4.09.2008

Buymuş

Siğille yattık... bok gibi hissediyorum kendimi..
Artık izmire döndü, döndüğünden beri göt göte dipdibe yaşıyoruz.. sabahtan akşama kadar need for speed oynuyoruz, akşam sahilde yürüyoruz eve dönüp lostun izlemediği bölümleri izliyoruz.. bunları tabii siğil ve saz arkadaşlarıyla yapıyoruz.. koloni halindeymiş gibiyiz.. ben çok memnunum gerçi.. kalabalık demek eğlence demek benim için.. Ama siğil beni arkadaşlarının yanında inanılmaz derecede sıkıyor.. dayı dayı konuşmalar, ben ne dersem pucca yapar, pucca hadi bize kahvaltı hazırla, pucca in aşşa, pucca çık yukarı.. yalnız kaldığımızda ise bebişim, aşkım, herşeyim sensiz bir hiçim gibi bayık bayık vıcık vıcık konuşmalar... böyle bir dengesizlik bi şuursuzluk vahim çocukta.. kesinlikle ot içiyo.. hala da yalan söylüyor.. umrumdaymış gibi sanki.. hayatımda hiç bi zaman, hiç bi sevgilime ne sigara içme, ne çok alkol içiyosun, araba hızlı kullanma gibisinden telkinler vermedim.. ne kadar aşık olsam da sikimde olmaz çünkü... onun kendi hayatı, bırak kendi düşünsün benim aklım kendime zor yetiyor bide onun kritik durumunu mu düşünecem.. banane! ben bana verdiklerine bakarım... gerisi umrumda olmaz..
--
geçen gece uyuyorduk, daha doğrusu ben gene uyuyamıyordum.. bodrumdayken çocuğun sırtındaki ve göğsündeki kılları allem edip kallem edip jiletle kestirmiştim.. büyük hayvanlık ettim şimdi bildiğin kirpi gibi.. dokunamıyorum çocuğa batık batık nasıl batıyo! bide kendi takıntılarım var... hep gazım geliyo gibi sanki 5 dakkada bir tuvalete gidip gazım var mı yok mu kontrol ediyorum... salyam yastığına akmasın diye de elimi yüzümün altına koyup öyle yatmaya çalışıyorum... sırtımı dönüyorum şap arkadan sarılıyor, sıcak dehşet sıcak hemde.. yüzümü ona dönüyorum hayatta kimseyle yüzyüze yatamam, uyandırıp arkasını döndürüyorum.. bu kez mıymıylanıyor bana sarıl diye.. kıllı biriyle yazın uyumak iğrenç birşey! kış gelsin istyorum valla sırf şunla rahat rahat uyumak için..
Neyse ben böyle işkence çekerken uyuyakaldım.. rüyamda eski sevgilimi gördüm.. ilk ankaraya gittiğimde bir yurtta kalıyodum, işten çıktıktan sonra yanıma gelirdi oraya, bana yiyecek bişeyler falan getirirdi.. o yurttaymışım.. kapı çalıyor o geliyor.. yanına geleyim diyor... ranzanın altında oturuyoruz başını dizlerinin arasına koyup ağlamaya başlıyor.. o kadar çok ağlıyor ki gözyaşlarını elimde hissediyorum.. ama benim için ağlamıyor... sonra yüzüme bakıyor, ama o kadar güzel bakıyor ki.. öpüşmeye başlıyoruz.. o kadar özlemişim ki, yiyorum resmen çocuğu.. sonra lap diye uyandım.. siğilin sırtı bana dönüktü, ona eski sevgilimmiş gibi sarıldım.. sonra bana doğru döndü.. "eski sevgilimin içimden çıkması için başkasının içime girmesi gerek diye düşündüm..."

kendimi bok gibi hissediyorum.. bildiğin bok... o uyudu, sabah ezanı okunuyordu çıktım gittim evlerinden... yüzünü bile görmek istemiyorum şimdi.. belki bi süre sonra görmek isterim ama şimdi kendimden de ondan da midem bulanıyor... Ama geçecek biliyorum, yani geçmek zorunda..

