17.07.2008

hem şişko, hem işsiz, hemde regliyim

Sabah tartıya çıktım.. Kilo aldığımı biliyordum, çünkü pantolonlarımın düğmeleri kapanmamaya başlamıştı. Bu durumu tamamen biraya bağlayıp benimki bira göbeği diye kendimni avutuyodum. Meğer hepsi yalanmış ben bir fil yavrusuymuşum :'( bildiğin bariz ayıymışım yani...
Tartı da 61 rakamını görünce farkettim ki sadece göbek değil benim bacaklarımda gayet etli butlu olmuş. ve girintili çıkıntılı.. Oysa ki 1 ay önce 52 kiloydum.. O zamanda kendimi tombik buluyodum.. Gerçi ben bu kiloyu geçen yazda görmüştüm.. o zamanda 60 olmuştum.. ama çiko olduğumu kabul ediyodum o sırada.. Kışın zayıflayıp yazın kilo alan tek insanım sanırım..
Neyse işte, Pazar günü Bodrum'da olacağım, lanet olsun ki benim adet günüm Bodrum'da kalacağım günleri kapsayan zamana denk geliyor. Gene böyle bir durum vardı, yıllar evvel, o zaman hangi akla hizmet bilmiyorum gidip adet söktürücü iğne vurulmuştum. Sonra da hastanelik oldum. Normalde ağrı kesici bile kullanmam ben... Ne zaman ilaç kullansam mutlaka ardından acile gidilir.. Özellikle bu yumurtalıkları ilgilendiren bir ilaçsa.. Adet geciktirici alacağım ama oda riskli.. Tampon kullanamayışıma lanet okuduğum zamanlar işte bu zamanlar!!! altımda ultra prima, sancılı, tarla çamurlu, 2 beden büyümüş biciklerim, şişmiş popom, sivilceli suratım ve reglinin verdiği huzursuzlukla bok gibi bir tatil geçireceğim. Zaten bebe de beni hiç aramadı.. Artık bu sinirle orkidi suratına yapıştırıp dönerim."senin yüzünden oldu bu lan" diye... kendimi inanılmaz çirkin buluyorum şu anda..

Bu arada ben işten atıldım! yanii aslında tam olarak atılmadım.. daha doğrusu atıldım mı bilmiyorum... Kendime doktor bulamadım, bi anda bütün hepsinin aklına hipokrat yeminleri geldi.. Bende gittim dedim, annem çok hasta yanına gitmem gerek 1 hafta diye.. Dün de patron yanına çağırdı 1 hafta veremeyiz 3 gün yetmez mi dedi...
Sonra ben hemen ağlamaya başladım. Bu özelliğime bayılıyorum yaa, istediğim heryerde istediğim her zaman ağlayabiliyorum. İnanılmaz ekmeğini yedim bu durumun... "ben o zaman işten ayrılmak zorundayım, yapacak bişey yok kadın çok hasta" dedim... Yazık adamcağız napacağını bilemedi.. "sen git kafanı toparla 2-3 hafta annenin yanında dur. Sonra geri gel. Şimdi sana izin verirsem diğerlerine de vermek zorundayım. Bu yıl yıllık izin vermeyi düşünmüyorum çünkü. O yüzden ücretsiz izin diyelim biz buna, ama bu sürede senin çıkışını yapalım. Hem alacağın parada harçlığın olur. Geri döndüğünde yeniden girişini yaparız"
Attı mı ne yaptı anlamadım.. Ama diğerlerini nasıl atığını biliyorum, direk genel müdüre söylüyodu "gönderin şunu" diye.. Atıldıysam amenna zaten işten ayrılacaktım. Atılmadıysan geri dönmem lan ben oraya, gidip İstanbul'da iş ararım kendime.. hatta şanslıysam Bodrum kent tv de işe başlarım.. Hem televizyonu çok özledim gazete pinpon işi, sıkıcı.. yakışıklı çocuk yok, hepsi 40 ın üstünde, ulusalcı, kendini beğenmiş herifler.. İzmir piyasası zaten keko dolu.. Eğlenceli çocuklar sadece stajerler. Onlarda benden hem küçük yaşıt olanlarla da ben konuşmuyorum, koskoca editör stajerlerle mi geziyo demesinler diye... Sayfa sekreterleri yakışıklı oluyor, ama lanet olsun ki bizim gazetenin sayfa sekreterleri hatun... İş ortamında da hatun demek şeytan demek. seni ayrı tutuyorum bebişim üstüne alınma :PpP

20 yorum:

Adsız dedi ki...

bu etiketleri blog yazarı mı yazıyor yoksa kendiliğinden mi oluyor? Ayrıca neden etiketler diye bir kısım var? Puccanın cevaplamasını istiyorum. Eminim binlerce kişi bu sorularıma cevap arıyordur şu anda dünyanın dört bir yanında.

