27.11.2013

Ezgi Kim?

Şimdi şu aşağıda olan sahneyi yaşamayan çift yoktur, yaşamamışsa zaten çift olmayı becerememiştir zaten... “Ezgi kim? Kim bu orospu Ezgi!!!!”

Öncelikle böyle bir şeyi sormaya tabii ki hakkımız var be! Aramızda bir anlaşma var! Biz sevgiliyiz artık senin hayatın benim hayatım; doğal olarak senin Ezgi’n, benim Ezgi’m!
Tabii bir de insanlar zannediyor ki, iki sevgili kanepede sevişmeye beş dakika kala bir halde, aşktan gözleri dönmüş bir şekilde birbirlerini okşarlarken, telefon çalıyor, Ezgi adını duyuyor ve kıyamet kopuyor! Böyle bir hikâye olabilir mi? Her olay gibi bunun da bir geçmişi var tabii

Önce bu Ezgi'nin adı, adamın telefonunda oldukça sık görülmeye başlıyor. Bir kere azmine hayran kalıyorsun kızın, her yerden ulaşma çabaları falan… Her yerden ama hiç boşluk bırakmadan! Ardından ‘Ya sabır!’ diyorsun, ‘Şimdi kavga çıkarmayayım telefonunu karıştırdığımı anlar, bir daha değiştirir şifreyi, bulana kadar imanım gevriyor zaten!’
Ve sonra bir gün kahramanımız dışarıda, arkadaşlarıyla sosyalleşirken, (kendisi buna sosyalleşmek diyor; ben olaya amı götü dağıtma olarak bakıyorum...) Bu Ezgi yanlarında bitiyor! Gene susuyorsun, çünkü bu kez, 'Hah tamam iki kez dışarı çıktım zindan ettin bana her şeyi, tamam artık sen de çıkmıyorsun!' diyecek diye korkuyorsun.


Sonra bu Ezgi denen kız, gecenin ikisinde arıyor yaa, gecenin ikisi diyorum dikkat ettiysen!!! Kızım senin başına ne gelmiş olabilir de benim sevgilimi gece yarısı arıyorsun? Uyuşturucu baronları mı evini bastı? Akrabalarından dayak mı yiyorsun? Sokakta mı kaldın? Kapkaç mı yaptılar sana ne oldu da, aranızda nasıl samimiyet var da bu adamı gecenin ikisinde arıyorsun yahu! Terbiye Ezgi’cim, sadece birazcık terbiye!  Sonra tabii ki surata surata kükrerim. Bu kadar mı başına vurdu be kızım. Gecenin ikisinde sevgilisi olan adam aranır mıymış; hali hatırı sorulur muymuş, manyak mısın sen?

Hayır, bir de şöyle bir durum var kızlar! Aslaaaa kıskanç olduğunuzu adama söylemeyin! Sonra sizin her şeyinizi ona bağlıyor. 'Şimdi canım, sen kıskanç olduğun için.....' 'Kıskanacaksın yine olay çıkartacaksın bilmem ne....' Lan, beyinsiz beni gecenin ikisinde Abdullah diye biri arasa, telefonumu o Abdullah'ın nerelerinden çıkartırsın sanki seni bilmiyoruz. Yedi cihana eşcinsel olduğunu söyleyen çocuğu öptüm diye haftalarca kıyameti kopardın ya! Vine'da tipi güzel çocuklara like veriyorum diye kendini yerden yere attın be adam! Bunları konuşmuyoruz hiç, varsa yoksa benim kıskançlıklarım. Ama işte, kabullendik ya kıskanç olduğumuzu hemen vurun Pargalı’ya!
Kural belli, 'Tatlım, kıskançlık sadece kendine güveni olmayan kadınların işidir...' bunu telefonunu kurcalarken söylersen de olur. Ağzından bu çıktı mı seni sonsuza kadar öyle zannediyor.

Kızın varlığını adamın anılarından bile sildirdim. Bir daha görmeyeyim o telefonunu Ezgi, böyle sürtüklüklerin âlemi yok. Belli ki iyi bir arkadaşımızsın ama ayıp canım benim! Gerçekten ayıptır ya!
Kükreme mevzusuna bir daha dönersek eğer; Kükrerken iğrenç görünüyoruz büyük ihtimalle ama o sinmiş, pısmış halinizi de izlemek gibisi yok. Adam ufacık kalıyor ya, boncuk boncuk bakıyor, ‘Keşke o telefonu yeseydim de bu anı yaşamasaydım!’ diye.


