25.12.2008

Bültenimize kaldığımız yerden devam edeceğiz

Zamanında kanalın birinde çalışıyorum... Ses tonum cartlak ve çocuk gibi çıksa da onu istediğim gibi tok hale getirebiliyorum ben.. çalıştığım yerde de o yüzden arada sırada perforeleri ben okuyordum... İşte son dakika haber gelir, etrafta spiker yoktur yada ne bilim gece nöbetteyken falan.. Birde bi kaç programın vtrlerinde.. İşim değil yani rica ediyolar "ayy PuCCa kötünün iyisi sensin hadi nolurr" diye öyle ancak
Bizim kanala gidip gelen hocalardan biri işte gel bunu eğitimli hale getirelim diye beni diksiyon kursa götürmüştü.. bu kursa giderken ahanda cnnturk bekle beni ben geliyorum umutlarıyla gitmemiştim.. sadece ara ara okuduğum haberaltları daha eğitimli bir sesten çıksın diye amcabeyin bana bir lutfuydu.. Bunun gayet farkındaydım..
Zaten öyle spiker olcam diye hayal kurmamın imkanı bile olamaz.. Öğrenciyken yaptığım işler vardı ama onlar nere bulunduğum yerde spiker olmak nere yani.. ben ki fiilerin sonuna -cam -cem -yom -yum ekleri getirip konuşan bir kızım.. (Örn: geliyom ki ben şimdi, yapcam yaa bi sabret, ayy gelcek mi ki o)
Ama işte nasıl olduysa kanalda da bi dedikodu yayılmış PuCCa ya haberleri sunduracaklarmış diye.. Tabii aynen şu şekilde..
- abi PuCCaya bile sunduracaklarmış, höst yani..
- ohaa yaa, napıyolar bunlar, o kızın katır gibi dişlerini de görmüyolar mı..
- ohooo kanal batıyo desene, salak puccadan gülgün feyman mı yaratacaklarmış ahaha..
- ahahah dalga geçiyosunuz, yakında temizlikçiyi de ekrana çıkartırlar..
- ahaha ergenlik sivilceleri bile geçmemiş be o kızın.. yemişler sizi...
- bu devir böyle abi, muzaffer usta da versin dötü, beyazı sundururlar adama...
vs vs vs. gibi.. Ama ben konuşulanların sadece "PuCCa haber sunacakmış" kısmını alıyorum..öğlen haberleri olur, ikindi olur.. gece olursa naparım gözlerimin altı mor olur diye, kendi kendime bu durum için çözümler aramaya falan başlıyorum.. Bu arada orda haber sunmam hayal dahilinde bile değil.. ama işte nasıl olduysa sürekli bu gelip gidiyo kulağıma...
......
Ortada fol yok yumurta yok, ama gel gör beni aydın doğanın kızı gibiyim.. Nasıl havalar bende, bi afra bi tafraa offff... Kendi işimi de yapmıyorum.. küçük görüyorum yaptığım işi..
Giyimim kuşamım da değişti bir anda.. oxxo pantolonlarla işe gelip giden bi hatunken.. takım elbise falan giymeye başladım.. bir makyaj yapıyorum şerefsizim 45 yaşında gözüküyorum.. ama umrumda değil.. spikerlik böyle bir olay işte diye rujum bozulmasın diye kahve içmiyorum..
Gel zaman git zaman, bana soranlara olayı aynen şöyle söylemeye başladım.. "hımm evet, genel müdür söyledi bana, ama yaa ben bilmiyorum.. biliyosunuz kamera arkası benim için önemli olan.. ön tarafına eşşeği oturtsan becerir yani, ne var onda.. ama diksiyon kursundaki hocalarr falan da beni çok seviyolar biliyo musunuz.. çok rica ediyolarr yani.. ooff kafam karıştı ama kalbim hep kamera arkasında yani.. ikisini birden devam ettirebilirim ben yanii.."
bu dedikodular ortaya çıkınca tabi ben ortalıkta sezen cumhur önal gibi dolanıyorum.. kahkahalarım bile değişti.. insanlarla dedikodu bile yaparken "akşam saatlerinde meydana gelen olayda, mualla abla sezenin ağzına sıçtı. Sezen, ne olduğuna dair bir anlam veremezken tuvalete doğru koşarak ağlamaya başladı. Tuvalette ki görüntülerini ele geçirdiğimiz sezen, olayı en ince ayrıntılarıyla bizlerle paylaştı." tarzında absürt konuşmaya başladım...
......
