.şu yazından son satırlarını bari kaldır.
internette birçok yerde senden önce bi sürü kişi sallamış bu cümleleri.
gözlemleri tecrübeleriymiş puhaaaa

rezil olmuşsun olmayada devam bu yazıyla söyleyim.bak örneğin senden kaç hafta önce http://nenedir.biz/showthread.php?tid=12

Adsız dedi ki...

herkesin balık burcundan çektiği var galıba :D ama harbıden ha balık burcu erkekleri dengesizin allahı oluyo.düşman başına ayyy.
bravo valla güzel tespitler:)

gozzd dedi ki...

Terazi! tanrııım!

Zift dedi ki...

Aahh! balık burçları için söylediklerine katılıyorum! kesinlikle kökleri kurumalı!

Adsız dedi ki...

bende bir balık olarak erkek arkadsımı kafamda bitirip terketmiştim :)

mystec dedi ki...

balık burçlarına kurban olasınız.

by mutu dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
by mutu dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

AHHH O BALIKLAR TAM ÜSTÜNE BASMIŞSINN

Deniz dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Selin dedi ki...

Yay burcu!! Bu kadar iyi anlatılamazdı kesinlikle...

Adsız dedi ki...

ana ben yandım demektir....çünki bir balık burcuyla evliyim.

bahar dalı dedi ki...

Yazının tamamını "ben olsam, -hangi burcun erkeğiyle neden çıkılmaz- diye yazardım" diye düşünerek okudum. Ama böyle bir yazı yazsam anafikri, tüm bekar arkadaşlarıma da söylediğim gibi, "Türk erkeğiyle çıkılmaz" olurdu sanırım. Bence terkettiklerinde kazık atmış, evlendiklerinde iyilik yapmışlar gibi genel bir kanı olsa da asıl terkettiklerinde iyilik yapmış oluyorlar...

Matadorun Ayakkabısı dedi ki...

kökümüz kurudu mu dersin? Balık olmak güzel bişey ;)
Ayrıca tespitin gayet hoş :)

huysuz dedi ki...

aferin kızz pucca benimki yay dı anamın ki koç ikisine tıpkısının aynısı :D

Adsız dedi ki...

ŞU BU YAZI BAŞKA SİTEDEN DİYEN GERİ ZEKALILAR! BU YAZIYI PuCCA ELELE DERGİSİNE VE MİLLİYET'E TAA NE ZAMAN YAZMIŞTI. Bİ ADAM GİBİ ARAŞTIRIN.

oyunlar dedi ki...

oğlak için güzel şeyler yazılı yine her zamanki gibi lanet olsun :D

Adsız dedi ki...

erkekeri çok iyi tanımışsın =) bide kendini artık tanıtsann

Adsız dedi ki...

pucca, balık burçları kökünüz kurusun amin! yazdın ya oraya, sen artık benim başımın tacı, hayatımın anlamısın. balıkları da çok güzel abnlatmışsın. kahrolsın ne yaptığını kendi de bilmeyen güya duygusal balıklar!

Adsız dedi ki...

Erkeklerin hepsinin soyu kurusun bi kere

Adsız dedi ki...

ahaaaanda öküz kılından yapılma bir YAYda yanımda, bildiğin öküz! Süper EGOlu! şu dünyada kendinden başka mükemmel insan yoktur sanıp karşındakinide MALmıyım lan ben hissi vericem diye kıçını yırtıyor !!! pipisi düşsün diliyorum.......

facebook videoları dedi ki...

Haha üstteki yoruma koptum =D

autoit dedi ki...

amma erkek düşmanı varmış he yorumlara bakıyorumda......

Özgün Demir dedi ki...

İkizler burcu olarak, tanımlamada hedefin 12den vurulmuş olduğunu görüyorum :)

Adsız dedi ki...

boğaların kökleri kurusun
yaşlandırdı beni zağaar :)

Kübraaa dedi ki...

Burçlarla ilgili yazını okuduktan sonra gözlemlerin ve tecrubelerine hasta oldum resmen...
İki insan tanıyorum ve senin satırlarında nokta atışı yorumlarda buldum kendimi vay be..

Adsız dedi ki...

kesinlikle katılıyorum balık burclarının kökü kurumalı!!!

yusrac dedi ki...

yalnız koç erkeği değil bence, koç kızları içinde yazdıkların geçerli (Y) :) ve boğa erkekleri aynen ya :P

Deli Paratoneri dedi ki...

İkizler burcu erkeği ile başım belada! Tam bir öküzmatik kendisi!

Ebru dedi ki...

Pes bu kadar olur! Koç, kova, yay ve boğa yorumları birebir doğru yahu. Rezzan Kiraz vs gibi yorumculara bile taş çıkarmışsın resmen.

Eylül dedi ki...

baya iyi.

Adsız dedi ki...

aynısıııııııııııııı

ladydaisy dedi ki...

Balık burçları erkeklerinin köklerinin kuruması konusunda hemfikirim.