78 yorum:

Mehmet Hayri Zan dedi ki...

pucca pucca, içimdeki ses, artık pucca kardeş yorulsa iyi olur diyor. bu sonsuz salma-sallanma olayi icinde hicbir herife gercekten deger veremezsin ki. murat boz dahil.

Adsız dedi ki...

pucca yapma bea!
neyse umarım mutlu olursun

øττøṃαṉṡ dedi ki...

senin psikolojik bi desteğe ihtiyacın var ve puccacım doktor olarak tavsiem . bu yükü tek başına çekemes insan doğruysa bu yazdıkların ki ben inanıyorumda sölüorum...

MM. dedi ki...

e siğiller?

Adsız dedi ki...

üzüldüm... gerçekten çok üzüldüm.. günlerdir yazmadığın için merak etmeye başlamıştım seni pucca, başına bişey geldi sandım.. gelmiş de.. yazık.. mutlu olmadın bunu yapınca işte.. nasıl olacaktın ki zaten.. Allah seni (ve hepimizi) doğru yola iletsin.. amin.. kendine iyi bak, değerlisin çünkü.. lütfen..

Böcek dedi ki...

ah bea pucca.. deli kız :)

gerbera_ferezya@hotmail.com dedi ki...

Aferin kız pucca sana.Helal olsun ...Tamam şuanda bok gibi hissediyorsun ama bir kaç gün sonra bomba gibi hissedip ne kadar eğleneceğinin farkına varıcaksın.
Erkek milletinin hepsi arkadaşlarının ve ailesinin yanında öle bir triplere girer.Sen bir iki çemkirmeyle kendine getirirsin siğil efendiyi...
Üzülme sakın ,süper olucak herşey :)))

Adsız dedi ki...

sigilleri unutmadin ve korundunuz umarim. yoksa hayatin boyunca ondan ve kendinden nefret edebilirsin.

Adsız dedi ki...

sigilleri unutmadin ve korundunuz umarim. yoksa hayatin boyunca ondan ve kendinden nefret edebilirsin.

fish dedi ki...

puccitom nye bok gibi hissedecekmişsin kendini...sen bu adama aşık değil miydin...zaten şimdiye kadar sevişmemiş olmanız hata...bu da aşkın bi parçası...

tek dileğim adamın özel durumundan ötürü korunmuş olman...gerisini boşver...yaşa mutluluğunu gerçekten aşıksan ...

Adsız dedi ki...

PuCCa neler olacağını neler hissedeceğini zaman gösterecek.bence kendine haksızlık etme..herkeste farklıdır ama eğer yataktan kalktığında kötü hissedersen hayatın boyunca onu kötü anarsın hatta kendini hep bok gibi hissedersin o aklına geldiğinde.Bunun tek çözüm yolu yine senin beyninde kendini telkin etmendir.Kendine değer ver..Kendine değer verdiğin sürece karşındakiler o değeri sana verir..

gwen dedi ki...

Kendin olduğun için pişman olmamalısın

Adsız dedi ki...

ahh pucca,
neden öyle hissedesin, bugüne kadar yapmamış olman hata, kaç yaşındasın sen?
bu his, 18 yaşındaki genç kız hissidir, ilkin hissidir, ama senin için bu duygu geç kalınmış bir duyguydu, sana bu nasihatları vermek bile hata.
sakın ama sakın kötü hissetme, aşkın bir parçası hatta biyolojik bir ihtiyaç cinsellik, olmaması yanlış olandı zaten.
kaç yaşındasın çocuk gibi bekaret muhabbetleri hiç yakışmıyordu zaten sana.
tadını çıkar !

La Santa Roja dedi ki...

Siğiller bir problem çıkarmayacaksa no problemo be Pucca!
Bok gibi hissetmek seksi kadının kendini kullandırması, "vermesi" olarak nitelendiren gerizekanın ürünüdür. Sen sadece birşey paylaştın.
Çok eğleneceksin artık, hiç bok mok deme ;)

Adsız dedi ki...

OoOoOoO..... çookkk kötüü olmuss bee xS.ama inş mutlu olursunuss...

Adsız dedi ki...