Yani demem odur ki Ezgi kim diyorsak, bu Ezgi kim onun da hesabı verilecek o kadar!

42 yorum:

Rubi dedi ki...

hahahaha aynen Pucca! :D Ezgi`lerin de, Ezgilere yüz veren gerizekalıların da derslerini vermek lazım!

kavs-i kuzah/ Güzel Şeyler Butik dedi ki...

O Ezgi bazen Ayşenur oluyo ya işte ben de ona kıl oluyorum, duygularıma tercüman oldun bebek.

Adsız dedi ki...

hahahaah yine duygularıma tercuman olduuun ! :))

Dila dedi ki...

Ezgi yine iyiymiş Merve olsa n'yapardık?

Adsız dedi ki...

Merve de oluyo kızlar... Oluyo yani.

Cameo & Curly dedi ki...

Ezgiler'in suçu ne?

Cameo & Curly dedi ki...

Ezgilerin suçu ne?

summer dream dedi ki...

kıskanç tarafız diye adımız çıkmış yaaa, erkekler daha beter.-net-

Adsız dedi ki...

Genelde bu rospıkler Merve ve gızemlerden cıkıyo ama ezgide kabulumuzdur hshshhs :))))

Aytekinet dedi ki...

Bu ilişki de güvensizlik sezdim ben, çift birbirine güvenmezse ilişki en baştan sekteye uğramıştır arkadaş!
Ama Ezgi de az orospu değilmiş :D

Adsız dedi ki...

ay ezgi seni boğasım geldi şuan :))
pucca çok ara werme yaaa hergün arşınlamaktan yoruldum çünkü ben blok özürlüyüm we 4. kitabını da 1 günde okuduktan sonra lan dedim bi gir de bak bakiim şurası nası bi yermiş ama sende eziyet çektirme :)
bu arada dişler on :)

Adsız dedi ki...

Biz hiç Ezgi olamadık :(

Adsız dedi ki...

Biz hiç Ezgi olamadık :(

Adsız dedi ki...

Biz hiç Ezgi olamadık :(

Siyah dedi ki...

Ben o ezgilerin mervelerin agzina sicayim kaltaklar bide onlara sarkilar ithaf edilmez mi... allaaaaahhh versinler hepsini 2 sn ye yok ederim ikiii !!

Unknown dedi ki...

Merve'ler daha tehlikeli oluyo kızlar, tecrübeyle sabittir.. Ağzına sağlık PuCCa

Gamze Münteha Aydın dedi ki...

Hay agzini opeyim ya :) yuzsuz sirfintilar durmakta bilmiyorlar

Gamze Münteha Aydın dedi ki...

Hay agzini opeyim senin :) durmakta bilmiyor yuzsuz sirfintilar

Kitaplığımdan Yansımalar :D dedi ki...

bu kadar haklı olamazdın :D:DD:d

Adsız dedi ki...

Sevgilisi olanlar evli olanlar,o tiplere daha cazip geliyor.Bir peynir cinsi var ya öyle nitelenenler ben topunuzun köküne kibrit suyu döktüreyimmm

costa dedi ki...

gecenin 2 sinde aramak hea bunun adımı kıskançlık oluyor... kızı öldürmemişsin bile :)

Unknown dedi ki...

hep ezgi hep ezgi

Adsız dedi ki...

Sor bakalım seninkine ezgi'nin senden haberi varmıymış:-)Kızın belkide seninkinin kız arkadaşı olduğundan bile haberi yoktur.Gece 2'de bir daha ararsa numaramı vereyim bana yönlendir.Geç yatıyorum.Problem olmaz.İtinayla dert dinlenir,problem çözülür.

Tahir Özcan dedi ki...

Merhaba Pucca,

Tr'de ilk olan bir facebook uygulaması geliştirdik. Tr'de ilk olması bizi oldukça heyecanlandırıyor ve bu yüzden bayan blogcuların da düşüncelerini almak istedik. Anne ve anne adayı tüm blogcuların düşüncesine, eleştirilerine ihtiyacımız var.

https://apps.facebook.com/gebelikveannelik/?fb_source=search&ref=ts&fref=ts adresinden uygulamaya erişebiliyorsun. Anneye her hafta gebeliği hakkında bildirim gönderiyor ve haftalık olarak gelişimden haberdar ediyoruz.

