30.12.2008

Soğuk arabesk

Sonunda regli oldum.. hobaareyy.. çalsın sazlar oynasın kızlar.. 4 ay mı ne geçti..
Ama o 4 ayın acısı nasıl çıkıyor anlatamam... Canım okadar çok yanıyor ki.. ölsemde kurtulsam diyorum.. Hava inanılmaz soğuk.. ve misafirhanenin kaloriferlerini tamir edeleri tutmuş.. yakmıyorlar.. Elektirikli battaniyeyle dolanıyorum.. eldivenlerle falan.. şu anda çenem titiriyo bunları yazarken....
Üzerimde gereksiz bir duygusallık, insana örrk getirecek bir acı var...
Bugün odamda tuvalete gittim.. tuvalet kağıdı bitmiş.. içeri seslendim "tuvaleet kağıdını verir misinnn" diye.. ama sonra aklıma geldi.. ben yalnızdım.. gidip kağıdımı kendim almalıydım.. Bu nasıl koydu bana.. oturdum klozetin üzerinde ağlamaya başladım.. Durduramıyorum gözyaşlarımı.. "tuvalet kağıdını uzatacak bir dostum bile yok benim, yapyalnızım ölüp gitcem soğuktan" diye ağladım.
Ayy bak gene ağlıyorum..
Ben hiç bu kadar üşememiştim yaa.. soğuktan canım yanıyo resmen.. hele uyurken.. elektirkli battaniyeyi açamıyorum, yatarken korkuyorum ben.. Yaa bişi duymuştum.. çocuğun biri bi gün işemiş altına, sabah annesi bi gelmiş bakmış, kiprit çöpünü yakarsın simsiyah olur yaa, aynı öyle olmuş çocuğu.. O hikayeden beri yatamam, korkarım ben.. İnsanlık hali bellimi olur ya işersem.. ilkokuldan beri yapmadım ama belli olmaz ya tırsıyorum valla.. montumla yatıyorum o yüzden.. ...
Bide yılbaşı geliyo, böyle özel günler ve haftalar serisine gıcık kapıyorum.. burda yapayalnız ölcem ben kimsenin ruhu duymucak valla.. Eskiden ne güzel mirel vardı.. canım sıkılıyo lan diyince hemen biosa giderdik.. zoydaklı vardı, suratım asılınca evde rakı balık sofrası hazırlardı.. Beraber insan aşağılamaca oynardık.. Aklımıza gelen herkesi aşağılayıp kendimizi kontes kızı gibi görürdük.. Babamda 2 haftadır aramıyor zaten..
Ben burayı hiç sevmiyorum artık.. eğlenceli hiçç değil. gezemiyorum bile.. Maaşımı alamadım hala.. parasızlık varya çok kötü bişi. Parfümüm bitti, temizlikçi kadının banyoya koyduğu fabulosoyu bileklerime ve kulak arkama sürüyorum.. Güzel kokuyo ama kanser olmamın eli kulağındadır..
Hiç dışarı çıkamıyorum. Ki ben haftanın en az 3 günü çıkardım.. Ağzıma aylardır nerdeyse içki sürmedim. rakıyı çok özledim.. Pizza yemeyi çok özledim.. Balık yemeyi özledim.. Meyveli yoğurt bile alamıyorum kendime.. antep fıstığı da fantezi oldu benim için.. Allahtan işyerindekilerde benle aynı durumdalarda kendimi daha ezik, gariban, fasfakir görmüyorum.. Ama onlar üşümüyolardır en azından evlerinde ufoları vardır.. Çok üşüyorum ben burda ya. neden böyle soğuk ki hava..
.......
Çürüdüğümü hissediyorum, bitiyorum sanki.. Hep bu odada kalacakmışım gibi geliyor.. Bir daha hiç rakı balık yapamıcam, bir daha asla sabahlara kadar içip dağıtamıcam.. maykıl ceksın taklidi yapmam karşılığında tekilaları içemicem gibi.. Bir daha sevilmeyeceğim aşık olmayacağım şapşallaşmayacağı gibi.. çürüyorum ben iştee.. Bacaklarımı bile almıyorum sıcak tutsunlar beni bari diyerekten.. Bu odada ekmek yiyip yiyip şişecem.. davul gibi olcam.. Sonra ölecem.. kimsenin haberi bile olmucak.. Buzdolabı gibi olduğu için kokmam da.. ta yaza kadar farketmezler.
...
Çirkinim, şişkoyum, salağım, saçlarımın önü bok gibi, saçımı boyatamıyorum bile,
evime dönmek istemiyorum.. ne zaman böyle bıksam dönsem sonra ordan kaçmak için uğraşıyorum..
en acısı ne biliyo musun.. kendimi hiç bir eve ait hissetmiyorum. Yani babamın evi, annemin evi, amcamların evi, nazlının evi, ferdanın evi, sedanın evi, sevgilimin evi..
sürekli başkalarının evleri oldu yaşadığım alanlar.. ortak alanlarımızda bile onların evine gidip geliyomuşum gibi hissettim.. Kendi başıma yaşadığım evde bile benim diyemedim..
o kadar çok şehir, o kadar çok ev ve o kadar çok insandan geçtim ki.. hangisinde kaldım bilmiyorum.. Yada hangisi bana aitti.. Nereye gitsem eğretiyim.. hep gidecek gibiyim..
Hep bitecek, herşey hevesimden ibaret..
O kadar çok istedim ki oysa kafam göğsüne koyduğumda kalp sesinde güven hissedeceğim bir adamı.. bana hiçbir şehri, hiçbir evi eğreti hissettirmeyecek tavrını..
Yanlış atlara oynamaktan bıktım.. heveslendiğim herşeyin tuzla buz olmasından.. 5 milyon kez yaptığım hatalardan..
burası da değil işte, beni ben gibi hissettiren yer.. başka bi yer var biliyorum, başka biri de var onu da biliyorum ama beklemekten çok yoruldum.. ben çürüyorum artık..
Bu akşam adres defterinde
"P" harfinin olduğu yerde
Bulup ya çiz ya yak adımı
Ya da sessizlik koy yerine
Allah'ın varsa...