Ayrıca Shakespeare'in de balık burcu hakkındaki keskin teorilerine kesinlikle inanıyorum. Kısa bir alıntı: "Bu işin yürümeyeceğini kabul etmek zorundasınız. En iyisi, şimdiden tezi yok, O'na güle güle deyin. Biraz ağlarsınız, biraz acı çekersiniz ~ hattâ derinden yaralanırsınız. Ama ne de olsa, yürüyen konuşan bir hayalle evlenip, cüzdanınızda boş dileklerden başka hiçbir şey olmadan ev sahibiyle yüz yüze gelmekten iyidir. Çünkü bu gerçekten acıdır."

Adsız dedi ki...

Pes yani, okadar dogru´ki yazdiklarin : ( Bencede en kötüsü Baliklar, sana katiliyorum kesinlikle- kökleri kurur insallah!

Adsız dedi ki...

Aslan ve yay hakkında yazdıkların kesinlikle doğru evet hepsiyle konuşmadım ama sanırım her erkek aynı.

Adsız dedi ki...

BALIK burcundan nefret etme sebebim ayrıldıktan sonra dost kalma çabasıdır hiç bişey yaşanmamış gibi kanka olarak hayatlarına devam etmeye çalışırlar pis şeyler!

Adsız dedi ki...

senin varya neyse ama orda balıkların erkeğini diyorsan seni fena benzetirim tmm

Safinaz dedi ki...

balık burcuyum ne yazık ki ve haklısınn. bende de var o bitti diyince bitti şeysi. ama elimden gelen bir şey değil. çok pisliğim tamam. dflşkdslkg

Adsız dedi ki...

evet bütün burçlarınkıne katılıyorum ama yakın zamanda boğa burcundan yediğim kazıktan sonra direk ilk işim onunkını okumak oldu ve tespit doğru sonuc olarak. Geldiğinde yer gök inledi işte hayatımın erkeği, aşkı ulen 6 aya kalmaz evleniriz biz dedim (evlilik muhabbetinden olaya girdikleri için)
1 ay geçti sankı bunları diyen o adam değil toz oldu şerrfsiz. tam Çakal Karlos bunlar ya pis boğa burçları dengesizler bide terazi dengesiz derler peeehhhh yemişim sizi ya :D

yaralı ceylan dedi ki...

Harbi ya hayatına kaldığı yerden devam ediyo bu oç balıklar.Hayr ben de balığım ben de öyle gözükürüm ayrılınca falan ama erkekleri cidden öyle galiba öyle gözükmeye çalışmıyolarsa eğer.Hayvanoğlu hayvan sevgilimde aynı bu tip bi gerizekalı yalnız şöyle bi fark var o kendini hiçbizaman suçlu hissetmez ve ilişkide suçlu herzaman benimdir.Bir son konuşması bile yapmadı götoğlanı bana en son söylediği şey sana facebook la mutluluklar oldu. Herşey tamam da 2 seneden sonra bu hıyaroğluhıyarın hayatına kaldığı yerden devam etmesi çok koyuyo lan.

Adsız dedi ki...

aslan n kadar da doğru!

ilkedicik dedi ki...

Akrep isabet olmuş :)

Adsız dedi ki...

Bi terazi erkeği tarfından terkedildim inanın ki burada yazanın aynısı.. adam tam bi despottu.. herşey onun istediği gibi olacak,o istediğinde konuşulcak,o isteyince oturucaz kalkacaz,herşey tamamen onun keyfine ve gönlüne göre olacak ee olmayınca da tabii ve benden istediğini alamayınca da terk edip gitti ve bi acı içinde bılaraktı.. buradaki tesipt inanılmaz doğru..

Adsız dedi ki...

pucca eline sağlık terazi erkeğini tam isabet ettirmişsin.. adamlar resmen dediğim dedik çaldığım düdük havasında yaa.. her zman onlar haklı ve her zaman onlar doğruyu biliyo,onlar ne derse o olucak ona göre hareket edilecek, onların canı ne isterse o yapılacak sus deyince susulacak konuş deyince konuşulacak robot gibi olucaksın karşında ki seni istediği gibi kursun oynasın, yoksa bi akşam 3-4 saat süremesi planlanan bi randevuda sizi 1 saatte evinize postalar.. sonra da bi daha aramaz da sormazda.. gerizekalı terezi erkeği..

Nagihan dedi ki...

Şimdi ben terazi burcuyla çıkıyorum ya beni terk ederse sıçtım yani. Hay... Akrep'im lan ben adamı böcek gibi ezer üstünden geçerim.

Bulantı dedi ki...

Of Balık burcu işte o benim huyum kurusun ya :D Çok iyi anlatmışsın yani bu kadar olur ben bile beni anlatamam bu kadar :)

derinlik dedi ki...

akrep erkeği birebir.. soğuk davranışları varsa bilinki gerçekten ayrılık zmanı gelmiştir bi de üstüne açıklma yapmayı gereğide görmüyorlar malesef aklı olan akrep,terazi ve balık erkeğinden uzak dursun.. özellikle de akrep erkeğinden.. kinci,ikiyüzlü pislikler..

Serdar dedi ki...

Oğlak hakkında bu kadar doğru tutturamazdın valla!

Adsız dedi ki...

