13.05.2008

Evlilik

- Otobüste tanışmıştık, önceleri pek güvenemedim ama zaman geçtikçe kanım ısındı. 5 ay sonra evlendik zaten
- İşyerime gelip gidiyordu, bi gün yemeğe çıktık, benden hoşlandığını söyledi, bende boş değildim, 6 ay sonra evlendik
- Arkadaşlar vasıtasıyla tanıştık, dediler o da senin gibi aynı, diye valla öyle çıktı ruh eşim sanki 1 sene sonra evlendik
- Aynı okuldaydık, aynı eve de çıkmıştık 7 ay sonra ayrılamayacağımıza karar verdik evlendik. Hem okulu hem evliliği aynı anda yürüttük.
- İnternetten tesadüfen tanıştık. Oda birini aramıyordu ben de, nitekim birbirimizi bulmuştuk 3 ay sonra düğünümüzü yaptık..


Şu hikayelere benzeyen hayatları olan hatunlar, nasıl beceriyosunuz Allahnızı severseniz anlatın bana.. Yok ben beceremeiyorum bi halt! İlk kavgadan sonra gerçek hayvani yönümü ortaya çıkarıveriyorum. Cık sonrada geri o melek maskemi takamıyorum..
Bende biriyle tanışıp hemen aşık olup direk evlenmek istiyorum... 09.09.09 kendime biçtiğim son tarih.. Ve çok az kaldı..
Otobüste sağıma soluma bakıyorum, hepsi hanzo
İşyerime gelenlere bakıyorum, çanta diye kolumda sallamam onları.. İşyerimdekilerden sadece M birime çalışanla evlenirim, konuşmayı başarabilirsek ( birimi yazamıyorum, biri okursa sıçtım.. Neden bilmiyorum ama bu aralar enselenecem gibi geliyor)
Arkadaşlarım beni kimseyle tanıştırmıyo, pis kaltaklar
Aynı okuldan denedim, okul bitti bizimki de bitti
İnternetten de imkansız, daha o kadar düşmedim
Pekmezi sanırım sevmiyorum, onu istiyorum ama eksik bişeyler hala..


Bu işin bir formülü, bir sırrı olmalı... Kesinlikle, yoksa kuruyup gidicem

34 yorum:

MM. dedi ki...

Ah pucca, bu posta ciddiye alınabilir bi yorum gelirse beni bi dürt.
ben de benimkini değiştirmek istiyorum en tez zamanda..

Adsız dedi ki...

pucca,
izmir böyle bir şehir olsa gerek, kadını tripsel davranışlar, masum, içten değil-erkekler böyle kadınlara hastalar. sen, nasıl desem çok açık, aleni diyelim, kalıyorsun. zaten inancım şu ki; bir kadın ancak 6 ay içinde evlenir, 6 aydan sonra erkeğinde ne mal olduğu ortaya çıkar çünkü. 6 ayda evlendin evlendin, sonrasında akıllı bir kadın kolayına evlenemez.
ayrıca, kaç yaşındasın bilmiyorum ama, bir yaştan sonra beklentiler çok fazla değişiyor, o aptal aşık haller olmuyor o zamanda işler zorlaşıyor kanımca öyle:)
sana formülü açıklıyorum, aptal kadın. erkekler aptal sever :)
üzgünüm.

Adsız dedi ki...

Evlilik kimine göre kolay kimine göre zor kimine göre düzen kimisinede aşk dır.Bunun çeşitleri türer gider.

İzmirdesin çevrene bak karşıyaka çarşıda yürüyenlere,kıbrıs şehitlerinde yürüyenlere, kordonda oturanlara bak el ele kol kollalar.Gülüyorlar kimisinin gözleri parlıyor...

Herşeyden önce seni neyin mutlu ediceğini bil gerisi gelir... ( interneten,sokakdan,otobüsde,bankda otururken, bilemezsin ne zaman nereden geleceğini ) Yeterki mutluluğu bulduğunda ondan korkmadan sarıl sıkıca.

Hayırlısı diyeyim zaman çok değişti.Heleki izmir inanılmaz değiştir.

Belkide enselenmişsindir :)

fish dedi ki...

kısmet anacım bu işler...

kasma yahuu aaaaa...