Pucca sen demek ki bu çocuğa aşık değilmişsin.Çünkü bir insan aşık olduğu biriyle beraber olduktan sonra çok kötü hissetmez kendini.Eğer bekaretse problem sen anlattıklarına göre sadece pratikte bakireydin be canım.adamla yatıp kalkıyosun öpüşüyosun yiyişiyosun sonra sadece vajinal ilişkiye girmediğin için bakire diyosun kendine. sakın yanlış anlama burda seni yargılamıyorum ama eğer bunu yaptıktan sonra kendini kötü hissettiysen bir dur ve ona karşı duygularını anlamaya çalış.çünkü dediğim gibi eğer aşık olsaydın çok mutlu olurdun. bir de buna almak vermek meselesi olarak bakma lütfen. bu kadar basit şeyler değil bunlar. umarım mutlu olursun.

Adsız dedi ki...

yeterrrr....
pucca, artık sana dur demenin zamanı geldi.
sex, 2 kişiliktir.
sadece aptal kadınlar ve aptal insanlar, "erkek için hava hoş" şeklinde başlayan yorumlar yapar ve sevişen kadını hor görür. sevişmeyi bilmeyen kadınlada sevişmek istemezler aynı denyolar.
sen yapma bari, senin için çok geç kalınmış bir duyguydu.
bırak kötü hissetmeyi, kendini tanımanın-vücudunu keşfetmenin tadını çıkar.
her yaşın sex anlayışı farklıdır pucca, çok yıllar kaybettin biraz daha kaybetme.
welcome the playground...

Adsız dedi ki...

bence bu pucca nın ilk deneyimi değil.neler yapılması gerektiğinide gayet iyi bilen biri ama sanırım burada yaşanılan ilk "yanındaki adamla bir başkasını hayal ederek sevişmek"puccacım bu olayı herkes yaşar kötü birşey değil.inan bana erkeklerde sevişirken başka adamları hayal edebiliyor bu gayet normal,kendini kötü hissetmene gerek yok zamanla alışırsın:)sanırım onun başkalarının yanında kazak erkek muhabbetleri yapması(ki bütün erkeklerin genel hareketidir:))artı yalancılığı diğer davranışları ,kılları mılları;hep bu kendinde hissettiğin ,"başkasını hayal etme vicdan azabı"ndan kaynaklanıyor.bu yaşadıklarından biri seni ondan iyice soğuttuğu için diğer özellikleride gözüne kötü görünmeye başladı da diyebiliriz!herneyse boşver nasıl olsa evlenmeyeceğin için problem yok di mi?:)).......

http dedi ki...

kaçınılmaz olanı yaşadın ve bunun fizyolojik değişikliklerinin yanında psikolojik etkilerinin olması da gayet normal...sıkma canını yavrucum...

sen de milli oldun işte en sonunda, hayırlara vesile olsun :))

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

Puccacan; bu senin için ilkse eğer kendi suçluluk duygundan dolayı adamdan soğumuş da olabilirsin. bu kızların genelde ellerinde olmadan hissettikleri bişey. yok ilk değilse ve birlikte olduktan sonra soğuduysan da 'geçmek zorunda' diye bir şey yok. adamdan soğuduysan soğumuşsundur, soğumadıysan geçecektir zaten. kasma kendini. her şey olacağına varır zaten. bu adamla yattın diye adama karşı iyi şeyler hissetmek zorunda da değilsin ayrıca. olmuş, bitmiş artık bunu değiştiremeyeceğine göre düşünmenin de bir anlamı yok bence..

siğile aşıktın sen, onun için pekmezi bıraktın. gecenin bi vakti rüyanda eski sevgilinle seviştiğini görmen onu özlediğini değil cinsel aktif bi döneminde olduğunu gösterebilir. kadınlarda mensturel siklusta ovulasyondan önceki bir kaç gün ve tam siklusun ortasında hormonal pik nedeniyle libido artar. yani cinsellik erkekler kadar kadınların da ihtiyacıdır ve rüyan da sadece bunu gösteriyor olabilir.. dolayısıyla eskisi içimden çıksın diye yenisi içime girsin değil seninki bence:) 'hormonal aktiftim, bu adamı da beğeniyordum, oldu'.

yani olaya biraz da tıbbi yönünden bak. cinsellik her iki cins için de bir ihtiyaçtır.

bence biraz zaman geçtikten sonra siğille ilgili duyguların da rayına girer. girmezse de ayrılırsın olur biter. canını sıkma yani şekerim! hakkında hayırlısı olsun!

