6.09.2008

Bilmiyorum

Günlerdir siğil arayıp duruyor.. hiçbir telefonuna cevap vermedim.. 15 dakikada 25 mesaj atıyor.. beynimi yedi yedi bitirdi..
- Ben seni zorlamadım, hatta sen beni zorladın ama bunu neden yapıyorsun.
- kaba mı davrandım sana sadece bir açıklama yap.
- en azından bir defa oturup konuşmalıyız lütfen
- kafamı karman çorman yaptın. sen ne biçim bir insansın. yapmaya çalıştığın şey nedir.
- O telefonu ya aç, yada evinize geleceğim.
baktı ben açmıyorum telefonu, arkadaşlarımı arayıp deli etti onları da..
Milletin başına sarmasın diye açtım telefonu.. dedim annanem hastaneye yattı.. hep yanındaydım... telefonun sesi de kısıktı sana da dönemedim, annanemi de çok severdim falan diye ağlak ağlak konuştum.. yanımdaki kızların hepsi ben konuşurken beni cimcikliyorlardı.. yalan söylememem için.. abi ama ne deseydim, senden tiksindim mi deseydim.. aklıma ilk o geldi.. hangi hastane geleyim, seninle konuşmam lazım içim rahat değil dedi.. öyle diyince bi bağırdım, "ben burda neyle boğuşuyorum sen tutmuşsun konuşmamız gerek diyosun.. ne kadar anlayışsız terbiyesizsin sen" diye... "PuCCa seni çok seviyorum biliyorsun değil mi... uykusuz kalma sakın, beni de böyle habersiz bırakma. sen benim hayatımsın çünkü", "ya siğil annemle ilgili değil ama, biraz kafamı da toparlamam lazım.. yanii konuşacağın şeyleri sonraya at, biraz nefes almak istiyorum, bu süre de üstüme gelme olmaz mı" dedim.. anlayışla karşıladı ve kapattı telefonu...
Sonrasında kızlarla birde kardeşimle birlikte beri bluesa gittik.. orda siğilin arkadaşını gördüm.. selam verdi gitti.. yarım saat sonrada siğil geldi.. önce hiç konuşmadı benle, zaten içerisi sıkış tepişti.. selam bile vermedi uzaktan öyle mal mal baktı.. sikime bile takmadım, arkamı döndüm...
sonra beni dışarı çağırdı.. gitmedim.. dönüp dans etmeye devam ettim.. 10 dakika sonra bir daha geldi, bu kez baya sinirliydi. bileğimden tuttu.. "eeeee sıktın ama be!" dedim gene gitmedim.. arkadaşlarım falan girdi araya, bu gene bileğimi bırakmadı. baktım sorun çıkartacak çıktım dışarı..
- annanen yanınızda mı, hastane görmeyeli ne kadar değişmiş
- bilip bilmeden hemen yaftayı yapıştır.
- herşey ortada daha neyi bilmem gerekli
- ooffff şiştim ama be! açıklama bile yapmama izin vermeden triplere giriyosun
- sen ne biçim bir insansın ya,
- laflarına dikkat et, sonrasında pişman olacaksın
- burda ne işin var söyle o zaman
- adam gibi sorsaydın söylerdim, ama sen bunun yerine iğrençleşmeyi tercih ettin
- çıldıracam ya, ne işin var söyle bana
- araba bendeydi, kardeşim aradı beni gel al dedi.. bende onu eve bırakmak için geldim.. senin bu tavrın sinirimi bozdu ama... direk buraya gelip aha seni yakaladım diye triplere girmen falan. abi neyime güvenmiyosun anlamıyorum ki! madem güvenmiyosun buraya gelip beni basacağına bi daha arayıp sorma beni.. madem kafanda benle ilgili yalancı diye düşünüyosun. bu kadar uğraşma o zaman.. beni de germe, kendini de..