56 yorum:

Unknown dedi ki...

çok üzüldüm sana ya.hoş bende üzülmek için bahane arıyorum ama olsun.sıkma canını güzel kız geçer herşey.
ben can.kelin merhemi olsa başına sürerdi ama neyse..

Ukturk dedi ki...

Bence senin biranca evlenmen lazım o zaman onun bunun evideğil senin evin olur iste:P:p

Mutlu yıllar Pucca her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan:D

Bery dedi ki...

Senin yazından önce bir kaç blog yazısı okudum. Bu aralar herkeste bişe var. Duygusalım zaten ağlicaktım nerdeyse. Yalnızlık çok kötü bişe ya.
Doğru adamıda bulursun hiç merak etme. Kendiliğinden gelir senin yanında yerini alır ruhun bile duymaz.

Bu arada mutlu yıllar.

.ruhöküzü dedi ki...

regl olduğu için hobarey nidalarıyla sevinen fazla değil 3 cümle sonra bunalıma giren sadece sen değilsin. maksimum 1 haftaya hiç bişiyin kalmaz (:

LoLLa dedi ki...

su tuvalet kagidi ciddi yasanmislik yaa :(
evet kimse olmiii gotKagidini bile uzatacak :(
gidiciiim ben artık :(
kiss & hug .)

mademoiselle d.a dedi ki...

tatlım yaa... çok üzüldüm şimdi

ama valla bak gelip geçiyo hepsi sen de biliyosun, eninde sonunda tamir edilcek o kaloriferler sen de buhranlarından sıyrılıp gitcen, zaten şu an bu kadar berbat hissetmenin nedeni üşümenden ötürü kendi kendine kafanda kurduun şeyler, kendine acıma seromonisi başka bişi diil. bunların kaynağı olan kalorifer şeyi tamamlanınca düzelcen bak valla. hem niye ölüp gitcekmişsin delinin zoruna bak, şimdi yalnızsın başka bi şehirdesin, bi evde diil misafirhanede kalıyosun diye giriyosun bu bunalımlara. üzülme bak yeni yıl geliyo bu yıla soğukta üşüyerej girersen hiç unutmazsın kendince eğlenirsin bile, ilerde anlatcak bişilerin olur:) üzülme sen puccam ya kıyamam hiç:/

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

üzüldüm okuyunca..
bir evin var, bir de adam seni bekleyen.. sadece beklemek yerine harekete geçse de hepimizi sevindirse daha iyi olacak:)
umudunu yitirme canım, bütün bu hisler östrojen denen bokton şey yüzünden oluyor, geçecek;)

Adsız dedi ki...