Bendeki değişiklik bariz belli oluyordu küçük bir defne samyeli gibi dolanıyordum sağda solda.. Bide kendimi nasıl bişey sanıyorum.. "Defneyi hep yüz çekim yapıyolar yaa.. Bana da öyle yapsalar iyi olacak.. Gözlerim güzel olduğu için zaten bazen konuşmama gerek kalmıyor.. Bugün hoca öyle dedi sen hiç konuşma, olayı bakışlarının derinliğinden bile anlarlar dedi yani.. Hem dişim de belli olmuyomuş ekranda.. hatta bugün dediki hoca bana.. aaaa dedii senin dişin yamuk mu? ayy ben hiç farketmedim dedi.. o öyle diyince herkes aaa öylemi falan dedi yani yüz çeksinler beni dimiiii" diyerek böyle saçmalıyorum falan...
Oysa ki hocanın bana dediği şey.. "bu kadar mimik yapma! yüzünden okunmasın bişey.. yüz hareketlerine insanların gözleri takılıyor kafa karıştırıcı oluyor... Bide öyle pişmiş kelle gibi sırıtma zaten düzgün bir ağız yapısına sahip değilsin. biraz kapatta onu dişlerin ekrandan dışarı çıkacak gibi durmasın"
Bu olay biraz kafamı karıştırıyodu aslında, o kadar çok paparı yememe rağmen neden ben diye düşünmüyor değildim hani.. Ama diyodum ki bunlar beni ekrana çıkartcaklar yaa ondan bu kadar üstüme düşüyolar falan diye avutuyodum kendim...
.....
Böyle ben kendimi ali kırcayla falan özdeştirirken, daha ali kırcanın şaplakçı olduğunu efsane olarak biliyoduk biz.. Yani herkes konuşuyodu stajerlerini götürüyomuş, tokatçı ali diye ama konduramıyoduk kır saçlı karizmatik herife.. Yani ben kanıtları görene kadar da konduramadım.. Onu kendime idol belirledim.. Beni belki ekranda görür "ohaa bu kız harika sunuyo.. yanıma getirin bunu öğlen kuşağını bu sunsun" diye de hayal kurmuşluğum dahi vardır..
Neyse işte insanlar benden nefret ederken, ama bu benim umrumda olmazken genel müdür beni odasına çağırdı.. Kalktım kırmızı rujumu sürdüm, kirpiklerimi kırpıştırdım, kıvırta kıvırta gittim odasına.. Karşısına oturdum, önceden iki elimi apış aramın oraya yaklaştırıp, kafam öne eğik, ayakta ne diyeceğini beklediğim adamın önünde bide güzel bacak bacak üstüne attım, saçlarımı falan savuruyorum niyeyse.. Sanki kanalın hisselerini konuşmaya gelmiş gibiyim.. Yalnız adamda hiç yüzüme bakmıyo benim..
- İyi bir tvci olmak istiyorsan televizyonun her birimini bilmen gerekir.. Sürekli aynı işi yaparsan işleyemezsin, kendini gösteremezsin ve yerinde kalırsın.
- ihihih tabii ki
- o yüzden seni promptera gönderiyorum, hem koluna bir bilezik daha olur. Ordaki kız evlenince kaldı orası karıştı biraz. izin yapamıyorlar. Kız geri gelsin sonra seni gene birimine alırım.
Kaldım öyle, ağzım açıldı, bacağım üstüne attığım ayağım yere düştü.. O kadar hayal kırıklığına uğramama rağmen çaktırmadım... Sanki hayatımın fırsatını bana vermişler gibi, yüzyıllardır promptercı olmak için çırpınmışım da sonunda bu emelime ulaşmışım gibi bir sırıtma aldı yüzümde... "ayyy çook sevindim been, ne zaman geçcem hemen miii" diye sevinç naraları attım herifin önünde.. sonrada çıktım gittim kapıdan..
...
Çıktım kapıdan yıkıldım ama.. çöktüm resmen.. etek ceket giymiştim üstüme eğreti gibi durduğumu farkettim, dudağımdaki rujun tadı midemi bulandırdı.. Ama kendimin bu durumun hazmetmesinden öte çevredekilere ne dicem diye düşünmeye başladım. rezil olmuştum resmen.. promptera geçireceklerinin dedikodusunu hangi orospu çocuğu spikerlik olarak anlattıysa ağzına sıçayım dedim. Sonra aşağıya indim.. baktım kimseye bişi anlatamıcam koşa koşa yukarı gene çıktım.. "ayy beni oraya vermeyin efendim, verecekseniz ben işten çıkcam.. ben promptercı olmak için gelmedim buralara.. durduğum yerde kalayım... hem benden öyle daha iyi verim alırsınız" diye konuştum.. adamda işte 1 aylık falandı dedi ama madem işten çıkacak kadar büyüttün olayı başkasına veririz dedi beni gönderdi..
Herkes tabi götüyle güldü bu olaya.. benimde bir hayalim daha yıkıldı geçti bitti.. şimdi hayatta çıkmam haber sunmaya.. deseler dünyanın kaderi senin elinde bbc'de haber sunacak menepozlu tip kalmadı, hemen senin yetişmen gerek.. gene gitmem.. valla gitmem..
Foto