Balık burcu için genelleme yapmak istemiyorum fakat gerçekten hayatımı mahveden insanlar hep balık burcu arkadaş! İnsanın yaşamına balıklama dalıp bir anda ortadan kayboluyorlar. Bir bakmışsın yok...Ortada hiçbir neden yokken çekip gidiyorlar. Acımasızca davranıyorlar, tıpkı elinizden kayıp giden bir balık gibiler...Uzak duruyorum arkadaş! Nerede bir balık burcu görsem tabana kuvvet kaçıyorum artık...Bu arada kimse üzerine alınmasın, bu benim düşüncem...

Adsız dedi ki...

Tam bir oglak terki .yasandi .aynen boyle oldu.congrats pucca!

HazelKılıç dedi ki...

Bugüne kadar ayrıldıgım bütün heriflerin burclarını ve ayrılık anlarımızı hatırlayıp bunu okudum. Harbiden hepsi bire bir tutuyor :D

Adsız dedi ki...

Balik erkekleri Allah hepinizin ....

Adsız dedi ki...

Demek ki tek ben boyle dusunmuyormusun cok sevindim balik burcu olan erkekler gercekten cok garip hepsi aynı bır gun harika bır asik yarın sizin isminizi bile bilmez boyle her gunu farklı gercekten eğer bır balik burcu ile ask yasiyicaksaniz size tavsiyem kacinnnnnnnn.

Adsız dedi ki...

Allah butun balik burcu erkeklerini bildigi gibi yapsinnnn

Adsız dedi ki...

Allah butun balıklardan bizi korusun

Lokes Kuyrugu dedi ki...

Kökümüz değil suyumuz kurusun. Amin.

UZUN SAÇLI KEL ADAM dedi ki...

Heheheh :)

Adsız dedi ki...

hönk!bir balik olaraktan ne cok kiskananimiz varmis da haberimiz yokmus.sizin kökünüz kurusun be.hepimizin duygusal dangalak oldugna inanirsaniz iste böyle mal gibi ortada kalirsiniz.yani sekerim,sorunlu olan sizlersiniz.terkedilenler,alo,size diyorum

Adsız dedi ki...

Terkedildiğimden emin miyim diye bakayım dedim ve de emin oldum, terketmiş kılçık beni.. eyvallah. :))

Bu arada : "yay"ım ve hakkımda yazdıkların tastamam dogrudur.
Balıklar da kendi kılçıklarıyla bogulsunlar iişallaaa

Unknown dedi ki...

Kova erkeğini bilmem ama kadını olarak tek istediğimiz netlik. Mevzu bahis bir Koç erkeğiyse kova ilişkide çileden çıkar, depresyondan depresyona girer, ağlar üzülür tek beklediği ise intikam zamanıdır. Zira bu adamdan bi bok olmayacağını bilir. İntikamını alan kovanın değmeyin keyfine. Kova inadını yenebilen tek erkek yengeç aferin lan size tatlı şeyler.

Adsız dedi ki...

Yook artik kaynagin hakikatten saglammis :D boganin terki mis. Agzini kirdigimin adami da aynisini yapti.

Elif ' s dedi ki...

İkizler erkeğe aynen de böyle

Adsız dedi ki...

Balıklardan.nefret ediyorum
AMİN

Adsız dedi ki...

Kaynağı g*tüm olan deyince bir gülme tuttu ki sorma :D
Bu kadar tecrubeliyim diyosun maşş.

Adsız dedi ki...

İstanbullu
Valla yay burcunu süper anlatmışsınız ben böyle birini dört sene hiç tanımamışım gerçekten çok salakmışım.
Körmüşüm gerçekten.Hala İnanamıyorum kötüyüm yani.

Adsız dedi ki...

İkizler niye y0k

Unknown dedi ki...

benim eski bana geri olduğunu çok mutluyum, o şimdi tapıyorum ve bana saygı, anything i ki o ne şu olduğunu söyle.büyük bir büyü tekeri Akuchi tüm sayesinde, bu adam size doğruyu söyler ve 24 saatin altında neden alırsınız, o size geri sevgilisi gerekiyorsa nazikçe onun özel onu irtibata lütfen lütfen çok güvenilir iyi ve yalındır peygamberidir E-posta: ( adisashqiptar@shqiptar.eu ) o size ruhsal, zihinsel, fiziksel, duygusal ve maddi, karşı karşıya her türlü sorunu çözebilir. adisashqiptar@shqiptar.eu via ona temas

Adsız dedi ki...

Balik burcu erkegi cok iyi asik olur hic bi erkege benzemez onlar sadece caglar,imin gozlerinde gordum gercek aski

Adsız dedi ki...

gerçekten çok doğru söylemişsin....

Adsız dedi ki...

ikizleri çok doğru yazmışsın onların gözünde herkes bir oyuncak zaten

Unknown dedi ki...

boğa burcu - boğa burcu günlük yorum

Unknown dedi ki...

Kimsin BiLmiyorum ama....KOVA ve YAY burcunu müthiş yorumlamışsın...Alt kısma not yazmışsın salladım diye salladığın halin buysa....