Evli olan boşanmak ister(bkz:eğlenceli erkek ), bekar olan evlenmek. Hangisi doğru ve neden ?Onu okursun doğru bu dersin, bunu okursun fikrin değişir....Gerçek olan evliliğin zor zanaat olduğu ama acı olan da doğru atı buldum zannedip sonrasını getirememek herhal.

sinderellaaa dedi ki...

pucca!canım beniiiim,amanında amanın o hasta mı olmuş!gel yanıma şöyle koy başını ben senin ablan olim!ah güzelim beniiiim1sen bu dünyadaki en tatlı,en şeker,en seksi,en cilveli,en sevecen,en karizmatik,en ..en...en herkesten ve herşeyden çok daha müthiş görünüyorsun gözüme şu an!Ne kadar yalınsın dimi şu anda?sadece sensin!bak işte senin bu ruh halin bize gerçek seni gösteriyor!işte sen bu kadar mütevazi,bukadar sade ve yalınsın aslında!..seni yanlış tanıyanlar bu yazını okumalı!sana laf söyleyenler buradan ders almalı!sen oyunların ve kumpasların kızı olamazsın!işte sen böyle saf ve temizsin!hani biz senin avukatlığını yapıyoruz ya!o zaatlara mesajımız olsun buyazı!bu arada deminden beri elimde tuttuğum şu selpak tuvalet kağıdını nezaman alacaksın elimden?kolum yoruldu :))

pharaoh dedi ki...

dunyanin bambaska yerlerinde, bambaska insanlar, ayni yalnizligi yasiyorlar. ama emin ol senin icindeki enerji sandigindan daha guclu. kisa bir sure sonra bu hallerinle dalga gececeksin ;)

Adsız dedi ki...

acıklı

mermaid dedi ki...

"vicdansız, rüyama, şarkıma, şiirime girdin,
sanki kendi bahçelerin misali arsız..."

cesetizleri dedi ki...

pucca, üşüyorum. yalnızım. üstelik var olan birilerinin arasında yalnızım. senin şikayet ettiğin durumda olmayı isteyecek kadar yalnızım. siktir et. ben öyle yapıyorum. başka türlü bitmiyor..

kendini bilmez bir deli dedi ki...

canım benim....gececek bunlar hepsi o kan pıhtıcıkalrının abartması:Dgelsene bana yenı yılda..birlikte mal gibi yer yatarız ne dersın:) ciddi bir tekliftir bu..bende yalnızım yenı yılda...hade gelll...

ıvır zıvır dedi ki...

zihinsel gel gitler bunlar senle ilgisi yok bence... ama yinede üzülmemeye gayret et...
iyi yıllar...

Adsız dedi ki...

regli diil regl

Unknown dedi ki...

İçim ezildi okurken.. Radyoda da öyle bi' şarkı çıktı ki.. Direkt bunalım moduna girdim be Pucca..

Yar gidiyor musun?
Gitme, içimde bir korku var..
Biliyor musun?
Böyle başlar ayrılıklar..
Gel biraz, kokunu bırak..
Baharımı al, soğuktur oralar..
Ağlıyor musun?
Ağlama..
Hayırlar, uğurlar..
Gurbete giden döner mi dönmez mi?
Belli değil bilirim..
Ben bir kara ağaç gölgesi buldum..
Cebimde ümitlerim..

Çift kişilik yeni bir yıl dileğiyle, mutlu yıllar Pucca.. :)

Unknown dedi ki...

çok beylik olacak belki ama var bunda da bir hayır...
buna dayan ki el mahkum ilerde yaşanacak güzel günlerin tadını daha güçlü çıkar...

ZIBBIDI dedi ki...