36 yorum:

bi dost dedi ki...

canım yaa kıyamam ben sanaaa :D

iyi de emin olmadan ne diye havalara girersin, hadi havaya girdin bari de ki, "ay evet düşünüyolarmış ama ben istemiyorum" falan..

plancı pucca toslamış bu kez hayret :D

Adsız dedi ki...

ah be puccam, hep mi hayallerin suya balıklama atlar senin? ama olsun bak, elinde kolunda "parmağında yüzükler kolunda bilezikler olmuşsun" bu da bişeydir :p biz senden büyük işler bekliyoruz, gün gelecek kendi kanalını kuracaksın sen haber sunmak da neymiş! :))

Bery dedi ki...

anlamadığım nokta; sen kendini hafif kısa boylu tombul bir bayana benzetiyodun. adıneydi hatırlayamadım ama soyadı özal dı :D benim tv de gördüğüm haber spikerleri hep taş gibi hatunlar :D sen nasıl inandın bunu deli kız?

S dedi ki...

prompter ne ola ki ?

PuCCa dedi ki...

kısa boylu olmanın bir önemi yokki.. en fazla bel çekim gösteriyolar hatunu..
Birde kısa değilim lan ben 1.68 kısa mı.. Normal boy standartında deelmidir bu..
Gülgün feymandan güzelim ayrıca..

PuCCa dedi ki...

prompter spiker okusun diye kameranın üstünde ki ekrandan akıp giden yazı..
prompter operatörü ise o yazıyı kaydıran kişi..

perfore de haberlerin altındaki ses var ya o ses işte..

Bery dedi ki...

vala bana göre 1,68 değil 1,75 olsan dahi kısasın. her neysede haklısın sanırım.. umarım yakında tv de seni görüp "ahahah puccaya bak lan büyümüşte spiker olmuş :D" deriz, seviniriz...

