2.05.2008

Pekmez

İşe başlayalı 2 hafta gibi bi süre oldu... Yan masamda oturan aynı programı yaptığım çocuğa karşı fena halde merak duyguları içerisindeyim....Benden 2 gün önce işe başlamış, İstanbulda büyük bir reklam ajansında metin yazarı olarak çalışıyormuş onun ağzından duyduğum şeyler bunlar...Googledan araştırdığımda ise 1 tane "kristal elma'sı" ve ohaa lan bunuda mı o yazmış diyebileceğim 8-9 tane reklam filmi biri ödüllü olmak üzere 3 tane kısa metrajlı filmini buldum...Bu kadar başarılı bir çocuğun İstanbulu bırakıp İzmir'e gelmesi için büyük bir sebeb olması gerekli... İstanbulda ki maaşının iyi olduğuna da kalıbımı basarım -jetta- arabası var çünkü!!!
Sabahları evden getirdiği pekmezli ekmeğini yiyor o yüzden ondan bahsederken "pekmez" diye bahsedeceğim....öğlenleri yemekten sonra binanın damına çıkıyor orda ne yaptığını çok merak ediyorum.. en az yarım saat damda kalıyor... sevgilisiyle konuşuyo zannediyodum ama telefonunu hep masada bırakıyor..Ona biraz daha yakın olmak için devamlı olarak bilgisayarımı bozuyorum, oda üşenmeden kalkıp neyi olduğuna bakıyor ama muhabbetimizi -hp nin neden dandik şeyler yaptığı- konusunu bi türlü aşamadı daha..
Az önce mesela ortak ağı bozdum.. "Tüh ya ağ çalışmıyo! metinleri sana yollayamayacağım o yüzden bana msn nini versene ordan sana atayım" dedim.. " ben msn türü şeylere karşıyım, o yüzden mailime yolla" dedi..
1- ya gerçektende karşı
2- bana msnini vermek istemiyor
her sabah Morcheeba dinliyor, sürekli insanları bozuyor, kimseyle konuşmuyor, ukala bakışları sinir bozuyor, dişleri çok güzel, bulgur pilavı sevmiyor, Golden cinsi bir köpeği var masasını onun resimleriyle donatmış, sürekli baş ağrısı çekiyor, gülümserken dudaklarını sağa doğru kaydırıyor, kaşlarını hafif kaldırıp, başını eğiyor (buda daha karizma bi hava veriyor).. Hakkında sadece bildiklerim bunlar...

2 yorum:

pudra dedi ki...

morcheeba da ne güzel gruptur.sevdim çocuğu.

marla singer dedi ki...

Kitabı okurken merak ettimde hakikaten msn kullanmıyor mu?