:(

Adsız dedi ki...

aynı dramı bende yaşamıştım:(
(bulunduğum şehirden babamın dizinin dibinden ilk defa ayrıldığımda......)
antalyadan ıspartaya üniye başlamak için babama rest çekip gitmiştim.hiç kimseyi tanımadan minicik bi şehir sonsuzluk kadar büyüktü gözümde.en acilinde kalmak için bulduğum özel yurtta ilk gecem bütün elbiselerimi üst üste giymiştim bornozumda dahil!!! son senem hala ısınamadım hala unutamadım...normalde sıcacık olan göz yaşlarım bile o gece buz gibi akmıştı..tekrar yaşattın o geceyi
*emotion

Adsız dedi ki...

pucca yalnızlık kadar çok koyan başka birşey yok.Bazen şartlar öyle olmasını istiyor bazen kendi seçimin oluyor ama her şekilde canını yakıyor biliyorum.Ama sonunda bu aptal düşünceler ve ruh halin değişiyor emin ol.
çok terapivari oldu galiba yani ben diyom ki:takma kafana hiç birşeyiiii değmez bu kadar kendini paralamaya taşşş gibisin sen herbakımdan taşşş:)

hypo dedi ki...

Yorumları okuyunca gözümde canlanan sahne:

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sinifta+aglayan+kizin+yaninda+beklesen+kizlar

Adsız dedi ki...

üzüldüm wala pucca ya.. çok içten olmuş bu yazı..duygusal..yeni yılda bütün güzellikler seninle olur umarım..inş hayatının aşkıyla tanışıp evlenirsin :D bak dışarda kar yağıyo..insanı mutlu ediyo.. tamam hava buz gibi orası ayrı ama bi kahve çay yap kendine otur camı kenarına dışarıyı izle..belki birazda olsa huzur bulursun..

Sena dedi ki...

puccam evime gel dedim sana inatçılık ediyosun, bizim ev sıcak hem de ısınırsın:) mutlu yıllar canım, ve sadece benim gibi bunalım yaptığını biliyorsun sende:)çürümeyeceksin kızım sen, sadece kendine acıyasın geldi o kadar silkelen ve hayata dön bebğim

Volkan dedi ki...

PuCCa'nın kendini beğenmiş halini sevdik biz :) herşeye rağmen eğlenceli, dünyaya parmak atan halini. İçinde bulunduğun durum sana özel değil, herkes bir dönem yaşıyor ve bir dönem sonra da geçiyor. Ha tabii yerine başkaları geliyor ama hayat işte... ya seve seve ya da *** **e demişler :P

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

sevgili pucca, duzelten adam olmaktan nefret ederim ama regli degil regl oldum olacak
bide üzülme diyorum, regl bunalımıdır bu, geçer, yeni yıl inşaallah huzur ve mutluluk getirir sana da.

Adsız dedi ki...

Pucca yeni yilin kutlus olsun.

Haccecan dedi ki...

Bu kadar çok kişi seni seviyorken böyle yapman bana haksızlık. Seni bir çok şeyde örnek almışken... Herşeye inat ayakta duran sen gibilerde yıkılırsa biz kime tutunacağız?

Örneğim abest mi olur bilmem ama dünyada savaşlar devam ediyor, çocuklar annelerinin gözünün önünde öluyor, kadınlar tecavüze uğramaya devam ediyor.
Sen herşeye karşı mücadele ediyorsun, bu yazın bir nefes almaktı, bir yakınmaktı, inşallah(eminim) kısa zamanda kendini toparlayacaksın ve herşey yolunda olacak.
Allah yardımcın olsun...

bi dost dedi ki...

canımmm...

üşüyormuşsun, üzülme ben de evimde olduğum halde üşüyorum.. kalın bi yorgan yok mu orda? ben buz gibi odada yatarken yorgan sayesinde saunada hissediyorum da kendimi:)

yalnızım demişsin, değilsin aslında.. yalnız olmadığını anlaman için sana tuvalet kağıdı uzatacak birine ihtiyaç duymamalısın.. o da koyar insana tabi ama.. dua et puccam, ben sana ediyorum..

ağlıyormuşsun, ağla ona hiç bişe demiycem:)

o elektrikli battaniyeyle de yatma sakın:) işemezsen bile adetlisin zaten, Allah korusun.

