16.09.2008

Yanılgı

Siğilin yanına gidene kadar ona neler söyleyebileceğimin provalarını yaptım...
"bebeğim bu hayatımın fırsatı lütfen benim adıma sende sevin", "ben istemezmiydim dizinin dibinde kalayım ama olmuyor bazen", "hem ayrılmak zorunda değiliz ki, tarifeli hatları araştıralım bir", "çalamadığın zamanlarda yanıma gelirsin, benim geleceğimi sanmıyorum farkındaysan mesleğim baya iyi bişey, yani senin gibi çalgıcı olsaydım gelir giderdim.. bi gece çalmazsan yeryerinden oynamaz, ama be yarım saat geç kalırsam türkiye için sorun olur anlatabiliyomuyumm", "lütfen ağlamayı keser misin", "dünyanın sonu değil bu tatlım hadi kendine gel kalp krizi geçirio numarası yapma bak korkutuyosun beni"
bütün göt kalkıklığımla sabahın bi körü evlerine gittim...
- İnanmıyorum PuCCaa bu harika bi haber.. ohaa hatunuma bak benim.. helal kız sana...
- elini yüzünü bi yıka bi kendine gel, bu gece gidiyorum ben huu huuu
- çok mutlu oldum ya, dün akşam söyleseydin kutlama yapardık..
Bildiğin göt oldum.. nasıl mutlu oldu anlatamam harbiden, sanki kendi gidiyor pezevenk... ben gittikten sonra bu beni aramazda.. yarım saat falan geçti, bu hala sevinç naraları atıyo... inanılmaz bozuldum ya..
- ee sizin orda iş olmayacak mı artık siğil..
- grup istemiyor valla, bi kerede olumsuz cevap alınca hevesimiz kalmadı...
- hımm peki biz napcaz yani biz nolcaz
- olacak bişey yok, ilişkiler her zaman gelip geçicidir.. sürdürmeye çalışacağız..
- nassı yani yaaa, ayrılcaz mı yani (burda gözlerim doluyor)
- tabii ki hayır, ama ben gelemem zırt pırt oraya.. sen boş vakitlerinde gelirsin.. bodrumdaki kadar rahat olamam burda.. telefonla falan bişeyler hallederiz takma sen bunları
- nassı halettcez yaa, abi nasıl bu kadar rahatsın sen... hiç merakta mı etmiyorsun nerde kalacam napacam
- merak ediyorum tabii ama, haletmişsindir ki.. yada halletmeye gidiyosundur..
- hiç umrunda değilim senin dimi.. orada kötü şeyler gelse başıma ya.. kız başıma gidiyorum sikinde bile değil..
- niye umrumda olmasın.. ama sen malın gözü bir kızsın.. kafana koyduğunu yapıyorsun.. şimdi sana oturupta böbreklerini çalarlar falan diye efsaneleri mi anlatayım... sen milletin böbreğini çalıp satarsın
- hani çok saftım bıdıbıdıydım.. herşeyin yalanmış senin.. kararımı vermemiştim daha, sen kal deseydin bana kalırdım burda.. senin için herşey statü olabilir ama benim için değerli olan sendin.. ( burda tamamen saçmaladım, otobüs biletimi bile almıştım dün, tek istediğim onun bana gitmemem için yalvarması.. olayı dramatikleştirmesi)
- pucca sakin ol biraz.. sana kal demem ben.. 3 gün sonra ayrılırsak bu sorumluluğu kaldıramam.. bugün kalmak mantıklı gelebilir sana ama yarın? senin mesleğin izmirde değil.. bırak git oraya.. zaten sürekli tartışıyoruz, bana sarılmaya bile tahammül edemeyen bir kızsın.. sana tutupta benim için kal demek komik olur.. bu ilişkinin rotası belli.. görmüyor musun..
- o zaman ayrılcaz yani (allaam nolur benden ayrılmasın, nolur ayrılmasın, bişey bul yıldırım çarptırt ona, ayrılmasın benden... bayılsam mı acaba)
