28.04.2009

Dolgun olduğum kadar olgun olsaydım keşke

Şimdi sarmanın o salak yeğenine alışveriş yapmaya gittik yine.. Bide çocuk rica etti benden, bu salağın anası babası boşanıyor ya, hani bende boşanmış aile bebesi olduğumdan ona böyle bunun dünyanın sonu olmadığını anlatcam. Bak yetişkin bir birey oldum geçti çocukken yediğim darbeler tarzında boşanmanın iyi yönlerini göstereceğim. O yüzden izin aldım bugün, kızla erkenden çıktık, yemek yiyoruz, bi yandan da en temiz en saf duygularımla boşanmanın iyi yönlerini artı katkılarını anlatıyorum kıza. Ama allahın gerizekalısının umrunda değil, eline almış telefonu birileriyle mesajlaşıyor. Baktım bu ablacan tavrılar dikkatini çekmeyecek, "Sevgilin var mı kız" diye sordum. Varmış ama yeni ayrılmışlar. Aynı sınıftalarmış, bu çocuğun ona uygun olmadığına karar vermiş, çünkü eski sevgilisini seviyormuş, ama eski sevgilisi bunun eski arkadaşıyla çıkıyormuş, hergün msnde konuşuyorlarmış, birde mesajlaşıyorlarmış, hergün buna özlü sms sözlerinden gönderiyormuş. Bizim ki pek sevdi bu sevgili diologunu 13 yaşında değil sanki 23 yaşındaki gibi başladı boy frendlerini anlatmaya.
- eee napıyosunuz, çıkmak derken yani. Annen seni bırakıyor mu öyle yalnız dışarı
- Okulda yaaaaaaaaa keşke bıraksalar puff.. etütlerde sürekli kopuyoruz
- Kopmak derken, keyif verici maddelerle alakası yok dimi..
- kopuyorus yaa, dün sarı converselerimi giymiştim. Cemil gördü beni oofff yaptı bana. Kankslarla bizde bir koptuk orda. Sonra baktım Murat bize bakıyor. Orda da koptuk
- Peki sevgilinle arkadaşın dışında yaptığın farklı olaylar nelerdir.
- bizim koridorda bir yer var sevgililer oraya gidiyor, orda duruyoruz.
- Hiç öpüştün mü.. doru söle valla dayına söylemicem.
- ayyy iğrenççç öpüşmem ben.. çok kötü ağzıdan ağıza börrkkk
- yemin et, annem ölsün ki hiç öpüşmedim de, yemin etsene noolduu edemiyosun demii...
Orda tamamen kendimden geçmişim. kızı sallıyorum. ulan manyak mıyım dedim sonra sanane salak PuCCa, öper öpmez. sana mı düştü tasası. şaka yaptım şaka dedim arkama yaslandım.. Küçük kızlara yüz vermeyeceksin tabi,
- Siz hiç dayımla öpüştünüz mü.. Ama çok uzun öpüşme böyle 1 saat sürenlerden.
- bende öpüşmem iğrenç öpüşmek. Sadece orospular öpüşür bunu aklına sok. Hiç öpüşme kimseyle. Öpüşürsen hem aids olursun.
- ben tuvaletten çıkarken de öpüşüyordunuz onu gördüm. Üstelik gayet ımmmm gibiydi.
- Dudağımın kenarından öptü dayın. Ama bence sen öpüştün. Yoksa nerden bileceksin değil mi.
- Ben öpüşmedim kimseyle beaa!!!
- Öpüşmüşsün işte, o kadar belli ki öpüştüğün. Seni dayına söylicem.
nasıl sinirlendirdi beni gerizekalı, nasıl sinirlendirdi.. kıpkırmızı oldum orda, suratına tokatı geçirecektim malın. Çocukla resmen çocuk oldum ama o zaman söylediklerim gayet mantıklı gibiydi. Şimdi baktım da gayet salakmışım. hatta bildiğin salakmışım.. Sarma beni göndermiş oraya olgun bir kız sıfatıyla, yaptığım olaya bak. Az daha diretse saç baş girecektik birbirimize. Sonra dayısı geldi. Gene böyle bunlar mıçmıç muçmuç oldular. orda bir kıllandım kendimden kıskanıyor muyum diye minnacık kızı. Ama yooo yoo dedim tamam salağım da bu kadar olamam dedim.. Bunlar böyle önde sarmaş dolaş dayı yeğen, dolaşıyorlar ben arkalarında o yeğeninin poşetlerini taşıyorum. Sonra bi kaç mağazaya girdi bu, işte giyiniyor bize gösteriyor bizde güzel diyoruz, ama allahın beyinsizi güzel dediğim hiçbirşeyi almıyor. o amcık ağzını yaya yaya "dayooooo yaaaa bu nassııııı" dayısı ondan mal, herşeye evet tatlım, evet balım evet pombikim diyor.