rakı içemiyorum, dışarı çıkamıyorum haftanın 3 günü demişsin; buna sevindim bile :P günah zaten yapmadığın iyi oluyor :D

o fabulosoyu da sürme orana burana, manyak mısın ya :D 10 milyonun yok mu, dandik de olsa al bi parfüm. ya da roll-on filan al bari 3-4 ytl'ye, yer deterjanından iyidir :D

meyveli yoğurtla pizzayı da ben sana ısmarlarım, buluşalım bi hadi :D

noktalar arasına yazdığın paragrafa gelince (çürümekle başlayan) ; böyle ümitsiz olma.. kendini neye inandırırsan onu kabul edersin ve öyle gider yapma bunu.. dua et, dediğim gibi..

kendimi hiç bi eve ait hissedemiyorum demişsin; hissetsen de aten ait olamayacaktın, çünkü kimse buraya ait değil..

seni seviyorum pucca

Adsız dedi ki...

Gel bizde kal akşamları o zaman.bu kadar duygu sömürüsü yapacağına...

miracsaral dedi ki...

Sanırım insanları korkutan yalnızlık değil; yalnız kalma korkusu. Buna mütemadiyen mutluluğun en büyük düşmanı; mutluluktan mahrum kalma korkusudur.

Ve gerçekten içim burkuldu ya, böyle çok derinlerden sanki birisi mideme bir çizik atmış gibi hissettim. Ne diyeyim ki umarım iyi olursun..

Adsız dedi ki...

sen kimsin pucca, hangisisin. kısa yazılarını ağzım açık okudum. çok başarılısın, şaşırtıcısın. nefes kesicisin. yaramaz, hırçın, şımarık ama kırılgan. göğsümde gel uyu, ne bir çıkarım olur senden ne beklentim. piskopatça belki ama ben sana kapılıyorum. hergün seni merak ediyorum. korkuyorum endişeleniyorum senin için. birine söylesem deli der bana. yüzünü görmediğim, konuşmadığım varlığımdan haberi bile olmayan bir kıza garip bir şekilde tutuluyorum.

Unknown dedi ki...

Arkadaşlar,

Bence Pucca nın pipisi var. Sadece pipisi değil müthiş bir hayal gücü ve değme yazara taş çıkaran kalemi var.

Ha keza öyle de olsa pek önemi yok

rahat yazar dedi ki...

pucca mutlu yıllar diliyorum..yalnız kalacağını sanmıyorum..her zaman olur biri,herkesin seveni vardır bir yerde..hele sanal alemde dolu sevenin var..bir gün bir organizasyon yapıp tüm okuyucularını davet etsen gelmeyen kalmaz:)

Ful yaprakları dedi ki...

okurken üşüdüm...
ama sanmıyorum kği böyle gitsin:)
en dibe vurduğunda daha da batacağın bir yer yok, o yüzden yukarı ışığa doğru çıkacaksın!
sanırım hormonsal bir durum bu, klasik adet dönemi alınganlığı, depresyonu, olumsuzluğu vs vs vs...
bi kaç güne değişir her şey ;)

Adsız dedi ki...

Pucca sus kız benide aglatıcaksın :) Yalnızlıga alışma formulleri vereyim sana beybi. 30 yıllık hayatımın son 6 ayını yalnız yasamış biri olarak tuvalet kagıtlarını tuvalette erisebilecegin bi yere koyup orda depolamanı öneririm. Evde bi başka canlının varlığını istiyosan kedi al derim tırmalamayan cinsinden. Bide bol bol müzik dinle kafan dagilir. Yada 2 ay sonra gel benle yasa. Sevgili olarak degil tabi oyle bisey degil derdim sen biliyosun :)

Ahmet Tarık dedi ki...

Geçen kitapları karıştırken bir dize çarptı gözüme.Takıldım kaldım öylece:

Gözlerimde parıltısı bakır bir tasın
Kulaklarım komşuların ayak sesinde
Varsın gene bir yudum su veren olmasın
Başucumda biri bana su yok desin de

Kemalettin Kamu'nun bir dizesi sanırım.Olmayabilir de.Alışkın dahi olsan yalnızlık dokunuyor galiba bazen insana.