PuCCa dedi ki...

ee sanada berry boy beğendiremiyoz haa..
zati görüyonuz lan beni ekranda.. valla bak ciddiyim.. arada sırada kolum çıkıyo birine mikrofon uzatırken.. ayrıca halan daha perfore okuyorum..
Haberlerdeki alt sese bakın onlarda bi insan evladı.. onların bi anası babası var.. aa diyin herifin yada karının sesi ne kaliteliymiş diye onu onere edin :PpP
Ben soğudum tv işinden.. bidaha ekran önüne ancaaak sinema olur dizi olur öle çıkarım... flash tvde program sundum 1 ay o zaman bi allaan kulu farketmedi beni.. sanırım bi allahın kulu izlemedi :ppP

Bery dedi ki...

ahahahah :D flash tv de kim seni fark etsin :D.

en basitinden ben hiç tv izlemem. sevmem de. zaten işlerden felan kendime zor zamana yırıyorum bide tv izlicem he. yok öle bişe. zaten salak kutusu gibi bişe benim gözümde tv. o zaman pucca sen haber sunmazsan dediğin gibi sinema filmin çıktığı anda ilk gidenlerden biriside ben olurum kesin :D

sinderellaaa dedi ki...

yok pucca ben sana meslek buldum ;bence sen senarist olmalısın,bu hikayelerini senaryo yap bak nasıl köşeyi dönersin,hem yaşlanıp yüzün kırışsa bile hiç fark etmez!spikerlik gibi aç bilaç ölüp bitecek kadar zayıf kalmak için uğraşman gerekmez!...kolay gelsin.

Toph dedi ki...

kamera önü yıpratır insanı boşver spikerliği falan=) ayrıca oha puccaya bile haber sunduracaklarmış tarzı yorumlar yapanların çoğunluğu izmirin güzel kızlarından biri olmanı çekemdiklerinden öyle söylemişlerdir bence. Görmedim bilemiyorum diyemicem her izmirli güzeldir hele bide karşıyakalıysa dahada güzeldir=)sen nerelisin onu bilmioyrum ama.

aman nerden nereye geldim ben ne dicektim unuttum=)

bi dost dedi ki...

bery boşver sen puccanın söylediklerini. semra özal nereee, o nere ya :D güzel bi kız bu, hakkaten bak:))

ayrıca 168 kısa filan diil puccam ya. normal bile değil, normalden 3 cm uzun. normal olan 165. ben kendimi öyle avutuyorum da :Pp TR için gerçekten uzun bile ama bencee..

Adsız dedi ki...

flash tv de herkese iş veriyorlar ankarada kapısına git. biraz da güzelsen ve dişleksen tamamdır program sunucususun :D

baksanıza semra kaynanayı bile aldılar...

otobus111

Bery dedi ki...

bi dost, bencede semra özel gibi değildir. bende izmirde yaşadım, biliyorum oranın güzel kızlarını... izmirin en kötü kızı bile güzel. Pucca sende kendini ezik gibi görme bence.. ne o öyle semra özel felan :d

Adsız dedi ki...

Yalancı!!!... gitmezmiş miş de miş miş

Adsız dedi ki...

yaa pucca tamam rahatsın, herşeyi anlatıyosun ama senin kim olduğunu bulmak gittikçe kolaylasıyo hiç düşünmüyo musun böyle şeyleri eger cidden umursamıyosan adını yazardın die düsunuyorum burda yazdıgın hersey gercek di mi kimligini gizlemek icin bazı seyleri deıstırıomusun

ZIBBIDI dedi ki...

Ben umutluyum bi gün PuCCa yı tv de göreceğime sende umudunu yitirme PuCCa ordakilerin senden fazlasımı war.Bence Hayır.Sence?

miracsaral dedi ki...

Flash Tv'de zamanında bir ay süren Yurtta Magazin programı vardı. Hala varmı bilmiyorum ama onu sunabileceğini düşünebilirdim, ya da şu harflerin birazını verip, milleti kazıklayan şeylerde olabilir. Ama ben Flash tvyi düzenli izlerim ya.