Orda buna sinir oldum ya, içimden "Ulan 10 yaşındayken ben senden daha zekiydim. İnşallahh o memelerin hiç büyümez, silikonda yasaklanır pislik. aldığı şeye bak gerizekalı zevksiz muşmula.." falan diye iç sesimle konuşurken, böyle bir düşündüm kendi çocukluğumu, bu salakla bi önceki buluşmamızda entellektüel olarak düşünmüştüm, ama bu kez düşündüm de ben ve benim versiyonum daha maldı lan. Oynadığımız oyunlar trajedi, dram, entrika yüklüydü... hele bir kaç tanesinde ben oynarken gizli gizli ağlıyordum. Şu el oyunları varya, ne zevk alınır bilmediğim karşılıklı "amalelaa şakşakşak nugatella şakşakşak uu yes şakşakşak çikolata" böyle şeyler hani. Bi tane tangora vardı, anam bir ağlıyordum onda oofff.. Kibariyenin güllünün şarkıları o oyunun yanında disko parçaları kalır..
"İşte sana bir tangooo, son bir hatıram olsun, beni hatırladıkçaa ahhh gözlerin yaşla dolsun... Bisiklete binerdin, bizim orda inerdin, annem babam görünce ahhhh lastik patladı derdin.. babam lastiğe bakarr, patlamadığını anlar, bana bir tokat atar ahhhh, kapı dışarı yaparrr, istanbulun parkında, yıldızların altındaaa, ben bir oğlan sevmiştim ahhh 13-14 yaşında... Yeşilköyün camisi, yanıyor minaresi, benim sevdiğim oğlanın ahhh gidiyor cenazesi"
Sevdiği oğlan ölmüş kızın. Ayy nasıl dokunurdu bu oyun bana. Yüzüme gülümseyen maskemi koyup kızlarla bunu oynardım, sonra tuvalete gider hıçkırarak ağlardım. "Ölmemiş olsun allamm çocuk ölmemiş olsun o başkasını cenazesi ossun nütfen allam o çocuk ölmesin hıcckk böhüüüüü" hele bir tane daha vardı onu bide beden derslerinde oynardık, öğretmenimiz öğretmişti, piskopat manyak! onda gerçi ağlardım ama birşeyde aklıma takılırdı...
"Hastaneden çıktım yan basa basa, ciğerlerim döküldü kan kusa kusa.. Anneme söylersem oturup ağlar, babama söylersem mesarı kazar, abime söylersem kılıcı çeker, ablama söylersem tabutu süsler.. Ağlama yenge ağlama ben gidiyorum, bu vatanı sizlere bırakıyorum heyyy ağlama yenge ağlama heyy heyy" babası mezarı kazarken, bu salak acaba yengesinin ağlamasına neden takmış lan dye düşünüyordum. Kesin aralarında br fanfini geçmiş diyordum.
Bir tane daha vardı, bunu da bedenci manyağı öğretmişti.
"Oy çikolata çikolata akşam yedim salata, salatanın yarısı, doktor beyin karısı, karısının yarısı bacak arası hooppp", "Mustafa mıstık, arabaya kıstık, üç mum yaktık, seyrine baktık" Lan aklıma kötü kötü şeyler geliyor benim. Mustafaya naapmışlar o arabada diye. Bir tanemizde sormamışız bebeyken mustafanın olayı nedir diye... Sonra aşk meşk olaylarına girmeye başlayınca, dansa davet oynuyorduk. Erkekler kızlar ayrılıyordu, sonra geliyo işte "benimle dans eder misin" diye soruyor. hayır yada evet diyorsun. Sona kalan çifti yumrukluyorlar sonra. Anam anam o Bora gelip bana dans eder misin dediğinde ooffff diyorum. Sevinçten ağlayıp boynuna atlayabilirdim. Kalbim nasıl pırpır uçardı o oyunda.. Eve gidip sindy bebeklerimi öpüştürüp onla öpüşüyomuşum masuscuktan diye hayal kurardım.
Lastik oyununa bayılıyodum özellikle. Çok esnek bir yapım vardı lan heyy heyy, boyunlarda bile atlıyordum. Koltukaltları için "bebek işi bu herıld yani atlarım" diyordum. Bide emmalar vardı. "emma essessa, essa essa teresa, judii, fernando, izabela izabela manuellaaa" Birde bir kadın vardı onu çok seviyordum aaa sindy diyoduk.. "unutursun gönlüm, unutursun elbet, alışırsın yalnız kalmalara, alışırsın gönlüm alışırsın elbet"
Bide bişeyi itiraf edecem, ferdi tayfurun emmioğlu şarkısında bile ağladım ben küçükken. çok acıklı lan o, hala ne zaman duysam tüylerim diken diken oluyor emmioğlusu ölmüş adamın çok kötü bişi bu..