- ayrılmayı götüm yemiyor açıkçası şu anda.. ama bazen benden midenin bulandığını hissediyorum.. eninde sonunda bitecek.. bugün olursa en azından sen kafan rahat bişekilde oraya gidersin...
- televizyon izleyelim o zaman (televizyon mu! başka bişey de salak ayrılcak çocuk senden.. allah kahretsin ayrılmamalı, ağla hemen ağlaa.. hayır hayır ağlama ezik oluyosun... sarıl ona evet evet sarıl, aşkla meşkli iğrenç bi cümle kur...)
- sana sarıldığım zaman o kadar güvende hissediyorum ki kendimi... (yaa kılları diken diken her tarafıma batıyor)
- seni aslında kimse görmesin bilmesin istiyorum.. tek bana ait ol.. bu evde dur, bağır çağır.. ama benden bşkası görmesin seni..
- askere gitmiş olsaydın evlenirdik işte senle
- bekliyeceğini bilsem bugün evlenirim senle..
(evlenmeyecek pucca, biliyolar senin zayıf noktanı, sarılınca şeyi kalktı ya şimdi heryer paris ona.. zaten bi kaçış cümlesini de söyledi.. bekleyeceksen.. yani herşeyden sorumlu olarak seni bırakıyor ortaya)
- niye beklemeyeyim ki siğil, bu ne demek yanii
- istanbula gittikten 2 hafta sonra beni aramayacaksın.. bunu bile bile seninle nasıl evlenebilirim..
- direk orospu deseydin bana çekinme söyle söylee
- saçmalama o manada demedim.. sen kendini görmüyor musun.. beni devamlı aşağılıyorsun, giyimimi, saç şeklimi, kıllarımı, geçen gün daha seninle sevişmek istemiyorum midem bulanıyor dedin.. özcan deniz kırosuna bile baktığın gibi bir defa bana bakmadın.. arkadaşlarımı küçük görüyorsun, sana şarkı besteledim diyorum, onun yerine hediye alsaydın ya diyebilecek kadar ruhsuzsun yanımda.. sen beni istemiyorsun ki..
- suçu benim üstüme atma hemen.. böyle davranıyorsam sende bir problem var demektir.. şu anda yanına gelip bana kal demeni bekliyorum diyorum.. sen tutup bana eee ilişkiler gelip geçer diye hikaye okuyosun... zil takıp oynamadığın kaldı bir.. tabii meydan sana kaldı.. artık fingirdeşirsin istediğin hatunla..
- bak gene tartışıyoruz, sürekli tartışıyoruz.. tutup sana nasıl kal diyeyim ben
- deme o zaman..
- tatlım, senin için çok güzel bir fırsat bu.. ben senin için en güzelini dilemek zorundayım.. bu ilişkide benden yana bir sorun yok. sorun sensin.. belki bu sayde bana olan hislerini ölçüp biçersin.. ben sen istediğin sürede yanında olacağım... seni sevmekten öte benim sana hissettiğim şeyler çünkü.. ama sen çok karışıksın.. toparlaman gereken şeyler var.. toparlayabilirsen belki ben yanına gelirim orda birlikte yaşarız.. ama bu şu anda olmaz...
- yani ayrılmıcaz o zaman dimi
- sen bana git diyene kadar bir gitmem ben...
ohh allama bin şükür ayrılmasın benden... abi bok gibi kalırım ayrılırsa.. benim için kıymete biner çünkü.. şimdi o bana lazım... ama ne kadar acı bana aşık değil.. zaten hangi salak benim gibi kıza aşık olur ki.. resmen zil takıp oynayacaktı gittiğim için.. kalbim kırıldı valla ama ayrılmadığı içinde rahatım..

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Hahahah mütiş.bayılsam mı acaba.İşedim altıma işedim ahahahaha!

aJx dedi ki...

ya ilginç bi hayatın var vesselam da.. ciddi anlaması zor seni ya

arzuca dedi ki...

ama ne kadar acı bana aşık değil... banadda bu cümle hiç yabancı değil.