LoLLa dedi ki...

allaaam takildim kaldim buraya yaa :))) delimisin rahatmisin sıfır kompleksmisin nesin annamadim ama cook sevdimmm seni blogunu yazilarini yasadiklarini ( disardan yasamayana ilac gibi geliosun :))
kiss

http dedi ki...

"dinlediğiniz haberlerden özetler" kısmını seviyorum ben en çok... dinlemiyorsun 1 saatlik haber programını ve fakat 5 dakikada herşeyden haberdar oluyorsun...

aynen benim, postu değil de yorumları okuyup konu hakkında fikir sahibi olmam gibi :)

seni okumayı çok seviyordum fakat işin böylesi alışkanlık yaptı be pucca... eğer postu yazar yazmaz denk geliyorsam okuyorum, yok eğer 10 dan fazla yorum varsa, yorumları okuyup konu hakkında yorum yapıyorum...bağımlısı oldum mevzunun :)

bu arada senin emanetler güme gitti, haberin olsun :) ama ben söylemiştim sana :)

Adsız dedi ki...

hiiic bisey anlamadiiimmm neee nr yapmis ali kirca :D

ayyy pucca anlattsaana cok merak ettiim piillliiiisss:))

G.O dedi ki...

ya puccam hıkaye aslında acıklı ama sabah sabah altıma işiyordum ya,manyaksın, delisin ya:)

BlahBlah dedi ki...

hangi kanalda çıktığını bilsek o kola ve alt sese daha dikkat etces bu PuCCa. ben izlemek istiyom seni. tiyo ver nooluuuur!

tugbisimm dedi ki...

Nasıl bir kızsın anlamadım ki ! Günde on defa bloğuna girip bakıorum yeni bir şey yazmışmısın die:))) ( abarttım çaktırma) alışkanlık yaptı walla yazdıklarını okurken suratımda kocaman bir gülümseme beliriyor:)) çok şekersin çoookkk. Yeni yıl sana her şeyin en güzelini getirsin inşallah. Allah kalbine göre versin

asiçiçek dedi ki...

pucita koptum yaaaa gülmekten şirkette ağzım açık geziyorum 32 dişim meydanda yazılarını okurken şunu farkettim bir insan ancak bukadar güzel aşağılayabilir kendini. yazılarının devamını sabırsızlıkla bekliyorum sevgilerle.

Adsız dedi ki...

senden hiçbirşey olmaz.

ismi cismi bilinmeyen, argo üslubunla sapları bloğuna çeken dişi bir objeden ibaretsin.

en fazla ipini koparanların yazdığı bir blog yazarsın o kadar.
olmadı ayak işlerine bakarsın :D

hadi poka nın hayali avukatları saldırın bana :D

PuCCa dedi ki...

sapları bloguma çektiğime göre.. sen sapların sapı olmalısın ki blogumdan çıkmıyorsun... İpnden günde kaç kez girip girip okuduğun belli yavrum..


ismini yazmaya götün yemediğine göre ipe sapa gelmez bir blog sahibi bile değilsin..
ki olmadığın için burayı okuyup okuyup ayy puccaya bişi yazim da böle osbir çekmiş gibi rahatliim derdindesin..tek derdin bu olsun beybi..

hergün 9 kere gel bloguma sonra tut burda, ayy sen nesin seni okuyan kim diye gel habire yaz yaz dur yorumlara..
sonrada bekle pucca bana bi laf söylesin göt olim diye böyle heycanlan falan..

Kimse benim avukatlığımı yapmaz.. Onlara ne ayrıca bluğ çağından çıkamamış kompleksli bir zavallının dikkat çekmek için yaptığı zırvalıklar.. kimsenin umrunda değilsin yani..

Sonuna da eklemene gerek yoktu o yüzden hadii ben burdayım beni de farkedin diye yazdığın gelin üstüme sözlerin...