44 yorum:

ZK dedi ki...

"İstanbulun parkında, yıldızların altındaaa, ben bir oğlan sevmiştim ahhh 13-14 yaşında... Bisiklete binersin bizim orda inersin annem babam görünce aaah lastik patladı dersin. Babam lastiğe bakar patlamadığını anlar." Pucca bunu ben böyle biliyorum. Devamıda vardı aslında ama hatırlamıyorum. Bide şey vardı sek sek:D Taş seçerdik özellikle oynamak için.:D Ay canım ya çocukluğum geldi aklıma. . İstanbul'dan sevgiyle. .

Adsız dedi ki...

Çok duygusalmıssın kuzum yapma bızı de aglatıcaksın..

Adsız dedi ki...

Çok duygusalmıssın kuzum yapma bızı de aglatıcaksın..

Adsız dedi ki...

Birşey geçen gün dikkatimi çekti, bütün yazılarını baştan sona okudum. Sen harala gürele yazmıyorsun, tam tersi herşeyi yerli yerine uygun yazıyorsun. Hikayeyi üçe bölüyorsun, kahramanları betimliyorsun, diologları yaşatabiliyorsun. Ben senin sıradan herhangi biri olduğuna inanmıyorum artık. O kadar blog okuyorum, bu kurgulama hiçbirinde yok. Bunda aynı şekilde bir hikayeden 3 olay çıkartıyorsun. Birincisi o çocukla diologun, ikincisi sarmayla çatışman, üçüncüsü eskiye dönüşün. Alttaki aynı şekilde. Bütün yazılarının hepsi bu şekilde.
Sana inanıyorlar, kıskanıyorlar, sevmiyorlar, okumazlar bunların hiçbiri umrumda değil ama ben yazdıklarının gerçeklik payından öte, senin boş biri olduğunu düşünmüyorum, hatta gayet donanımlı yazılar konusunda bilgiye sahip biri olduğunu düşünüyorum.
Ya bizle dalga geçiyorsun, yada bunla ilgili bir dizi yada program yapacaksın.

Adsız dedi ki...

Pucca yazının norması ne demek. onlar marliyn monroe değil mi?

delininbiri dedi ki...

başlığa çok güldüm yalnız..söylemeden geçemeyeceğim :)

Adsız dedi ki...

Türkçeyi yeni öğrenmeye başladığımızda (7ci sınıf) "güzel türkçemiz" diye bir kitap vardı. orda da vardı "mustafa mıstık..."
birbirimizin yüzüne fesat dolu bakışlarla başmıştık.."lan mustafaya napmışlar..arabaya kıstılar felan.."
ama pek kafa yormadık bu "konu" üzerine..

Unknown dedi ki...

içindeki çocuk hiç ölmesin...hep böyle kal...

kanatlı kapının demir sürgüsü dedi ki...

bide şöyle bir dörtlüğü vardı.

kapı kapı açıldı
kızlar yola saçıldı
bunu gören erkekler aahhh
keçileri kaçırdı

çocukluğumun en gerizekalı anılarına döndürdün beni pucca. yapma bana bunu, hatırlamak istemiyorum o ciğeri dökülen adamı. benimde çok içime dokunurdu :( babası ölen bi arkadaşım öğretmişti o kan kusan iğrenç şeyi. bütün okul bizi seyrederdi dertli dertli. ayyyy ...

Adsız dedi ki...

asdfghj :D ya ben sana çok gülüyorum manyak hatun

böcük dedi ki...

