10.06.2008

Hey seksy baby

Babayı alma pozisyonuma geçtim bekliyorum...
Çocuk 14ünden yolcu. Peki ben bu vakte kadar bir arpa yol ilerledim mi hayır!
yani ilerledim de ilerlemedim. Pezevenkten hiç bişi anlamıyorum ki! bir gün körkütük aşık gibi davranıyo, diğer gün tenezzül edip aramıyo bile! Mesela bugün hiç aramadı, msnde de yok! burda kuduruyorum.. Birde hani demiştim ya ben buna veririrm diye. Allah benim kutsal bi bakire olarak ölmemi istemiyosa ben nolayım. Ben versem de çocuk almazmış zaten!
Hergün bi hastaneye gidip geliyodu. "Neen var kuzum" diyodum "alerji" diyodu. Geçen gün ameliyat oldum dedi. Yanıma geldi pişik olmuş gibi yürüyo, resmen can çekişiyor. Azcık üstüne gidincede söyledi..
- Bazı fazlalıklar vardı onları yaktırdım
- Fazlalık mı :S yani benim bildiğim bi tane var o da yakılmaz kesilir
- uhauhauha koptum! hayır zaten isteselerde kesemezler (burda anladığım üzere keser sapı olsa gerek :P)
- taam fazla derine inmeden söyle de, neyi yaktılar o zaman
- siğil vardı da
- siğil mi! aaa ciinsel yolla mı kaptın naptın?
- hayır babamdan kaptım
- hönk :S
- yani, onda da varmış, büyük ihtimalle tuvaletten geçti.
Anladığım üzre bu oğlanın elini elime değdirmemesi tamamen nasılsa beceremicim bari üstüme kalmasın hesabı olsa gerek. İlk başlarda uyuz oluyodum ama, neticede çocuk beni öpmeye bile kalkışmadı. Acaba bende mi bi sorun var falan diye kendi kendime kıllanmaya başlamıştım.. Zaten seksi bi hatun değilim! (Benle ilgili derin fantezilere sahip okuyucuların hayalleri yıkılacak ama öyle) bende seksiliğin 's' si yok. Ben o "şirin kızlar" kategorisine giriyorum. Düşünün ki, inşaat işçileri bile bana "amaaan ne tatlı kız" diye laf atarlar. Ortamların şirinlik muskası olurum. Dekolte falan giydiğimde Gül pavyonun konsimatrisleri gibi dururum, o derece eğriti durur üstümde.... Hiç bi zaman benim için "üfff yavruya bak", tarzı şeyler sölemezler, hep amanda aman şunun tatlılığına bak, pokemon gibi kız, gibi gerizekalıca şeyler söylerler. Bende isterdim döpiyeslerimi giyip geçtiğim yerleri yakmayı, ama o döpiyesi giydiğim zaman bile bi naneye benzemiyorum...
İşte öyle, gidiyo, büyük ihtimalle adım gibi eminim gittiğinde aramıyacak. Ararsa temmuzun 1 ine bir haftalık yer ayırttırdım arkadaşımla Bodrum'da. Yıllık iznimde doğru oraya uçacam. Aramazsa ben gene babayı alacam..
Bu kez lütfen bu çocuk olsun. Ben aşık oldum tamam ama bebe de bana aşık olsun. Allaha o kadar çok dua ediyorum ki bununla ilgili, artık olsun yanii...
Dip not: sanırım passifloranın dediği gibi bişi, uyuştucu kullanıyo olabilir. Bu kadar sık evde takılması, burnunun kenarındaki damarlar ve gözlerini ara ara pörtletmesi.. Umarım değildir. Çocuğumun babasının uyuşturucu bağımlısı olmasını istemem.


23 yorum:

Adsız dedi ki...