Hayatın boyunca sikleneceğin tek olay bu olacak.. ben onca yazdığın saçma sapan yorumlarından sadece birine regli sancısı çekiyorum bari bi safla uğraşayım diye verdiğim cevap..
Emin ol başka hiç umursanmayacaksın, kimse seni bi kefeye koymayacak, sallanmayacaksın..
Bi daha ki regli sancıma kadar da seni sallamıcam..
Sende o zamana kadar hergün gel gel oku yazdıklarımı büyük bir iştahla günde 9 kere tıkla sayfama.. ayy bana cevap vermişler mi diye heycanlan dur.

hepsinden öte erkeklere söylüyorum bunu abii o kadar diyorum ki böyle çirkinim şöyle çirkinim götüme benziyorum diye, hangi yazımda kendimi övdüğümü yada iştahınızı kabartıp ellerinizi pantolonlarınızın arasına koydurttum..

bu moda oldu iyice.. buraya sadece abazanlar geliyo muhabbeti.. hergün burdan ayrılmadığı halde sadece kendi bloguna kimse girmeyince ayy puccaya abazanlar geliyo diye burun kıvırıyolar.. bi siktirin gidin..
Şu yorumları okuyun bakim erkekle kız oranını görün bi..

Ayrıca bu abazanlar mal mı..
gidip porno sitelere tıklamak varken semra özala benziyorum diyen bir kızın salak saçma hayatını okuyup azıyorlar mı..

Azan varsa abi nerde azdığını söylesin bende bileyim şu kendimin farkedemediği seksilik özelliğimi..

Adsız dedi ki...

ilk kez adsız olarak yorum yazdım piloğuna

daha öncede 2-3 yorumum var ama adsız değil.

zaten topu topu 7-8 kez girdim piloğuna.

ismimi yazmamanın espirisi son satırda gizli. Hayali avukatlarının hayali (adsız) yorumlara saldırmaları gibi sende hayali bir objeden ibaretsin. Çirkinim falan da desen senin abazan takımı hayalinde nasıl canlandırıyorsa öylesin gözlerinde.
Götün yiyosa sen bikaç fotonu koy da görsünler ne olduğunu.

Çirkin bir dişi olduğun bile kesin değil. Erkek bile olabilirsin.

kurtlu baklanın kör alıcısı olurmuş misali senin abazanlar :)

sivilceli bluğ bebesi değilim 3-5 yıl sonra 30uma gircem.

Kendimi fark ettirmek istesem, üzerime gelinmesini istesem adsız yazmazdım zaten. Aksine kendi hesabımla girip yorum yazardım.

Bu ilk ve son adsız yorumum.
Senin gibi üslup sorunu olan seviyesiz biriyle atışacak değilim.
O yüzden hakaretlerini kendine sakla, sana daha çok yakışıyorlar.

Dediğim gibi senden hiçbirşey olmaz.

PuCCa dedi ki...

Madem atışmaya dötün yemedi beni uslupsuz seviyesiz buldun.. o zaman öyle yazıp yazıp ehehe lafı nasıl soktum diye böbürlenmeyecektin..

Emin ol ne ahlak var bende ne edep, seni ağlatana kadar susmam.. itin makatına girer girer çıkarsın farkında bile olmazsın...


Yaşın başın umrumda değil benim nazarımda kompleksli ergenlik bunalımını atlatamamış birisin..

niye fotomu koyayım ki.. ne yani bu.. millete hesap vermek zorundamıyım.. kendimi göstermek zorunluluğum mu var.. sen iki fantezi kurcan diye ben niye kendimi afişe edeyim.. Bunun "göt yemekle" bir alakası yok. Bloggerın öyle bir zorunuluğu varda ben mi bilmiyorum?

burayı okuyanlardan beni görenler, duyanlar dokunanlar olup etten kemikten biri olduğumu bilen insanlar var..

O sebeple böyle ayy sen erkek misin kız mısın yazdıkların yalan demen biraz demode oldu.. çok demode oldu hemde.. o 4 ay öncesinin favori puccayı göt edelim okuyucularının yorumlarıydı.. Şimdiki moda bunu okuyanlarda yorum yazanlarda cahil cühala tarzı şeyler..