- bunu söylemek bu kadar zormu yani, niye beni aramadın senle konuşmak için geberiyorum günlerdir biliyorsun. bi telefon ya bir telefon edecektin sadece.
- offf konuşmak istemiyorum işte bişey hakkında, herşeyi didikleme bişey olmamış gibi davran ne olur ya.. üstüme gelip durma konuşalım konuşalım diye, anla işte konuşmak istemiyorum.
- sanki ben kızım sen erkeksin, bir sürü soru işareti bıraktırdın kafamda. onlar yerine oturmadan ben rahat etmiyorum.. senin bu kadar rahat davranmanı da anlamıyorum
- sadece konuşmak istemiyorum, hiç olmamış gibi davranamaz mısın.. çok mu zor ki bu...
- peki sen bilirsin. ama bir defa olsun arayabilirdin beni. sen benim için çok değerlisin, sadece her anımı seninle geçirmek istiyorum. herşeyini benimle paylaşmanı. en azından beni aramanı istiyorum.
- kontorum yok biliyosun ama, bugün evden arayacaktım seni, sabah kahvaltıya sana gelcektim.. bunu söylerken elimi göğsüne koydum böyle alttan alttan bakarak, masum bi hal aldım..
- sinirim tepemde şimdi biraz ileri gittim ama çok sorumsuzsun sen, bundan sonra nereye gidersen haber ver bana.
- o zaman çişim geldi gidip işeyebilir miyim pilisss..
sonrasında onu da evine bırakıp eve geldik.. kahvaltıya falanda gitmedim.. bugün de hiç bir telefonuna cevap vermedim.. bugün canım onu görmek istemiyor... belki yarın ister.. hem hava çok sıcak dışarı çıkmam bu güneşte... onlara gitsem tenine bile dokunasım gelmiyor, örrk midem kaldırmıyor... sinemaya gitmeyeli çok oldu, yarın sinemaya gideriz bari... bugün hiç çekemem onu.. konuşalım konuşalım ne konuşcaz, yattık işte bunla da yüzleşmek istemiyorum.. bunda anlaşılmayacak ne var...hayallerimdeki gibi olmadı.. ben isterdim ki gerçekten sevdiğim için biriyle yatayım.. ama ne oldu, gidip eski sevgilimi hayal ederek çocukla birlikte oldum.. siğilin yüzüne her bakışımda aklıma bu geliyor.. aldatmaktan daha pislikçe bişey bu... kendimi kötü hissediyorum, siğil bunu haketmedi.. gerçi hoş benle yatmayı da haketmedi.. kimler istedi de yatmadım, gittim yaralı böcüğün biriyle yattım.. klimayı bile açmadı hasta olcak diye.. ben kurdeşen döktüm haberi yok!
bi istiyorum, bi istemiyorum...bi seviyorum bi sevmiyorum.. ama tek net olan onunla bir daha yatmak istemiyorum... yatmayı düşünce tiksiniyorum, sevişmeden bi ilişki olmasını istiyorum.. bu da imkansız.. öpüşmeyi bile düşünmek tiksinmeme sebep oluyor.. klimayı da açmıyor... havalar soğuyana kadar o kıl yumağına sarılmayacağım. ayrılmayacağım da.. ayrılırsam biliyorum benim için değerli olacak... ayrılmak isteyip istemediğimi de bilmiyorum.. ne düşünmem gerekli onu da bilmiyorum.. neden bu kadar üstüme düşüyor onu da bilmiyorum.. geçen ay bu ilişkiye isim koymak konusunda şüpheleri olan adam, bi anda aşk adamı oldu.. off şiştim yemin ederim.. kendimi dipfrize koyup bi müddet donmak istiyorum