Birşey geçen gün dikkatimi çekti, bütün yazılarını baştan sona okudum. Sen harala gürele yazmıyorsun, tam tersi herşeyi yerli yerine uygun yazıyorsun. Hikayeyi üçe bölüyorsun, kahramanları betimliyorsun, diologları yaşatabiliyorsun. Ben senin sıradan herhangi biri olduğuna inanmıyorum artık. O kadar blog okuyorum, bu kurgulama hiçbirinde yok. Bunda aynı şekilde bir hikayeden 3 olay çıkartıyorsun. Birincisi o çocukla diologun, ikincisi sarmayla çatışman, üçüncüsü eskiye dönüşün. Alttaki aynı şekilde. Bütün yazılarının hepsi bu şekilde.
Sana inanıyorlar, kıskanıyorlar, sevmiyorlar, okumazlar bunların hiçbiri umrumda değil ama ben yazdıklarının gerçeklik payından öte, senin boş biri olduğunu düşünmüyorum, hatta gayet donanımlı yazılar konusunda bilgiye sahip biri olduğunu düşünüyorum.
Ya bizle dalga geçiyorsun, yada bunla ilgili bir dizi yada program yapacaksın.
bu yorumu yazan bizim tk derslerine giren öğretim görevlisi mi diye merak ettim yeminle :D geçen haftalarda kurmaca-kurgu hede höde bir şeyler anlatıyordu örnek olarak kurmacalara biloglarda rastlamak mümkün dedi ve insanlar yaşadığı ya da hayal ettiği olayları bir kurgu içerisinde sunuyorlar mesela size bir yer söyleyim pucca diye bir yazar var yazdıkları kurmacaya örnek dedi :D ben orda koca sınıfın ortasında aa hocam sizde mi okuyorsunuz deme gafletinde bulundum :p

neyse diyeceğim o ki kurmaca kurgu her neyse yazılanlar güzel şeyler :Pp gülümsetebilitesi yüksek şeyler :p

Adsız dedi ki...

tabii ki diğerlerinden daha profesyonelce, daha iyi kurgulu yazıcak, senaryo kurslarına gidiyo, bırakın da olsun o kdr:)
pucca her gün yaz, her gün severek okuyoruz biz:)

Adsız dedi ki...

Böcük sen hangi okuldasın? Bizim hoca da tavsiye etmişti puccayı, aynı sınıftamıyız seninle?

Love dedi ki...

ay cocukken en sevdigim sarki emmogluydu benim.

Unknown dedi ki...

emmoğluna ağlamayan var mı?
bu arada bu nasıl hafıza lan ben 40 yıl düşünsem bunları hatırlayamazdım.

bi dost dedi ki...

üfff çakasım geldi müstakbel yeğeninin ağzının ortasına valla.. benim emmim gızı da böyle.. konversleri batasıcalar..

Adsız dedi ki...

pucca uhm sey bisey sorcaktim.. sen sevgiline nicin sarma diyosun ki? =$ yoksa seyi sarma gibi diye mi? yok hani ince kucuk sarmalar var, dolma gibi olan sarmalar var. haddimi astiysam soyle tabi ama bu soruyu sorabilmem de senin biz okurlara vermis oldugun o ozgurlukten kaynaklaniyodur. yo valla merak ettim :D

Syhn dedi ki...

hımmm...
inanmazsınız belki ama ben o çocukluk şarkılarının altına yatan müstehcenliği ilk defa fark ediyorum.. şok içindeyim!!!
:))

sinderellaaa dedi ki...

benim hatırladığım sayılarla ilgili bir tekerleme vardı!


mini mini birler
yaşasın ikiler!
...(bu üçlü kısmı hatırlamıyorum:))
4-5-6-polonya battı!
7-8-9- rumlaaar domuuz!
10-11-12 italya tilkii
13-14-15 amerika kalleş,
16-17-18 bizim türkler keeeriz!:)))

bu üçlü kısmı hatırlayan varsa yazsın lütfen hatırlayamıyorum.yaşlılık işte:))))

rahat yazar dedi ki...

anlattığın eski çocuk oyunlarından biri "dansa davet" biz de oynardık:) dans teklifine hayır diyerek eşini
bulamayan çiftleri yumruklardık (kollarımızla köprü yaparak) :)) birden aklıma geldi sayende ...


PuCCa geçende bir blogger'la konuştum o da dedi "bence PuCCa profesyonel bir yazar!"