Adsız dedi ki...

:)
Evlilik delisi midir nedir? Yoksa böyle alıştığı için mi triptedir bilinmez. Ama Atalarımız bir laf etmiş demiş ki;
Hayırlısıysa olsun
Diğer taraftan bir laf daha etmişler;
Her iş olacağına varır,
Sen güzel yaşamını kabuslara çevirmek ve sanırım dertsizsin dert arar gibi çöllere düşmek niyetinde savruluyorsun. M öğrenirse sıçtım demişsin. Bebek bezleri ideal kullanabilir ve rahatlıkla sıcma ihtiyacını giderebilirsin. Geriye bir tek koku sorunu kalıyor sanırım onada bir formül geliştirilir.

Velhasıl kelam bu kadar zırvanın üzerine gelelim saadede :)

Ben derim ki her iş olacağına varır ben olmadığımıda iddia edemezsin. Olduğumuda söyleyemezsin ne benden sana bir red - evet ne senden bana red-evet kim diyebilir ki bu böyledir.

Esen kal Mühendis aşkısızı :)

Adsız dedi ki...

beni deneme pucca. bana zarf atma. zarf atıp davranışlarımı izleme.
yemezler..

zaten senin problemin bu. herşeyi kontrol etmeye çalışmak. herşeye sahip olmak, derken elinde hiç bir bok kalmaması.

göreceğiz bakalım bundan sonraki davranışlarını..

PuCCa dedi ki...

şu pekmez diye yazan şahsı ibreti alem olsun diye yayımlıyorum.. Gariban eğlensin biraz :P

Adsız dedi ki...

zuahaha oo pekmezde burdaymış :D

pudra dedi ki...

ben badak'ım daha fena böhü

terelelli pictures dedi ki...

2012 Marduk geliyor. 4 senen kaldı.

Adsız dedi ki...

Düşünce'yi tekrar hayata geçirmeyi düşün müyormusun...

Z

PuCCa dedi ki...

Geçircem ama bu aralar çok vaktim yok... Yoksa tam zamanı, Gül papyon taktı, Tuncay Özkan sattı :P

Batuhan Doğu Alkaya dedi ki...

Bende bu mantığı anlamıyorum .. Pekmez pekmez diye ölüyorsun , kıskanıyor hatta piskopatlığa yakın bir ruh haline bürünüyorsun .. Çocuğu'da aşık ettin belki kendine büsbütün .. Ki öyle olmasa çoktan terkedilmiştin .. Şimdi laf mı bu pucca ? Pekmezi sanırım sevmiyorum ..

Sevmiyomuş ..
Cehennemin dibini sev :)

Unknown dedi ki...

puccacım, evleneceksinde ne olacak canım?bak ben o dediklerindenim.tanıştık 2ay sonra nişanlandık sonrada peşinden düğün.kızım doğduğunda 25 yaşımdaydım.şimdi 32 yaşımdayım.o deli gibi aşık olduğum adam ruhsuz gibi yanımda duruyo,o çocuk büyüdü ama ben ne oldum arada....evlilik büyük sorumluluk ve insanı yıpratıyor.bence hayatını yaşa ....

pudra dedi ki...

marduk demişken evet abi asteroid de geçsin dünyanın yanından yerle yeksan olalım ölelim.

mermaid dedi ki...

pucca zamana bırak, gelir seni bulur:)

"ben hiç evlenmicem" diyenlerdendim ben. hiç istemezdim.

aşık olmakla ilgili bence. ikinci gün teklif etti, hiç beklemediğim halde, sanki hep bunu bekliomuşum gibibiraz daha zaman geçti üzerinden, bir öğle yemeğinde karar verdik, beş gün sonra evliydik.

zamana bırak:)

Adsız dedi ki...

Hafif megalomanlık seziyor gibiyim sanki...Megaloman insanlardan özellikle kızlardan hoşlanmam ama.....

Allah en doğrusunu nasip etsin yinede...