41 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir önceki konundada yazdığım gibi Kendine hesap verebildiğin sürece sorun yoktur. Yaptıklarından dolayı kendini sorguluyorsun geçmiş ile ilgili. Çabuk son bulur umarım.

Senin adına şimdiden hayırlısı olsun.

øττøṃαṉṡ dedi ki...

belki alakası olcak pucca ama bişi dicem sana, bigun hasta olmustum mide bulantısı kusma falan kotuydum hastanede acildeydim benim kız arkadasım geldi, o kadar sevdiğim o teninin kokusu o parfumu o kadar cok tiksinç geldiki o an bana dedim yok ben ayrılcam dayanamıorum cok kotu olmustum bı bahanesını bulup evine yolladım bunu ben . o gidince duzeldım neden bılmıorum sonrakı bi kac gun gorusmek gelmedı ıcımden. ama meger sonradan anladımki o hastalıgımla alakalı imiş rahatsızlıgım gecti ve bulustuk o kadar ozlemıs oldugumu fark ettım tenını kokusunu... bu tiksinç olayı birasda kişiyle alakalı tıp açısından da algılayıcılar uyaran ne olursa olsun yukarı zaten o uyarıyı goturdugu ıcın bız yanlıs seylere yorumlayabılıyoruz. sadece paylaşmak istedim.

s. dedi ki...

bay siğil de bitti yani.

Adsız dedi ki...

"Öpüşmesi bile böyleyse, o işte nasıldır?!!!" bunları senden duymuştuk PUCCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Noldu yaw :D

Yaw ne salak bi kızsın sen ya. Hakaret değil başka bi kelime bulamadım ondan.

İnşallah evlenemezsin de kimsenin başını yakmazsın...

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Offf ben bile şiştim okurken yahu.
Puccacım madem kafan karışık,al çocuğu karşına bir süre görüşmeyelim,kafamda yerine oturtamadığım şeyler var,bana biraz zaman ver de,hem arayıp durmasın iyice baymasın seni,hemde bu kadarını hakediyor bence.

Adsız dedi ki...

seni seviyorum pucca çünkü benim yapamadıgımı yapabiliyorsun. istemedigin icin telefonu acmayabiliyosun mesela... merak etmiyosun.

kaç.. git.. iyi geliyor gerci donunce yine aynı zımbırtılarla ugrasıyosun. midem çok kötü, delirttiler beni... sakinlestiriciyle bogulmak istiyorum. bogulurken halisünasyonumda kendim değil, sevgilisini meraktan öldüren ama bunu siklemeyen kız olmak istiyorum. en azından halisünasyonumda...

hahaha..

Adsız dedi ki...

allah senin gibi birinden biz erkekleri korusun.

Üfürükten Prenses dedi ki...

hmm..
siğil doğru söylemiş bunlar erkek tripleri değil miydi?
sizin rollerde bir gariplik var o zaman..
ya da ne kadar sevmediğini görmen için bu geceyi yaşaman gerektiği anlamanın sıkıntısındasın..
bence ayrılmamak,uzak durmak veya yakın durmak için kasma,hiçbişey için kasma..
şu dakikadan sonra yapacağın tek şey akışına bırakmak..

http dedi ki...

kızılcık sopası...

evet evet tek ihtiyacın bu senin yavrucum :))

ilk seansta çözer bütün sorunlarını, pırıl pırıl olursun...

memnun kalmazsan 30 gün içerisinde iade de edebilirsin :)

babegazelle dedi ki...

wallahi ben de şiştim be pucca bence sen de sallamasa peşinden ben koşardım salladı büyü bitti cinsindensin,kendimden biliorum sende de var gibi...Kendini dipfrize koyma bence de al çocuğu karşına bi düşünelim bi mola de

Adsız dedi ki...

amaaaan, sen de...

Adsız dedi ki...

nerde o eski puCCa ?

Adsız dedi ki...

yazık la bebeye.