Abazanlar geliyo demende saçmalık ötesi.. Gelen vardır elbet ama burayı daha çok kadınlar okuyo.. Haa bu arada şuanda senden başka abazan yok burda buna eminim.. Baksana beni bile kafanda nasıl canlandırmışsın..

Sürekli beni düşünerek vakit geçirme tamam mı.. Beyin hücrelerine yazık.. Git başka şeyler düşün hadi.. Başka blogları rahatsız et.. ben sana 2 beden büyük gelirim..

Şimdi de heycanlan böyle.. elin ayağına dolaşsın sana cevap verdim diye.. Kendini nimetten falan say.. sevin.. Zırt pırt gel bak senle ilgili bişi yazdım mı diye..

Sonra ismini de yaz.. ehehe puccaya kötü şeyler yazan benim diye böbürlen..


ne yazdıklarımı edebi bir eser niteliğinde görüyorum, nede kendimi nur nimet sayıyorum.. Ama böyle 5 para etmez insanların hergün ağzının suyunu akıtarak okuyup sonrada laf soktum ehehe ehehheh diye sevindirik olmasına en azından sadece regli dönemimde tahammül edemiyorum..

Adsız dedi ki...

Adsız Şovalye,

bir gün Pucca'nın seni sevmediğini anlayıp beni seveceksin.

Adım gibi eminim.

Pucca da bakar arkadan, kart atar bize.

Bery dedi ki...

ulan adam yerine koyup bu adsız kişilerin yorumlarına cevap yazıyorsunuz ya deli oluyorum buna.
gir blogun ayarlarına adsız olarak yorum yazamasınlar diye ayarla. o zaman hiç kimse dengesizlik yapamaz. yapsa dahi öyle dengesiz yorumları yayınlamazsın. bu da o adsız ve dengesiz yorum yazan kişisi hiç siklemediğin anlamına gelir.
onu yazan 1-3-5-10 defa yapsın sonra bıkar yapmaz zaten. akıllanmış olur.

Adsız dedi ki...

sevgili puccacım,
takma sen bunlara yaaa... seviyoruz yazılarını, takipçiniz...
sinema-tv sektörüne gelince, 10 yıldır bu sektörde çalışan ve ikea koltuk-sehpa ve bellona 2 kişilik yatak dışında hiçbir birikim yapamamış biri olarak sana söyleyeceğim tek şey hemen kaç...
biraz daha genç olsam(sanırım senden 3-4 yaş yaşlıyım) mastır, doktora akademisyenlik kasardım. bu ara o kadar işsiz o kadar bedbahtım ki migrosta sigortalı kasiyerlik işi olsa yaparım.
ben devam edicem diyosan, gerçekten çok kötü kalpli olman gerek başarı-para-için.
yarın öğlen 14.00'de taksim'de sinesen mitingi var. günde 18 saat soğukta, sigortasız, haftalık 300 ytl'ye çalışan 2 genç kadın öldü. eminim çok şükür krizde işimiz var diyolardı. onlar anılacak, çalışma koşulları protesto edilecek vb.
çok kolay gelsin...

LoLLa dedi ki...

eheue pucca biz sapsiziz :)))))
benim yok walla hahahahahahahahaha :D
ooof cok komik geldi bana aptal espri ama dedim yaziym sana da :)))
dişilerin sapi olmaz dimi :s
olursa sapsiz dişi mi oluruz sapli dişsiz mi :s
ooofff :))))
kafa iyi hafiften :)
kiss

Adsız dedi ki...

saplı dişsiz olur :D

dengesizsin yaw sen pucca :D

otobus111

Adsız dedi ki...

o kadar tatlısınki pucca seni kucağımda zıplatmak istiyorum

Noni dedi ki...

Haaa haa haa ben son yoruma koptum kucağında zıplatma mı nasıl yaniiii :D