öperim çok!

osuruktanteyyare dedi ki...

ii yapmışın ii arada sewişmekte lazım liseli bebeler gibi sahilde elele dolaşçak haliniz yoktuya..
ama kendini bok gibi hissetmen bencede onu sewmediini gösterio :S

No More Virgilius dedi ki...

Kendinle yüzyüze geldin...

Adsız dedi ki...

amaaann,
can sıkıntın ilk olmasından kaynaklı olabilir (ilkse), ya da belki siğile aşık deilsindir
geçmek zorunda flan diil kuzum,
geçerse, bu ii bişe, ama geçmezse de canın sağolsun!

yeni birine aşık olursun sen de :)
takma kafanı

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

No Comment..

Adsız dedi ki...

sanki çocuk zorla sana sahip olmuş gibi davranıyosun ne bu emrah filminden fırlamış kız hali. İstemişsin olmuş bitmiş. Artık üzülmenin alemi yok. "Ohh tadını çıkar" gibi abuk bi yorumda da bulunmak kulağıma pek hoş gelmiyor açıkcası. he şimdi değişen bişey olucak mı?dersen hayır olmayacak. Tek değişen artık seninde siğilli olma ihtimalin ve onun şişkin egosu.

Adsız dedi ki...

hımm bu arada nedense rüyanı yorumlama isteği hissettim:)):eski sevgilinle yakın zamanda tekrar karşılaşacaksın ve seni ne kadar çok sevdiğini söyleyecek:)
sadece yorum ciddiye alma:))ama genelde yorumlarım gerçek oluyor haberin 0lsun:))

Adsız dedi ki...

kızın zaten kafası sütlaç, neden daha fazla karıştırıyorsun ki sindrellaaa?

Adsız dedi ki...

niye ben sütlaçı çok seviyorumm!:))
bi dost kardeşim; sadece amacım pucci yi biraz gevşetmek ,umut ta sinir gevşetmek için iyi bir unsurdur:))hem merak etme sen ,pucca o kadar zeki biri ki benim dediklerimden sütlaç olmaz ,o, hep basmati( kokulu çin pirinci) gibi, her halukarda çok güzel pişmeyi becerebilecek bir yapıda:))

Öykücü dedi ki...

Bir başkasını unutmak için yapman kötü olmuş ama bence konuyu kafanda çok büyütme.Trajedi haline getirmemeye çalış.

Hayatını sıfırlayıp yeniden başlaman gerek sanki.Bitmiş bir ilişkiden hayır gelmez.Senin bitmiş bir sürü ilişkin bir şekilde devam ediyor.Durup durup aklına geliyorlar, sana mesaj atıyorlar,arıyorlar hiç bir şey olmasa sen rüyanda görüyorsun onları.

Birini bırakabiliyorsan,vazgeçebiliyorsan ya da o senden vazgeçebiliyorsa onunla evlenmemelisin bence.E senin sonuçta istediğin şey de evlilik olduğuna göre.

Biraz durup kendine zaman tanı.İstediğinin ne olduğuna karar ver.Başkalarının sana ulaşamayacağı bir yerlerde ol.Telefon numaranı değiştir ne bileyim.Biraz kendin için yaşa.Ne istediğine karar ver.Oyunlardan,erkeklerden kurtul.İşini ayarla,kendin için yaşa aşk zaten gelip seni bulur.

Aşkı getirip hayatın ortasına koyuyorsun.

Belki de aşk siğildir ama bunun için de kafanı dinlemelisin,emin olmalısın gibi.

Tüm arşivini okuyup yazdım bu yorumu.Kafam karışmış olabilir,çok sinir bozucu yazmış olabilirim biliyorum sadece içimden geçenler bunlar..

Umarım mutlu olursun.Ki bence olacaksın.

Sevgiler...

Adsız dedi ki...

pucca eğer snn için ilkse bu;ilkler unutlmazmış eğer deilse ne bu stres boşwerr salla gitsin

ama kendini bok gibi hissetmekte haklısın sonuçta kıllı yha oo böööö kussss kızım pekmezde vücut war en azında bu ne yha allaını sewersen yapma bi daha

Adsız dedi ki...