Adsız dedi ki...

söylüyorum size,
yapılan evliliklerin çoğu; kısa vadede oluyor,3-5 yıl sevgilik sonrası evlilikleri isnisnadır(ama süper yürüyenleri gördüm o ayrı)
akıllı bir kadının evlenmesi o kadar inanılmaz bir şey ki, ancak aşık olursa evlenir, bir erkeğin de bir kadını kendine aşık tutması en fazla 6 aydır, 6 ay sonra herşey ortaya çıkar.
ya kıl bir annesi vardır-ana kuzusudur da ayakları kokuyordur ya da cinsel sorunları vardır-komplekstir:)
o sebeple 6 ay içinde evlenilir ya da gidilir. gregor evlilik kadının zaferidir demişya, koptum o lafa.
çamaşırlarımı yıkatacak, aptal gibi erkenden boşalacak birini buldum, bu bir zafer diye gezinen kaç kadına rastladınız?
evlenme pucca, hayatını yaşa, 30 yaşına kadar bekle, 32de çocuk yaparsın, yeterrr.
bu pekmezde -kusura bakma ama- çok ciddi kişilik sorunları var, büyüyememiş, git-gel akıllının teki. tıpki hakan gibi:)

terelelli pictures dedi ki...

yorum yapanlardan Sex and the City dörtlüsünü çok rahat kurabiliriz. tabi okeye dördüncü aramıyorum. Tabiki tanesi 500$'lık ayakkabılardan peynir ekmek gibi alamazsınız.
Ama arkadaşlar lütfen bu tripleri bırakalım. Dizi karakterleri bile 40 yaşını aştığı için dizi bitti. Marduk'u da boşverin .
şimdi dürüstlük zamanı, ihtiyacınız olan iyi seks yapan, paralı hemde çok paralı birileri. kadınları olmak için can atıyorsunuz gerisi palavra. pekmez şimdi Mr big olsaydı bu pucca'nın günlüğü yayın hayatına son verirdi.
selam dünyalı biz dostuz.

terelelli pictures dedi ki...

lütfen geniş açıdan bakalım soruna. vajina seyrederek yada içine girerek boşalan adamlar çok dahamı makbul. Pekmez hiç olmazsa dürüst oynuyor. Fiziksel tatmini anladımda bu vajina olayında duygusal tatmini bir türlü anlıyamıyorum.
Sonuçta bize verilmiş rolleri oynuyoruz. ve dizinin bitmesi yakın hepimiz içinde

terelelli pictures dedi ki...

tamam o zaman

Adsız dedi ki...

bende hep imrenmiştim ama yazdığın yazılardan anladığım kadarıyla bence sana çok uygun bir insan var onu tamamlayacagınıdan eminim ve bence bu insan hiç uzagında degil insan dönüp dolaşıp ilk aşkına ulaşıyor yine.bence senin kaderinde sertan da.anladıgım kadarıyla onu bastırabilecek ve sevebilecek tek insansın ve eminim ki o senin gibi birini haytta bulamaz ve onunda tek sevebileceği insan sensin.şansın bol olsun.ece.

PuCCa dedi ki...

passiflora çok iyi çözümlüyorsun olayı... ağzıma sıçıyosun ama doğruyu söylüyosun valla :P
Yni genç anne olup kızımla birlikte şıngır mıngır çarşı pazar gezmek istiyorum... Doydum valla gez dolaş seviş nereye kadar...

şiiitt ece o ismi zikretme lakin bana dava açacak yoksa herşeyini yokk ettim çocuğun :P Onu bastıracak tek kişi var şu hayatta o da 'travesti sisi'.. Düşün artık onu ne kadar çok sevdiğimi kimlere layık gördüğümü :P

Adsız dedi ki...

byron, 'love that never told can be' demiş...belki de bazıları için son noktayı koymuştu geçmiş zamnalarda ama hala bir ümit vardı...aygıt'ın mesajın kendisinin olduğu günümüzde tüketim kültürünün piçlerinden bekleyebileceğin olsa olsa kant'ın dediği gibi 'evlilik, çiftlerin cinsel organlarını kullanmak içinarşılıklı olarak yaptığı yaptığı toplumsal bir söleşmedir' mottosu belkide...sahi evlilik nedir? batı düşüncesi bana bir tanım sunmuyor; benim fazlasıyla image-fucked aklıma doğu düşüncesi oldukça derin geliyor, çıkamıyorum işin içinden...nedir evlilik?

Adsız dedi ki...