Robin Goodfellow dedi ki...

pucca regl dönemi hormonlarının sana bu oyunu oynamasına izin verme!

aaAUu! dedi ki...

lisedeyken bi hocamız vardı... yeni evliydi...
şey demişti günün birinde:
ben hiç böyle biriyle evleneceğimi hayal etmemiştim, aslında hayalimdeki erkekle alası yok ama seviyorum ve evlendim... bi gün hayalindeki erkek karşısına çıkar mı acaba, çıkarsa çok mu geç olur :/

acaba bulamıycak mıyız hayalimizdeki o erkeği... gerçi ben buldum sanırım, umarım odur...

Berrin dedi ki...

mutlu yenı yıllar..
hersey gonlunce olsun..

Adsız dedi ki...

cok ama cok garip.....bilmiyorum bu aksam beni ne cekti buraya
nasıl oldu
nasıl geldim
ama okudum okudukca da yoruldum
P....kendine iyi bak

2009 senin olsun

=:?)

ESTHER dedi ki...

ahh kıyamam ya gerçekten çok üzülmüşsün sen :(( ben de daha farklı değilim ama bak aylardır evden çıkmadım bi arkadaşım geldi de onun sayesinde çıkıyorum ediyorum.. hem burası da soğuk.. üstelik sürekli yağmur yağar güneş diye bişi yok mesela... bende evde eldivenlerle oturuyorum... benim de 1 senedir hayatımda kimse yok.. kime baksam fos çıkıyor... bu kdr üzülme... ben de aynı durumdayım yani var böyle hayatlar yalnız değilsin...

sezen aksu şarkıları dinleme sen bi süre!!!!

Adsız dedi ki...

sevgili pucca, ailesini tumunu kaybetmis, 7 yildir yalniz yasayan biri olarak, yalnizligin ne demek oldugunu cok iyi bilirim. gozlerimden yaslar suzulerek yaziyorum bu yaziyi... Umari benim, senin, tum yalniz yasayip hayatinda biri olsun isteyenlerin hayatina 2009 yili kiymet bilen, yureginde insan sevgisi olup Allahtan korkan, bizleri sevecek, kalbine bastiracak, bizi biz oldugumuz icin kabullenecek, sevecek sadece sevecek cok sevecek bir erkegi cikarir ve bizler o erkegi hayatimiza almaya saniye bile tereddt etmeden hayatimizi paylasmaya acariz.
2009 yili herkese bol sans, sevgi,bol kazanc, bol huzur getirsin...
7 senedir en aci gelen ne biliyrmusun, icimi cayir cayir yakan, sadece sadece ozlem... Gormek isteyip gorememek, duymak isteyip seslerini duyamamak, anne baba abi sozlerine hasret kalmak... keske dedigim en buyuk sey, bende gitseydim o sonsuzluguda bu ozlemi yasamasaydim... Cok ozlediiiiim coook... hepsini, ayri ayri, birlikte... annemi babami abimi canimi herseyimi... cokk... neyse sana derman olamam ama yalnizligin ne bela bisi oldugunu soyleyebilirim... 2009 yaninda birileriyle gelir umarim yanimiza...
sevgimle kal.
lutfen uzulme...
hersey birgun duzene girecek... hersey...
dk..

sinderellaaa dedi ki...

bende şu yukardaki yoruma çok üzüldüm.bak pucca!beterin beteri var!en azından senin başın sıkışınca arayabileceğin bir baban ve annen var, kızkardeşin var,bunlar için şükretmelisin!:((

bukedideli dedi ki...

puccaa bende çok yalnızım her an ağlayasım var hep arkadaşlarımı düşünüyom ne bok yapoyolardır lan şimdi diye bide hep keske diyom ne eve gırmek ne dısarı cıkmak ıstıyom bendemı curuyom ooff ablam olsan bu kadar sevmem seni lan

91 dedi ki...

siktiret, ben de soğuktayım, götüm donuyor, iki şişe biram var, bi ufağa yakın da rakım, onları içip bir süre alakayı kesicem kendileriyle, gönlümce sohbet edebileceğim kimse yok bu gece, ama keyfimi hiç biri bozamayacak. belki bu son kutladığım yılbaşı olur, geçen sene bir defa durdurdum kalbi, tekrarının olmayacağını bilemem. geçen sene içinde bir sürü insan öldü tanıdığım, hiçbiri bunun son olduğunu bilmeden. o yüzden, hakikaten siktiret.

