5.05.2008

Korktuğum başıma geldi

Bugün Pekmez nöbetçi olarak gece vardiyasında kalacak... Kanala girerken otoparkın orda karşılaştık, önce selam vermedik birbirimize sonra ben tam arabaya binerken bu geldi, pencereyi açtırdı koltuğa ipodunu attı.. Bunları senin için doldurdum dedi çekti gitti.. Heytt bee eskiden kaset doldururduk, büyünce geçer sanıyodum ama sadece aletler değişmiş... Neysem işte tek Türkçe parça olarak ilk sırada Niran Ünsal'ın o "Seni şımartan bu hale sokan, O aşklarından biri olamam, olmam, Herkes aynı değil ki..." Abi bu ne yaa! bi de bana çocuk diyor gebert beni böyle birşeyi hayatta yapmam! Tamam hoşuma gitti gitmedi değil ama en son lisede yapardık biz bunu, bu şarkı türkü yollama olayını biraz abarttı gibime geldi..
Ayy dedim ama seviyom lan ben bu şapşalı! Ben bi arayım da dedim konuşalım en azından diye kanalı aradım...
dııııttt dııııttt derken ohaa o da ne! bayan kaltak açtı telefonu.. elim ayağım boşaldı resmen. Ne işi var lan onun pekmezin masasında! O masa bizim masamızdı, o uzun sutun gibi bacaklarını yine çocuğun ağzına dayayıp bütün vucudunu sergiliyor diye düşündüm, konuşamadım resmen, kapadım telefonu suratına, sonra pekmezin cebinden aradım, bingoo yanında Kaltak var o şen kahkahaları çınlatıyor her bir yanı.. "müzikler için sağol" dedim kapadım telefonu! 5 dakika bekledim arasın diye, aramadı.. Bi daha aradım," vaziyet iyi galiba ohh maşallahh, gece nöbeti sevdalısı olmanı anlıyorum" falan gibi bişeyler saçmaladım, o da " yaa ımm evet, ya sonra anlatırım, hımmm tamam tamam, evet işte ondan" gibi yanımda kız var yani, konuşmayalım gibisinden bişeyler mırıldandı.. kapadım telefonu suratına, dayanamadım bi daha aradım, " Allah seni bildiği gibi yapsın, iyiki ayrılmışım senden (ayrılan kim belli değil!) sana uyuz oluyorum artık nefret ediyorum senden, sen yanındaki gibi pisliklere layıksın, ikiniz birbirinizi bulmuşsunuz" gibisinden gerizekalıca saçmaladım. Resmen beyin özürlü gibi davrandım, ama o kadar çok sinirlenmiştim ki yok yani şuursuzca tamamen saydım sayıştırdım yine telefonu suratına kapadım.. Saniye geçmedi bi mesaj geldi.. "Yargısız infaz ediyorsun, bir defa da beni dinle sonra kafanda kur bana küfret!" ben tabi daha çok sinirlendim,
o kıskançlık ve sinirle üstüme başıma iki şey çekip babamın cüzdanından da 25 ytl benzin parasını çalıp koşa koşa çıktım işyerine, arabaya bindim Karşıyaka'ya kadar gittim ki, aklım başıma geldi, napıyom lan dedim, gidip napcam orda, bi söz var hiç sevmem aslında ama, bırak gitsin dönerse senindir diye!, bırakk dedim yaa, en azından seni düzgün hatırlasın zaten bitmiş geçmiş, Hepsinden öte çocuğa ne dicem, " ben piskopatım, ayrıldık ama başka kızlarla fingirdeşemezsin, ben başka birini bulana kadar koala gibi yapışırım kusura bakma canım"
geri döndüm eve....
Keşke eski sevgililerim bana ait mal olsa, yani ne bileyim böyle kıyafetlerim gibi, giymesem bile dolabımda saklasam, kimseye ait olmasalar, dolabım kıyafetlerle dolup taşarsa da, en eskimiş en kötüleri fakirlere dağıtsam..
Öyle bi kanun olsun istiyorum eski sevgililerim bana ait tapulu mal olsun.. Hepsi benim olsun başka kızlara gitmesinler, evlerinde oturup bana ağlayıp üzülsünler sıkıldıkça onlara işkence yapayım, ama benim olsunlar yaa!!!
Eve geldim ama içim içimi yiyordu, Erkek kardeşime Bayan kaltağın evini aratıp kızı istettim, babası çıktı, kız evde yok diyince "bugün bize gelecekti, söz vermişti" gibisinden bişeyler söylettim... Kesin aradı babası ağzına sıçtı, oh olsun gerizekalıya!
Bugün sevişirler mi acaba? Sevdiğim adamın başkalarıyla yatması koymazda bana, kızlara aşık olması koyar, dokunması koymaz ama dokunurken söylediği kelimeler koyar sanırım, ama bayan kaltağı düzerse anam hepsi koyar bana! Bugün kesinlikle uyuyamam ben tırnaklarımın kenarlarını yemekten kanattım, içim içimi yiyor, onlarda büyük ihtimalle kanalın tuvaletinde birbirini yiyor, Pekmez kasıklarında ki ağrıyı dindiriyor offf offfff!








2 yorum:

LoLLa dedi ki...

ooooffff :))))))
sasi bes goruyorum yazdiklarin o kdr guzel ki en bastan okudum anca buraya kdr gelebildim yazı karakterlerinden midem bulanmaya basladi artik kucuk kucuk bi suru karinca gibin gozlerim kayıyo :s
harika olmus blog ve icindekiler .)
ya da sen .)

honeybunny dedi ki...

eski sevgilinin tapusu olması olayı hoşuma gitti zira benim mottoma göre de aynen budur ! görüşlerimiz bire bir örtüşüyo P hatta yazdıklarına göre boy kilo falan bile aynı bizim seni durmadan başa sarıp tekrar tekrar okumam bundan olsa gerek neyse cok uzattım okumazsın şimdi bunu :D yeni kitabı bekliyoruuum !