Öncelikle http://www.hpv.gen.tr/secure/hpv-index.html bilgi için :)

İzmirde rock barda yada normal bar tarzı yerde çalıp alkol kullanmıyorsa başka birşey vardır mutlaka. Olmayanların günahını almayayım tabiki. Tanıdığım temiz kişiler var ama ender kişilerdir. Bütün mekanlarda çalan arkadaşları bilmesemde bir çoğunu biliyorum bende izmirliyim vakit buldukca takılıyorum :)
Eden bulur dünyası Pucca. Yanlız bırakalan sevgiden sonra yanlız kalan sevgin oldu. Sevgimi, aşkmı, bencillikmi, ismi herneyse. Mundar olmak üzere olan başka birşeymi ?
Kuyruğu sallaman gerekiyor biraz. Heleki müzik grubundaki birisine kuyrukmı sallarsın lambadamı yaparsın bilemiyorum :D
Bence tek noktaya odaklanma aç gözünü daha iyileri vardır mutlaka. Yaktırmamış :P

Talisman dedi ki...

O değil de ben Pekmez ve ilerde acı çektireceği kızlara acıdım.. Yapmayın bu erkekleri hastalıklı hale getirmeyin sonra tüm kadın cinsi acı çekiyorr..
Bu çocuktan da bir nane olmaz Puca bee.. Valla açık açık söylüyorum. Sırf gönül eğlendireyim bile diyemezsin, hastalığı da var bonus gibi.. Babasından kapmış, hadi ordan..
Vermeden AIDS testi iste bence..

Adsız dedi ki...

hep daha iyileri vardır mantığı kişiyi geriye götürür, geçelim lütfen bu mantığı.
pucca'nın hatası;
istediği mutlu mesut yuva için aradığı elemanı yanlış yerde arıyor. senin planına ne pekmez uygun ne de mr.siğil.
yanlış yerlerde arıyorsun yanlış adam buluyorsun. pekmezi ara istersen, yol katetmiş bir ilişkiydi en azından.

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

Pucca bırak allaşıkına şu kıçı başı siğilli bebeyi!Gitarist,bi orda bi burda,yeri yurdu belli değil.Tam yaz aşkı geçici hevesler çocuğu!
Bi ona,bi buna zınzın.
Ne kullanıyo kimbilir bak, belli değil!
Başka adam mı kalmadı piyasada allesen!
Hayır Ankarada olsan erkek kardeşime alırdım seni ama sen her erkekte pekmez kalıntıarı arayacaksın,oda olmaz ;)

bahtsız bedevi dedi ki...

Siğil dedin de nasıl bi huylandım. Aman bırak şu çükü siğilli, gözü damarlıyı. Vallaha kukunda siğiller çıkar, bi de esrarkeş yapar seni. Görürsün aşıkı maşuku..

fish dedi ki...

yaaa bu genital siğillerin tuvaletten bulaşması çok düşük bi ihtimal hele erkek için...genelde oturmadıklarını düşünürsek :PP

pucca bu ne yaaa kızım boşver kesin nataşanın birinden kapmıştır o kapmasa babası kapmıştır...demekki babası çapkın bi adam..hadi çapkın erkeği anlarım da, önüne gelenle pis mi temiz mi diye bakmadan yatan midesiz herifleri anlamam...babası çapkın olan erkekten hayır gelmez boşver :PP

emin ol gerçekten birlikte olmak isteyen aşık olan erkek arar sorar...kimsenin peşine düşme...aramıyosa salla...bu devrin erkekleri de bi çeşit oldular...kadın mı düşecek peşinize anlamadım ki..

isteseydi emin ol hergün arar sorar bi de üstüne bodruma davet ederdi seni laf arasında...bence düşme üstüne..

madem koca arıyon temiz aile çocuğu bul ...:PP bununla eğlen ama evlenme :)))

olgun temiz dürüst erkek bulmak zor artık bulamıyosan da illa biri olsun diye yanlış insanlarla vakit öldürme anacum...değmez..

gregor samsa dedi ki...

"Gül pavyona" takıldım ya ben. Neyse :)

aklıma gelmişken toprak olup gitmeden birini bulup verde, ziyan olmasın.solucanlar, böcekler yicek çünkü:P

not/soru: şimdi istanbul' dan bir haber gelse "pekmez ünlü bir mankenle berabermiş" diye kıymete biner dimi? lütfen dürüst olalım, Gül pavyon ağzıyla cevaplamayalım.