Pucca'cım kendini kötü hissediyorsun çünkü aslında o kişiyi o anda istemeden bunu yaptın. Kendini perişan hissedeceğin bir durum yok. Kimse geçmişi değiştiremez. Bir daha gerçekten istemediğin sürece kimseyle ilişkiye girmemeni tavsiye ederim. Bu arada siğillere dikkat lütfen, bu işler başını çok ağrıtabilir.

(( ¢αиıѕı )) dedi ki...

puccacım yazılarını okuyorum begenıyorumda ama acıkçası nekadarı dogru diye düşünüyorum..yinede üzülüyorum sana allah herşeyi gönlune göre versin..yasadıkların kolay seyler değil esenkal canım öpüyorum

Üfürükten Prenses dedi ki...

herşey sıradanlaşmış gibi geliyor galiba,meçhul olan daha ilgi çekici her zaman..
siğili sevmediğini bu şekilde farketmeni istemezdim..
şu anda keşke kahraman siğil değilde pekmez veya x kişi olsaydı herşey daha klas olurdu ya,demediğini umut ediyorum..
daha mutlu postlara..

Böcek dedi ki...

ya birşey söyleyecem yalnız.. neden herkes bu olaya gayet normalmiş gibi bakıo anlayamadım.. pucca birşey yapmış,kendi sorumluluğu tabi.. doğru yanlış tartişmiyorum kesinlikle ki her fikre de saygı duyarım. ama evlilik dışı yaşanan birşey için bu kadar rahat davranılması(pucca senin için söylemiyorum!!) ne kadar doğru bilmiyorum..

Adsız dedi ki...

of ya süper garip :S

Bu arada bekaretine bi şey olmamıştır ya. ne kadar salak yorumlar var öyle

okyanus dedi ki...

evlilik disi beraberlik ,insanin boktan hissetmesini sagliyo..
yakinda kendinden tiksinmesen bari..
ins degiyodur sigil icin yaptiklarin yafrucum.

Buzcevheri dedi ki...

B.k gibi hissediyor olmanı anlamıyorum. Bir b.k yediysen pişman olma. Çünkü insanın yaşadığı her an deneyimdir, cebine koyduğun ufak pusulalardır. Zaten ne yaparsan yap tuttuğun şey iki ucu kaka değnektir, istersen elini ortasına at ama oraya da ben pisledim.. =) Sevgiler..

Adsız dedi ki...

"Bu arada bekaretine bi şey olmamıştır ya. ne kadar salak yorumlar var öyle"
diyen arkadaş ne kadar salak bir yorum yaptığının farkındamıdır acaba?
kız yattım diyo daha ne olsun.ne sanıyolar bu bekareti anlayamıyorum bi türlü. :S

Adsız dedi ki...

o zaman puccadan bi açıklama beklioruz gittimi gitmedimi yüzeyselmiydi derinlemesinemi??

Adsız dedi ki...

ben sadece inşallah korunmuşsunuzdır diyorum inşallah siğiller sana bulaşmamıştır...
bence en önemli konu bu...
diğer herşey bi süre gecince alışılır da
siğilller muamma ...

babegazelle dedi ki...

Her kafadan bi ses çıkmış,ama hayat senin hayatın dilediğin gibi yaşa be pucca İşallah son kötü post'un olur da iyi haberlerini alırız bundan sonra :D

beliz dedi ki...

AMAN BE PUCCA BU MUDUR YANİ? İLK MİYDİ BU ANLAMADIM AMA BEN DAHA ROMANTİK YAŞAMANI İSTERDİM.KEŞKE PEKMEZLEMİ OLSAYDI O DAHAMI ROMANTİK OLUR DU DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
NEYSE YAŞADIĞIN HİÇ BİŞEYDEN PİŞMANLIK DUYMA,YAŞAYAMaDIKLARINDAN PİŞMANLIK DUYMAK DAHA KÖTÜ BENCE..
KENDİNE İYİ DAVRAN LÜTFEN...

deryik dedi ki...

bi şi diil, sadece adamın egosunu fazla şişirmiş. havasını alır indirirsin azıcık. böyle durumlarda "pucca hazırlasın" filan derse "senin başucuma getirip koyduğun kahvaltı tepsisinin yanına bile yaklaşamam canım, arkadaşların da görsün maharetini" filan demek mesela, derin bi tıssss sesi verebilir.

ve kıllı sırt her durumda kötüdür, kendini kötü hissetmen tamamen estetik sebeplerden. bak gör.