Parazit Hilton diye bir blog açıldı ve dedikodular yayınlanıyor. Son yazısında seni kastetmişti. O blogu okumak istedim ama izleyicilere kapatılmıştı. En son baktım blog kaldırılmış.


Herşeye rağmen samimi anlatımın olduğu için yazdıklarına inanıyorum. Bazı şeyleri uydursan da inanırım kesin...

PuCCa dedi ki...

Mini mini birler
Çalışkan ikiler
Tembel üçler
Dayak yiyen dörtler
Misafirdir beşler
Altılar altınımı çaldılar
Yediler yemeğimi yediler
Sekizler seksek olup gittiler
Dokuzlar doktor olup çıktılar
Onlar kırmızı donlar

senin dediğin bu..
diğeri bu
1, 2, 3’ler yaşasın Türkler,
4, 5, 6, Polonya battı,
7, 8, 9 Alman domuz,
10,11,12 İtalya tilki...

gerard dedi ki...

ben külü kazarak çukur açtığımı hatırlıyorum. bayağı bldiğin çukur. kürekle kazılan. üstüne gelip kül dökerlerse kızardık bir de. ne anlamı varsa o çukurun.

Adsız dedi ki...

yazıya sarmayla yaşadıklarınızla başlayıp çocuk oyunlarıyla bitirmişsin..bi kaç yazıdır başta yazdıkların sonlara doğru farklı konulara kayıyo..
çocukluk anılarında biraz sıktı doğrusu senden aşk hayatınla ilgili o müthiş yazılarının devamını görmek isterim
sevgiler

MANUKYAN dedi ki...

tarih yalan söylemez.. demek ki porno hıkayelerinde okuduğumuz yenge zikme fantazileri teee o günlere dayanıyormuş.. vay anasını..

Adsız dedi ki...

tebrikler, eğlenceliydi.

takipteyim :)

sinderellaaa dedi ki...

ne yani başta yaşasın türkler diyip sonda türkler keriz mi diyoduk!hay Allahım neden bu kadar salak olduğumuz anlaşıldı çocuklara öğretilen tekerlemelere bak!:))
bu arada hatırlattığın için sağol,gerçekten hafızan kuvvetliymiş!:)

victoria dedi ki...

çok güzel ya. nedense yazılarını okuduktan sonra suratımda aptal bi ifdeyle gülümsüyorum hep. ama güzel. oof offff yine de :(

ZIBBIDI dedi ki...

nütfen allam..:D

Adsız dedi ki...

o yengesi ağlayan oyunu biz de oynardık. Bunları yazman çok hoşuma gitti, beni gülümsettin. Çok kötü bir dönemdeydim, bu sıralar güldüğüm tek şey senin yazıların. Teşekkür ederim :)

Adsız dedi ki...

Yazılarını çok beğensem de, yorumları okumaktan zevk almadığımı itiraf etmem gerekir. Yazılan yorumların çoğu asosyal tiplerin düşünceleri olduğu için. Ama yukarda birinin yazdığını okuyunca hele şükür dedim. Bende keşfetmiştim 3'e bölerek yazdığını. Bu sanırım senaryo yazım kurallarından biri olmalı. Ama sen daha yeni kursa gitmeye başladın, 2 senedir yazıların hep bu kurala göre işliyor.
Alltaki yazında öncü olmamaktan şikayet etmişsin ama Pucca, senin öncülüğünde başladı kurgusal blog yazımı. İlk sen yaptın, senden sonra bunu takip ettiler. Üstelik disiplinlisin, takip edilmenin nedeni bu zaten.
Medyada yapabileceklerini blog üzerinde yapsana. Çok güzel işler çıkartabileceğini düşünüyorum. Hem bu sayede para kazanırsın ;)

said dedi ki...

http://puccamuj.blogspot.com/ diye bir site buldum.

bide, adsız şövalyeyi ne yaptın kuzim. yaktın mı yıktın mı.

Adsız dedi ki...

bir bilen varsa lütfen söylesin: eski sevgili nasıl unutulur? olmuyor unutamıyorum. neredeyse 3 yıl geçicek üzerinden. artık bitsin istiyorum :(

Adsız dedi ki...

Unutulmuş eski bir hikaye bütün anlatılanlar ve ben bu eski hikayede Adsız şövalye,
Prensesini özleyen,
Ölümüne....

PuCCa'yı kovalayan GaRu dedi ki...