PuCCa dedi ki...

valla gregor şuanda pekmezden dehşet derecede soğudum, hatta sanki hiç aşık olmamışım gibi geliyo... bırak aramayı, o aradığında tüylerim diken diken oluyo... Etrafımdaki herkes el birliğiyle, beni yeniden pekmeze aşık edip bu çocuktan uzaklaştırmak için canlarına dişlerine taktılar.. Ama gene de yok! bu çocuğa fena tutuldum.. öyle böyle değil ya, siğilli miğilli severim lan ben onu öle :P bu arada fish anacım nerde olgun dürüst falan filanlar, bulsamda öylesini, onlarda hiç eğlenceli olmuyor. Aşık olunmuyo o tiplere..

fish dedi ki...

anacum yok zaten o tiplerden...:PP
ee onu bulamadık diye siğillisine mi kaldık :PP

pekmezi de boşver onu da boşver...

koccaaaaa memlekette bi ana kuzusuna bi de siğillisine takıldın kaldın...aaaaaa :PP

"adam" kıtlığı var dediysek "erkek cinsi" kıtlığı yok...siğilsizini bul bari :PP

Caprislee dedi ki...

Düşünsenize adam sigil merakını googleda gidermek isterken pucca nın yazdıklarıyla karşılaşıyomuş :)

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Bildiğim kadarıyla siğil bulaşıcı birşey değildir,kurbağadan börtü böcekten olur diye biliyorum ama kurbağa ne alaka :)))
Bu çocuğun gizlediği birşeyler var gibi,uyuşturucu olabilir çünkü cinsel isteği bitirdiği bilimsel bir gerçek.
Pucca başını belaya sokma derim.Pek tekin gibi gelmedi anlattıklarına bakınca.

Seker dedi ki...

Sadece tek bir şey sormak istiyorum: PuCCa sen gerçek misin? Hayır, okuyorum ve çoğu zaman gülmekten kendimi alamıyorum. Yani senin başına gelenlerin büyük çoğunluğunu - senin de ifade ettiğin gibi - gazetelerin 3. sayfalarında okuyoruz. Lâkin, bu sen olunuca her şey daha farklı gibi geliyor gözüme. Bir çok defa dua ediyorsun, işlerin yolunda gitmesini istiyorsun; bence sadece tek bir şey için şükretmeni isterim: Bu yazı kabiliyetine. Eminim senin hayatındaki dalgalanmaların nedeni bu.- Kendi dediğine göre - hiç çekilmez bir insansın, ve yaşadıklarına bakılırsa bi b.k olmaz türden bir kimlik sergiliyorsun. Lâkin seni sen yapan bu yeteneğin. Bana sorarsan - seni sadece burdan tanıyan birisi için - böyle bir yeteneğe sahip olduğun için şükret!..

DipNoT: Bir söz vardır, asıl " Ben evlenmeyeceğim! " diyenlerden korkun diye. Böyle diyenler genellikle herkesten önce evlenirmiş. Seninde kaderin bu sanırım...

aNNePeRi dedi ki...

ı ıhh bi kere bitti dedin mi biter ilişki.Devam etsede bitmeye mahkumdur bence bişeyler kopmuş olur eski tadı vermez.O yüzden pekmez hakkında fikrini değiştirme bencede.
Lakapsız siğilli muhterem zata gelince.Var bi bit yeniği bu kadar iyi özellik bi arada olmaz puccaaa.

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

pucca yaaa
noldu bu yenı bebe kim, ben neresınde kacırdım bu hıkayeyı? tamam pekmeze gıttın, onun evınden bısıler yazdın, sora pekmezden ayrıldın da bu adam nerden cıktı cat dıe, sen pekmezı sahıden unuttun mu sımdı? ayrıca bu yenı bebenın bı kod adı olması lazım, sureklı 'yenı bebe' dıye mı bahsedıcez bız bundan:) derhal bı kod ısım ıstıorum, yoksa da ben koymak ıstıorum adı 'yenı bebe' olsun:):)

Batuhan Doğu Alkaya dedi ki...

pucca da o etiketleri buyüzden koyuyor ya caprislee :):)

En ilginç olanıda pucca ya çocuğun cinsel hayatının , çocuğun binmemneresindeki siğilin derdine düştünüz.İlginç ve komik bir durum.