Adsız dedi ki...

ne yani bunca bunalım yapcak düşüncenin tek sebebi kıçının pohlu kalmasımı...

sen bi 4 ay daha regl olmazsan kesin pohum geldi diye bunalıma gireersin...relax ol bebe...

Adsız dedi ki...

Buna ilişki kirliliği diyor annem blogunu okuduğumdan bu yana senin için dua ediyorum 3 yıl öncesine kadar aynı sen olan ben şu an çok mutluyum reglimde düzene girdi neredeyse 2 şehrin tüm doktorlarını gezmeme rağmen bir türlü çözemedikleri sorunu mutluluk çözdü :) artık mutluyum evet ama evlenmedim hala yalnızım ve artık ben istemiyorum kimseyi tek ve doğru olan sevgiyi bulunca insan üçüncüye gerek kalmıyor..Çok yalnız anlarında başın sıkıştığında da olsa Allah'a ellerini aç inan bana çok daha mutlu olacaksın namaz kılmanı tavsiye ederim eğer devamlı kılarsan belini hiçbir kul bükemez inan bana tüm mutluluk kapıları önünde açılır..

Sevgilerimle kıtmirin memleketinden bir Nûr..

Adsız dedi ki...

4 ay regl olmamak maşallah. Neden doktora gitmezsiniz anlamıyorum. İlacı var caresi var ws. Yaşanan durumlardan dolayı uzun süre regl olamıyorsan takviye kuvvet çevik kuvvet te başvur ( ilaç olarak )

Yada sabit bir sevgili...

Sevgili olmuyor diye küçük hanıma ilgisiz olma...

İzDüŞümLeR dedi ki...

Eksikliğini hissettiğin herşeye 2009 da kavuşursun inşallah.

Adsız dedi ki...

Yazinla alakasi yok su an yazacagim seyin. Secilenler bolumundeki bloglara bakmistim. 5posta.com diye bir siteyi eklemissin bloguna. Bu blog ne kadar basit, igrenc ve asiri hat safhada acik porno fotograflariyla dolu. Boyle igrenc bir siteye blogunda yer vermeye utanmiyor musun sen. ilginc, hakikaten degisik, kotu bir karaktersin sen. seni okuyanlari da asla anlamiyorum.

Adsız dedi ki...

bu şarkıyı ben de sevgilime yazmıştım ayrılırken benım adım gerçekten "s"ile baslıyor...
,adsız arkadaş kendisi de okuyor olmamı mı?

begenmezsen yorum yazmaz sayfayı kapatır okumazsın .ne kadar alışmışız birilerini hayatına tecavüz etmeye...çk çk çk

Adsız dedi ki...

''sürekli başkalarının evleri oldu yaşadığım alanlar.. ortak alanlarımızda bile onların evine gidip geliyomuşum gibi hissettim.. Kendi başıma yaşadığım evde bile benim diyemedim..''
Aynısını geçenlerde günlüğüme sonra ise sevgilime gönderdiğim mektuba yazdım. Bu yazın hiçbir yazında olmadığı kadar içime işledi. Üşümen ve yalnızlığın da dahil olmak üzere..

bayan escort dedi ki...

Evli olan boşanmak ister(bkz:eğlenceli erkek ), bekar olan evlenmek. Hangisi doğru ve neden ?Onu okursun doğru bu dersin, bunu okursun fikrin değişir....Gerçek olan evliliğin zor zanaat olduğu ama acı olan da doğru atı buldum zannedip sonrasını getirememek herhal.

Adsız dedi ki...

Оh my goοԁness! Incredible article duԁе!
Thank you ѕo much, Howеver Ι am hаving difficultiеs ωith
your RЅS. I don't know why I can't јoin it.

Is theге anybοԁy hаving the same RЅS ρrоblеms?
Anyone ωho knowѕ the solution can you kіnԁly rеsρоnԁ?
Thanх!!

Reѵiew my blog; SEOPressor V5 review

Adsız dedi ki...

Нeya! I'm at work browsing your blog from my new iphone 4! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Keep up the outstanding work!

Also visit my web page - SEOPressor V5 review