PuCCa, bir sevgilinle ayni evi paylasma tecruben oldu mu? Boyle evlilik de evlilik diye tutturmazdin saniyorum oyle bir tecruben olsaydi. (Ikisi ayri tabii, birinde daha fena- siktir git diyemiyorsun kafan bozunca, araya hakimler giriyor avukatlar giriyor, aileler giriyor)

30unda bir kadin olarak bu evlenmesi gelen hemcinslerimi anlamakta gucluk cekiyorum sahsen- kimse madalya takmayacak evlenince, yasaminda boyle muthis bir aydinlanma, ideal bir boyut degistirme filan olmayacak. okumus calisan bir kadinsin, evliligin tamamen ekonomik temelli ve baskici bir sosyal kurumdan ve onu romantize eden toplumsal fantezilerden ibaret oldugunu anlamiyor musun?

Matanay dedi ki...

bunlar şehir efsaneleri yok böle şeyler inanmayın :))

ayrıca ben de 09.09.2009'u düşünüyodum ama ben 10.10.2010'u da alabilirim hatta 11.11.2011 ya da hiç bi tarih :(((

hindistan cevizi ve kestane dedi ki...

kjdshfsdfh:D
işte benimde sorunum bu!
yani böyle herkes anlatıo yok şöyle tanıştık bilmem nee
ben şimdi hocamdan hoşlanıorum mesela hemde fevkin şevkinde bi biçimde haha :D ama işte böyle hikayeler başklarının başına gelio hep !
kursum bitince sanki hocam gelicek "kurs bittiğine göre benimle evlenirmisin " dicek hahaha :D böylede saçma hayaller kuran bi zihniyetim ben :D
yok yok böyle şeyler seçilmiş insanların başına gelio !
:D

Adsız dedi ki...

Yazık yaa :(

sake dedi ki...

Pucca, internetten adam aramak cidden umutsuz bir iş katılıyorum ama, tesadüf eseri bulursan da bir kontrol et derim. Şans eseri müthiş şeyler çıkabilir karşına ;)

(Ben de dün evlenme teklifi aldım desem döver misin? Ama toy daha. Git üniversiteni bitir önce dedim. hmphf.)

Adsız dedi ki...

ben senın hayatın hakkında ahkam kesemem kesmek te istemem yazdıkların keyifli mümkün oldukca okuyorum .sen sey de ben asla aşık olmam , ben asla mutlu bır evlilik yapamam, ben doğru kısıyı bulamam, bulsam da uzun surmez de , buyuk konus yani ,özellikle bu konu hakkında , hayat ınsana ağzının payını vermeyı ıyı bılır e bu payda baya lezzetli olsa gerek,neyse ısın gırgırı bı tarafa . bende hayatı zorlama derım bırak ve seyret . Bu arada sunu da soylemek ıstıyorum sen de baskalarının ,( ailen ,cevren,arkadasların,sevgilerin,vs) begenecegı turden bı hayat yasamaya calısanlardanmısın ??? ....yoksa kendı hıslerıyle yasayanlardan,gercekten sevdıgı seylerı yapanlardan,kıstası sadece kendı olanlardan mısın??? olmak ıstedıgın kısı, gercekten bu yazıları yazan kısımı??? aksam aksam kafa utuledım galıba ,kusura bakma.bende keyıfsızken cıddı yazanlardanım... hoşçakal...

delibadem dedi ki...

ya öff aşık olduktan sonra evlenmesi kolay da(tabi karşılıklıysa) aşık oluncak aşık olucak adamı bulması zor iştee =(

3 nokta dedi ki...

bana nedense bu laflar altın günlerinde yapılan tanışma muhabbetlerinde elaleme hava atmak için anlatılan olaylardır yaaa!..Sıkma canını Allah sana sürekli diken yolluyorsa üzülme yakında gül de gelecektir :)

yenerz dedi ki...

tünelden önceki son çıkış 12.12.12.
bu tarihi de geçersen kız kurusu olarak yaşlanıp ölecen..

Aşkın dedi ki...

Ya Pucca öle diyosunda hiç düşünmüyosun oı işyerinde çanta diye sallamayacağın erkekler seni istermi diye. Yazık sana acıdım ben ya.