12.11.2013

Allahım, beni asla yalnız bırakma

Bu duam gerçek oldu, vallahi billahi oldu! Bir gün bile yalnız kalamıyorum, böhüüvvvvv kalamıyorum! Bir kere zaten Puki'den imkan yok, ne tarafa dönsem Puki! Yatakta, bahçede, banyoda her yerde o... Gece su içmek için mutfağa gidiyorum, “Kızım, niye görmeyen gözünle bakıyorsun, korkutuyosun beni, bakma o gözünle!” Puki'den yalnız kalmamın imkanı yok yani.
Bir de kargocular var. Sanki kredi kartını ben ödemiyormuşcasına, kıçımı kaldırmadan donumu bile online alışveriş sitelerinden alıyorum. Her gün görüyosun beni be adam, hala kimlik no da kimlik no! Bir de bazen geceleri uyumuyorum, gündüz uyuyorum. Kamu spotu izleme hastası olduğumdan değil ama niyeyse insanlar bize gelince uyumamalıyız yarışına giriyorlar.
Bu durumlarda dış dünyaya dair bir tek ses duymuyorum. Ama gel gör ki bi anda, Allah allahhhh kim saldırıyo lan diye ayaklanıyorum. Kargocular, kapıyı kıracaklar, biliyorlar içeride olduğumu çünkü. Bi sosyal hayatım olamaz mı lan Allahsızlar!!!! Gittim kapının zilini patlattım ya. Bu kez dan dan dan kapıya vurmaca.
Ardından kardeşimin aldığı siparişler, benim eve geliyor. Her kapıyı açışımda, 'onlar aşağının' demekten gına geldi artık. Her kapıya gelenin Puki ile flörtü var bir de. Bir de kendilerine özel sanıyor. Yok, kardeşim bu sürtük herkese böyle! Ardından başka bi kargocu geliyor. Bu da köpekten korkuyor, utanmasa kargoyu arabadan fırlatacak kafama.
Akşam kızlar geliyor, sevgilim zaten her gün bende. Yani demem o ki, yok kardeşim bir gün bile olsun yalnız kalamıyorum. Denedim, ıı ıh!


14 yorum:

ben-ce dedi ki...

uzun zamandır sessizce okuyordum yazılarını, dönmene sevindim:) Not: Yatak toplamak bence de dünyanın en gereksiz işi:) Nasılsa akşam yatmıyor muyuz tekrar:)

Kız Kardeş Derya dedi ki...

Yasasin blogger Pucca ve kahrolsun yalnizlik ;)

Unknown dedi ki...

Ayy iyi ki geldin ya, biz cok sıkılıyoduk burda canim puccam

Adsız dedi ki...

Ben buraları çok özlemişim yaa!

Gece Yürüyüşü dedi ki...

Ben seni epey geç tanıdım Pucca. Kitap çıktıktan sonra sanırım.
Sonra okudum ama hani boş okudum.
Ne bileyim olmadı.
Giremedim hayatına.
Ama şu son yazılarını okudum da dön sen dön.
bloggera geri dön.
Sık sık da yaz :)

Konuyu Biliyosun dedi ki...

Ahahahah ne yazik ki bunu da sen seciyosun pucito😘

Adsız dedi ki...

sevgilin ceri mi şu konuya bir açıklık getir aq çat li cam merakımdan

Adsız dedi ki...

Keske bende mutlu olsam dedirttin

Unknown dedi ki...

kıskandırdın :)) bende yalnız kalmak istemiyorum :(

Adsız dedi ki...

ay sevgilisi kim bu kızın ya yemin ederim çatlıcam meraktan umarım ceri'dir allahıım bilen varsa yazsın bayanlar baylar

Adsız dedi ki...

bende seni çok geç tanıyanlardanım maalesef.. ilk kez Allah beni böyle yaratmış kitabını okudum adını duymuştum çok ama bir türlü okuyamadım kitaplarını .daha kitabın 4-5 sayfasını okumuştum ama öyle samimi ve içten yazıyorsun ki kah ders ortasında gizli gizli kah yolda giderken okuya okuya o kitap o gün bitti :) o kadar merak ettim ki kitapçıya gidip diğer kitaplarınıda aldım hepsi harikulade! bu arada büyük dişler hiçte rahatsız edici durmuyor sende aksine şirin bi hava katıyor :))

takı dedi ki...

Yalnızlık kötü şey :)

Adsız dedi ki...

Ben yeni başladım pucca günlüğü keşfetmeye.. Ve inan bana seni tanımak istiyorum. Ve belkı bilmek istersin ben 17 yaşında bir kızım :) ve küçük ama çok büyük hayranın oldum...

SEO dedi ki...

Yanlızlık Allaha mahsus. Allah kimseyi yanlız bırakmasın.