(( ¢αиıѕı )) dedi ki...

puccacım valla yazılarını her okudukça üzülüyorum kahroluyorum valla:(keşke ilk basştan böyle bi durum yaşamamış olsaydın ya valla çok üzülüyorum bu duruma ben o erkek sonuçta ona bişey olmaz ama ya senin gelecegin..çocuk seni seviyor gibi görunuyor ama bilinmez ama ben sevdiğini sanmıyorum çünku o hatayı yaptınız ve artık süreklı yapacagını düşünüyor nasıl olsa yaptı diye ve sana daha yakın olmaya çalısıyor.yaptın tamam ama bence birdaha aynı hataya düşme cnm senin hayatınn bu ben karısamam ama daha öncede söyledim yasamına dikkat et.ilerde baskasıyla evlendın diyelim:anne oldun o çocuklarının gözlerinin içine rahatça bakabilecekmısın vicdanın acıyacakmı acaba:(bir söz varya namus belde değil beyindedir diye(yaptıgını onaylamıyorum tabi ama)bu saatten sonra aynı hatalara düşme önemli olan aynı hataları tekrarlamamak.sen ikilem içindesin onu sevmiyorsunda.bence çocuklugunda yasadıgın acılar aile sevgisi eksiklıgı seni bu durumlara getirmıs..dısarda aramıssın o göremediğin sevgiyi.ama ne olursa olsun lütfen kendıne çeki düzen ver yoksa hayatın boyunca hep acı çekersin.şu mübarek aylarda tövbe et ve dogru yolu bul bence sevgiyle kal puccacım

Adsız dedi ki...

Ya bu yorumlara deli oluyorum! Neden çocuklarının gözüne bakamayacakmışsın, laf.. Tamam hata olmuş olabilir ama bu sevmediğin için, yattığınız için değil. Pucca'cım senin en başından beri dediğim gibi öncelikle içsel sorunlarını halletmen gerekiyor. Erkek şart mı? Değil. Hayatını bir düzene oturt ve bu sırada kimseyi incitmeden uzak dur. Siğil'den ayrıl, Pekmez'e dönme. Geçmişe sünger çek ve parlak bir gelecek için hazırla kendini. Zaman geçiyor biliyorsun..

(( ¢αиıѕı )) dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
øττøṃαṉṡ dedi ki...

saygı dediğin ne dir ki bi an duyarsın bi an duymazsın çok şeyde beklememek lazım insanoğlundan hiçbiri bir diğerinin eşi değilki...

(( ¢αиıѕı )) dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Böcek dedi ki...

herkes birbirinin fikrine saygı duyacak ki bu kervan yürüsün. ben karaysam sende beyazsındır.kimse kimsenin fikrini eleştiremez.herkes ne düşündüğünü yazar olay bu biter budur.

Adsız dedi ki...

daha öncede söyledim puccanın umurunda olduğunu sanmıyorum..boşuna heba etmeyin kendinizi..
siz burada didişin.. onun hiç umurunda değil bence..boşuna nefesinizi ve klavyenizi yormayın:)
sevgiler..okuyun geçin işte yahu..

øττøṃαṉṡ dedi ki...

sadece kara ve beyaz diosun gri tonları unutuyorsun...bu kadar keskin sınırlı olma bence

Avlonya Ortağı dedi ki...

"Bir insan acı çekiyorsa, başkaları bir sarhoşmuş gibi davranırlar ona: “Hadi, kalk bakalım; yeter bu kadar; hadi işine; öyle değil; ha şöyle...”