Adsız dedi ki...

daha ne kadar iğrençleşeceksin merak ediyorum. pekmezi siğil için bıraktın. siğille pekmezi aldatacaktın. şimdi de eski sevgilini düşünerek siğille yattın. sırada ne var acaba. hangi eski sevgilin yüzünden yenisi kaybedeceksin. Sana birşey söyleyeyim mi sen hiçbirine aşık değilsin. sadece bunlar senin bahanelerin. birini sevmek bu kadar ucuz değil çünkü.
ama bloğunu seviyorum çünkü seni gibi kızların gerçekte ne düşündüğünü bana gösteriyor. senin gibilerin sokakta suratına tükürüyorum. burdaysa pohpohlanmana şaşırıyorum.

ZIBBIDI dedi ki...

http://elifsevvalsolmaz.blogspot.com/ sadece sana katılacam söyleyecek söz bulamamaktayım...:O

ZIBBIDI dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
terelelli pictures dedi ki...

geçmişteki taciz olayı için; büyük bedel ödüyorsun. yazık

Adsız dedi ki...

puCCa bence bu yazını yoruma kapatmalıydın. gittikçe gereksiz bi hal almış yorumlar.. sanada yazık bu kadar şeye katlanmak zorunda değilsin.. yinede senin hayatın, make the best out of it derim :)
çunku..
değmez..

taluyka dedi ki...

buradaki insanların çoğu neredeyse puccanın sırtını sıvazlayacak havaya felan atacak bunu yapmış diye şaşırıyorum böyle diyenlere ortada kocamn bir yanlış varken herkes neden haklı bi tarafını bulmaya çalışıyorlar?

Adsız dedi ki...

bence buradaki insanlar ne olursa olsun puCCanın yanında olduğunu göstermek istio. bide şu evlilik dışı, içi , bekarettir şudur budur muhabettleri gayet gerksiz noktalar sorgulamak için. pucca içini dökmek için yazmış afferin yada iğrençsin denmek için değil. yazmayada devam et pucca kimse seni yargılamak suçlamak veya aşşağılamak için burda değil.
seviyoruz seni.

Adsız dedi ki...

madem verecektin gidip pekmeze verseydin. şimdi birde hastalık kapacaksın. üzülmene gerek yok. zaten her türlü haltı yiyordun bi içine girmiş o mu çok geldi sana. canını sıkm geçer bu hissin..
yalnız koyduğun fotolar harika. sadece fotoya bakıp bu kız verdi dedim.

terelelli pictures dedi ki...

Vermek yada vermemek . İşte tüm mesele bu.
Yine vajina eksenli düşünme tarzına döndük.

Adsız dedi ki...

çünkü o verdiği için kendini kötü hissediyor

Böcek dedi ki...

ya ne lakayt konuşmalar bunlar böyle.. nasıl bir seviyedir.. kızın ne kişiliği ne onuru nede gururu kaldı. ayıp ya. konuştuğumuz kelimelere biraz dikkat edelim.

terelelli pictures dedi ki...

Şimdi senin tezine göre; vajinasına yabancı bir cisim girdi diye mutsuz.
Hiç aklıma gelmemişti.
Teşekkürler Türkiye

Adsız dedi ki...

kötü hissetme...sakın kötü hissetme,çünkü ilerde 'amaann nie öle hissetmişim ki' diyeceksin...
kötü hissetme çünkü kötü birşey yapmadıniçinden geleni yapamayan,kendini sınırlayanlar kötü hissetsin,sen gülümse...geçecek...