Bir gece yatağında uyuyordun.
Uyanıverdin birden sessiz dünyaya.
Bir rüyanın parçasıydı gözlerini açan
Ve karanlıklar içindeydi odan.
Seni gören ben değildim.

Adsız dedi ki...

nette maillerimden evvel bu blogu okuyorum..bayıla bayıla okuyorum..sen ne kadar harika bir kızsın pucca..okurken kendimi tamamen senin sözlerinin arasına bırakıyorum..hergün üç hikaye yazsan şuraya bıkmam okurum..teşekkür ederim beni gülümsettiğim için güzel arkadaş.. :))

Adsız dedi ki...

Yavrum Pucca bu yazıdan anlaşılıyor ki son kalan beyin devrelerini de yakmışsın.Bundan sonra artık iflah olmazsın.Seni de deliliğin Nirvanasına kabul ediyorum.Geçmiş olsun ve hoşgeldin diyorum.İmza:Bokuboncuklu kulağıküpeli depdeliterelelli.

Beter Böcek dedi ki...

:)) Küçükken bende emmoğlu şarkısında ağlardm ya :D
Manyak bir bakıcım vardı paso ferdi filmleri fln izletirdi o yüzden oldu herhalde :)

Adsız dedi ki...

BEN GELDİİEEEMMM!!
ya aklımda yazacak çok şey vardı da son emmoğlu olayına koptum. klibinde tabutta götürdükleri kısımı böyle ilgiyle izler sonra da fena olurdum çünkü. ve o beyoğlunda gezersin, annen baban sorunda lastik patladı dersini de severdim.

dan dan baby vardı ama en sevdiğim. dandan baby dndan çiko liko çuçu baby çuçu alexander... filan diye.

aslında daha neler neler vardı da.. bi de barbiler ve sindyler bizim zamanımızda daha güzelmiş ya. geçen bi baktım, koca kafalı uyduruk saçlı şeyleri sindy barbie diye satıyolar.. ken'e aşıktım, paul tipim değildi.

özledim. muju ;)

PuCCa dedi ki...

hoşgeldin inflackım.. aa evet alexandırı bende hatırladım bak.

Adsız dedi ki...

İşte sana bir tangooo, son bir hatıram olsun, beni hatırladıkçaa ahhh gözlerin yaşla dolsun... Bisiklete binerdin, bizim orda inerdin, annem babam görünce ahhhh lastik patladı derdin.. babam lastiğe bakarr, patlamadığını anlar, bana bir tokat atar ahhhh, kapı dışarı yaparrr, istanbulun parkında, yıldızların altındaaa, ben bir oğlan sevmiştim ahhh 13-14 yaşında... Yeşilköyün camisi, yanıyor minaresi, benim sevdiğim oğlanın ahhh gidiyor cenazesi"

bunun gibi bir yazıyı kuleli askeri lisesi kayseri ve daha bir çok lisede daha ogrenciyken çanakkalede sehıt dusenlere uyarlamak ıstıyorum tamamı bumu acaba gokhan

PuCCa dedi ki...

demir kapı aralık kızlar beş bin paralık, erkeklere gelince ahhh sudan çıkmış pis balık..
dye arada sırada eklediğimiz bir bölümü daha vardı.

KokoSh dedi ki...

Ay Pucca çatladım gülmekten!!! :))) Ben de bu Mustafa'ya çok takılıydım, ciddi yıllar boyu napmışlar ona arabada, seyri neresi acaba diye salak salak düşündüm :)
Beni gerzek yıllarıma geri döndürdün bir yazıyla, tebrikler..

Adsız dedi ki...

puhauhauh :D Kızı orta yerde sikmiştim valla sinirden... :D Aptal insanlara gelemiyorum ya

Sunny dedi ki...

istanbul'un parkındaaa
yıldızların altındaaa
ben bir oğlan sevmiştim aman allah
13-14 yaşındaaa

bisiklete binersinnn
bizim orda inersinnn
annen baban sorarsa aman allah
lastik patladı dersinnn

baban lastiğe bakaaar
patlamadığını anlaaar
2 tokat 1 tekme aman allah
kapı dışarı ataaar

demir kapı açılırrr
güzel kızlar saçılırrr
onu gören erkekler aman allah
keçileri kaçırırrr

sepet sepet yumurtaaa
sakın beni unutmaaa
unutursan küserim aman allah
mektubunu keseriiim