Adsız dedi ki...

kokoş, biz de senin gibiyorumlara kıl oluyoruz. sen diyorsun yatması hata değil, sevmediğiyle yatması hata; canısı diyor yatması hata. yatmasının hata olduğunu neye dayanarak söylüyor? islama dayanarak.. sen neye dayanarak diyorsun dediğini? kendi saçma fikirlerine dayanarak.. ya da saçma demeyeyim de, yanlış diyeyim. pucca ben de tövbe etmeni diliyorum.. üzülüyorum böyle herşeyden bihaber insanlara... her gün her ay iç eğlen bunal vicdan azabı çek, sonra da rezilce öl.. hayat mı bu??

http dedi ki...

o bahsettiğim kızılcık sopasından harika bir tane buldum pucca yavrucum...

imana getirecek cinsten... :)

hem ondan sonra blog yazmanda kolay olur puccacım...siğil yok, pekmez yok...aynen maarif takvimi tadında yazılar :))

"bugünde bir günü bitirdik, namazlarımı eda ettim allah kabul etsin...komşunun evine mukabeleye gittim, hep beraber pasta börek allah ne verdiyse doyurduk karnımızı...bugün doğan kız çocuğuna isim; rümeysa...erkek; lütfullah..."

ohh hem sen hem takipçilerin huzura erecek, gel he de şu işe :)))

Üfürükten Prenses dedi ki...

kutup zencisi çok güldüm ya..
pucca'yı hayal ettim bir an bahsettiğin şekilde,oyy oyy :D

Adsız dedi ki...

sen onu sewip sewmeddinden bile emin deilsin yha:Skötü bence bu çocuk sana daha fazla dayanamıcak..xD weya sen onu terk edceksin..xD

Adsız dedi ki...

bnce hayatında yapabilecein en büyük yanlışı yaptın :( aylardır okuorum seni pekmezi en başndan beri çok sevmiştim ama siğile bi türlü ısınamamştım ama sora siğilin sana ne kadr şefkatli davrandıını annattın yalancı da olsa kıllı da olsa :) seni sevio seninle ilgilenio seni sahiplenio seni merak edio ve sen emin ol bunların hiç birini hak etmiosun ne istiosun anlamıorm ki pekmezi seviodun sıkıldın ayrıldın siğile deli oluodun ölüodun bitiodun yatmak istiodun al işte yattın şimdi ay onu istemiorm sevmiorm triplerine giriosun bu zmna kadr tüm yazdıklarını okudum hepsinde haklı bi yanını gördüm ama bunda haklı olabilecek bişein yok çocukla yatmaı isteyen sensin yattıktan sora konuşmayan sensin burda o çocugun suçu ne peki nie ona bu kadr acı çektiriosun?? bence bi an önce kendinle yüzleşmelisin tabi sonra da siğille.. bol şanslar..!


..:: depresif meLankoLik ::..

Adsız dedi ki...

bu hacklenme olayı şaka mı yaa :S

Adsız dedi ki...

Internet imami blogu hacklemis!!! Hic gulecegim yoktu!! Ha bir de sanki bolucu teror orgutu propagandasi yapan bir siteyi hacklemis gibi Turk bayragini yerlestirmis bas koseye. Daha "blog" nasil yazilir bilmeyen birisi bilgisayarla ilgili bir-iki sey ogrenince boyle kabadayi kesiliyor iste. Halbuki kisilik analizi yapilsa porno sitelerden film indiren, yolda onun bunun kiz arkadasina laf atan bir karakter cikar karsimiza.

polente dedi ki...

Çok sıkıldım bu Türk örf ve adetlerinden ve onun gerizekalı bekçilerinden.
Genç kızlarımızın bunlar gibilerine özenip Türk olduklarını unutmamaları ne demek.
Bu ülkede site hackleyerek adam olduklarını sananlar olduğu sürece bu ülkeden bir halt olmaz. Bir siktirin gidin de rahat edelim.
Pucca, burayı bu şekilde işgal etmek istemezdim ama inanılmaz sinirleniyorum böyle angutlara pardon.

dide dedi ki...

omondiyö!

Adsız dedi ki...

ööfff! Türk örf ve adetlerinin neresinde sevmek yasak? ya da sevilmeyi beklemek yasak?

Kimisinin beyin fukaralığı yüzünden güzelim Türk örf ve adetleri güme gidiyor. Götümüzden örf ve adet uydurmayalım.