Adsız dedi ki...

ya yormayın bukadar kendinizi:)
puccanın yazdığınız herhangi bişi umurunda mı snaıyosunuz? yada sizler.. kimse umurunda değildir bence:)
kendi kendinize yazıyosunuz.
öpülen dötün davası olmaz.. sevgiler

babegazelle dedi ki...

oyyy bazısı elinden gelse asıcak Pucca yı yaa ne komik;bırakın insanlar ne istiyolarsa yapsınlar,istemeyen de okumaz burayı...Rencide etmeye ne gerek var..Saygı saygı saygıııı!!!

(( ¢αиıѕı )) dedi ki...

puccacım yazıyosun içini döküyosun iyi hoş.evlilik dısı bişey yasamısta olabilirsin ama bence biraz yasamına daha dikkat et eger bu şekil giderse gerçkten yıpranırsın şu yorumarı gördükçe inan üzülüyorum.ama bence aldırmada denılenlere sonucta senın hayatın kımsenın sana neden evlilik dısı yasadın diye laf söylemeye hakkı yok.yasamasan daha iyidi ama oldu bikere umarım baska hatalara düşmessin cnm seni seviyorum puccacım

Adsız dedi ki...

pucca,
bu özelini buraya yazmamalıydın.

Dengesiz Poetika dedi ki...

''Bir iskambil falında, çıkmıştık birbirimize
o güzel kupa kızıydı,
sinek valesiydim bense
geceyarısı o perşembe rastladım
köprü üstünde
ağlama dedim, o ağladı
trabzanlardan indiğinde

saçların mı ıslak yoksa ıslak mı
yaşamak dedim
senin için rüzgarda hep yağmur mu var
gözlerin mi daldı yoksa sıkıldın mı
sorulardan
hiç geçmez mi gözlerinden bu sonbahar?

bir kar tanesi ol, kon dilimin ucuna
bir kar tanesi ol, eri ağzımda

sırılsıklamdı soyundu, vücuduma dokundu
biraz pürüzlü tenimde yaşam
hücrelerimi buldu
mutluydum o uyudu sarıldım sayıklarken
tanımadığım o adları yanımda, çırılçıplak

rüyamda gururluydum, biliyordum diyordum
inanmak lazımmiş meğer iskambil fallarına
uyandım, bakakaldım, hayali bir parmağın
bıraktığı yazıya, pencere camının buğusuna
hosçakal..''

Adsız dedi ki...

şu şarkıyı okuyunca bi cuk sesi duydum sanki..

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Puccacım;üzüldüm ama bu senin seçimin sonuçta.

Bence önemli nokta rüyanın etkisiyle olmuş olması.Yani bir başkasına hırsla yapmış olman bunu.İşte bana kalırsa kötü olan kısmı bu.

Biliyorum ki senin gerçekten isteğine kalmış olsa her geceden farklı olmayacaktı.Ve yine biliyorum ki kendin isteyerek yapmış olsaydın bunu,
pişman olmazdın.

Yaşandı,bitti,geri dönüşü yok ama en azından bir an evvel toparlanıp,sağlıklı kararlar vermeye çalış.

[Yorum yazmayacaktım ama seni sarsanın bu olduğunu düşündüğümden yazmak istedim]

TACLAMACAN dedi ki...

zevk aldın mı?. mes'ele budur. tedirginde olmadıysan keyfine bakacaksın!

virgilus doğru söylemiş. kendinle yüzleşmişin. yüzleşme esnasında korkmayacaksın ya da kendini ateşten ateşe atmayacaksın, zira ateşi terinden ve gözyaşından başka birşey söndürmez eder!...
.)

Adsız dedi ki...

Bayan siğil olma da valla sonunda...Bu tip şeyleri hayatı boyunca çekiyo soora insan.Mantar filan da bulaşınca geçse de tekrar nüksediyo...

Adsız dedi ki...

keske yorumlara kapatsaydin pucca bu yaziyi...
baksana ipini koparan yazmis !!!

ben bile.
hatta konuya dair yorum bile yazacaktim ancak uzuldum burada yazan seylerden sonra.

mine

Adsız dedi ki...

Kendine hesap veremediğin zaman kitlenirsin. Anlık yaşamayı bırakıp daha dikkatli hareket edersen durumu toparlıya bilirsin.

Adsız dedi ki...