PuCCa dedi ki...

ben yazıyorum onları.. onlara göre googledan gelenler geliyo ben öle biliyorum...

Adsız dedi ki...

Pucca şirketim olsa seni yanıma alırım. Bide yakışıklı bir sekreter =) Boyun kaç pucca uzun olduğunu biliyorum. Bence bu kiloda normal regi olduğun için bu sendromu yaşıyor olabilirsin. İzmirde erkek yok diyorsanda Türkiye'de erkek kalmamış derim.

Adsız dedi ki...

Açıklayıcı bilgin için teşekkürler pucca. şişko patata eşşeklere salata. Yıllardır duymuyordum bu deyişi. Eline sağlık ne iyi oldu hatırlattığın.

PuCCa dedi ki...

1.68 boyundayım.. boyumda uzun değil nalet osun böhüüü :'(
ayrıca sekreter olmam ben huh.. ama deren ayda 3 milyar maaş 4 ay çalışırım :PpP

wolkanca dedi ki...

pucca gel benle çalış. bak ciddiyim detayları mail attım, spam a da bak.

Adsız dedi ki...

Gül veren elde gül kokusu kalır.
Bu söz hakkında puccanın yorumlarını bekliyorum...

Adsız dedi ki...

sen beyin özürlü orospunun tekisin.. bunu çok net anladım ..

Adsız dedi ki...

Kendini boşuna çirkin hissetme dişlek güzel. Geçici şeyler o kilolar, sivilceler falan. Boyun da kısa falan değil.
Bayan-erkek herkes regl zaten sen de oluver bir şey olmaz. =) İyi tatiller..

Adsız dedi ki...

Kanal 35 yeni açıldı ve el değiştirdi taze bir kanal ve eleman arıyorlardı. Cv yada başvuru yap derim. Geleceği var.

Yeni işin şimdiden hayırlı olsun teklifler çoktan başlamış :)

Kahve yalan oldu :(

Adsız dedi ki...

wolkanca 1 78 boyunda sarışın yesil gözlüyüm gazetecilik mezunuyum beni de ise alsana:))

Adsız dedi ki...

şimdi birileri mes'ela 'adet geciktirici' hakkında bir araştırma yapsa senin blogada mı gelecek?.

etiketler genellikle arama motoruna yazılacak cinsten kelimeler.

yoksa tıkla yat uzan para kazan mevzuu mudur bu?

ama senin blogunu tıklattırmaya ihtiyacın yok ki puccacığım .))

mes'ela etikete 'www.arkadas ariyorum.com.usa.tr.stars' veya 'www.keyodemelerinezamanyapilacak.com.tr.org. gibi yazmış olsan bu googlede arandığında senin blog mu gelir?

blogun tıklanma sayısı sana gelir getirir mi?

PuCCa dedi ki...

zaten ben blogtan para kazanmıyorum çünkü bir tane bile reklam yok burda.. etiket diyor soruyor bende içindeki ana kelimeleri yazıyorum, olayın özünü..

Adsız dedi ki...

seni kutsuyorum pucca.

Unknown dedi ki...

Ne kadar açık bir yazı. Harika.

Ya bu adet dönemi bu kadar takılacak bişey olmamalı :)

gerbera_ferezya@hotmail.com dedi ki...

walla ben geçen tatil bi kutu yuttum(petunya) ama sonaaa 1 ay boyunca regliydim o daha kötü.
ama şu senin bodrumlu ile planların varsa bence kesinlikle değebilir riske atma deriz biz...

Adsız dedi ki...

Yapıştır gitsin.

pudra dedi ki...

karna su torbası koymak kusturur ya :?

Adsız dedi ki...

aynı dertten muzdaribim böhüüü :(((

Adsız dedi ki...

1.68 boy 61 kg sonuç=tamamen normal kilodasınız neyin kafasını yaşıyorsun Puccaaaa!!!