BahaR dedi ki...

Şaka mıdır bu blog.Gerçek mi bunlar.ahahah(?)

Adsız dedi ki...

çok sevimlisin kutup zencisi

siminya dedi ki...

??

Adsız dedi ki...

valla hacklenmesi süper olmuş. bu kız iyice sıvanadan çıkmıştı. zaten bundan sonra da yazacağını pek sanmıyordum. Valla süper olmuş hacker arkadaşım. helal olsun ;)

daha dün aklımdan geçirmiştim keşke hacklense diye ;)

Adsız dedi ki...

ohaa güleyim mi ağlayayım mı bilemedim valla...
örf adet amaan bee... sıçayım ben bu ülkede bi bok yapan puccanın ağzına... burayı hackleyeceğine.. ki burayı değil mailimiş hacklemiş gidip porno siteleri ekle.. ordaki görüntüler çok ahlaklıymış gibi sanki.. ama tabii neden hackleyesin ki girip girip 31ini nerden çekeceksin yoksa.. mal mısınız nesiniz anlamadım ki!

beliz dedi ki...

YA BOŞUNA YORUM YAZIP DURMAYIN BU HACKLENME OLAYINIDA UYDURAN ZATEN PUCCA TIKANDI ARTIK YAZAMIYACAK DA BU ŞEKİLDE Bİ ÇÖZÜM BULDU ? OLAMAZ MI YANİ....BUNLARIN HEPSİ BİR OYUNUN PARÇASI DİYE BAKAMAZMISINIZ YA GENE YAZIDAN DÜŞÜNCEDEN KORKMAYA MI BAŞLADIK ? BU YÜZDEN BİZ YERİMİZDE SAYMAYA HATTA GERİ GİTMEYE MAHKUM BİR MİLLET OLMUYORMUYUZ,OFFFFF DARAL GELDİ valla OFFFF...

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Pucca;insanlar birbirine karşı saygısız ve seviyesiz bir hal almaya başladı.Bence bir süre yorumlara kapatırsan herkes yorumlarda tartışmayı bırakıp buraya asıl geliş sebebini hatırlar,efendi gibi okur yazacaksa yazar ve gider.
Seni geçtim,insanlar birbirine saygı duymuyor ki,senin fikrine saygı duyup ona göre yorum yazsınlar..

RaMa dedi ki...

ya aslında yorumlara bakarken hiç yorum yazmayacaktm ama ahkam kesenleri görünce dayanamadım...
herkes sütten çıkma ak kaşık olmş valla (ahkam kesenlere lafım)
boşa kasmayınsanıza kendinizi yha siz kendi hayatınızı yaşayn...

Adsız dedi ki...

varlığından haberim vardı ama blogunu takip etmek Okan'da seni izleyene kadar hiç cazip gelmemişti...zaten istikrarlı bi insan değilimdir aslında ..uzun süre aynı şeyi yapamam sıkılır yarıda bırakırım başka bişeye atlarım falan ama bu defa öyle olmadı...anlattıklarını bazen çok abartılı bulup yok daha neler kesin sallıyo desem de bi o kadar da kendi hayatımla bağdaştırıyorum...mesele 2 senelik sevgilimden bi sabah ortada hiç sebep yokken ayrıldım..''artık seni eskisi kadar sevmiyorum'' gece koynunda uyuduğum adam kokusunu içime çekerek uykuya daldığım adam sabah kalktığımda bi yabancı gibiydi ve o sabah bitti...sonra bikaç deneme daha başarısılkla sonuçlandı her defasında ben yolladım onu ben istemedim ama şimdi köpek gibi pişmanım öyle böyle diil...üstünde 2 sene geçti hatta daha fazla ve ben hala onun geri dönme umuduyla bekliyorum hayatıma kimseyi ciddi bi şekilde sokamıyorum...o sabaha geri dönme şansım olsaydı keşke ...