PUCCA SANA BİŞE SORCAM E-MAİLİ NASI ATIORZ ASLINDA BASİT BİŞE AMA BİRİNE DANIŞMAM LAZIM Bİ ABLALIK YAP BANA LÜTFENNNNNN:D:D:D:D:P:P

Adsız dedi ki...

ya bence pekmezle yatmalıydın =) o çocuk alırdıda seni ama sğilden iş çıkacağını sanmam..ama tabi bu işlerinden bi pundu waa ilkmiş gibi pekmezlede yaparsın nolcak iş iki iğne ipliğe bakıoo =) sallaaa yaşa hayatını madem çok çekici siğil çekin brbniziii uzuuun süre keyfine bak =) wee merake dioorum acaba nası oldu nası gelişti yatmanız faaln NASI KARAR WERDİM BN BUNA WERİRİM DİE =) çok meraklardaım

Talisman dedi ki...

Ne igrenc insanlar varmis. Bunu anladim ben bu yorumlardan.
Pucca beden senin bedenin, bazilarinin sandigi gibi kadin bedeni anonim bisey degil, herkesin soz sahibi oldugu laf edebildigi bir nesne degil senin bedenin. Uzerinde sadece senin tasarrufun var. Baskalarina bok yemek duser.
Sen en azindan artik kendine karsi durustsun. Ve evlilik disi iliski yasiyor nalet olsuun diyenler sen sevistigini yazarken nerdeydi sormak isterim, istedigini yap ama hymen e dokunma, hersey mubah degil mi? Ne tiksindirici ikiyuzluluktur bu. Ne he-man mis anasini satayim..
Iyi ol tamam mi?

beliz dedi ki...

PUCCA YA YETER ARTIK YENİ Bİ YAZI YAZDA ŞU YORUMLAR BİTSİN DELİRECEM VALLA NE MERAKLI Bİ MİLLETMİŞİZ YA HERKESİN İŞİNE BURNUMUZU SOKMAYA BAYILIYORUZ SENDE GALİBA 100 YORUM ALMAYI BEKLİYON DA YETER ARTIK SES VER...

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Belize katılıyorum,yeni bir yazı yaz da insanlar iğne iplik gibi çirkin ve sadece kendini kandıracağının farkında olmadığı muhabbetlere girmesin.Senin kendine bu tip saygısızlıklar yapacak bir kız olmadığının farkında olmayıp iç dünyasını buraya dökenlere bir son ver artık.

Adsız dedi ki...

Bence Pucca üzerindeki şaşkınlığı attı ve o zevki şu anda tekrar tekrar yaşıyor. Yeni bir yazı yazacak ama zevkli dakikalar sona erince.

Belinize kuvvet :))

Adsız dedi ki...

iğrençsiniz...

Adsız dedi ki...

yazıyı okuduktan sonra yorumları cok merak ettim. korktugum kadar lanetlemeli seyler yok sanırım, 74 yorumun hepsini okumadım.

hayırlı olsun. bu arada tekrar beraber uyumak zorunda kalırsanız ve sen terlersen kafanı onun boynuyla yastık arasına daya ve olabildigince sıcak nefes alıp ver. öyle bunalacak ki ittirecek seni, sen de rahat uyuyacaksın nispeten. bir de ayrı yorganlar(pikeler) iş gorur.

tekrar onu gordugunde bulantı hissi de gecer sanırım, umarım bilmiyorum.

kolay gelsin.

Adsız dedi ki...

pisliksin! ve bence uyduruyosun anlattıklarının çoğunu..çok okunsan nolur kusmak için meraktan geliyo insanlar ve yorum yazan aklıevveller gerçekte yapamadıklarınızı ve onaylamadıklarınızı burda alkışlıyosunuz yazıklar olsun!!
bir fahişenin kıçını kaldırıyosunuz ya
kişiliksizler ordusu!

gwen dedi ki...

Doğru ya. Toplumun kuralları, adetleri, yaptırımları ya da tabuları doğrultusunda değil de kendi arzusu ve iradesi doğrultusunda bedenine yön veren her kadın bir fahişedir. Ayakta alkış arkadaşımıza!

Adsız dedi ki...

son ıkı yorum,ıkınız aptalsınız ve kendınızı becerın dıorum..okumasanıza burayı embesıller..