Ve ben bu ruhsal duygusal dalgalanmadan sonra seker in sorduğu soruyu kendime sormaya başladım .. Pucca gerçekmi ?

KuPa k1z1 dedi ki...

demekki bu yüsden bu bebekin sana el değdirmemesi ama boşver ben pekmezi sevmiştim ama ondanda böööğğrrkk geldiyse hiç gözüm tutmadı bu çocuğu gerçi ama siğiline takmadım ben... bir gün bir kadının elinde siğil çıkmış kadın balkona çıkmış indirmiş donunu Aya karşı "AY SEN GÜZEL AY BEN GÜZEL BU SİĞİLLER ELİMDE NE GEZER"işemiş ellerine kadın bir bakmış sabah elinde siğiller yok :))bunu bana bi arkadaşım anlatmıştı:))senin bu yeni bebe şeyine işesin diecem ama zaten sorun orda..:)

Borsalino dedi ki...

Siğil olayın zaten başlı başına nahoş ama...Ben bugüne kadar, barda çalıp da içki içmeyenini görmedim. İçkisi sigarası yoksa, mutlaka otu motu vardır. Ayrıca erkek arkadaşları vardır bu cinsin. Durmadan bir araya gelirler, "muhabbet" adı altında kirli işler çevirirler. Ayrıca, bu herif seni öpmeye kalkmıyorsa, seninle yatmaya çalışmıyorsa bence sana aşık olduğundan değil, a) eşcinsel olduğundan b) zaten başka kızlarla yattığındandır.

Ayrıca, bir insanın yeni birlikte olduğu, hiç yatmadığı bir kadına, bilmem neresindeki siğillerden bahsetmesi hiç hoş değil. Anası değilsin, kız kardeşi değilsin yani...Sana erkek mi yok yahu..Bırak şu dingili...

Ayrıca Gregor'un da dediği gibi, öbür tarafta böcekler yiyecek, çabuk tut elini...

zarpandit dedi ki...

ya of bırak hayatına devam et kzım ya işin mi yok?
zati canım sıkkın insanları öldüresim var

Adsız dedi ki...

cizıs, bunları bilmeden sokağa çıkmamak lazım, dikkat; genital bölgedeki siğillere kondilom denir ve %100 cinsel yolla bulaşır. o çocuk çook fındık kırmış ayrıca rus deneyimide çok olmuş bence. sanada baaaariz yalan söylemiş, babasından bulaşmış mış bababababa. terket onuu bırak sakın verme,
sevgiler. jenna

Adsız dedi ki...

Aşkı hissetmek yetmez, sevdiğine sevgini göstermeyi bilmelisin. Seni seviyorum demek yetmez, sevgini yaşamayı ve yaşatmayı sevgine sahip çıkmayı bilmelisin…

Son karar Pucca'nın genede :)

Adsız dedi ki...

şaka yapmıyo gerçekten doğru sölüyo..SEKSİ DEĞİL :)

Adsız dedi ki...

simdi sevgili pucca ben yazılarını yeni okumaya başladım nasıl bukadar geç kaldığımı bnde bilmiyorum..en baştan başladım okumaya ve şu güne kadar geldim.. okumaya başlamamın sebebide erkek arkadaşımla senin yüzünden kavaga etmiş olmamız ama o konuda ayrıntı vermem=)inanılmaz şekilde bağımlılık yaptı yazıların bnde ya.. sana 2 sorum olacak bu tarihe kadar olaran yazılarında eksiklikler var mı? 2. side kaç doğumlusun?

Adsız dedi ki...

puccacım senden bi ricam olucak şu en son yorumu kaldırabilir misin? hani doğum gununu fln sorduğum. bide bu yorumuda yayınlamamanı rica ediyorum. bunlarla ilgilenmeye vaktin kalmıyodur muhtemelen ama lütfen çok rica ediyorum nolursun kırma beni ya yalvarıyorum=) bu arada tüm yazılarıda sonuna kadar okudum supersin vallada=)