Her hafta anneye, kendisi ve bebeği hakkında değişimleri bildiriyor olmamız ve haftalık olarak yapması gerekenleri bildiriyor olmamız anneyi gebelik boyunca gelişmeler hakkında bilgi sahibi yapıyor.

Daha da geliştirmeyi düşünüyoruz fakat bayan blogcuların geri dönüşü bizim için önemli.

İnceler ve düşüncelerini iletirsen sevinirim. İnsanlığa faydalı bu arkadaş dersen de blogunda okurlarınla paylaşırsan sevinirim.

İyi geceler

Adsız dedi ki...

Adımdan utandım lan resmen

Başak dedi ki...

Ahh birde pinarlar var korolasicilara

Başak dedi ki...

Yaa bizde de pinar var sirfinti

Başak dedi ki...

Ahh birde pinarlar var korolasicilara

Adsız dedi ki...

Vallaha ben okuldan ewe gelir gelmz aliyorum telini elime kiskancm lan napcn.hele bi vermesn şiş gecirp balkondan donuyla atarm
:-)

Adsız dedi ki...

Amk suheylalarin!! Gerçi mevzunun üzerinden ay değil aylar geçti ama gece 2 dedin ya sen aklima geldi yine bi kıl oldum arayıp sovesim var -bu arada gece 2- Bi de hayırsız yazmış bizimkine! Ama hayırsızı gösterdim mi gösterdim. Zira artık aralarındaki o liseden arkadaşım yiieaa muhabbeti yok :) gitsin erkek arkadaşlarıyla Playstation bira vs yapsın almiim ayağımın altına ;)

Ezgi dedi ki...

Şimdi ben de bir Ezgi olarak duruma açıkklık getireyim. Geceleri çok geç yatıyorum, sıkılınca bazı arkadaşlarımı aradığım oluyor veya depresyonda isem. Genelde sık sık bunalımda oluyorum. Aradığımda yanında sevgilisi varsa mahçup olarak "a pardon pardon" diyip kapatıyorum. Ama burdaki Ezgi biraz abartmış. Bir tane erkek arkadaşım vardı sevgilisi kim bu Ezgi kaşarı demişti benim için sonra tanıştık kız beni artık bir tehdit olarak görmüyor. Niye görmüyor ki artık acaba? :( Böyle durumlar da depresyonumu artıran etmenlerden...

Adsız dedi ki...

Yürü be pucca!!!!

Adsız dedi ki...

Aynen ya içimi okudun yine :))

Adsız dedi ki...

Adımın yakından uzaktan bi ilgisi olmadığı halde sevgilim bana Ezgi demisti. Tabi benimde şarteller atınca kendi numaram dahil rehberinde kim var kim yok hepsini temizlemistim. Ohh iyi de yapmışım. Tabi ben sadece bunu yapmakla kalmadım hotmail hesabini hackledim butun uye oldugu hesaplari da bi guzel sildim. E tabi başta biraz bozuldu burnumdan da getirdi bi cok seyi ama zafer benimdir. Bana Ezgi demek ha? O orospuyu bilincaltina alip ismini dile getirmek ha? Zaten bundan sonra hic bir kizin ismini agzina almadi :D birak ismi selam bile vermiyo huyumu biliyo tabii :)

Adsız dedi ki...

Aynen öyle..

Adsız dedi ki...

PUCCA DAHA BUNLAR BENİM İYİ GÜNLERİM YAZMIŞ BENCEDE ÖYLEE........

Adsız dedi ki...

ADIMIN EZGİ OLMASINDAN UTANDIM Bİ AN :D AMAN ALLAHIM :D

Adsız dedi ki...

Yazı mükemmel olmuş :D

Adsız dedi ki...

her ilişkinin olmazsa olmazları. 3. kişiler. gelirler sıçarlar giderler. Yazın bu kadar duygulara tercüman olabilirdi...

Unknown dedi ki...

Duygularımızın tercümanı 😙

Adsız dedi ki...

Ya benin suçum ne evde çay içiyom yaa :(

Adsız dedi ki...

Yanlış anlama fakat o erkekten de kaynaklanıyo. Gecenin 2sinde telefonu açarsa karşıdaki de ümitlenir. Biraz da herifinde var hata yani. Bende aynı hatalara düşüyorum hep oradan biliyorum :D