22.09.2008

İlk günler

Kıyafet konusunda inanılmaz sıkıntı çekiyorum.. normalde çok açık saçık giyinen bi hatun olmadığım halde, burda kendimi nur cemaati yurduna düşmüş gibi hissediyorum.. sadece çalıştığım yerle ilgisi yok ama.. otobüste mesela bi göz göze gelsek adam direk atlıcak memelerime... tabii ben yazlıklarımı getirdim, ama nerden bilebilirdim ki geldiğim gün şarıl şarıl yağmur yağacak! badylerimin hepsi sırtı açık.. sütyen çoğu zaman giymem.. bir ton elbisem ama giyemiyorum.. hava zaten bok gibi..
kocaman küpeleri severim.. ama o menopozlu kadınların yaptığı boncuklu şeylerden değil.. kocaman pembe yıldız küpelerim var.. kızın biri geldi yanıma "ahaha gece alemlere akacaksın heralde hande yener gibi küpeler falan" sonra başıma diğer kızlar toplandı, "ayy hayatta takamam böyle birşey", "zeynanın kılıcı gibi şuna baksana", dünde halkasını takmıştın pota gibi", "çok rüküş"
oysa o küpelerimi herkes severdi.. rüküş ne yaa, ben rüküş değilim ki.. hem neden bu kadar açık sözlüler.. daha yeni gelmişim bana bildiğin köpek muamelesi yapıyorlar... yemeğe gittiklerini bile söylemiyorlar.. o çok kötü birşey ama.. herkes yemeğe gidiyor sen mal gibi kalıyosun orda.. açsında üstelik.. ben kadınlardan çok korkarım.. asla belli ederek kendimi taarruza geçme.. hep sinsi sinsi hallederim işimi.. bi kadınla tartışamam bile.. ama bunların ağızlarına sıçacam.. kötü kötü konuşturuyo orospular beni!
sadece bir kız var, oda izmirliymiş o bana çok iyi davranıyor....oda inanılmaz bayık ama.. "pucca bana kordonu anlat, alsancağı anlat" ne anlatcam işte taş deniz.. bi bokum varmış gibi... beynimi sikti 10 dakka yanımda oturdu sevgilisini anlattı.. zaten paso mesajlaşıyor, daha beni ne kadar olmuş tanıyalı gelmiş bana sevgilisinin mesajlarını okuyor.. ıyy hiç çekemem öyle bayık hatunları...
erkekler iyi davranıyor ama.. onlarda çok fazla iyi davranıyor.. İzmirliyim ya veririm düşüncesiyle.. benimle yaptıkları tek muhabbet bu..
- izmirin kızları çok rahat ya.. adres sorduğunda kendileri gidip bırakıyorlar
- askerliğimi izmirde yapmıştım, sıcakkanlı oluyor oranın kızları
- one night stand olayını bitirmişler.. burdakiler gibi yapışmıyolar
- kızlarda kafa rahat oluyor tabi, burdakiler gibi kan emici değiller...
zaten izmirin bütün kızları istanbulda.. neye böyle kasıyolarsa.. kan emici değillermiş pehh.. kız her yerde kız işte.... one night standmış.. izmirde zaten gelenektir.. öle yatar yatar kalkarız biz.. hafta sonları şehir dışından gelen erkeklerle seks yapmak için giyinir süslenir çıkarız dışarı.. salaklar ya..
Bir çocuk var ondan nefret ediyorum.. pekmezin arkadaşıymış.. pekmezin eski çalıştığı yer zaten burası... bana köpek gibi davranıyor.. ben yönetimde o yapımda olduğu halde sürekli beni aşağılıyor... "bana bak kızım, burası izmir değil.. yaya yayaa iş yapılmaz burda", "seni evinden özel olarak mı aldıralım", "sen neden bu kadar sık tuvalete gidiyorsun" gerizekalı abul abut.. oysa çocuğu da ilk gördüğümde demiştim ki.. anam ne yakışıklı bebeymiş diye.. öküzoğluöküz yakışıklıların hepsi böyle mal oluyo işte...
pekmezi daha hiç görmedim.. aramadım oda beni aramadı.. aslında aramam lazım bu işi sayesinde buldum çünkü.. ama çalışmaya başladığımı biliyo.. bu öküzoğluöküz dün geldi yanıma,
- siz bi ara pekmezle takılmışsınız
- ne oldu ki
- temiz çocuktur pekmez, neden ayrıldınız ki..
- takıldık diye...
takılmışsınız ne ya!!!! pekmez çocuğa takıldık biz mi demiş.. orospu çocuu.. çok sinirlendim.. takıldık ne yaa... biz basbaya birlikteydik.. arayıp ağzına sıçcaktım da dedim siktiret... takılmışmışız, hoştt köpek!!!!
siğile tam 3 saat boyunca kızların bana nasıl kötü davrandıklarını anlattım.. çocuğun beyin loplarına tecavüz üstüne tecavüz ettim.. garibim dinledi oda bide akıl verdi..
- ne zaman gelcen buraya siğil
- daha yeni gittin bebeğim, işleri halledip en kısa zamanda gelirim
- ne işin varki halledecen.. sanki başbakansın çok çalışıyomuşsun gibi.. sabahtan akşama kadar yatıyosun da.. off gel artık yaaaa.. ben çok özledim seni..
- gelecem tamam yapma böyle ama..
çok falan da özlemedim.. ama gelsin istiyorum.. çok yalnızım lan.. öyle böyle değil.. yeni insanlarla da tanışmak istemiyorum.. hatta muhabbet bile etmek istemiyorum.. insanlara kendini tanıt, seni anlamalarını bekle, boktan hayat hikayelerini dinle.. off çok yorucu...
internetim yok burda.. o yüzden bütün gece abur cubur yiyip tv izliyorum.. dün kapıyı kilitlemeyi unutmuşum, resepsiyondaki çocuk babamı aramış... 2 saat hırlısından hırsızından sapığından nasihatler dinledim babamdan.. çocukta gerizekalı mıdır nedir beni arasana malak, gelip kilitleyeyim.... bazı geceler akrabamda kalıyorum, ancak o zaman nete girebiliyorum.. oda veletleri izin verirse.. piç kurularına 5 ytl veriyorum yarım saat girmek için... internet olayını hallettiğimde herşey daha iyi olacak..
ama ondan önce ilk işim, ortama biraz ısınayım o küpeleri götlerine sokacam o kaltakların... şimdi ezik duruyorum ama az sabredin şıllıklar!!!

2 yorum:

Buzcevheri dedi ki...

Yeni işin hayırlı olsun puccacığım..

Adsız dedi ki...

ahah.moralini bozma puCCa kıskanıyolar onlar seni.^^